jurk

i want somebody to help me pick the movie. i stand there for hours but can't choose.
i want somebody to say goodnight to.
i want somebody to wake up beside. somebody who says good morning and gives me a kiss.
i want somebody who tells me that he loves me for who i am, and mean it.
i want a last call on the night. do you have a last call?

i'm falling even more in love with you, letting go of all i've held onto

lifehouse - hanging by a moment

den har lyssnade jag ständigt på för ett år sen. den är lovely.

JAG SLICKAR INTE PÅ DEN!


påstår en viss miranda park eller vendela grudd till er att jag slickar på den så är det inte sant, jag upprepar det är INTE sant! jag skulle aldrig slicka på en sån smutsig sak!

jag vill faktist ha tillbaka mitt gammla hår..


.. fast inte lugg.

hårt arbetande

saker jag gjort idag:

* fått nobben av alexander
* solat
* klippt gräset
* dödat en spindel och en skalbagge
* planterat blommor (alexandra kommer bli stolt)
* haft tanken att död min granne som pumpar turkisk musik och nu någon svenk tönt
* suttit vid datorn

jag är utmattad.. not. hoppas att alla kommer hem snart för jag är lite lät jätteuttråkad.


keira knightley


i en ny film med keira knightley så sjunger hon och hm nu undrar jag såhär.. är det verkligen hon som sjunger?
om det är hon så är inte inte alls så dålig, nästan bättre än scarlett.

någon annan utstött där ute?

okej fel av mig, alexander skulle tydligen vara med två andra töntar idag så det sket sig.. faack. får väl dra hem till mamma och sola eller nått i sisådär 5 timmar innan alla kommer hem ifrån stan och allt. KUL! nejmen okej det kan bli skönt och jag kan behöva det, är blek som en äckelunge :)

bilder

här är mina två köp ifrån igår :)

 



den första kommer ifrån (tro det eller ej) bikbok och kostade 199 kronor, jag gillar dom söta blommorna och att den är så tunn ^^ jag har inte vart inne där på huuur länge som helst men jag insåg igår att dom kan ha några söta plagg faktist. den andra är ifrån indiska och kostade 199 kronor den också. jag är nöjd. var påväf att köpa en ursöt kjol ifrån indiska också men den kostade nära 300 kronor och det var inte jag villig att lägga ut..
okej nu måste jag göra iordning mig för jag ska till lindo och vara med alexander, alla andra har svikit mig och dragit till stan. pusshej :)


igårigårigåridag

HEJ!
igår så åkte ju jag in till täby med emma för att hjälpa maxen köpa en present till alexandra, oooooch deeet bleeeev... en tröja som vi ska skriva saker på med såna där pennor (min idé), godis och en uuderbart söt sak att ha allt i :) jag köpte två saker till mig själv också men det får jag visa senare. hon blev nöjd. fast tröjan var tvungen att torka i tolv timmar innan man kunde använda den och sedan torka i sjuttiosju timmar för att kunna tvätta den. vi gjorde framsidan igår och idag ger vi oss på baksidan! den är minst sagt snygg.

juste hon fick en kladdkaka som jag fick springa med till tåget också, den var aas varm så min arm luktade bränt. kul. på stationen mötte vi ingen mindre än josé som precis tagit studenten, grattisgrattis. han var otoligt nykter........ nejmen när vi kom till lindo så skulle dom två grannarna äta middag tillsammans så jag och emma låg och slappade lite på studsmattan tills det blev för kallt och vi drog in till max data där jag fick kontakt med limpi som skulle till lillsjön. han sa att han skulle ringa meeeen ofc gjorde han inte det, hehe.. det fick bli så att jag ringde honom. jag och emma fick knalla dit och väl vid lillsjön så fanns det många bekanta ansikten. några få av dom var jenny, fredric, limpi, jalle och ja många mer. blev att man tog tåget vid tolv tiden och sen gå hem med självaste limpi. det var kul. han är skön.

idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får ringa emma snart och höra om vi ska göra klart alexandras tröja eller nått, men det återstår att se. hare gött, pusshej :)


hur man har kul när man gör prov

okej så det blev inte att dra ut precis nu för jag är tvungen att vänta på att emma ska komma hem till mig, konstigt nog vill hon joina mig. nejmen det blir kul, hon ska även med till täby :)

jag tänkte visa er några exempel på hur man kan göra en provdag en aning roligare! för att kunna fixa detta måste du ha följande: en tejprulle, musik, du och en rolig vän halvt ensamma i ett klassrum och en lärare som inte lägger märke till kamerablixtrarna nu ska vi se..

sjunga och dansa lite smått vid ens bord:

ta bilder på en själv där man försöker se ut som en hårt arbetande pluggis:

göra fula miner när kameramannen (kvinnan) tar kort på dig:

sen så sist men absolut inte minst, leka med tejp i pannan:  
den sista är min absoluta favorit måste jag medge. nej men nu kom min filur till kompis, hörs och syns ute på byn! kysskysskyss hemskt mycket kyss!

japp här ska det stå en bra rubrik

idag vaknade jag halv elva och det var sååå skönt. snart ska jag byta och för att gå ut och gå, kommer nog bli minst lika skönt. vid två tiden ska jag bege mig in till täby med två stycken filurer som gillar vax.. haha ikväll blir der en liten fördelsedags sak till alexandra som fyllde år i måndags :) trevligt trevligt, fast det är dock inte lika fint väder idag som det vart tidigare i veckan.
känner att jag är lite smått fantasilös eller vad man nu säger för att få detta inlägg att bli roligt men however.

jag känner lite smått stressad också som ska hinna ut och gå, duscha, sminka mig och käka nått inom två timmar så nu ska jag verligen dra! ni får ha en fortsatt trevlig fredags dag peeps, pusshej :)

forgive and forget


"the only thing really that there is to do is to forgive and forget.
so i really do, i wanna forgive you.. and i wanna forget you."

ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIKAELAK! :D

attans sju minutet försent men ändå, verkar som att alla fyller 17 år.. än så länge är jag en liten kiddo som endast är 16, det är förargligt.
men du är en söt tös ska du veta och vi måste ses snart igen för det var ett tag sen nu :)
mucho kisses to you!

jag minns det som igår

för mer än ett år sen, då jag fortfarande gick i hjälmsta och som vanligt gick jag på toaletten. men när jag kom ut, det var då det ovanliga hände. jag gick mot korridoren och plötsligt börjar alla klappa händerna högt och ljudligt, lite skrik hör man också. men, ljudet tystnar för allt jag kan koncentrera mig på är du, för där kom du gående emot mig. med den mest underbara röda ros. munjiporna var uppe vid öronen på dig, sötnos. du kramar mig och ger mig rosen. du viskar "jag älskar dig" och då dog jag lite smått inombords. jag kände att jag ville börja gråta, jag blev helt varm och kunde inte sluta le på hela dagen. den känslan vill jag ha igen, den var underbar. likaså du.

rosen är kvar men är du?

ps.

JAG ÄR LEDIG I MORGON, TACK VARE ALLA SOM TAR STUDENTEN PÅ ÅVA!

screw them.. JAG vill ta studenten, helst nu också. går inte det att ordna? måste jag vänta två år? man kommer ju se tjockt mycket flak i morgon och jag kommer inte alls *host* vara avunsjuk -.- fuck..
ds.

en kärlekshistoria


den är bra, den är till och med förjävla bra. man gråter när man ser den här filmen, en kärlekshistoria. när ska någon göra något sånt där oväntat till mig? säga "hm, kommer snart" och sen dyka upp utanför ens dörr för att kyssa dig och säga jag älskar dig.. det är sånt man gillar. jag slår vad om att ifall du skulle göra det till någon du älskar så skulle det uppskattas något enormt, eller så är det bara jag som är lite hyfsat skum?.. however, du får gärna göra det till mig någon gång ifall du vill.

nu får det vara nog!

nu skrev jag på denna namninsamlingslista som är för att det aldrig är tjejens fel om hon blir våldtagen! man ska få dricka hur mycket man vill, ja ligga naken på gatan utan att något ska hända!

skriv på du också!

dom exakta orden kommer ifrån min vän miranda :)


a kleins birthday

   
  
  
 

-

if i told you that i miss you..
if i told you that i haven't sleep good one single night after you left me..
if i told you that every time i see you my heart starts to pound so fast..
if i told you how cute you are..
if i told you that my heart hurts do bad right now so it makes me want to rip it out..
if i told you that words can't describe how much i want you back..

..would you love me then?

rubrik

idag har jag vart i skolan och haft kul. jag hade även prov idag som jag klarade ganska galant om jag får säga det själv och om jag inte har helt fel. jag och anna hade prov samtidigt och det blev ju en och annan paus med tejp-i-panna-kul och annat. efter skolan mötte jag alexandra på tåget som följde med hem till mig för att sedan bli upphämtade av alexander och max för en sväng till lindo. där blev det såklart kubb, som vanligt var jag grymt bra och fick ner alla jag kastade på. nästan. inte alls. samma gäng som igår minus alexandra den sista stunden. det bar av hemmåt där vid halv nio tiden och sen dess har jag kollat på greys. bilder ifrån veckan kommer men jag orkar inte fixa det nu.

i morgon så är det resursdag på åva och då ska jag göra ett (till) äckligt prov. kul kul kul.. sen efter lunch ska jag och två till ifrån klassen åka in till stan och gå på stockholms stadsmuseum för att fråga frågor eller nått. ännu mer kul, not.

nu ska jag kolla på sverige pussas och kramas och sen sova tror jag.

hej tråkiga sofia

min kvinnliga sida:
[ ] köpt en hårfön?
[x] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] pratat känslor?
[x] tänkt på att matcha mina kläder?
[x] berömt en person för sitt utseende?
[x] ringt upp en person utan konkret syfte?
[xxxxx] funderat på namn åt mina barn?
[ ] insett storheten hos barbra streisand?
[ ] druckit cosmopolitan?
[x] sett två avsnitt av "sex and the city"?
[x] känt mig sugen på en kopp te?
[x] känt glädje över att få blommor i present?
[x] gjort någonting romantiskt på egen hand?
[x] blivit arg utan anledning?
[x] brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] pratat skvaller?
[x] varit arg/sur utan att tala om det?
[x] kramat en kille?
[x] dansat?
[x] bakat åt dig själv?

