17:45

igår/inatt/idag var det storm. en båt försvann och likaså min sömn. vart inte många timmar sömn. vi sover i stugan högst upp också, jisses. kändes som vi skulle vakna upp på ett helt annat berg, upp&ner och som rosa elefanter. skulle i och för sig vara fint. känner för att bada i detta väder också. det skulle vara kul. eller.. kanske ska gå upp på berget och låtsas vara pocahontas och sjunga färger av en vind eller carola - fångad av en stormvind istället. vi får se. det lockar.

var på bio för en stund sen också. ice age två, eller är det tre? satt bredvid en liten pojke som började vårt möte med att säga "hej, du ska sitta bredvid mig" och avslutade det lika snabbt med "jag hatar tjejer, jag hatar tjejer, jag hatar tjejer" och tryckte sig så långt till sin pappa han bara kunde. barn är underbara, inte sant. men filmen hade sina stunder av skratt och andra där jag höll på att somna. en bra kombo. köpte med mig en söt jävel till ramlösaflaska också, den kommer jag ha med mig överallt. min högra hand.

morfar astor (lägg på minnet ven) är arg och svär över att han åkt tre mil till ett ställe som är stängt och över att han kommer hem till en ful grön flagga som han vägrar betala femtio kronor för. det är tydligen lurendrejeri. han säger: mal ner den!. nu ger han sig på maten också, det framkallar strid mellan honom och hans dotter. jag njuter. äh, nu kallar bergen på mig. kyss.

NU.


bilden är väldigt gammal, men..

heliga gud, ge tillbaks mitt gamla hår. amen.
nu ska jag sörja med lighten anna nyss kom och gav mig.
kyss.

SNOOOR UND ME.


förra året om jag inte misstar mig. eller kanske i påskas.
snygg är hon i alla fall inte på denna bild!

15:01

igår. klockan var ställd på 09:30, bussen gick 12:10 och jag hade ingen aning om vart på centralen den gick ifrån. och just därför snoozades(?) det i en halvtimme. svettig as hell fann jag bussen och kunde lugnt sitta och vänta på att bli insläppt i gate nitton. vägen till göteborg var ganska soft. hade tidningar att läsa, sov lite och sista två timmrarna satte jag på dotan och spelade lite spel samtidigt som musiken dånade i lurarna. lovely.

sen var det dags igen, leta efter bussjäveln. efter att ha irrat runt ett tag så frågade jag om hjälpen och fann den proppfulla bussen mot uddevalla. den enda platsen som fanns kvar var bredvid en kille med långa naglar och bakom en afrikansk familj som lyssnade på afrikansk musik högt och ljudligt samtidigt som mamma sjöng med. no shame! men det var fint. jag förstod inte ett dyft men fint var det. jag vågade inte heller gå på toa så jag fick hålla mig den timmen som var kvar.

seeeen är jag framme i uddevalla och ser mamma k och anna stå där och vänta på mig. dem möttes av en övertrött och kissnödig sofia så jag vet inte om dem tyckte det var lika kul som för mig att träffas. kom i alla fall hem till ett fullproppat hem av sju barn som satt och spelade uno och vuxna som kollade på idrott. fint. idag försökte jag sova ut men dumt av mig att tro det när det finns ett hus med en nora och mamma k som kommer upp och väcker en morgon efter morgon. resten av dagen har jag inte gjort mycket mer än att vara med snora och ätit glass.

nu är det disney som gäller, så, kyss.

20:20

har vart trött som ett jävla aaaas idag. mötte som sagt upp erikan och merkan + några vänner till den sista nämnda. tog en ganska dålig fika, köpte ett par glajjer och åkte sedan hem. sen dess har jag bara kollat på my beloved disney channel och sprungit ner till närmaste ica och köpt en redbull, kalle kuling och choko ballerina kakor. fick ett sötsug. lina kom hem för en stund sen också och gör iordning en gööd middag, ska även ner och hyra film sen. det här kommer bli en mysig chillkväll. gillar.

och i morgon åker jag med 12:10 bussen mot västkusten. ser fram emot det nått så enormt, kommer bli skönt. nu är snart maten klar, kyss.

