Utkast: Jan. 31, 2010

idag har jag träffat alexandra, solat, vart utelåst, fryst, käkat en massiv portion av guaca och natchos, fryst, repat, fryst och kommit hem. a lot like love är på tv och i pausen ska jag passa på att borsta gaddarna, fasiken vad jag inte ska ha några hål på tandläkarbesöket om en vecka. annars är jag död. sitter för tillfället och diskuterar disney med eddie. fint. kyss.

ingen fantasi.

det här har varit en skön dag/kväll. vid fem åkte jag till mina kusiner då det var kalas, fick se skjuts av mamma hem till linus där alexander också befann sig så småningom. vi kollade på paranormal activity och jag i princip dog vissa stunder. sen fick jag en sticka i fingret och dog en gång till, sen åkte jag hem.

imorgon ska jag nog försöka träffa alexandra, antingen över en fika eller så ska vi sola. för min del lutar det mer åt solningen i och med att jag är en blekfis. sleeping time nu tror jag, godnatt&kyss.


THE GRASS IS MUCH GREENER WITH US ON IT.


wish there was a way i could delete it.

efter skolan drog jag to the rep and then to the ikea, kom hem och fick stressa på mig kläder för att sen åka till lindholmen. sen vill jag inte berätta mer, vill inte komma ihåg gårdagen. mira sov här och det här är första dagen på länge då jag äter en real frulle, braaaaaaaaa sofia, BRA! har också städat och dammsugit my room så nu är det lite fräschare än tidigare. yippiekayay!

nackdelen med idag är att jag inte har någonting alls att göra framtills fem, come play with me! kyss.


now im left cleaning up the mess he made.

allting ligger huller om buller in my mind just nu. vad känner jag? hur känner jag? vad vill jag känna? vad vill jag göra? hur vill jag ha det? har jag gjort ett misstag? eller tog jag kanske det bästa beslutet? and so on. det är svårt att beskriva så vi struntar i allting. så. blankt.

funderar på att lägga john på hyllan för ikväll och gå och lägga mig. lockar. i morgon har vi målning och det är ju roligt. sen ska vi stå i ch och dela ut lite smakprov på macka, smoothie och liknande. komkom! ja det här var nog det mest ointressantaste inlägget på ett bra tag. ber om ursäkt. godnatt nu!


hejhej mira!


and i've done all i can to stand on his steps with my heart in my hands.

boys, you can break
you'll find out how much they can take
boys will be strong
and boys soldier on
but boys would be gone without the warmth from
a womans good, good heart

att ta eller inte ta, det är frågan.

det ligger en munk och väntar på mig i köket.. en smaskig, fin och säkert alldeles
him(m?)elskt utsökt munk. jag ska försöka stå emot, sätta min hjärna/mage på prov. ta ett flertal morötter istället, och sen för att uppehålla mig från att kuta dit och smocka in hela på en gång för att slippa se den kan jag vika och hänga lite kläder, städa mitt rum och kanske hela lägenheten om så behövs?.. ja så får det bli. fyfan.

i åtankarna har jag hela tiden "samos samos samos, DU SKA TILL SAMOS OCH DU SKA SE SMOKEN FUCKING HOTTTTT UT!!". får se om det funkar.

Jag skulle INTEINTEINTE kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.

idag fick jag sovmorgon, elva började jag och då var det bowling för hela slanten i en timme. sen slutade vi. awesome. drog sen en snygg fika med jempan. planerade helgen lite, looks like det kommer bli fun! om allt vill gå som vi vill. men problemet är som alltid, WHAT TO FREAKIN' WEAR? shoppade lite i saras rum förra helgen så skulle kunna ta något av det.

nu vill jag äta, tjing!

ägg-snack. can you handle it?

ja folket, detta är jag i ett äggformat, på halloween. jag ser lite konstig ut tycker jag, men ett ägg är ett ägg. idag tänkte jag till och med som ett ägg då jag råkade radera hela mitt kristendomarbete, men som ägg bryr man sig inte.


