k ä r l e k


we're friends, real friends, and that means no matter how long it takes,
when you finally do decide to look back, i'll still be here.


sötsak

okej så nu vill jag verkligen verkligen ha ett par sånna hära brillor, just nu. på en gång helst. nu.


jag vill ha rosa, röda, mint, turkosa, vita, gula och oranga.
GE MIG!

mer mer mer!

god morgon! idag sov jag länge som attans, men det var hur skönt som helst. skulle nog sovit längre om inte sebbe hadde kommit in hela tiden för att hämta saker, grr. nu har jag besökt linneas blogg och där fann jag lite mer bilder som jag tänkte lägga in, eller alltså inte alla men några ^^

so here we go..
  
  
  

SORK SOFIA STRIKES!
  

höjdar poser
 

det vart en hel del linnea&sofia bilder också :)
  
 


 


you make me love you

miley cyrus - 7 things

jag brukar inte gilla miley men den här låten är faktist riktigt skön enligt mig, tummen upp för henne just nu.
fast hon ser fortfarande ut som en sork, lite otur att jag också gör det på en bild linnea tog på mig :(
jag känner mig gråtfärdig.
ska nog gråta mig till söm(n?)s, ni får sova så gott/sött och allt sånt gulligt. pusshej :)

en liten del av trippen till borlänge

  
 
okej jag känner att det här, en gång för alla, krävs en liten förklaring eller vad man nu ska kalla det. jag vet inte vart linnea har fått det ifrån men jag är inte kär i (dig) johannaes. allt jag sa var att han(/du) var jävligt snygg, thats it. du läser säkert inte detta ens men till dom andra som var med på p&l hoppas jag förstår detta nu :) så, nu är jag nöjd. moahaha
  

vi stötte på snygga pelle i the hives lillebror och hans tjej.
han var så snygg/nördig/het/råsnyggååhsöt!
  
  

inte rökt eller snusat kompis :)
  
  
tobbe var kry :)
  
  
   

parlinohoran!
 ibland får han till det han också
 
vem står för den snygga tatueringen i min panna? JO, det är mästaren david carr!

you can take my heart forever if you like

soko - take my heart

jag gillar den. jag gillar henne.

all i can do is to be me, whoever that is.


frågetecken

är det bara min dator som är cp eller ser inte ni heller min bakgrund?..

am i missing something?

helluuuu! fyfan va jag vill tillbaka det var helt lovely kan jag säga! även när det regnade var det super kul, det är som man säger - har man gott sällskap är det alltid kul. eller.. säger man ens så? haha det är i alla fall sant :D jocke, fredric, erik och linnea vart räddarna i nöden där nere. vi träffade även två trevliga skånska pöjkar vid namn jakob och sebastian, a.k.a skåne 1 och skåne 2. dom var kul. sen så var niclas, johannes och calle also där :) det va naajs. dom tre sista var små ligister eller vad man nu säger, bryter sig in på campet och allt. fast whatever fredric och erik var inte heller så oskyldiga eftersom dom snodde två brills på festivalområdet, tyvärr så var eriks tantbrillor. "skit snygga". förövrigt så köpte jag och linnea ett par aaaaas coola solisar eller vad man nu kan säga, dom har inget glas utan det är såna där kanye west brillor, schnygga! men seriöst alla band var såååååååååå bra! helt otroligt. några av dom bästa var ju johnossi (snygg), sugarplum fairy (snygg sångare), håååkan hellström, the wombats, miss li, jason mraz, those dancing daysthe hives (pelle är totally gorgeous) och sen några jag missade men veeeerkligen ville se var ju vironica maggio och mando diao :( blev lite blöt i ögat.

btw så har jag bränt mig on the näsa, buhu. alltså satan va kul det var där borta, me want to go back now! jag träffade david carr där! vad är oddsen lixom?! haha, helt otroligt kul att träffa honom :) jag ska lätt till peace&love nästa år, om någon annan följer med dvs. man kommer så inte ångra sig!

nu vet jag inte vad mer jag ska skriva så det får bli den hederliga "pusshej :)" bilder kommer later so stay close!


.

natalie - going crazy

härlig, fin och bortglömd låt såhär på kvälls kvisten.

not here, but in my mind

usch vad jag hatar det här med att packa just nu, har inte kommit någonstans sen jag senast skrev. eller jo, mamma kom och gav mig en regn hel-täckande-sak-över-huvud-sak, så nu ser jag i alla fall ut som en blå munk. jag skulle blivit rädd om jag såg mig själv. alltså jag har varit så sjukt taggad hela tiden fram tills nu, för det känns som om jag inte kommer ha med någonting rätt. det kommer sluta med att jag har sönder alla kläder jag har med och får gå i trasor eller bygga kläder med hjälp av toapapper. känns underbart. fackamackaron va otaggad jag är just nu. vet inte ens hur mycket pengar jag ska ta med? eller vad för annat än klädmässigt jag ska ta med mig? känner för att börja gråta och kura ihop mig som ett litet barn till lykke li - little bit och alla andra bra låtar hon gjort. alexandra skulle komma hit efter att hon vart på en bröllops sak men jag tror inte det blir av, fan. jag skulle verkligen behöva henne just nu. precis nu, nununu. kom..

åh nejnejnej jag orkar inte mer, hejdå.


give me one good reason why we can't just press rewind

mariah carey - for the record

stövlar eller inte stövlar?



okej så nu håller jag på att tacka till peace&love, det går väl sådär.. vet inte hur mycket respektive lite jag sla ta med mig, det är skit svårt! jag brukar packa ner halva garderoben när jag ska någonstans men det går ju inte nu.. en tanka jag haft länge är om man ska ta med sig gummistövlar? det skulle vara ganska fräckt att gå runt med det i think. jag har frågat både erik och tobbe ifall man ska ta med det men båda säger typ nej, attans. det kanske är lite jobbigt att gå runt och konka på dom men ändå, för om det blir pissigt väder så vill man ju mycket hällre gå i det i stället för att förstöra sina vanliga skor. åh, jobbigt val. förövrigt så har jag en ta-med-hög och en kanske-ta-med-hög. kanske högen är större.. alltså jag brukar tycka det är kul att packa, och då menar jag att packa sina älsklingskläder. det är ju inget man ska tänka på nu för tar man med dom då kommer dom förmodligen gå sönder eller få fläckar som inte går bort. alla säger att man ska ta med sig kläder man inte är rädd, blablabla. hallå! man vill ju inte gå runt och vara ful klädd?! det är ju inte kul någonstans.

jag orkar inte packa, jag vill inte. kan någon göra det åt mig?

en liten skandal

heidi montag - fashion

nejnejnejNEJ! vad sysslar hon med? the hills stjärnan heidi montag har fått för sig att bli sångare, vad tycker jag om det? nooooooooo, det låter hemskt. seriöst. hon är som en ashley tisdale wannabe, screw you! tycker hon ska lägga ner innan hon gör nått mer dumt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
update: hon har tydligen gjort andra "fina" låtar också. klicka in här, här och här för att lyssna på dom.
awful.

panik

god morgon, eller vad man nu ska säga. jag vaknade i alla fall för en halvtimme sen så för mig är det "god morgon" som gäller ^^ vad ska man göra idag? hm, vara med alexandra kanske? tåls att tänka på. fick ett sms av min vänn anna vid elva tiden då hon frågade om jag ville följa med och kolla på håkan hellström i kväll på allsång, vip platser ofc. inget annat duger, moahaha. nejmen det verkar kul. måste packa idag också, attans vi åker i morgon :| helt otroligt. jag vet inte ens vad jag ska ha med mig klädmässigt, gaaaah! jag vet faktist inte ens va jag ska ta med mig annatmässigt heller. känns som om jag kommer få lite smått panik snart. eller vänta den är redan här, gosh det här känns inte bra alls.

jaja måste ner och äta frukost nu, pusshej :)

pssst

det är as ljust ute, ganska skumt just för att klockan är så mycket som den är. men okej nu tänker jag inte skriva mer, jag lovar. så än gång för alla, pusshej! :)


jag borde verkligen..


