"vart får jag allt ifrån?.. glögg!"

"fuck *** fyllde år igår.."

mitt internet har legat ner ett tag men nu är jag right back on the horse(stavning?) igen! igår var jag på rep med b&w, det var pinsamt men det gick bra. tror jag. sen åkte jag hem till mamma och åt samt träffade teo och sötnora som var på besök. sen vart jag upphämtad av en marcus och alexandra. vi åkte hem till pappa och kollade på film med alexander.

idag åkte jag och alexandra till täby i hopp om saker att fynda. jag köpte tops och en snygggg ring, hon köpte.. en ögonbrynspenna. nu ska vi packa ihop grejer här och sen åka hem till alexandra, äta en romantisk middag för två, fixa iordning oss för att sen åka och parta på en inflyttningsfest i solna. kommer bli kuuul! mer om hur det var där imorgon. nu ska vi packa, kyss!

i can't let myself love you.

nu har jag avnjutut några timmar i kleinhuset. känndes skööönt. imorgon blir det till att vara i skokan en och en halvtimme. sen får man se vad som händer. vid fem ska jag i alla fall ner till nova för att typ.. sjunga med b&w. haha. mycket spännande. sen ska jag äta middag hos mamma och träffa småskitarna och sen efter att alexandra vart på bio ska jag vara med henne. kanske alexander också, man får hoppas på det bästa.

nej nu ska jag leta låtar, kyss!

den här ska jag se nu.

the shins - new slang (garden state)

i think im in love.

igår var en ganska busy dag så nu tänkte jag ta mig tid att berätta om den! det började med att jag åkte in och mötte upp erik, martin och hannes i stan. där lodade vi runt ett tag och jag köpte inte ett ända dugg.. sen åkte vi till en musikaffär och efter det skildes vi åt och jag och erik åkte till gamla stan där vi mötte upp miranda för en fika :) det vart på ett helmysigt ställe precis vid tunnelbanan. efter att ha suttit där en timme så begav sig miranda till teater och jag och erik fortsatte att sitta där och häcka eftersom att vi inte ville ut i det kallavädret och för att vi hade lite tid att döda. några timmar kvar tills oasis.

satt där en timme till och sen begav vi oss mot globen. i början var det inte så värst många där och , the caesars, förbandet var totally awesome! men ingenting jämfört med oasis. WOOAH! jag försökte förtvivlat att skrika halsen av mig i hopp om att bli hes, men icke. inte ens lite. fanfanfan. jag som skrek så mycket.. erik hade mest koll på hur många nertrampade människor vakterna fick håva upp. nåväl, det kommer in bilder och en video sen :) kom hem runt tolv och då var jag ganska slut så jag gick direkt och la mig.

vaknade upp av den äckliga väckarklockan, hoppade in i duschen, klädde på mig och ivääg. orkade inte ta bort sminket igår så det var på. haha. aja, skolan var bra men så jäävla tråkig. höll på att somna varannan kvart. inte så kul. men nu är jag hemma och har satt på mig myskläder, tagit bort sminket och bäddat ner mig i min säng. ska nog slå på en film nu också. kyss.

min dag.

hem till erik vid halv tolv och fixa.
åka till stan, lämna ett syntstativ?
äta, och sen skrika som fan på oasis.

i can't wait. kyss.


so today.

fick lite saker av mor min. en klänning, en mysig siden(?) tröja/klänning, ett par trosor och sen sovshorts typ. skorna är ju inte så nya, eller jag fick dom med klänningen, fast jag var tvungen att byta dom till några mindre storlekar. jag är inte så high på det där med utländska storlekar..
  

sen så var det ju skola idag, wiho..
 


ni som tvivlar på att anna är så "härlig" som jag förklarat kan ju ta en titt. sådär sprang hon runt ett bra tag, jag fick tillslut väskan och gick tillslut till tåget. partiet mellan "jag har sofias väska" och ett gnälligt "neeeej" låter som hon ett riktigt moggisbarn. men det är min vardag gott folk. älskar hennes tillfälliga röst, JAG HOPPAS ATT DU ALDRIG BLIR FRISK!

gemigmorgondagen,tack.

the dark knight var faktist överraskande bra. över förväntningar. jag hoppas hoppas hoppas att alexandra överväger att sova över här. skulle behöva det. skulle behöva henne.

nu ska jag gå och skala en morot. är det sant att man blir brun av dom? kyss.


I'M WHAT YOU WANT, BUT NOT WHAT YOU NEED.


du ser ut inte så som du önskar.

en bild med rubriken "ensamheten är så mycketmycket mer nu."

det har nu gått så långt att jag börjat gilla ensamheten. den har på något sätt blivit en del av mig. en del som jag inte är särskillt rädd för längre. tror jag. fast, om någon skulle vilja ge mig en fisk som jag skulle kunna berätta varje liten del av mitt underbart livlösa och frustationsfyllda (är det ett ord?) liv till så skulle det inte göra mig någonting.

im gonna name it balthazar.

nothing makes me more happy than to look into those perfect eyes.

the dark knight, tända ljus och mango sorbet.
vi ses i dimman.


blood is sweeter than honey.

"GUD, när ska det här komma till ett avslut? jag mår illa och mina händer skakar, inuti mig växer en skoningslös längtan som jag inte längre kan ignorera.
nu måste något hända.
något måste hända nu.
för det är natt och regn FÖR DET ÄR ALLTID NATT OCH REGN och mitt fönster står öppet i väntan på min flykt. "

- the new kid

palle(läs: kalle) kuling, my love.

imorse försov jag mig. sen hade vi tråkig gympa och därefter mat. eller macka och festis. och sen en liten osmigit bak-kollning från några personers sidor.. haha kul. sen hade vi svenska och efter det slutade vi. stannade som vanligt kvar i skolan och anna tog min väska, stängde in den i ett skåp och låste det. tack idiot. när jag satte mig på tåget så satt det ett par snettbakom mig som skulle hålla på att pussas hela tiden, och sen gjorde i<3u genom fönstret när ena skulle av.

vad i helvete. nejmen jag mår bra. idag ska jag plugga och sen bara göra ingenting som vanligt. tagga som satan tills imorgon också. fan va jag är pepp! kyss.

TVÅ OM.

om jag fick bestämma hur hon skulle se ut för en dag. och sen andra kläder.


om jag och david är kompisar? -självklart!

so fucking marvelous.



bilder: the new kid

blood is sweeter than honey.

"kanske
grusväg eller bibliotek eller badhus där kloret fastnade på huden, lämnade sveda i ögonen och blev till regn på kinderna. alla löften föll som snö och smälte bort på taken, tvättvindorna roterade långsamt som jorden runt sin egen axel i ett sista försök att fly.
kanske
bakgator där drömmarna krossades mellan knäskålar och asfalten i skenet från neonskyltar, på disko med tungkyssar och tårar och popcorn och allt det andra som också smakade salt när tusen sista danser försökte ljuga oss kvar.
kanske
linjerna i dina handflator var en avbild av gatorna här, sagor vi berättade och sagor vi glömde. dina händer var så varma under mina kläder."

- the new kid

i all bitterhet.

min vecka:

måndag: skola och alexandraaaa. läxa upp henne lite.
tisdag: skola och sen.. vet inte.
onsdag: ingen skola och sen oaaaaasis med erik 19.30! kunde inte längta mer.
torsdag: skola och sen.. vet inte.
fredag: rep med birds & words (kanske?) sen bio med massor av trevliga och söta flickor. i taket lyser stjärnorna.
lördag: inflyttningsfest hos alexandras kusin, galet taggad!
söndag: sova sönder och dö i sängen.


m.

är lite väl frustrerad på min bror. inte ok.

ni förstår nog vad jag gör.


THE CITY.