är du lycklig nu?


kings and queens.

klockan var ställd på åtta, i diiiiiiie! duktiga jag kom en halvtimme sent så stackars emmis fick sitta själv och vänta, otippat. vi satt i alla fall där i över två timmar, dock ägnade vi oss mest åt att äta och snacka skit. men det är bra det också! sen hem en snabbis för att sen åka till täby. åt nyss och jag kan säga att jag är lika hungrig nu som jag var innan, dvs det var ingen god middag. lackar på sånt. min mage dör ju här! who cares.

the fray pumpas ur högtalarna och nu försöker en viss kiddo bjuda ut mig, så hejdå!

cimon <3

jaha, då var det slut på det roliga. ph har spårat som fan och allt är cp. varför åkte cimon, den ända bra/snygga/sköna? herregud vad depp. fittjackie, fan ta dig. FITTFITTFITTJACKIE!

deppdeppdeppgråtdeppdeppgråt.

u got it bad.

herregud har precis suttit i över typ en timme och kollat på en tjej på youtube som visar hur man sminkar sig som disney prinsessorna. min favorit var deff jasmine. pappa kom precis in med choklad till mig och snart börjat ph! men i morgon klockan nio finner ni mig på biscotti knapprandes på datan, fullt upptagen. förhoppningsvis! jag och emmet ska befinna oss där hela dagen, eller ja troligen inte men så länge vi orkar. projektarbeteplugg. hurtiga! bra!

ph nu, kyss!


HELL FREAKIN' YEAAH!!!

samos vecka 28, katchiiiiiing! så jävlajävla pepp! nu gäller det bara att spara fem k (och mer..) så är man däääääääääääääääääääär! herregud vad jag längtar. måste träna vareviga dag från och med nu. iiiih, kommer blir så jävla grymt.
tre vänner ute på äventyr i grekland, hur bra? SJUKT BRA!!!

dör av längtan, bokstavligt. nästan. nu kallar kristendomen på mig igen, tjing!

everybody sing like it's the last song you will ever sing.

ååh jag är så hungrig och törstig. bad pappa köpa hem choklad och en tidning men inte fan gjorde han det, killkillkill. måste göra klart en (egentligen två) vidrig uppgift, drar till oslo om två veckor, ser fram emot helgen, LÄNGTAR IHJÄL MIG tills sommaren då det är inplanerat massor av fina saker, kiss-sjukan is back, har på mig min nya kofta som jag kanske skulle köpt en storlek mindre av, jag hatar afv, min dator är sjukligt seg just nu, jag behöver mermermer nya kläder och cola lighten är slut. kill meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

nu har jag malt på med massor av onödig fakta och klagat som ett jävla as, tjarååå!

see what i want so much, should never hurt this bad.

kanye west ft. john mayer - bittersweet poetry

repeatrepeatrepeat.


jag säger/skriker PAX!

the dirty mind and lonely heart of john mayer
issue 1097








när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt här ifrån.

paper heart är en jävligt skön film ska ni veta, gullig och rolig. michael cera är med i den också. bra. missade middagen då jag somnade vid fem och vaknade nu. oj. vaknade till lite då och då och kollade om på filmen då jag var för lat för att gå två ynka steg och byta, tror jag sett den från och till tre/fyra gånger. oj. om och om och om och om gick den. fast det ryktas om att det var äcklig korvstråganoff(?) så jag ska gå och äta fil&flingor. sen kolla på en film till. kyss.


kiss me goodbye im defying gravity.

det vart ingen hockey.
det vart inget rep.
jag mår illa, har ont i magen, har ont i huvudet och är trött som fan.
ska se på the soloist, hoppas den är bra.

godnatt folket.


she feels plastic, and it's freakin' fantastic.


MONA!
hon börjar sakta men säkert se ut som the nasty catlady.. blö.


inredarna på åva, klass: bf07.


trädet som gav mig snuskigt mycket träningsvärk.


RESULTAT!
we did it, and we did it gooooood!


hej sophia.

sophia somajo - i-rony


sophia somajo feat juvelen - somebody new


2 all my girls.

till en början var det sagt att vi skulle till stan och tjilla men sen vart det change of plans och vi drog till tre kronor onödigt tidigt. men sen rullade människor in och det vart fullt ös. fredric fick ett relativt gammalt ragg, jag vart av med mina ringar och fick sen tillbaka dem och sen fick vi skjuts hem av mor min. det var en rätt soft kväll trotts allt.

idag väcktes jag halv elva av att vi skulle till arninge, är ett par skor rikare. yeheees! ska snart plugga, vid fyra blir det kanske hockey och sen halv åtta rep. kyss!

you wanna be on top?