14:01

mark ronson feat amy winehouse - valerie

this time baby i’ll be bulletproof.

been there, done that, messed around
i'm having fun don't put me down,
i'll never let you sweep me off my feet.

12:07

vaknade upp av ett mer eller mindre tråkigt sms av habb. han är sjuk och vi kan inte spela på harry b ikväll. sjukt tråkigt, men what to do. så min dag är fri, eller erik och martin ska åka in till stan så jag ska möta upp dem och tjilla lite. måste till en bikbok!! men efter det vet jag ej. i morgon vid tolv åker jag tillbaks till paradiset. jaja, nu ska jag gråta och kolla på disney channel. kyss.

mmmmmmmmmmmm.

shia labeouf.

23:26

kom en halvtimme försent till repet men heeeeeeey, jag kom i alla fall. var död. efter drygt två timmar där så kom pappa t och hämtade mig och vi åkte hem till suss och avnjöt en pizza på balkongen. vid nio tiden fick jag skjuts hem av sandra och sen dess har jag kollat på north country. så hemskt film och jag hatar män. i cry. ska antagligen kolla på en shopaholics bekännelser nu.
north-country1.jpg North Country image by SobeLEAN88
godnatt&kyss.

15:31

igår vart det andy's med kidsen. sjukt kul och varmt. sen åkte vi hem och käkade tacos och efter det så var jag tvungen att åka till elin för lite hjälmsta feelings. det var trevligt, kul att träffa alla. elin hade jobbat  hela dagen så dem flesta drog hem till fredric, plus några till. där var det mest chill. katten släpade in mig vid halv fem och jag somnade på en gång. idag är jag trött som ett as, och ska vara hemma hos erik om en halvtimme för rep. orkar, orkar inte, orkar, orkar inte, orkar, ORKAR INTE! men måste. åh suck. vi har ingen mat här hemma heller, som vanligt.

klag klag klag. kyss.


rapport från mitt hjärta.

"antal dagar utan dig: 943.
i ett brev adresserat till gud ber jag om att få tillbaka dig, ett brev som vilket som helst bara att det är ett tydligt bevis på hur trött jag är på att spela ensamhetens roll. i slutet av brevet säger jag emot min egen önskan:
"det är för sent, ty det som en gång har fallit går inte att bygga upp igen. människor är inte som städer efter krig, det finns en skillnad. föreställ dig en svartvit bild från en historiebok, du vet där varje höghus har bombarderats och där varje kvarter ligger i ruiner. människorna, de är nakna och blodiga (fast blodet syns inte, det är ju ett svartvitt fotografi). om bilden togs idag är staden redo att byggas upp igen imorgon. skillnaden, alltså, är följande: det finns en gräns för hur mycket en människa kan gå sönder och när han/hon väl kapitulerar finns det ingenting att bygga upp, det är en omöjlighet." (en instinkt som jag sedan länge har burit som en börda, likt en sten vid mitt bröst, och jag har medvetet valt att spela blind och döv, låtsas att jag varken ser eller hör.)"

- cocorosy

09:57

igår. åkte ut till barnens mormors landställe i ekerö troxhammar, tror jag. där badade vi, käkade körsbär, och andra bär, sen mer fram mot kvällen så kom hela den släkten och det vart god middag med efterätt. det fiskades lite men jag upptäckte snabbt att det inte var nått för mig så jag drog till ett av alla körsbärsträden istället. vid tio åkte vi hem och jag och anna kollade på zodiac. jag somnade innan filmen var klar men vart väckt då och då.

idag. som äckligt bra men då kom nora in och väckte oss med en sån där som man blåser i på kalas och som låter hemskt. snart ska vi steka pannkakor, packa ner lite picknick, byta om och åka till skansen. har inte vart där på flera år å det kan bli kul. kyss.

