detärvadvikallarunderhållningpådinavillkor.

idag är det halloween och självklart ska någonting gå på tok. typiskt som fan men jag få leva med det. måste finslipa min utklädnad nu, eller egentligen har jag inte ens börjat men vad jag tror så kommer det gå snabbt att fixa skiten. hade vart gott med pizza idag. kyss.

tack.

GÖR MIG TRÖTT NUNUNU.

I CAN TEACH YOU HOW TO DO IT.



tjolahoppsansa.

idag har jag absolut inte gjort någonting vettigt alls förutom att dra till stan med madde, miranda, och jenny. vilket vart lyckat. fick med mig ett par leotrosor, leggins och det efterlängtade pudret, woho! i morgon är det halloween och jag har efter mycket grubblande äntligen kommit på vad jag ska klä ut mig till! alla kommer le när dem ser mig, så är det. det kommer bli fint. mycket fint. sen vad kvällen har att bjuda på får vi helt enkelt se då tiden är inne.

jag är så förbannat hungrig så det inte är sant, har aldrig haft så här ont i magen pga det förut. men ändå äter jag inte, idioti. kan i och för sig bero på att vi inte har någon mat hemma över huvud taget. så otroligt synd. funderar på om jag ska sova men jag är inte trött, inte alls. eller kanske lite. jaaaaaaaaaja nu blir det helt ointressant så jag säger kyss.


JAG SKA ALLTID HITTA PÅ EN ANLEDNING TILL ATT SKJUTA UPP ALLTING. IDIOTI.


do me.

markus krunegård - mitt kvarter


im fine.

igår. mötte upp alexandra och emma för att sen åka hem till den första nämnda. satte oss först på gym&sim och smockade i oss chirre i väntan på hennes mamma, awesome. väl där åt vi middag och emma klippte alexandras kusin. sen fick vi tråkigt så vi tog oss till lindholmen och hem till david! käkade lite chirre&dirre, mackor och sen försökte vi vara uppe hela natten. men vi lyckades till två, halv tre kanske. FAIL. fan. bättre lycka nästa gång.

idag har jag mest tjillat i soffan, fryst ihjäl och snytit mig. sitter just nu och kollar på dh och ska ta bort min ansiktsmask. i morgon är klockan ställd på ungefär tionollnoll, jag och alexandra ska yoga klockan tolv! kyssis.

13:46

igår for jag hem till jenny för att fixa prellen till miranda, hon fick en ram på oss tre (jenny som inklippt), ett armband, vid ett tillfälle få hur mycket mcdonalds mat hon vill och sen ska vi försöka fixa en annan grej till onsdag. är nöjd. tackar linus för han otroliga samarbetsvilja! gillar när mamma ahlfors frågar om det finns någon teckning där ute i tarby skogen. ja, ja det gör det. sen anlände vi till miranda. det bjöds på god pajbuffe och chokladtårta! sen spelade vi wii en evighet vilket gillades extremt mycket, super mario for sure. jag har dålda talanger som plockades fram och det resulterade att jag ägde allt och alla. förutom madde som kom då och då och pucklade på mig.

kom hem runt två tiden tror jag och slocknade på en gång. soft. nu är det gossip girl och sen ska jag möt upp alexandra och emma! kyss.


he was a star collector, she knew about the stars.

twinkel twinkel little girl.
stargazer, heartbreaker.

i'll make a wish for you.


I FELL DOWN A DEEP BLACK WHOLE. HE LEFT ME FOR ANOTHER LADY.


barabap, barabaaaap, baraaaap.

nu har jag tatt på mig en helt osammanhängande outfit. im ready to go. fast tåget mot jen går on en timme.

ps. igår fick jag med mig en söt kort kofta med pärlor som säkert kommer låtsna efter en vecka (but i don't care, den är fin just nu), star warströja, vargtröja, en brun farfarströja och ett par fiiiina leovantar. I LOVE LEO. idag har jag bara tvåhundra kronor kvar. amen.

tjosan!

paloma faith - new york


HAPPYBIRTHDAYMONA.

mitt lilla gollebarn, grattis on the 17-birthday. loveloveloveyou.