vi är sämst. alla slocknade precis i början då alicia keys börjar klinka på pianot. vart väckt av jenny i morse vid typ tio, jag somnade om och sen fyrtio minuter senare ringer hon igen. tack så mycket fitthåljen. efter dem åkt så åkte jag och mamma till arninge. jag fick med mig tre par skor, tre par ringar, puder och ett fint linne. och sen i och med att mamma ville betala två ringar och skorna så behöve jag bara betala trehundrafemtio kronor. im happy! ska även få ett par skor av pappa t i morgon, löve it.

sitter just med en sån där vibrationsgrej på magen som mamma köpt, min ända känsla är att jag blir så jävla kissnödig av den, soft. ska snart bege mig till kragsta och äta, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. kyss.

corona and lime.

idag gjorde vi klart i princip allt som vi behövde inför häsloveckan som börjar nu. skönt som fasiken. fick dock ont i armarna då jag och emmet smög oss in på el och snodde ett träd som var relativt tungt, men jag klarar allt. efter stannade jag kvar och gjorde emmet sällskap och sen rep. sen hem och äta, möta jenny och miranda och sen hem till mamma då det var tänkt pokernight. men det uppstod komplikationer så change of plans. miranda ligger just nu och sover, jenny sitter och gör dikter om hennes snygga lärare och jag är lite kluven om jag är trött eller pigg. kanske en mix.

vi ska i alla fall se på hope for haiti om en halvtimme femman/fyran, det kommer bli fint. nu ska vi attackera mona, smell you later. KYSS!f

heidi montag people...


blä.
you like miranda?


BANGBANG! i shot you in the heart.

☮☮☮


på tal om corona and lime.

shwayze - corona and lime


corona and lime.

satt kvar i skolan i fyra timmar, arbetet vart klart och jag känner mig jävligt nöjd. nu är det bara ett annat klart arbete att skicka in och sen göra klart kristendomen sen har jag fan inget mer på religion och samhällskunskap. LYCKA!! efter vart det en välförtjänt fika med två fin vänner och planerna inför i morgon börjar klarna upp, pokernight blir det och det kommer äga. corona & lime. känns som ett måste. emma köpte en ful&cool stol till mig tills i morgon och snart ska jag äta god mat.

är väldigt nöjd med livet för tillfället. kyss.

the knife.

vaknade innan väckarklockan ringde i morse, ovanligt. slutade vi tolv av diverse olika orsaker, två anledningar till varför jag fortfarande är kvar i skolan är: min lärare tvingade mig och emma att stå och skrubba bort limm på en dörr vid el för att några klistrat upp ett papper som skulle bort där. varför VI vart dem som fick göra det skitarbetet är ett mysterium, men det är kul. andra anledningen är: plugg. pluggpluggplugg. samhällskunskap och religion, två roliga ämnen. sug.

kiss&bajs.

I DON'T BELIEVE IN SHOOTIN' STARS BUT I BELIEVE IN SHOES AND CARS.


my love. my drug. MY EVERYTHING.


sommar09.
lite småäcklig bild (jag ser sjuk ut) men den förklarar min kärlek till denna dryck ganska bra.
min gud.


everybody but me.

fick stressa som fan i morse för att hinna med tåget och när jag väl kommer till skolan så visar det sig att våran lektion är inställd. FUCK! men det gick bra ändå. vi hade sms-roulette igen och jag kan säga att mina göteborska kusiners pappa har fått en hel del av alla konstiga/snuskiga sms. stackarn.

herregud i morgon måste jag gymma. måste göra något åt denna jädrans mage jag går och släpar på dag in och dag ut. tungt. gymmet i morgon, typ två timmar. jag ska svettas som aldrig förr. bra. nu ska jag plugga och sen sova. kyss.


cry me a freakin' RIVER.

helveteskukockså. min snygga hantverkare fredrik åkte ut. hatar luiza eller hur hon nu stavas som högg honom i ryggen. han var en värdig deltagare och kristoffer skulle ha åkt. lover cimon är i alla fall kvar och det är i och för sig huvudsaken. jackie kan ju bara dra där ifrån på en gång för hon är så ful så ful så ful.

mindre ph-lack, mer välja-kläder-tills-i-morgon. KYSS!


DO IT! DO IT! DO IT! DO IT! DO IT! DO IT! DO IT! DO IT!

