rubrik

tjaba!
den här dagen har vart bra faktist, vaknade helt i tid så jag hann göra allt jag skulle + att jag hann sitta och plugga lite där på morgonen, lyckat! sen så drog jag till skolan och hade provet, eller jag gjorde halva som jag hade kommit överrens med mig lärare om. efter det så tog skoldagen slut, 3:orna hade möss påtagning och vi fick inte vara i skolan efter 11. sköööööööööönt! sen så drog jag hem, där jag är nu, sen om 15 minuter går mitt tåg ner till centrum och raka vägen till salong madeleine där emma prauar? praoar?, hon ska fixa mitt hår lite tjusigt (: sen så åker jag hem igen och fixar pengar av far min för att sedan åka ner till centrum igen för att möta upp a och e, måste köpa maten tills ikväll you know ^^ a är lite halvt krasslig så det blir nog en lugn kväll hemma hos mig och sen ner till brasan en stund. mys :)

jag själv har blivit lite små förkyld så där smått, men det har blivit bättre, halleluja! nejnu måste jag rusa, pusshej!

göööör bra

mya - ghetto superstar

i think im in love..

image215 
så underbart underbart fucking underbart jävla snygg så att jag tror jag dör. alltså väskan.

bild: fashiontoast

goodbye my almost lover

a fine frenzy - almost lover

ja..

http://www.redlasso.com/ClipPlayer.aspx?id=5a1abded-75dc-4a5a-a2d5-71ced57cb705

en helt ny sida av heidi montag, jag som trodde att hon var bitch hela dan varje dag.
eller iuförsej vem skulle inte va ledsen om detta hände en själv?

with eyes shut, it's youi i'm thinking of

tjenamors..
den här dagen har varit hyfsat bra om man bortser ifrån att jag vaknade med mobilen i handen då jag stängt av larmet i sömnenoch vaknade precis när tåget gick så jag fick ta nästa och komma försent. men annars helt okej. just nu håller jag på att plugga.. not. men jag borde för jag har prov i morgon som det måste gå bra på, annars är jag död.

förövrigt så är du jävligt falsk och äcklig, vem tror du att du är?
jaja pusshej.

dator fix

alltså jag såg nyss på kenzas blogg att hon köpt saker till sin laptop och det var riktigt ritkgit fint! jag har länge funderat på att köpa nått sånt där "klistermärkeskal" men har inte riktigt kommit så långt att jag faktist beställt det, men det ska jag tamefan göra nu. snart.


här är några sötsaker jag skulle vilja ha (a) rosa rosa rosa, i love it!
     image214
allt kommer ifrån style4it.com

valborg planer

okej valborg.. det är egentligen sjukt överskattat och det kommer säkert suga denna gång men ska försöka föra det bästa av saken. iuförsej så har jag ju redan ordnat middag hos mamma med alexandra och emma så det lär bli mys :D sen så får vi se vad som händer efter. längtar, iih ^^ får se om det blir några mer än bara vi 3 också, haha.

men men nu är jag så hungrig så att det inte är sant, far min drog precis ner till ica för att köpa my food thank god! ska alltid äta så sent när man är här.. hate it! jaja, nu ska jag fortsätta kolla på made. shoo peeps! (haha)

miss you but i try not to cry

mariah carey - bye bye

vad kan jag säga? jag älskar henne, låten och hennes underbara hår.
hennes skiva ska bli min.

explosion på odlinsvägen

fick ett oväntat samtal av mor min när jag slutat skolan och då berättar hon nått riktigt stört och otroligt läskigt. hon hade nämligen vaknat vid två tiden inatt av att hela huset skakade och gick för att kolla vad det var. det var två bilar på parkeringen som hade tuttats på och exploderat! HERREGUD! alltså vad är det för skit person/personer som gör sånt? vem fan tycker det är kul?! tänk om någon person hade skadats eller dött för att dom satt sig i sin bil påväg till jobbet. va i helvete säger jag bara! helt sjukt. vem skulle kunna leva med att ha dödat en människa bara för att man brinner för att älda upp saker? hathathat åt sånna människor. inget liv. ett familjeområde på odlingsvägen i lilla vallentuna, vad är oddsen?

för en mer detaljerad histora tycker jag att ni ska besöka min söta vän karolinas blogg. hon var nämligen där.
jag är ganska glad att jag inte var där men ändå så önskar en del av mig att jag var på plats. helvetes människor som gillar att bränna upp och explodera saker, ingen hjärna över huvudtaget! usch det skulle kunna hänt en hel drös med otäckheter. nu ska jag gå och göra mig en macka så att jag slutar tänka på det för en stund, pusshej.


you gotta gilla svenska killar

idag har jag först och främst packat för att åka hem till pappa och sen så hoppade jag på tåget mot centrum för att möta vendela för att sen åka hem till henne för att jag skulle hämta min väska sen i onsdags. sen så ringde jag till a som var med alexander och david vid storsjön där dom skulle fiska, jag drog ofc dit. först så hade vi ingen båt att dra ut med men det kirrade jag och a så fint. fyyyyfan va jobbigt det är att paddla, helvetes paddlar alltså. ut paddlade alexander och david, in paddlade först jag och a, sen a och david, sen jag och a och sen till sist jag och alexander. ett rent helvete säger jag bara. först så klagar david på att man paddlar fel och grejer och sen där i slutet hör man alexander hela tiden "fräs på" med en knaglig röst. HÅLL KÄFTEN. tack. + att david satte ner ankaret ett antal gånger när jag och alexander slet som tusan. när vi var på mitten av sjön så ringer e och frågar vart vi är, hon skulle nämligen komma och joina oss. hon kommer men på vägen ser hon att det står några som inte är vi på bryggan så hon står och trycker som en tönt i skogen ända tills vi kommer i land, då går hon ut på bryggan och hälsar. mes mes mes mes. men sånna gillar man.

sen så drog vi hem till david och där våldgästade vi max rum lite men han hatar ju oss just nu så han stängde av datorn efter 5 minuter och gick ut den tönt han är. sånna gillar man inte. sur för skitgrejer och shit. menmen sen så drog jag och e hem och nu sitter jag och kollar på en film på 3:an som snart är slut. riktigt bra är den i alla fall.

nej nu ska jag dra och sova tror jag, godnatt :)

söndag

+
1. mitt hår har blivit blondare, yes!
2. på g att köpa peace & love biljetten
3. ledig torsdag och fredag
4. alexandra & emma
5. disney filmer

-
1. jag har fått ett myggbet under natten
2. kommer vara pank denna månad
3. det är molnigt ute
4. jag har tråkigt
5. jag har för lite kläder för mig garderob, med det menar jag GE MIG KLÄDER. och skor.