 

idag ska jag och jen hem till denna mjukisflickan på middag och mys med henne släkt. kommer bli väldigt spännande. har blivit lite förvarnad för vissa. kanske borde hoppa in i döschen och fixa i ordning mig men jag vet inte vad jag ska ha på mig riktigt. finklädd men ändå inte tror jag hon sa. får se vad det utartar sig till. men duschas ska det i alla fall! nu. kyss.


playdate.

igår. jag åkte ner till centan och fick sitta där ett bra tag innan jen kom with the train. men det var det värt. efter att ha köpt massvis med choklad åkte vi hem till pappa t och åt och snackade lite skit. planerade lite också, fina planer. sen tvingade jenny in mig på skype, jag vart inbjuden till ett samtal med en göteborgare och lite andra och för att hon inte kunde hålla sig från att mjaua och skratta så vart jag(hon) utkickad. bra.

jag vaknade för nån halvtimme sen och om en snar timme åker tåget till täby för att införskaffa mirandas present. och sen blir det middag och grejer med fina vänner. kyss.

KVÄLLEN.

dagen har varit bra, kom till förskolan. vi åt och sen var det film! gillar. men nu ska jag planera kvällen lite mer med jenkan, har kommit på idéen att vi ska shoppa onyttigt och senät upp ALLT fram tills sista tåget. mmmmmmm. det här kommer bli en fin kväll. KYSS!

someone told me to run.

mitt internet är dåligt, till och med sämst. det kan flera intyga om. klickar jag upp en internet ruta så stängs den ner efter sisådär fem minuter, och det resulterar att jag blir ledsen och inte orkar försöka mer. men nu verkar det funka, för stunden i alla fall. idag har jag inte gjort ett skit, ingen chock.

i morgon kommer sara hem från norge, ska kanske försöka träffaN. sen blir det till att sova i en ensam lägenhet, igen. på lördag ska jag först dra till täby och shoppa(!!!) och lete prelle till mirandha med jenny, sen på kvällen blir det efterlängtad mirandha-jenny-sofia-tid, behöverbehöverbehöver. vi ska börja det med middag framför disney dags sen ska vi fixa mys/tjillstämning, fina små vänner. på söndag ska hem till ett födelsedagsbarn vid namn mirandha, middag och grejer. fint! kyss.

someone told me to run.

mitt internet är dåligt, till och med sämst. det kan flera intyga om. klickar jag upp en internet ruta så stängs den ner efter sisådär fem minuter, och det resulterar att jag blir ledsen och inte orkar försöka mer. men nu verkar det funka, för stunden i alla fall. idag har jag inte gjort ett skit, ingen chock.

i morgon kommer sara hem från norge, ska kanske försöka träffaN. sen blir det till att sova i en ensam lägenhet, igen. på lördag ska jag först dra till täby och shoppa(!!!) och lete prelle till mirandha med jenny, sen på kvällen blir det efterlängtad mirandha-jenny-sofia-tid, behöverbehöverbehöver. vi ska börja det med middag framför disney dags sen ska vi fixa mys/tjillstämning, fina små vänner. på söndag ska hem till ett födelsedagsbarn vid namn mirandha, middag och grejer. fint! kyss.

22:08

det är jag som är helt förälskad i billie the vision & the dancers - damaging this apartment. det är jag som inte har något liv, what so ever. det är jag som inte gillar snoret som rinner down the nose, HELA TIDEN! det är jag som har jävligt svårt att läsa dig. det är jag som vill utomlands nu. det är jag som inte orkar med mitt jävlakuk internet längre. DET ÄR JAG SOM SKA GÅ OCH LÄGGA MIG. kyss.

awesome.

miike snow - black & blue


they don't know you like i do.

jag gillar onsdagar, då blir det rättskunskap. fast inte det man längtar efter, utan mest bara skolan. konstigt nog. meneeee det var en lång dag idag, nonice. drog hem dirr och sitter nu här, fastklistrad. igen. lyssnar på när tre stycken spelar bf2.. igen. får höra om miranda's braiga dag i stan med hennes biologiska pappa. hon får tydligen saker. åh, lär mig leva mitt liv!!! var med mig. kyss.

