stress stress stress!

okej jag ska hålla mig kortfattad för jag måste duscha innan tåget går som då går 20 över to lindholmen. lite smått stressad? - jaaaaaaa!

alexandra och daggen kom och våldgästade mitt hem (alltså emot min vilja, men som vanligt så betyder den ingenting). vi gjorde iprincip ingenting, killen höll på som fan med att brotta ner mig och shit men som alltid så kom jag ur hans fjuttiga grepp. tjejen höll på med datorn och även hon gav sig på mig lite då och då.

NU HINNER JAG INTE SKRIVA MER, KYSS!

+

panic at the disco - nine in the afternoon


my man

image173


"i wasn't really the cool guy in school. i wasn't the skater dude or anything. i tried really hard. i got good grades. i was in advanced classes, if anything, you'd probably call me a nerd. i was the short kid in school. i didn't get much attention from the chicks. i was like, 5'6". but as soon as i left and started working, then i started to grow up a little bit."

- zac efron, teennow magazine

chikenbits

kom hem ifrån saffie för en stund sen och det var jätteroligt att träffa henne. det gör jag iuförsej i skolan också lite då och då men då är det bara "hej, hur mår du? okej va bra, jo med mig är det bra. du jag börjar nu, hejdå" nu kunde jag lixom snacka med henne på riktigt ^^ a och e var också där.
självklart blev det en mammacham kykling bit, det är standard lixom. dom är så goda så att det inte är sant!

men skit samma nu ska jag krypa till kojs och sova, är helt slut av någon anledning.
sov sött :)

bilderbilderbilder, enjoy

hittade min kamera sladd så nu är det dax för ett ganska många bilder!

västkusten:
                  

det blev ganska många bilder men mer kommer ^^

när alko, daggen, emo och lillen var hemma hos mig (bara massa tröttmössor):
              <-- vatten
dom som hade mest kul med mina kläder och allt sånt var nog alko och alexander. röjde som fan, men det var kul.

och sen till slut, när alko och emo hjälpte mig städa akvariumet, inte lika många bilder som dom andra två:
      
bild 5 är på döingen douglas. btw så har douglas junior kinky kyss anlänt hem till odlingsvägen 5 till mitt akvariumet! lite mindre men ack så söt.
så det var dom bilderna jag hade att bjuda på, enjoy peeps!

"det känns som du lägger ord i mun på mig" - BLI MIN


lykke li och jack johnson

god morgon! eller god förmiddag kanske det heter såhär dags

igår var jag som sagt i stan med boysen och kollade på jumper. den var bra men inte alls lika woow-bra som jag trodde att den skulle vara. det blev käk i kungshallen (wookat för min del) och tittande i massa affärer. jag prövade ett as sött linelinne(?) inne på combinations som jag var såå nära på att köpa. men sen slog det mig!.. jag hade inga pengar -.-' osis alltså. sen så hade jag spanat in ett par solisar inne på gina också men dom var såklart slut.
men jag ska ju in till stan i morgon igen med ellinor och elenor för att fika eller vad det nu var vi skulle göra, det lär bli skit roligt eftersom att det inte blev nått av förra gången :) men mer om det i morgon!

idag kom mina moderliga känslor fram lite. eller okej att göra vofflor till simon och hans crew kanske inte är så moderligt men det skulle aldrig komma på tanke för mig annars. sen ska jag också baka, duscha, plugga (jag borde men det blir ett kanske), städa mitt rum och sen vara med the big noerd a. får se vad vi hittar på men det brukar bli roligt. hon är nämligen i stan nu så det lär ta ett tag tills vi är. snilleblixt! hon kanske kan köpa mitt linelinne som jag inte hade pengar till! får se om hon frivilligt gör det eller om jag måste tvinga henne och säga att hon kan få en glassbåt om hon gör det.
på tala om ingenting så är erik säkert påväg att hämta sin doggy i småland nu.

hela morgonen har jag lyssnat på lykke li och jack johnson. flake&sitting, waiting, wishing med jack och everybody but me&tonight med lykke li är nog dom personliga favoriterna.

okej nu måste jag nog sätta igång med vofflorna, hare gött!

listen, all i need is you. won't you tell me what to do?

hanson - crazy beautiful, live 2003


tror inte den är så dedikerad till mig längre, haha.

jon olsson, bli min


åh vad han är snygg. typ 26 år och bästa skidåkaren i världen(?)
han var med i fråga olle igår och fasiken alltså fasiken va onaturligt snygg han är!


"jag ska gå på bio, jag är arg."

rip douglas kinky kyss
18.00 26/3-2008 - 20.00 26/3-2008
du var en hjältemodig mal som kämpade
för livet för att få fortsätta leva
tråkigt nog räckte det inte..
alltid kommer du vara ihåg kommen av mig
och dina gudmödrar.


jag kortfattar det jag har skrivit om och om och om och om igen nu 4-23536 gånger.
vakna halv 12. rusade till buss. träffade emma. hem till e. ner till centrum. åt pizza. till macken. till arninge. köpte fiskar. 7 guppys(?) och 1 mal. åkte hem. städade akvariumet. 2 timmar senare dog min mal. stel som en pinne var den. kollade på grey´s med a och e. dom åkte hem. jag sitter här. daggen håller på som fan så jag blockade honom. förlåt.

namnen på fiskarna är följande:
emma saxh
daggen
dangen
alko
constantine
engla
douglas junior
(ska införskaffas)

nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigti morgon för att åka in till stan med sebbe, simon och adam för att kolla på bio, jumper. den börjar vid 4 så vi ska gå i affärer innan, jag är pank så det kommer vara en plåga.

mors hej goodbye, ses nästa vecka hejdå.
sov sött :)


mina fina firrar

kulkul

test: hur dum är du?