min manliga sida:
[x] ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] ätit en blodig stek?
[ ] läst en biltidning?
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] skött grillen under en grillfest?
[ ] läst en bok av jan guillou?
[ ] läst ett nummer av slitz?
[x] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] gått på en ulf lundell-konsert
[x] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] sett alla die hard och rockyfilmerna?
[x] diskuterat bröst?
[ ] gjort lumpen?
[ ] läst nick hornby?
[x] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[x] lagat någonting på egen hand?
[x] skrikit "kom igen nu killar" på en fotbollsplan?
[ ] tävlat i att dricka öl?

tjej: 18
kille: 10

otroligt rolig dag

idag har jag vart i skolan och sen åkte jag till lindholmen med älsklings alexandra. där borta vart det kubb för hela slanten! :D as kul om inte annat. dom som var med var: linus, david, alexandra, alexander, sam, martin och max. vissa var ju bättre än andra men bäst var nog jag...... när jag väl ville. det vart fasiken kubb hela kvällen lång, missade till och med gossip girl INTE okej. eller alltså man kan ju kolla på repriset men ändå, det var inte likt mig.
ska även spela i morgon och nu ska jag tagga till ordentligt! :D vinna är det ända på min hjärna.
NI KOMMER FÖRLORA STORT!


idol

mariah carey - open arms

jag älskar hennes röst, den är underbar.

give ME!


skulle någon av er vilja skänka pengar så jag har råd att beställa detta snygga linne? :) det finns ett annat där det står med rosa text som är ännu sötare, eller okej den ser likadan ut men ändå. den kostar bara 233:- + frakt, någon? en duktig tjej vid namn anna gör underbart snygga tryck på tröjor och jag har förälskat mig i denna lilla godsaken och det här söta linnet. ge mig båda två, tack :)

neverstore - waiting

you're the only one i've waited for
there's no one else i wanted more
this thing can take forever
i just hope i won't regret it


time won't wait
so i guess that it's all too late

it's hard to say i'm sorry
it's hard to stand here alone
you're that someone
i can't get you off my mind
it's hard to say i miss you
it's hard to stand here alone
you're that someone
i just hope that you're all right

you're the only one i'm aiming for
you're amazing just because you are
i miss you more than ever
i'll wait for you forever


time won't wait
so i guess that it's all too late

it's hard to say i'm sorry
it's hard to stand here alone
you're that someone 
i can't get you off my mind
it's hard to say i miss you
it's hard to stand here alone
you're that someone
i just hope that you're all right

you're the only one i've waited for
you're the only one i've waited for

you're the only one i've waited for
there's no one else i wanted more
i'll stay right here forever 
i just hope i won't regret it


you're the only one that i've ever known
(my only one)
i'll stay right here forever 
i just hope i won't regret it


time won't wait
so i guess it's all to late
and life won't wait so i guess that it's all too late
.

tävling


hanna björkstedt
har en tävling i sin blogg där man kan vinna en plåtning med henne. som ni kanske förstår så är hon en fotograf, en väldigt duktig en också. skulle vara kul tycker jag ^^ klicka här om du vill vara med :) tävlingsreglerna står på henne blogg.

take my hand, come with me

chris brown - forever

urbra låt, en av dom bästa jag hört honom med tror jag.
idag är det en musik dag, det kommer självklart vara uppdateringar om vad jag har för mig men framför allt så blire underbar musik. sounds good? lovely, here we go!

det sög ju

ehm okej det är två stycken ventilbytare eller nått här och ska greja med några saker och jag måste gå och kissa men jag vågar inte för dom håller på där. tror faktist dom håller på på båda toaletterna.. vågar inte ritkigt gå dit och kolla ^^ knepigt värre. helvete, nu blir jag ännu mer kissnödig för att jag skriver om det. damn! hoppas dom inte är kvar länge.

ville bara informera er om det, pusshej :)

en av dom bästa filmerna, lätt.

grease - hopelessly devoted to you

my head is sayin', "fool, forget him."
my heart is sayin' "don't let go.
hold on to the end."
and that's what i intend to do.
i'm hopelessly devoted to you.

grease - you're the one that i want

you better shape up,
'cause i need a man
and my heart is set on you.
you better shape up,
you better understand
to my heart i must be true

ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN SKÖNA BÖNA! :D

17 år och du är gorgeous baby

ge mig

okej så det kanske inte bara blev ett inlägg till men jag vill verkligen ha en polaroidkamera och var tvungen att förmedla det till er alla där ute! om det är någon som har en och är påväg att sälja/slänga så sänd iväg ett mail till moi [email protected]. det skulle vara väldigt trevligt.


just give me one more chance to make it right

maroon 5 - won't go home without you

don’t let the bed bugs bite you

hej. den här dagen har sugit från allra första början. det har inte hänt någonting positivt idag, eller jag har pluggat och det är väl ganska bra men tråkigt som tusan. jag skippade middag med släkten pga. jävla plugg helvetet. nej jag är på dåligt humör för ingenting och är bara förjävlig just nu. det här har blivit en depp dag typ, tråkigt som få. jag skulle vart med vendela, hon får mig alltid på bra humör men jag missade det, helvete.

jaja nu orkar jag inte skriva mer, kanske slänger in en låt snart men thats probably it. godnatt eller nått pusshej <3

konstnärligt


<3

music in my heart!

cassie - about time


all of this time youve had me thinking
thinking you would call me late night
knowing damn well you wouldnt do it
telling me i was still on your mind
i dont know why you had to put me through it
and im thinking im still livin for your love
it was all over and you knew it
although its gonna be hard to let this go
boy this is something i gotta do

rädda mig någon?..

hej klockan är kvart över ett och min granne sitter ute helt naken med stånd och kollar på porr. normalt va? euw. sara sitter och solar där ute men kommer in och säger att jag ska gå ut och lyssna, neeeej. usch det är verkligen vidrigt och helt otroligt sorligt. man hör stönande röster ända in till vårt hus när man har bakdörren öppen. han satt och klagade till mamma att på valborg då hade minsann jag och mina vänner suttit ute och pratar om kukar och annat snusk, jag har då inget minne av det men wtf vi är 16-17 år medans han är ÖVER 40! snälla kan någon köpa ett hus och mig så att jag slipper denna vidriga man? du skulle vara min hjälte/hjältinna.

förstår du nu varför jag inte ville att du skulle komma hem till mig? min granne är vidrig och jag hatar honom, det är inte direkt första gången han gör någon sånt här. förra sommaren var perfekt för då slapp jag vara hemma så mycket just för att jag hade dig. det var skönt. haha.

ängel


bilder i fulla last


vi fann en vän som gled en på några bilder, orkar inte lägga upp alla andra bilder med denna erik mannen så om vendela eller alexandra vill ha så får ni aska mig :) alla andra bilder är ifrån vendela dagen och ikväll, enjoy. inte för att det är så kul bilder men i alla fall ^^ psst, alla bilder är icke så himla seriösa..
  


vi grillade vid lillsjön idag, det var mys och ganska varmt till och med. skönt att det slutade blåsa så fasligt (; stark korv och köttbullar blidde det minsann, grillpinnar fick vi gå ut i den vilda skogen och sedan tälja helt själva. fast inte jag, david skrattade åt mig och sa att jag gjorde helt fel. man kan väl ändå inte tälja fel? jaja det blev ett dopp i sjön för den där daggen, idiot är vad han är.
  
 

gorgeous little thing


alltså kolla hennes naglar, är dom inte underbara? dom här perfekta naglarna är gjorda på perfect nails, namnet passar verkligen. jag fundernar på att göra något liknande. mina naglar kan bli långa och fina men sen så går en efter en av, and i hate it. jag hatar att ha korta naglar, alltså jättekorta. det är hemskt. menmen får se hur det blir med dom, måste spara ihop pengar till att börja med ^^

bilden är lånad av shopaholicmamman

crosskillar = jummie

hellu!
igår var jag i lindholmen med dom vanliga. vi hoppade studsmatta och... ja vi gjorde nog inte så mycket mer. eller jo vid tolv tiden bestämde vi oss för att ta en tripp ut i det fria, det var kul och kallt.

idag blev jag nästan väckt av alexander vid kvart i tolv då han undrade om jag var vaken och kunde ta tåget som gick tjugotvå över. stressa var ordet! jag, alexander, max och david åkte motoped till väsby för att kolla på martin när han åkte cross. det var kul tills jag och alexandra blev as hungriga och det nästan blev storm. maxen räddade situationen med att bjuda (vi tvingade honom) oss på en körv var, tackar så mycket. crosskillar är verkligen snygga, speciellt när dom flesta går utan tröjor och har snygga magar. höhö. det bar av hemmåt vid halv fem, jag blev avsläppt i centrum av alexander som skulle till sin moster eller nått. när jag kom hem så skulle pappa ner och handla men ville absolut inte gå själv så han gnäller att jag ska med men jag har skavsår så jag sa att jag inte orkade. "men det är så tråkigt att gå själv" säger han med en ritkigt ynkrig(?) röst och så har jag aldrig hört honom förut så jag satte på tre plåster på varje fot och började vandra ner mot ica. jag är ganska snäll ibland, faktist. vi ska äta bruschetta till middag vilket är den godaste mackan/maten man kan äta. try it!

nej nu ska jag hjälpa till med maten så att det går snabbare, pusshej!

tummen upp igen

alphabeat - fascination

as härlig om inte annat, en av mina favoriter för tillgället.

nu ska jag måla klart mina naglar och sen cykla till tåget, vendi tvingar med mig till centrum för att hon ska köpa hårfärg, snel flikka.

glada nyheter!

han är inte död! jag fann honom igår kväll klockan 00:00 i mitt akvarium, helt levande. han har tryckt lite vid pumpen bara, och det var nog därför jag inte såg honom. lill-erik kurt gustavsson sandahl är inte död. jag upprepar han är INTE död. falskt alarm peeps :D nu är han där uppe, säker i mitt akvarium i sin lilla stora jätte bur. härligt.