jag är hungrig, så jag sover.

igår satt jag och lyssnade på när två småsmåsmåsmå vilsna killar satt och spelade bf2 och idag ska jag hålla en annan sällskap i telefonen när han jobbar natt. får se hur det går. kommer somna.

vardagsmat.

jag har ont överallt och äter äckligt godis bara för att.
idag ska vi äta chicken fajita. längtar.
jag måste duscha. senare.


jag hatar människor.

fredag. började med att jag gick till tåget en timme förtidigt, alltså stressa helt och totalt i onödan. bra. åkte in till stan med dem andra och i och med att vi var tvunga att vara där sex timmar innan för att soundchecka och grejer så ville vi döda tiden lite. vi drog och åt, satte oss på mysigt ställe named järnet och spelade lite biljard mot en otrevlig engelsk(?) dvärg med indiana jones hatt. men det var mysigt! stämningen var fin. the liffey är ett jäkligt mysigt ställe med irlänsk live musik framfört av en småsöt kille. like!

sen var det dags, och jag tycker det gick jäkligt bra! en av dem bästa giggen för min del. synd att inte fler var där bara. efter så tjillade man lite och sen drog bandet minus joel som drog hem till järnet igen för mysning. det gick bra fram tills vi märkte att några snott erik's gitarr värt ganska mycket pengar. den var mindre än en meter ifrån oss hela tiden men vilka jävla idioter det finns. jag hatar människor. HÅLL UTKIK PÅ BLOCKET OCH LIKNANDE EFTER EN BLÅ BLOMMIG FENDER! sen åkte vi slitna och ledsna hemmåt, miranda var en ängel som hämtade oss i danderyd.

lördag. sovasovasova ut! det var nice. sen efter ganska mycket tv:tittande så tog jag bussjäveln hem till mamma för middag och hade sen planerat att åka hem till joel för bandmys. men det gick i baklås, fast det kommer fler gånger! istället tog jag det lugnt här hemma med choklad mousse choklad, gamla bilder och skön musik, jag ska väl inte klaga. sen somnade jag, efter evigt tänkande om hur cp min granne är.

idag. vaknade lite för tidigt men åt en god frukost. mamma kom nyss in med massor av sebbe's skivor som man får välja bland. bland annat nas, john legend, lucy pearl, jack peñate och andra godingar. jag är nöjd. simon är uppe och kollar i sebbe's gamla slitz och more tidningar......... bra. kyss.

16:23

pappa ligger och sover i soffan men ändå så får jag inte byta ifrån fotbollen han "kollar på."
usch.

she's a maneater.

stanna hemma från praktiken idag. vaknade med en jähäävla magont, täppt som satan och halsont. men it's all gone! är fortfarnade lite täppt men det gillar jag, kanske ger ett bra sound. men nu har jag duschat och fixat, är bara sminket och kläderna kvar. har ångest. klädångst, som alltid. gud ge mig mer nya kläder? tack. efter spelningen har jag två alternativ, tror jag. båda är roliga, får se vad det blir. kyss.

amen vi minns.

destiny's child - girl


cp.

vad i helvete. jag har på mig två t-shirtar, en kofta, en riktigt tjock tröja och pappas skjorta och fortfarande fryser jag. WHAT'S UP WITH THAT?! lackar.

something 'bout the way the hair falls in your face.

kommer fan inte prata något mer med någon nu. vill bli "frisk". måste spara på alla halskrafter jag har. måste dricka te, nununununuNU! det är ingenting bra på tv ikväll så jag får ligga och softa till kid cudi och john mayer. har som bonus sjuhuktont i mitt huvud också. bra. kyss.