varför jag inte sover just nu är en tanke jag själv tänker. jag borde sova, jag ska sova. det ända problemet är väl egentligen att jag inte är trött och uppehåller mig med att skriva till min vän miranda på msnan. tråkigt kanske ni tänker men det är kul, hon är en snygg och kul människa som gillar dricka. inget fel på det utan när hon dricker lite för mycket så blir hon ovanligt kul, kulare än annars. eller som sagt så är hon alltid kul. hon har bilddagboken fast man måste vara hennes vän för att se henne bilder, just därför skaffade jag det för sisådär en kvart sen. enbart för att se bilderna, det var värt det. fina bilder och texter har kvinnan. tack, eller nått. fasen nu loggade hon ut, ska upp elva i morgon och ränsa mormors ogräs ska hon göra. kul för henne!

nej men okej nu ska jag ta mig i kragen och go to bed. varför säger man ens "ta sig i kragen"? alla har ju inte jacka eller nått sånt där, har en vanlig tröja en krage eller är det bara jackor och kavajer som har det? eller har ens kavajer det?.. hm, alltså varför säger man inte bara "ta sig i nacken" eller nått sånt lite mer logiskt? verkar skumt men jag ska inte hålla på att älta det just nu för som sagt ska jag sova. fan jag är inte ens trött, fast jag slår vad om att jag kommer slockna direkt när jag lägger mig i sängen.. jaja upp till bevis då! sov gott alla som fortfarande är vakna, pusshej :)

sicka lurifaxer

hola peeps!
den här dagen har varit utomordentligt bra! det började med att jag och alexandra tog tåget mot lindo för att vara med alexander och martin, kul. ve begav oss till macken för att köpa mat till mig och alexandra (pizza), fika (kladdkaka) och lite gött till filmen vi skulle se (chips och saw 3). den var faktist bra, eller okej inga av dom där filmerna är bra direkt för hur kan man tycka om en film som handlar om en galen gubbe som gillar att sätta folk på test eller hur man nu säger. det är äckligt och extremt onormalt. men okej.. lite "bra" är den väll. skulle vart bättre om man fick se klart hela istället för att stänga av när det endast var en halvtimme kvar, grr. blev istället begravd i alexanders otroligt varma rum av kuddar och täcken, jag dog inte men det gjorde dessvärre alexander och martin när dom skulle testa. svettade sönder, mucho härligt! sen efter allt lökande så bar vi oss ner till vardagsrummet där vi satt och funderade vad vi skulle göra härnäst.

21:an vid gvs! det var taget, kul som satan är det. alexandra var lite motvillig och ville istället dra hem till david och tråka. smart som jag är (det var alexander idé) så frågade jag självaste han om han ville följa med för på så sätt skulle alexandra det också. score! vi lunkade oss dit, men väl där så var ingen så taggad på att spela 21:an så det blev rut leken eller vad det nu heter. alltså man står i en ruta och ska försöka få ut alla andra med hjälp av en boll, ni vet nog vad jag menar. det var aaas kul, bara det att david lackade sönder när han åkte ut gång på gång.. på gång. han sög med andra ord. men sånt är kul det med. vi spelade väll det kanske i mindre än en timme i think. den som är kung eller etta som vissa säger får ju bestämma regler och när det började rulla in på små timmarna och när martin drog hem gick det lite ur styr kan man säga.. dra ner byxorna, dra upp tröjan och sånna härligheter. tråkig som jag är ville jag inte dra av mig brallorna så det var väll inte så kul för dom andra, moaha. nejmen seriöst det var hysteriskt kul vid vissa tillfällen, tror nästan jag kommer få träningsvärk i morgon.. haha.

i alla fall så tog jag tåget 23:59 och den skulle vara framme vid bällsta där mamma skulle hämta mig 00:09. meeeeeeeen i vallentuna centrum valde några äckel snorungar att vara lite coola så dom hoppade på längst bak på tåget och höll på, självklart stannar det och det blir massa jidder hit och dit. jag trodde det endast skulle ta ca fem minuter men neej, polisen och väktarna skulle komma och sen skulle vi vänta in ett tåg. fick sitta stilla i hela tjugo minuter för att dom vägrade gå där ifrån, tur den att jag hade min älskade ipod och min vackra, moderna och helt underbara mobil som jag kunde spela tetirs på. jag har faktist 55580 poäng så man kan säga att jag äger. nejmen fyfan för sånna småglin, har dom inget vett i skallen? det är ju nästan lite läskigt att bo i vallentuna, vågar inte gå ut på natten för risk för att alla coola gangsters kommer klubba ner mig med sina stora muskler eller kväva mig med sina alldeles förstora byxor. mhm, minst sagt skrämmande.

nej gott folk, nu orkar jag inte skriva mer. ska nog gå och lägga mig soon också. sov sött och allt sånt där gulligull, pusshej :)
ps. jag älskar alexandra, hon är min absolut bästastevän. ds.


och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt

lasse lindh - varje litet steg

jag är helt kär i hans hej-jag-är-hes-men-jag-sjunger-asbra-ändå-röst.

hjälp moi

VAD SKA MAN TA MED SIG TILL PEACE&LOVE?
jag är lite smått asmycket lost.

ängel

 
jag älskar denna dior bild. den är sagolik.

i want a boy who is so drunk that he doesn't talk

bright eyes - lover i don't have to love


bright eyes - waste of paint

midsommar it was

   
   
  
   
   
bild 1: morfaaaar :)
bild 2: sötingen simba som alltid gör sig snygg på bild
bild 3: antingen är det peace tecknet eller att jag håller i halsbandet. denna gång hittade jag det inte?.. haha
bild 4: utsikten från vårt lilla berg, it's lovely
bild 5: snyggingarna vid middag
bild 6: lite peeps
bild 7: tror inte byxorna satt rätt för killen
bild 8: vi spelade ett spel som jag inte kommer ihåg namnet på som var helkasst, bara frågor man inte kunde.. jag tror jag håller mig till barngeni.
bild 9: det kanske ser ut som att han stryper mig men det är faktist en kram
bild 10: mission fixa studsmattan
bild 11: en fixa studsmatta klädsel. stövlarna var för att det var ett myrbo precis där vi stod. bland är jag smart, ibland.
bild 12: ett smarass vid namn simba sparkade ner fotbollen bland brännässlor så jag fick hämta den..
bild 13: .. and i did it!
bild 14: finns ingen godare glass än just pipers, i promise you! (hey fatsooo arm!)
bild 15: anna tyckte att den liknade mig, tack :)
bild 16: våran egen lilla harry potter
bild 17
: sötunge, ibland
bild 18: hade tråkigt i den sex timmars långa bil färden
bild 19: samma där..

anledningen till att jag gjorde så här bild 1, bild 2 etc. var att jag har tråkigt. det är helt onödigt men whatever! :) gillar också att jag alltid får fram det vackra hos människor när jag tar kort.
pusshej.

honey, im home

okej då var man hemma i v-tuna igen.. hur känns det? kul? härligt? underbart? mjaaaaaa mica allt så får du min känsla! fast det skulle ju vara skönt att stanna där ett tag till också, fast med mer kläder! på något sätt råkade jag bara stoppa ner mjukisbyxor och t-shirtar. så på midsommar då man ska vara lite uppklädd så fick jag dra på mig något helt äckligt, inte kul. menmen jag överlevde. och ska jag säga vad?! under denna tre dagars get away så lärde jag mig en sak. *trummvirvel*.. järfälla ligger inte där uppe vid dalarna, mora och allt sånt som jag trodde! haha, vilken upptäckt. nejmen jag vart as förvånad, så oalmänbildad kan man väll inte vara satt man inte vet det?! det är i alla fall inte jag längre :D wiie. hur som helst så var det skönt och jag tror jag nämnt det ett antal många gånger nu ^^ eller.. man gjorde ju inte så mycket. spela fotboll, satte upp en studsmatta (hade ingen aning om att det var så svårt!), solade, käkade pipersglass och lite sånt nördigt. okej nu är jag så sliten att jag inte orkar skriva så mycket mer. bilder kommer i nästa inlägg i think. pusshej :)

ps. i barn-inlägget så skrev jag sebbes teori om att vara tillsammans tre månader innan tanken att skaffa barn, och det ska ofc vara tre år. inte månader för det kan man ju lätt klara av. ville bara rätta mig själv lite ^^ ds.

