21:21


THE MOST IMPORTANT RELATIONSHIP YOU HAVE IN YOUR LIFE, IS THE RELATIONSHIP YOU HAVE WITH YOURSELF.


20:13

tamarama - everything to me


tv-schema.

kanal 3
17:05 - 19:00
taxi

kanal 5
19:00 - 20:00
privileged

mtv
20:00 - 20:50
the city och teen cribs

kanal 3
21:00 - 01:10
sagan om konungens återkomst

15:25

jag har inte duschat på tre dagar. mitt hår ser ut som om det är indrängt i olja/smör.
tar jag ut toffsen så är det ett enda stort äckligt burr.
jag har samanlagt ätit en och en halv korv och några nachos med ostsmak idag.
och en massa cola light, självklart.
jag är förkyld som ett jävla as. har ett snorpapperberg bredvid mig.
jag har varit/är instängd på mitt rum med gardinen nerfälld, lampan släkt, tv av.
håkan hellström på.
vet inte ens vad det är för väder ute.
regnar det? soligt? molnigt? vill jag ens veta?
jag mår inte dåligt, det är inget fel på mig. jag hatar bara att vara förkyld. not.

15:15

nu har jag sett nya hannah montana filmen också.
fan.

"I FEEL LIKE WE FALL IN LOVE WITH PEOPLE THAT ARE EXACTLY WHO WE WANT TO BE."


22:20

jag hatar sjukhus. missade både miike snow och my love, markus krunegård. sjukt jävla ovärt. har precis ätit middag med pappa och bror, det pratades en hel del och släkt osv. nu snackar far om den fina segelbåten han funderar på att köpa. nån sagan om ringen är på tv och cola light så jag klarar nog kvällen. har också hannah montana filmen att se ifall att. kyss.

tolv.

jag orkar inte. igår åkte vi till stan för en lite dos popaganda. (vi=miranda, erik, fredric och martin.) el perro del mar, jenny wilson, lykke li, steve aoki och mgmt. det var fint. gänget drog till donken och jag träffade sara med hennes vänner. jag kännde, kankse för första gången, att det klickade lite mellan oss två. det var ännu finare. speciellt när hon bjuder på en dricka och sen trillar på ändan när steve aoki rockade loss.

är sjukt trött och funderar på att komma in senare än dem andra idag. det jag vill se börjar kvart över nio.. värt. ska äta. kyss.

I THINK I NEED A NEW HEART.


rapport från mitt hjärta.

"jag faller handlöst framåt, räknar löven på marken och får grus i munnen. I mitt inre trängs tro och tvivel i samma rum. himlen strider mot helvetet och änglarna skriker, demonerna skriker, alla skriker.
återigen: jag faller handlöst framåt. förälskar mig i män som inte existerar, irrar runt i cirklar, söker efter en spegelbild som inte finns. ja, jag faller faller faller, som höghus vid jordbävningar, som träd i blåsväder. men jag tar mig upp igen, på något sätt tar jag mig alltid upp igen."

- cocorosy

varsegod. erik.

ja igår hade ju vi som sagt spelning på harry fucking b fucking james. det var chill. emma och hajja kom in och hälskapade samt stöttade och jag var mer än säker på att jag skulle börja asgarva så fort jag såg på em för att hon gjorde någon ful grimars eller liknande. men överraskande nog hände det ej. ja.. jag var lite för nervös där en halvtimme innan och sen fortsatte det som aldrig förr. bad till och med erik ta bort låten då det bara var han och jag men ha bara skrattade och sa att det inte skulle bli så. tack. ja, det var väl allt.

den tjugofjärde september ska vi spela i skrapan. kulkul. då är jag arton också! woho! sexton dagar kvar. tja.

21:00

efter skolan åkte jag home home home och sen tvingade sebbe med mig till mamma för att äta, sara hade kommit hem. en mycket kärleksfull och pratig middag. sen skulle jag ner till ip och övningsköra, simon och sebb ville följa med och skratta lite men till allas förvåning var det inte mycket att skratta till då jag var så jävla asbäst! efter fick jag godis och diet coke av momma pga min duktighet. nöjd. nu är jag hemma, trött, och kollar på linas kvällsbok. jag gillar den! sjukt skön film. kyss.