SNÄLLA GUD, GÖR SÅ ATT MIN HALS ÄR BRA TILLS I MORGON!

igår. efter jag slutat rushade jag ner till centrum där jag mötte upp alexandra och tog en snabbfika. sen åkte vi hem to moi och tjilla. got crazy and shit like that. yeaaaaaaaaaah. sen kom linus och gjorde oss sällskap, fint. fina människor, ja. sen drog kisarna hem och jag kunde sova söhöönder mig själv. vilket inte hände för jag sover så FÖRBANNAT dåligt nu för tiden, fast sen sover jag u-n-d-e-r-b-a-r-t bra en timme innan jag ska upp. fail.

idag. inte kul att gå upp, och jag tror minsanna att någon barnunge smittade mig eller någonting för jag märkte idag på repet att jag hade förskrääääckligt ont när jag svalde och fick iband inte fram några ord. det är mera fail. jag vill bara att det ska gå bra i morgon så att jag slipper oroa mig och vara mer nervös än lagligt. troligen kommer det inte hända. men är jag fortfarande sjuk i morgon så funderar jag på att inte gå till praktiken för då är jag tvungen att vara ute och sen kanske riskera att bli mer smittad. istället kanske ligga hemma och vila mig, knarka halstabletter och te. ett tufft val, får se vad det blir.

men nu är jag fan hungrig. nu ber vi en bön om min hals också. kysskysskyss hemskt mycket KYSS.

godingar.


699:-

499:-

799:-
osäker på vad jag tycker.

799:-

1499:-

249:-

49:50:- st
jag orkar inte mer. h&m kan ju leverera hem allt till mig utan extra kostnad så är jag nöjd. kyss.


do i have to fall asleep with roses in my hand?

jamen ser man på, det löste sig ju! med headern alltså. tack fina vänner. mycket vacker bild också. hoppas det inte blir en vecklig(?) sak bara (miranda!!). idag var ingen kul dag. vaknade på helt fel sida och hade allmänt ont i huvud&mage hela tiden. men det hjälpte lite då man kollade på klockan och märkte att man slutade om tio minuter. sen dess jag kom hem har jag fan inte gjort ett piss, så underbart. tråkigt men underbart.

ringde för en stund sen och kirrade (erik's) pengar från media markt jobbet. awesome. men nu ska det sparkas hund på fb, kyss!

Oj vilken fin bild!


Collect Call

Miranda Josefin Meredith Park här. Sofia har fått lite hjälp med designen. Jag har dessutom tillgång till hennes lösenord dygnet runt framöver nu.

Ser fram emot en nördig fredagskväll med temat tevespel och energidrycker! Om jag har tur spelar vi lite texas hold'em också.


22:15

nej, jag orkar inte. jenny var snäll nog att göra en söt header men jag klantade mig och och nu har jag både den gamla och den nya, wtf. hur gör man? i die. hatar blogg.se. så äckligt segt. nu försöker miranda hjälpa mig via dotan och thomas med h vill prata i telefonen. jag är trött, i morgon väntar en pluggdag. kill me. kyss.

22:14

nej, jag orkar inte. jenny var snäll nog att göra en söt header men jag klantade mig och och nu har jag både den gamla och den nya, wtf. hur gör man? i die. hatar blogg.se. så äckligt segt. nu försöker miranda hjälpa mig via dotan och thomas med h vill prata i telefonen. jag är trött, i morgon väntar en pluggdag. kill me. kyss.

22:14

nej, jag orkar inte. jenny var snäll nog att göra en söt header men jag klantade mig och och nu har jag både den gamla och den nya, wtf. hur gör man? i die. hatar blogg.se. så äckligt segt. nu försöker miranda hjälpa mig via dotan och thomas med h vill prata i telefonen. jag är trött, i morgon väntar en pluggdag. kill me. kyss.

she blamed it on the al-a-a-al-a-alcohol.

slängde på step brothers och somnade nån/några? timmar. det var skönt. nu har jag ätit och det verkar inte spela någon roll om jag äter jättemycket eller jättelite för jag får ont i magen ändå. fail. idag ska jag tvinga miranda eller jenny att fixa en header till mig, sla försöka med mutning. kyss.


i die.

mia carruthers - breathe you in


14:51

igår gjorde jag absolut ingenting vettigt. kollade klart på taking the steg avsnitten, i löööve! sen var det rep. börjar närma sig spelningen på the liffey, komkomkom! sen kom jag hem och kunde inte somna. kyss.