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
summa: 4

(x) du har sprungit in i ett träd.
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det.
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
(x) ditt hår är/ har varit blont.
(x) folk har kallat dig långsam.
summa: 5

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
(x) du har nån gång somnat på en lektion.
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
summa: 3

( ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.
summa: 3

(x) du råkar göra sönder väldigt många saker.
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still.
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.
summa: 3

my only question: do you miss me when i am gone?

vibekingz feat. maliq - this letter

im good

nu drog nyss alexander, maxe och a. helt röjigt i rummet äre också, popcorn smulor överallt, säng lakarna ligger halvt på golvet, grädd-saft-och-vatten grejor på täcket och annat. men det var kul ändå, sprejade lite vattensprej i näsan på max så han började blöda näsblod så att a dog. juste det blev en sväng med spelet med andra ord också, m och e emot mig, a och alexander. vi vann. men det är väl inte så ovanligt, dom var ju med mig.
just nu sitter jag och kollar på en as tråkig film på 3:an med sandra bullock. om lite mer än en halvtimme kommer seinfeld och sen ska jag se på "ett småkryps liv" (;

rätt kul det här med att ett cp vid namn max ändrade mitt lösenord.. 2 gånger.......men bra som jag är så fixade jag det igen.
fan att jag inte kan hitta kamera sladden, tog massa fula/roliga bilder idag som jag skulle vara bra om dom kom ut här. får leta hos pappa där den mycket möjligt kan vara ^^
menmen, nu ska jag kolla klart på filmen, sov sött :)
KYSS


sofjo is a hoe

johnossi - execution song


finally home!
efter en 6 timmars bil resa så är man hemma i snöiga(!) vallentuna. som alltid så hittar jag inte kamera sladden så att jag kan lägga ut några bilder som togs under västkusts besöket. ska leta ännu mer senare efter det men nu är jag lite små trött. har försökt få vendela att ha snöbollskrig med mig men hon orkade inte eller nått den lilla pissråttan till brud. max ville men hans höft var ramsne eller nått så det gick inte. fuck u. så nu sitter jag här och är uttråkad till max och har absolut ingenting att göra, ganska as mycket tråkigt. ska nog gå och lägga mig snart, och läsa en bok.
nej nu orkar jag inte skriva mer, hare gött!

långfredag it was

snodde till mig min morbrors data medans han var ute och sprang, moaha. i alla fall så kom vi till västkusten typ vid 12 igår, vi stannade på vägen vid torp som är ett köpcenter. jag köpte byxorna ifrån gina tricot, woho! eller om jag ska vara ärlig så var det mamma som köpte dom och jag är tvungen att betala tillbaks det later.. men how ever så är det VINTER HÄR! när vi kom så var det fint väder med lite sol men sen på kvällen så började det snöa riktigt rejält och nu när igår när jag vaknade så var nästan dörren igen snöad, fan.
igår så var det långfredag vilket som är både kul och tråkigt. när jag vaknade så vare frukost som gällde och sen bombade morfar mig med att kolla på en film som hette "100 svenska år" eller nått. jag, mamma, jugge och lina åkte till grebbestads för att köpa en skidtröja till teo på outleten och det slutade med att jag själv fick en rosa/brun/någon-annan-färg fleecetrjöja/jacka(?), vit skidjacka och sen ett svart tränings set. sen så hände inte så mycket mer den dagen. kollade ut och såg att simon hade mina mjukisbyxor (snöbollskrig) så dom blev alldeles blöta, jag gick ut och skrek lite på honom och sa att jag skulle gå upp och klippa sönder en av hans tröjor. ingen reaktion. fan, sen när började han inte lyda mig? han ska avguda mig, vilja städa mitt rum, vilja springa upp på mitt rum och hämta saker. okej.. städa mitt rum har han aldrig gjort men sprungit upp och hämtat saker händer ju lite då och då. måste ändra taktik helt enkelt.

idag så har hela klanen sandahl vart ute och gått som måste ha sett väldigt fult ut, vi är 13 stycken. men det var skönt, sol vare idag också. sen när vi kom hem så vare lunch och sen skulle jag och anna skulle ut och gömma påskäggen. mitt påskägg var inte fullt med godis utan nötter som jag tidigare önskat, otippat värre. är själv ganska chockad av mitt icke godis beteende.
nu kan jag inte skriva så mycket mer eftersom att lille teo vill spela lite tönt spel. nora har lärt sig säga "bless you" och teo säger "omg" och "fett" i varannan mening.
hejhopp hare plopp.
vaa? aja det rimmade i alla fall, shoo!


west coast here i come!

image127

now im off to the westside! eller inte riktigt nu men klockan 4 på morgonen så sitter jag nog i bilen :D
blir nog lite mycket dålig uppdatering då men det får ni leva med, kommer hem på måndag tror jag, ni får ha det så bra. :)
PÖSS!