GUESS ITS JUST A SILLY SONG ABOUT YOU AND HOW I LOST YOU, AND YOUR BROWN EYES.


18:15

ps. har en sten inkörd under mn nagel, i själva köttet. inte skönt.

17:36

fredag. började hemma hos mig med malin, vendela, jenny och miranda. efter att ha kört ölspelet, pyramiden och dylikt så drog vi hem till sikke där det var lite folk. var där tills två någongång, körde in max och julia i jennys mammas baklucka och i var påväg till lindo där jag och mirr skulle sova hos ven. vart ett jävla as den kvällen vad jag hört, fint.

lördag. åkte hem hem hem och drack min dagliga dos cola light. drog sen hem till mamma och käkade underbar pizza, kollade på twilight och sen började letandet efter sibb. somnade vid tre. tack.

söndag. försökte sova ut men lyckades ej. vaknade och kastades in i pappas bild då vi skulle ut till landet och fira kusinen oscar. sen kom mamma, sebbe och simon och hämtade mig. vi skulle först till mongolia och äta och sen gå på bio, transformers två. hatar att jag ska behöva gå på toa tre gånger under filmen, missade lite pga det. höll mig dock typ den senaste halvtimmen och har man så liten kissblåsa som mig så känns det i princip som två timmar man sitter och kniper igen snippan. nonice.

måndag. idag var det första skoldagen. var inte alls lika jobbigt som jag trodde det skulle bli att gå upp, var ganska pirrig. fastän det inte var kul att börja skolan igen så ville några i klassen redan nu börja planera studenten så man vart lite pepp på detta siiiiista åååår! när vi slutat åkte jag och emma till centrum för att trycka i oss en latte då vi båda försöker lära oss gilla kaffe. men nu är jag hemma och ska välja kläder tills ikväll då vi spelar på harry b james klockan tio. kom dit och stödj oss. tack. nejmen jag måste trycka i mig käk också. fan, hatar att laga mat. öh, okej hejdå. kyss.

13:29

lägg på minnet: måste sluta lika:a allt jag ser på fb.

01:39

jag skulle gått och lagt mig för över en timme sen men sen bestämde simon sig för att ljuga om vart han både var och vart han skulle sova. mamma är ute och jagar två försvunna pojkar och jag kan inte gå och lägga mig förens han är hemma, välbehållen. helvetes barn alltså. skulle behövas en karl i huset som gav honom smisk varje gång han var stygg, i och för sig är mamma som en karl ibland. det gillar jag.



update: han är hemma.

19:36

äääntligen hemma! att "kirra biffen" tog två timmer mer än vad vi förutspott och jobbigt var det. ont i fötter, mage och huvud. träffade på en spåman som först frågade om jag skulle ringa honom och sen spådde han både mig och miranda. tydligen ska jag ha haft en svår period i ett och ett halvår men ska å andra sidan börja andas igen om två dagar. jahaja. fick stå hela vägen hem på bussen och jag vart en bitterfitta, men efter att ha kissat i skogen. snart ska det ätas och sen skyndas hem till mamma. så kyss.


vogue magazine.

Sienna Miller snyggast på Vogue Magazine Premiären!
sienna miller och anna wintour

Alexa Chung
alexa chung

Zac Posen
zac posen

Sean Lennon
sean lennon
bilder: posh24

12:05

igår var man bostt på altanen på odlingsvägen ännu en kväll. vid två ska jag åka in till stan med jenkan och mirrka för att kirra biffen och träffa en minst sagt speciell person, sen åka hem och äta samt fixa mig lite och sen åka hem till mamma. några brudjävlarkommer dit och sen ska vi uuuuuuuut. kyss mig.