14:26

beyonce - sweet dreams


lilly allen - fuck you

likelikelike.

black eyed peas - i gotta feeling

23:44

somnade vid tre igår, vaknade tio idag. jag är trött. teo tog hit en kompis, jag skrämde dem ett ex antal gånger, dem drog och köpte lunch på ica med anna. då passade jag på att sticka på rep i två timmar, höll på att somna på både dit och hemvägen. åkte "hem" och läste en bok och hoppades på att kunna somna, fail. middagen var utsökt som alltid här och när alla var mätta och belåtna så kom en jugge med ideén att ta en kort promenad ut på stan. vi gick till wayne's cafe och åt glass. lakriiiiiis, åh så god så god så god! sen gick vi vidare till någon stor lekpark där jag, teo och anna roade oss bra länge.

jag är ett litet barn när jag får chansen. tror jag till och med hade roligare än teo. nu sitter jag och njuter framför seinfeld. väntar på att anna ska vara klar på toaletten så jag kan göra mig klar för sängen. need sleep. idag fyller även min syster tjugoett år, grattis grattis vackra du! jag har försökt ringa och skicka sms men inget har funkat, så jag är inte dum och skiter i det!

nåväl, kyss.


like.

black kids - i'm not gonna teach your boyfriend how to dance

karma?

drog iväg och köpte sushi och glass samt läst på ica. kollade på stay alive åt njöt av middagen, nu kollar vi halft på fired up och käkar en varsin ben&jerry's. anna åt upp hela sin på en gång medans jag la in min i frysen igen. nu ligger hon på golvet, läser en bok och känner sig spyfärdig och skitnödig. haha, great. dör.

älskar just nu: kings of leon - 17

nununu.

the rachel zoe project, på trean.

saknar my bff.


16:32

vaknade vid halv tolv av att mamma terrade mig med samtal, tackar. klädde på mig och drog med anna och handlade frukost och liknande. efter vi käkat så drog vi ut och shoppade lite, för mig vart det en stickad väst, nagellack och hårspännen. måste till en bikbok snart, väldigt snart. nu har jag precis duschat och pendlar mellan disney channel och toon disney. livet är bra.

snart ska vi ut igen och hämta sushi och köpa ben&jerry's till filmen senare ikväll. toodles!

peaches geldof.






nu blir det sova!
godnatt&kyss.

hei.

the buggles - video killed the radio star

isla fisher.


Isla Fisher är lite egen!
Isla Fisher på inspelningen av Confessions of  a Shopaholic!

älskar en shopaholics bekännelser.
ska nog se den snart.

hello stockholm.

vaknade vid elva och kollade klart på en film vi började på igår, the ruins. ingen film jag kan rekomendera. sen färgade mamma mina ögonbryn, fick packa och klä på mig, åkte och handlade, packade ännu mer och sen, slutligen, åkte till tåget som skulle ta mig och anna till göteborg. trodde vi ja. det var tydligen elfel så vi fick hoppa av uddevalla och ta buss där ifrån med trestadsbussen till stenungsund(?) och sen där ifrån åka med tåg till göteborg där stockholmståget väntade. det var den varmaste tågresa jag vart med om. eller sl brukar alltid vara en jävla ångbastu på sommaren men när man åker så där långt så brukar det nästan vara för kallt, men inte denna gång. hade en jobbig barnfamilj på andra sidan gången också, great. mamma och pappan lackade på barnen hela tiden och sa att ena hade adhd och skrattade lite.

sen så var det en kille som vart avkickad från tåget för han stulit två öl. like. men efter en lång varm stund så var vi äntligen framme. mötte upp sebbe vid tunnelbanan för att få nyklar till lägenheten, skildes åt och vi åkte på momangen. sen vi kom hem så har vi kollat på film och haft oss. nu kollar/lyssnar vi på musik och jag funderar faktist på att gå och lägga mig. kanske inte än. toapappret är slut. kyss.