james blunt - i really want you

i really want you to really want me
but i really don't know if you can do that
i know you want to know what's right
but I know it's so hard for you to do that
and time's running out as often it does
and often dictates that you can't do that
but fate can't break this feeling inside
that's burning up through my veins

i really want you
i really want you
i really want you now

no matter what i say or do
the message isn't getting through
and you're listening to the sound
of my breaking heart

meow

jag kom på att jag måste göra ett inlägg om dom lite mer "manliga" katterna också

image122 

för att få till den här looken på dessa kattiga små dvärgarna så får du definitivt inte missa morrhår, 96 jeans, häng, bling bling, det otroliga ruffset i håret som är drängt i 100 gram wax och säkert tar 5 timmar att kamma ut, en öppen skjorta/tröja (du ska helst inte ha nått under, lite kinky), dina alla katt vänninor som däckar på en äppelcider, 2-56 toffsar på jeansen eller mjukisbyxorna och helst ska du ha nån donna med dig också. sen är du så gott som redo för en raggnings kväll!

måste bara slänga in bilderna på den här lilla tösen, fan va hon får till det. stålmannen tisha (tyvärr har jag en likadan :(), stringen uppe vid naveln, ruffs håret, den vita munnen och så har hon med sin vän som man inte ser vart hennes läppar börjar pga all foundation. vem gillar inte denna syn? rawr

 

you really love me underneath it all

no doubt - underneath it all


grattis till linnea och erik som har vart tillsammans i ett halv år idag :)

xoxo, you know you love me

god morgon!
först och främst vill jag bara säga att jag vet att det varit dålig uppdaterng och tråkigt att läsa på sista tiden men jag har bara inte haft orken att skriva så jevla mycket ^^ det brukar sluta med att jag slänger in en låt istället, vilket ni kanske har mäkt. men bilder på mitt hår SKA upp här det är bara det att jag inte hittar sladden till min mobil så jag kan skicka över den lilla bilden, men som sagt den kommer snart.

igår så drog jag till stan med a och vid fridhemsplan skulle vi träffa e (hennes skola ligger där) och sen åkte vi och käka på kungshallen, åh fy satan va gott det var! sen drog vi runt lite i afffärer, gina tricot te.x. där a skulle köpa upp sitt presentkort. jag hittade själv några grejor jag ville ha men dock hade jag inga pengar.. i alla fall så var det en body, jenas, kofta, koft tisha och ett par brillor, i´ll be back and then you´r mine! men sen så drog vi hem till e och spelade kort och lite sånt för att fördriva tiden med tills gossip girl, lite så där otippat ringde vi dit daggen som "glatt" kom. gg var bra som vanligt, big chock.. dan är så otroligt snygg! ja.. sen drog jag hem och sov. naej inte riktigt men jag kollade lite på tv och sen sov jag.

men alltså nu måste jag skynda mig för tåget går 14 över och jag har inte bytt om än, woops. ni får ha en bra dag :)


harlow richie

image120 image121
så söt, lilla harlow :)

mui mui

image118
bild: emelie

jag känner att jag har ett sjukt stort ha begär när jag ser den här otroligt drop dead gorgeous mui mui väska!
vem behöver en pojkvän? ge mig den här väskan så är jag lycklig.

rubrik unknown

kom precis hem från susannes föräldrar där dom bjöd på massa god mat och fika, råsa  och denice fyllde nämligen år. congrats! men fysatan va mätt man blir.
i morgon är det nån säkerhets grunka med el 1:orna så vi går i skolan till 4...... inte så sent egentligen men vi slutar typ senast 3 alla andra dagar . någorlunda skönt kan jag ju säga. i morgon blir det en gossip girl kväll med a och e också, mycket ruligt :)
och sen på torsdag klockan 4(!) på morgonen så bär det av till westcoast, woho! så jag har längtat.

fuck, blev nyss påminnen av emma att vi har livskunskap i morgon. HATE IT! speciellt när dom två tanterna är as griniga hela tiden.

ohyes! nu är det 100 höjdare - världens skönaste land på 5:an. så brabrabrabraaaa!
ja, mer har jag nog inte att säga denna gång. hare bra! ^^

grey´s anatomy


lätt det bästa avsnittet.

.

nej nej nej och åter igen nej.
jag mår bra vare sig du är i mitt liv eller inte.

who doesn't long for someone to hold, who knows how to love you without being told

natasha bedingfield - soulmate

jag älskar den, totalt älskar den.

teo klär av en barbiedocka - "omg man ser tuttarna" och sen trycker han den emot mitt ansikte och säger att jag pussar på hennes snippa och fnissar lite.
vår kusin adam fyller år idag (han bor i göteborg) och vi ska åka ner till västkusten på onsdag och fira påsk och då träffar vi honom, och mamma frågar teo vad dom ska köpa till honom, han säger att dom redan köpt en present.. 3000 snoppar. han lär nog bli glad.
jag älskar att han är i det stadiet då allt handlar om snippor och snoppar.

nu ska jag rusa till tåget som går 22 mot the lindholmen. hare gött! :)

done and done

nu är håret fixat (färgat)! det blev faktist ganska bra om jag får säga det själv. har inte tagit nån bild på det än men jag ska göra det och då kommer jag visa ^^ e och a följde med som mitt moraliska stöd (; klippte mig i solna på "haircut" om jag inte misstar mig.
ikväll skulle jag ha vart med ellinor och elenor som jag tidigare skrev, men så blidde det icke. så just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, lite tråkigt och jag hoppas verkligen att nått dyker upp.

igår blev det att fara hem till a där e var, vi sjöng lite sing star vilket var grymt kul. måste köpa hem det. förövrigt så sög jag..... e var såå mycket bättre än jag trodde och evelina total krossade mig med en låt. a var bara med typ 2 gånger sen drog hon och degade sig vid datorn, tråkig flicka. men i alla fall, det var kul.