"nej, när han är ledig sitter han bara framför datorn och spelar cs..... och farmville"

har vart på nova och repat till harry b som är nu på måndag. kom hem för ett bra tag sen, har spelat lite farmville på fb och försökt få allting att inte dö. under middagen som var nyss vart jag uppläxad om hur farmville funkerar av simon,  och nu har han lovat att ge mig saker. ska snart bege mig till mamma, eller kanske först ner till centrum och möta vendla, elin och jenk. oklart. men nån gång, antingen innan eller efter jag mött vendla, elin och jenk så ska jag/vi till mamma. tjilla lite med te, varm choklad, troligen popcorn igen och förhoppningsvis ett parti kubb med mirandha och gänget.

äh måste dra nu, kyss.

nu:


kommer troligen inte se hela då jag är ganska trött. men godnatt&kyss.

01:29

idag var det först rep hos erik vid tre, jocke var faktiskt där idag!! praise the lord. sen tvingades jag med tvång med till täby. vendela, miranda och jenny skulle dit. gjorde ingenting där men det var mysigt. sen drog vi hem till odlingsvägen för att ha sjukamp, vendela gjorde upp ett fint schema och självklart började det med gren ett, "med andra ord". nämnde jag att jag var med miranda? kanske inte den bästa kombon men vi hade kul när vi förlorade i både det och gren två, tecken. sen satte vi oss ute med ljus, åt nån allt för söt chokladsörja som ven&jen hade smackat ihop, popcorn (blandade man sörjan och popcorn vart det en ypperligt god smak) och drack tillsist te. det var fint och jag gillar dem. har också planerat helgen och måste medge att jag längtar lite smått.

nu ska jag nog göra ett försök till att somna, kanske kommer kolla på factory girl också. har typ hicka. kyss.

(kommunicerar via bloggen)





















taget ur systers blogg. min första tanke är: damn, she know me too well.
sen tänker jag också a) jag har faktiskt inte rört hennes/dina converse (konstigt nog) och vet därför inte vart dem befinner sig.
b) röd fransväska med nitar.. har lite dåligt minne, kan nog inte vara den bredvid mig.
c) åh.. det neonrosa linnet.. helvete vad jag gillar det jävla linnet. måste jag verkligen ge tillbaks det? kan alternativt köpa det av henne/dig om det kommer på fråga!
d) rååååkade olyckligtvis hitta den vita vippkjolen med blommor/fjärilar? inbroderar nergrävt i min garderob efter att ha blivit sur och bitchat tillbaks på mamma som anklagde mig för att ha tagit den. woops?
e) vi ska båda på popaganda. måste tänka ut saker som inte är hennes/dina som jag kan ha på mig.

confession of a shopaholic.

natasha bedingfield - again


kat deluna - calling you


pussycat dolls - bad girl


trey songz - takes time to love

favvo.

Ric ocasek - emotion in motion



nu:


LET'S HAVE SOME FUN, THIS BEAT IS SICK.


i need this, i soo NEED this.



knokk.se





random bilder från google.

stay with me, this is what i need.

klockan 16:35 anlände jag hem till erik. på vägen får jag veta att jocke, ännu en gång, inte kan komma och att det då kommer bli ett värdelöst rep. and he was right. körde tre låtar och sen var det byebye. missade tåget och åkte med hashhabb och martin till centrum för att vänta där. träffade på saffie vilket man inte gjort på ett bra jävla tag. kom hem och hälde upp ett glad med underbar svartvinbär saft som farmor placerat i en vodka flaska. fint.

nu lyssnar jag på musik/kolla på tv och hoppas att pappa ska förstå att jag är hungrig som fan. kyss.

inglourious basterds.

Sebastian Stan
sebastian stan


Zac Posen
zac posen

Alexa Chung
alexa chung

Diane Kruger
diane kruger

Emma Roberts
emma roberts

Olivia Palermo
olivia palermo
bilder: posh24

TELL YOUR BOYFRIEND TO STOP PAGING ME.