"åh..åh.. aj ajaj. vet du vad det var? intressefil rätt i halsen"


han är söt. han är rolig. bli min?

honey, you couldn't handle half of me..

ah hej.

den här dagen har vart ganska bra faktist, lite lagom slapp. jag drog hem till e vid typ halv 2 tiden och där fikade vi på lite godsaker sen igår, mums. sen så frågar e plötsligt om vi ska dra in till stan och inte pangar jag till det så we were on our way eller hur man nu säget. hon visste nämligen två stycken second hand affärer som vi skulle checka in. på bussen mötte vi också söta paret erik och linnea och skulle åka till hans landställe, trevligt. där i stan så började det as regna, typ översvämning men vi lät inte det stoppa oss utan vi gick på ^^ 118 second läder, så hette en butik och som man hör på namnet så sålde dom jackor, väskor, skor etc. vet dock inte riktigt vart den låg men det gör det samma, vi gick in och där jobbade en aaaaaaaaaaas snygg kille. verkligen skit snygg, fast han var typ 20 någonting.

förvånansvärt nog så hittade e inte till ena av affärerna och den andra var stängd.... suck. vi drog istället till västermalm gallerian där e var desperat efter skor så vi drar oss in på h&m där hon köpte ett par utsöta ballerina. sen så var det dax för mig att dra till min morbror på söder för kalas, det var najs.. tills teo klädde ut sig till riddare med en sån där hjälp av plast och en kudde på foten för mycket och halkar så att han trillar med huvudet på bordet och får ett jack på örat och bakom. riktigt nasty och blödde för fullt. menmen det gick bra och efter en halv timme var han på topp igen. sen så drog vi hem och nu sitter jag här, lyssnar på musik och snackar med tobbe på msn om hans paint målande, haha. nejmen det är kul..

nu har jag ingenting mer att skriva, tjaba!

sån där lördag

god morgon!

igår så slutade jag halv 3 och sen blev det av att gå till tåget och möta alexander för att gå till täby och möta a, alexander skulle lixom köpa en kanin. men det blev inte av.. men! jag mötte ellinor där :O skit kul att träffa henne, det var verkligen länge sen. sen så drog vi hem till a och medans hon var inne och duschade så hoppade jag och alexander studsmatta i ungefär 90 minuter, körde några alexander och grabben gjorde en veriesion av benjamin ifrån morgonsoffan. sen så blev det käk, grillat. mums! efter mat och allt sånt så drog a och e med tåget mot lindholmen medans jag och alexander åkte motoped i kylan. väl där så drog vi först in till alexanders hus och värmde oss, kissade och fikade.

ååh älska coco (alexanders pappa), haha. han frågar alltid om man vill ha nån fika, dricka, glass eller nått annat. aja, sen så drog vi över till max och snodde hans cyklar för att dra oss ner till typ lillsjön. på vägen mötte vi marcus och anders som kom med epan. vid lillsjön hände det väl inte så där jättemycket så efter en halv timme så drog vi vidare, jag åkte epan och höll på att dö. livsfarligt! fick sitta i anders knä också vilket var lite otippat men det gick bra, höll på att trilla ut när vi parkerat (han ställde sig så i typ ett dike så jag gled nästan ner där men anders räddade mig, my hero! ^^)

sen så var vi bara ute och cyklade runt lite för att sen åka hem till david där vi spelade kort och lite sånt. patrik tränade bokstavligt med alexander, alltså han använde honom som en vikt. lite kul att se. men sen så drog jag och e med tåget, jag kom hem, jag sov, jag vaknade och nu sitter jag här. ska snart hoppa in i duschen och sen hem till e som har massa godsaker hemma pga att hennes mor fyllde år igår, grattis! och sen ikväll så ska jag in till stan och fira min morbror, grattis igen!
nej nu måste jag dra, simon dampar (jag sitter vid hans dator). hare gött, pöss!


två av mina specialare

käkade middag för ett tag sen, det vart en jättegod sallad som bestod av avokado, olika sallader, solrosfrön, tomater, parmesanost, mozzarella, soltorkade tomater och några nötter. sen så ställde mor min fram ost och kex, alltså cambozola vilket jag är sååå förstjust i. mums, verkligen mums! det godaste jag käkat på länge.
men.. det finns alltid ett men.. jag hade vit kjol på mig när jag käkade allt detta gott och såklart spillde jag ett ganska många antal gånger. jag brukar aldrig spilla men just denna gång gjorde jag det! jag är hopplös.. en annan sak jag är väldigt duktig på är att förstöra nymålat nagellack, alltid alltid alltid råkar jag komma åt det på nått sätt så att mamma får göra om. även om jag sitter stilla så blir det så att jag kommer åt om jag bara ska klia mig lite eller nått annat simpelt.

aja, nu ska jag ner och käka cashewnötter och sen kolla på fabulous life of som är klockan 8 på mtv, tjaba!

älskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälska

missy higgins - the special two


i know i'm not deserving of your trust from you right now,
but if by chance you change your mind you know i will not let you down
'cause we were the special two, and we'll be again.

and we will only need each other, we'll bleed together,
our hands will not be taught to hold another's,
when we're the special two.
and we can only see each other we'll breathe together,
these arms will not be taught to need another...
'cause we're the special two.

i step outside my mind's eye's for a minute.
and i look over me like a doctor looking for disease,
or something that could ease the pain.
but nothing cures the hurt you, you bring on by yourself,
just remembering, just remembering how we were..

"du kan få slå mig om du vill"

Varm dag? -ehm JA! helt dunder super otroligt hett varmt. nästan så varmt så att man kan steka ägg på ens mage.
igår så fick jag en liten inbjudan hem till vendela halv 8 som jag såå inte tackade nej till, har snackat mycket om den inbjudningen och nu kom den, finally. jag var tvungen att ha med mig saft som skulle släcka hennes tusht? turst? tuscht? hur stavas det egentligen?.. men i alla fall så skulle hennes söta lillebror gå och lägga sig och han är ganska vänlig i käften.

elias: kan du hålla käften.. rejält hårt
vendela: ska jag hålla käften rejält hårt?
elias: det ska nog bli skönt.
sen så somnade vi väl vid halv 12, 12 nånting. jag var sjukt trött redan vid halv 11 men då skulle hon hålla på att snacka om att det är skönt att bli nafsad/slickad i örat, eller inte i men typ där man kan ha hål. jag själv nästan kräktes när hon berättade detta. om jag skulle vilja ha nån som slickar mig på örat? -hell no! låter otrolgit vidrigt, äckligt och totalt ohygieniskt. men den där vendela gillar det så om ni får för er att vilja nafsa på någon så kan jag ge ut hennes nummer.

idag så var vi på teater, som jag skrivit ganska många gånger. den var faktist jättebra, gillade två ap bögar/brats. den var inte allt som jag trodde att den skulle vara men det funkade väldigt bra ändå. som jag också tidigare skrev så var den hela 3 timmar lång, med paus. löööve paus. vi drog över till pressbyrån och köpte glass, eller sophia och anna köpte där men jag och emma köpte på donken. jag hakade på henne med att ta en mcflurry med daim och kolasås, jag trodde det skulle vara äckligt men neej det var faktist jättegott. sen så drog vi hem och nu sitter jag här, höll på att dö på tåget! det är verkligen sommar väder ute, helt sjukt. visst är det skönt när det är varmt men är det så varmt och man inte kan öppna fönster på tåget med solen på sig.. då dör man. totally nonice.

nu måste jag ta ut min coca coooela out of the frys, KYSS!

sån där rubrik

tjäna göllet!
idag var jag och hälsade på min apu plats i täby kyrkby, midgådsskolan. jag skulle ha med sig några frågor att hon som jag skulle träffa men dom hade jag glömmt i skolan *woops* men det gick bra ändå, hon var väldigt trevlig och desamma hoppas jag att barnen kommer vara ^^

kollade nyss på made på mtv, det här avsnittet handlade om ett cheerleadinglag som var helt kassa och ville bli made into pro... and pom pom pom, they did it! som dom alltid blir. men jag kom och tänka på att det skulle vara as kul att börja på cheerleading, alltså visst man måste vara i mer form än jag är men ändå, bara pröva på lixom. sen så har jag och a också snackat lite om att börja på dans, vet inte vilken sorts men nått blir det förhoppningsvis. magdans verkar vara aaas kul så det skulle jag vilja börja på men jag vet inte riktigt om a är taggad. men sen så verkar stripteas också kul, erfarenhet om inte annat. hahaa no im totally joking. or do i.............. en viss person spelade ju in mig på ens mobil när jag gjorde en liten dans, HAHA! fyfan.