"jag spelade svårfångad. jag har hört att man ska göra det?!" vendela grudd 15 år


tummen upp

lars winnerbäck & miss li - om du lämnade mig nu


jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

kanonkul


lägg märke till att det är FEM toasters och inte fyra, helt otroligt.
ps. han är söt.

give ME!



när ska denna underbara sidekick komma till sverige? eller dom kanske redah har gjort det, någon som vet? i denna lilla smaskin finns det telefon, mail, kamera m. blixt, internet, kalender, messenger, sms/mms mm. jag ska lätt köpa en så fort jag ser en snygg. om jag ska köpa en så ska den vara sådär blingig, haha! sött ju. eller som dom bilderna under, en rosa helst i alla fall. i love it. jag vill inte ha en sån där mini pytte liten telefon utan jag vill ha en biffig jäkel.

 

nu måste jag kila, mamma får snart ett raseriutbrott på mig. pusshej

kan ingen annan komma på en rubrik till mig?

Idag var jag hemma ifrån skolan, mitt huvud tog minst sagt död på mig så jag hade ingen ork. jag gick upp ungefär halv tolv vilket var underbart skönt! jag låg i sängen och drog mig samtidigt som jag tänkte att jag skulle börja dagen med scrambled eggs och apelsin juice. grejen var bara den att jag inte riktigt vet hur man gör det, jag skickade ett sms till mor min (som tror att jag är i skolan, woops) och frågar om man ska ha smör i innan man steker det, för att få det låta trovärdigt sa jag att anna i min klass undrade. haha.
jag började med att knäcka äggen - det gick bra
jag hällde i så mycket vatten jag trodde att jag skulle ha - det gick bra
jag hällde i salt och peppar - det gick bra men jag tror att jag tog lite för mycket peppar
jag hällde i halva av "smeten" för att ta hälften sen - det gick inte så bra, jag hade i alldeles för mycket vatten. jag trodde inte det var möjligt, jag trodde att man kunde fixa det även fast man hade i ungefär åtta matskedar vatten i. det visade sig att jag hade fel, som vanligt. vi hade typ ingenting gott hemma så det fick bli en avokado till frukost i stället, så mättande..

jag satte mig i soffan och kollade på guld kompassen, den var faktist väldigt bra. en isbjörn fick käken urslagen och nacken avbruten. nicole kidman ser så bra ut, undrar hur hon ser ut utan all botox?.. ja det är väl i princip allt jag gjort idag, händelserikt va? jag har lust att vara med alexandra och emma idag, men jag måste nästan plugga tror jag.


hemskheter

mina fiskar visade sig vara kannibaler.. i nuläget ser det tyvärr ut som dom har käkat upp lill-erik kurt gustavsson sandahl, hemska fiskar man äger.. skulle gjort som emma sa, jag skulle ha köpt en liten bur till honom så att  inte dom stora barnen skulle fått tag på honom.. jag känner mig hemsk, som om jag dödat honom för att inte tänkt på hans bästa.


R.I.P. lill-erik kurt gustavsson sandahl
du kommer alltid finnas i mitt hjärta
du var en härlig fisk med stor utstrålning
som en solstråle i min gråa vardag
18/5-08 - 21/5-08


rubrik

gossip girl igår och hujedamej va bra det är! alexandra kom över och lookade med mig också, i liket it. lite kladdikaka blidde det med, i like even more. moahaha. hittade två stycken masker i systers rum som vi hade lite kul med ^^ självklart är jag kissen och alexandra kossan.

  

idag har vart en ganska tråkig och otippad dag. det tråkiga var att vi hade en provliknande sak och det otippade var att jag hade med mig min laptop till skolan, kul. det hände faktist inte så mycket idag, det roligaste var nog när alla hade dragit hem och jag, emma och anna var kvar. "anna, vill du ha en kondom" hör man emma säga helt plötsligt och sular den på henne. den hade då anna lite mycket kul med. hon testade dels att sätta den på huvudet äckelpotta som hon är. men den gick så småning om sönder och då var det slut på det roliga, andra bilden är ett bra exempel :) emma hade fixat finfina naglar vilket jag var lite smått avunsjuk på, fast hon sumpade tumnageln ganska snabbt.

     

alla gifter sig tydligen

image298
jessica alba
och casshole warren har gift sig, i hemlighet. jag vet inte så mycket om det hela så jag kan inte yttra mig mycket mer men grattis till dom.

bild: perezhilton.com

ge mig sömn

jag är total död. det jag gör just nu är att försöka bli klar med den där jäkla hemskrivningn vi ska vara klara med tills i morgon. det handlar om hur olika saker påverkar inlärningen. det är sugigt as jätte otroligt tråkigt och uttråkande. det suger helt enkelt. tobbe svek mig nyss med att gå och lägga sig så det finns ingen rolig inne på msn, buhu.

inte kul med plugg. ska lära mig hur en 2 motor eller nått funkerar tills på lördag också, fint. otroligt förjävla fint. suck. kysshej.

massor med plus

image297
I KVÄLL I KVÄLL I KVÄLL!
gossip girl klockan 20:00 på 5:an och direkt efter dh, don´t miss it!

i'll put his picture down and maybe get some sleep tonight

taylor swift - teardrops on my guitar

hej, sorry

för 10 år sedan
1.) hur gammal var du?
 6 år
2.) var gick du i skola? karlbergsskolan
3 ) var jobbade du? ingenstans
4 ) var levde/bodde du? vallentuna, bällsta
5.) var brukade du hålla hus? hemma, ute eller hos kompisar
6.) bar du glasögon? har för mig det
7.) vem var din bästa vän? karro for sure
8.) hur många tatueringar hade du? ingen
9.) hur många piercingar hade du? hål i öronen
10) vilken bil körde du? ingen
11.) hade du varit på ett riktigt party? kalas och sånt ja
12.) hade du fått ditt hjärta krossat? nej

för 5 år sedan
1.) hur gammal var du? 11 år
2.) var gick du i skola? karlbergsskolan
3.) var arbetade du?
ingenstans
4.) vart bodde du? vallentuna, bällsta och kragsta
5.) var brukade du hänga? ute
6.) använde du glasögon? nej
7.) vem var din bästa vän? karro
9.) hur många tatueringar hade du? ingen
10.) hur många piercingar hade du? hål i öronen
11.) vad för bil körde du? ingen
12.) hade du fått ditt hjärta krossat? nej

för 2 år sedan
1.) hur gammal var du?
14 år
2.) var gick du i skola? hjälmstaskolan
3.) var jobbade du? ingenstans
4.) var bodde du? vallentuna, bällsta och kragsta
5.) var brukade du hänga? vettefan
6.) använde du glasögon? nej
7.) vem var din bästa vän? alexandra, karro?..
8.) hur många tatueringar? ingen
9.) hur många piercings hade du? hål i öronen
10.) vilken bil körde du? ingen
11.) hade du fått ditt hjärta krossat? tror det, är inte säker
12.) var du singel/upptagen/gift/dejtande? singel


för ett år sedan
1.) hur gammal var du?
15 år
2.) var gick du i skola? hjälmstaskolan
3.) var jobbade du? ingenstans
4.) var bodde du? vallentuna, bällsta och kragsta
5.) var brukade du hänga? hos sam
6.) använde du glasögon?
 nej
7.) vem var din bästa vän? alexandra, karro?..
8.) hur många tatueringar? inga
9.) hur många piercings hade du? hål i öronen
10.) vilken bil körde du? hade ingen
11.) hade du fått ditt hjärta krossat? ja
12.) var du singel/upptagen/gift/dejtande? upptagen


idag

1.) hur gammal är du? 16 år
2.) var går du i skola? Åva gymnasium
3.) var arbetar du? barnvakt i sollentuna lite då och då
4.) var bor du? vallentuna, bällsta och kragsta
5.) använder du glasögon? nejnej
6.) var brukar du hänga? i lindholmen, haha 
7.) vem är din bästa vän? alexandra&emma, karro?..
8.) talar du med dina gamla vänner? jag försöker
9.) hur många piercings har du? hål i öronen
10.) hur många tatueringar? ingen
11.) vad har du för bil? har inte körkort
12.) har ditt hjärta krossats? ja
13.) är du singel/upptagen/gift/dejtande? singel

the hills

i hate being single. im no good at it.