15:00

fick plötsligt ett stort slag i magen då jag inte valde vallentuna som gymnasium. inte för att jag inte vill vara vän med dem som är helt okej i min klass utan för att i vallentuna känner alla varandra, alla vet vilka alla är. det är sm att gå om hjälmsta igen, fast med lite mer folk. aaaah spark i magen nu också. fan. tja.

14:38

"you can always tell what kind of a person a man really thinks you are
by the earrings he gives you"

- audrey freakin' hepburn

jag sa, jag sa, jag saaaa ju att han var snygg!


kommer ni ihåg denna bild jag la upp för ett bra tag sedan
och att nästan ingen höll med mig om att han var snygg?

well look at this:


POOOW! vad säger ni nu dåååå?
bilderna från hans blogg http://detvarmindag.blogg.se/

ONCE AGAIN WE WIND UP IN EACH OTHERS ARMS PRETENDING THAT IT'S RIGHT.


fem underbara med passion.

passion- i will be here


passion - true


passion - lemonade


passion - you've got a friend


passion- my stupid mouth

skulle kunna hålla på i en evighet.
min slutsats är: han är bra, kanske bäst och söt, definitivt söt.
kyss.

love passion.

passion - my first love

21:45

gillar/hatar när jag skickar ett kärleksfullt sms till vendela och att hon då frågar om jag är full.
tack babe, verkligen.


döm mig inte....................

miley cyrus - see you again


miley cyrus - right here


dansband ju.

scotts - fröken fräken

om ödet får bestämma.


ikvällikvällikväll. klockan åtta på fyran. jag kommer sitta bänkad.

13:10

vaknade för inte allt så länge sen, vilket var skönt. ska nog gå och äta lite nu för vid två ska jag befinna mig hemma hos erik. öööööööh, är trött. kyss.


ignorance is your new best friend.

paramore - ignorance

morgon musik.

nu:


är trött, godnatt&kyss.

A LAP DANCE IT SO MUCH BETTER WHEN THE STRIPPER IS CRYING.


21:21

fall out boy - dance, dance


brendon urie, patrick stump, travis mccoy, cee-lo green and janelle monae - open happiness

chased the good-life, all my life long, look back on my life, all my life gone. where did i go wrong?

kanye west feat kid cudi - welcome to heartbreak

alexa chung.






13:44

igåååår. det började med att alexandra kom hit och tjillade lite, sen kom sebbe och mamma och hämtade upp oss. vi åkte först hem till mammas kompis för att lämna henne och hämta upp en annan, och samtidigt passade vi på att få en rundtur i deras underbart stora och fina hus. jag är inte alls avundsjuk. sen åkte vi vidare till äppelviken i bromma där vi skulle jobba under kvällen, i ett slott. inte ett riktigt men stort var det. vi kom dit vid halv sex, plockade undan, ställde fram, hjälpa dem otroligt trevliga och roliga kockarna och sen började folken komma då det vart jobb konstant. vi tog några pauser då och då vilket var skönt. fram mot tolv tiden började dem flesta bli lite runda om fötterna och det är så det roliga börjar. jag sprang runt i höklackat hela kvällen så mina fötter var rätt döda då sebbe kom och hämtade oss runt två.

idag ska jag inte göra ett jävla skit, bara ta det lugnt och vänta tills rachel zoe börjar vid sex. looking forward to it, alot. men kyss nu.

igårigårigår.


val och fisk av anna.




så snygg, så min vän.



man lämnar henne i max fem minuter och så kommer hon tillbaks såhär och vill ha allting..

hei hei musiken.

lady gaga - love game

pauline - give me a call


addeboy vs. cliff - beep my beep


lil wayne feat. drake, jae millz, gudda gudda, & mack maine - every girl

21:21

har ätit en god middag och sitter just nu framför the island på femman (scarlett johansson är så jävla perfekt), dricker underbara cola light, har tända ljus, äter godis och nyser lite hit och dit. alexandra är dålig på att höra av sig, som vanligt. det här kommer bli en fin och väldigt lugn fredag. imorgon blir det kul. kyss.

markus, jag är din tjej.

markus krunegård - ibland gör man rätt, ibland gör man fel


markus krunegård - hjälp


markus krunegård - stjärnfallet

blood is sweeter than honey.