Whitney Port, star of the MTV series, The City.
Whitney Port, star of the MTV series, The City.
Olivia
Whitney and Jay
Olivia, Whitney and Erin
Whitney, Adam, Allie, Samantha, Erin, Jay and Olivia

älskar "vi ses!".


också från idag. anna och hennes röst is fabulooous!

och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt och allt som jag ser i den.

rätt skönt att sluta fem över tolv istället för halv tre idag. mats, we like you! stannade kvar i skolan, som vanligt, en timme efter med emma och anna. men nu är jag hemma och nu väntar jag på att klockan ska bli så mycket som när alexandra slutar.

som vanligt bjuder jag på bilder från dagen och som vanligt porrar sig anna.
  


"jag lever i ett fördomsfritt land"

  

smitta mig någon!

jag skulle behöva bli lite sjuk. stort behov. finns det något bra sätt någon där ute kan rekomendera? ha ett öppet fönster hela tiden? äta någonting äckligt? gå runt med blöta strumpor hela tiden? tell me! jag är öppen för förslag och går med på nästan vad som helst!

kan man bli sjuk av att sova för lite förresten?..

himla fin reklam.


second chances they don't ever matter, people never change.

paramore - misery business

och nu jagar jag morgonen längs avenyer.

egentligen är du inte kär i mig
och egentligen
är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid..

kan hända att du är bland det bästa som hänt mig.


i love you so much, bästa vän.
dig släpper jag aldrig igen. ♥

like you.

gillar när alexandra har en liten plan för våran sommar och sen i september. den låter lite såhär: vi ska sommarjobba som fan i sommar (och spara näst intill allt) och sen i september när jag fyller arton ska vi så ska vi ta en sista minuten resa någonstans och dricka goda drinkar varje kväll.

i like how you think bästis :) <3 och nu sjunger hon singstar för mig i telefonen, hehe love u.


help me remember.

gjort idag: sovit, tänt ljus, sovit.
jag har endast ätit tre mackor och sen lite chips och glass imorse. jag borde vara hungrig. jag ska nog fortsätta på den banan med att tända ljus och sova också. det blir bra. kyss.

så sant som det är sagt.

trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. trist. TRIST.

NEVER SEEN A WORSE, CLEAN YOUNG MESS.


birds & words at emergenza 09.


hann inte filma så länge tills ljudet svek mig totallt och bestämde sig för att smita iväg.
aja, dom är bra och erik har en snygging till gitarr. kyss.

i don't need this.

igår mötte jag min älsklings alexandra centrum där vi köpte chips, dipp och glass. sen fick vi en gratis påse, som alexandra bar. sen mötte vi upp martin och linus, vi gick hem till mig där vi kollade på film. eller ingen kollade väl jättebra så det vart sisådär tre olika halva filmer, men det är bra. sen drog tråkigt nog martin hem och nu berättar jag ingenting mer förutom att vi sov cirka tre timmar. inte ok.

vad som händer idag är fortfarande oklart och allting hänger på att en viss person inte ska vara jättebakis. hähä. aja nu ska jag i min säng. tackhej snacka inte med mig. kyss.

och du kallar mig döv?

jag: okej men vi hörs sen
alexandra: ..martin! "okej men har jag sagt att jag inte ska komma?"
jag: oj. men alexandra.. vi hörs sen
tystnad
jag: alexandra!
alexandra: ja?
jag: vi hörs sen. alexandra.. l ä g g p å !
alexandra: okej pusshej!
jag: pusshej

man blir ju som beroende.


doutzen kroes

wo what.

och jag hatar när pappa mobbar mig för att jag inte kan säga capricciosa..

VICTORIA SECRET FASHION SHOW 2008.

heidi klum
Heidi Klum

miranda kerr
Miranda Kerr



alessandra ambrosio
Alessandra Ambrosio

selita ebanks
Selita Ebanks

miranda kerr
Miranda Kerr

adriana lima
Adriana Lima

doutzen kroes
Doutzen Kroes

karolina kurkova
Karolina Kurkova

miranda kerr
Miranda Kerr



marisa miller
Marisa Miller

doutzen kroes


miranda kerr
Miranda Kerr



Hela gänget!

bilderna: stureplan och här.

victoria's secret fashion show 2008.

jamen vadå, jag är inte alls avunsjuk på deras totally insane drop dead gorgeous kroppar..


check it!

jag har nu suttit säkert över en timme och bara matat in gammla bilder på facebook. både gulliga och ashemska ligger uppe. kan bli kul :) kyss.

mi lajk.

oasis - i'm outta time

dance dance dance. my friends can('t) dance.


gillar mitt olidligt vidriga skrik/skratt där någonstans i mitten.
usch.

give it back.

godmorgon.
nu ska jag berätta om min "fartfyllda" och stressiga gårkväll. det började med att alexandra stressade hit och då bytte vi om, sminkade oss och åt middag på ca tio minuter. sen fick vi småspringa till tåget och sen vid östra vart det buss. mer om den fyrtiofem minutiga bussresan säger jag inte än att det var en duktigt snygg kille på bussen. nåväl, vi skyndade oss mot vilket håll nu fryshuset låg åt och hamnade först med alla skeatare och sen massa handikappade.

fick fråga om vägen och då hittade vi det lilla lilla stället som birds & words skulle spela på. där träffade man på några trevliga människor. och när dom slutat spela så var det bara rockband efter så vi begav oss hem igen. rättare sagt hem till mig och gjorde ingenting.

och jag vet inte riktigt hur min dag ser ut men jag är jävligt hungrig och ska nog gå och leta fram nått äckligt att äta. kyss

äh jag vet inte.

när jag är på ett sånt här cp humör som jag är på nu så brukar jag klicka mig in på kategorin marvelous och lyssna på sorglig och töntig musik. det får mig inte att må bättre men jag försöker få fram en tår. ibland så som i the holiday. du vet inte hur länge sen det var sen jag grät. förut (ett bra tag sen) tänkte jag bara på dig, det räckte liksom med att tänka "jag kommer aldrig mer få vakna upp intill honom" och då kom floden.

men det funkar inte längre. hur mycket jag än försöker så funkar det inte. du kan skratta så mycket du vill åt mig och tro att jag fortfarande är kär i dig men där har du fel. jag vet att du har fel. det underliga är att jag ibland tänker tanken hur det skulle vara ifall att vi var vänner. ifall att vi kunde vara vänner. för dig. i guess we'll never know. eller äh jag vet inte. nu ska jag sluta prata strunt och slå på en film för att begrava mig i min säng. godnatt&kyss.

a dream of better days.

nej jag orkar inte börja skriva en text om min kväll. inte här. inte nu. imorgon får det bli. är trött och sur. varför jag är sur vet jag dock inte. men jag slänger in en bra låt med hanson istället. hoppas ni uppskattar den lika mycket som jag gör. kyss.

hanson - one more

ÄR MAN TAGGAD SÅ ÄR MAN.

  
  
 
jag hatar mitt vänstra öga, ni kanske förstår varför?..

you'll learn to hate me, just like everybody else.

"kan inte du sjunga för mig så att jag blir lite lugn"
-alexandra klein 17 år

sluta nu.

jag hatar när alexandra tvingar mig gå in på eniro och se vart fryshuset ligger på en karta. jag kan inte kartor, varför vill hon få mig att komma ihåg det?

det här hände nyss:
jag: finns det någon anledning till att du ringer mig och pratar om absolut ingenting?
alexandra: haha men jag har ju tråkigt sa jag ju!
jag: ja men hur tråkigt kan man ha?
alexandra: amen, hejdå då..
*klick*

nu, tio minuter efter, ringer hon igen. lite kul. love u ♥

new shit.

shakespeare in love, nyfunnen kärlek: vaniljbulle och varm oboy.
ses i dimman.

the fray - how to save a life.