"omg går cissi på kryckor?"

http://www.redlasso.com/ClipPlayer.aspx?id=50b59c73-c02e-4773-96d6-0028c487fd54
oh gosh. gabrielle oglamorös och med en fet unge? nått stämmer inte.


vandrare och skogsmullar

ja hej.
idag har vi inte haft skola utan frilufsdag, kul... NOT. fyfan, vi (jag, emma, ph, anna och tessa) gick EN MIL! herregud va jobbigt det var. tog en paus mitt uppe på en topp av all utmattning. och varmt var det också, kännde bara för att dö. "men vi ger upp och drar till donken!" var en ständig mening ur annas mun, KNIP tänkte jag hela tiden. kännde för att klippa till henne då och då också :) det hela började klockan nio och  sen gick vi den på ungefär två timmar, utmattande! eller det är klart, det var inte bara en pin att gå hela vägen, det var faktist kul också, veckans motion for sure ^^ här är några favorit kommentarer under vandringen, alltså det är sättet som säger det på:

*emma pratar norska*
jag: emma, pratar din mamma norrländska?
(låter lite egoistiskt att jag tog med en kommenter ifrån mig själv men ibland får till och med jag till det, man skulle nog vart där för att skratta)

tessa: varför har du vikt upp brallorna som aladdin?

anna: men jag saknar donken, jag har inte vart där på 24 timmar!!

efter tänk så åkte vi till täby föööör aaaaatt........ gå på donken! haha. sen så drog alla hem förutom jag och anna. det var meningen att jag skulle köpa en present åt simba som fyller år idag (GRATTIS!) men det blev först ett linne från h&m till mig, sen en kofta från jc till teodor och seeen två t-shirtar till honom. jag har kommit fram till att jag är en osjälvisk person, jamenar varför annars skulle jag endast köpa en grej till mig för pengarna? jag är helt enkelt en givmild person, kan både vara posetivt och negativt. jaja.. sen hoppade jag på tåget med alexandra och i kragsta mötte vi reidar som kläckte ur sig "nejmen där är bussystrarna" wooot? okej. vi åkte to lindholmen, är du förvånad ellinor? ;) moahaha. vi var först hos david för att han var tvungen att visa henne en låt som handlade om just ett par som hette david&alexandra. det var lite sött måste jag medge fast sen satte han igång cs eller dod(?) och skrek helvete, fitta och annat så där förstördes den söta stunden.

vi drog sedan till macken för att köpa lite gotte och sen drog vi hem till sjukligen alexander för att kolla på film. innan filmen kom emma och vi var först ute och hoppade, blev även lite korpen på studsmattan, den där david är en riktig klippa på att instruera rörelser........ ruuligt. sen vart det i alla fall film, en sugig en. riktig b movie. käk blev det också hos alexander, pyttipanna! eller hur det stavas. guitar hero blev det efter maten, måste medge att jag har en liten dold "talang" hehe..
sen drog jag hem och nu sitter jag här och ska snart äta glass och jordgubbar, mums! blev ett långt inlägg idag, hoppas någon orkar läsa det ^^ pusshej :)


utökning

lill-erik kurt gustavsson har utökat sitt namn till lill-erik kurt gustavsson sandahl. katten miranda kom med den braiga idéen och själv klart säger jag bara! jamenar det är ju ganska logiskt. så nu heter den ett långt, fint och ståtligt namn! :D ja gillare starkt.

<3

hercules - inte jag inte kär (eller nått)

säger mer än hundra ord.
löve ya

fish kids

EN AV MINA FISKAR HAR FÅTT BARN!
fast bara ett.. är det möjligt? brukar dom typ inte få fem om inte mer? någon fisk kunnig där ute? den är i alla fall såååå söt! helt otroligt. grattis till alexandra som blivit gudmor :) men framför allt grattis till familjen sandahl som för första gången fått fisk barn i detta hus, och vi har haft många fiskar!

välkommen lill-erik kurt gustavsson, till mitt akvarium! (tackar vendela och tobbe för hjälp med namnval)


nu tack.

jag vill ha någon som bjuder mig på resturang, ger mig smycken och säger hur söta saker som helst så att jag börjar gråta. ge mig det mikaelak har, tack! det skulle vara guldvärt.


i missed it

RÄTT kul att jag missade fem avsnitt av gossip girl idag. iuförsej var det bara repriser men ändå, avsnitt som avsnitt. älskar den serien! helt underbar. dom lever det livet man själv vill leva. fast alla intriger skulle man ju vilja slippa. gossip girl är på tisdag klockan 20:00 på 5:an, DON´T MISS IT!
tror det blir en girls night då, super mys :) har inte träffad alexandra sen onsdags tror jag, hon har nämligen varit i göteborg då hennes mamma spruingit det där loppet eller vad det nu var. jag har iuförsej varit med emma och det har inte vart tråkigt det heller!

nu är det middag, urgod sallad vilket är mums! pusshej :)

GRATTIS TILL MAMMAMIKKO OCH HENNES LOVER PÅ ETT ÅRSDAGEN! (:


good luck chuck

hej!
igår var jag och emma i lindholmen och kollade på film hos alexander med martin. filmen hette good luck chuck och den var väldigt bra. lagom rolig och lagom romantisk. efter filmen så gjorde vi faktist inte så mycket, emma försökte om och om igen att få alexander att hämta "något gott" till henne, med det vart ingen framgång. jag försökte lära mig att snurra en penna runt tummen eller hur man nu ska säga, samma sak där - ingen framgång. tog sista tåget hem och somnade på stört.

idag ska vi ha gäster just för att simon (min bror) fyller hela 12 år, fast det är i morgon. jag har dammsugit hela övervåningen, jag trodde att det skulle vara jobbigt men icke! jag har kommit på att jag gillar att städa, i alla fall dammsuga. fast jag ska vara så jävla noggrann så det tar ett tag tills jag är klar. gästerna kommer om en halv timme är det sagt och jag har fortfarande inte bäddat sänger, duschat eller klätt på mig mina kläder så jag måste skynda mig på lite. nu är duschen ledig så jag ska nog springa ner! pusshej.

image296
jessica alba ser förjävla bra ut alltså.

stephen simmonds - always in my head <3

but what am i fighting for
if you're not in love no more
and you're gonna' close the door on me
i guess i refuse to let it be
why can't you do the same for me?

my body's alive but my spirit is dead
these are the words i never said:
girl you're always in my head
i wish i had you here instead

i'm livin without, you're livin' with
and somebody's sleeping in my bed
and i don't know what i did
but you're always in my head

beautiful

jag vet inte vart bilderna kommer ifrån men dom är absolutely gorgeous.
jag är inte direkt något stort fan av självaste sarah jessica parker, visst hon är bra i sex and the city och har snygga kläder men hon ser lite manlig ut. på dom här bilderna ser man inte hennes fejja så mycket och dom är vackra som tusan.

image291

image292

image293

image294

image295

basically, i wish that you loved me.

image290
i do i do i do i do i do i do i do i do i do i do i do i do i do i do i do

MECK-SESSION

image276

image281


image289

freeedag och liten däng av lördag

som ni kanske vet så var det fredag igår, och om ni inte vet det så ska ni nog besöka en doktor. jaja.. igår så drog jag och emma ner till centrum för att först käka lite på lilla vallentina och sen köpa godis, åhååå så gott det var! fast lite överskattat ändå.. sen drog vi hem till mig igen i väntan på lindholmen dudes som vi skulle möta vid halv 11 tiden. vi mötte upp dom vid bällsta station och sen begav vi oss ner till gustavsudde där ett par ganska många fjortisar hade en födelsedags sak. fråga mig INTE varför vi drog dit, tack. lite halvt jättepinsamt. där nere så hängde vi mest vid peppis och marcus epor(?) och försökte flörta till oss skjuts. det gick ju bra..... han hatar oss. haha det kom fram några katter till mig och emma och pratade lite:

mkaa: hej mikaela
emma: hej emma
jag: hej sofia
mkaa: åh, du hatar mig eller hur?
jag: haha nej då
mkaa: haha okej, jag har haft för mig det jättelänge
*vi står tysta en stund och skrattar sådär hehe:it tills hon går"
jag: skulle jag sagt att jag hatar henne?
emma: neeejdå

det var lite kul tycker jag. en vid namn jenna kom också fram och hälsade lite på oss och försökte samtala, men då kom en lite dansvänlig *host hon var galen host* tjej fram och skrek "KOM IGEN NU TJEJER, DANSA!" "ehe.. vi ska nog hittåt" sa jag och pekade någon annanstans. den som verkade mest "männsklig" om man säger så var nog mkaa :S eller jag pratade ju bara med typ två, tre stycken men ändå. såg även jenny allanus där, miranda!
det var en pain in the ass att se dig hålla om och greja med dom igår. jag vet att jag inte kan göra något åt det men ändå. det som nog gjorde mest ont var det att du såg glad och lycklig ut. ska jag komma in och förstöra det då? inte en chans. det är det jag vill dig, lycka. har du det med dom så kan jag bara backa undan.

jaaa nu blev det ett hejdundrande fjortis inlägg, förlåt. idag ska jag i alla fall till lindholmen på mitt meck-prov hos max.


she fears if she cries that first tear, the tears will not stop raining down

kvällens låt blir stand in the rain med superchick. ganska mycket ful video till låten men jag orkar inte leta efter någon annan.

skriver om min kväll i morgon, är alldeles för trött för att skriva mer nu.
godnatt, pusshej.

-


jag ryser och blir alldeles illa till mods när jag ser den här verklighets filmen på ynka 40 sekunder.
behöver jag säga något mer? sjukt.

och denna film, jag grät. jag seriöst grät.

for she loves you for all that you are not

scarlett johansson - falling down

någon annan än jag som tycker att hon ska fokusera mer på skådespeleri än sångerska?
inte bra, inte bra alls. hon låter lite så här rostig eller hur förklarar man rösten?
alltså den kommer väl bli bättre ju mer man lyssnar på en men just nu är det en usch låt.

blondie strikes again

jaaa.. emma julia axh skulle ju då komma hem till mig. jag är ensammen hemma och tänkte hoppa in i duschen en stund så jag sa till henne att det bara var att klampa in och ta för sig. fem minuter innan jag tänkte duscha sa tyst till min själv att jag skulle låsa upp dörren så att hon kunde komma in. gjorde jag det? -naaaaej. när jag kom ur duschen hör jag något ständigt knackande ifrån ytterdörren och då kommer jag på att det var hon. haha. hon hade alltså stått där och bankat i en kvart! HAHA fyfan va smart man är ibland.

just nu befinner jag mig på golvet för emma har precis hårfönat mitt hår och är nu inne på att platta det. det är såååå skönt när någon håller på med ens hår! samma sak med om någon sminkar en ^^

later ska vi åka ner till centrum eller nått för att köpa lite gotte, jag och emma alfredsson kom nämligen överrens om att vi får äta godis en gång i månaden OM vi verkligen inte kan hålla oss. annars så är det ju bra om vi skiter i det också. anna om du ser detta så är det okej för dig också.
och alexander om du läser detta RING MIG! :) skulle vara så bra.
nu orkar jag inte skriva mer utan langar in en het bild på bruden som kirrar mitt hår!


image275
kysshej!

soofia är en nöt!

image274
och snygg är hon oxå ;)


hahah kul

vendela säger:

otvars(L)

sofia sandahl säger:

otvars, vad betyder det?