"jag vet inte vad det var som gjorde att allt blev så här, min enda vän på järnvägen i regnet, iklädd en senapsgul anorak med uppfälld kapuschong och ett glest mjölktandsleende som han i tur och ordning riktade mot marken, mig, träden, himlen. en blek figur som pressade sina dova hjärtslag mot rälsen.
jag ville springa därifrån rädda mig själv men
1. handbojor i plast höll mig fast vid ett stängsel och
2. nyckeln var vilse i mitt tarmsystem.
som ett litet litet blött och ledset djur stod jag alltså där fångad, så fylld av existens att det svämmade över alla bräddar. snor rann in i munnen och mascara nedför kinderna och längs med halsen in under kragen på blusen som hade varit vit en gång (för så längesen att det var i ett annat liv känns det som) men nu var nedstänkt med lera och blod."

- the new kid

"ja här luktar det bröstmjölk"

försov mig och hann därför inte duscha, så idag var jag iförd en röd stickad basker. vid tolv drog jag och anna till täby för att fira att det var sista dagen på sommarskolan. eller, i och för sig var det för att hon skulle fixa en grej med banken så där ljög jag. men det var fint. köpte ingenting för att jag är en fattig jävla pök student. kul. en sjuhukt snygg kille som jobbar inne på h&m ville ha mitt nummer och gifta sig med mig, jag tackade ja utan att tveka. bara så att ni vet. såg precis en blixt och nu kom åskan. vad ska man göra ikväll? kyss.

nu:


19:52


tessa med sin mat.


anna med tessas rester.


anna tränar.


anna med mina rester.


anna med sin mat.


slickat tallriken och helnöjd!


ljudet svek mig men hon är snygg. kyss.

HE GRABS MY WRISTS AS MY FINGERS TURN INTO ANGRY FISTS.


19:52

-behöver du mig?
-nej. men jag tycker trots allt om att ha dig här.


good.

och jag har för länge sedan passerat gränsen för hur många gånger man kan vända ryggen åt sanningen.

jag hatar mitt liv, hej snälla kan ni ändra exakt allting.



markus krunegård.
jag är så kär så kär.

ellos då, skänk mig.






den här skulle nästan bli helt perfekt till lördag och min nya kjol.


FOR NO PARTICULAR REASON.

vi gör en anna-special med alla hennes höjdare.






en fin vän.

heei.



idag skulle dem hålla på att mäta vem som hade mest överflödigt hud på armbågen. tror tessa vann.
är så glad så glad så glad att jag fått låna eriks spotify. nu är mitn vecka gjord. kyss.

REMIND ME WHY WE DECIDED THIS WAS FOR THE BEST.



likelikelike.

om tyyyyp en timme ska jag möte alexandran på ica så ska vi shoppa chips, dipp, ben&jerry's(?) och hyra film. längtar lite mycket. men just nu lyssnar jag om och om och om och om på your body is a wonderland med john mayer, min nya kärlek. kyss.

åh åh åh popaganda!

MGMT
lykke li (MY LOVE!)
markus krunegård
anna ternheim
johnossi
parken (ÄÄNTLIGEN!!)
name that pet

it started out with a kiss, how did it end up like this. it was only a kiss, it was only a kiss.

igår. efter fyra hårt slitande timmar med matte så mötte jag upp alexandra, emma och elin i täby. dem shoppade en massa men jag som bara hade femtio kronor så vart det två tygpåsar, tolv kronor styck. jag var nöjd även fast jag ville ha så mycket mer. sen åkte vi hem till alexandra för att baka blåbärspaj. vart mer värma nån blåbärskaka i mikron, men den var go'! sen kom diiw och skjutase oss till brottby för att släppa av elin som skulle home. jahopp då har man vart i brottby för första gången (vad jag kan komma ihåg) också. det var soft. vart släppt vid tåget och åkte hem och sov som en stock i ett ensamt hus.