i morgon, då ska vi faktist på teater! vi ska se djungelboken och den är hela 3 TIMMAR LÅNG! fast det är paus så det känns bra, då kan jag säkert köpa nått som inte är godis.. har btw inte käkat det på huuur länge som helst känns det som! *stolt* however så kommer teatern bli hur kul som helst, längtar verkligen ^^
nej nu ska jag dra och käka, smell you later!


lovely

uuunderbart väder ute! fast det har det ju vart i typ en vecka snart, är det typ sommar? om det slutar blåsa så kunde det lika gärna vart det, fan va najs.
nu ska jag inte sitta här och dega mer, ut i solen!

ps. jag är ledig i dag. vaknade 10, skönt. ds.


say you'll hold a place for me i in your heart.

tracy chapman - the promise


if you wait for me then i'll come for you
although i've traveled far 
i always hold a place for you in my heart
if you think of me if you miss me once in awhile
then I'll return to you
i'll return and fill that space in your heart
remembering
your touch
your kiss
your warm embrace
i'll find my way back to you
please say you'll be waiting

"här hade ju knappt world trade center rasat"

då har man käkat hemma gjort hemma gjorda hammburgare och tillbehör, juliet hackade grönsaker, jag gjorde gegga och chefie stekte hamburgarna. det var gott som tusan alltså! sen så säger simon "vilka är det som står med crossar här utanför?" då är det alexander och david, otippat värre. eller alexander var planerad men den andra hade jag ingen aning om att han skulle komma alltså.

just nu sitter alla här och glor runt i gamla skolkataloger från sommar 2000, d säger att jag är mer lik mig själv i 6:an än i 7:an, TACK! alexanders mammas kompis dotter blev vän med en av dom som kraschade world trade center, as cuult.

nej nu ska jag tagga till ugly betty och dh! :D

finfint väder ute!

goddagens!
"slutade" halv 2 idag vilket vad mycket skönt, jag drog direkt hem till alexandra klein där hon låg och solade lite coolt. jag tog av mig alla plagg jag hade för att joina henne. oj kinky, nej jag tog värken av mig trosor eller bh. men i alla fall så är det sjukt fint sommar? väder, ska fan sola varje dag! sen så efter att a kommit ur duschen så ska vi gå ner till centrum och möta emma och köpa glass. LAKRITSPUCK! lätt alltså, godaste glassen jag vet. sen så ikväll är det ugly betty och dh! :D ska såklart se det med a och e.

i morgon är vi lediga pga resursdag så jag kan sova hur länge jag vill + sola, men sen vid halv 1 tiden så ska och sophia bege oss till täby kyrkby för att hälsa på våran apu plats. (apu=prao plats, fast ett finare ord. haha) men sen så är det bara åka hem och sola igen! ahh underbart.

nej nu ska jag ut i solen igen. KYSS!

the hills

image209
bästaste någonsin. mer kan jag inte säga.
nu på mtv, KOLLA!

i'd rather sleep my whole life away than have you keep me from dreaming

sara bareilles - fairytale

måndagar är inte min grej

vaknade ganska så mycket sent så jag skulle inte hinna med det tåget som var planerat så jag tänkte ta ett som gick senare. men smartasset själv trodde att den skulle komma till bällsta 55 så jag tog det lungt till tåget, typ kröp. sen så när jag var där nere så kom jag på att den inte alls skulle komma då utan den skulle komma 42, DOH! så det fick bli att ringa alexandra som alltid har datorn framme och fråga när nästa gick. sluade för ungefär 45 minuter sen men ska stanna kvar och göra några restuppgifter och sen direkt hem to miss kleins house. tror jag.
så.. måndagar är inte rikgit min grej. tror jag försovit mig just på dom flera gånger och i och med att vi slutar kvart över elva så blir det så att man kanske inte orkar åka till skolan bara för att ha engelska.

det är så himla fint väder ute! behöver ju knappt jacka. men however nu ska jag plugga, ciao!


kan du strunta alla komentarer?

pretty women som nyss avslutades sa hon nått jag fastnade för. "det är alltid lättast att tro på det dåliga", alltså kritik. och det är så sant, när någon säger nått bra om en så tar man åt sig. för stunden, sen är det som fortblåst. men om någon säger nått dåligt om en själv så tänker man på det hela tiden, varje dag. man börjar lägga märke till det mer, tex om någon säger att man är tjock. det kan bara vara på skoj och personen som säger det menar det inte men man tar åt sig, och hör man det tillräckligt mycket så börjar man intala sig själv det också. man är tjock, ful, ingen vill ha en för man har celluliter överallt, man duger inte till någonting eller någon. så fort man ser sig själv i spegeln med underkläder så tänker man "hon kanske hade rätt, jag är ganska tjock jämnfört med andra", man ska inte göra det men det är samtidigt svårt att låta bli. men är man stark nog att undangå dom komentarerna så är det en person jag ser upp till för jag själv har väldigt svårt att undangå sånt.

nu när jag skrivit av mig lite så ska jag ta och sova, godnatt :)

i do it for love

sara bareilles - bottle it up

chilldill

fikan med kaki byttes ut med en promenad till ica med bruden för att köpa cola light och hubba bubba (tack gode gud, jag som knappt hade pengar). riktigt trevligt och hon var riktigt brun, såg ut som ett lik jämfört med henne.. fattar inte hur länge man har dragit på att ses, för länge i alla fall! :O det blir alltid att man säger "vi måste ses snart!" utan att det blir av, vi har i alla fall sagt det ett antal gånger. men nu ska vi hålla det hära! alltså inte vänta tills nästa år tills att träffas igen ^^

efter att vi skiljts åt så blev det så att jag skulle bege mig till tåget mot lindholmen som gick 20 över, alltså hade jag lite mindre än 20 minuter på att gå till tåget. jag hann så klart. väl där så hoppade vi lite på alexanders studsmatta, tog en cykeltur till macken as usual och kollade på tv. alltså vare väldigt chill så att säga. nu sitter jag här mätt som tusan efter att ha käkat en halv pizza.

jag kom och tänka på en sak.. det man behövde igår var bara 4 saker: ett dansgolv, musik, en miranda och leroys lätta/svåra moves. tex tvätta tvätten (intensiv) och mjölka kossan/tjuren. det hade så förgyllt min kväll.
om 45 minuter är det minsann pretty women på 3:an!.. nu ska jag inte skriva mer, pusshej!


