so long, farewell, auf wiedersehen, good night.

jaha, så ska man dra igen. men denna gång blir det västkusten, har säkert nämt det flera gångr men ni gillare. (där satt den emma). jag ska åka om några timmar och jag har inte packat ett skit, im tooo good. vi ska till göteborg och om jag klarar av det och har tid så ska jag träffa thomas med h, en av killarna vi träffade i centrum för några veckor sen. kan bli kul. förhoppningsvis kommer alexandra ner till mig sista veckan, and i really hope you do! :D jag ska pressa som fan där nere för jag ska tametusan bli brunare än dig johanna! det är ett måste. mitt mål, mitt ända mål.

nej man borde kanske ta och sätta igång nu, med packingen alltså. ser fram emot det. och äta skittles, en ny drog.
suck.

se upp för lat katt

hej!
inatt blev det inte mycket sova kan jag säga. vart väkt av en max vid halv två tiden som var utanför mig med stekiga kläder och en snygg cykel, sen så vaknade jag vid fyra att en katt fan var inne i mitt rum och jamade för att den ville ut och sen vid åtta bombade emma mig med samtal och sms. TACK MÄNNISKOR!.. annars idag har jag bara tagit det lungt. drog ut med båda brorsorna till åkersberga där vi har en liten stuga. det var mys och ap varmt i vattnet. jag vindsurfade! först låg jag bara bakom far min men sen gav jag det ett försök och jag rent av sög. man måste ha värsta superman musklerna för att klara av att dra upp det där jäkla masten. jag ska öva och äga sönder snart, mycket snart.

jag är hungrig, vill ha mat. nu. kyss


humor

kom nyss på en kul sak som hände på tiden då man gick i karlbergsskolan och var liten som en hund valp. vi gjorde väl olika projekt om valfria saker och så skulle en pojke skriva om fritt fall. hela saken var bra gjort bortsett från en sak.. han hade råkat skriva fel så att det stod fitt fall. det tyckte vi alla var hur kul som helst men lite pinsamt för pojken som gick i typ 5:an.

ps. pojkens namn är anton andersson castenberg. (tror att det stavas så) ds.

news flash

hej hopp i hagen,
EMMA ALFREDSSON ÄR DUM I HUVUDET HAR JAG KOMMIT FRAM TILL!
men det är lungt, bli inte ledsen.


kyss

idag har varit en ganska.. tråkig dag fastän det hänt saker. alexander kom och hämtade mig vid stationen för att sedan åka till badberget och bada med några. där var det rätt dött och det vart inget bad för mig, fast jag höll på att dö av värme. sen så vart det hejhej där ifrån för att åka hem till alexander och göra ingenting för att sen vid fem tiden så skulle vi till frösunda och kolla på när massa lindholmen killar skulle spela fotboll. det var väl sådär, det ända roliga var väl att se på hur dålig kondition alla hade och hur kul marcus i mål hade, haha. skugga,  flugor runt en hela tiden, tre myggbett och nittio minuter senare så vann dom med 13 - 1, alla var totalt slut efter och en av dom fick en vad större än den andra pga en skada..

nu känner jag att jag inte orkar skriva mer såååå pusshej!

god morgon

the ting tings - that's not my name

psst


mariah carey lanserar en parfym - luscious pink.
jag förväntar mig att den luktar underbart, annars blir jag besviken.
nej nu ska jag sova!

you look like a talking hamburger that's just sitting there going "HEY"

okej så då var kvällen avklarad! den gick från att vara lyckad till lite små tråkig när vi fick soppa torsk på vad vi skulle göra till super lyckad. vi skulle träffa elin vid gustavsudde men så vart det ändrade planer så jag och miranda tog oss en sväng till kvarbadet för att impuls bada. vi smet in och var där i typ en halvtimme, skönt var det! varmt och allt. men vi tänkte ju inte på att våra shorts skulle bli helt genomskiniga av our trosor sååå det gick som det gick. miss m fick också ett ragg på stationen av en boy vi inte vet namnet på. hon gillade det.

nej nu ska jag ta och slänga av allt från min säng så jag kan sova, sleep tight. kiss kiss :)

MUSIK FÖR HELA SLANTEN

lite skön musik såhär på kvälls kvisten med miranda park :)

katy perry - i kissed a girl


princess superstar - perfect exceeder


lady gaga - just dance

destination gotland

då var man hemma efter en fem dagarns tripp till gotland. kändes snarare som att jag var där en dag.. that sucks. menmen, det var strålande sol varje dag, jag tjänade 400 kronor och mötte snygga gräbbs, inte helt fy och skam. jag skulle fått 800 men lilla simba snodde åt sig halva skatten.. sola gjorde jag nästan ingenting men det går bra ändå, får steka nått så otroligt mycket dom tre veckorna jag ska spendera på västkusten. det vart inga bilder tagna för jag orkade inte helt enkelt ^^ men det är otroligt fint där nere, känns som om man är utomlands.

nej nu ska jag ut till åkersberga en snabbis och sen så.. vad händer ikväll för mig? jo! jag ska vara med katternas katt miss park. med den bruden blir det alltid en lyckad kväll. måste dra nu, alla dampar på mig hhihihihihihihi. kyss!

kul.. typ

1. ställ in iPod/mp3:n på blandat/shuffle.
2. byt låt efter varje fråga.
3. skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