idag var det extra svårt att komma ur sängen. anna var i skolan idag så vart inte lika många uppgifter gjorda som igår. tack. sen så hade det flugit in en skata i skolan också så vi gick på skatjakt jag och anna. eller vi sa till vaktmästaren. flågelfan krockade in i alla fönster flera gången om och en gång så hårt att den typ bröt en fot och vinge. tyckte mycket synd om den samtidigt som det var lite kul.





det här var tydligen jag.
av anna då.


en val på hjul för att den låg på land.
av anna då.





tessa visste inte vad hon gav sig in på.
av anna då.


..men ändå bad hon om mer.
av anna då.


the hulk.
av mig då.


ingen bra kvalité på dem inte.
kyss.

teen choice awards

Vanessa Hudgens från High School Musical
vanessa hudgens
gillargillargillar klänningen.

Hunkiga Chace Crawford
chace crawford

Heta Megan Fox från Transformers
megan fox

Alexis Bledel och Zach Gilford
alexis bledel
och zach gilford

Briana Evigan, Rumer Willis och Audrina Patridge
briana evigan, rumer willis
och audrina patridge
en salig blanding.

Ed Westwick från Gossip Girl
ed westwick

Gossip Girl-stjärnan Leighton Meester
leighton meester

Ashley Tisdale
ashley tisdale
bilder: posh24

just tell me how you want me and i'll be naked stumbling.

åkte med sebbe ut till åkersberga. där badar man, äter, solar, försöker sig på vindsurfing och åker ut med båten till hoppberget och badar ännu mer. sandra kom och joinade gänget, küüüüül! nu ska jag till lindo och tjilla lite med ven&jen. har inte träffat töserna på ett bra jävla tag så det är efterlängtat. kyssdå.

fakta.

i lolololoooove rachel zoe project.

a little small talk, a smile and baby i was stuck.

vart uppsläptad i håret och nu ska jag åka till åkersberga igen. inte lika fint väder idag. fack. kyss.

i'll be on my way once i've sobered up.

har precis like:at allt som stått i min väg på fb. jag riktade in mig på en person. denna gång: miranda park. det gillar du va? men jag har tråkigt, så det är okej.


just nu:

the pianist.

it's saturday and im lost in love.

john mayer - your body is a wonderland

HOW CAN I BUT IT SO YOU UNDERSTAND? I DIDN'T LET HIM HOLD MY HAND.



I JUST WANT/NEED SOMEONE TO CUDDLE WITH.


hallå.

jag somnade runt tre/halv fyra, simon väcker mig vid elva och säger att vi ska ut till åkersberga och bada. dö killen. trött som ett as drog jag mig ur sängen och började långsamt klä på mig.







gillar farmors skostorlek.


fett äcklig med bubbligt blod.



fick lite tråkigt och vi åkte hem. score!
nu väntar jag på att alexandra ska ringa upp mig och i väntan pratar jag med em i telefonen.
kyss.


right now:

hatar simon och hans äckliga kompisar.

how can i not even cry? for such a big thing in my life.





mest bara för att skicka till miranda.
kanske inte syns men det är ariel. fick med den om man köpte en disneygodisring. var som taget.


möttes av det här när jag skulle hämta min älskade cola.

bäst gånger 345556 just nu: la roux - bulletproof.

två timmar matte, en timme rast, ytterligare två timmar matte, slutar. träffade annas toyboy för första gången och jag var nervös, sa knappt någonting. åkte hem och förberedde middagen, sibb som hem och vi åt den underbara salladen. mötte upp alexandra för att en möta upp emma och nicole. tog en lång jävla promenad till bällsta där vi satt vid fjärilsudden ett tag, gick till tåget och sen gick vi ner till vallentuna igen. tog sen tåget där ifrån till lindo (tappade e och n på vägen) där vi mötte söta gossar. var där en timme och åkte sedan hem igen. jävla sibb var fortfarande ute så jag försöker nu muta hem honom med att säga att jag kommer ta två av hans energidrickor jag fan i kylskopet som ska var til deras lan. han får skylla sig själv.

nu sitter jag här med mig cola light och njuter till fullo. i morgon får jag sova ut, sweet. kyss.