ååh, a och e mixade lite med min blogg igår och nu är kategorierna och allt sånt längst nere. FUCK YOU!.. nej nu ska jag nog tråka lite mer i väntan på maten som mamma, nora och teo gör (tacos) och sen .. inte gör så mycket mer? fan va tråkigt. aja, sho!


gästblogg

tja nu har jag gästbloggat...













he                                                        he


































/the very best A.
kyss.

:)

image117
emma alfredsson i min klass som en liten katt som liknar en padda.
söt.

dj casper - cha cha slide

in school som vanligt då! jag och emma följde nyss en kille som sprang ända ifrån skolans entré till tåget, OCH HAN HANN! helvete. skulle vart askul om han inte hade hunnit. men fan vilken löpare! haha, själv hinner man inte om man är halvvägs men det är väl okej. förövrigt orkade vi (jag och e) inte gå till tåget så vi funderar på om vi ska dra till täby och käka glass, fettigt.
juste vi hade boxercise idag på gympan och fy satan vad jag var bra, om man jämnför med emma dvs, hon sög och blev röd. (på armarna alltså) blodkärlen sprack nog.

idag ska jag vara med.... ? ingen? alexandra? emma? vad vet jag. sen på lördag ska jag vara med ellinor och elenor, det var ett bra tag sen kan man säga. elenor har jag inte vart med på typ 2 år kanske?! och ellinor vare drygt 1 år sen om inte mer :O


den ska gå snabbare, men den här är för nybörjare så ni kan göra om ni vill.
till dom som vill lära sig professionellt kan ni ringa detta nummer 0737716333 som leder till en otroligt duktig ung mö. hon tar dock betalt med 5 kronor i minuten men tro mig det är värt det!
tack på förhand m :)

when it's not ok will you try to make me feel better?

vanessa hudgens - say ok

jag gillaren. mer kan jag inte säga.

torsdag är inte min dag

veronica maggio - måndagsbarn

helt otroligt bra låt. hon är grym.


sitter i skolan och har datorkunskap, snark! eller vi har powerpoint så det är faktist ganska kul. emma sitter bredvid mig och degar lite, hon är kul. idag är en sån där tråkig dag då ingenting händer, ingenting bra kommer på tv och man är bara allmänt seg. gordon's kitchen nightmares är iuförsej ikväll vilket är askul.
jag känner att det här var ett väldigt onödigt inlägg, om man bortser ifrån låten.
nu ska jag göra klart och sen förbereda mig för en "spännande" uls lektion med cp-eva,  jag får ju inte längre håla på att lösa suduko på hennes tråkiga lektioner så wish me good luck..

bara för att jag har så tråkigt så ska jag förklara med ord vad jag har på mig idag.
linne som kjol, batman tisha (pojkavdelningen. heter det så?) och leggins som allt är ifrån hm, en koft liknande sak som är min systers dvs jag vet inte vart den kommer ifrån, skor ifrån din sko (tror jag) och sen min (mammas) vita stora sjal som kommer ifrån indiska eller nått sånt. done and done, kul va? haha, aldrig mer. det lovar jag er.
KYSS.

brown hair, here i come!

nu är det fasiken dags!
jag vet att jag skrivit ganska mycket om att jag vill färga håret och nu är det dags! i helgen ska jag (förmodligen, om jag har tur) färga mitt hår brunt. åh fysatan vad jag är nervös! :D hoppas det inte blir sådär fult som jag drömmer att det kommer bli.. haha. som sagt så vill jag typ ha samma färg som carolina gynning, i love it. hoppas det blir snyggt bara ^^ lite otur annars. alexandra får följa med och vara som ett moraliskt stöd om jag fegar ur. (;

ikväll ska jag hem till familjen klein och se på grey´s, oh i can´t wait! men nu ska jag kolla klart på top model och sen är det the hills som är så bra så att jag inte vet vad, jag gillare helt enkelt! förövrigt så har jag ingen data hos mamma som jag är hos den här veckan så jag kan nog inte uppdatera så himla mycket men jag ska göra så gott jag kan ^^ btw så har min syster fått hem sin macbook som jag lääänge suktat som en galning efter, fuck you..


when the sun goes down then we stay out

sugarplum fairy - she

hat mot min granne och ett kilo godis.

jag hatar honom. göran, äckligt namn. igår när jag skulle sova så drar han igång och skriker "DRA ÅT HELVETE" och "WOOOOOOW!", hög musik har han på också. + att han bankar som fan i nånting så att det dånar i hela husey. hoppas han slog huvudet i väggen och förblödde......... vårat hus är väl inte så där jätte isolerat eller vad man nu säger så det hörs som att allt kommer ifrån undervåningen. efter att ha legat och rullat runt i sängen av ilska så klampar jag ner till mamma som halvt sover, hon ringde till honom men han lägger på efter att ha skrikit "JAG HATAR POLISEEEEN!" men mamma ringer igen och då pratar dom säkert i evigheter (jag somna, woho!) för han ska alltid hålla på att prata om sina jävla problem med polisen och allt shit. men för i helvete, problemen försvinner inte av att dricka sig så full som han gör!
varje kväll samma sak, han spelar musik vid ungefär 11 tiden och slutar inte föräns mamma ringer in till honom (sen försätter han efter en timme igen) men sen nästa dag så ringer han hem till oss och ska prata med mamma, "har jag klarat mig bra?" säger han med ynklig röst. NEJ FÖR I HELVETE!
nu orkar jag inte skriva med om den nöten så jag går vidare till vad jag gjort idag ^^

var i skolan, super kul... not, sen drog jag till centrum för att möta erik och vendela för att "fira" hennes födelsedag. GRATTIS WENDY! men i alla fall så fick hon ett hemmagjort primaballerina assnyggt presentkort på 50 kronor på candyshop av oss, jag tror hon blev glad för sitt ett kilos godis :) men sen så drog dom hem och jag far hem till emma där alexandra gästade henne. det har vart kul och nu måste jag rusa för gossip girl har börjat!

hare fint :) puss

irriterande..