AAAAAAAAAAH!


yesyesyes!
någon frivillig med disney channel som vill ha mig hemma hos en?

jag kan betala.

övningskörning ett.

glömde berätta att jag äntligen börjat övningskört lite! en gång på ip, dagen innan vi åkte till göteborg. var duktigt nervös när jag satte mig på sidan man kör på. saker jag ägde kungen på: parkera, starta bilen och styra. saker jag var lite mindre bra på: börja köra, koncentrera mig på att köra och inte hålla på med ringen och plocka bort hårstrån, använda speglarna och backa.

mamma sa att jag skulle parkera på en plats och sen backa ut och svänga. parkeringen gick super som alltid, men sen när jag skulle börja backa så gick det lite snett.. jag gasade på alldeles för mycket och åkte i väg i en jävla fart, fick panik och kollade på mamma samtidigt som jag skrek/skrattade. min hjärna kopplade inte att jag skulle bromsa så det fick mamma skrika ett ex antar gånger. men bortsett från det och alla kärringstop så gick det bra! jag lär mig.

här på west coast är det soligt men det blåser väldigt mycket så jag har inte bestämt mig om jag vill ut och sola eller inte. bad blir det definitivt inte! ska snart ut och övningsköra igen också, exiting. vill ha pipers glass. kyss.

louis vuitton, 40:års jubileum.





Wow!
Miranda hade också en cool handväska!
Whitney Port från The Hills och numera The City

Louis Vuitton firar 40:års jubileum för månlandningen!
bilder: posh24

21:31

just nu befinner jag mig i hamburgsund. middag: krabba. efterätt: glass med jordgubbar. just nu: sitter vid datorn samtidigt som jag blickar ut mot havet och alla båtar. blåser det mycket? nej. är det soligt? hell yeah. uhuunderbart med andra ord! min favoritplats, älskar det här.

i morgon ska jag och mamma ut och gå innan frukost. undrar hur tidigt det blir bara. sen ska jag sola och bada som aldrig förr. måste jobba tillbaks brännan! började ju fjälla för ett tag sen............... fack. försöker få med mamma att kolla på nya harry potter filmen på fredag också. går väl sådär. juste! glömde säga att jag, sofia, i förrgår köpte två böcker. BÖCKER! första gången i mitt liv tror jag. var visserligen ego girl av carolina gynning och en shopaholic i väntans tider av sophie kinsella. vet dock inte vilken utan böckerna den är? hoppades på att det var tvåan, kan ha vart därför jag köpte den. är totalt förälskad i filmen, totalt.

nåååväl, nu ska jag se på tv. kyss.

göteborg.

så jag befinner mig i göteborg just nu. igår kom vi hit vid fem tiden och åkte direkt dit gothia cup ligger för att kolla på min kusin som spelade. dem förlorade. vi åkte och handlade och till middag vart det en underbar sallad som mamma gjorde! fan vad god den är. satt och pratade med mamma, neta och anna efter maten och shit vad den där anna kan prata! hon var inte tyst för en sekund och babblade på om både det ena och det andra. kul. och jag älskar parmesanost. kan käka en hel själv om jag fick det. nåväl, somnade i ett mer eller mindre kvavt rum. hatar det.

vaknade helt svettig, åt frukost och hoppade in i duschen för att sen åka in till stan och shoppa! och shopping vart det! köpte två ringar, en väst, en halv kort söt "kavaj" om man säger så, ett par trosor, ett linne och en skinnjacka som jag är head over heels in love with! sen vart det att kolla på ännu en till fotbolls match adam spelade, denna gång mot ik frej. alltså täby. dem vann och vi åkte hem och grillade kyckling till middag. så gott. sen dess har vi kollat på tv, en film och tagit det lugnt. i morgon åker vi till västkusten!