"ni kan också stödja rädda barnens arbete i Haiti genom att smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950"


hej lloyd.

lloyd - heart attack


cola light for life.

dagens gympapass var det jobbigaste på väldigt väldigt jobbigt, vi var fyra stycken och hon körde extra hårt med oss. mår dåligt av att bara tänka på det. fast fett brändes! huvudsaken. idag påbörjade vi också sms-rouletten och det var både pinsamt och roligt. bästa var när sophia skulle skicka nått om liten balle till hennes kompis pappa och fick tillbaks nått i stil med "nu har du nog skickat fel. mvh storballen"

fortsättning följer. idag ska jag gymma. kyss!

funny things.

tänkte passa på att be om ursäkt redan nu om någon av er där ute kommer få något/några konstiga sms från mig nångång i veckan. vi ska ha en sån är sms-grej i skolan och man måste skicka en viss sak till det nummret det blir. skitkul men det kan nog bli jobbigt då jag har massa föräldranummer, randomnummer och liknande.

nåväl. kyss.


fiskäckel.

som protest för att pappa fortfarande inte är hemma och gör mat till mig så ställde jag mig sur som ett as och gjorde fiskpinnar. ugn eller stekpanna? tack för hjälpen alexandra. tråkigt nog vart det inte lika gott som när någon annan lagar/steker och jag börjar seriöst tvivla på mina kock-skills. kanske inte är så vässad på matlagning som jag trodde? fast sen tänker jag att det inte är mitt fel, utan spisen som vart för varm.

skickade iväg ett argt sms till pappa och det resulterade i att han köper cola light till mig. nu är allt bra mellan oss igen. peace out.

favorit.

shwayze - buzzin'


playing with the thought of leaving.

JAG ÄR NÖJD MED ALLT!
kanske en överdrift, kanske mindre nöjd med något/någon.


hatar min dator.

pappa kom hem från kryssningen, han köpte pizza på vägen. två dagar i rad, awesome. sen var det rep, ett väldigt givande sådant också. fick sitta och klinka på nått instument jag inte vet vad det heter, men det låter fint. kom hem för en timme sen och sitter nu och kollar på scream två. pratar högt för mig själv om vem som kommer dö och vem som på tur står. alla dör, kortfattat.

nåväl, nu ska jag försöka förstå mig på varför miranda ska ha en sexig bild på två brandmän i ett skolarbete och sen välja kläder tills i morgon. kyss.


hej keri.

keri hilson - energy


dying to be alive.

gårdagen var fin. jenny och miranda kom hit, efter mycket funderingar gick vi till ica och köpte fryspizza och dylikt inför kvällen. påväg hem så gjorde miranda årets skönate vurpa, föreställ er en banan i en torktummlare. sen resten av kvällen satt vi bara och snackade en jävla massa skit om allt och alla. ove it. sen så kom vi på det sjukaste ever, det inkluderar min blogg och en anonym som länkar en viss blogg. insane, men kul!

hanson klingar fint i högtalarna och jag ska snart dammsuga och äta frulle. kyss.


HE ATE MY HEART. HE A-A-ATE MY HEART.


bajs.

igår natt kollade jag på den där filmen the time traveler's wife. den var mysig. jag somnade rätt tidigt och sov i tolv timmar. vaknade upp och sen dess har jag dammsugit, städat mitt rum, städat vardagsrummet, bäddat om min och simons säng och lite annat. im good. har nyss avnjutit en god och välförtjänt frulle och ska fråga mamma om hon vill köpa skor till mig idag.

ikväll ska jag, miranda och jenny ha en dejt. det ryktades om att det skulle bli pizza och wii men pizza är inte så önskat längre. äh, det löser vi. kyss.


LOVE'S AN EXCUSE TO GET HURT, AND TO HURT. DO YOU LIKE TO HURT? I DO, I DO. THEN HURT ME.


blæææææ.

skolan sen rep. sen hem en snabbis och sen middag hos susse. kom hem för en halvtimme sen och ska nu stänga av mobilen, kolla på en film och dö. kiss me goodnight one last time. GODNATT FUCKERS!

you're a curse that keeps getting worse.

mat har tagit över mitt liv. är ständigt hungrig nu för tiden och igår vid halv tolv gick jag upp från sängen och tog mig en skål fil och flingor. har varit i lindo och gjort lite business, missade tåget och gick då hem till mister johansson. i morgon har jag prov och jag har inte pluggat ett dugg, goodie! nu ska jag se på film, kyss.

ove it.

håkan hellström - rockenroll, blåa ögon -igen


kill the kids.

idag kom jag till skolan allt för tidigt när jag egentligen kunnat sova som en stock. tack emma. vid tio började vi lektionen med massage och det var skönt till och från. lunch: kyckling i apelsinsås, hur gott låter det på en skala?

snart ska jag gå och ta på mig jackar, kissa och sen hoppa på tåget för en chaidate med jenny. like. måste hämta ut mitt legg också. kyss.

hej.