(klicka på bilden)

our little songbird :)


jag vet att jag är bra på att hålla still kameran, tack.

beyonce - flaws and all

i wish you could see me.

matteprov. när man frågar mig hur det gick på matteprovet så ska jag säga; det beror på hur man ser det. om jag hade gått i trean så kan jag säga att det gick skitbra! men nu gör jag ju inte det.. så det gick väl inte så jättebra. men min lärare gillar mig i alla fall. slutade elva och då bar det iväg till vallentunaskolan och söka upp hannes för biljetterna tills ikväll. men innan fick jag stå ute ett bra tag i brist på en liten liten tia som saknades. och då kom räddaren i nöden
-linus- och gav mig en, tack gulle! :) vart lite snack med elin, vendela och erik också. trevligt!

nej nu blir det till att hitta någonting ätbart och vänta på att alexandra ska sluta. kyss.


godmorgonmänniskor.

gick upp för en halvtimme sen för att möta alexandra vid tåget och få hennes bankomatkort så att jag kan shoppa järnet. i wish. nejmen det är ju nämligen så att det är tonight with the big T, dvs den kvällen då birds & words intar scenen på fryshuset. kommer bli väldigt spännande och jag hoppas att jag och alexandra hittar dit. haha. stan är väl inte min (och hennes) starka sida om man säger så. tyvärr.

jahapp, tåget går om typ en timme. what to do? hm, men jag lyssnar lite på musik så jag mår bra. kyss.

givememoney.com

när det ända som finns i plånboken är sju och femtio och sen fem euro sent och man behöver låna pengar av tre personer för att komma upp i åttio kronor så märker man att man är hyfsat pank.. men tack till alexandra, simba och limpi!


it's simple, i like to watch it.

varför fastnar jag alltid framför program som generation fett som just nu är på trean? alltid alltid alltid. det är lite kul. kanske är det för att man känner sig smalare? haha möjligt. ööh kvinnan på tv:n käkar fyrtio bitar sushi och som mest har hon ätit sjuttio! det är ju heeelt otroligt! och sen så viker hon ut sig också. usch usch usch.

euw, hon är äcklig. mår lite illa.


jag saknar inte dig, jag saknar det vi hade.

och det är när alexandra skickar sober - klarar sig själv till mig som allting känns så.. dumt? fel? hopplöst? jag måste plugga men finner ingen ork. jag måste ta bort sminket men finner ingen ork. jag måste städa mitt rum men finner ingen ork. jag måste börja träna, men ännu en gång finner jag ingen ork. och sen så saknas det pengar till att jag ska ha råd med det också. vilket suger. jag behöver det. borde sluta småäta som min tandläkare sa åt mig att göra. haha.. fyfan.

det känns också lite hopplöst det där med kärlek. över ett år sen det inträffade sist. eller.. egentligen inte men det vet du ju inte om. lika bra kanske. men det är som jag sagt förut "jag saknar inte dig, jag saknar det vi hade". ibland kan allt bli lite för mycket bara. i bloggarna läser man om alla och deras fantastiska pojkvänner som lagar middag, bakar och bara är allmänt mysiga. okej we get it, ni har det bra! men ge lite till oss andra nudå. men det är bra att man har sina underbara göllevänner i alla fall! ♥

INSTEAD OF DOING MY HOMEWORK..

  
  
 
 

i'm still in love with who i wish you were.


FÖR ATT INGEN RÄDDADE MIG.


kärlek är bara löjligt!

aladdin - glöm kärlek (?)

vill du ha en manick? -jag har hundra.

just nu befinner jag mig in the school. det är lite småkul. vi slutade för en kvart sen men som vanligt är jag och anna kvar. orsaken till det är dock inte att vi är aktiva med pluggandet utan att vi helt enkelt inte orkar röra oss ner för alla trappor.

sitter och lyssnar på ariel och sen disney rent allmänt så det gör mig mucho glad. kom nyss på att jag kan hela del av din värld :) grymtjej. fystan vad det snöar förövrigt. inte helt ok. det är nu det ska börja bli lite mer sol och inte lika mulet. nåväl. nu blir det väl till att sjunga lite till och må bra!

kyss!

"katten kom på tangentbordet, haha.. hoppade alltså!"

nu har både alexander och alexandra åkt här ifrån. vi gjorde väl som vanligt inte så mycket. sexade och så. haha. nejmen det röjdes i sängen som vanligt, fick en ny facebook vän, skrivning med en snygging och lite confession från någons sida. spännande. vart några roliga kommentarer från allas sidor som jag nog håller för mig själv. men det är så det ska va.
och linus.. PLUGGAPLUGGAPLUGGA! :)

nej nu är det nog dags att fixa till sängen och sen gå och lägga sig. kanske. blir nog lagom till seinfeld. så med det här säger jag godnatt! kyss.

ps. är glad att emma mår bra nu efter operationen!

skiter i dina minnen alexandra, it's göööd!

gavin degraw - dreams

skriv en bok om det :)

hehe love u.

sofia: asså jag fattar inte vad ska vi göra
alexandra: asså vafan umgås. jag har ju typ inte träffat dig på en dag
sofia: haha nej gud asså, det är länge det!
alexandra: hehe gillar dig
sofia: hehe gillar dig med
alexandra: mest asså

when you love disney.

den lilla sjöjungfrun - del av din värld


aladdin - en helt ny värld


hercules - inte jag inte kär


fler bra:
mula - reflection
pocahantas - färger av en vind
skönheten och odjuret - någonting där
(heter den så?)
skönheten och odjuret - belle
svanprinsessan - för längre än föralltid

how could this be done by such a smiling sweetheart.

hejhejhej hemskt mycket hej. idag var skolan ganska kul faktist. fast stackars emma som ligger på ett sjukhus ägnade vi några tankar till. hope your still alive! vet inte riktigt vad mer jag ska säga om det. låter bilderna tala för sig själv..

vi hade mattediagnos. alla var tysta utan vi som fnittrade åt lite allt möjligt. så som det ska vara alltså.
  
  

jag var i alla fall ärlig..

jag sitter här och hoppas på att pappa ska komma hem och laga middag, är lite hungrig förstår ni. sen kanske göllerömpa alexandra komma hit :) längtar lite kanske. men hejdåhejdå. kyss.

kleerup ft. lykke li - until we bleed.

lights black
heads bang
you're my drug
we live it
you're drunk, you need it
real love, i'll give it

so we're bound to linger on
we drink the fatal drop
then love until we bleed
then fall apart in parts


äh, david bara.


kan man låta bli att skratta?
svar: nej.

SO YESTERDAY.

vi hade labb.
  

när dom ska likna mig. ser ni någon likhet? -svar: nej.

  
  
 
tack små gulletöntar för att ni gör min dag
..ibland :)


efter skolan var det hem till alexandra och leka lite.

yes indeed, i like to see it.

brölloppsduellen.
changeling.
australia.
the curious case of benjamin buttons.
i taket lyser stjärnorna.

kanske har glömt någon eller några. kyss.

how much longer do we need to wait?

the honorary title - far more

she was a smart girl, until she fell in love.

kom precis innanför dörren. jag, emma och anna har varit i skolan ända tills nu. och vi slutade klockan två. är inte det ganska bra jobbat? tycker i alla fall jag (; första timmen gjorde vi ju dock inget skoltjafs men sen när anna gick satte vi igång för fulla muggar. ska göra en engelska uppgift nu, snart. roligt värre.

ska göra ett till försök med att ladda upp bilderna idag, och jag hoppas det funkar. amenkyss.

and i always catch the snowflakes with my tongue.

skolan var väl.. kul. sen bar det av hemåt en snabbis tills alexandras tåg kom och det var dags att hoppa på det. väl där åt vi middag och sen vart det faktist, believe it or not, pluggning! med lite pauser av dans. men vi pluggade for sure. vart klar med naturkunskapen, vilket utbringar ett: wiwoo!