1. hur mår du idag?
 because of you
2. vad var det första du tänkte när du vaknade?
number 1
3. hur ser dina vänner dig?
it's like that
4. vad är ditt livs themesong?
100 degrees
5. hur är skolan för dig?
god put a smile upon you'r face
6. hur kan du komma framåt i livet?
clocks
7. hur kommer imorgon vara?
only hope
8. vad är det bästa med dina vänner?
hur e d möjligt
9. vad finns i lager för nästa vecka?
en vän med en bil
10. vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
everything is everything
11. vilken sång beskriver dig bäst?
tambourine
12. vilken låt ska spelas på din begravning?
back to black
13. hur ser världen på dig?
addicted
14. vilken är din oturs-låt?
you know i'm no good
15. vilken är din tur låt?
man in the mirror
16. har du en djup och mörk hemlighet?
sad arse strippa
17. brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
what if a women
18. kommer du nånsin ha barn?
miss fat booty
19. vad ska ditt första barn heta?
sheepdog
20. vilken låt beskriver den du är attraherad av?
overprotected
21. vad skulle du vilja säga till nästa generation?
i love rock n roll
22. vad är några tips till mig?
us placers
23. hur kommer du att bli igenkänd?
young folks
24. vad är din danssång?
she
25. hur kommer sommaren bli?
the good the bad the ugly
26. vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
maybe tomorrow

hej hopp i hagen jag gillar inte rubriker

idag vaknade jag vid halv tre då pappa kommer in och väcker mig och säger att vi ska åka till åkersberga för att fira syster som fyller 20. jag trodde det skulle bli kul men hon var så jävla grinig så det förstörde ganska mycket. vi var där till sju ungefär och sen har jag packat och fixat tills gotland i morgon vid fem tiden, sucksucksuck. eller okej där jlög jag riktigt rejält.. jag har inte packat ett dugg tills gotland. allt ligger i en hög och jag får damp på det. sara pajjade mitt humör totalt idag. tack! fast jag träffade min söta kusin julia och hennes pojkvän där och det var väldigt kul, har inte träffat henne på hur länge som helst!

nej man kanske borde ta tag i packandet?.. om man orkar. nån jävel ringde mig förut också men la på efter att ha sagt "hej sofia" lite creepy.

kan man inte alltid bli väckt så?

jag är lite sliten just nu, har inte sovit så mycket inatt. eller okej jag somna väll sådär vid halv fyra tiden och fram till halv ett då jag vart väckt av en vendela som kommer och klappar mig på axeln "hallihallå, vi är vakna bara satt du vet". jag kunde inte direkt somna om efter den väckningen så det vart att dra sig upp för att bomba hennes säng och snacka om gårdagen. nej jag borde väll dra och slagga nu.. ja, så får det bli. har en tanke att sova lääänge i morgon! ohfuck, min syster fyller 20 i morgon och jag har inte köpt någonting, ZERO! ohwell, hon kan ju inte direkt döda mig eftersom att allt på hennes dumma önskelista kostar över 1000 lappen typ. men det är kul.

jajajajajaja, jag ska sova. NU! godnatt, pusshej :)


smuts!

gillar det här med att jag ser en tös på vallentuna station som sitter och har fingrarna i sin snippa och sen att en gubbe som sitter bakom mig och sjunger "fan fan fan fan" i en härlig melodi. när jag kollar bak på honom så slutar han sjunga och istället ler med munjiporna uppe vid öronen. usch. trevlig hemfärd det vart 'punkt!'

ps. alexander är en bullshit människa. för stunden är han inte min vän över huvudtaget. inte någon av dom andra heller förresten. ds.!!!!

mm

stan bilder:
  

gårdagen:
  
  
katter --->
  

det är lördag och jag är egentligen en snäll tjej

hejhejhej hemskt mycket hej!
gårdagarn var minst sagt lite smått galen, kvällen alltså. jag fick stressa som satan för att jag skulle hinna ner till centrum till halv. mötte vendela och miranda där för att vendela skulle lämna ett kort +ballong hon gjort till en i sin klass. helst plötsligt flyger ballongen iväg och man ser i hennes ögon att hon blir ledsen, hon vågar inte heller springa efter den så vem gör inte det om lilla jag? tar en spörtning och hämtar den, halvägs så tappar jag den och får springa igen.. kul. vi går mot sibylla där han bodde och när vi kommer dit så visade det sig att han är syskon med min gammla konfirmations ledare!

hon - hej, hur är det?
jag - det är bara bra, hur är det själv?
*tystnad*

vi gick till centrum igen för att möta upp fanny och elin, sen går vi loss och köpte mat och annat smått och gott. rullar hem till elin och kirrar allt, dunkar fin musik och har en wunderful middag med lite kattiga klösningar. vet inte riktigt när man vi bestämmer oss för att dra ner till centrum och leta efter nått kul. där nere var den en jävla massa folk. lindholmare + en finsk brud (hon lärde mig säga fuck off på finska så jag lärde henne dra åt helvete, jag sa också till henne att hon var snygg. "i thought that every suomi was ugly but then i saw(?) you" hon sätter igång och börjar krama mig så jag antar att hon tyckte jag var snäll.), some chics och sen raggade vi upp några från åre och göteborg. fanny! det var bara EN som var 14, dom andra två var 91:a och 90:a ;D sötsöta var dom också. petter (minstingen), simon (91:an) och thomas med h (90:an) följde med oss tillmacken där det vart lite mycket kalabalik. en tös mådde inte så bra så jag sprang fram och tillbaka för att köpa vatten och sånt gulligt, jag är snäll. efter att ha varit där och degat lite så skulle dudesen gå hemmåt (förresten så hade dom landställe i täbykyrkby och dom hade gått(!) där ifrån till vallentuna centrum bara för att), vi bestämde oss för att joina dom en bit. det visade sig att vi gick hela vägen till bällsta station och där mötte vi upp vendela, miranda och fanny som inte orkade gå och tog tåget. helt plötsligt står jag i en stor pöl mitt på staitonen, hmmm vem åstakom den pölen undrar jag? jag förstår snabbt att det var en lite tös på 16 år och vid namn vendela som kletat ner stationen. elin kläcker ur sig "sofia du står i vendelas kiss!!!!!" usch, fyskäms.. hur som helst så ville, av någon konstig anledning, killarna inte åka tåg med oss (hahaha!) så dom bestämde sig för att vandra hem. elin får den sjuka idéen att vi ska ta en taxi till dom så det gjorde vi. haha vi kliver in i taxin "hej jag heter sofia, du var söt vad heter du?" han hette mohammed eller nått liknanade. han va faktist söt. vi anländer till killarna och dom vart ganska mycket chockade, fyfan va vi var jobbiga! haha. vi börjar förstå att vi inte kunde gå ifrån dom andra så vi lunkar tillbaks och vid stationen kommer en man som hette krister, kloka ord hade han också "man skall åka tåg medans man kan". sen så mötte vi upp sss (= super sköna sussie) och några killar hon var med, tråkiga var dom så jag kommer inte ihåg namnen.