done and done


nu är allt packat och klart! im ready to go to west coast :) kommer bli skönt att komma bort, även fast det bara är tre dagar. grejen med att packa är ju att man alltid tar med sig för mycket kläder, det händer mig varje gång. man använder typ bara hälften av alla kläder. just nu orkade jag inte bry mig om jag tog med för mycket, drog bara ner lite coola kläder. får tvinga mig själv att byta kläder varje timme eller nått, nej okej kanske inte men ändå.

nu orkar jag inte skriva mer för jag är faktist förvånansvärt trött, fastän jag vaknade vid halv ett i morse. ganska sjukt men whatever. tror jag börjar bli sjuk också, buhuuu! ont i kroppen och förkyld, fast ni som känner mig vet att jag gillar att vara förkyld just för den härligt rasliga rösten man får. den gillar jag mucho grande mycket. men okej nu ska jag sluta skriva, hoppas ni får en bra midsommar :) hemskt mycket pusshej!

tjalalala ge mig ett barn

tjena tjena mittbena.
ska jag säga hur mycket jag vill ha en liten änglalik bebis? sååååååååååååååååååååååååååååååååååå mycket! jag vet inte varför men så är det. sebbe blir nästan sur på mig när jag säger det till honom, haha. hans teori eller hur man nu säger är att vara tillsammans med en tjej/kille i drygt tre månader innan att ens tänka på att skaffa barn tillsammans. och det är just för att han har haft flera kompisar vars förhållade varit skit bra fram tills just tre månader. det är ju iuförsej smart och så men ändå, me want. det skulle vara bra sött med en gravidmage och allt sånt :') det gäller bara att vara snyggt-gravid. när man går in i olika butiker och råkar kolla på bebiskläder så är man ju helt fast, får nästan lust att dra in någon på toaletten just bara för att ha någon att köpa kläder till. haha okej kanske inte ritkigt så men ändå, jag vill haaaaaaaaa! jag vet jag veeet.. man måste hitta någon som man kan skaffa det med och inte bli övergiven precis när den föds blablabla. I DON'T CARE! ..eller okej det gör jag väll. ensam mamma är väll inte så kul om man tänker efter but anyway. allt jag ber om är en liten söt tös med blont lockigt hår, kristall blåa eller bruna ögon, lite bebishull, stora läppar, tjocka kinder och ursöta kläder. det skulle vara en drömm som gick i uppfyllelse enligt mig :) namnet är redan taget men det tänker jag inte skriva här för ingen får ta det/dom, hahah. emma och anna är väldans avundsjuka ;)

anledningen till detta inlägg var att jag såg att jamie lynn spears döpt sin bebo tös till maddie briann. ett ganska sött namn.

jag är kär. helt såld, nya favoriter.

alphabeat - boyfriend


alphabeat - 10000 nights


alphabeat - ocean blue


alphabeat - digital love

ehm ja.. hehe.. jag får väll skylla på att dom är total grymma och jag älskar dom. för det är sant. alla deras låtar är så otroligt bra, fick nästan ångest av vilka jag skulle välja. jag tycker personligen att ni ska in och lyssna på youbube eller nått sånt på dom, det är mer än värt att lägga ner tid att lyssna. ni kommer fastna lika fort som jag gjorde det.

dom är toppen praa

those dancing days - those dancing days

living for music, living in a dance
music for life, those dancing days

those dancing days - run run 

K U U U U U L !

okej först var det lite depp för jag och alexandra kom på att vi inte kommer ses på en hel jävla månad(!!!!!) men sen kom smartingen på att i augusti ska hon och emma med to the west coast och det kommer bli så förhimlacpdunderunderbart KUL! längtar som satan! hur länge vi är där vet jag inte men åh va najs det kommer bli. åka ut med båten till olika öar, klättra i bergen (haha), bada, sola, gå på upptäcktsfärd, käka pipersglass, sola, bada, sola, bada, sola, bada. ååååååååååh ge mig det nu! :D


en skön en

fragma - toca's miracle

det finns säkert en annan video till den här låten också men jag tog denna just för att ge lilla daggen lite ögongodis

it ain't over 'til the fat lady sings

bara för att jag vill att ni ska veta vem den kattigaste katten jag vet är.
 
there you have her gott folk,
miranda josefin meredith park


ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on

GRATTIS SÅ HEMSKT MYCKET ON THE BIRHTDAY SÖTNOS! :)
hela arton år blid denna lovely brud idag, nästan helt galet vad tiden går. känns som om det var igår vi byggde paraplykojor, fick jonte att svimma, lekte med barbie, åkte till macken varje dag, blev jagade av sara efter att ha sett sjätte sinnet. hm, vi måste ses snart för nu blev det exakt så som vi sa att det inte skulle bli! åter igen.. vi får ta tag i det här nu i think :) hur som helst stooort grattis, löve ya!

en tanke..

åh sebbe kom nyss till mig med päronsoda, precis vad jag behöver. och nu står han och diskar upp det jag skulle diska, han är bra snäll han. ibland.

för övrigt så var det en usel match, sverige sög verkligen. eller alltså egentligen så kan man ju inte säga så eftersom att man säkert inte gjort det bättre själv men ändå. samma sak med olika kändisars stilar. egentligen så är det ju nästan ingen berömd hollywood människa som man kan avguda hans/hennes stil för dom har ju fasen flera olika stylister som stylar dom hela tiden. det är dom man ska avguda inte kändisen. egentligen då. lixom vem skulle inte ha snygga kläder och allt sånt med stylist? det gäller ju iuförsej att hitta en bra men ändå.

jaja nu ska jag inte tråka ut er med mer text att läsa, blir nog inga fler inlägg för idag. i morgon är en dag icke lik dom andra, det är nämligen kaki/kakan/karru födelsedag :D hela arton år blir bruden, helt sjukt vad åren flyger iväg. nåväl hare bra, sov sött och allt sånt. pusshej :)

& jag försöker att bry mig mindre.

jag ger upp. jag vill inte men jag tror inte att jag kan låtsas som att jag inte påverkas av att du bara skiteri mig. jag klarar det inte längre, det äter upp mig innefrån. du ger mig förhoppningar gång på gång och sen bara krossar dom. ena dagen säger du att du saknar allt och sen andra dagen så är det bara fuck you, jag behöver inte dig. whats up with that? hur länge har jag inte väntat på dig nu? drygt två månader om jag inte misstar mig. hur länge ska du ha mig hängande? du leker bara med mig, med mina känslor. det måste kännas underbart att krossa någon du verkar avskyr så mentalt, den känslan skulle jag vilja känna. fast.. jag tror jag är för snäll för sånt.

eller.. jag sårade ju dig, i know. det var inte med flit jag lovar. du var min, ingen annans, bara min. vilken underbar känsla. "jag älskar dig sofia." en gång till, kan du inte bara säga det en liten gång till? snälla hjälp mig förstå. vad gör jag för fel nu? nått är det antagligen. vad ska jag göra för att du ska förstå? jag har förändrats, positivt. jag är mer mogen nu än vad jag var för ett år sen. allt jag ber dig om nu är endast en halvtimme, då kanske jag kan få ut lite av det jag vill säga dig. men vafan, jag skulle ju ge upp. jag ska, jag vill, men jag kan inte. fan jag kan inte. oh lovely nu vart det ett sånt där patetiskt kärleks inlägg, attans. förlåt till alla där ute som läser detta men jag kan inte rå för det. det bara kommer och ibland måste man skriva av sig lite.