(försöker ladda upp bilderna från mobilen till datan men det går ej. "felaktig åtkomst till minnet" står det. och jag kunde inte hata det mer)

imorgon ska vi bada på gympan och jag kan inte påstå att jag längtar. fan har ångest. kyss.

we could be lovers.


mina nya älsklingar som jag, personligen, tycker är såå mycket finare i verkligheten :)
kyss.

im in love with you, how can you not know that?!

dansen. fan va bra vi var! ..eller? vi gick på streetfunk (eller nått) och sen streetdance. jag försökte hänga på så mycket jag kunde men vissa har mer talang än andra. dvs jag och alexandra är inga naturbegåvningar. men det var kul. och vissa vart svettigare än andra (kolla bild tre så kanske ni har någon aning om vad jag snackar om). såg några snyggingar så det gjorde saken bättre. sen vart jag lite förälskad i dansen commercial och skulle mer än gärna vilja börja på det. har försökt hitta någon bra video på hur det ser ut men hittar ingen där dom dansar som dom gjorde där.

 
  
 

sen åkte jag och alexandra hem, emma skulle stanna tills nio. iddi.. hur som helst åkte vi hem till henne och avnjöt en god middag och sen mys på hennes rum + lite roligt människolagg. haha, patetiska jävel.

 

tjejen är redo att dansa!

 
ps. jag är mer taggad än vad bilderna visar.
och jag hatar mitt hår idag. usch.

if youve lost your faith in love or music, oh the end wont be long.


whats the name you try to find?

bombay bicycle club - open house

im not gonna teach your boyfriend how to dance.

idag är det dans som gäller för mig och alexandra. det är nån gratis sak där på emmas skola (tror jag?) och då ska vi självklart prova på nått. får se hur det kommer gå, men vi blir nog förmodligen proffs. men.. vad ska man ha på sig? är det mjukisar och en stor tröja/linne som gäller? eller ska man vara lite mer "uppklädd"? hm.

förövrigt hålls det på att fixa och donas ganska mycket här hemma. pappa fixar en sak här bredvid mitt rum (som låter mycket och väckte mig runt halv tio) och sen så är det någon gubbe här som ska lägga in en matta eller nått i badrummet. hoppas verkligen det blir snyggt för annars kommer jag hålla den dörren låst varje gång några av mina vänner kommer på besök.

jag är hungrig men vågar inte riktigt gå ut.. nej det får bli the hills och en kurrande mage tills vidare! kyss.

mål: att få bevittna ett mirakel.


som jag brukar säga; det är inte lätt när det är svårt.

just i detta nu känner jag att jag verkligen, verkligen, verkligen inte vill vara ensam.
men det är jag, oundvikligen. jag saknar närheten.

rapport från mitt hjärta.

"1. jag eldar upp alla fotografier på dig och mig.
2. jag dränker min kropp med tvål för att tvätta bort dina fingeravtryck.
3. jag äter din favoritmat och stoppar sedan fingrarna i halsen för att spy upp allt, sakta och plågsamt.
4. jag slutar lyssna på musik och ersätter tonerna med böcker och skräckfilmer.
5. jag stryker ditt namn i min adressbok som om du vore död."

- cocorosy

hm.

är det nu sophia btw sitter och terrar mig med reggae låtar och säger "å sen ska du börja lyssna på dom änu mer sen ska du bara lyssna på sån musik sen ska du gå med mig till uppsala reggae fetsival :D"
- ohja. keep on dreaming.

varför är det så osannolikt?

sophia säger:

ofta sofia sandahl lagar middag :S?

sophia säger:

stört.................. va fan kommer här näst? torkar hon sig i skitan själv ockå eller?

sofia sandahl ﺕ säger:

sophia säger:

ahahhahahaahahah

sofia sandahl ﺕ säger:

jag är faktist bra


sofia sandahl ﺕ säger:

im back :D

linutz , säger:
hur gick det?

linutz , säger:

nåt som brändes?

sofia sandahl ﺕ säger:

men, haha


emma sa:

nämen vad du har blivit huslig på sistonde:P

sofia sandahl ﺕ sa:

jag vet.. haha


what am i to do, should i go home? still sober, should i buy me another glass of wine and forget about time?


i know you want to.

emergenza. europas största musiktävling för osignade band. birds & words ska självklart delta nu på fredag då den äger rum, och det skulle verkligen hjälpa och du (och alla du känner) kom dit och röstade på dom. tävlingen hålls på fryshuset, klubben, runt halv åtta. det kostar visserligen åttio kronor men det är värt det!

ses där! kyss.

i don't know what to say.

davids födelsedag.
  
  
 

skolan.
  
 
på skapande skulle vi göra en målning där det skulle vara silverfiskar. den första vart mest kladd så jag gjorde den till en sjöjungfru men eftersom att det är vått i vått så åker färgerna ihop och blir mer som en vacker sörja. ibland.

 
porrdrottningen.

ensamheten är så mycketmycket mer nu.


jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen.

godmorgon!
dagen ser ut såhär:

- hem till alexandra

sen är det ganska tomt. nu ska jag ta mig ur sängen och gå och äta frukost och sen duscha. kyss.


i love you. i don’t think you care.

åt middag hos mamma vilket var mysigt, sen kom alexandra och gjorde det så mycket snyggare och roligare. vi åkte hem till pappa, jag skämde ut mig totalt och sen kom alexander. vi kollade på film, a walk to remember, och sen åker dom hem. får ett samtal av david och jag lackar.

min kväll gott folk. godnatt. kyss.

ps. har jag nämnt att jag älskar alexandra? ds.

is there anyone you'd rather wish i'd be?






- http://myltan.blogg.se
det är helt otroligt va bra hon är!

color me blue, im lost in you.

sov två timmar för ett tag sen. somnade till napoleon dynamite, roligt. sov lite för länge känner jag, för nu är jag trött igen. ska snart hem till mamma och äta, i och med att sebbe åker tillbaks till regnhålan han pluggar i imorgon så kan det vara trevligt med en familjemiddag. minus sara. och minus pappa. måste byta om och sen kanske dra på ett läppstift i brist på snygghet och annat nu. kyss.


ett citat jag bara måste lägga in.

klockan är två på natten,
"vad tror du att sebbe skulle göra om jag gick in och la mig hos honom mitt i natten?"
-alexandra klein.


let me be the one that shines with you.

mmm vaniljbullar. idag började jag som sagt tio och slutade halv tolv. jag hade matte. känndes lite onödigt att komma dit bara för det men hon går igenom olika saker varje gång så man måste. vi ska också ha prov om en vecka så är man smart går man på alla lektioner. vet inte riktigt hur det kommer gå för mig men det återstår att se.

ikväll. jag tror det var sagt som så att jag och alexandra skulle se på film och äta ben&jerry´s men hon skrev för ett tag sen att dom kollat på film hela dagen i hennes klass så hon inte orkade. eller nått liknande. åh suck. vad ska vi gör då då?

försöker förresten ladda upp bilderna från min mobil till datorn från igår och lite sånt men nått är väldigt fel. med andra ord: går det inte. kyss.


take me back to the place where i loved that boy for all time.


i feel like breaking down.

i täby. det var mening att vi skulle in på h&m och kolla efter nått till david men istället vart det en söt kjol till alexandra och ett par underbara underbara underbara skor, ett par trosor, två ringar och sen hårspännen till mig. juste, sen köpte jag ett par as söta hårspännen på glitter och sen ett bestfriends halsband....... jag är nöjd.

sen åkte vi hem till david och fikade samt lekte. (kommer kanske bilder.) åkte ner till tåget men missade det eftersom att vi trodde att det skulle komma på andra sidan. vandrade hem till alexander och väntade där tills nästa tåg gick. nu är jag hemma och på lite märkligt humör. men det är väl okej.