vendela säger:

din farfar

sofia sandahl säger:

neeeej

sofia sandahl säger:

astor och det är min morfar :)

vendela säger:

ostar

sofia sandahl säger:

hahahah

sofia sandahl säger:

HAHAHA

vendela säger:

ASTOOOOOOOOOOOOOR


död var ordet

jag har ju då varit med vendela grudd för ett tag sen, det var kul. drog en sväng till macken och köpte hallonsoda, en klubba och maryland. mums? -ja. vi satt på en plats vid gvs och pratade om allt och ingenting. fick ett samtal ifrån miranda vilket var kul. när du hör denna låt med jessica folker kan inte du föreställa dig miranda uppträda till den då? det kan i alla fall jag! :D moahaha. jag och baby v (haha) satt ute i kanske mer än en timme och sen var det dax för mig att bege mig hemmåt. på tåget kom jag på att smartskaftet själv hade glömt hemma nyckeln hemma så jag var tvungen att sitta ute och vänta på att pappa och simon skulle komma hem ifrån åkersberga. jag var som död. satt och spelade tetris på min unkna mobil i en halvtimme. ohja jag var död.

gjorde tre misstag under kvällen:
* tog på för tunna kläder
* sa min morfars namn till vendela
* glömde nyckeln hemma

nej nu ska jag nog skriva klart min loggbok från idag och sen go to sleep. ska bli så satans skönt! wiho. btw så är det min sista dag på midgårdsskolan i morgon, åååh fack va tråkigt! jaja mer om det i morgon, ni får ha det så bra :) pusshej


mammasofjo... nej det låter inte bra

idag var jag som vanligt på min apu plats men idag var en liiite annrolunda dag. jag fick nämligen agera lite mother till en pöjk som fått en sten kastad på sig av ett större pöjk och han behövde tröst. eller alltså jag viste inte vad jag kunde göra just för att jag inte vart där så länge så jag kunde inte direkt pussa honom på pannan och säga att allt skulle lösa sig men jag gjorde det jag kunde. haha. jaa.. sen hände det inte så mycket mer. nu ska jag göra mig i ordning för att ta tåget mot vendi, vi ska vandra. med att göra mig i ordning menar jag förstås pissa och lite smått.

torsdagar brukar suga, men denna tog en vändning. hare bra kysshej.

asså.. jag är ledsen. igen.

åtta, saker om dig själv
1. är du singel? ja
2. är du lycklig? det kan jag inte påstå
3. är du uttråkad? ja lite smått
4. är du ledsen? nej
5. är du italienare? tyvärr inte
6. är du cooling? måste jag ens svara på denna fråga? det är väl ändå självklart.
7. är du från irland? nej, thank god (inget illa menat om någon som läser detta är där ifrån)
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

åtta, saker om ditt kärleksliv
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? vet inte riktigt
2. har du någon gång blivit sårad? ja
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? ja
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? yes sir
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? nej
6. har du haft en hemlig beundrare? det skulle jag inte tro
7. är du kär? pass
8. vill du gifta dig när du blir stor? självklart, ska ha ett stor vackert bröllop

tio, två alternativ
2. hår eller ögon? ögon
3. katter eller hundar? hundar
4. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? massor med "vanliga" kompisar tror jag
5. tv eller internet? internet
6. coca-cola eller fanta? coca-cola
7. utekväll eller romantisk hemmakväll? 50/50
8. pengar eller lycka? lycka
9. dag eller natt? 50/50
10. msn eller mobil? mobil

tio, "har du nånsin.."
1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej
2. brutit en fot? nej
3. gjort nåt du ångrar? väldigt mycket ja
4. hoppat bungee jump? nope, vill göra
5. ljugit för någon du tycker om? ja
6. ätit en hel tårta? förvånansvärt måste jag nog svara nej på det
7. gjort bort dig offentligt? det kan du räkna med
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? ja
9. gråtit när ett husdjur dött? ja
10. velat försvinna? väldigt mycket ja

åtta, senaste
1. telefonsamtalet du gjorde? mor
2. telefonsamtalet du fick? far
3. personen du var med? simon
4. roligaste grejen som hänt?
 när en kille kommenterade en sak på apu:n
5. personen du smsade? bästa vännen
6. du kommenterade? vet faktist inte, men jag måste nog ha sagt/skrivit något kul
7. du tillbringade natten med? pass
8. du kramade? hilde

kom fram till en sak..

jag måste shoppa. snart, väldigt väldigt snart.
jag håller på att bli tokig. min garderob vill ha lite nytt kött. gärna ifrån H&M just nu. dom har fräna/snygga/billiga/söta kläder för alla.
ni får gärna skänka lite nya kläder till mig om ni har lust med det. helt okej.

fired and hired

image272
kirsten dunst fick nyligen sparken från att vara miu miu's ansikte, eller hur säger man?.. however så har dom anställt johnny depp's brutta, vanessa paradis. hon har väldigt fula tänder så jag hoppas att hon kommer hålla munnen stängd på bilder och allt sånt, annars är hon faktist söt.

bara för att den är gammal och bra.

daniel bedingfield - if you're not the one

'cause i miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
and i breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'cause i love you, whether it's wrong or right
and know i can't be with you tonight
you know my heart is by your side

kul.. not

förkortning.

* började klockan nio
*gillar verkligen "mina" barn där, dom är ursöta
* slutade tjugo över fyra
* åkte tåg och sunkig buss med sophia
* hem till max. alexandra och emma kom också
* hemma ifrån max halv åtta
* suttit vid datorn, skrivit loggbok
* klockan nio började greys, det var bra
* nu ska jag duscha

ååh fysatan va kul inlägg! jag orkar verkligen inte skriva värsta långa predikan just idag, ska hoppa in i duschen nu och sen bums i säng. sleep tight peeps :) pusshej


har ingen ork för något annat, förlåt.

var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
kille

vad står det i ditt femte sms?

det står inget, det är en vidrig bild

vem ringde dig senast?
far

vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
mig själv, moahaha

vilket språk är din mobil på?
svenska

vad heter din ringsignal?
lykke li - tonight

hur många sms har du i din inkorg?
fem

vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
med vad? -från min syster

vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
en vidrig bild. från alexander

hur många sms har du i kategorin "skickat"?
fjorton, raderade alla senast idag

vem är din 13:e kontakt?
elwnr

är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
absolut inte

ogillar du nr 5?
ibland är han förjävlig

har du varit i hop med nr 1?
haha nej

vad har din mobil för färg?
silver eller kanske grå

slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
tyvärr inte

halleluja var ordet!

image271
ÄÄÄÄNTLIGEN! på tisdag klockan 20:00 på kanal 5 är gossip girl äntligen tillbaka i rutan!
vilket betyder mysiga ggkvällar :)


söto

image269
den minsta i klanen jolie-pitt, shiloh är nog den sötaste ungen jag sett. men varför skulle hon inte vara det, hon har ju bra gener om man säger så. både mamma angelina och pappa brad är ju dom snyggaste personerna på denna jord.
hoppas mitt barn ser på ett ungefär ut sådär, eller alltså blont lockigt hår, blå ögon(eller bruna, det är sjukt fint det också) sen stora läppar. jag har ju då inte så bigga som angelina men små är dom icke heller ^^ haha.

det är inte jag som skrivit på bilden, den är lånad av perezhilton.com

wiho

image268
någon annan än jag som längtar?..

you just made my day darling

idag var jag duktig, riktigt duktig. trodde jag skulle göra som jag gjorde igår när klockan ringde men icke! jag gick ut och gick 45 minuter, stolt över mig själv. haha. gick som vanligt till midgårdsskolan och hade det roligt med "mina" små söta barn, seriöst jag kommer sakna varenda en av dom. eller okej inte varenda lite pluttmänniska men dom flesta. jag fick som tur var sluta en halv timme tidigare idag pga av att alla barnen gick hem så pass tidigt, tack. så där efter began jag mig till lindholmen just för att visa mina skills till daggen.....som inte var hemma. damn you white boy. jag ringde ett antal gånger men han svarade aldrig, tänkte även ringa till jerry (efter som han var med honom) men jag fann icke nummret så jag hoppade på tåget tillbaka. kul väldigt kul. erbjöds skjuts av ken men tackade nej. han svarade på ett sms när jag var på tåget och då bestämde vi oss för att göra ett nytt försök i morgon igen. då ska han fasiken vara hemma. har ingen större lust att åka fram och tillbaka igen.
nu orkar jag inte skriva något mer för stunden, pusshej.

stort grattis.

det finns en mekaniker inom mig, jag lovar

inte är det många som tror på det och max är ett bra exempel på en som icke gör det..........

 
är jag så otrobar, måste han sätta mig på prov för att se att jag äger?
men jag tycker han ska låta sig bli förundrad(?)
jag är bra.

"vill du ha en manick? jag har hundra"

ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel ariel

i <3 disney

fel av mig, det är visst i morgon jag börjar 10:15 och slutar 17:45. KUL!

hej.

jag ställde klockan på 06:40, jag gick upp 08:05. jag tänkte nämligen gå ut och gå innan jag började men inte blev det så.. i morgon då ska det gå. så fort klockan ringer så ska jag hoppa upp. försöka gå och lägga mig tidigt idag. på torsdag börjar jag kvart över tio meeeeen.. jag slutar KVART I SEX! helt galet men jag får stå ut. kommer vara död men det får jag väl vara då.

idag var en helt okej dag faktist, förutom all blåst ute. började och slutade som vanligt nio -halv fem. maten blev soppa och den var så förskräckligt äcklig, deras mat suger. stackars barn. jag och ph drog till ica och köpte nötter som i princip blev våran lunch. på fritids så såg alla när jag hjälpte en tjej med ett armband så alla var på mig, "hur gör man" "kan du lära mig" "hjälp mig, lär mig, gör min" jobbigt men kul. även ph drog till med en liknande fråga.

just nu sitter jag och skriver min lilla loggbok (som man måste göra på dom här två veckorna), pumpar sober och RMK låtar (haha) och äter lite smått på nötterna sen lunch. nu har jag inget mer att skriva, pusshej.


löve it

RMK - i väntan på bussen

utvik hit och dit

" när 15-åriga miley cyrus nyligen ställde upp på vågade bilder i magasinet vanity fair chockade hon en hel del människor på grund av sin låga ålder - men playboykungen hugh hefner, 82, höjde inte det minsta på ögonbrynen.
  