"man kan inte bestämma sig för att livet är vackert. antingen tycker man det eller så gör man det inte. det handlar bara om tur. tur att få en fin familj. tur att få fina vänner. tur att få behålla dem man bryr sig om. förutsättningar. man skapar inte sin egen lycka. antingen är man en lycklig människa eller så är man inte det. precis så är det. vissa kanske försöker. spelar ett fult spel för att få det man vill ha. men vi blir aldrig tillfredställda ändå."

- feelicia.devote.se


i don't stop to please someone else you see, gonna live my life for me.

igår. tre tappra vänner och en okänd tjej räddade en tant från att dö/förblöda/förlora sin hand. batman, släng dig i väggen. drack årets första (och sista?) mjölkglas. när jag kom hem så vart det pluggande och sen på kvällen vart det till att svettas på gymmet.

idag har det inte varit något särskillt. åkte skridskor och efter skolan gick jag till täby och mötte upp alexandra. hittade en jeans skjorta och leggins. typ. nu är jag här och är trött som ett jävla as, hungrig som vanligt och måste plugga. jippie. kyss.

draft: januari, elva, tvåtusennio. nej jag menar tio. TIO?!?! galet.

"00:05, nya midnattslöften. jag lovar mig själv än en gång att inte vara girig, egocentrisk eller lättsårad och självömkande. men det är diffust och jag glömmer successivt bort vad det tjänar till. Egentligen önskar att jag vågade berätta mer. om vad som gör mig ledsen och frustrerad eller orolig och vad jag tänker på om nätterna. om vad jag hatar hos mig själv och vilka pojkar jag skrivit om i A5-anteckningsblock med hårda pärmar. vill inte ljuga mer. jag tror jag ljuger hela tiden."

- mardy bum


nionde januari. ett urval av bilder.






dj'ar
jag körde grått på grått. why? im cool.

bilderna är lånade av cookie.


highhighhighFIVE!

den här helgen har innehållit: middag, övernattning, planer med fina vänner, vilse i stan (otippat), drickande, spelande, filmer, taxi, hockey och annat smått&gott. en fin helg.

idag vaknade jag upp med fetastevidrigastesugigaste huvudärken så jag stannade hem från skolan. kunde inte somnade om vid åtta så jag kollade på film, knarkad huvudvärksskit och lyckades somna och sova då i några timmar. nu mår jag bättre men inte helt perfekt. love it. senare idag ska min älsklingstös kika förbi och jag ska köpa guaca och natchos. kyss.

vad ska det bli av dig?

ikväll blir det ett kärt återseende med en väldigt snygg person named karolina wikzell, är väldigt spänd! om en och en halvtimme åker jag och jen, även kallad JW, in mot östra och det kommer bli löööööövely. have a good night. kyss folket!


dikt.

jag har en vän som jag gillar ibland
men hon har en väldigt väldigt sne tand
trotts hon tandställning haft
gillar denna tand att ha kraft
denna vän ibland brukar ro
men också ibland kan jag tro att hon sno. rar.
jenny heter min vän som jag har på känn
hon är en fin tjej som gillar att sticka
och hon har väldigt ofta en förjävla hicka
den stör ganska ofattbart mycket
men inte kan man henne ogilla för det
FÖR HON ÄR JU INTE FET.


chokladfestival. hejhej.


take the long way home.

bebbe(fetto)magen är på plats och bloodhound gang är soft.
godnatt?

a lap dance is so much better when the stripper is cryin'

BLOODHOUND GANG

well, that night i lost myself to ruby red lips,
milky white skin and baby blue eyes.
name was russell.


två godingar.

kid rock - so hott


lady gaga - monster


blir uppläxad av m. park.

miranda. säger (21:40):
är den inlämnad i tid?
sofia sandahl. säger (21:41):
nej
..............
miranda. säger (21:41):
MEN SOFIA
DÅ MÅSTE DU DEFENETIVT HA NÅGOT LITET MEDDELANDE ÅHHH
sofia sandahl. säger (21:41):
hahaha
oj
har en till uppgift..
som jag jobbar på
miranda. säger (21:43):
Hej Helena! Ber om ursäkt för att uppgiften kommer in lite sent. Hoppas att lovet varit bra. Hälsningar Sofia!