GIVE ME AN ANGEL THAT I HAVEN'T TRIED BEFORE.


check!

i love you man
the accidental husband
obsessed

still left:
transformers 2: revenge of the fallen
miss march
funny people
taken
rebound

dying to see:
nick and norah's infinite playlist
never back down
the proposal
the rocker
the aunting of molly hartley

been there, done that, messed around, i'm having fun don't put me down. i'll never let you sweep me off my feet.

la roux - bulletproof

lumidee - never leave you.

i'd never thought you`d be the one, make me shine brighter than the sun.

INGENTING ÄR SOM DET EN GÅNG VAR. MEN JA, DET BLIR BRA EN ANNAN DAG.


22:34

jag bara älskar att prata med en full berusad alexandra i telefonen.

OCH ALLT SOM ÄR BRA MED MIG HAR JAG EN FÖRMÅGA ATT GLÖMMA BORT.



en liten filur som flög in genom balkongen. tog ett jävligt långt tag innan jag fick ut den men med en bunke och en tallrik går allt. kyss.

lunch igen.









vet vad det blir för lunch i morgon i alla fall.
billigt blir det också. mmmmm.

the greatest thing you will ever learn, is just to love, and be loved in return.

moulin rouge - one day i'll fly away


moulin rouge - come what may

oral fixation tour.





totally gorgeous.

oooch till sist, del 3.




fett sur + fett brun = FETT bra kombo!

det syns inte men jag gillade inte denna marknad.
och sen åkte vi igen. fett kul. hejdå.
kyss.

finland, del 2.




gubben gillar sitt tolv-pack.


man fick jobba hårt för att hålla borta myggen.










finland, del 1.








hej farmor och farfar.



försökte göra lol, vart bara äckligt.






tjillar lite bara.

recurring dreams and how i just can't sleep unless i've had a drink or five.

pappa: kolla jag har tjackat bögstrumper, haha.


YOU'RE JUST YESTERDAY'S PRIZE.



all i know is what i'm missing. what i'm missing is your kissing. are you listening?



tatuering + fjäll.


vi hade lunch.
igårkväll gjorde jag faktiskt femtio situps, bensparkar och sen utfall innan jag gick och la mig. allt i mitt lilla rum, haha. men jag köpte en geisha idag, fan. får bli sjuttiofem situps ikväll.

blööömusik.

ashley tisdale - me without you

ashley tisdale - what if

i behov.

VILL HA ETT GYMKORT!!

19:38

idag stog klockan på 09.00, varför? enkelt, hade sommarskola, matte. ska alltså ha det i två veckor, tio till tre. mmm lovely. anna kom en halvtimme försent men jag fann tessa i mattedjungeln. lunch vart det på donken, dem åt burgers men jag åt min rostbiff och potatissallad och en cola light. åh ge mig mer cola light.

efter vi slutat mötte jag och anna upp emma för att dra oss till (täby)centrum. jag fick med mig en skjorta, örhängen och två diadem hem. är sjukt trött och vill bara se på film och äta popcorn. eller vara med alexandra, det går också bra. men hon är för upptagen. fett soft.

nu är pappa här med mig diet coke, mmmmm. kyss!

NÄR DET ÄR KALAS SÅ NÅR PRIDE VÄSTKUSTEN.













jag stylade simon och teo, vill gärna ha cred för det.
kalas idag, firning av teo och nora som fyllt år. glass med massvis av tillbehör, kakor, saft och kolaleken. precis som det ska vara. sen vart det ett parti kubb med teddo och wilmer. jag vann. om en halvtimme ska vi till hjalmars och äta, har aldrig gjort det så det kommer bli spännande och gott. jamen tjadå, kyss.

RSS 2.0