- stt det blir en sådan stor grej av något så oskyldigt som de där fotografierna visar hur schizofrent amerika är när det kommer till sexualitet, säger hugh till extra!

han berättar vidare att miley är välkommen att vika ut sig spritt språngande naken i playboy så snart hon fyllt 18 år. han har tidigare försökt få lindsay lohan och mary-kate och ashley olsen att ställa upp på nakenbilder för herrmagasinet, men utan framgång. huruvida miley ställer upp och låter sig plåtas återstår att se."

hm alltså jag vet inte ritkigt vad jag tycker om utvik. jag förstår ju om man är en fattig brud med stora rattar som gör det för då är det väl så att hon vill ha pengar, men att en känd person gör det förstår jag inte riktigt hur dom tänker. dom lämnar inte mycket till fantasin på män om man säget så. är det kul att veta att ungefär hela sveriges befolkning (män dvs.) har sett en naken? vad är grejen lixom? pengar, är det bara pengar som flödar runt i huvudet på en?
en sak jag kan förstå, som kanske inte har med detta att göra, är att man förstorar brösten. men det är en annan femma.

jag skulle aldrig kunna vika ut mig i alla fall, no way.


ge mig

jag vill ha en ny mobil, jag är faktist i stort behov av det. mer än någon så om mina föräldrar går med på att skaffa mig det så kanske dom låter sig köpa denna N95 8GB till mig (a) skulle ju då vara ytterst gulligt. tror inte dom skulle vilja det men drömma kan man ju göra. jag har nämligen haft ett 3 abonemang eller hur det stavas det senaste året och jag har varit nöjd för jag fick skicka 100 fria sms, men alla mina vänner har comviq och skickar då gratis sms till alla med det. att skicka ett sms till den som har 3 kostar tydligen väldigt mycket så det är oftast jag som kommer för tidigt till skolan eller någonting sån där just för att dom andra inte vill slösa money. tro inte att jag klandrar dom nu för jag skulle nog gjort samma sak men det skulle vara härligt med en sovmorgon lite då och då också. jaaa.. nu tror jag att jag har gjort det förståendligt(?) för er att jag behöver en ny mobil inte sant? hahah.

image263

nej nu ska jag sova tror jag, hare gött peeps. pusshej :)

something always brings me back to you, and it never takes too long

sara bareilles - gravity

det blev många youtube klipp nu men denna är helt underbar. jag finner inga ord.

kul


hahaha alltför skön tjej

my darling believe me, for me there is no one but you

aretha franklin - i say a little prayer
denna låt var med i filmen, fast dom sjöng själva och den var jättebra. hittade tyvärr ingen med bra kvalitet så det får bli the real deal om man säger så.

okej nu är filmen slut.. hon berättade för honom hur hon kände och kysste honom och just i det ögonblicket så kom kimberly och såg dom. typiskt. dom springer och letar efter henne men lyckas inte, dom delar upp sig och då hittat hon henne gömd på en toalett, hon berättar lite om att han älskar henne och allt sånt där. vips så står dom framme vid altaret och säger "i do", booom gifta. sen så tog filmen i princip slut.
fan va bra den var, den kanske inte låter så bra av det jag berättar men den är det. jag lover er!

nu ska jag terra limpi lite mer on msn, pusshej :)

my best friends wedding

hej.
just nu sitter jag och kollar på min bästa väns bröllop, den är hur bra som helst och handlar om julianne (julia roberts) som blir kär i sin bästa vän michael (dermot mulroney) som ska gifta sig med sin fästmö kimberly (cameron diaz). hon blev vald till att vara kimberlys brudtärna men istället för att hjälpa och stötta henne så gör allting hon kan för att försöka stoppa det så att det är hon själv som blir den lycklige. mer än så har jag inte kommit så mer kan jag inte berätta, höhö ^^ men den går på 2:an nu fast den har hållt på i ungefär en timme så jag vet inte vad det är för mening att börja kolla nu men i alla fall :)

fucking blogg.se är cp så jag kan inte lägga upp några bilder! :| menmen nu ska jag fortsätta kolla, pusshej.

tidsfördriv

röker du? nej
dricker du? ja det kan hända
skolkar du? ibland så händer det också
gör du din egen frukost? vanligtvis ja, men jag äter nästan aldrig frukost. en dålig vana jag har
hur lång är du? vet inte ritkigt men över 1.60 hoppas jag
hur mycket väger du? ingen komenter
har du slagit ner någon? tyvärr inte
har du pussat någon av samma kön? ja.. har inte alla det?
vilken är din favoritfärg? rosa
när grät du senast? det var nog inte allt för länge sen
vem kan du prata om allt med? alexandra
hur ofta tränar du? aldrig och det syns väl? haha
vem pussade du senast? min katt
vem kramade du senast? fanny
vad är din högsta önskan just nu? oj vart ska man börja.. flytta till stan eller utomlands. någon att hålla om. nej, någon som kan hålla om mig. ett förhållande som varar länge. kärlek
vad vill du bli när du blir stor? ehm förut var det sångare eller skådespelare men om man ska vara lite mer realistisk så.. hm.. den var svår. kanske.. nej jag vet inte
vem gillar du?
har du en bärbar dator? yes sir
är du blyg? det beror på om jag känner personen/personerna. känner jag dom inte så kan jag nog säga att jag är ganska blyg men känner jag dom så är jag det icke
vad gör du just nu? lyssnar på musik och försöker komma på nått kul att göra. tror jag ska duscha

videon till för tillfället bästa låten på jorden

mariah carey - bye bye

innebandy för hela slanten

tjaba!

det är sjukt varmt ute idag! hel otroligt, nästan så att man inte ens kan vara ute.... okej jag ljög men det är attans varmt i alla fall. idag vaknade jag vid ungefär 11 tiden och då kom mamma och hämtade upp mig för att åka ner till hammerhill för en liten sneakpeek på min broder sebastian som är med i företags turneringen. det var ruuligt, mötte även vendilicious där :) fast hon drog ifrån mig lika snabbt som hon kom. meeen men ska ner dit igen vid halv fyra då han har två matcher kvar och sen ska jag troligtvis vara med alexandra och kanske emma? får se vad vi hittar på. brukar ju bli så att vi slutar i lindo men ändå.

nu ska jag ner och käka :) pushej


tragiskt

i feel sorry for you, you have become a person you don´t have to be. you'r so not the same as you use to be. acually i don't know why i care. it's you'r life you destroy not mine. thank god.
i think you should grow up and open you'r eyes, just to see what you have become and how fucked up you look right now.

åååh, äckelpotta.

hej

trött. död. döds trött. nått så otroligt.. men jag skriver ändå.

idag har jag först varit på min apu plats, vilket jag gillar! sen efter det drog jag hem för att senare möte upp elenor för att åka in till stan för lite mys på humlegården med ellinor och några till. vi kom dit ungefär sex om jag inte misstar mig, fanny kom även och joinade oss med hennes vännina. vi var där till.. ja.. halv åtta kanske och på vägen till tåget så vart det toa letande för hela slanten, dom där töserna är kissnödiga hela tiden. men det var kul, riktigt kul faktist. sen så bar det av to the one and only lindo där jag blev upphämtat vid stationen av alexander och sen åkte till en fotbollsplan som låg åt helvete långt bort, kul. där var det folk som lirade lite men jag, alexandra och emma spelade vollyboll mot david och alexander. jag och alexandra dampade lite på emma som bara stod där när bollen kom och då lackade hon och bara stod där ännu mer. meeen ändå, vi vann :) ingen stor chock om jag får säga det själv, jag har en dold talang. jaaaa, sen så drog vi hem till david. eller alexandra och emma gjorde det medans jag och alexander tog en härlig cykel tur ut i det fria :) kul.
jaja nu har jag inte så mycket mer att berätta förutom ett samtal mellan mig och sophia vid halv elva tiden idag.

jag: varför har du bara nagellack på två av tårna?
sophia: men alltså jag hade skor där man bara såg dom två
jag: hahaha jävla iddi!

man kanske borde vart där för att skrattat åt det men det var faktist kul! nu ska jag sova tror jag.. snart. pusshej


BILDER!

image239
   
    

dricka:

   
   
   
hehehe, kul va? -ja faktist, den kulaste dagen på länge! 

förövrigt hade jag en battle med kaki för ungefär en halvtimme sen kanske, det var kul och var på inget annat språk än engelska! det handlar då om hur ON någonting kan vara och den som kommer på det värsta vinner. med andra ord jag :) eller hon var tvungen att avbryta mitt i allting pga en ilsken bror som ville ha datorn but you´r going down biatch! trust me ;)


och flickorna har blommor i sitt hår

tjena tjaba hallå människor! hur har eran dag varit? min har varit helt perfekt rolig :D
visst att jag började 07:15 och att jag var tvungen att gå upp klockan sex och var ritkigt jevla, äckligt, snuskigt, vidrigt trött så att jag höll på att somna. men jag mår bra. är inte ens trött nu. how cool aint i? eller hur det nu stavas..

på skolan så var det roligt som vanligt, en ovanlighet var den att ph var där idag vilket var ruuligt (: sen efter så drog jag hem till pappa där emma gjorde mig sällskap efter en timmes ensamhet, kul. då tog vi vårt pick&pack och drog till the one and only lindholmen.. trodde jag ja. vi drog till vallentuna där vi var tvungna att hoppa av då emma skulle hämta ett papper. vi var tvungna att vänta i ungefär 45 minuter tills nästa så vi gick in på pressbyrån köpte oss lite mackor och dricka.

tips: två stycken cola light för endast 18 kronor! passa på gott folk det är ett kap.

sen så mötte jag på självaste ellinor lundgren! :O helt oväntat men ack så trevligt. sen så kom vendilicious vilket också var trövligt. väl i lindholmen drog vi direkt till alexander där vi hoppade lite mycket (en timme om inte mer), kul (kommer bilder ;D). sen tog vi en lång cykel tur också (samma sak här, kommer smaskiga bilder). sen så drog vi tillbaka till hans hus och hoppade lite med dampoo, kul. sen så drog vi till macken och köpte glass, för min del blev det en lakritspuck, jummiejummie! sen så efter att vi hängt lite coolt vid macken så bar det av till stationen. på tåget märkte jag att jag glömmt min plonka på en av daggens cyklar så alexander fick åka med sin lilla motoped och lämna den till mig på ormsta :) tack!

nej nu ska jag inte skriva mer här, i nästa inlägg kommer dom omtalade bilderna :| pusshej.

you're so ugly when you cry

rihanna - take a bow

juste..