!

ETT MISSTAG.

12:30

gårdagen är inte ens värd att nämnas. inte en rolig kväll så att säga. det roligaste/skönaste var väl skjutsen hem i mack-attacks schyssta pärla till bil, lite kallt bara. nu ska jag forsätta kolla på tv. kyss.

HAHA FUCK YOU!

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

så snygggggggg

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

jag tror jag dör

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

vill ha honom som bakgrund på datorn

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

men det kan jag inte

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

det blir pinsamt

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

GAH

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

ge mig honom

sofia sandahl ﺕ säger (16:25):

typ en liknande i alla fall

miranda säger (16:25):

HAHAHAHA, någon behörver få något känner jag

sofia sandahl ﺕ säger (16:26):

seriöst

sofia sandahl ﺕ säger (16:26):

HAHAHA

miranda säger (16:26):

;K

miranda säger (16:26):

JAG SKA HA TE!

sofia sandahl ﺕ säger (16:26):

hur kan du ens jämföra te med honom??????

sofia sandahl ﺕ säger (16:26):

idiot

miranda säger (16:27):

HAHAHAHAHA

miranda säger (16:27):

aah, jag vet..

miranda säger (16:27):

te är så mkt bättre

sofia sandahl ﺕ säger (16:27):

MEN!


ALDRIG, ALDRIG SKA JAG GLÖMMA. ALLTID, ALLTID SKA JAG SAKNA.

hej

YOU'RE SIMPLY THE BEST THING I NEVER HAD.


16:35

idag så..

ska jag: kolla på taking the stage (GO MIA&TYLER!), äta, disneydags, övningsköra(?) och sen får vi se.
önskar jag: att jag kunde köra bil som om jag haft körkort i flera tusen år.
längtar jag till: repet i morgon.
hoppas jag på: att det hände nått jättejättejätte kul ikväll.
måste jag: idag finns det inga måsten.
vill jag: ha en till frank's.
har jag på mig: shorts, höga sköna strumpor, batman-tröja och den älskade skjortan.
lyssnar jag på: kid motherfucking cudiii!

oktober nio, tvåtusennio.

fan, råkade käka en choklad med lavendelsmak i all hast.
så den letar sig då och då upp och får mig att må illa. som att äta en tvål/doft ljus, typ.

vill bara hitta någonting någonstans.

jag orkar inte mycket just nu, nästintill ingenting alls. känns skönt/jobbigt.
inte depp, jag bara orkar inte. det är en månad sen jag fyllde arton år. skål.
nu ska jag skita i allt. tja.

klickarpåliketusengångerom.

kid cudi feat kanye west & common - make her say


JAG VET ATT JAG DÖLJER EN SANNING.


hey you sexy thing.

idag fick man en skön jävel till sovmorgon, och det behövdes kan jag säga! men sen väntade fem timmar på en förskola med massor av barn. allting var jobbigt fram tills så jag och em drog upp i skogen och gungade och sen fick sluta. awesome. sen drog man dirr till tåget för att åka in to the city med murr och jen, träffa madde och hennes vänner där inne och sen gå på chokladfestival. det var mycket choklad, massor av tanter som ansåg det ok att tackla och stå kvar så länge som möjligt vid varje gratis-choklad-grej. vilket det inte var, uppenbarligen.

vill ha chokladfontänen som fanns där, skulle inte var helt fel liksom. men sen fick man ont och vi drog vidare till kulturhuset, högstupp och tjilla lite. sen åkte vi hem. eller på vägen så gjorde vi ett stopp vid, faktiskt ganska mysiga, kth där vi satt och tjilla ganska duktigt tills en indisk tankad grabb vinglade förbi fram och tillbaka. det var fint. SEN åkte vi hem.

jen fastnade för orden "torrjucka" och "pök" så det var med i var och varannan mening. oskönt. men nu ska jag dricka upp min cola och fortsätta lyssna på kid cudiiiiiiiiiiiii. lovelove.

i've got some issues that nobody can see and all of these emotions are pouring out of me.

kid cudi - soundtrack 2 my life


kid cudi - cudi zone

två godingar. nu vet ni vad ni ska lyssna på. och nu på riktigt- godnatt&kyss.


the soundtrack to my life.

john mayer - stop this train

med det här säger jag faktiskt godnatt. förstår inte hur jag kunnat vart uppe såhär länge, har hålt på att tuppa av sen nio tiden. så nu blir det ett godnatt från mig, i morgon blir en rolig dag. kyss.