vi tog tåget och där sitter en felix som är vän med robsztervendela och fanny sjunger på med en gammal goding som bitches kollar hit och vendela börjar kyssa honom på kinden, "aha vad är det här nu då?" haha vi är sköna. det vart ju några samtal till en viss joakim fagerhem också, vendela tvingade mig ringa och säga "you'r a sexy motherfucker" men det är kul. kom hem vid tre tiden tror jag. vendela och miranda slaggade hos mig och det var kul, specielt såhär på morgonen då vi snackar om vad alla gjort och sagt, sååå kul gårkvällen var. en del av den i alla fall, en person kom och förstörde genom att bara finnas menmen, what to do. fick ett sms av åresimon när vi kom hem också, he has my number, wiiie! hahaha..

jag är sjukt speedad och martin ska ut på ormjakt, tydligen huggormar. haha. nej nu ska jag ut på en cykeltur med vendela :D kommer bli skönt. nej men pusshej! :)

efter 1½ är jag äntligen hemma!

helluuuuu :)
igår var jag alltså i stan all day long, det var kul att spendera lite quality time med teo :) jag fick gå upp redan vid åtta istället för ett-två då jag brukar gå upp, jobbigt! hur som helst så åkte jag in och först gick vi och badade på eriksdalsbadet där han fick några rediga smällar mot huvudet när han bestämde sig för att åka baklänges ner för en vatten ruschelkana, smart drag! själv har man ett sår på armbågen, blåmärke på sidan av magen och sen lite inre blödningar i benen, armarna, magen och fram för allt huvudet. men jag överlever. sen två timmar senare så skyndade vi oss upp till lägenheter för att lämna badkläderna och bege oss till t-centralen för att hämta bio biljetter av jugge och sen springa till bion, vi såg the chronicles of narnia: prince caspian. riktigt bra och själva caspian var riktigt riktigt snygg! vi bunkrade upp med både godis, popcorn och läsk. men det är så det ska vara. eftersom att teo svalde hela poolen på badet så vart resultatet två toabesök under filmens gång +efter, han är nästan värre än mig. juuste, gullungen tappade en tand mitt på bion också som han var så stolt över, haha!

sen när vi kom hem så var jag så gott som död så det finns inte så mycket att berätta om resten av dagen. jag sov till elva men vaknade varje halvtimme för att nora och teo höll på att bråka hela tiden, suck. dom skjutsade mig till östra vid ett och jag kom hem för en halvtimme sen! tåget jag satte mig på 143:19 kom till typ mörby och sen tog det stopp i mer än en halvtimme tills ett tåg kom och hjälpte till. sen så var jag tvungen att ta tåget som gick 14:19, det tog alltså 1½ timme att komma hem.. suck suck suck världens största suck. och det värsta är att jag var kissnödig hela vägen!

ehm okej jag måste duscha nu för jag ska vara i centrum om en timme för att träffa the girls och köpa the la food, jag vet inte om jag nämnde det men ikväll är det dags för tjejmiddag :) väldigt mucho grande trevligt! okej bråttom bråttom bråttom! ha en bra kväll :D pusshej!


oj

hayden panettiere - wake up call

någon annan än jag som inte visste att hon sjöng? den låter lite väl lik paris hilton - stars are blind inte sant? fast värre. nåväl, hon ser i alla fall bra ut.. + att killen i videon är cute.

..

passion- i will be here

jag är kär.

DO IT!

KOMMENTERA MERA!
jag har inte fått en ända kommentar på dom 14 senaste inläggen,
whats up with that?


kul

sharpay - hey troy, when is the big game?
troy - yesterday..?
sharpay - okey, well good luck. toodels.

ja.. det var det

hejhopp. har inte varit så värst sugen på att skriva värsta långa bibeln här men nu är det banemej dags!
idag var jag i stan med katten själv (miranda) och en emma som jag inte träffat sen skolavslutningen, det var trevligt :) miranda skulle köpa brillor så vårt första stop vart urban outfitters, hittade så himla söta t-shirtar där! fast dom kostade ju runt 400 också.. hur som helst så begav vi oss till slussen, först in på monki där jag fann en fin kjol, ett fint linne och en söt tisha. jag gömde dom lite för att mitt kort är cp och kan inte betalas med, så jag skulle gå och ta ut pengar. trodde jag.. jag gick till en bankomat och då står det att kortet ej medges eller nått skit. fack! mitt kort är alltså broken, "just snyggt". vi gick till t-shirt store där jag såg ett par sket snygga typ persikofärgade brillor, miranda köpte ett par finingar där ^^ sen åkte vi hem eftersom att typ ingen hade pengar, det sög ju. jag hade sett fram emot att köpa någonting.. haha, har inte gjort det på ett tag nu :O alltså klädmässigt. får se om pappa vill låna ut 700 tills mitt kort funkar ^^ juste! jag träffade elenor där vid bankomaten också! jag vart glatt överraskad :D

när jag kom hem så käkade jag lite för att sen bege mig till lindo där det vart film i alexanders svettiga rum. först trodde jag det bara skulle vara jag, alexander och johanna men nejnej martin och theodor makade sig in där också. det vart tjockt. supersugen var filmen, jag hade då inte sett den så jag var glad. hann inte se hela eftersom att sista tåget gick tolv, vart lite kuddkrig också men sånt är underbart. fick små springa dom sista meterna men sånt gillar man.