"jag kan leva utan dig, jag väljer bara att inte göra det."

do it


här kan du vara med och tävla om den söta klänningen från glitzy.se!

mycket viktigt meddelande

http://perezhilton.com/tv/?videoid=a4df1d7e236bb
visdoms ord av urvackra angelina jolie.

check it!

hon måste ju typ avguda mig? och nu gjorde ryssland ett mål ocks, satan.

bild: annaaaa

kooom igen

helluhelluhellu!
la för en stund på telefonen efter att ha snackat med mongoemma i drygt en halvtimme. det var kul, eller det hon hade att säga i alla fall. man fick sig ett jävligt gott skratt! jaja hur som helst så är det sverige - ryssland nu och jag hade faktist tänkt att kolla på den.. ensam. kul va? :) ääh det kommer säkert fungera finfint. om inte annat så kanske jag ringer hit en liten söt kis.

idaaaaaaaaaag har vart en as seg dag och jag har i princip gjort nada. kulkulkul. johanna fick stå ut med mig en sån här kul dag. men hallå! i morgon eller på fredag morgon så åker jag till west coast så jag påste packa det och sen så när jag kommer hem så har jag två dagar på mig att packa till p&l. jag har ungefär zero aning om vad jag ska ta med mig och inte ta med mig så där får tobbe bli till min hjälp ^^ han måste, jag tvingar honom för jag är lost. grejen är ju att jag säkert kommer packa ner något jag gillar och sen kommer den gå sönder eller nått sånt där nere, ska försöka undvika det men ingen garanti. jag har inget tält så jag får väll loda runt från tält till tält i dom tre dagarna vi ska vara där.. haha nejmen jag får trycka in mig i någons tält. jag total vägrar att sova själv, nejnejnej till det!

men okej nu orkar jag inte skriva mer, pusshej :)

thats what you get when you let you'r heart win

paramore - thats what you get
den har länge varit en favorit men lite bortglömd på senaste tiden, hur som helst så är det en lovely låt.

hej

min hjälte för kvällen - martin lenstad. vi var ju då lite gangstas och klättrade upp på gvs taket igårkväll. lite smått läskigt efterson att jag hade alexanders enorma skor. men jag kom upp i alla fall så det var praa. bara det att jag kom upp sist och då fick jag ta smällen att vara där uppe i en minut för att sen klättra ner igen med dom andra. ner var nog värre än upp. men som sagt så kom en räddare i nöden, dvs martin. tack så mycket, det var en nära döden upplevelse for sure.

meeeen okej nu ska jag vara lite social så att inte alexander åker hem. eller det skulle inte skada just nu för han saboterar för mina älsklingar (läs fiskar). lill-erik har blivit skit stor och jag funderar på att släppa ut honom bland dom stora men vill ändå inte riskera att han blir uppäten.. hm tåls att tänka på. men jaja ni får ha det bra människor. pusshej :)

gårdagen för hela slanten

uh intensiv bloggning här, haha. nejmen jag har ingenting att göra sååå ni får stå ut :) igår var jag on a resturang med familjen pga att broder min fyllde 23 år, grattis gamling! resturangen hette la familia och ligger på kungsholmen om jag inte minns fel, tror det var italienskt. jo det var det nog. hur som helst så var det hel mysigt att spendera lite quality time med familjen, den ända som saknades var min älskade pappa.

  
  


alltså ni får ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna men min kamera suger,
GE MIG EN SYSTEMKAMERA TACK!
ps. min moder och syster ser inte ut sådär slitna och konstiga på riktigt. mamma har en tindens att bli ganska.. hur ska man säga.. ful? på bilder. och sara drack just kaffe så där har ni den förklaringen. kom på igår att hon är jävligt lik lykke li som jag tvivlat på tidigare, kan slänga in en bild later. ds.

tidigare på dagen åkte jag och emma till lindo för att spela kubb, jag skulle utklassa linus som kaxigt nog tror att han kan slå mig. mitt under ett blodigt allvar spel mellan mig och lillen så kommer max baaaaaaaam! och kletar in mitt fejs med cocosbollar. jag tackade och log. efter ett pinsamt och misslyckat försök till att ge igen så ger jag upp och ger mig på linus i stället. han får damp och springer efter mig, kletar en i hela ansiktet PLUS I HÅRET! ett rent helvete var det att försöka få ut det så in i duschen för en tvättning av emma saxh fick det bli. tack så mycket linus, du ska dö :) vi hann inte spela klart kubb heller men jag skulle tippa på att jag ägde honom..............
sen vid fyra tiden fick jag bege mig hem till axeland som icke mådde så himla toppensuper bra. vi fick hjälpa till att bära ett party tält på ett skumt sätt och måste ha sett förjävligt ut. men det var kul.


nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva så det får bli pusshej som vanligt :)

nonono!

vanessa hudgens - sneakernight

ett ord: hemskt. hon kan sjunga bra, i know it men varför en låt om sneakers? både låten och videon är total kass och jag förstår inte vad hon tänkte på. det ända bra är att hon är söt, men det kan hon ju inte leva på.
you can do better!

godmorgon

trött och sliten morgon men man mår bra ändå, tänkte börja dagen med ett lite citat från en dude named jonathan strömgren som jag fastnade för när jag läste hans blogg ^^

"det är som om någon har sprängt en granat i mig och mina delar sitter inte ihop. nu får jag möjligheten att pussla ihop mitt liv som jag vill, fast jag skulle vilja ha flera pussel."

jag gillaren och om jag inte läste fel gjorde han det också, haha. men det är med all rätt, den är bra (:
check it out --> http://heftig.blogg.se/

mk for elle





bilder: http://lifebylidman.se/

dalai lama strikes again

om man skulle slå upp snäll/ängel/guds gåva och allt sånt gulligt så skulle det bara stå sofia sandahl. ett hus har brunnit ner här i lindo och då är det ju självklart massa utslitna och hungriga brandmän här, så jag tänkte "hm, varför inte bjussa på cocosbollar?", det gjorde jag.

jag: vill ni ha cocosbollar?
brandman: jaa får vi dom?
jag: ja självklart
brandman: åh va gott, tack snälla!

som sagt, jag är ibland en gåva från gud.

gårdagens bilder

efter att jag sagt till dom att inte smaka --> 
vi hann gå förbi men då hörde jag att dom viskade, fnittrade och vände tillbaka eftersom att dom matvraken fortfarande var hungriga efter mc, stackars barn. dom kommer säkert bli magsjuka snart.

det fanns kött man kunde smaka också..
faaaast det var inte klart -.-
  

efter att emma kläckte ur sig att hon skulle gå och befria josef(?)

fixning av hår:
   
tro mig det var inte sådär jag ville ha! ..och ja, jag har fastnat för peace tecknet.

tack för mig.

smått panikslagen

okej så det är peace&love om ungefär en vecka(!!!) bara och jag har ingen aning om när vi ska åka? vad man ska ha med sig? vad man ska äta där? finns det någon risk att man kan duscha där? ska tandnborsten med? hur ska vi sova? jag tänker inte sova själv! vilka är det som ska med? ska man skippa att ta med kläder/saker man är rädd om? jag har tusen frågor till och vem ska svara på dom? jag får lite smått panik, lixom en vecka det är ingenting! pratade med erik för en stund sen men där kom vi väll inte riktigt överrens om någonting, bara att han skulle höra med dom andra när vi skulle åka. jag vet inte ens vilka "dom andra" är, först så var det så att det skulle vara jag, erik, linnea, fredric och liard som skulle åka med det verkar som om en förökning har uppstått?

jag är sjukt taggad men samtidigt lite.. rädd? haha. håret kommer ju inte bli lite äckligt om man inte kan duscha på hela sex dagar, usch. fast ändå så är det ju det man får räkna med, alltså smuts och sånt. jamenar det är ju en jävla upplevelse så att säga och jag kommer säkert leva på det ett år framöver. iiiih, jag vill åka nununu! eller jag vill åka nu om jag skulle vart bättre förberedd för just nu vet jag nästan ingenting. bara att vi ska åka och det är ju inte mycket. hjälp mig, jag får panik. EN VECKA! helt sjukt. okej jag överreagerar nog men jag kan inte hjälpa det, det bara kommer och jag måste skriva av mig. men nu är det gjort så jag är lite lugnare :D hm.. ja nu ska jag vara social till emma, pusshej :)

ps. HEJA SVERIGE! ds.


gammla favoriter

pussycat dolls - i don't need a man


pussycat dolls- stick with you 

två låtar som jag spelade sönder för några år sen men they keep going strong så att säga. dom har olika innebörder men som sagt så gillar jag dom. okej nu vart jag nedrans hungrig så om jag skulle ta och kila ner till köket och äta nått låter väll ganska logiskt?.. ja, så får det bli, hej på er människor nu är det äta-dags.

alla i min omgivning dör..