"ja.. det måste nog vara jag"

godmorgon! haft en kul helg? i know i have, eller typ i alla fall. den är inte över än.
igår så blev det att jag åkte med erik och co till nån fest i täby vid halv 10 för att pröva lyckan att komma in, och det gick så bra. det visade sig nämligen att det var vissa i min klass som höll själva partajet! ibörjan var det riktigt segt och man kännde sig ganska obekväm på nått sätt, kan ha varit för att man inte kännde så många. juste på vägen till lokalen så kommer en gammal fotbolls kämpe fram, madeleine viking. vi började prata lite om att jag typ inte kännde någon och annat. så det var lite kul. men tillbaka till när vi är där.. efter en stund så kommer johanna inramlande, alltså en hjälmstare. vi fick möta hennes kompis bill och en annan tjej vid olika tillfällen.

ett samtal mellan erik och johannas tjej kompis.
erik: hej, erik
tjejen: hej *nått namn*
tjejen: det var du som var så jävla het. jag var i eran skola där på avslutningen.
erik: ja.. det måste nog vara jag.

sen så mötte jag en barndoms kompis där också! tobias, fiskminnet själv kännde inte igen honom så det var han som tog intiativ och kom fram. kul! han frågade till och med om jag ville ha skjuts hem med dom, hans mamma då,dom bor nämligen väldigt nära mig så det var lite sött ^^ höhö. men sen så hände det några andra kuligheter.. tejp-runt-alla-dom-som-dansar-så-att-dom-börjar-skrika, burk nerslagning av en gammal mans käpp, fredric bakom ett skynke med en halv dragen brud och stereo sabotering för en kort stund.
sen så efter att ha missat sista tåget hem så drar vi oss emot nattbussen till danderyd för att byta buss och komma hem till lilla vallentuna runt halv 3 tiden, man var relativt trött så det blev att man halvsov lite on the bus.

så för att kortfatta kvällen med några ord: skum men roligt. haha

nu ska jag ner och käka frukost och duscha för att sen vänta på att höra nått ifrån karolina som det blir fika med. jag kommer bokstavligt talat få skrapa ihop money för att ha råd. nej okej kanske inte men jag har inte mycket alltså. fick 40 kronor av mor men vi får se hur långt det räcker.
HEJ!


i'm over it

ashley tisdale - over it

små celebs

image208
hittade denna bild på kändisar när dom var små. dom som mest är sig lika är väl sarah jessica parker, jessica simpson och julia roberts. men sötast av dom alla är solklart sarah michelle geller!

kul

"kolla där springer fjortisarna" -person unknown

"en kvinna behöver mat i rätt tid" -vendela 16(15?) år

tjaba!
jag börjar med att berätta vad som hände igår kväll.. då var det så att miranda och vendela kom hem till mig och vi förberedde oss lite inför kvällen. sen så vid 10 tiden så drog vi oss ner till centrum för att bege oss upp till nån fest men då ringer alexandra och säger att alla går där ifrån för att polisen kom och massa. vi fortsätter gå och mitt i en backe möter vi upp snyggot sandro som var påväg därifrån hem till hans flickvän. sen så när vi kommit en bit upp i backen ser vi massor med folk som bara står där, vi går självklart fram för där ser vi några bekanta ansikten. så där stod vi ett tag och hade allmänt tråkigt och frös, vi drog ner till centrum igen och på vägen bestämde vi oss för att dra hem till moi. och det gjorde vi, med vi menar jag. emil, vendela, david, patrik, emma, alexandra, miranda, jag och cornelia! och det blev exakt som jag trodde att det skulle bli.. tråkigt! yes det är vad det var. fast det var kul att träffa cia igen. efter att dom gått loss på min läskeplaska och några fjuttiga nötter så tog dom sitt pick och pack och drog, så då åter stod bara m, v och jag själv dåra. miranda drog väl så där vid 00.20 tåget och då drog vi datorn ut till köket, tände ljus och drack upp det som återstod av läsken. toppen kväll! hehe.. vendela satte på en disk vid halv tre och sen gick vi in i mitt rum och pratade om en viss mister m på engelska (HAHA)....... hm. sen gick vi och la oss.

idag vaknade jag ungefär 12.10 och då smög jag in i simons rum där vendela sov, den tönten hade varit vaken sen 10 och inte väckt mig eller nått! haha störd. men i alla fall så gick vi och gjorde frukost och sen åkte hon hem och här sitter jag nu, äcklig i håret och lyssnar på kelly clarkson. måste ta en dusch alltså.
ikväll får vi se vad som händer för just nu har jag ingen aning, har hört att det kommer pågå några saker ikväll men vad jag bestämer mig för att göra får vi se sen!

im always on your side.
i love you a.

hemlis

VENDELA ÄR INNE I MIN DUSCH OCH TVÄTTAR HÅRET.

rubrik igen

dagen började förvånansvärt bra idag, woho! första dagen det händer den här veckan. jag gick upp vid 8.40 så att jag skulle hinne med att platta mitt hår lite mer (gjorde det igår kväll men det blev lite småmongo under natten), sminka mig, duscha och lite annat smått. på gympan hade vi klättring, i början var jag rätt skeptisk till det men jag samlade mod och tog mig an den enorma (not) klätterväggen. jag kom lite mindre än hälften innan jag skrek att jag ville ner och inte klarade det längre. FYFAN VA SVÅRT DET ÄR! jag trodde seriöst att jag skulle vara bättre än dom flesta men det var ju rent bullshit.

efter att jag suttit nere och kollar på alla andra som klättrat upp och ner, och tyckte att jag skulle ge det ett försök till. det fanns nämligen 3 olika klätterväggar, eller allt var på samma men det var lixom en enkel, svår och svårast. den enklaste prövade jag först och den var såå inte enkel! men i alla fall, nu skulle jag prova den svåra spalten och dom som klättrat innan mig sa att den var enklare än den enkla. och det var den! jag kom typ nästan till toppen, jag skulle klarat det ända upp om jag inte hade kollat ner på alla andra nollor. attans. men jag är nöjd ändå.

idag ska jag åka till vallentuna gymnasium för att möta upp vendela och sen åka hem till mig och bara vara. sen senare ikväll ska vi möta upp miranda för att gå till nått litet partaj vid brandstationen. får se hur kul det är, tror erik också skulle komma så det lär bli trevligt. sen på lördag har jag inte riktigt betsämt mig vad jag ska göra, får se. sen på söndag ska jag träffa självaste kaki! :D ska bli otroligt kul faktist.

nu ska jag dra till tåget, KYSS!


talang2008


zara 10 år och är grym!

rubrik

tjenamors!
min dag började rent åt helvete. jag vaknade väl inte i så där jättebra men jag skulle ha kommit i tid till tåget om jag inte hade vaknat så sent, glömt mitt busskort någonstans i lägenheten och var tvungen att springa runt som en galning för att hitta det, råkat kommit åt en vattenkanna så att den spläshade ner på golvet och en rad andra små saker. alltså för att sammanfatta morgonen med ett ord: helvete. men jag kom till skolan tillslut och det var tråkigt som fasen, eller vi snackade lite förberedelser inför apu:n. alltså vart vi ska ut och praktisera, jag, sophia och sabrin ska på samma och det är på midgårdsskolan om jag inte har fel. vecka 19-20. sen så var det lunch och som vanligt så var det uräcklig mat som både smakar och ser ut som spya. så det blev det vanliga till lunch, fil och flingor. mums.
just nu sitter jag på en rolig datorlektion och håller på att lära mig microsoft excel.

Igår så var jag som sagt i alexandras skola och nördade mig en liten stund sen drog vi oss hem till mig. på tåget mötte vi självaste mikaelak! väldans kul kan jag säga. sen så väl hemma hos mig så käkade vi lite mackor och sen så tänkte jag vara lite extra rolig och ta med alexandra på en cykeltur till tex lindholmen! :O men.. för det första så var hon inte speciellt taggad och för det andra så var cykeln (som är susannes, pappas tjej) låst. attans alltså. men sen så drog vi iväg till lindholmen lite så där otippat och var med alexander, vi hoppade (körde mest en alexander speciall", vi köpte glass och vi kollade på tv. sen kom david och gjorde oss sällskap.

idag måste jag plugga åt tusan mycket. har en bunt grejer hemma som bara väntar på mig, suck. helgen lär bli grymt kul! men mer om det i morgon, nu måste jag fortsätta med excel, woho.
KYSS!