10 saker som jag finner otroligt irriterande:

1
. när den man pratar med kollar åt ett helt annat håll, hela tiden.
2. när nån missbrukar smilisar, utropstecken och såna saker.
3. när nån ringer en signal (fast den har pengar) och förväntar sig att man ska ringa upp.
4. när nån pratar med ett djur. dom kan inte svenska.
5. när nån bara går när man pratar med den.
6. när nån härmar en med allt.
7. när nån pratar under hela filmen.
8. när man berättar ett problem för en person men allt den gör är att säga "aa jag vet, samma sak hände mig och...", bara pratar om en själv. jag menar, lite medlidande kan man väl visa!
9. när man inte har pengar.
10. idiotiska killar.

finns fler men jag är för trött för att komma på dom. nu ere att kolla klart på "the perfect man" and then im off to bed people! aja sov gott "trogna" läsare, haha..

jagvetintevadjagskahaförrukbrik


nununu på 5:an!

okej.. så det blev inte att gå ut  och gå eller måla idag men i morgon ska jag fan göra det! slutar 11:15 så jag kan ju inte direkt säga att jag inte har tid. sen så ska jag kanske till täby med alexandra i morgon, sola ska vi också göra. wohu!
nej nu ska jag fortsätta kolla på "legally blonde 2".
vendela <3

im breaking my back but im all good

lykke li - im good, im gone

punkt

image116¨
pelle almqvist från the hives är snygg. thats it.

det är röda dressen som gäller

marie digby - miss invisible

hur bra sjunger inte hon egentligen? helt otroligt vackert.

snart ska jag (kanske) ut och gå med modern min, är inte alls sugen på det eftersom att det är ett uselt äckligt väder ute. men ifall att vi går ut så ska vi ner till centrum och sola samtidigt så det är ju ett plus. sen ska jag måla lite också, kul.. och sen till sist måste jag nog göra lite surtant-helvetes-elisabeth-engelska och äckel-jag-hatar-eva-uls.
juste jag måste hitta på nått kul som jag och erik ska göra till en speciell person som fyller år på tisdag också, och ifall att du läser det här: TA PÅ DIG RÖDA DRESSEN!

nej, nu ska jag dra och göra nått. hare gött, sho!

.

why do you act like you don't care
like all this love between us isn't there
i know that you're upset
i know I did you wrong
i know that you want me to pay for all the pain i've caused
but in the end it all comes down to just one thing
it's you and me
so i sing

baby come back to me
in my heart i still believe
we were meant to be
together so whatever it takes
baby come back to me
i should have never set you free
my baby
come back

love is all you need

i am sam.
en otroligt bra och rörande film. den handlar om en utvecklingsstörd man, sam dawson, far till lucy som han på egen hand uppfostrar med hjälp av sina lite udda vänner. när lucy fyller 7 år och är på väg av växa ifrån sin far (kunskapligt och sånt) så kommer det en socialarbetare som vill placera henne på ett fosterhem just för att dom inte tror att han kan ta hand om henne och är en fara för hennes uppväxt. för att försöka få tillbaka dottern så anlitar sam advokaten rita harrison. tillsammans försöker dom bevisa att allt man behöver är kärlek. mer säger jag inte om filmen för att den är inte riktigt klar men ni ska definitivt se den! sean penn är helt otroligt bra i filmen.
im speechless. tror att jag har gråtit 3 eller 4 gånger under hela filmen.


doutzen kroes

image114 image115
så förbannat vacker. kanskt till och med den vackraste jag sett.

join me

god mörgön!
jag är med i en tävling hos emelie där man kan vinna ett valfritt smycke. klicka HÄR och var med du också! :)
hennes blogg har snabbt blivit en av mina favoriter, den handlar om hennes liv, mode, musik och allt annat roligt.


filmer och en djävulsk dörr.

sugarplum fairy - marigold

now you can take what you want
and take what you need
i say ain't worry me no more
'cause you are not what i want
and i said do what you want
and do what you need
i say ain't worry me no more
'cause you are not what i want
no no no no no


det blev en ganska ruulig kväll hemma hos emma. vi skulle träffas 8 för att hyra film och sånt men självklart så kommer alexandra och david typ 20 över så jag och emma var tvunga att stå ute och frysa ihjäl i drygt en halvtimme kanske, fuck you. men sen kom dom i alla fall och vi gick och hyrde "på smällen", "dangerous water", nån film som en viss emo valde och sen en film som jag inte vill nämna.. det tog ju ungeför en trekvart kanske?! äsch då, jag gillare. det blev i alla fall att vi såg på en film och sen lite pippi på ett hörn :) sen när jag kom hem och skulle låsa dörren efter mig så går det inte, fan jag blir galen! det ska aldrig funka när jag försöker, djävulens dörr är vad den är. har försökt i drygt 10 minuter utan resultat. fuderade på om man kunde plinga på grannen och fråga om hon kunde ta extra nyckeln och låsa utifrån (för det går minsann!) så kunde jag komma och hämta den i morgon men jag tror att hon sover. och hon skulle nog inte uppskatta att jag väckte henne för att hon ska låsa min dörr.. dock var det en smart idé.