kommer vara fyra härliga dagar. men mer om det sen, nu orkar jag inte skriva mer. kyss.

vill ha en tatuering.


sjukt gulligt med en liten tingeling bakom örat.
tack för tipset em!

och emma vet inte vem the dream är.

jag kollade på två filmer igår, van wilder freshman year och en shopaholics bekännelser. jag somnade halv fem. nu har jag ätit min frukost/lunch, soppa och för en timme och en halvtimme sen åkte pappa t till riga, hoppas han köper med sig tuggummi på hemvägen. måste väl börja packa snart. ska hem till mamma och äta samt sova där eftersom att vi åker i morgon. åh min underbara säng där, kommer bli en skön jävla natt!

kyss.

22:43

elfte inlägget för idag, åh herregud jag måste sluta slänga in så många grejer här. ska kolla på en film, antingen blir det ps. i love you eller van wilder freshman year. har inte bestämt mig. men jag ska i alla fall poppa popcorn och dricka mig mätt på underbara cola light. see ya don't wanna be ya! kyss.

ringar, my love.


1595 kronor

399 kronor

615 kronor

1999 kronor

545 kronor
alla från kyss johanna.

house of harlow.


445 kronor
vill ha så jävla bad.

749 kronor

1750 kronor

hola

pratade nyss med mamma och hon sa pecis att hon hade tänkt överraska mig och simon med en spanienresa, jugge&lina är där nere med barnen i ett hus och tjatade på att vi skulle komma eftersom dem hade plats till oss. meeeen verken jag, simon och mamma har ett pass. allas har gått ut. det kostade tusen spänn styck att fixa ett tillfälligt eller nått och det skulle gå, så hon började kolla på resor och det kostade mellan fem och sju tusen styck och det hade inte hon råd med just i detta nu. så det vart inget.. suger så in i helvete men what to do.

hon sa att vi skulle fixa pass så fort som möjligt för att kunna överraska oss med sånt, och gud vad jag hoppas att detta inte bara var en engångsföreteelse! nåväl, vi ska i alla fall åka till göteborg på måndag nu så jag slipper packa idag. score! kyss.

ständigt etta.

oasis - wonderwall

fortsättning.

asos
Converse All Star Plimsolls
385:-

kyss johanna
disney couture

1.499:-
lite dyrt kanske

599:-

499:-

799:-

160:-

95:-

175:-

175:-

150:-

135:-

175:-
nej nu får jag sluta. allt är fint och allt vill jag ha.
drömma går ju. kyss.

ska/vill ha.

topshop

379:-

h&m

398:- (598:-)

39:50:- (79:50:-)


79:50:- (129:-)

129:-

överdel 129:-
underdel 98:-

överdel 129:-
underdel 98:-

cubus

299:-

17:55

vaknade vid tolv av att pappa knackade på dörren och tvingade upp mig för att äta frukost. hate you. sen dess har jag suttit vid dotan och kommit i kapp bloggnarna, läst tidningar, kollat på tv och packat upp allt som ska tvättas för att sen packa igen. ska åka till göteborg i morgon för att hälsa på kusinerna, vara där två/tre dagar och sen åka till västkusten och vara där tills helgen och sen åka hem igen. vecka trettio ska jag vara barnvakt åt teo och nora i stan. big fun.

nej nu kallar ännu en tidning. kyss.


jävligt långt.

jag hade väldigt tråkigt i förrgår så jag skrev en liten "dagbok" om man säger så.