HEJ TÖNT!

jag vet inte varför, men när jag klickar in och ser ditt namn så stelnar jag till. mitt hjärta slår allt snabbare och jag börjar kallsvettas. som om jag gjort något dumt genom att bara titta. jag vet inte varför, för jag gillar inte dig. inte alls. eller gör jag? jag vill skriva till dig, jag vill ringa dig, jag vill att du ringer mig, jag vill vara din vän, jag vill kunna träffas. men det kommer aldrig aldrig aldrig kunna hända för jag kan inte förklara hur jag känner.
jag låtsas vara någon annan.

blöblöblö jag vet inte vad, jag vet inte hur, jag vet inte när, jag vet ingenting.
USCH, JAG FÅR HUVUDVÄRK AV ALLT TRAMS JAG SLÄNGER UR MIG
OCH SOM JAG KANSKE INTE ENS KÄNNER I VERKLIGHETEN.

you say you love me, i hate you. i hate you.

helveteskukballe vad ont jag har i magen/ryggen,
nått är feeeeeeeeeeel.

jen, this is for you and you only.


AND I REALISE ALL ABOUT YOUR LIES, BUT I'M NO WISER THAN THE FOOL I WAS BEFORE.


blö.

idag så..

ska jag: äta, hem till em och sen sleepa sönder mig själv.
önskar jag: att jag hade mer pengar än det lilla jag äger.
längtar jag till: H-E-L-G-E-N-!
hoppas jag på: att jag inte äter för mycket fika hemma hos em.
måste jag: skriva loggbok. blöö.
vill jag: att det ska bli helg.
har jag på mig: leggins, linne och "klänning". trist.
lyssnar jag på: kanye fucking west.

robocop.

idag var en tjillig dag, trött som ett as som vanligt men det är fint. när man slutat drog jag och em ner till centrum och tog en snabbfika och sen in på ica för att köpa fika tills ikväll. em och ph snackade nämligen om att ha en invigningsfika för em's nya byrå hon knåpat ihop. det tog sin tid (sisådär ÖVER tre timmar) men nu är den uppe! så dit ska jag senare, kommer dock bli en tidig kväll för mig då jag håller på att dö av trötthet. somnade en stund förut nån timma. sweet. vart inget rep idag. längtar tills i morgon.

nää nu ska jag ringa pappa och höra var fan han håller hus, im hungryyyyyy. kyss!

BUT IT'S MY FIRST TIME, SO PLEASE IGNORE THE NEXT FEW LINES CAUSE THEY'RE DIRECTED AYT YOU.


you pull 'em down and there's really nothing there.

fick ett jävla sug efter halloween just. förra året var soft. middag med fina utklädda vänner, pinsamma tystnader som sen försvann när ölspelet kom igång, dra vidare på fest med ännu mer människor, både gamla vänner och nya, sen hem och sova. awesome. i år ska det blir nått snarlikt tycker jag. vill bara ha det nu nu nu! fast det är inte långt kvar har jag hört. vilket datum är halloween egentligen? och sen är det ju det klassiska problemet vad man ska ha på sig men det löser sig alltid. bästa förra året var väl malin = pumpa eller ven = död john lennon. KYSS!

YOU'RE SO INDIE ROCK IT'S ALMOST AN ART.