:)

DET SKA VARA SVERIGE PUSSAS OCH KRAMAS NU MEN NEEEEJ DET ÄR SATANS HOCKEY I STÄLLET! VAD ÄR DET HÄR FÖR NÅTT?! ALLTID, VARJE DAG SKA DET VARA DEN DÄR JÄVLA HOCKEYN SOM FÖRSTÖR FÖR MITT TV TITTANDE, USCH KANAL 5! USCH!

always thought i would end up with you eventually

the kooks - always where i need to be

hei

just nu befinner jag mig i i åkersberga på john bauer där jag våldgästar alexandras skola. ganska mycket liten skola men det funkar ändå. dom har matte och jag har "bloggkunskap". nyss gick jag och alexandra till hennes skol sak så att jag fick ett snyggt litet besökar pass, don´t you love it? alexandra vill att jag tillägger att hon är as bra på matte fast hon ljuger lite mycket. + hon säger det för sig själv typ varannan sekund. själv har man inte haft matte på ungefär ett år och äger som fan.
hon är mobbad, lilla alexandra i hennes klass. sitter vid ett bord för sig själv, stackars kraken.

när hon slutat så ska vi ner till centrum för att sola och sen hem till mig och baka en liten kaka! :D lär blir kul. nu orkar jag inte skriva mer utan nu ska jag fortsätta att studera hennes lite udda men roliga klass, som bara består av tjejer likasom min.
KYSS!


lauren conrad

ge mig din väska biaaatch!
image207


IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG! AAAAAAAH!

image206

gammal hjälmstare

hallu!
idag har vi haft nån elsakssak med el 2:orna på åva, det var kul. jag var bäst av dom i min grupp. lätt alltså! så det kanske blir en elektriker av mig. kanske inte.. min grupp blev klara sist och då var vi inte ens klara, alltså vi gav upp. vi är förlorare. alla utom jag, det kan jag hålla med alla er där ute om. åh en av dom två som vi hade som skulle lära oss hade en sån där as mesig/ljus och alldeles sjuk röst. sen så slutade vi och vid kragsta station mötte jag cia och jenny (: sen så var självaste reidar(?) där, viket var min gamla svenska (för en stund) lärare i hjälmsta. lite väl otippat men han kännde igen mig och hälsade så glatt.

men i alla fall så har jag en hel hög med plugg som måste göras, attans. måste läsa några sidor i uls boken tills i morgon också, sååå tråkigt. det är säkert inte många sidor men ändå.
jag blev förskräckligt sugen på en grapefrukt nu när dom näm(n?)de det på tv. attans att vi inte har nån här hemma.. menmen nu ska jag kolla på tv och sen grov plugga! det brukar inte bli så när jag väl säger det men nu ska det bli av, där med basta.
hare bra, hej!


han gillar mig, nån som tror nått annat?

(pi)DT-Ollsn skickat 2008-04-14 22:15:

min kära sofia, när du läser detta meddelande är jag på väg ut till tv:n. jag vet att du blir bitter, men vi får ses och höras snart igen/ din alexander olsson (H)


tre samtal och ett sms

precis innan vi skulle gå över till fotbolls matchen så ringer "SVARA INTE!" - max. självklart svarar jag inte men sen så ringer han igen efter 10 minuter och då svarar jag för att försöka få honom att sluta. jag svarar och han frågar bara lite random frågor som "vad gör du" och "ska ni ner till centrum?" då ger jag telefonen till a som slänger ur sig att han ska ringa snart?! vi går över till bällstaberg och träffar vi två snygga kids vid namn erik och fredric, vilket var mycket trevligt. tydligen vart det ingen match pga några 95:or som skulle ha deras äckliga träning där och vägrade dra. så dom hade träning i stället, båda lagen. vbk skulle möta ikfrej där linus spelar. så där var vi, kollade på när två lag hade träning på varsin fjärdedel av planen.

plötsligt ringer det på min mobil och det är "SVARA INTE!" - max. fredric får svara för att då kanske han fick för sig att det var min pojkvän. precis när jag och a ska gå hem och käka så får jag ett sms där det stod "ey va det din kille eller om det var det så säg det så slipper jah lägga ner tid på att rappa på dig då kan jag gå vidare ciao." jag rusar tillbaka till erik och fredric för att visa det härliga sms:et. dom säger att jag ska skriva att det var det så jag svarar "jo det var min kille, du kan gå vidare. hej" vilket han inte svarade på. yeeees, JAG ÄR FRI!

lyckligare kan man inte vara, för tillfället i alla fall. nu ska jag kolla vidare på american idol på 4:an, prata minnen med the lovely karolina och sen sova. pusshej.

alphabeat - fascination

jag kortfattar dagen ^^
vaknade, käkade frukost, pluggade, en timmes promenad (bra gjort sofia), duschade, käkade lunch, a kom, kollade på tv, kollade på the hills och lyssnar på en bra låt vid namn alphabeat - fascination just nu och ska snart gå över till bällstaberg och kolla på fotboll med a och erik , kul och kul.

nu ska jag byta om ifrån min hello kitty mjukisdress till nått mindre bekvämt och knatta över :D
SHO!


ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on

STORT GRATTIS PÅ 17-ÅRS DAGEN ELLINOR!
image205


bjöööööööööörn



"fånga mig då.. om du kan!"

att man aldrig lär sig..

god morgon!
igår kväll när jag tittade när tåget gick idag så kollade jag en aning fel. jag trodde nämligen att vi började 10 men icke det var visst 08:50 som gällde idag, attans. vi har haft samma schema hur länge som helst och att jag inte lärt mig det är är en aning pinsamt. men men nu har det gått 40 minuter på vår svenska lektion och jag sitter här hemma och är klar vaken och kan inte somna om. som jag skrev till anna för ett tag sen så har jag lite plugg som måste bli gjort så jag får passa på att göra dom nu på morgonen och sen ska jag vara duktig och gå ut på en promenad. sen kanske städa mitt rum lite, men det är ett stort kanske.

måste bara berätta att när jag skulle sova för ungefär 2 veckor sen så kom jag på några saker jag skulle behöva köpa dagen efter och för att inte glömma bort det så skrev jag upp det sisådär vid halv 1 tiden. så jag skrev bumoll och andra saker, sen nästa dag så kommer e hem till mig och ser denna lapp och skrattar. jag undrar förstås åt vad och då visar hon mig hur jag stavat.. det stod "bumoll"? vad är det lixom? jag får helt enkelt skylla på att klockan trotts allt var halv 1.

nej nu blir det lite frukost och sen plugga plugga plugga. wish me good luck!

tishan

btw här är tishan jag köpta på monki, kostade bara 100 kronor och är enkel och söt :)
image203 


sunday, bloody sunday

gästerna kom. alla åt sig mätta och glada. jag drog och mötte vendela, och det är här det riktigt "roliga" börjar. jag och vendela går en liten bit och möter rob som skriker "tja vendela och sofia!" "ehm hej" -svarar vi lite osäkert. sen så sätter vi oss i en busskur och pratar lite tills hennes vän max tittade fram. sen så efter att v tjatade lite på att han skulle ta bort några pinsamma sms ifrån hans mobil så gick vi med honom en liten bit hem. fråga mig inte varför. och efter ett litet tag får vendela ett oväntat samtal av honom (vi hade alltså gått tillbaka, utan honom), han frågar om vi vill komma dit och se på film eller nått, nej tänkte jag men vendela var lite tveksam. hon skickar ett sms ifrån min mobil och säger att sofi, som han kallade mig, skulle åka hem snart och att det kanske gick nån gång i veckan istället. han ringer upp när vi sitter på bussen och efter att hon snackat lite med honom så räcker hon mig telefonen och säger att han vill säga nått till mig, jaha tänkte jag?