och självklart ska hon göra en liten twist och göra texten lila. men tack min vän.


det ända jag vill ha nu.

dag: lördag
destination: stan, vapiano (?)
med: alexandra
syfte: romantisk middag för två

love it.


waist of time.

jennifers body är en extremt konstig film. men hon är snygg ändå.
nu ska jag plugga. hör inte av dig.

det här är jag, kungen.


bite me!

vakna upp
gymma
sola
äta
jenny
stå ute i 45 minuter, vänta och frysa ihjäl
tåget hem
tackhej.


SKÄRPNING.



det här är två av fyra bider från i lördags.
vad håller jag på med? ett äckligt finger i en äcklig mun. vad är grejen?
skärpning.


you were right.

john mayer - man on the side


smash into you.

sms:ar med jenny, käkar parmesanost och kollar på oldies som är bodybuilders.
snällasnällasnälla ge mig en stor fet oreokaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mitt nyårslöfte håller redan nu på att brytas, bra.

HEY THERE SUMMERBOY LETS GO FOR A DRIVE.


let's go see the killers and make out in the bleachers.

pluggapluggaplugga. jag har huvudvärk. jag har ständigt ont i magen. jag är förkyld. jag har onte i halsen. jag fryser. jag är förvirrad. jag vet inte vad jag vill (ha). VAD VILL JAG? jag klagar för mycket. sluta överanalysera allting, ta det som det kommer och lev livet. i will! kyss.

babyboy.

ida maria - i like you so much better when you're naked


it's me and you then, alice.

“that’s just the trouble with me. i give myself very good advice, but i very seldom follow it.“
— alice in wonderland

hatar folk som förnekar att dem gillar mig.

nu är jag ensam.
vi har ätit chips, dipp, popcorn och druckigt läsk. massor. jag är så mätt så att jag skulle kunna spy, heeeeelp meeeee!!! bönderna har åkt hem och pappa t är hos suss.
nu är jag ensam.


american boys.

och mirandas. kukhuvudet.

until we bleed.

jag ljög. idag är jag jennys. fitthuvudet.

det finns inget att tillägga.

idag är jag ingen annans. jag ska dö i min säng med min hesa (yeheeeees!!) röst och inte bry mig om någon. inte svara när någon ringer, skickar sms eller liknande. åh underbara dag. kan pappa komma med min pizza snart?

TVÅTUSENTIO.



våran egna lilla tuttlisa.





sitta och posa(stavning?) själv är soft.




lets play puppet on a string.

jag har ingeningeningeningen aning.
vad ska jag göra? hur ska jag göra? när ska jag göra det?
egentligen vill jag inte bry mig om vad ni tycker utan bara ha kul.
små marionettedockor.

obehagligt likt.


i was crying on a staircase beggin you please dont go.

but you did.


AND I WAITED FOR YOU.


min dag.


skönt.


är tydligen blond nu.

igår. gick upp tidigt för att åka och klippa mig. vi var där tolv men kom igång vid ett. var sen klara vid fem. är tydligen blond nu. sen fick jag stressa hem och packa ihop allt för att sen åka hem till jenny där fintjejerna var. förrätt, huvudrätt och sen hann vi inte med efterrätten. togs en hel del bilden så jag hoppas dem skickas till mig. JENNY!!!

sen kom madde och elli, efter en halvtimme drog vi till tåget. självklart ska något gå fel och denna gång var det plolisen som stog för detta. dem tog aaaaaall min dricka, jag hade endast druckigt en halv vinflaska. tack så mycket! kuk. sen splittrades vi och jag fick skjuts hem till miranda, sköna människor var samlade och jag hann inte vara där så länge tills vi skulle till hagabacken. träffade mitt älsklingsbarn alexandra och det vart mycket trevligt! träffade andra personer också men när det började bli glest med folk drog jag tillbaks till mirandas place. david var där och jag fick skjuts hem av stackarn som skulle upp och jobba vid sju.

hängde lite med alexandras mamma också, det var nästan det roligaste på hela kvällen. vaknade vid tre och kände inte igen mig själv i spegeln! har legat i koma sen dess och kollat på smekmånaden eller vad den nu heter. åt nyss kinamat också. kyss.

RSS 2.0