äääh.

idag så..

ska jag: rota igenom några dagliga bloggar, kolla på greys och sen soooova.
önskar jag: att jag hade ett lite mer spännande liv.
längtar jag till: att äta en passionsfrukt.
hoppas jag på: att greys är riktigt riktigt RIKTIGT spännande!
måste jag: skriva loggbok. blöö.
vill jag: ha en cola light, so bad.
har jag på mig: leggins, linne och pappas stora flanellskjorta. awesome.
lyssnar jag på: katy perry.

if you want me it takes more than a wink, more than a drink, more than you think.

min morgon var h-e-m-s-k, men det är inget jag kommer gå in närmare på. har inte gjort mycket idag förutom vart på apu'n, soft. har ätit, kollat på tv, the hills (hatar fortfarande spencer mer än mest), the city och snart (eller om över en timme) så börjar greys så det är kul.


Anna Ademyr säger (18:54):

dax för dig att skriva någonting gulligt om mig i din blogg, börjar bli tomt!

nej du tjejen. KYSS!


ahhh huvudvärk!

jag skulle kunna leva på
passionsfrukt, havreflan kakor och cola light.


SÅ JAG SLÄCKER NER, KLICKAR FRAM DIN LÅT OCH DRÖMMER MIG BORT.


18:34

idag var en dum dag. vi skulle till kyrkan med nästan alla barnen, bööööööööö. men sen slutade vi ju halv ett så det var soft. vart medbjuden på chokladfestivalen på fredag av miran och em tvingade med mig och träna. inte kyyl. men bra gjort av henne ändå.

jag vill ha lite spänning i mitt liv, lite drama kanske. ska göra nått oväntat på lördag har jag nu bestämt, blir spännande att se vad. kyss!


vem om inte du.

nu ska jag skörda min farmville och sen sova, upp om sisådär sju och en halvtimme om jag räknat rätt. kyss.

love is my only reason.

jag tänkte skriva nått riktigt bra, men jag ångrade mig.

don't forget to remember me.

idag var jag tvungen att gå upp halv sju. egentligen sex, SEX! hur kan en normalgjort människa gå upp en sån otäck tid? well, i guess im one of them. kommer förmodligen göra det hela veckan. eller nu ljuger jag, jag ska gå upp den tiden i morgon, om det är hela veckan är oklart. mycket oklart. men vi har bara fem timmar på praktiken, vi slutar alltså vid ett. och det är naaajs. efter vi slutat skildes jag och em åt för att åka hem till var och en och hämta träningskläder och vara hurtiga nog och träna i nån timme!

och visst gjorde vi det, BOOYA! sen fräscha och allt så drog vi till centrum, mötte upp ph och tog oss en kopp chailatte på fiket. fett soft, älskar att kommentera varenda människa som går förbi, och det har vi alla gemensamt. när jag kom hem hade pappa förberett mat till lilla barnet, revbensjäll. hatar det, man tar en liten tugga och sen är det bara fett på varje jävla pinne man får. minuspoäng.

men nu ska jag klicka mig fram till the hills och the city avsnitt jag inte hunnit sett än, KYSS!

ååååååååååååååååååh PINSAMT! SHA SHA SHA!


aldrig mer ringpizza.

nu är det bestämt, klappat&klart, DEAL:AT! jag, jen och murr ska julbaka hemma hos jen där vid jul nån gång. sjukt obra trio i köket, eller jag är bra och sånt men jag har mina tvivel på dem andra två. men kul ska det bli! längtar.

i know what i want, and i know you can give it to me.

men åh jag vill ha snö, jag vill ha halloween, jag vill ha molninga/regninga/snöstormiga-myskällar, jag vill ha klyschiga kyssas-i-regnet-moments, jag vill ha ett lyckat nyår och sen till sist -jag vill ha en jävla massa mer. MER!

idag så..

ska jag: duscha och sen senare åka till nova och repa.
önskar jag: att jag inte åt den äckliga pizzan vi beställde hem.
längtar jag till: nästa helg.
hoppas jag på: att jag blir rik som hugh hefner.
måste jag: göra "vad tror du på?"..
vill jag: bara bara bara tjilla.
har jag på mig: mjukisbyxor, sovtröja och pappas skjorta över det. fett fint.
lyssnar jag på: just nu är det hoffmaestro men det ändras nog snart.