wtf, alltid när jag kommer på bra idéer så kommer dom inte till användning. varför? jo, ingen lyssnar på dom! inte en jävel. bara jag och det duger ju inte.

så nu har jag skrivit ett litet inlägg om kvällen och slängt in en låt, kul va? .. NAT! eller jo låten är förjävla bra men texten vet jag inte rktigt. asså.. jag är inte alls lika rolig längre. eller självklart är jag rolig men bara när man träffar mig, inte här. måste göra nått åt det helt enkelt, vet inte riktigt hur eller nått sånt men rolig ska jag tamefan bli igen!
nu behöver jag sova, känner mig lite smått grinig och sliten efter allt bråk med dörren. sleep tight peeps :)

dagen, kvällen och allt sånt

idag har vart en helt okej dag faktist. började med att jag och emma åkte till skolan en timme tidigare (med flit!) för att göra klart fritidskunskapen som skulle redovisas idag. vi hoppade till och med över gympan för att bli klara, fuck.. vi jade bollspel och det är förjävla kul, men det här var viktigare.. själva redovisningen gick väl lite sisådär, lite spänt vänner emellan men det går nog över. efter skolan drog jag, emma och anna till täby för att vara lite snälla till emma för att hon skulle på en intervju eller vad det nu var. jag köpte en väska och en koft liknande sak, jag är nöjd! men i alla fall så måste jag skynda mig nu för att jag ska på tåget som går 50, ska träffa emma, alexandra och david om jag inte misstar mig. ska nog hyra film och sånt, lär bli mysigt :)

mycker roligt och intressant inlägg måste jag medge... NOT! sorry men jag orkar inte för tillfället. kanske skriver mer senare, lägger in en bild ifrån lundlund bara för att. CIAO!

image113

welcome back biatch

miranda har valt att återkomma efter några veckors "ledighet", tur det säger jag!
http://mouthwash.blogg.se/
urbra blogg faktist! :)

nej nu ska jag se till att återvända till allt pluggande som aldrig tar slut, snark!

hej jag saknar dig.

 image112 


you can´t choose who you fall in love with

image107

living lohan, blir det en succé?

jag vet att jag sa att jag inte orkade skriva mer men jag var tvungen när jag läste att lindsay lohan ska köra en "living lohan" som sänds redan om några månader på kanalen E!
serien kommer fokusera mycket på lillasystern ali som är 14 år gammal. kommer kanske till och med handla mer om lillen än stora lindsay, hon lär ju få titta in lite då och då för att höja tittarsiffrorna. tror det kommer handla om mamma lohan också, men jag kan ha fel.

image106
så.. är din sommar räddad?

needtosleepnow!

jag är trött. orkar inte skriva så mycket. det grey´s nu och sen ska jag sova. oh boy vad jag ska sova. var nyss hos susanne. grattis igen.
marängtårta. kakor. glass. kladdkaka. bullar.
 jag lovade mig själv att inte äta så mycket men det gick tyvärr inte så bra.. eller jag åt ju inte apmycket.

image105

btw, det skulle inte skada med lite mer kommentarer :)

kidskidskids, they are lovely! well, some of them..

jobbigjobbigjobbig dag.. men mycket rolig! klockan var ställd på 7.00 men jag vaknade ungefär halv 8 och tåget går 1 minut över....... good job sofia! nej fyfan, hade så bråttom satt det inte är sant, var tvungen att duscha och greja. men jag klarade det och hann till tåget 5 minuter innan det gick (; men i alla fall så skulle ju jag åka till sollentuna och vara barnvakt åt sötungarna noel och agnes efter skoolan, visste ju inte riktigt vart bussen gick ifrån men jag hittade den tillslut. det pinsamma var att mamma hade redan innan kolllat upp att jag skulle byta buss vid marknadsvägen (jag hade ingan aning om vart det låg så jag bara nickade) så.. jag hoppar på bussen och sen märker jag att marknadsvägen endast låg TIO METER ifrån där jag hoppade på första bussen. pinsamt som satan för alla kollade på mig som att jag var nån tjock tant som inte orkade gå dom fjuttiga meterna. men jag kom i alla fall fram i tid efter en 40 minuters busstur och det var otroligt kul att vara där. helt underbara ungar.

åh juste, jag råkade somna en liten minut medans barnen kollade på bollibompa och jag vaknar av att agnes klappar mig på kinden som att jag är nått litet djur.
och sen när jag skulle läsa en saga för att dom skulle somna så valde hon en askungen. jag råkade säga fel med tillexempel ett ord som "och han fick snabbt upp ögonen för henne" och då skriker hon "och han fick GENAST upp ögonen för henne", jag råkar säga samma sak som tidigare och då skriker hon samma sak igen. gosh, hon kan boken utan och innan.

ska tillbaka i morgon och då ska jag hämta ifrån dagis to, najsigt. sen vid 5 kommer mammamaria hem och då ska jag bege mig hem för att senare åka hem till susanne (pappas brud) som fyller år, congrats! blir nog en hel del bullar och annat onyttigt där som jag måste försöka motstå, lovar inte att jag inte kommer käka nått..

nu ska jag sova, som sagt så somnade jag ju hon barnen *woops* en lyckad första dag må jag säga! men however, sov gott peeps!

sommar, nu!


jag har fastnat vid den här sony ericsson reklamen. speciellt tjejen som gungar.
lovely.

jag vill ha sommar, jag vill gunga med solen brännande i ansiktet,
jag vill göra allt jag och alexandra planerat!

mischa i gossip girl?