..alltså fisk mässigt. mamma sa för en stund sen att hon hade hittat en död fisk tjej i mitt akvarium idag. vet inte ritkigt vem det var men det beklagas enormt. är det något jag gör som får fiskarna att dö? jag ger dom ganska mycket mat men jag tvingar dom ju inte att äta?! dom väljer ju själva lixom, + att man inte kan dö av det, eller? hm however så hoppas jag att du får det bra i fiskhimmelen. amen.

den här dagen började bra och allt sånt men sen nu vid halv elva tiden så förändrades det ganska skarpt. jag och min lilla älsklings emma drog oss tillsammans med vendela "ölarn" grudd ner till gu (gustavsudde) i hop om att ha lite kul.. fel av oss. det var bara massa 92:or där typ och dom verkade ganska dryga, dom vi träffade i alla fall. visst fanns det några bekanta ansikten här och där men inte så fasligt många man kände kände. skönast på plats var nog marcus ivarsson med sina stekarbrillor, ohja det var hett. tråkigast/dummast/allt-annat-dåligt var nog alexander olsson som dissade oss lite väl mycket. det är någonting med den där grabben alltså. när vi är typ i lindholmen eller nått sånt så kan han vara med oss hur mycket som helst men när vi är på något sånt här "centralt" ställe eller vad man nu säger så drar han bara. skäms han över oss? tycker han egentligen att vi är dumma i huvudet? ja det är många frågor kring det som snurrar runt i mitt huvud.

i alla fall så var det sååå ingen höjdar kväll, jag har ingen aning om varför vi var där så länge utan det bara blev. urkass kväll helt enkelt. får hoppas på bättre i morgon så jag ska hem till daggen och kolla på en kärlekshistoria :) han är min hjälte ibland.

nej nu vet jag inte vad mer jag ska skriva, bilder från dagen kommer kanske i morgon eller när jag har ork. nu ska jag gotta mig med fettiga chips och se filmen hocus pocus som jag inte sett på år, den är bra. jaja ni får ha det så bra, sov sött och allt sånt där. pusshej :)

finally

jaaaaaaaaaaaaaa! det är fasiken sommarlov nu och hujedamej va skönt det är :D idag efter the school avslutning så gick jag, emma och anna till täby och hade det cp. dom är tamefasen inte kloka någonstans, men det gillas ändå. det var hur många som helst i täbban idag. två av dom var ju ändå sandro och kaki/kakan :O lite otippat att träffa henne där men det gjorde jag, haha jag vart till och med lite chockad och även lite stum ett tag. men det är inte ritkigt mitt fel, sånt kan hända lixom. jaaaaaja sen efter att ha knallat runt med dom i ungefär tre (eller mer) timmar så drog jag hem till emma där vi käkade och hon kirrade mitt hair -ett rent helvete men sånt får man stå ut med. eller klippningen blev väll bra, topparna och lite toppning (Y) nu ska hon fixa mitt hår ännu mer och sen får vi se vart vi tar vägen. det är faktist sol ute nu! nästan lite otroligt. det är också btw fredag den trettonde för den som inte visste det, lite scary.

mr. big - to be with you


underbart skön och gammal låt, gillar också att dom är så otroligt tuffa!

just leave me be

usher - moving mountains
jag tycker den är absolut lovely, jag gillar att han har en sån där pipig röst i denna låt fast ändå en sån där pipig röst som man pallar med. så som sagt, i think it's lovely!
oj nu vart det bråttom, tåget går nio över. wish me good luck :) pusshej!


en undran

VAD SKA MAN HA PÅ SIG I MORGON? inte för finklätt men ändå inte för ledigt, klurigt det där. jag är helt lost, jag borde vara och leta kläder just nu istället för att nörda mig här. usch på mig. jag funderar på att ta en lång vit kjol jag har och ha den som klänning med ett skärp in the midja, hm.. tåls att tänka på men just nu lutar det åt det. har lixom inte så mycket kläder här hos far min. attans. åh, man vill ju inte se ut som skit direkt. jaja.. får klura vidare på detta helt enkelt :/

nej nu ska jag sova i think, i morgon får man inte vara sådär äckligt grinig som man är när man sovit för lite (vilket jag har vart varje morgon sen jag började, typ). meeeeen ni får ha det bra peeps! sleep tight, don't let the bed bugs bite you. pusshej :)

snälla

en kärlekshistoria, låt mig se en kärlekshistoria. någon som har den att låna ut till moi? ännu bättre någon som har den att säljas till mig? jag är kär, den är så otroligt fin och bra. om jag inte ser den snart så kommer jag totalt smälla av kan jag lova er gott folk. har inte sett den på sååå länge och har kännt ett bra tag nu att det är dags. så snälla, jag ber på mina bara knän. finns det någon där ute som är gullig och lånar/säljer sin till mig?

för övrigt så är det skolavslutning i morgon, sen är jag fri som en fågel. åh vad skönt det kommer bli! och vad jag har längtat, helt otrolgt. en dålig och tråkig sak är ju att det inte är säkert att det blir england :( jag blir nästan lite blöt i ögat när jag tänker på det.. nej det ska bli av, det måste bli av. nu har jag intalat mig själv att jag ska åka och.. fan jag ska dit! ingenting kommer få stoppa mig, eller okej jag kan ju knappast tvinga familjen jag ska till att stå ut med mig i två veckor men ändå. jag ska dit helt enkelt, någon som vill med mig? men åååh, depp depp depp om det inte blir av.
men vafan, det ska och måste bli av!

tog den av vendela som tog den av linnea ^^

vem kramade dig sist: noel
när festade du senast: lördags
när pussade någon dig senast: slår till med en tråkig "ingen kommentar"
vem pussade dig då: samma där
vem pussade dig på kinden sist: samma där
vem klappade dig på ryggen sist: nått så knäppt gör väll bara vendela så jag tippar på henne
vem sa jag älskar dig sist: hm
vem gjorde senaste peace tecknet till dig: alexandra
vem blinkade senast till dig: ett äckel jag gick förbi tidigare idag
vem flinade senast åt dig: agnes

dagens saknad: brännan
dagens vill ha: sommarloooov
dagens smink: only mascara
dagens klädsel: vridriga :)
dagens godaste: halloumiost
dagens klantighet: glömde matsäck till klassensdag
dagens bästa: pengar
dagens frisyr: tofsigt
dagens sämsta: jag småsomnade tre gånger när jag passade barnen

senaste skickade smset: "hej jonas, jag fick sluta nu så jag går till täby centrum och äter nått bara"
senaste mottagna smset: "hey, du vilket tåg ska vi ta imorn? :)"
tredje mottagna smset: "var är du min lilla skatt?"
23e smset: har inte så många, raderar dom ganska snabbt efter
52a smset: samma där :)
sista kontakten: ägg&tomar läggaren (elin)
första kontakten: axeland
ringsignal på mobilen: destinys child - nasty girl

sista du pratade med på msn: aaaalexandra
sista du sa på msn: taskmört
den personen svarade: GÄDDA
har du blockat några på din msn: si
har någon blockat dig: troligen :D
vem är bäst som är inne på msn nu: daggen
vem är sämst som är inne på msn nu: jadu..

uuunderbart! :)

  
  
 
 favorit bild på katten själv :D
det var som sagt en trevlig och kul kväll!

you're all i see

jason mraz ft colbie caillat - lucky

bara för att max skickade den till mig och att den är grym.
nu ska emma hem och jag ska göra min älsklings soppa, v någonting :)

är det inte menat så är det inte

jag och emma ska inte stå i köket, i alla fall inte tillsammans.
kladdkakan är stenhård, våfflorna är sega och mina haricot verts var lite hårda dom med.
annars så är vi väll bra..


bilderbilderbilder

lite sen i går, inga kul bilder men jag orkar inte skriva om dagen så bilder får det bli :)
emma är en skön och supernajs prick.

   
vi målade naglarna i brist på annat, jag gillar mitt nagellack alot!
  

ps. ursäkta cphanden på bild tre, kan inte hjälpas ibland :) ds.