and if you want me to be real deep i hook you up with some poetry.

hoffmaestro - so do you (slimi jimi bubby boy)

en ny kärlek.


disnaeydaegs.

igår åkte jag, jen och murr ända till heron city för att kolla på bio. och ja, det vart som jag ville och vi såg allt för min syster! det tog sisådär en timme och fyrtio minuter att åka dit men i det sällskapet kändes det som en halvtimme. filmen var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra, man grät konstant. ända från första början till slutet, helt sjukt. jen grät högst, otippat. sen när the movie var klar så begav vi oss hemmåt igen, träffade lite mindre snygga människor på bussen. "what's your name babe?" uschuschusch. vi åkte hem till pappa för jag vet fortfarande inte vart jag lagt nyckeln hem till mamma.

vi gick väl och la oss vid två tiden tror jag och dem sover fortfarande. ska gå in och väcka dem med blixtrarna från kameran. KYSS!

17:24

igår. mötte upp ph, em och T.K i centrum. vi köpte mat, godis, chips och likande. sen hyrde vi film. wind chill, the abandoned, hit and run och sen zack and miri make a porno för att bryta skräcktemat. synd bara att alla skräckfilmer sög balle. det ända bra var att det var en söt kille i wind chill. det var meningen att vi skulle ha skräckfilms maraton men T.K drog efter en film och ph satt och tjurade i soffan som ett jävla skottrövhål för att vi tvingade kvar henne. men sen mjuknade hon upp. vi somnade väl runt fyra tiden i soffan, men efter ett tag så fick jag två stycken fötter både i ansiktet och magen så jag gick in och la mig i mammas säng.

till frukost vart det resterna (godis&chips), fett gott. sen kom ph's mamma och hämtade oss och vi åkte till arninge. nu är jag hemma och ska ikväll på bio med jen&mirr. det uppstår några problem men dem fightar vi oss igenom. hoppas jag. tror och hoppas att vi ska se allt för min syster, men dem andra vill se flickan som lekte med elden.......... inga kommetarer. kyss.

++++


IT'S A DANGEROUS LOVE AFFAIR.



havreflan. varmvatten. stor halsduk. skvallertidningar.

idag var jag hemma från skolan. magont så att det skriker om det, jag hatar denna dag. har legat och sovit för det mesta, har nämligen kommit på att jag då inte känner smärtan och är inte lika spyfärdig hela tiden. soft! nu ska jag äta fler havreflan och hoppas att dem inte kommer upp senare, kyss!

21:35

tisdag. efter den roliga skoldagen så tog jag en snabbfika med mirandha och sen åkte jag till bällsta där em hämtade upp mig med bilen. övningskörde. vi åkte till täby kyrkby där vi hade försökt skrammla ihop klassen till en liten träff men det vart bara åtta stycken. men vi hade kul! vi åt och sen tog alla en varsin kall dryck, inte jag. det var en mycket trevlig kväll!

onsdag. i skolan hände väl ingenting speciellt, på gympan drog jag, em och ph till täby. jag köpte en stor och mojsig halsduk som jag är såååå nöjd med att jag köpte nu när det är svinkallt ute! går runt med både halsduk och vantar, blä. sen så åkte vi till stan med lärarelena för att vi skulle på studiebesök på en folkhögskola, och jag kan säga att det var det tråkigaste jag gjort. höll på att somna hela tiden, satt inte på fb på mobilen också. kul. sen drog jag, ph och em och fikade vid drottninggatan. trött och kall åkte jag hem och somnade nästan på en gång.

idag. betalade flaket och skivan idag, wooooho nu börjar det kännas! efter skolan åkte jag hem, tjilla lite och sen efter maten åkte vi hem till suss. medans pappa, sibb och hans vänner meckade i garaget så satt jag inne med suss och sandra och kollade på idol, fikade lite. mysigt. nu är jag hemma och är helt slut, vill sova snart. ska forsätta kolla på inlåst på fyran nu, vart mer spännande när man såg att en från vallentuna är med. hoho. kyss!

RSS 2.0