"jag kommer ifrån sverige och jag äter en kanelbulle i finland som kommer från danmark.

jag har träffat/sett en snygg finsk kille och det var min pappas kusins son, figur. så jävla typiskt. pappa tvingade mig och simon att bestiga ett berg också. mot vår vilja. fyfan det var hemskt, och myggit. fick nyss reda på att sofia är ett finskt namn också. äh. finland, hur definierar man det? kort med några ord kan det väl vara: renar, myggor, skog i massor och svagt kaffe. inte för att jag dricker kaffe men pappa och suss klagar varje gång vi kommer hem ifrån någon kusin till pappa eller syskon till farmor. varje dag har vi hälsat på någon, vilket resulterar fika varje dag. varje varje dag. och vart vi än kommer så får jag höra att jag är väldigt lik min mamma, inte direkt första gången man hör det. jag har också fått lyckan att hamna i en stuga utan el av något slag.


här får man underhålla sig med att lösa korsord, döda myggor med sån där elektrisk gitarr/tennisrack och läsa (samt hälsa på släktingar också, som jag nämnde tidigare. största anledning: ladda mobil och dator). jag har läst ut en bok hittills, idag är det torsdag, läste allt idag och jag läser aldrig böcker. aldrig. men gossip girl är ganska lätt lästa och man fastnar så lätt för dem. jag har lärt mig några nya ord också. god natt, god, katt och tack. klockan är tolv och solen är fortfarande uppe, det är alltid ljust här. lite svårt att somna om nätterna men jag har börjat bli van nu faktiskt. svårast första natten.


ni får ursäkta mig om jag hoppar så väldigt men så får det bli. i morgon, fredag, ska vi på marknad. först ska vi hem till pappas kusin och duscha samt ladda dota och mobil. min mobil dog för några timmar sen. yeho. just nu sitter dem och diskuterar renar. min röst är plötsligt helt fucked up också, men som alltid så gillas det."


okej. igår så skulle vi ju upp tidigt, vi vaknade elva, och åka hem till pappas kusin och duscha. efter det så åkte vi på nån marknad i övertorneå. simon köpte en keps och en tröja. jag köpte lite godis och kom på att jag hatar marknader, speciellt den här där alla pratade fult. sen åt vi pizza som var förvånansvärt god och beslutade att vi skulle åka tillbaks till stugan, packa och åka hem till vallentuna i och med att det regnade hela tiden. alltså åkte vi hem en dag förtidigt. vi började resan halv fem och kom hem runt halv sex på morgonen. på hela denna resa köpte jag elva tidningar, sju på vägen upp och fyra påvägen hem. good job!

usch vad långt det här bli nu. kyss.

zac posen.


snygg.

13:37

"men lycklig, vad då? man är lycklig i bland. en sekund efter att man har spelat, eller när man är kär en sekund, eller äter choklad en sekund, röker braja en sekund. det är bara glimtar, jag tror inte på lycka"
- lykke li

RANDOM FRÅN ÅKERSBERGA.


jag vet inte vad jag gjorde men visst ser jag brun ut allt!


suddig bild, kanske lika bra.
man får gissa vem det är, "bästa gissning får en länkning? hehehehe"


som sagt, lite färg fick man.




jag vet inte varför.
kyss.

03:44

jag är fortfarande vaken, score! trodde jag skulle slocknat för länge sen men icke, säkert den där colan som gjorde susen. har precis kollat klart på spring breakdown, sjuhuukt bra film! helt klart sevärd, finns en äckligt snygg kille med i den också. tänkte kolla på en shopaholics bekännelser också men den väljer att inte fungera, fuckingshitfacebreak. har läst igenom alla bloggar jag kan så jag har absolut nada att göra. vill/orkar? inte sova heller. det börjar bli ljust ute nu också.

men vafan, jaha. aja. kyss.

container - lukas moodysson - excerpt #1.


blood is sweeter than honey.

"men DU, trots allt. det är så många saker jag vill säga, bara en gång följa mina primitivaste instinkter och nudda vid det som rastlöst pulserar under alla dubbla budskap.
skulle jag kunna fortsätta existera då, under dessa former?
MED dig?
älskar jag?
tyst upprepar jag alla ord jag kan så många gånger att dom faller isär, tappar sin betydelse. jag vill inte gråta. för ändå, på något sätt BORTOM allt, vad jag tänker på när du lägger din hand på mitt lår: alla män jag har följt med hem från diskotek caféer busshållplatser, alla män jag någonsin varit förälskad i."