jag är ledig.. jag får

hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i: endast en
vad tycker du om kärlek: både bra och dåligt
när kramade du någon sist: för typ en timme sen
saknar du någon speciell person: svar ja 
har du svårt för att bli kär: tveksamt
när kysste/hånglade du med någon sist: ingen kommentar
ångrar du det: ingen kommentar
är du singel: ja
när fick du senast en komplimang: hm, jag vet inte riktigt
har du hånglat med någon av samma kön: nej


har du någonsin:
hånglat med nån riktigt ful: nej
hånglat med fler än 50 pers: nej
hånglat med fler än 3 pers på en kväll: im not a whore
gjort något riktigt dumt: jaa
gjort något du verkligen ångrar: ett flertal gånger
åkt ambulans: nej
gjort nåt olagligt: jo, i yngre dagar
blivit polisanmäld: nej
fått din mamma att gråta: kanske? nej jag vet inte riktigt
slagit ner någon: min brorsa på skoj, men jag kan inte rå för min styrka
skämts över dina föräldrar: ja
skämts över dig själv: ja
bråkat med din pojkvän: har ingen just nu men det har hänt
tar du droger: nej
dricker du: kan hända.......
vad hatar du verkligen: det finns så mycket
vill du gifta dig: ja!
vill du ha barn: ja!

de senaste 48 timmarna har du?
gråtit: nej
kramat någon: ja
pussat någon: nej
köpt någonting: ja
sjungit: hela dan varje dag
saknat någon: samma där

tar du receptbelagda mediciner: nej
vem vill du fika med just nu: någon mysig person, kanske kaki/kakan


det regnar i stockholm idag

..okej det rättare sagt öser ner regn just nu, helt otroligt. vad hände med värmen? vart har solen tagit vägen? som bortblåst, fan. jag som ville bli brun! ..eller vad säger jag, jag är redan brun men jag vill bli ÄNNU brunare. det skulle sitta fint. gårdagen var otroligt kul så tack så mycket för det :) jaaa nu vill jag inte skriva mer för nu ska jag kolla klart på fabulous life of.. på mtv och sen kolla på mitt liv som popstjärna (ja fanny jag gillar den fortfarande) och my boss´s daughter.

juste jag måste ju hinna till tobbe och packa ner mig i hans resväska till hultsfred också.. hm blir lite körigt. menmen får se hur det blir. hare fint människor, pusshej :)

ja hej det är jag igen

måste bara skriva att lördagen ägde! det var lätt den bästa kvällen på länge alltså, kanske till och med den bästa kvällen på dom två senaste åren! tack till alla som gjorde kvällen minnesvärd, you'r lovely :)

så det kan gå

jag är ledsen men jag har ingen som helst blogglust just nu, vet inte riktigt när den kommer tillbaka men inte på ett tag i alla fall. det har hänt lite kul men ingenting woooow-kul så det får ni helt enkelt fråga mig om ni så hemskt jättegärna vill veta :) men musik kan ni räkna med, ohyes! kommer bara inte slänga in dessa långa texter.

jaja, ni får ha det bra under dom här obloggande dagarna. pusshej :)

rubrik

jag har inte så mycket att säga om dagen för det har inte hänt så mycket riktigt roligt om man säger så. däremot kom jag på idag och en del va gårdagen att min syster inte är så dum som jag trodde, eller alltså hon är inte elak så utan jag trodde bara inte att hon skulle vara så snäll och "förstående" om man säger så. men det är hon och jag gillare.
du är bra, till och med toppen.

you're amazing just because you are

neverstore - waiting

min nya favorit.

bara massa kärlek

alexandra klein.
emma axh.
miranda park.
mikaela broo.
vendela grudd.
brudarna i klassen.
family.
some dudes.
alla jag inte kommer på nu.

ni är underbara.

pinsamt

god morgon!
gårdagen gick bra, vart nog lite förmycket av det goda bara men det får man leva med. jag gjorde nog bort mig lite där på kvällen och sa kanske några opassande saker så förlåt förlåt förlåt! "jag är inte såhär i verkligheten" har jag hört att jag sa ett antal gånger, men det är sant jag lovar. människorna som var här var väl alexandra, david, emma, miranda, mikaelak, jerry, daggen, alexander och sen kom till och med tobias gustavsson, en scullman, freppa och oskar. jag vart minst sagt förvånad. det var väll kul antar jag, eller okej det var mycket kul men ja.. vet inte ritktigt vad jag ska säga om saken.

idag ska jag vara med alexandra och jag har faktist ingen aning om vad vi ska göra men någonting kul förhoppningsvis. however så ska jag inte skriva mer nu för jag har ingen ork till det. ha det bra, pusshej :)

jag hatar skavsår

dom är hemska, dom gör bara ont och är fula. nej skavsår borde inte så existera.
jag och emma gick ända från centrum hem till mig, det är inte så långt men bär man på massa kassar och en tung väska så är det en otroligt lång och hemskt väg! båda hade skavsår och det stekte på som aldrig förr, jag har en svart klänning på mig och det var inte den bästa idéen om man säger så. men nu har man i alla fall allt fixat till ikväll och det känns jäkligt bra :) har till och med gått ner till stationen och flyttat saras cykel från att hon bara ställt den på en trottoar när tåget kom. jag måste typ ha sett kriminell ut, eller alltså som att jag var en cykel tjuv.

nu är alexandra och emma här, dom fixar lite med grillen för det är någonting jag inte kan. ikväll blir det riktigt kul förhoppningsvis :D miranda och davidi är påväg hit också. jag är så huuungriig, har precis fixat marinad till våra cotletter eller hur det nu stavas, i hope den blir good.
nej nu ska jag vara lite social till the peeps, kysshej :)

emmas order


okej enligt emma måste jag lägga upp den här, jag vet inte vad det är så det blir kul. eller det är säkert nått jättetråkigt för hennes humor kan vara ganska torr ibland, haha.

för mycket musik existerar inte

jack mcmanus - bang on the piano

man blir så glad när man hör den här låten, den är kul.

har haft den här förut men den är bra, otroligt bra.

a fine frenzy - almost lover

i never want to see you unhappy
i thought you'd want the same for me

goodbye, my almost lover
goodbye, my hopeless dream
i'm trying not to think about you
can't you just let me be?
so long, my luckless romance
my back is turned on you
i should've known you'd bring me heartache
almost lovers always do

i cannot go to the ocean
i cannot drive the streets at night
i cannot wake up in the morning
without you on my mind
so you're gone and i'm haunted
and i bet you are just fine
did i make it that easy
to walk right in and out of my life?

you can call me fucking dali lama

god morgon!
igår vart en ganska mycket trevlig kväll faktist, david, alexandra och emma gjorde mig sällskap i min ensamhet nu när mor och lillebror är i göteborg och syster ute och fetsar. vi åt chips, lyssnade på musik, spelade spel, planerade nästa kväll, dansade och lite annat kul, lite härligt funchill så att säga. okej jag känner att jag måste föklara mig lite.. det där spelet om man "förlorade" eller vad man ska säga så fick men göra pinsamma saker och jag var tvungen att busringa till en som dom bestämde och peppi blev mitt offer. jag sa att jag var någon pillan atp eller så, sen kom jerry till telefon och då vart det ännu mer pinsamt då han sa "det är inte sofia då? joo det är det", då la jag på fort som fan och det kanske blev lite för uppenbart. men i alla fall det jag vill säga är att jag inte är så dum i huvudet som jag verkade igår, ledsen!

flickorna och pojken drog sig hemmåt vid tolv tiden och då vart jag all alone, jag trodde att min systser skulle komma hem snart men jag hade nog fel. jag skickade ett sms till henne klockan två och sa att jag skulle sova och att hon i morgon måste köpa mat till mig så att jag inte dör. jag somnar men hon ringer och väcker mig. jag somnar om och vaknar 10:02 av att mobilen ringer.. det är hon. hon befann sig vid vigbyholms trafikplats och frågade när bussarna går. supersnäll som jag är gav jag henne inget otrevligt svar utan gick lungt och stilla ner och startade datorn. im such an angel.

idag blir det till att åka in till täby med a&e sen tillbaka hem och fixa lite kul. okeeeeeej klickade nyss på någon knapp och allt vart kursivt, jag försöker klicka bort det men utan framgång, nåväl det får va. nu ska jag äta frukost för jag håller på att dö av hunger, tjingeling! :)

NU ÄR DET DAGS IGEN!!!!