..så jag tar telefonen:
jag: hallå?
max: jag ska ringa dig 24/7, sms:a dig. förfölja dig, haha
jag: aha, varför det?
max: för att du är så snygg

jag slänger telefonen till vendela och as garvar. hon säger "hon blev generad" då svarar han nått i stil med "kan tänka mig det" aaaaaaah. sen så inne på ica får jag ett minst sagt oväntat sms av ett nummer jag inte kände igen. det stod "kan inte jag få din msn pussar max.. skicka tillbaka på min mobil inte den här" nejnejnej, det här händer inte. jag träffade honom i 30 minuter och sa nästan ingenting till honom. sluta. jag tror jag dör.

men nu är jag hemma i det varma med myskläder, kollar på 40 year old virgin som går på 3:an och har en brun liten 20-årig kille efter mig. lovely.


drar till med en lista

lycklighetstest

( ) du har en pojkvän/flickvän
(x) du har ett eget rum
(x) du har en mobil
(x) du har en iPod/Mp3-spelare
( ) dina föräldrar är fortfarande tillsammans
(x) du har fler än två bästa vänner
( ) det finns en pool i din gård

totalt: 4

(x) du klär dig som du vill
(x) du hänger med kompisar mer än en gång i veckan
(x) det finns en dator/laptop i ditt rum
( ) du har aldrig blivit nerslagen
(x) du gråter aldrig mer än en gång i veckan
(x) du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på
(x) ditt rum är stort nog för dig

totalt: 6

( ) du har över 50 kompisar på Bilddagboken
( ) du har bilder på Bilddagboken
(x) dina föräldrar låter dig ha bilder på Bilddagboken
(x) du får tillåtelser
( ) du samlar på något normalt
( ) du längtar till skolan
(/) du önskar inte att du var någon annan
( ) du spelar någon sport
(x) du brukar göra något efter skolan

totalt: 3½

( ) du äger en bil
(x) du brukar inte bråka med dina föräldrar
( ) du är nöjd med ditt utseende
( ) du har inget självförtroende alls
( ) du har aldrig fått ett IG
(x) du har vänner

totalt: 2

(/) du vet vad som händer i världen
(x) du bryr dig om folk
(/) du är nöjd med ditt liv
(x) du kan mer än ett språk
(x) du har ett nickname
(x) du har ett husdjur
(x) du kan alla orden från 5 låtar
(x) du har inga "fiender"
(x) du är en ganska snäll person

totalt: 8

allt som allt: 23½

multiplicera ditt resultat med 3: 23½*3 = 69

resultat: ca 69% lycklig

could it be, could it be, that you're joking with me

kaiser chiefs - ruby

kalas för hela slanten

hellu!
idag blir det en kul dag, far min ska nämligen ha ett litet födelsedags kalas pga att han fyllde år i onsdags, som jag tidigare nämnde. då kommer min farbror med min lite halvt försvinna kusin! eller kanske.. en av dom kommer i alla fall och han är inte alls försvinnen i och med att jag träffar honom mer än dom andra två brudarna. men i alla fall det kan bli kul. efter allt det så ska jag träffa tanten vendela för att bara prata lite i think. vet inte när och vet inte var men det löser sig alltid.

alltså i morse hade jag ganska tråkgt så jag läste lite av det jag själv skrivit och kom fram till att jag svär ganska jättemycket, vilket inte är bra. jag läste igenom allt jag skrivit som syns när man klickar in på självla bloggen och om man räknar ihop alla svärord så blev typ ca 11 stycken, då jag inkluderade "satan" om det nu är ett svärord? men i alla fall, tro mig jag kan värre än så. dålig egenskap faktist, måste bli bättre på det.

nej nu måste jag dra och klä på på mig och kladda på lite smink. hörs later, hej!

JAG VILL HA BLONT HÅR

ge mig det nu tack.
  

jag är beroende, såå beroende

sara bareilles - love song


oh happy day

dagen började ju rätt bra, vaknade vid 11.40 så jag var tvungen att skynda mig eftersom att tåget mot stan skulle gå typ en timme senare och jag var tvungen att åka hem till mamma för att byta kläder. sen så när jag var hos far igen så fick jag lite money och la därför plånboken precis vid dörren så att jag inte skulle glömma det efter att jag passat på att gå på toa innan jag var tvungen att små springa lite till tåget. jag kom till tåget i tid och fick stå där i typ 3 minuter och var nöjd som satan för att jag inte hade missat det. tåget kom, jag gick på. i täby kyrkby ser jag till min stora förvånan att min plånbok inte är med. SMART! så jag ringer elenor som inte svara..... jag kommer till visinge och då ringer hon upp, woho. jag hoppade av vid ensta, där hon skulle hoppat på egentligen, för att sen åka tillbaka till kära kragstalund och hämta den helvetes plånboken. sen så åkte vi in mot staden igen och gud va härligt och kul det var att träffa henne! vi gick runt ett bra tag utan att hitta nått att köpa (vilket är väldigt olikt mig, brukar alltid hitta saker som jag bara måste ha) men sen så inne på gina så köpte hon sig en liten jättesöt mössa och sen så ett tag senare på monki så blev det ett linne till henne och en tisha till moi :)

sen så efter att ha gått hungriga i ungefär 3464 timmar så blev det tillslut käk, thank god! där satt vi och snackade om massa härliga/roliga/väldigt konstiga minnen vilket var underbart kul! lite små pinsamt men wtf. kul i alla fall. sen så drog vi hemmåt och som tidigare på dagen så missade vi tunnelbanan med några sekunder. menmen sen drog vi hem och lyssnade lite på hennes ipod och roade oss lite.

jag måste fan vara en duktig match making människa för linus sitter och fråga hela tiden "några nya kandidater? :D" och skickar några låtar..
fanny drömde om mig inatt. jag är en eftertraktad sofia.
nu sitter jag här och har inga som helst planer för kvällen.. några förslag? kyss.


drunken bitches

kvällen har vart otroligt tråkig. i alla fall när vi kom till lindholmen, fyfan alltså. några (typ 8 eller 9) "fulla" fjortisar satt nere vid stationen som några jävla indianer runt en läger eld minus elden och krööööka för fulla muggar. men vi drog där ifrån efter att ha studerat dom ett tag. men inte blev det roligare när man kom in i huset, bara betydligt mycket varmare. eller det var iuförsej kul att fixa alexanders hår, han gick ifrån vanligt till slickat med en tuppkam till slickat till el-chock frisyren vilken blev en chock i sig men det vart minst sagt riktigt hett..... i alla fall så var vi inne i huset i typ 2 timmar eller nått och när vi skulle ner till tåget igen för att åka hem så satt 5 stycken stackars krakar kvar! ute i kylan! fy satan va kallt, det var typ 466 minus grader också. men som sagt.. dom var ju sååå "fulla" så dom hade väl tappat kallhets känslan.
btw så pratade jenny all-anus med mig :D:D:D eller okej hon sa "verkligen stirra" lite coolt, jag tror lixom att jag råkade fastna med blicken på deras heta fjällräven jackor och översminkade fejs lite för länge. men det är sånt som händer + att dom måste vara ganska vana med det tycker man ju.

i morgon ska jag vara med elenor! :D vi ska in till stan och prata om lite allt möjligt och gå i butiker, har inte träffat tjejen på 100 år typ så det ska bli hur kul som helst. bara det att jag är pank.. vilket är ett stort problem. men det löser sig, får fråga far min om lite money ^^
menmen, nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon. sov gott! :)

KOLLA!