i morgon. börjar tio och slutar halv tolv. känns skönt. vet dock inte vad jag ska göra i morgon men det löser vi. nu ska jag fortsätta kolla på cake på trean. den är söt. kyss.

so far so close.

var svårt som satan att komma upp i morse och jag snoozade (va?) allt för mycket. men jag kom i tid och nu sitter jag här fastän vi slutat för en halvtimme sen. men inte för att jag är ambitiös utan för att jag väntar på att alexandra ska ringa och säga att jag ska börja gå mot täby. hennes tåg går nu ifrån åkersberga så jag går väl snart.

roligt inlägg, som vanligt. nåväl. idag fyller en bästavän år har jag för mig.. hm. (det kommer ett grattis-inlägg sen när jag kommer hem) vi kommer, tro mig. vi kommer snart. kyss.

ps. min jumpojätte mobil kändes nyss liten som en myra. undra varför..

i like the way you look at me.

hittade alexandra i köket mitt. vart tacos till middag, mumma. sen kom linus och vi kollade på film. sen drog dom och nu är jag lite trött. blir nog the city nu och sen sova stenhårt. hoppas jag. kyss :)

roomie.

jag älskar ner alexandra tror att hon bor här med mig
(ja jag bor typ ensam här, pap är hos sussie hela tiden. jag klagar inte.)
tillexempel nyss: "jag går och kollar vad vi har för mat hemma"
och när hon säger "asså sluta blogga om mig" med en självsäker röst. eller när hon tar kort på sig själv som om hon vore någon jävla porrstjärna.

and everything that iv'e done, seems so wrong.

sugarplum fairy - the escapologist


kings of leon - use somebody

och jag hatar när alexandra blir vän med en person jag pratat med en gång på facebook.

idag. masade mig ner till tandläkarn ful som satan i mjukisar och apblött hår. livet är underbart. jag hade tydligen början till två hål och det var en jävla massa saker jag skulle använda. fast ett av hålen var sen förra året så jag är nöjd. fick med mig en tandborste och sen gav jag mig på ett försök på att hitta ut. vilket jag inte gjorde! var såå nära på att fråga någon men tänkte att jag inte vill bli igenkänd sen av alla elaka tandläkare som tjejen som inte hittade ut från tandläkarns lilla lya.

det vart en massa om tandläkarn nu. hm. idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. eller vi kanske skulle ge oss på att gratta alexander idag istället? det återstår att se. måste väl börja göra mig iordning för skolan nu antar jag. IDAG KOMMER EMMA TILL SKOLAN! woho! kyss.

and on the floor i see myself, just lying around.

im back bitches. eller för ett bra tag sen. det var väl lite sådär småkul där. hade sammanlagt gåshud hundratjugo minuter, på ett ungefär. fick lite rysningar sisådär var tionde minut. men annars äre gött.

oooch sen till sist. i morgon ska jag till tandläkarn klockan åtta. jag börjar skolan tio, vilket betyder att jag egentligen har sovmorgon.  nejmen jag ska bara upp sju istället för nio, ingen big deal. jag gillar det.. kyss

ja må han leva, ja må han leva.. and so on.

GRATTIS PÅ DIN LILLA BIRTHDAY GULLET!

all i need is to feel you, all i want is to feel you.

idag. vaknade och skippade skapande verkstad, gangster som jag är. sen hade vi skridskor på idrotten. jag ägde och var bättre än alla andra på allt........ hm. så så hände väl ingenting mer nämnbart. mötte upp alexandra i täby centrum, vart ingen sushi utan istället en apgod gwrap(va, stavning?) på sandy´s. fick smocka i oss den snabbt och sen ta med det som vart kvar till påvägen till tåget. mötte mikaelak, roligt! vi snackade på som fan och kom fram till att stämma träff någon gång framöver.

åkte till lindo för att hämta nycklar och gratta alexander, som förövrigt inte svarade när vi ringde eller skickade sms. hm. vi fick skjuts av marcus till stationen på hans tionde epa.
s(c?)hysst. nej nu måste jag ju nästan rusa. ska ner och se på hockey med pappa och sebbe. kuuuul. kyss.

bff hehe.

hm undrar vem man ska köpa den här till..
är guld eller silver din färg david?
silly me, jag borde veta. silver it is!
du längtar säkert asmycket till din födelsedag va?



blood is sweeter than honey.

"är det här min chans att
a) ta farväl
b) dö och sedan
c) återuppstå, som en förbättrad version av mig själv i något okänt blankpolerat artificiellt material?
mina narcissistiska drömmar hann hemsöka mig i tusen år innan jag plötsligt förstod något vitalt: en ensam sanning existerar inom ramen för lögnen vi lever i, och den sanningen är att det enda som begränsar oss är vår egen fantasi."

- the new kid

godmorgon.

och varför är majoriteten av alla kommentarer endast från erik på den senaste tiden?
kommentera mera, kommentera mera, kommentera mera.

i'll leave the doors open & look we'll start to kissing. but you're invited to my fan-ta-ta-sy.

hilary duff - reach out


those dancing days - home sweet home

love u.

         Alexandra, ♥         sa:

hei

         Alexandra, ♥         sa:

ska vi meetas i täby imorn

         Alexandra, ♥         sa:

vilken tid slutar du

sofia sandahl ﺕ sa:

typ halv fyra

sofia sandahl ﺕ sa:

durå

         Alexandra, ♥         säger:

okej bra

         Alexandra, ♥         säger:

runt 2 tiden

         Alexandra, ♥         säger:

ska åka skridskor

         Alexandra, ♥         säger:

duh

sofia sandahl ﺕ säger:

fyfan jag också

sofia sandahl ﺕ säger:

fast jag är bra

sofia sandahl ﺕ säger:

så det är skillnad

sofia sandahl ﺕ säger:

(är på ett snäll-mot-alla-humör)

         Alexandra, ♥         säger:

hahaha

sofia sandahl ﺕ säger:

äsch då


when i fall, no-one catch me. alone, lonely, i'll overdose slowly, get scared, i’ll scream and shout.


but i can't let myself love you.

idag. åkte ner och mötte alexandra i centrum, hämtade samt upp oasis biljetterna. kunde inte längta mer. fan va kul det kommer bli. sen så köpte vi lite (läs: mycket) nötter och glass. INGEN GODIS! vi är duktiga. åkte hem hit och lagade "middag". linus kom och sällskapade. vi kollade på halva the notebook och sen ps. i love you. myste lite allmänt och sen var det dags för dom båda i omgångar att dra sin kos. tråkigt nog är jag ensam nu och jag kunde inte hata det mer. eller.. ett är helt okej. men det skulle inte skada med sällskap.

jag har redan valt kläder tills i morgon så det kommer nog bli en bra dag. plus att någon viss dude råkar fylla år.. hm. vet inte om jag ska på hockey med sebbe i morgon? upp till bevis. i morgon ska vi också åka skridskor på gympan. great.

jajuste, man kan mer eller mindre säga att jag flyttat till pappa nu. fast det är en annan historia. kyss.

håkan hellström - minnen av aprilhimlen.

och hon sa:
egentligen är du inte kär i mig
och egentligen
är det okej med mig

för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid..
men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
en kyss innan du går
en kyss att bygga en dröm på

egentligen älskar du inte mig
och egentligen
är det okej med mig
för jag älskar ingen alls
sånt där är slöseri med tid

jag var ingen
du var aprilhimlen

som jag minns den..
och som jag minns dig..

och jag hoppas att du kan se mig nu
och jag hoppas att du..
hör mig nu


<3

ne-yo - mad

listen, all you experts, none of you can hear.