nej vafan nu ska jag gå och lägga mig tror jag, eller jag ska kissa och bortsta tänderna först. hm, onödig information? -JAPP! jaja sov gott, pusshej :)

this love is killin me, but your the only one

chris daughtry - it's not over


så underbar

passion - lemonade

inga problem

jag har klippt mig skaffat ett jobb och lite brösthår
flickvän och en garderob med mössor
så jag borde vara lycklig nu
eller vadå
eller vad tycker du?

se mitt stora problem är att mina problem
är så pass små att dom knappt räknas som problem
men dom gör lika ont för det så sjung med

+

glädje, värdighet och respekt.
-alltid oavsett!

me like

paramore - never let this go
maybe if my heart stops beating
it won't hurt this much

and never will i have to answer
again to anyone
please don't get me wrong
because i'll never let this go
but i can't find the words to tell you
i don't want to be alone
but now i feel like i don't know you
ane day you'll get sick of
saying that everything's alright

and by then i'm sure i'll be pretending
just like i am tonight

please don't get me wrong
because i'll never let this go
but I can't find the words to tell you
i don't want to be alone
but now i feel like i don't know you
let this go, let this go
but i'll never let this go
but i can't find the words to tell you
i don't want to be alone
but now i feel like i don't know you
and i'll never let this go
i can't find the words to tell you
that now i feel like i don't know you

she gave birth


okej så nu har hon poppat ut ännu mer barn, okej hon har bara fött en av alla barn hon har just nu men ändå. den här gången vart det tvillingar, en pojki och en flicki. dom ska tydligen redan ha valt namnen till the kids och dom vart..
pojken - knox leon
flickan - vivienne marcheline

ohfuck, kan tänka mig att det kommer vara liiite jobbigt med sex stycken barn varav två av dom är precis nyfödda. jaja dom kommer ju inte direkt ta hand om dom själva, jag menar dom kommer ju säkert anlita massa barnflickor och sånt. 

ps. alexander, i know you love it. ds.

cos i'll miss you and i love you

jack peñate - torn on the platform

kalas

 
  
  
vi skulle vara sura:  
nora ville ta kort, här är resultatet.. 
 

jag dog igår och det är alexanders fel.

godmorgon!
igår vart det ju som sagt fotboll och klas för min del. fotbollen var helt insane, alltså alla var som galna! + att domaren absolut sög balle. alltså alla människor var helt heeelt aah, hoppade omkring, svor hela tiden och allt sånt. men ändå tror jag att göteborgarna var värre än djurgårdarna, inte för att man såg så himla mycket eftersom att dom satt på andra sidan planen men ändå, dom tog typ sönder gallret eller vad det nu heter och massa. nej, jag vill inte sitta i klacken igen, jag var helt säkert på att någon galen man skulle komma och slå ner mig. läskigt.

kalaset var mucho kul måste jag säga! först när vi kom dit var det pajer och kyckligklubbor och sen bullar, kakor, tårtor och andra godsaker. jag tror seriöst att jag åt 8 bullar eller nått sånt, inte så smart eftersom att det känndes som att jag skulle spy resten av kvällen. menmen, mina små kids börjar bli stora nu :') haha. bilderna från igår kommer i nästa inlägg i think.
jag - du är grym.
teo - nej inte riktigt, jag är bara sju år.

sen senare på kvällen så hade jag lite tid över så jag lekte lite med martin, johanna och alexander. vi var och badade hos bruden, i typ två timmar! jag cuttade upp hela mitt knä i jacuzzin :( attans vad ont det gjorde. om man räknar bort det så var det en lungn och skön kväll, fast jag skulle hellre vilja se klart disturbia hos alexander! morr. på macken där dom köpte godis mötte man både den ena och den andra, först två fest sugna killar vid namn fredric och erik, och sen självaste adde! hm that reminds me of.. vi (vendela och jag) måste fixa till det där snaggkalaset vi skulle ha till erik! hemskt viktigt.
jaja nu ska jag kolla på tv och göra lunch typ, pusshej!

..


heyfjortismotherfucker.suck..

måste bara tillägga..

eftersom att jag sitter i vardags rummet och kollar på tv samtidigt som jag nördar mig framför datorn så hör jag när pappa snarkar och ooooooooj var jag tycker synd om susanne som sover i samma rum! aldrig hört nått värre. jag försöker hosta högt så att han ska sluta en liten stund (ja det brukar gå) men nej, inte en enda reflex.. attans.