JAG TROR JAG DÖR! SÅ JÄVLA KUL. "YOU WANT A PIECE OF MEAT"
HAHAHAHAHHA!
JAG SITTER HÄR MED E OCH VI HÅLLER SERIÖST PÅ ATT DÖ AV GARV, MÅSTE SE DEN IGEN!

if you let me try tonight you just might see that i'm falling deeper in love

hanson - wheres the love och deeper
hanson underneath acoustic live - part 8

förutom sara bareilles - love song som jag snart har spelat sönder så är dom här två kvällens drog.
i love them!

au revoir

bonjour people!
lite fransk inspirerad idag (not), jag kan ingenting men e kan så hon sitter och översätter till moi :D
idag hade vi som sagt innebandy på gympan och vi var såå bra (än en gång, not), vi kom 3:a av 4:a lag. woho.. nejmen seriöst så var jag faktist någorlunda bra, förvånansvärt bra alltså. några skills har jag minsann. mitt lag bestod av anna, sara, sabrin och the worlds best sofia who ever lived in this world. vi var väl inte sådär jätteseriösa, nej nu ljög jag. alla var skit taggade och bra i början men det höll sig inte alls. eller sabrin gastade som attans på oss andra "kom igen spriiiing nurå!" och "stå inte bara där, ta bollen!!!!", hon var den ända som var super taggad från början till slutet. men det var kul, vi lyssnade inte ens på henne så det funkade fastän hon skrek halsen av sig.

just nu är jag med e och vi ska snart bege oss till lindholmen skulle jag tro. där kommer dom vanliga vara, alltså daggen, dangen, a och alexander. drôleeeee drôle.

förövrigt så är karolina (som förresten skaffat sig en blogg, check it out) hemma ifrån 3 veckor i goa, indien(!) med endast sin syster nu och neeej jag är inte alls avundsjuk.. hoppas hon är blek som en isbjörn, väldigt orealistiskt men hoppas kan man ju ^^ jag vill också åka utomlands :/ fan.
aja nu ska jag ringa a och fråga vart hon håller hus och när hon ska åka till lindh.
au revoir!


carljohan darken

då var denna dag avklarad! idag så kom e till mig efter hon slutat skolan, som ni kanske förstod i mitt förra "roliga" inlägg. men i alla fall så käkade vi lite och sen drog vi ner till centrum för att köpa en sak. och väl där nere så träffade vi fanny(!) av alla människor, hon som bor åt helvete, i sumpan. det var mycket trevligt, piercat sig hade hon också gjort, i ögonbrynet. det passade henne faktist. sen så skuttade vi (fanny) in till jessie i filmbutiken och gaggade på om lite vad som helst. att hon.. *host* jag menar fanny har pojkvän. sen så åkte fanny hem och vi på bussen där två ultrafjortisar satt och väntade på samma buss som vi skulle på. vi skulle hem till a där david befann sig. där hemma så käkade vi lite, (jag) dreglade över carljohan darken (tror han stavas så) i a´s skol sak och spelade poker eller nått annat, nått jag inte kunde i alla fall så det var lite tråkigt. iuförsej så kunde inte dom andra heller det så bra så jag var inte direkt ensam om blondie priset denna gång. sen så blev klockan 9 och mamma hämtade mig så nu sitter jag här, woho..

i morgon ska vi ha innebandy på gympan och av nån anledning så längtar jag jättemycket..? efter skolan ska jag nog vara med a och e, tror vi ska till lindholmen. vilken chock va? -nej. vi befinner oss ganska ofta där. men det lär bli mer i sommar! :D längtarlängtarlängtar!
men jaja, nu ska jag gå och kolla på tv och sedan sova min skönhetssömn. ahh längtar (;
KYSS

hehe

e pratar med a i telefonen. jag skriver här och lagar mat. hur steker man köttbullar? smör i och sen bara steka på? sen ska vi hem till kleins house på sturevägen 7-9. där är david också. nu ska jag fortsätta med maten till e och mig. fan va bra jag är. e sätter upp mitt hår som en bullfitta. vaa? mongo

ALEXANDRA ÄR CP
underbart.

haha e är så där härligt konstig, hon vågar inte gå och hämta telefonen (för att pappa är hemma) och hon har suttit och tryckt på min lillebrors rum och nu frågar hon om nån är hemma. nej ingen är hemma- svarade jag då, och då skuttar hon ut till köket och snurrar några lyckliga varv. som sagt, mongo.


i´m gonna need a better reason to write you a love song today

sara bareilles - love song

en urbra låt, alltså den första

chicago - you're the inspration

idag var vi på nån musikalsak i skolan som några 3:or anordnat och fysatan va bra den var. emma sov igenom hela saken men jag gillaren! den handlade om musiken på 1990 och 2000 talet typ, alltså dom sjöng massa bra låtar och sånt. åååh, jag höll på att smälta när en kille sjöng chicago - you're the inspration, så underbart. han sjöng verkligen jättebra och just för det så blev han en aning sötare/snyggare.

lagade precis korv till farsgubben (simon) och mig, jeeevlar va grym jag är! jag spräckte alla men jag har för mig att det var meningen. mina kock skills har verkligen växt genom åren :D så om ni vill ha en gourmémiddag så ere bara att hojta!
nej nu ska jag ta och göra lite plögg tror jag bestämt. KYSS!

my world revolves around you

jordin sparks ft chris brown - no air


so how do you expect me to live alone with just me?
?cause my world revolves around you
it's so hard for me to breathe

tell me how i'm supposed to breathe with no air?
can't live, can't breath with no air
that's how i feel whenever ain't there
there's no air, no air
got me here out in the water so deep
tell me how you gon' be here without me?
if you ain't here i just can't breathe
there's no air, no air
no air, no air, no air, no air

städare nästa?

god morgon/dag
just nu håller hela BF07 på att städa toaletter, bord, stolar och annat ifrån klottring. KUL! -nej. jag hatar det så jag drar runt med ett sudd och suddar istället för att hålla i en äcklig disktrasa. jag spyr. seriöst.
nu kommer min lärare så nu måste jag fortsätta, suck.
idag är det chili con carne till lunch, och än en gång suck. fast ett större och mer högljutt suck.

idag fyller min far år, hela 47 år! :D STORT GRATTIS!


greger

it´s really pathetic how i keep trying to hold on to
something that´s obviously not coming back.

jag är inte bara ful, jag är elak också

 
mina två kandidater måste jag tyvärr ha anonyma :)


match making sofia

höll nyss på att para ihop min vän linus med några chicks jag känner. han blev dock lite förvånad när han såg bilder. inte glatt förvånad dåra. men han var tvungen att dra på träning med hans snygga vän petter. ska fortsätta med mitt spännande urval av töser till honom senare. haha.

idag har jag hur som helst vart i skolan och sen drog jag och emma till arninge för att hon skulle köpa skor. ända anledningen till att jag följde med var att far min fyller hela 47 år i morgon och att jag än inte hade köpt nånting till honom. annars skulle jag aaaaldrig följa med. arninge lixom?.. vilket b ställe det är. H&M´s kläder är typ bara till 30++ och tanter. men det var kul ändå.
idag har jag också bestämmt med anna och emma att inte käka nå mer candy till sommaren eller vad vi nu sa. lär bli spännande och se hur länge alla kan hålla sig, speciellt nu när emma bestämmt att den som käkar godis ska betala dom andra 10 kronor. en ganska bra regel egentligen för jag vill som fan heller ge dom pengar :)

jag har blivit helt beroende av dom dära rull sakerna som tar bort hår. i och med att vi har katter som fäller as mycket så är det en extremt bra manick att ha här hemma. i lolololove it!