- the new kid

00:04

vart nyss informerad om att det inte kommer finnas någon el där i finlandsstugan. vad i helvete. måste ta med mig böcker, fan. åååååååh. det här kommer bli en jävla real trip out in the middle of nowhere. wow. aja, packa vidare nu då. kyss.

if you love someone let them go, if they return they're forever yours.

har käkat en god middag och kollat på film med sibbe och pappa t. just nu kollar jag på rock star, sjukt bra film. har dock inte börjat packa än vilket jag tror jag måste göra nu. kommer bli svårt som vanligt. har två resväskor och en liten till att packa i. vi ska åka tidigt i morgon, usch. funderar på att vara uppe hela natten, eller i alla fall så länge jag klarar av det. går det att ta ut pengar där förresten? alltså i finland. hur mycket är finska pengar jämfört med svenska? ska nog köpa några finska skvallertidningar där också, få någon (farmor typ) att översätta. lära mig säga saker på finska ska jag också göra! hittills kan jag bara kakka = bajs, räkna till tio, vittu = fitta och sen en svordom som jag inte vet hur den stavas.

funderar på att ta med mig datorn också för att kunna lyssna på bra musik åt minstånde.. ser inte fram emot alla hundra tusen miljarder mygg som kommer bita mig. första natten bor vi som tur var på ett hotell, yeheees! kommer förmodligen inte fatta ett dyft av vad någon säger till mig där, men det är kul. är faktist lite förväntansfull nu. vad fan. lyssnar på sweet jackie också, fan vad den är bra. när dem uppträdde den där på peace&love så kan det ha hänt att man fällde en tår. åh, blödig som fan? ja. nåväl, ska väl packa och kolla klart på filmfan. kyss!

rachel zoe








premiär nittonde juli, ska se.

mumma.

sugarplum fairy - sweet jackie

16:52

vaknade med två meddelanden och ett missat samtal av em. fint. kollade på förtrollad med sibbe, för att försäkra mig om att jag fortfarande kan mycket av vad som sägs. har duschat och ska fortsätta packa till finland som jag så fint kommer åka till i morgon och vara borta i en vecka. den veckan sara är hemma också. lyckat. äh tja.

01:22

jag kan inte sova.
det är alldeles för varmt i mitt rum
och shia labeouf är på tv.
vilket gör det ännu varmare.
fönstret är öppet men hjälper ingenting.
helvete då.
mitt får håller på att försvinna också.
det var ett fint får.

men vafan, i morgon ska jag träffa kakan en liten stund.
kommer bli mucho mysigt och roligt.
nästan lite spännande också i och med
att vi inte setts på så pass länge.
längtar.
shia... mmmmm!
kyss.


TACK JAKE.



får.

'like'

john mayer - dreaming with a broken heart


john mayer - i'm gonna find another you

"HEJ, JAG HATAR AT JAG FORTFARANDE TÄNKER PÅ DIG IBLAND."


grymt, grymt, grymt.

nu är man tillbaks efter att ha varit i åkersberga i två dagar. fyfan vad skönt det har vart! ute med båten i princip hela tiden........... men det var skönt. jag hatar att ro. badat har man gjort också, för första gången i år. vår middag igår vart pizza, självklart ska nått gå fel och elin tappar ut en på golvet och det blir oätbart. såg en orm när jag var på pinnjakt och har blivit brun. score! det har varit väldigt trevligt och varmt. bilder kanske kommer.

nu kollar jag på supersize vs superskinny och ska snart möta em för en liten cillerilla stund. är as trött så det blir inte en lång stund dock. aja, tjakyss.

RSS 2.0