Det är den kattiga gästbloggaren EMMA AXH!!!! Det är jag =)
Jag tror dom hatar mig!!! Dom vill att jag ska säta på bra musik och så gör jag det, men det ä det att dom vill ha CP-musik.

TURN THE LIGTS OFF IN THIS PLACE!!!!! I WANT SOME DIRRRTY THANGS!!
SOM EN KATT!! ELLER EN MUS! WAWAWIIIVA

DEN SOM VILL KOMMA!!! CALL ME!

DOM DJÄVLARNA TROR ATT JAG KAN ALLTING tjarå säger jag bara =)


du gillare

lite bilder från tisdags, antingen kör alexandra med stängda ögon och slickar sig på läppen eller stängda ögon och ler. man ser ingen annan "pose" med henne :) kul...
  
 

bilder från igår:
   
 
misslyckat försök på gruppbild -->


sail away with me honey

igår så var det så att jag drog hem till vendela och åt ris, chicken mcnuggets, sås och en mängd med vatten för att hon inte fixade bort det innan hon hällde på riset. smart brud det där! sen så drog vi till centrum för att lämna en sak till en tjej, efter det så mötte vi upp limpi, jocke och en till som jag pinsamt nog inte kommer ihåg namnet på. vi skulle dra hem till erik för att lämna hans halsduk och en custom made kofta med massa fina klistermärken på :) linus och jocke var tråkiga och drog hem så jag, erik och vendela drog till stationen för att möta upp linnea och cia. har inte träffat henne på sååååå länge så det var kul helt enkelt! vi gick ner till gustavsudde för att kolla om några var där men så klart så var det nästan tomt.. vi gick ut på en brygga för att prata lite och ha kul.

när vi hade fått nog av alla albinomygg där så gick vi till tåget för att åka ner till centrum och köpa chips och sen vid tolv tiden blev det byebye för då skulle jag och lilla vendi krypa hem. när vi kom hem så bytte vi om det värra snygga kläderna, tog chipsen och gjorde saft i två vaser och gick ner till ett litet elhus i närheten för att sitta dör och snacka skit. vi ringde till limpi också, det tog ungefär en halvtimme för honom att tänka på om han skulle komma :) han gjorde oss sällskap i kanske en halvtimme och sen drog han tillbaka till glenn. ett tag där efter så kommer ingen annan än jonathan wikzell! han var.. nykter och glad *host* nejmen det var kul att träffa honom, prata lite minnen och shit :) efter ett tag så kommer lilla limpi tillbaka, HAN ÄLSKAR MIG! jag lovar, det är sant. blev lite dans från vendelas sida och annat kul. vi gick väll hem vid halv två kanske och sen gick jag ut igen för att se om jonte hade kommit hem.. haha leka lite mamma är aldrig fel.

i morse vaknade jag halv elva då vendela kom in i mitt rum och väkte mig med att kasta ett gossedjur på mig. vi skulle nämligen upp lite tidigt idag för att vi skulle ner till centrum och se på när johanna sjöng, helt otroligt vacker röst den där tösen har. vi träffade även sandro och erik på tåget som skulle käka så vi hängde på. jag vet inte ritkigt hur mycket klockan blev men vi drog i alla fall till lindholmen för att kolla match, moif - brottby? jag kanske har fel. men i alla fall så var väll det sådär hyfsat kul. det roligaste var nog när jag var och mötte vendela och när vi var i en backe några meter från planen och hon trillar, haha!.. sen bar det väl av hemmåt typ fyra eller nått sånt kul.

jaja nu ska jag gå och laga tobbes förslag på mat, makaroner och köttbullar vilket är en klassiker. vi får se vad som händer ikväll för just nu har jag ingen aning. ledsen för att det vart ett sånt jävligt långt inlägg men jag hade lite att skriva om :) pusshej!
ps. det kommer bilder ds.

music please

beyonce - flaws and all
 

destiny's child - nasty girl

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

melissa horn och lars winnerbäck- som jag hade dig förut
va, vad är det här? jag brukar inte gilla lars winnerbäck?!
nått är fel, eller är han bra på riktigt?..

sött

hittade nyss några finfina bilder på nicole richie och hennes lilla family.

  
 
bilderna är ifrån linneas blogg.

do it

om ni har lite tråkigt så kan ni ju alltid besöka miss wimans blogg :)
riktigt fula bilder på några jag inte vet vilka det är...........

http://sophiawiman.blogg.se/

i brist på annat

jag är i skolan och har datorkunskap i ett hett rum, då får man faktist lägga in en nördig lista.

vilken personlighet har du?

sprallig:
[x] du gillar att dansa
[x] du är ofta glad
[x] du har sett fler än 2 Bring It On filmer.
[x] du hatar att gå & lägga dig
[x] det är ofta du som ringer dina vänner, inte tvärtom.
[ ] folk har tyckt att du borde lunga ner dig lite
totalt: 5

deprimerad:
[/] du blir lätt sur för ingenting
[x] du kan bara få för dig att hata någon helt plötsligt
[/] Ibland får du lust att ta livet av dig
[ ] du börjar bli mer & mer ensam eftersom du aldrig orkar vara med någon
[ ] du gråter dig ofta till sömns
[ ] du har skärt dig för att den fysiska smärtan ska dämpa den mentala
totalt: 2

blyg:
[/] du drar dig ofta undan när du träffar nya människor
[/] du hatar att prata inför en stor grupp
[ ] du håller dig hellre hemma än går ut med dina kompisar
[ ] om du träffar en person du inte känner som pratar med dig tittar du ner i marken & rodnar
[ ] dina föräldrar tycker att du borde ta för dig mer
[/] du lyssnar hellre på vad andra har att säga än pratar själv
totalt: 1½

egoistisk:
[x] du hatar att förlora
[/] du blir sur om någon avbryter dig när du pratar
[x] du gillar att få uppmärksamhet
[ ] du hatar att lyssna på vad andra säger
[ ] du har svårt att ta instruktioner
totalt: 2½

rolig:
[x] du säger ofta ironiska saker, som andra uppfattar som roliga
[x] du skrattar mycket & ofta
[x] du kan många historier
[ ] du skrattar bara åt dina egna skämt om alla andra gör det
[/] du är klassens clown
[x] du har någon gång gjort så att någon skrattat tills den fick ont i magen
totalt: 4½

sprallig: 5
deprimerad: 2
blyg: 1½
egoistisk: 2½
rolig: 4½


bara massa plus

cobra starship - guilty pleasure

jag är fast, tackar till elenor som skickade den till mig :)

tonight im sleeping alone

hektisk dag!
det började med att jag var tvungen att skynda på med migg prov för att hinna med tåget som gick 13:39, jag gick ifrån skolan 35 men jag hann. otroligt! sen så blev det att åka till bällstaberg för att kolla på fotboll och för lite quality time med den söta miranda :) alexandra och emma kom också dig och kollade, ritkigt trevligt! därefter var det meningen att vi skulle vara med ett pucko (tänker inte använda hans namn), men han åkte hem till sig så det vart det inget av. bögjävel. vi åkte hem till mig för att sola, äta glass och bara umgås. det var mucho trövligt, fastän jag var tvungen att åka där ifrån runt kvart över fem för att åka till jonathans student, det var bara det att vi skulle ner till centrum för att hämta susanne som också skulle med.

min pissapa till far gick upp till hennes lägenhet för att byta till dom nya kläderna han hade där, det tog ungefär en kvart och klockan hann bli tjugo i. jag insåg snabbt att jag inte skulle hinna till student barnet för jag skulle åka och träffa sophia kvart över i centrum för att kolla på en musical. jag hoppar därför ut ur bilen och beger mig till centrum, får ett oväntat samtal från johanna som ber mig möta henne i centrum för att hjälpa henne välja hårnålar tills i morgon och visst gjorde jag det. hade ju lite tid över tills sophia skulle inta plats i centrum. efter hårnåls väljning och lite skitsnack så går jag och ph till lilla vallentina, det tog tjugo minuter för dom att fixa en pizza(!!) och vi fick den halv, dvs då musicalen började. vi kom dock tio minuter försent, men det är faktist ganska bra gjort! tjockade i oss pizzan på mindre än fem(!) minuter och lämnade en del. det ni! "the man of flower power" den var bra men förjääääääävla lång. vi hade ju ändå lite mycket kul längst där bak med dans, sång och tagning av bilder :D fick åter igen stressa för att hinna vara hos familjen söderblom en liten stund och visst hann jag det, ungefär en halvtimme. men det var trevligt :)

nu ska jag kolla klart på greys och sen sova, helt ensam. nobodys home :| läskigt men jag ska nog klara det.. haha nejmen ha det fint peeps! pusshej :)

  
 
finfina bilder bjuds det på också!