disturbia

ja hallå!
kom hem för ett tag sen, och guess what? jag var i lindholmen, surprise? moaha. först när jag kom dit så stod david och alexander och kickade lite, den här gången fick jag också vara med och leka :) jag vart nöjd. hur som helst så tröttnade vi och det var då david fick idéen att åka till vallentuna för att köpa godis, javisst gjorde vi det! inne på candyshop så smög sig en katt och jag tror att ni alla förstår vem jag menar ;) miss katten park och madde. det var inte igår! ..eller jo, hehe. eftersom att tåget gick om typ en timme så tyckte david att vi skulle knalla till bällsta station.. det gjorde vi. stannade några gånger för att äta lite olika bär, eller är körsbär ett bär? nåväl så åt vi det. mums! när vi kom till stationen så kom det ett tåg åt fel håll som vi hoppade på för att åka och möta tåget.. det gjorde vi. seeeeen, 36435 timmar senare anlände vi till lindholmen igen. skönt. vi skulle se på en film, disturbia, men alexanders föräldrar kollade på en film så det gick icke, vi var tvunga att vänta typ en timme på att se vår film. david tröttnade och gick hem, jag och alexander var halvt döda och lekte lite med hans gungstol dom har nere i ett rum. seeeeen, 36435 timmar senare så var filmen igång och jag måste säga att jag gjorde ett bra filmval! inte för att jag hann se klart den men ändå.. det jag såg var mucho praa :)
fick överraskande nog ett sms från sötingen linnea som beklagade sig över att hon var på en båt med hennes klass och hade tråkigt medans lärarna var och festade, haha. i feel you'r pain!

i morgon ska vi se på fuusball, djurgården spelar tydligen och pappa har köpt biljetter. och gissa vart vi ska sitta/stå?! I KLACKEN! hahah, jag höll på att dö när jag hörde det. + att han kommer tvinga oss ha våra tröjor där det står vårt efternamn och en siffra.. nej nej nej säger jag bara. det håller inte. hur som helst så ska vi sen till våra kusiner och fira små skitarna och sen, i fall att jag hinner, så ska jag nog till alexander för att se klart filmen. i hope. nejmen till er som inte sett den, se den! den har lagom mycket humor som jag-vill-hålla-för-ögonen-känsla. okej nu vart det en jeevligt lång text, orkar inte skriva mer ^^ sov gött och dröm sött, pusshej :)


bilder, gammla som nya

laddade upp lite pictures on the dota nyss och fann några dom togs för typ två eller tre veckor sen, okej dom kanske är så himla gammla då men ändå ^^
  


oooch sen miranda igår :)
  
kattattack :O -->  
dubbelhakan ska vara med,  
det vart inte så många bilder men några togs med henne sis systemkamera, jag vill ha en sååååååån!

you are the subject of many conversations..


jaaaaaaaa, jag kan inte sova och jag har tråkigt. blir väll röj-flaggor med anna on msno som vanligt.
jag vinner denna gång.


hej-katten-kväll-!

hola era små nattugglor!
min kväll spenderades i lilla frösunda hos miss park som ligger waaaaay ute på landet.. hehe. men det var mysigt. först skulle vi till littlesjön men ett snesteg gjort av oss gjorde det omöjligt. men frukta ej, det gjorde ingenting eftersom det gick en film som the ring på tv, en kamera framplockad, lite scooter låtar + härliga mooves och vi hade läskeblask! då blir det en väldigt lyckad och rolig kväll :) den där missen var väääldigt klösig idag alltså..

jag är inte ett dugg trött, vet inte vad det beror på. dom senaste kvällarna har jag vart upp till typ två, fast igår överträffade jag mig själv! jag var uppe till typ halv fem, fem. jag kunde verkligen igen sova så jag kollade lite på sex and the city och sen läste två sidor av en bok jag inte kom ihåg namnet på innan jag slocknade i en soffa. that reminds me off... JAG MÅSTE SE FILMEN! satc alltså, jag måste se den! det är nästan skandal att jag inte gjort det än. snart snart snart ska jag försöka hitta någon att se den med.

di di dam dam (8) jag har inget mer att skriva för tillfället så ni får nöja er med detta helt enkelt ^^ pussheeeeeeeeej :)


mjau

när jag ätit upp min middag som består av kyckling spett och cola light så ska jag hoppa in i duschen, sminka mig, klä på mig och sen ta the train till frösunda där jag ska home to the hottest cat on earth! om ni inte fattat än så ska jag vara med miranda. ska bli mucho grande kul, trevligt, kattigt, najs och extremt coolt. i can't wait!

slänger in en bild jag la upp typ nyss men som jag gillar såååå mycket

eran första tanke med bilden måste ju vara just mjau.

ps. ni får absolut kommentera mera, just nu känns det tyvärr lite dött på den fronten.. ds.

suck

okej det här är inte kul, jag har fått nobben inte en gång i dag utan hela två gånger! först av miss park, fast vi bestämde att vi skulle leka i morgon så det är lungt. men sen så den där jävla alexander som hellre är ute och kickar med ett litet luder! hate him.. nu är jag helt ööh lös. jag har ingenting att göra och ingen att göra någonting med. yeah, that sucks.

give me

ashley tisdales prada väska är ju bara to die for! och hennes gladiator sandaler är inte heller too bad.



 

barn barn barn

nicole kidman och keith urban fick sitt första barn tillsammnans och dom fick en liten dotter som dom döpte till sunday rose kidman erban, hon föddes i måndags i nashville.

matthew mcconaughey och hans flickvän sedan ett par år tillbaka camilla alves fick en son som dom döpte till levi alves mcconaughey.

såå sött, me want a baby! :(

a walk to remember


love is always patient and kind
it is never jealous
love is never boastful nor conceited
it is never rude or selfish
it does not take offence neither it is resentful.
love takes no pleasure in other people's sins
but delights in the truth
it is always ready to excuse, to trust, to hope
and to endure whatever comes.

städning för hela slanten

god morgon!
jag har varit vaken i en timme men ändå, direkt när jag vaknade fick jag en kick!.. jag började först städa undan lite tallrikar och sånt som fanns på mitt rum och sen började jag dammsuga. hela huset! okej pappas hus är inte så stort, det är snarare en lägenhet men ändå. det tog typ 45 minuter så nu är allt rent och snyggt :D fast jag tog inte simbas rum för där sitter han med sin kååmpis och spelar dota, jag tog inte heller pappas rum för jag ville inte.. men allt annat! idag ska jag också vänta på att pappa ska sluta vid fyra och då ska vi rensa ut vårt förråd och ballkong som han använder som en belastning för alla hans fula saker. man har inte kunnat sitta där ute på huuuur länge som helst. men det ska det bli ändring på nu!