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EMMA ALFREDSSON! :D

+

"vissa människor vet inte vad dom går miste om och jag förstår mig inte på människor.

vad mer vill dom ha? man säger rakt ut, jag gillar dig, jag tycker om dig, du är den jag vill ha.

det är då dom struntar i för dom tror dom kommer hinna med så mkt mer i livet, men livet är så jävla kort och man måste ta vara på varje sekund.. när ska folk börja förstå?"

var tvungen att lägga ut detta ^^


we can work work work this out tralala (8)

har verkligen inte någon blogglust idag men jag är tvungen att skriva åtminstånde ett inlägg..
igår på dh var det såååå spännande och jag höll på att dö när lynette kom ut ifrån huset hon tog skydd i och får syn på att huset där hennes familj + en tant tog skydd är helt täckt med bilar, träd och massa annat. omfg :|
vart ska man ta skydd om det kommer hit? precis där jag bor. jag vet! hem till alexander för jag upptäckte faktist idag att dom har ett litet skyddsrum på baksidan. så om det blir en tornado eller något liknande så bär det av till honom. nu är det bestämt, säg vad du vill alexander men så blir det.

idag gick jag till min apu plats, midgårdsskolan, och jag älskar det redan efter första dagen, lyckat. åh det finns en bluttig liten söt tjej med en rosa underbar burberry jacka!... åh vad fin den är, me want! en rosa dröm for sure. hon och två andra tjejer var big fans of high school musical and i löööve it! :D låten "work this out" där ifrån har nog alla flickor gått runt och sjungit hela dagen och lika så jag, kanske lite små jobbigt för min omgivning just för att jag bara kan refrängen ^^
ska jag berätta en sak?.. i morgon börjar jag 07:15(!!!!) fysatan va jag kommer vara död :( hemskt tycker jag, någon som feels my pain? haha. ska nog, nej jag måste gå och lägga mig efter greys är slut *punkt* fast jag måste duscha först för jag kommer aldrig orka göra det i morgon. fuck.

aja nu ska jag fortsätta kolla på greys och sen duscha, kanske inte blir nått mer inlägg idag så sleep tight everybody :) pusshej.

.

"shenna tjejen hör på grejen, du har flin som du är fin,
du är stygg som du är snygg. när du går släpper jag en tår
på grund av dina gudomliga lår,
när det är vår färgar du ditt hår så man blir grå. du är hon med grejen tjejen"
-alexander olsson 15 år

okej nu ska jag inte skriva några mer inlägg, lovar.


i gotta let you go

marion raven - here i am


there will come a day when all of this is in my past
and there will come a day when you're out of my head at last
i'm trying not to fall
damn it's such a long way down
but here i am

screw you biatch!

du som alla andra killar är komplicerade och det är allt annat än jag orkar med just nu. pusshej på dig.

2008 costume institue gala

hollywood måste ha varit ganska tråkigt igår eftersom alla kändisar verkar ha varit på 2008 costume institue galametropolitan museum of art i new york för att fira museets nya utställning superheroes: fashion and fantasy.
här är några av dom jag fastnade för (klänningar och personer):


gisele bundchen
, snyggast på röda mattan med en underbar rosa klänning.
image231 
    

bild 1: beyonce, vacker som alltid i sin rosa klänning
bild 2: emmy rossum, vet inte vad jag tycker om klänningen men hon själv är otroligt söt
bild 3: hilary duff, samma känsla här, klänningen var nog lite för mycket men hon ser strålande ut (as usual)
bild 4: scarlett johansson med en väldigt söt ballerina inspirerad klänning
bild 5: david beckahm samt frugan victoria. jag vet inte vad hon tänkte på när hon satte på sig den där spetsklänningen, hemskt! hennes frisyr och smink.. vad kan jag säga? det första som poppar upp i mitt huvud när jag ser henne är en bild på djävulen. jag är ganska chockad för victoria brukar vara modemedveten, visst är spets sött men så där mycket är nog inte fint på någon. david ska däremot ha credd för han ser verkligen bra ut.

bilderna kommer ifrån posh24.se


tjaba

 image226 
promenado med alexandro, hann bara ta dessa och två till sen laggade kameran. buhu.
(alexandra är inte röd i ansiktet på första bilden, det är bara lyset)

congrats!

image225
scarlett johansson och ryan reynolds har dejtat i över ett år och nu är det även dax för dom att gifta sig!
riktigt kul och han ser förskräckligt bra ut ^^

game on biatch!

god morgon! eller det är inte en sån god morgon, jag är ju då fortfarande sjuk + att jag inte kunde somna igrå pga följande saker: douglas störtade rakt på mig varje gång i brist på uppmärksamhet och mitt huvud tog död på mig. det braiga är ju då att jag är på bättringsvägen och kry alldeles strax! ^^
(douglas = en fluga som gjorde mig sällskap kvällen och natten ut)

jo det jag ville med det här inlägget var att skriva om en sak som är väldigt intressant som jag själv vart med om.
hatar man inte när man är skit bra kompis med en kille alltså verkligen är med honom och massa andra hela tiden, varje dag, han råkar ta på dina bröst, rumpa och andra saker flera gånger men du bryr dig inte för du tänker "han är en av mina bästa killkompisar, whatever det var nog inte meningen". han har vart hemma hon dig flera gånger medans din förra kille inte fick det någon, + massa andra saker (ingenting sexuellt). sen så visar det sig att denna kille har varit kär i dig den senaste månaden om inte mer och du har under hela tiden låtit honom råkat(?) ta dig på bröst etc etc. blir du illamående och förvirrad? -ja lite smått.

du undviker honom ett tag och ser om han kommer berätta det. inte ett ljud. han gör samma sak, drar sig undan. då skiter du i det och lever på livet utan honom, han förändras och blir en helt annan människa (fjortis, igen). dom han sa att han hatade och tyckte var vidriga vid ditt sällskap början han helt plötsligt vara med igen och vax kletar han i massvis.

självklart är det lilla raringen max landqvist jag menar, om ni ser honom så får ni mer än gärna mobba honom lite. fast inte för mycket, han är ganska känslig.

nonice

promenaden med alexandra var inget annat än trevlig :) vi vandrade ner till centrum och in på ica, vi var ju inte helt enade om vad vi skulle köpa så det var nog därför vi var där inne i typ 45 minuter?! herregud. jag ville ha kakor (eller nått liknande) och hon ville ha chirre och dirre (chips och dipp). vi hade ungefär en kvart på oss att bestämma oss vad vi skulle ta, affären stängde nämligen då. odh ut kom vi  med en natcho påse, salsa sås, en cola light och äppel mer. sen så begav vi oss hemmåt (med några stopp på vägen). kom hem vid sisådär halv 10 tiden tror jag.

dom senaste 45 minutrarna har jag försökt trycka ner en hackad huvudvärks tablett, det gick ju bra..... fyfan vad jag hatar att svälja tabletter, det går ju verkligen inte! min tunga puttar lixom fram den lilla saken igen, fuck.
jag testade med att svälja en hel -det gick inte.
jag testade med att hacka ner den i 4 bitar och sedan svälja en och en -det gick inte.
jag testade med att tugga på bitarna -det gick inte, jag blev illamående.
jag (mamma) testade med att hacka ner en hel på en sked med vatten -score!

fast ack så äckligt det är, och yr blev jag av den :S är det normalt? haha. nej tabletter är ingenting för mig. om jag skulle haft någon sjukdom som jag var tvungen att svälja 3554 tabletter varje dag skulle jag nog hellre dött.
jaja nu ska jag nog försöka sova lite och kolla på min underbara tv.......... kyss på dig vännen (anna gillar det ordet)


vandrare

tralala, idag har jag inte gjort någonting alls! bara tagit lite bilder sådär men annars har det varit as slappt, för slappt. har haft utomordentligt tråkigt! menmen snart kommer alexandra och då ska vi ut och gå för att sen köpa nått snask. mucho tröövligt :) fast det lär ju ta ett bra tag tills hon kommer om jag känner henne rätt. säger hon att hon kommer om 10 minuter så menar hon 30, but im used to it.

jaja nu ska jag gå och ta på mig en tjockiströja and then go on the toilet. tjingeling!

what else can i say

the honorary title - far more

the daily

image224
vet tyvärr inte vart bilden kommer ifrån men jag gillaren

ingen kyss till alexandra

hallu folket!
morgonen började med att jag blev väckt halv 8 av min bror eftersom att jag var tvungen att ringa till min apu plats och meddela att jag var sjuk, jag hatar att ringa till såna dära skolor eller butiker så det var lite nervöst men jag klarade det galant! *blink* sen så gick jag upp och la mig igen i väntan på nästa väckning som ph fick stå för, klockan var 10 så det var helt okej. jag orkade inte gå upp ifrån sängen så det fick bli att kolla på värdelös tv, har nämligen bara 1,2,3 och 4 där uppe varav 3:an är cp. så 4:an blev det där skilda världar visades och jag höll på att dö av tristess, men jag fortsatte kolla tills jag drog och hämtade datorn. jag hat just ätit frukost och kollar på det lesbiska programmet ellen deGeneres show, eller okej hela programmet är inte lesbisk men hon är det. fast det är kul, alltså programmet.

fasiken va unket och otroligt tråkigt inlägg detta blev, jaja ni får läsa om ni vill annars skippa det. jag rekomenderar att skippa fast du kommer säkert läsa hela i och med att du inte fick någon förvarning förrens efter du läst hela. ååh, okej förlåt nu ska jag gå och duscha. eller efter programmet, pushej.

chock

image223
GIFTA! japp du såg rätt, mariah carey och nick cannon är totally förlovade, gifta, you named it!



family member linda cannon has confirmed to E! news that the couple are, in fact, married.