nej, mischa ska inte vara med i gossip girl. hon hade blivit erbjuden en roll som serenas före detta bästa kompis, georgina sparks. själv tycker jag att det är sjukt bra att hon inte kommer vara med, bra är väl det för serien är skit bra som den är, ingen mer skådespelare som mischa barton please! inte för att jag tycker illa om henne men jag tror inte att hon skulle passa in lika bra som dom andra i serien. hon kan fortsätta med det hon håller på med istället.

image103

jag skulle inte tacka nej till ett jobb, bara inget av det här.

första dagen efter lovet.. ovant att gå upp så tidigt men det funkade väl måttligt bra. slutade 11.15 så ja gillare helt klart! efter skolan blev det en tripp till täby med smara, anna och ph. jag köpte mig en grå parkas som jag länge suktat efter, tack så mycket till anna som hittade den (; köpte också ett par ballerina, ett glassögon frodral typ och sen en t-shirt, jag är nöjd. sen drog jag hem och väntade på att klein skulle komma home to moi. och.. hon kom. kul.......
råkade trilla ur sängen så att jag slog mig rejällt mycketontmycket och sen ont igen, och vad gör kärringen? jo hon gapskratta åt mig. hate you biatch :) eller det kanske såg lite små kul ut så vem kan egentligen klandra henne?
vi var tvungna att dra ner till ica och kirra lite rom eller kaviar till laxen som vi skulle käka till middag. ohno, ointressant fakta igen. vet inte riktigt säkert men jag är nog ganska bra på att skriva sånt. ointressant fakta alltså.
juste, vi har fått en new girl in the class. hon kommer ifrån jönköping tror jag, lite små härlig dialekt.

jag har hittat en ny favorit låt. motti - du var hon. LADDA NER FOLKET!

men äckligt! på outsiders just nu handlar det om människor som har ritkigt vidriga jobb, tillexempel en tjej som jobbar med avföring! bajs! äckligt! kräktes nästan när jag såg det. och sen är det en man som sanerar lägenheter där det kan ha legat en människa eller ett djur död i flera veckor och kankse till och med månader. äckligt det också. och till slut handlar det om en man som gör döda människor "redo" för att familjen ska ta ett sista farväl eller nått, alltså sminka och greja med håret på dom. han ska praktiskt taget se till att döingen ser ut så som när den levde. euw.

keep building it up then shooting me down


jack johnson - sitting, waiting, wishing


jag har tråkigt

när bör jag gifta mig?

[ ] du vet hur man kokar kaffe
[x] du använder dig av en kalender
[ ] du äger mer än ett kreditkort
[ ] du vet hur man byter olja i bilen
[ ] du tvättar dina egna kläder
[ ] du röstar
[x] du kan laga mat själv
[ ] du tycker att politik är intressant
TOTALT: 2

[x] du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[ ] du har alltid en penna på dig
[x] du har aldrig fått kvarsittning
[ ] du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] du gillar att gå ut och gå själv
[x] du har tittat på pratshower (på tv)
[ ] du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] du vet hur man diskar (för hand)
[x] du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] när du säger att du ska göra något så gör du det
[x] dina föräldrar litar på dig
[ ] du kan klippa gräset
[x] du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] du kommer ihåg att vattna blommorna (när nån säger till mig)
[x] du pluggar när du måste
[ ] du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 7

[x] du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] du tränar regelbundet
[ ] människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] din favoritmat är hämtmat
[ ] det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] du har varit på ett tupperwear party
[ ] du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] du har fler räkningar än du kan betala
[ ] de flesta av dina vänner är äldre än du
[x] du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] du använder Internet varje dag
[x] din garderob har inte rensats på ett tag
[x] du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5

så jag ska alltså gifta mig när jag är 20 år, mycket intressant. var är min prince charming då?


du är brödet man vill lägga korven i




han är sååå otroligt söt!

förövrigt så har jag ont i magen och halsen, sho!

hela klanen schulman

uttråkad det är exakt  vad jag är just nu, eller egentligen inte bara just nu utan hela dagen har jag varit uttråkad. vaknade halv 2, gick och käkade frukost/lunch och sen dess har jag i princip suttit och degat mig framfölr datan och tv:n. hur man kan sitta vid datorn/tv:n så länge är ett under, det har iuförsej hänt mig några gånger så dessa under är ingenting jag ser fram emot så mycket längre. suttit och läst katrin schulmans blogg ett jävligt långt tag nu också. den är bra, mycket underhållande. hon sitter och kritiserar sig själv ganska mycket, det är kul. hon är inte särskillt snygg och det är inte heller alex schulman, men hans brorsa calle är ganska nörd-söt faktist. varför vet jag inte.

det var en bra film på tv men den tog slut för sisådär en timme sen kanske, attans. vad ska jag nu göra tänkte jag då, och det slog mig. jag ska packa och dra till min fars enkla boning. aphuvudet alexandra är nötig, seg och oerhört filurig.. orsaken till att jag skrev det här om henne är väl för att jag kanske ska hyra film med henne lite senare. (om hon hör av sig, vilket är mycket sällsynt) inte nån särskilld bra orsak men det får duga.
va i helvete, jag vet inte riktigt vad jag skriver. det bara kommer ord i mitt huvud som jag skriver och hur det framställs vet jag inte för jag orkar inte läsa igenom det här inlägget som jag brukar göra med det jag skriver.

men mors ochj goodbye nu ska jag ta och röra på mitt feta arsle och kräla upp på mjitt unkna rum för att packa en packsäck. hare bra vettja.


forever gone without a trace

foo fighters - long road to ruin

behöver jag ens skriva nånting? you gotta love it.