försov mig. kom till skolan halv elva istället för tjugo över åtta. kom till skolan och hade en tjugominuters lektion, sen var det lunch och sen gick jag hem. men äh. måste ner och hämta ut biljetterna också. FAN VA PEPP JAG ÄR! sen så ska jag vara med älsklings alexandra. vi ska köpa glass (inget godis..) och sen ska vi kolla på filmer som a walk to remember, the notebook och andra sorliga/romantiska filmer. alltså blir det lite som en deppdag. why? ingen aning. haha.

nu tvingas jag in i duschen så kyss mig nu eller sen.

blond igen?


funderar riktigt hårt.

good looking people.

chicago - if you leave me now

åh ge mig morgondagen. nu, nu på momangen.
love u alexandra

you know you like me deep down. please say you do.

middagen samt fikan hos sussie var god. nu är det a lot like love som gäller, i min ständiga ensamhet.
kyss.


sometimes goodbye is a second chance.

shinedown - second chance

just so you know.

ni finner mig hemma hos susanne på middag. potatisgratäng och entrecote.
mmmmumma! ska byta om nu. kyss.

music baby.

avant feat. nicole scherzinger - lie about us


selwyn - negative things


mandy moore - only hope


mandy moore - it's gonna be love

but i'm just drunk enough to let go of my pain.

keith urban - tonight i wanna cry

late pictures.

lite lätt uttråkad tjej tidigare i veckan. varför jag håller handen i håret på typ varenda bild vet jag inte. lite fult.
  
  


sen så lite random foton.
  

emma
blir lite lång när hon har mina nya (förstora) älsklingar från asos.

vi har kul på matten. sådär ser det ut när man inte fattar någonting av ekvationer.

you asked me who i wanted, the nasty one i suppose.

idag. vaknade för en timme sen kanske. och jag vaknade med noll koll vad som händer idag. vara med alexandra? elin och becca ska i alla fall komma någon gång under dagen och hämta en bag. nåväl, ska väl gå och äta frulle nu. have a nice day fuckers. kyss.

i don't wanna be lonely. i wanna be with you.

igår. det var ju som så att alexandra och jag lagade middag, bruschetta. mumma! och sen kom emma och joinade oss. vi åkte till mamma och sen kom killarna. vi kollade på tv, spelade spel, snackade, dansade, fick besök av polisen (ingen big deal) och sen åkte emma och martin hem. då åt vi hallonsorbet och berättade spökhistorier och läskigheter. usch vad jag var rädd! trodde jag skulle dö, på riktigt. vi fyra tryckte ihop oss i en säng men en trillade ut så han gick och la sig i min säng. men efter allt "jag tror jag hörde nått!" (mest från min sida, ssch. säg inte till någon) och ett krash med julkula (sjukt läskigt i och med att vi var på övervåningen och det hände där nere, jag d o g !) senare så somnade vi runt fyra tiden.

idag. vaknade upp vid nio då jag skulle gå på toa, möts därefter av alexandra i trappen. "hei" säger hon. och sen så skulle hon åka och kolla på handboll, vid nio tiden alltså. helt sjukt tidigt. vi andra gick upp och käkade frukost, vid nio tiden alltså. sen kollade vi på filmen what happends in vegas. sen bar det av mot tåget och mot handbollen för in del. åkte därefter med alexandra hem till henne där jag och hon (mest jag) lagade middag till familjen klein. gött vart det! mästerkock nästa? hm. sen så vart det snabbdusch och val av kläder till bion med killarna. yes man vart det. helt okej rolig film. kom hem för ett ganska bra tag sen och jag tycker att kvällen, faktist hela dagen, vart mysig :)


kocksofia :)

nu ska jag antingen fortsätta tråka lite lagom här framför djävulsburken eller så kollar jag på film. har inte bestämt mig. kyss.

done and done!

YES, nu är biljetten beställd!
kyss som fan.

12:25.

jag är i skolan, dricker en cola light, kollar bloggar och lyssnar på varje litet steg av lasse lindh.
underbart.

mer har jag inte att säga.

fan för pappa t. fan för pappa t. fan för pappa t. fan för pappa t.

"hejhej sofia-hårstrå"

min dag. var i den iskalla skolan och nördade mig och sen bar det av mot täby med belinda och erika. köpte tre tröjor från gina och två trosor från björn borg. me lajk. sen så åkte jag till alexandras skola där hon satte mig i jobb -klippa ut hennes människa. tack darling! sen åkte vi hem till henne (ps. tog en picknick på vägen), käkade, kollade på film och hade det mysigt.

i morgon. först är det skola som gäller och sen hem till mamma en snabbis och hämta en lermask tub. på kvällen blir det till att vara med först alexandra och sen kommer (kanske) grabbarna grus. kommer nog bli kul :)

kyss.


thank good for my girl.

alexandra klein. det låter väldigt cheesy men vad skulle jag göra utan dig?
du vet att jag älskar dig väldigt mycket, bästa vän ♥


marvelous.

breakfast at tiffany´s - moon river

is makes me shivering.

onsdag, 28 januari 2009. 19:30. oasis. globen, stockholm.

ryser varje gång jag läser det. vet dock inte om det är någon idé att beställa biljetter nu? har legat på latsidan och inte riktigt tänkte på det. jag vill vill vill vill verkligen, men det lär ju bara finnas skitplatser kvar nu.

hm, kanske ska satsa ändå?.. kyss.

mostly i dream about being with you forever.


patrick park - life is a song.

you say life is a dream where we can't say what we mean
maybe just some roadside scene that we're driving past
there's no telling where we'll be in a day or in a week
and there's no promises of peace or of happiness

well is this why you cling to every little thing
and pulverize and derange all your senses
maybe life is a song but you're scared to sing along
until the very ending

oh, it's time to let go of everything we used to know
ideas that strengthen who we've been
it's time to cut ties that won't ever free our minds
from the chains and shackles that they're in

oh, tell me what good is saying that you're free
in a dark and storming sea
you're chained to your history, you're surely sinking fast
you say that you know that the good lord's in control
he's gonna bless and keep your tired and oh so restless soul
but at the end of the day when every price has been paid
you're gonna rise and sit beside him on some old seat of gold
and won't you tell me why you live like you're afraid to die
you'll die like you're afraid to go

oh, it's time to let go of everything we used to know
ideas that strengthen who we've been
it's time to cut ties that won't ever free our minds
from chains and shackles that they're in
from the chains and shackles that they're in

well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
you could see us stand in lines like we're dead upon our feet
and we build our house of cards and then we wait for it to fall
always forget how strange it is just to be alive at all

rapport från mitt hjärta.

"jag är offret; den maktlöse, den oskyldige, den förlorade och förnedrade. det är ingen lögn att jag ibland önskar att det var jag som var bomberna som regnar över mellanöstern. bara för att för en gångs skull få vara den som dödar och inte tvärtom. "

- cocorosy

it is what it is.

jag har inte så mycket för mig just nu så jag sitter och tänker lite, på mig själv. vad är jag för människa? vad gillar jag att göra? har jag många riktiga vänner? vilka är dom? men framför allt tänker jag på att jag väldigt mycket gillar att lyssna på andra människors bekymmer, andra människors problem. jag har ända sedan jag vart liten sökt upp människor med problem, även om det handlade om en sticka i foten, att man inte fick sitta bredvid några vid maten eller att ens föräldrar skulle skilja sig. och även fast jag inte kunde göra så mycket åt det så har jag alltid gillat det. lyssna alltså.

och jag kommer så väl ihåg när jag gick i mellanstadiet och alla bråkade med alla om dom mest meningslösa sakerna. fast som då var så stora och betydelsefulla. en sprang upp i skogen, en låste in sig på toaletten och en satt och grät på en sten utanför skolområdet. sen skulle man prata om det i klassrummet.