"yes, we know," she says. "he called us and told us all about it. we are happy for him. if that is what he wants then we are happy for him."


linda cannon wouldn't confirm an earlier report that had the impromptu nuptials taking place yesterday at carey's new home in the bahamas, only that nick and his platinum-selling girlfriend have made it official.


"i'm not going to give you any details, but we are happy for him."


finally!

image221


aaaaaaaaaaaah! hsm 3 är äntlgen redo :D den visas i typ england 24 oktober så det lär ju ta ett bra tag tills den kommer till sverige men då är jag redo! fyfan vad jag längtar. miley cyrus ska även vara med har jag läst, hon ska spela en gravid tonåring. men det är inte den djurliknande flickan man ser fram emot att se ^^ min favorit är ofc the fabulous ashley tisdale (sharpay evans). sen så är det ett + att zac efron (troy bolton) är så snygg också.

it's worth the risk of burning, to have a second chance

mariah carey - i still believe

alltid nummer ett.

-

are you trying to communicate with the most occupied guy on the planet?
-don´t, it´s impossible.

4 maj

igår så vart det en minst sagt trevlig dag/kväll. följande hände, gör det lite mycket kortfattat.

drog till lindholmen
först till macken och sen ut med båten till en ö(?) med a, david och alexander
cykeltur
a och david äter
jag, alexander och dampoo drar ut på en cykeltur till macken för att köpa kakor, alexander går fram till 3 flickor "får pappa bjuda på lite kakor"
leno kom
hoppade studsmatta
cykeltur
hem till alexander för att spela barngeni
a vann... (med fusk)

kul va? haha. jag var och är fortfarande sjuk så det vart en lugn trevlig kväll som var uppskattad :)


the daily

image219

okej det var ett bra tag sen jag körde med den hära "the daily" men det ska bli ändring på det ^^

flytta ifrån vallentuna? - JA!

men tja.
idag vaknade jag förvånansvärt halv två! tror jag aldrig sovit så länge :O men det var skönt, väldigt skönt. just nu sitter jag och kollar på kärlekens makt som går på 3:an, har än så länge bölat en gång och mer kanske det blir. den är väldigt bra så långt jag sett ^^

måste bara berätta att jag åt lite chips igår (hittade det största chipset jag någonsin sett, för bild gå in på mirandas ^^) och när jag tog det sista chipset för kvällen så märkte jag att det inte smakade någonting. jag tog ett till för att kolla om det bara var det eller om det var nått skumt, ingenting! ingen smak. jag hade alltså suttit och ätit osmakade chips, äckligt vare också. attans att jag inte kom på det tidigare.. jajuste jag är ju förkyld så det kanske inte var så konstigt.

o m g ! en vän till mig, tobbe, sa nyss någonting chockande, nämligen att det vart dubbelmord i vallentuna. och visst stämmde det! www.aftonbladet.se alltså allt allt allt händer vallentuna! jag vill här ifrån, nu tack. när ska det hända någonting ont med någon man känner? när ska det hända en själv? nästa kanske är att ens hus exploderar. fyfan säger jag bara, lilla vallentuna.. jag vill så inte bo här längre.

underbart vacker

image218
någon annan än jag som bara älskar denna o-omgjorda bild på mig?
tack emma, för att du tog den.

design byte

okej jag håller på att ändra design lite eftersom att den andra var lite för tråkig, det är inte klart än och det kan förmodligen se ut såhär ett ganska långt tag. jag kan nämligen ingenting så det är min raring till vän miranda som ska fixa, men jaja ni får stå ut ;D

i brist på rubrik säger jag kyss

tjenamors, krakset här!
jag låter nämligen som en kråka som precis har kommit i målbottet, schnyggt! idag har jag i princip inte gjort någonting, har vart en ganska tråkig fredag. fast vid typ tio i nio så drog jag med tåget som ledde mig hem till marcus där a, e, patrik, david och andra var. det var ganska tråkigt eftersom att vi bara kollade på tv eller höll på med hans möss till husdjur. ganska mycket äckliga fast ändå söta, han hade en som var helt cp och hoppade på en så fort man stoppade ner handen. jaja, det "roliga" varade till 23:15 då mor min kom och hämtade mig.
patrik fick barn btw, lilla cecilia. ack så sött.

hon har börja blivit så där över beskyddande igen typ, en av hennes kompisar säger att det dära peddot med vita volvon är tillbaka och då flippade mamma ur. på vägen hem så vart det några vad-gör-du-om-tralala-frågor och jag kan inte säga att jag saknat dom! så jag gav henne fingret och sa håll käften.. kanske inte men jag var väldigt nonchalant så hon fattade att hon skulle sluta. och sen så fick jag skjus ända fram till dörren istället för den gamla "jag skjutsar dig inte längre än till bällstaberg", men vem klagar?

jaja nu ska jag kolla på tv och sen sova, pusshej :)

do you think about me now and then?

kanye west feat. chris martin - homecoming

greys anatomy

"your choice is simple, her or me, and im sure shes really great,
but derek i love you, in really, really big pretend to like your taste in music,
let you eat the last piece of cheescake, hold a radio over my head outside your window,
unfortunate way that makes me hate you, love you.

so pick me, choose me, love me"
-meredith grey

bästa citatet ifrån greys, i love it!

pain

god morgon! sovit gott?

jag har ett ord som snurrar runt i skallen hela tiden: ont. fan va jag har ont. i min hals och i min näsa :( eller näsan gör inte så ont men den rinner hela hela tiden, äckligt äre fast det har blivit bättre sen igår. jag kan knappt hosta för att det gör så ont in my hals. fuck. jag har inte vart sjuk på huuur länge som helst och så draddas jag nu, nu när jag ska ut på apu med barn, känns toppen.... det var nog ingen smart idé att träffa a och e igår, vi satt UTE(!) i typ en halvtimme om inte mer, bara satt och pratade. det var skönt and i love my girls men lite kallare vart det och jag var inte ritkigt bra klädd. menmen sånt får man ta. ska försöka att inte förvärra det nu bara. kanske r en bra idé att sluta sova med den kallaste värmen i rummet också, och i värsta fall så har jag haft öppet fönster också :O nu är det slut med det, men sägs det inte att man sover bättre om det är kallt? jag kanske bara har hittat på det själv?..

jaja en annan sak jag vill ta upp är att jag funnit min kärlek till kakor igen nu när jag icke käkar godis. det är inte så bra men å så gott ^^ någon annan är jag som är ett kakmonster?

stacie orrico - strong enough

is he not strong enough
is he not pure enough
to break me, pour me out and start again
is he not brave enough
to take one chance on me
please can i have one chance to start again


a <3

image217
i love you, you give me the straight to carry on when i feel like giving up.
you'r my best friend and i hope i never lose you
cause then it would be to difficult to live.
you'r my guarding angel. i love you until the end.

sängliggare för hela slanten

allt jag gjort idag är att sova, datanördat mig (mycket), druckit, lyssnat på musik och spelat dator spel. allt detta har jag gjort i min säng, fan va äcklig jag är. jag får skylla på min förkylning helt enkelt ^^ hoppas jag ska vara med a och e sen, har fan tröttnat på att vara här hemma. lyssnat på paramore typ hela dagen, hade totalt glömt bort hur bra dom är.

jaja nu ska jag fortsätta spela med e, tjaba!

älska

ricky - fall in love

valborg var ordet

tjolahopp! haft en trevlig valborg? jag ska berätta lite om min ..

det började med att jag åkte och mötte mikaelak, a och e nere i centrum för att köpa dinner, det tog ett ganska långt tag eftersom att ingen ville samarbeta men det funkade tillslut. det vart kotletter, potatis och sallad. mums! sen så vid 8 tiden så kom vi på att brasan tändes då och vi hade inte gjort i ordning oss alls så det blev lite stressigt men vid 9 tiden kom vi iväg ^^ väl där sög det balle, det regnade och jag kände inte igen någon utom a´s mamma och pappa.. men sen så drog vi mot tåget och då kom peppi och david, dom ville gå till brasan och kolla. NO WAY! jag, mikaelak och e stannade kvar vid epan så länge. sen så kom dom tillbaka med ett helt gäng av noerds. där var det inge kul så vi drog till lindholmen + 136 andra människor.

det visade sig nämligen att det var fest hos davids granne så alla samlades där utanför och försökte komma in typ. polisen och nattvandrare kom och föste bort alla så alla drog ner till tåget för att dra vidare. vi stannade där och hade tråkigt....... sen några utbrott senare drog jag och mikaelak ner till tåget och var påväg till självaste ekskogen, otippat värre. hennes lover var nämligen där med några av hans vänner och hade trevligt så dit drog vi. vi blev upphämtade vid stationen av två cyklar och det tog typ 5 minuter om inte mer att åka till huset. men där var det trevligt, lite smått fulla var dom men kul vare. sen så blev det av att dra till tåget vilket tog typ 20 minuter att gå! i regnet! i mina skor!.. jag frös. men men sen så åkte vi hem och på tåget fick jag ett jävligt vidrigt sms av ingen mindre än limpi, om du läser detta TA BORT. you know what i mean. men i alla fall, sen kom jag hem och kollade på snövit och somnade på en gång.

men min valborg sög, efter middagen ofc, den var mys och på morgonen vaknade jag förkyld och har en aning ont i halsen, lucky me. nu blev det jävligt mycket text att läsa, tror inte ens att någon orkar läsa det (: pusshej.


RSS 2.0