den där hårfärgen..

ge mig samma hårfärg som carolina gynning. brunt men ändå blont, snyggt.

image102
men vågar jag?..

mary j blige - just fine

you know i love music
and every time i hear something hot
it makes me wanna move
it makes me wanna have fun
but it's something about this joint right here
this joint right here
its makes me wanna...woooh

let it go...
can't let this thing called love get away from you
feel free right now, going do what you want to do
can't let nobody take it away, from you, from me, from we
no time for moping around, are you kidding?
and no time for negative vibes, cause i'm winning
it's been a long week, i put in my hardest
gonna live my life, feels so good to get it right

so i like what i see when i'm looking at me
when I'm walking past the mirror
no stress through the night, at a time in my life
ain't worried about if you feel it
got my head on straight, i got my mind right
i aint gonna let you kill it
you see i wouldn't change my life, my life's just fine

feels so good, when you're doing all the things that you want to do
get the best out of life, treat yourself to something new
keep your head up high
in yourself, believe in you, believe in me
having a really good time, i'm not complaining
and i'm a still wear a smile if it raining
i got to enjoy myself regardless
i appreciate life, i'm so glad i got mine

feels so good, when you're doing all the things that you want to do
get the best out of life, treat yourself to something new
it's a really good thing to say
that i won't change my life, my life's just fine

klädpoker, hårda bröd och en lebb var det va

härlig kväll, eller vafan inte var den härlig så men rolig som attans. klädpoker borde fan bli en självklarhet när man besöker alexander, andra saker försegick självklart också men dom ska jag nog inte nämna här just nu. nått med en och en annan isbit i alla fall................. kinky.
sen så blev det ju brödkrig vid stationen (vi skulle lämna av emma, VÄLKOMMEN HEM!) och en sak säger jag bara, vissa bröd ska man aldrig kasta. dom var ju förbövelen as hårda!
och bara för att: daggen.. du ska få din glassbåt :/

idiot, du förstör allt. säg inte en sak och sen nästa dag raka motsatsen.
ett patetisk försök på att få uppmärksamhet?! eller.. det funkade ju så jag antar att det inte var så patetiskt. idiot.

amen KUL! vendela skickade en msn och sa att jag skulle adda, dum som jag är så gjorde jag det. EN LEBB. självklart. ber hon mig någonsin adda en person för att det är en snygg kille?! nej. hon heter ida och är 16, läbbig brud.
aha nu frågar hon om en bild på mig och om jag är bi eller lebb, naej hon åker bort lika snabbt som hon kom!

nu (snart) ska jag nog försöka sova och sen i morgon får vi se om den där klein hör av sig och vill leka lite, sleep tight :)


normalypormaly

sara: haha, kommer du ihåg när vi brukade "kasta ut simon till vargarna"?
*alla skrattar*
mamma: hahah, hur kom du på det?
sara: satt och tänkte på att göran kanske begraver barn i sin trädgård

och nu sitter hon och berättar sin dröm om att hon var adopterad (på tala om att hon brukade säga till simon att han var det när han var mindre), minst sagt normal syster.

Ashlee Simpson

hon är väldigt omgjort i fejan (och lite överallt) men drop dead G-O-R-G-E-O-U-S-!

 

hej sofia och schnappi för hela slanten

jag har hittat ett par aaaaas söta ungar (agnes och noel), eller egentligen kan man väl säga att dom hittade mig, eller i alla fall föräldrarna ^^ det är så att min moders arbetskollega behöver en barnvakt lite då och då och snäll som jag är så tackar jag självklart ja. vi åkte till dom i sollentuna vid halv 11 (snark!) och sen stannade vi på lunch, snackade tider samt pengar och sedan efter mycket lyssnande på "hej sofia" och "schnappi" så bar det av till täby vid 2 tiden. där köpte jag två par skor med pappa som glatt ville betala, he´s such an angel.

men nu måste jag bege mig hem till mamma för att käka lite, ciao :D


here we go again

mjaa, det var inte igår!.. faktist så var det typ i förrgår eller nått om jag inte minns helt fel.
skola snart, SUCK! pallar inte med alla jevla läxor som dom matar på oss med, damn you teachers! vi börjar med en sak och sen andra lektionen en annan, och då säger dom "ni får göra klart det ni inte hann med idag hemma" FUCK U!
men i alla fall idag har jag vart sååå duktig, så här har min dag sett ut:

10.30: vaknade
11.00: städade huset lite halvdant
12.40: gick ut på en lång promenad (power walkade)
13:10: kom till macken, ringde alexandra och sen pissade jag lite
13.30: mötte upp alexandra i centrum för att sola
14.00(ungefär): hoppade på tåget och sen gick hem
sen så har jag duschat, sminkat mig och grejjat lite som är mycket ointressant att skriva.

just nu sitter jag hemma hos david och max och lyssnar på "max diss". alla är sååå roliga måste jag nog säga.
max, david, alexandra och alexander sitter i vardagsrummet och kollar på grannfejden, woho! så förjävla tråkigt.
han den där daggen håller på att gagga om att det var civilpoliser här och sånt boring snack.
juste, vi har haft en liten barngeni kväll också. mycket trevligt, fast det blir aldrig så att man spelar klart för ma blir avbruten av datafan.
skulle vart med miranda ikväll men det blev visst inte så, buhu! har inte träffat henne på gööör(göteborsk dialekt) länge jö :/

aja nu ska jag inte tråka ut er med mer text att läsa, ska se till att få liv i alla barnen här hemma. hare gött!

RSS 2.0