(det var det jag mest såg fram emot varje dag när jag gick till skolan.
hoppas det blir bråk, hoppas det blir bråk.)

pratet om bråket, i klassrummet. så att alla kunde höra. så att jag kunde höra. jag sa inte mycket, nästintill ingenting alls, jag var blyg. men det var hela grejen, bara få lyssna. har dom det värre än vad jag har? ps. hade inte så många vänner på den tiden. ds. eller jag var väl väldigt mångsidig om man säger så. jag höll mig inte till en eller några, jag var med alla. alla var med mig. ibland dög jag, ibland inte. och det räckte för mig. ibland.

jag sökte det, och söker det fortfarande. det blir mer än ofta att jag frågar dom i min närhet hur det går med tjejen man gillar/gillade, om ens bästa kompis bråkat nått mer med sin kille eller diverse olika saker. men varför egentligen? är det för att jag är en väldigt snäll person som helt enkelt bryr sig om andra? är det för att jag själv inte har så många problem i mitt liv och på så sätt vill skapa några (kanske ska säga: vill delta i några)? eller är det för att jag vill att någon annan ska fråga: hur mår du sofia? är allt bra med dig? det finns säkert miljoner olika skäl till det och jag försöker hitta rätt. jag försöker hitta mig.

tack för mig. kyss.

oasis - slide away.

now that you're mine
i'll find a way
of chasing the sun.
let me be the one that shines with you
in the morning when you don't know what to do.
two of a kind
we'll find a way
to do what we've done.

let me be the one that shines with you
and we can slide away.

äh, hundrafemtio sms på mindre än tio minuter. ingen big deal.

idag. jag somnade inte senare än halv fyra igår. fysatan va svårt det var. jag gjorde allt tror jag. räknade får, höll ögonen stängda i en halvtimme och andra saker. ingenting funkade. nåväl, skolan var faktist kul. tills jag vart spammad av två idioter dvs. det stog endast "timo" på varje sms. juste, anna hjälpte till lite med "sandahl" också. hate u. fyfan. som sagt: jag har aldrig vart så nära på att bryta ihop som då. det var helt sjukt. och det fanns inget stopp. det vibrerade utan uppehör i en minut, och sen igen. och igen. och igen. man kan lite lätt säga att jag var i chocktillstånd efter den "lilla" incidenten och ryckte till varje gång jag fick sms efter det. och fortfarande gör.

sen när jag satt på tåget fick jag ett litet roligt sms av allas våran erik: "sofia, du är head-huntad till birds and words. sjung upp." vart ännu en gång chockad och trodde han skojade men ju mer vi sms:ade desto mer förstod jag att han var seriös. så nu ser det ut som att ni kanske kommer se mig på en scen med dom under årets gång. kan bli kul. kan bli sjuktläskigt och kan uppstå scenskräck. we'll see.

nu är det dags att vänta på att alexandra ska komma hem och sen ringa mig. kyss.

your smokin hot.

skola i morgon. det innebär att jag börjar tio och att vi ska träffa mannen. gosh. fan va jag inte längtar efter att gå upp rövtidigt. fast jag kommer ju träffa anna-barbara-annelie så det är grymt. emma ska tydligen jobba. fuck u. men jag måste nog påstå att jag är lite pirrig för morgondagen. hihi.

ett sista memmo till er där ute: MANNEN! MANNEN! MANNEN! hm. kyss.

ps. det var lite hett här tidigare ikväll. love u guys. ds.

minns bara att jag en gång älskade så intensivt att jag borde sakna det.


inlovelikehell.

having to breathe heavy and loud
can't seem to shake the crush of a crowd
i'll never find peace in this fate
it always seems too little, too little, too late
it's the cracking of ribs, it's the rolling of tongues
it's erasing the debts for all the battles you've won
this is me just trying to stay afloat

if you're a bird, i'm a bird.

the notebook



britney spears - quicksand.

i still see your coat hangin' on the door,
never let anybody put one there before
my pillow's got your head printed on it
baby, of all the guys you were my favorite.

my dreams.

har haft världens sjukaste drömmar inatt. en började helt vanligt. jag satt här hemma, framför datorn. du skriver "lyssna.." och sen lite om att vi kan vara vänner, igen. och sen slutar det med att vi sitter i min säng, hemma hos dig och pratar helt vanligt. som o, vi känns varandra i hundra år. och sen så kom dom familj in och jaddajadda. drömmen tog slut.

den andra drömmer började utspela sig hemma hos martin. hans hus såg lite annorluda ut och man kom in direkt i hans kök när man kom in. så där var vi. helt plötsligt började det banka och kastas stenar på huset (det var några killar). hans mamma går ut och kollar, hon dör. sen så vart vi vettsskrämda (stavning?) och flydde där ifrån. men dom följer efter och dödar typ alla som kommer i deras väg. vi alla skringras och tappar bort varandra helt och hållet. sen så håller den jakten på ett tag och tillslut hittar dom mig, sist av alla. då visade det sig att dom hade förvandlats till tjejer och att man inte alls dog när dom tog en. nej! dom förde en hem till mig på en fest med massa sköna människor. vafan?!

aja, min granne bodde i alla fall inte kvar så det kan gärna slå in. kyss.

kinky. som i alexandra klein.

faktist. jamen jag gillar henne ju.
i morgon är våran dag. på riktigt.
love u <3


what to do.

ännu en kväll som inte alls vart som planerat. usch, sånt händer ju allt för ofta nu för tiden. inte så ok. näst intill hatar det. så jahopp, what to do now. det är sista kvällen då jag kan vara uppe sent för på onsdag är det skola. suck. fast sen är det helg igen. inte för att jag tror att det kommer hända nått kul då men det är upp till bevis.

åh nu vart det ett sånt där tråkigt inlägg som egentligen inte handlar om nånting. sorry. kanske beger mig ut till ingenstans och tar det som en anledning till att träffa dig. eller? kyss.

sometimes.

ibland är jag bäst. ibland. och detta var just ett sånt tillfälle. fan va bra jag är. hoppas det inte skiter sig nu när jag vart så bra. ALLTING HÄNGER PÅ DIG NU ALEXANDER!

slideshow with your favorite girl. i don't really know why but i think you will like it.

INNAN:

lite måttligt road.



EFTER:



















ja som ni ser så spårade det ut lite på slutet så jag sa till mig själv att sluta.

baby, im gonna hold on.

britney spears - quicksand

he came to rest with the side of his face pressed tenderly against my chest. listening to my heart.

idag. det har varit en riktig fixar dag idag. jag har tagit ut/satt in tvätten, tagit ut soporna, duschat, tagit av/satt på nagellack och massa annat. och snart ska jag platta håret i brist på annat. men vad händer idag mer egentligen? jag har då ingen aning. är väldigt sugen på att se australia, vart ju då inte av när jag och elin skulle se den. lite tråkigt. men jag hade tänkt boka in den med alexandra idag, tror dock inte att hon orkar. ja, själv tänker jag då inte gå.

någon frivillig? kanske får övertala alexandra lite mer. kyss.


a packet delay.

nu, äntligen, en vecka försent, har min klänning (och skor) kommit. jag är överlycklig men den borde ha kommit tidigare. sisådär en vecka som det var bestämt, i mitt huvud. vid vilket tillfälle ska jag använda den på nudå? är det någon som kommer anordna ett megaparty? det finns ju massvis med människor i min omkrets som fyller arton så någonting måste det ju vara. tycker man. tills dess får den hänga där, alldeles underbar, i min garderob.

kyss.

++++

jag har slutat tro på tomten, på tandfen, på önska-dig-något-när-en-stjärna-faller-så-slår-det-in,
på dig och mig.

marvelous room, marvelous lights, marvelous you.


fullt av familjer, men aldrig min.

kom precis hem ifrån en helmysig stund hos familjen raanaes där det var fullt av göttesaker dom bjöd på. är så sjukt mätt. kan ju dock inte påstå att det var en särskilld bra middag men ändå, haha.

ikväll. då bär det av till lindooch hem till familjen olsson där vi ska.. se på film? hm. får se kanske. men det blir kul. kyss.

kul med försenade bilder.

nyår. (ps inte bara mina bilder. dom med bra kvalitet är jempas)
  
  

ja det var väl här det började dimna för mig, efter att alla kommit överrens om att ge sina alla klunkar på ölspelet till mig. tack idioter.
 