nej nu ska jag försöka proppa i mig frukost och kolla på ellen, pusshej :)

kul..

mm va kul att filmen är 100 år gammal.. faaan jag såg fram emot den!

filmit

okej jag såg nyss att the omen kommer om typ en halvtimme på 3:an och jag ska se den. helt ensam! jag kommer så dö. jag har sett den förut med någon men jag kommer inte ihåg vilka/vem.. tror inte jag såg hela då. eller alltså jag såg hela men höll för med en kudde för typ halva. jag har för mig att den var läskig. aah jag längtar! eller vänta nu.. menar jag då att jag längtar tills jag dör? hm. hur som helst så krävs denna film apelsinsaft!

att ha kul

en gammal bild på mig fick en makeover


vendendela
fick affro :)


emma :)


en läskig strirr-bild på mig fick också en makeover


och sist men absolut inte minst, min absoluta favorit.. katten miranda :)


en sak jag vill att ni ska veta är att det här bara var på skoj, ni behöver verkligen, big NO, inte ända er över huvudtaget för ni är perfekta som ni är :) nu när min mage inte vill få upp allting i den så är det filmdax på 3:an, tror den heter you stupid man. den verkar bra så jag ger den ett försök ^^ pusshej :)

hej

george - tears in heaven

det bästa jag hört på länge.

död

hej på er alla friska där ute.. själv är man genom förkyld, har äcklig hosta och det har kännts som om jag ska spy den senaste timmen. det är hemskt! jag hatar att spy. jag gråter, så mycket hatar jag det. nej usch jag ber till gud att jag inte gör det.

idag har jag endast legat i soffan. det har vart skönt men lite uttråkande ibland. seriöst så känner jag mig som en zombie som precis ätit förmycket mat. ingenting att rekomendera.. jag vet inte ens vad mer jag ska skriva. jag har så otroligt tråkigt just nu, öööh vill bara gå och lägga mig. men jag är inte trött så det går inte. attans.
jaja ni får nöja er med det här, pusshej :)

juno

paulie bleeker and juno macguff - anyone else but you

sött :)

filmit

hellu :)
jag är inte så aktiv just nu men det beror bara på att jag inte är så sugen på att dela med mig av allt "kul" jag gör om dagarna. ni får helt enkelt nöja er med att få läsa om dom lite så och då.
idag var jag i alla fall med anna, det var en riktig slapp dag. vi var hemma hos henne och kollade på två filmen och spelade nästan spel. först såg vi juno som var sjukt bra och otroligt rolig, bleeker är så söt i filmen! seriöst, jag dog ett antal gånger. han är inte sådär klassisk söt utan mer nödigt söt, me like :) sen fick vi lite godis sug så vi gled ut på vägen med hennes fröda fräsarmoppe och köpte godis för att sen se på dream girls, också väldigt bra. man blir oerhört avundsjuk på allas röster i filmen! helt otroligt vilka röst förmågor dom har. visst några har väl fixxats till men ändå, woow.

citat:
- did you hear juno mcguff is pregnant?
- yeah.
- did you hear you are the father?


juno mcguff: i think I'm, like, in love with you.
paulie bleeker: you mean as friends?
juno mcguff: no, i mean, like, for real. 'cause you're, like, the coolest person i've ever met, and you don't even have to try, you know...
paulie bleeker: i try really hard, actually.

nej nu ska jag göra klart en sak on the dota och sen sleepa. ahh, längtar. pusshej :)
ps. jag har hicka.. ds.


det var kul den stunden

"du måste ju passa också ditt lilla luder"
- david

usch

är det bara jag som hatar bauhaus reklamerna?
det är nästan pinsamt att se på dom, alltså
är det meningen att det ska se ut som om dom är urdåliga skådespelare?
i sånna fall lyckas dom riktigt riktigt bra!
"här påstår dom att dom har allt men så har dom inga höga priser"
öööh, dö!

film

just nu går det en film på 3:an som heter mamma vid 16. det här låter helt sjukt men jag har velat ha barn i typ två år, men jag har inte tänkt så mycket på vad som kommer hända en. alltså.. i filmen så är det en tjej, jacey, hon nyss bytte skola pga att hon vart gravid  och en lärare till henne frågade högt "är det där ditt barn" så att några i hennes klass hörde. en av dom tjejerna började bråka med jacey på en lektion och då säger hon "åh förlåt, gjorde det ont att föda ditt barn?" och då blev alla sådära uuuuuuh som det alltid blir på tv och alla kallar henne hora och slampa. jamenar, är det fortfarande så att man blir kallad det om man blir med barn med den killen man älskar? i sånna fall är det ju sjukt. nästan så att man skulle vilja bli med barn för att undersöka om man nu säger så.

jaja nu är det en film på 5:an också som heter wimbledon, den är riktigt bra faktist. men man kan ju inte sluta se på den här när det bara är 20 minuter kvar.. får flippa lite i pausen. pusshej :)

blank

jag är i chocktillstånd just nu. anna skrev nått som jag vart helt.. tom av.


sofia sandahl säger:

fast egentligen tror jag hon bryter ihop inombords, alltså hon framstår som den där tjejen som klarar allt och aldrig är ledsen eller nått sånt

sofia sandahl säger:

hon skämtar bort det också

anna » "hate is just a word for somebody you love, but no longer believe in." säger:

ja, exakt..du är lite likadan.

sofia sandahl säger:

vaa

sofia sandahl säger:

oj

sofia sandahl säger:

det har jag aldrig hört förut

anna » "hate is just a word for somebody you love, but no longer believe in." säger:

jag ser dig som det. den starkaste i världen men sen så kanske det inte är så.