JAG VANN!

http://sophiawiman.blogg.se/
GÅ IN OCH KOLLA, JAG VANN FOR FUCK SAKE!

blekvendi


jag får inte nog av gossip girl, det är så bra så bra så bra!
för tillfället har jag en diskution med vendela om vem som är brunast och det ser ut som om jag vinner med häst längder! men det är väl inte så konstigt, hon är ju likblek den där tösen. pinsamt. själv ser det ut som om jag är från afrika, chile, spanien eller grekland. tänker inte lägga upp några bilder på tjejen för då skulle hon skämmas allt för mycket, i think! man blir lixom bländad, eeääch! om hon står längst en stor vit väg ser man henne inte ens :)
aaaaaalltså jag kan väll slänga in en bild på vitingen så ni får se med egna ögon

VIT!

celebrity talk


är det bara jag eller är kylie minogue väldigt lik hilary duff på den här bilden?..


alltså kolla riktigt noga vad söt shiloh är?! får mig att vilja ha kids ännu mer (a) haha fast då måste man vara sådär snyggt gravid, annars är det inte kul. när barnen skriker och gråter är det inte heller så kul, dom ska vara sådär härligt gulliga och jätte gosiga. ge mig ett barn! helst en med bruna ögon, blont lockigt änglahår och en gosig personlighet. det skulle vara guld värt. eller blåa ögon funkar också..


  
ge mig ashley tisdales hår, hennes ögon, hennes linne och hennes underbart söta hund!
har inget mer att säga, love her!

everybody does it


sara jessica parker åker runt i europa och promotar sin nya parfym covet. nyligen var hon i franska huvudstaden paris där hon lanserade parfymen på exklusiva sephorachamps elysées.

brunbrunbrun

jaaaaaaaa hej!
idag har jag vart i skolan och det var helt okej, med rätt personer så kan till och med en skoldag bli kul! sophia har fotat lite extra idag just för att hennes blogg ska bli en fotoblogg, hahahaa fula unge. men det kan bli kul så vill ni se fula bilder på mig och andra så ska ni definitivt kolla där lite då och då :D när jag kom hem ifrån skolan så solade jag i ungefär en timme vilket var underbart, fast det blåste lite för mycket idag tycker jag. just nu sitter jag och pluggar arbetsmiljö och säkerhet och det suuuuger rent ut sagt. sen så måste jag snabb kolla vad jag ska ha för prov på torsdag, fack allting kommer på en gång nu. kulkulkul.

i morgon så ska kanske jag och sophia på en musical som små skitarna ifrån midgårdsskolan gjort, men det är inte säkert för verken hon eller jag vet vilken tid det är och vi vågar inte fråga ^^ sen efter skolan i morgon ska jag vara med alexandra, emma, alexander och kanske någon/några mer, fast dom vet inte om det eller alexander vet men ingen annan. i alla fall, jag är ensammen hemma i morgon så alexandra ska förhoppningsvis sova här, annars blir det lite mycket tråkigt. fram mot kvällen eller aa middagstid i alla fall så ska jag knalla ner till familjen söderblom där jonathan tar studenten, grattis :)

nej nu måste jag plugga vidare, jag kanske slänger in ett inlägg senare. pusshej!

HAHAHAHAHA

min otroligt fula och gräsliga vän sophia wiman har skaffat sin en nördig blogg och jag måste dela med mig av den! hahahahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fuling.
http://sophiawiman.blogg.se/

school ffs

just nu sitter jag i skolan och har HUR KUL SOM HELST! nej det där vad en stor lögn, det suger römpa. det ända roliga är tetris tävling med ph. har precis ätit lite lunch och som vanligt blev det överkokt barnmat, mumsi :) fil och flingor är gött! + att man blir mätt av det.
idag ska jag endast plugga och kaaanske sola. fast ikväll blir det ju gossip girl och dh med miss klein, kulkulkul. då kan vi äta upp all glass vi köpta igår också.

anna masserade nyss min skalle och guuuuuud va skönt det är! kanske ska börja betala henne för det? hm tåls att tänka på. nej nu börjar typ min lektion, hare gött! pusshej :)

drog en sväng förbi elwnr och tog denna

dagens humör: glaaaad
dagens mående: måendet är bra
dagens borde: plögga, suck
dagens frisyr: knut on the head
dagens klädsel: svarta leggings, tischa, väska och skor
dagens planer: lyssna på musik och plugga
dagens materiella vill ha: kläder
dagens längtan: peace and love! :D:D:D
dagens fundering: vad ska man göra i helgen?
dagens beroende: musiiiiik
dagens tråkigaste: att alexandra drog innan vi hann till lekparken
dagens roligaste: alexandra luktar knull
dagens middag: lasagneee
dagens låt: alla låtar med ne-yo

musik <3

fabolous ft ne-yo - you make me better

yves saint laurent


rest in peace yves.

hemskt mycket kul..


SUPERBRA

pussycat dolls - show me what you got, live from london

STANDARD NÄR MAN ÄR MED ALEXANDRA OCH MIG!

living the good life

TJA!
idag var det skola och det var kul.. ja.. hade ett prov jag knappt pluggat på så det gick väl som det gick. vid elva gick jag och anna till täby för att käka glass, till att börja med i alla fall. jag köpte två par nagellack! det är nästan standard. den här gången blev det ett rosa aktigt och ett lila, jag är nöjd. hälsade på saffie också, väääldigt trevligt :D + att det jobbar en sjukt snygg kille där på mq också. kommer nog komma dit mycket så småningom :) det lär hon gilla. blev så att jag hoppade på alexandras tåg halv tre och mot centrum där vi först träffade mikaelak och jossan, och sen vendela och johanna. blev värsta 9b träffen idag! eller var och en försig i alla fall. minst sagt cuult. efter att ha pissat lite på biblioteket så knallade jag och klein upp till ica för att köpa lite gött götti gött gött. tänker dock inte säga vad det är för jag vet inte ritkigt om det finns några minderåriga som läser denna oerhört lästa blogg *host*

just nu sitter vi här och pluggar, dricker saft, skriver till varandra, pratar skit och mycket annat KUL!
alexandra glömde att ta på deodorant i morse, omg alltså hon höll på att dö bara!


jag är dålig på sånt här med rubriker

idag blev det fotbollskollning med vendela och linnea, väldigt kul. brände på som satan en stund men sen blev det väl lite mer behagligt. erik spelade och röt till med "tyst vendela!" när hon skrek "bra jesus" 5 gånger. men det var kul och allt sånt. jag känner att jag inte har så himla mycket att skriva om just nu. har precis vart nere i centrum och hyrt film, hade tänkt hyra en kärlekshistoria som är så bra så bra så bra men den fanns ju då inte.. det fick bli marie antoinette istället. så nu ska jag mysa till hyfsat mycket med den och min lindt with touch of sea salt, den är lööövely jag lovar.


morgonpigg?

hejhejhej hemskt mycket hej!
jag var helt klarvaken klockan sex i morse och trodde att klockan var någorlunda gå-upp-tid. jag fick tvinga mig själv att somna om, men det tog typ en timme. men jag grejjade det och vaknade halv tolv, mucho skönt! sen dess har jag suttit ute och pluggat med både det ena och det andra. just nu håller jag på att skriva om hasseludden, nämligen en fritidskunskaps uppgift. väääldigt kul!

förövrigt så hatar jag max. kanske..

pretending i was better off alone, but i know it's just a lie

sara evans - need to be next to you

hittade ingen bättre video men jag är helt förälskad i låten.
nu ska jag först kolla klart på en film och sen gå och sova, hare bra och sov gott. pusshej :)

RSS 2.0