  

ja det var väl här "fan va fint du har gjort fia"-gråtandet ägde rum.
 

lite, lite bättre. det kallar ingen oss.

idag. jag har en aning om att det blir fika hos raanaes lite senare idag, ja förmodligen. sen får vi se vad dagen har att bjuda på. hoppas på att få vara med den där alexandra i alla fall.

mamma ringde för ett tag sen och sa att vi ska till vemdalen med familjen söderblom vecka fyra. har inte åkt skidor på ett (kanske två?) år så det är på tiden nu kanske. jaja, ska kanske upp och äta frukost nu. är lite hungrig. kyss.

katy perry - i think i'm ready.

oh love, i think i'm ready
cuz you send me flowers, when there's no occasion
yeah we talk for hours, you still wanna listen
won't hold it against me if i just need you to hold me tonight
my mother always told me that you'd show up one day
so scared to feel this way but love, i think i'm ready

ps.

känner just nu ett extremt behov till att göra någonting extremt crazy i natt. kanske i morgon.
förmodligen i morgon.


love, i think im ready.

kvällen blev, som vanligt, inte riktigt som jag tänkt mig men det löste sig. det bjöds på god mat och gott sällskap. men sen vart det lite off så jag knallade några meter hem till erik och lärde mig spela gitarr. är skitbra nu. lovar. men sen var det slut på det roliga då jag skulle go home. nu är jag här och nu ska jag se på film tror jag. kyss.

blood is sweeter than honey.

"det ÄR en ny tid nu, den här gången ska jag inte glömma det. åh, någon, kom och kidnappa mig! jag kan åka till vilken plats som helst. vi kan bli gatumusikanter i moskva eller cirkusartister på coney island eller prostituerade i LA."

- the new kid

what makes me feel good.

joshua radin - today

fint när tjejen fyller i lite i refrängen. sen så ser hon så där oberörd ut också. åter igen, fint.

håkan hellström, sjutton år.

http://www.hakanhellstrom.com/index.php?curPage=1&menu=13
den är lång men läs den, läs hela den. känner igen mig själv lite. kanske.

just bring me my happy ending and then i'll be just fine. you'll see.

fikan var trevlig, som alltid när man möter erik. plötsligt började det snöa mycket och det var dags att bege dig hemmåt. om en timme kommer mamma och sebastian hit för att hämta mig. vi ska hem till söderblom och fira en tjugo-åring. kommer bli trevligt, like always. sen vet jag inte vad kvällen har att bjuda på. vill vara med alexandra, men vi får se.

kyss.


so what you’re saying is, i’m your brand of heroin?


but outside the door to our spanish class, leaning against the wall — looking more like a greek god than anyone had a right to — he was waiting for me.

lyssna: jag vaknade för en kvart sen, såg ett sms från erik där det stog "wanna fika? :)" skyndade mig som fan in i duschen och nu håller jag på att klä på mig. jag ska hinna med tåget som går tio i, jag ska. och jag kommer. otroligt bra gjort av mig då. KYSS!


rapport från mitt hjärta.

"2008 var året då jag fyllde 17 år. jag var naiv nog att tro att livet skulle bli som en film efter det. som i sångerna vi hör, som i historierna de vuxna ständigt återberättar. livet blev ingen film. jag fortsatte att stirra in i nackhår som aldrig ledde någonstans, att sjunga med i kärlekssångerna som om det där gällde mig. på en gata inte långt härifrån förlorade jag en nära vän. blodet sprutade och hennes bländvita tassar skulle aldrig någonsin vandra längs mina ben igen. någonstans då slutade jag att tro på de drömmar som brukade hjälpa mig att försluta den bittra, ack så kalla verkligheten"

- cocorosy

i was unconditionally and irrevocably in love with him.

the notebook, halva while she was out, liten del av underbara twilight, glass och cola light. tack för det fina kvälls sällskapet.
kyss.

she called you pretty. that’s practically an insult, the way you look right now. you’re much more than beautiful.


if i could dream at all, it would be about you. and i’m not ashamed of it.


she saw something in his face that made her strong enough.


ni finner mig begravd på mitt rum.

det snöar och mina planer för kvällen gick i småbitar. det ända som går att göra nu är att se på film hela kvällen, ensam. buhu. kyss.

traci hines, kanske lite för bra.

enchanted - true love's kiss


the little mermaid - part of you'r world

och många, många mer. kanske gillar lite, mycket.

he kissed my lips i taste your mouth. he pulled me in i was disgusted with myself.

katy perry - thinking of you

m kärlek in my ass.

jag: pappa beställ maten nu. vi kommer aldrig få mat annars!
pappa: håll tyst
jag: .. vad sa du?
pappa: håll tyst!


tvåtusennio och en jobbigt lång text.

vart inte mycket bloggning igår men det fanns en anledning -allt för seg i pallet. men nu ska jag berätta lite om vad som hänt dom senaste två dagarna.

nyår. började med en jävla massa åkturer hit och dit för att fixa massa saker. tillslut kom jag hem vid sex tiden och hade inte fixat mer än att jag hade tänkt sätta upp håret i en knut. kläderna var inte valda, sminket var inte gjort, ugnen var inte på, köttet var fortfarandra ogjort och man kan säga att jag hade lite panik. alla började rulla in titt som tätt. det vart god mat, ölspelet, efterrätt, en bölande jenny som sa "fan va fint du gjort fia" flera gånger om (nej hon var inte nykter) och sen ett x antal skratt och prat om snygga killar. vi drog till centrum där vi mötte upp alexandra och emma. träffade även höjdarna emma och anna! vart chockad. det bar av mot flygfältet och vi fick gå en bit tills vi kom till vårt mål.

väl där var det inte så kul så jag, alexandra och emma knallade vidare mot centrum och sen hem till fredric som hade party. var där en stund och drog sedan med oss pb till en åbybacke vid tolvslaget. där var det många härliga människor och jag fick min nyårskyss, kanske fler. hm. sen hem till fredric igen där erik nu hade anlänt och vi stannade där tills tre tiden så mamma kom och hämtade mig och alexandra. somnade på stört och hade det skönt. har förövrigt lite väskor här hemma som folket dom tillhör får komma och hämta anytime :)

igår. jag och alexandra åkte till centrum för att köpa lite götte (det vart en del) och hyra film, the mist. inte bra, hyr den ej! alexander, linus och martin kom hit igen och dallrade. alexandra drog, söm förra gången, hem efter filmen och då bestämde vi (läs: jag) oss för att kolla på mirrors. skule nämligen aldrig våga sen den själv så jag utnyttjade sällskapet lite. vi tog alla för givet att det gick ett tåg tjugo över ett så dom rullade iväg till tåget då. får senare ett samtal som ber mig gå in på sl och kolla. det sista tåget vig tjugo övet tolv.

suck! dom gick hit och hämtade strumpor, mössor och vantar, så nu befinner sig hela mitt strumplager sig i lindholmens djupa djungel. men dom behövde dom i och med att dom skulle GÅ hem. jävla idioter. men tro inte nu att dom inte kunde sova här, åhnej! dom fick. dom bara ville ha en upplevelse olikt något annat. ännu en gång: jävla idioter. nåväl, jag somnade vid typ halv fem tiden. (ja en liten del av mig ville sitta uppe och vänta på ett sms om att dom var hemm, hej mamma!) jag fick det tillslut och sen somnade jag.

fan vilket äckligt långt inlägg. sorry som fan! men kyss.


RSS 2.0