sofia sandahl säger:

ehe.. nej det kan jag ju inte säga att jag är

anna » "hate is just a word for somebody you love, but no longer believe in." säger:

asså jag menar inget negativt med det! Bara att det värkar så.

sofia sandahl säger:

nej nej självklart inte

anna » "hate is just a word for somebody you love, but no longer believe in." säger:

själv känns det som man bryter ihop för minsta lilla,

jag är inte stark? jag bryter ihop för ingenting, jag gråter hela tiden. kanske inte satt någon annan ser men jag är en riktig crybaby. dom som ser mig som den stark typen har fått lite fel.. hur säger man.. inblick? på mig. thats really not who i am. jag gråter av filmen, jag gråter av böcker, om jag gör illa mig. inget ovanligt men jag kan ockå börja gråta över att någon i min familj säger nått dumt, jag visar det inte först utan skrattar istället men sen när jag går upp på mitt rum eller in på toaletten så blir det flera flodar. samma sak gäller om någon jag känner säger nått, helt ärligt jag gråter hela tiden. mer än någon annan jag känner. haha. jag kan till och med börja gråta om mamma säger nått dumt om pappa, först börjar jag säga emot och då fortsätter hon vara cp och sen smäller jag igen dörren och gråter. har hänt mer än en gång, alltid hon mamma. pappa säger aldrig nått dumt om henne när jag är i närheten, jag gillar honom.


..

"don't chase me no more, unless you're ready to catch me."


förlyld jävel

kom precis hem efter att ha frysit häcken av mig pga att jag var tvungen att räkna när alexander och david kickade med en fotboll.. vi var säkert ute i två timmar. i början var max också med men han nådde inte riktigt upp till kraven gå han ville inte vara med längre. jag försökte lära honom massa coola saker men när han inte klarade sa han bara "men ofta man behöver kunna det där" hur som helst så är han dålig på fotboll, han är till och med hemsk. ledsen men det är den nakna sanningen. jag kan ju inte heller säga att jag nådde upp till kraven i början heller men sen så vart jag bättre (; haha. alltså seriöst, jag var redan hur förkyld som helst och då sitter jag ner i en timme och räknar hur mycket bollar dom klarar av att kicka. till slut klarade david tolv nästan helt själv så då fick jag gå in, jag var helnöjd.

i morgon kommer jag nog vara ännu mer förkyld men jag får skylla mig själv på den punkten. usch karro och josse åkte till sunny beach idag.. FUCKERS! två till veckor sen drar jag to gotland (: jag längtar, fast ännu mer längtar jag till west coaaaaaast! ge mig det nu nu nu NU. nej men fy, nu ska jag krypa till kojs. i think. sov sött, fast det gör ni nog redan. pusshej :)


kung

johnossi - party with my pain

jag är förkyld och hungrig, så jag får

SEXUALITET
[  ] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] jag har varit förtjust i en lärare.
[x] jag har blivit kysst i regnet. 
[x] jag har kramat en för mig helt okänd person.
[  ] jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[  ] du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[..] du är kär nu
[x] du har sårat nån så de börjat gråta
[x] nån har sårat dig så du börjat gråta
[  ] du har haft ett förhållande som varade över ett år
[  ] du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] jag har smygit ut utan lov.
[x] jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[  ] jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] jag har fuskat i ett spel.
[x] jag har struntat i ett prov.

DÖDEN
[x] jag är rädd för att dö.
[  ] jag hatar begravningar.
[  ] jag har sett någon dö.
[  ] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] jag äger en ipod eller en mp3-spelare.
[  ] jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[  ] jag äger många dyra designerväskor.
[x] jag äger något från H&M.
[  ] jag samlar på serietidningar.
[  ] jag äger något från benetton.
[  ] jag äger något jag köpt på e-bay.
[x] jag äger något från diesel.

RANDOM
[/] jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. (kan och kan, vem tvingar dom?)
[  ] jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[  ] jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] jag ser på nyheterna.
[  ] jag dödar inte insekter.
[x] jag svär ofta.
[x] jag sjunger i duschen.
[x] jag är en morgonperson.
[/] jag betalade för min rington.
[  ] jag är petig med grammatik. (vaaa?)
[  ] jag är en sportfanatiker.
[x] jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] jag är bra på att baka
[  ] min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[  ] jag vet hur man skjuter.
[ x] jag är kär i kärleken.
[x] jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] jag äter snabbmat varje vecka.
[  ] jag är bra på matematik.
[x] jag tror på spöken.
[x] jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[  ] jag är väldigt kittlig.
[x] jag älskar mörk choklad. (ibland)
[x] jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] jag är bra på att minnas ansikten.
[x] jag är bra på att minnas namn.
[  ] jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[  ] jag föddes med en sjukdom.
[x] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] mina visdomständer har tagits bort.
[x] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor.
[x] jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] jag har flugit.
[  ] jag har varit i ryssland.
[  ] jag har varit i kina.
[  ] jag har varit i japan.
[  ] jag har varit i USA.
[  ] jag har varit i afrika.
[  ] jag har varit i asien.

EFARENHETER
[x] jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[  ] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[  ] jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] jag har varit i ett casino.
[  ] jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] jag har krockat i en bil.
[x] jag har medverkat i en teater. (i skolan)
[  ] jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] jag har sett norrskenet.
[x] jag har suttit på ett tak på natten.
[x] jag har aprillat någon.
[x] jag har åkt taxi.
[x] jag har ätit sushi.
[  ] jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] jag är kortare än 170cm.
[x] jag tycker att jag är ful (sometimes)
[x] jag blir lätt brun.
[x] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[  ] jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] jag har en tatuering.
[x] jag är osäker över mitt utseende.
[  ] jag har haft/har tandställning.
[  ] jag har glasögon/linser.
[x] jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] jag har mer än två piercingar.
[  ] jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] jag har fräknar.

FAMILJ
[x] jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] jag har rymt hemifrån.
[  ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] jag vill ha barn nån dag.
[  ] jag har barn.
[  ] jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] jag studerar.
[  ] jag jobbar. (Sommar jobb)
[ x] jag har somnat i skolan/jobbet
[x] jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] jag börjar fortfarande gråta av disney filmer.
[x] jag har pissat på mig av skratt.
[  ] jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] jag har gråtit av skratt.
[  ] jag har limmat fast min hand i något.
[  ] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

listan togs av linnea :)


love it

mariah carey - i'll be lovin' u long time

en "ny" låt av mariah carey har ingen dött av. med "ny" menar jag att jag redan hört den 132 gånger, så cool är jag (; hon är grym!

i can leave the past behind.


heii, alexandra åker i morgon och jag kommer inte träffa henne på en månad.
jag blir lite mycket ledsen i ögat när jag tänker på det.
i will miss you my best best best (kan hålla på såhär i evighet) beeest friend <3

en gud

johnossi

make me happy

jag har ingenting att skriva, eller jo det har jag väl men jag orkar inte. jag är helt slut.. och vad har jag gjort idag? ingenting. endast varit och stekt i solen för mycket i hopp om en bränna. vad är det med mig? varför kan jag inte ens klara av att bli brun? hm, ett mysterium.. haha eh visst. nej fan jag orkar inte.

ikväll blir det förhoppningsvis lite grillmys vid lillsjön, jag och vendela är bra på sånt...... usch. jag hoppas på en trevlig kväll och helg. pusshej.


..


efter sa du att jag var vacker.
jag? vacker?
att glömma dig kommer bli svårare än jag trodde..


nu vet ni


hon gillar mig :)

ledsen flicka

jag vill åka till arvika
jag vill se the kooks!
jag är så extremt avundsjuk på tobbe som ska dit.
han var på hultsfred
han var på peace&love
han ska på arvika
aaah, ta med mig!

okej.. vad är det hära?! nu ska tydligen karro till sunny beach på lördag också, och hon ska vara där I TVÅ FUCKING VECKOR! aaah! varför gör alla andra saker som är skit kul?! det ända jag kommer göra är att åka till gotland i en vecka med mamma för att typ jobba.. jag vill åka utomlands! jag vill göra nått extremt kul och bli svart som natten!
jaja nu ska jag kolla om vi har något gott hemma så jag kan tröstäta.. pusshej.

ärligt talat.. jag vet inte.

idag var kul. jag och linnea skulle åka tåg ner till centrum och cia skulle hoppa på i bällsta. påvägen blev linnea attackerad av en geting som kraschlandade i hennes hår och sen på hennes ben, det var kalabalik. vi skrek som in i norden och alla på vagnen skrattade åt oss. speciellt en liten flicka med en barbie målarbok, hon skrattade nog mest. det var hyfsat kul och läskigt på samma gång. cia hoppade inte på i bällsta pga att hon var allt för jätteseg, duh! men inte gjorde det något för vi bosatte oss på biblioteket så länge och spelade petsson och findus :) helt plötsligt ringer cia och säger att vi ska gå och möta henne, det gör vi. hon säger också att det skett en olycka vid kyrkan så vi drar dit och till vår stora förvåning ser vi maria gamba hoppa in i en ambulans och att hennes son (tror vi) blir inburen på en bår :( det var riktigt hemskt. sen drar vi och hyr filmerna och hem till moi! torkel i knipa åker in i spelaren men hackar ett antal många gånger så vi funderar på om det är fel på spelaren så vi beger oss hem to linnea i stället. samma sak hände där så vi vart ledsna, jag hade verkligen sett fram emot att se den! i stället vart det djävulen bär prada, den är bra men den är nog bättre när cia inte sitter bakom en och piper stup i kvarten eller säger "hon ska åka hem och vara med nate i stället!" det var helt enkelt en trevlig kväll :)

nu orkar jag inte skriva mer, pusshej :)
ps. jerry gillar mina vita kanye west brillor (erik!!). ds.

hej

okej ett snabb inlägg nu. linnea kommer hit om ca 3 minuter och jag måste gå ut på min fram balkong eller vafan det nu heter. alexandra var nyss här och röjde som satan så nu ser det ut som helvete, men det är mys :) jag hoppas att cia hör av sig snart för vi ska typ ner till ica och hyra den eftertraktade filmen torkel i knipa som jag pinsamt nog inte sett :|

menmen nuuuu måste jag ut och se om hon är här :) säger sen vad jag tycker om filmen! pusshej :)

coolhet kommer till dom bra


när jag först såg bilden så tog det ett tag att fatta att det var jag till höger, jag brukar inte se sådär cool ut. jag är cool men jag brukar se ganska nördig ut. kanske är en ny grej jag kör med helt omedvetet, jag kanske har gjort det länge?
denna bild togs i alla fall där på peace&love i ett nedrans häfiigt tält. alltså.. ÅH VAD JAG VILL TILLBAKA! helt sjukt. jag saknar att någon väcker mig och frågar vad jag ska ha till frukost. jag saknar att betala tio kronor för att vänta på en dusch i två timmar. jag saknar skåne 1 och 2. jag saknar att vara skitig. jag saknar att inte tänka på dig. jag saknar att skrika halsen av mig. jag saknar att sitta stilla i två timmar för att erik ska spy. jag saknar all musik.
JAG SAKNAR ALLT!
är jag ensam om det?..

keep building it up then shooting me down

jack johnson - sitting, waiting, wishing

bra skit

soko - i will never love you more

RSS 2.0