image193
miss you k.


jag säger bara..

amanda jenssen, hoffmaestro & chraa, håkan hellström, jason mraz, johnossi(!!!), mando diao(!!!), miss li, neverstore, sahara hotnights, sugarplum fairy(!!!!), the hives(!!!), those dancing days, billie the vision and the dancers och massa massa mer. 
FAN VA JAG LÄNGTAR! :D


saknar

hittade några härliga bilder ifrån balen, lite kul att titta på och jag tänkte dela med mig av några. snälla jag

   
 
   

FAN VAD JAG SAKNAR ALLA I HJÄLMSTA!

i´ve never been this longing for your lovin´

hanson - song to sing
dagens låt blir definitivt denna.

en stor fet lögn!

okej så nu har annadeus dragit hem. haha hela vägen till tåget och lite innan så snackade vi bara engelska, vi gick förbi ganska många människor så dom kollade lite mysko. men det var kul och totally värt det, jag älskar att snacka engelska! ni som känner mig kanske vet att jag som fan vill flytta till new york och bara snacka engelska hela tiden. jag vet inte riktigt varför men på nått sätt känns det mycket roligare och mer på riktigt lixom. så flytta till NY är ingenting jag skulle tacka nej till. bring it on!
glad som fan att mamma ska höra med hennes kusin, sanna, om jag kan komma dit i sommar! :D skulle verkligen bli hur kul som helst. iiih!
kan inte bara hela världen börja prata engelska hela tiden? alltså som om man inte kunde prata nått annar språk? my wish.

juste måste visa saker jag fick av annas pappa när han kom hem ifrån utlandet. ååh jag älskar det! så himla fint och exakt vad jag behöver. verkligen. TACK ANNAS PAPPA! i love it. hon själv fick bara ett jordgubbs tuggummi och hennes syrra fick ingenting typ. han måste verkligen älskar mig.

image181
minaminamina!

image182



nej nu ljög jag nog lite för mycket. en dålig vana jag har.. det är nämligen anna själv (fittan) som fått det av hennes pappa..  men det skulle kunna vara sant. eller visst jag har aldrig träffat honom men han gillar mig nog ändå. så glöm det jag skrev, jag ljög.
men snäll som hon är så fick jag en av hennes 3 mascaror, så hemskt mycketjävla tack! :D skulle vara ännu snällare om jag skulle fått den rosa saken också för den var otroligt söt! (a) *drömma går ju*

ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on

GRATTIS FANNY!
image180
(har ingan nyare bild på dig)

"men gå under bron, du vet bridge"

god dag gott folk!
idag hade jag engelska prov och det gick bra, förhoppningsvis. efter skolan så drog jag och anna till centrum för att fika och som vanligt så satt vi där i drygt 2 timmar. och som vi också alltid brukar göra är att se fjortiarna in the centrum. kul :) sen mätta och belåtna drog vi oss till tåget för att bege oss hem till mig och där mötte jag sandro! (alltså i centrum inte hemma hos mig) väldigt trevligt måste jag säga. så nu sitter vi här hemma, jag nördar mig framför datorn och anna kollar på deprimerande "ringaren i notredam 2" som ett litet barn, skrattar åt minsta lilla och käkar upp mina extra drops melon. TACK TÖNT.
btw så låter anna som den där lilla killen i filmen. alltså i målbrottet ungefär.

"jag skulle kunna kyssa mig. men då blir jag väl kär"

sen ska jag hem till vendiwomen in lindholmen och se på "hsm 2" (high school musical). jag tror hon utnyttjar mig men hon säger annat. whatever det ska nog bli kul.

skriver mer sen kanske, KYSS!
ps. i förra inlägget var det meningen att ni skulle svara och ge mig lite respons. men nej, ingenting.
det gör ingenting om ni kommenterar lite mer alltså. ds.

tummen upp för filmen, tummen ner för par

filmen var faktist riktigt riktigt rolig och bra. den kan jag starkt rekomendera!
men är det inte jobbigt som fan när ett par sitter bakom en och ska hålla på att pussas hela tiden? - ehm, JO! det hände nämligen mig denna gång och om man lägger märke till det första gången tänker man på det hela filmen ut, det är ett helvete. det kommer en romantisk låt- puss. det kommer en romantisk scen- puss. det kommer en scen där två gamlingar sitter och pratar om hur gråhårig och rynkig den andra är- "hehe det där kanske bli vi om 50 år" pusspusspuss. HATAR DET! verkligen verkligen verkligen hatar det. visst det är gulligt och mysigt när man själv är med om det men är man en människa som sitter bredvid/bakom/framför eller var man nu befinner sig så är det nog det vidrigaste som finns.

så nu har jag nog sagt mitt lilla om det. ni kanske håller med mig?
om inte så skulle jag gärna vilja höra vad som är så bra/mysigt/roligt-eller-nått-annat med det för det kan jag inte förstå.

pusshej!

superhero movie

jaha, då ska man visst gå på bio ikväll. med mamma och simona på superhero movie, kul ju. lite otippat bara.
fan jag måste plugga till engelskan, prov som vanligt. grejen är just den att jag inte pluggat på nått annat engelska prov och då har det gått alldeles utmärkt så jag vet inte riktigt om jag ska anstänga mig just denna gång. men just nu ere film som gäller, "night at the roxbury" på 4:an med will ferrell, så efter det får det bli (kanske).

i typ en timme har jag fixat med en jobbansökan till grönalund i sommar då man ska stå i sånna dära spelsaker och vara extremt glad och social, men efteråt kom jag på att det kommer bli lite tajt. den här sommaren är typ den mest fullspeckade sommaen hittils. jag ska jobba på gotland, åka till västkusten med a och e, kanske jobba som nanny/barnflicka i england(!) och massa annat kul. så jag vet inte riktigt om jag kan jobba på grönalund i 5 veckor, synd men kanske nästa år. då ska jag definitivt jobba där. eller i alla fall söka.

förövrigt så är adrian grenier riktigt snygg.
image179

.

the roots - the seed


blont långt lockigt hår, bruna färglinser och varm sommar. GE MIG!

snipp-salva hit och dit

godkväll folket
vill börja med att säga att min "vän" emma har följt alla andra och skaffat sig en jäkla blogg, check it out!
hon har dock inte kommit så långt med skrivandet men det kommer nog ^^
http://emmaalfredsson.blogg.se/


för övrigt så var jag med a och e igår och hade den tråkigaste kvällen på väldigt länge. det slutade med att jag drog hem, a åkte till lindholmen och e åkte hem eller nått. jag kollade på stardust som btw är en as bra film och om du inte sett den så bör du verkligen göra det! jag såg inte klart på den utan somnade efter typ en timme och just när jag somnat så ringer det på mobilen.. det var emma. suck. nejmen det var väl kul, hon läste upp nått väldigt intressant (som ni kan läsa i hennes blogg). så där låg jag, helt nyvaken och lyssnade på hennes babbel. men ovanligtnog så blev jag pissnödig och var tvungen att lägga på för att senare somna om.

idag så åkte jag hem till sara för att hon skulle kopiera min engelska bok, vi har nämligen prov på måndag och själv har man inte övat nått. woops. sen så var jag tvungen att dra hem för att bege mig till sollentuna för att vara barnvakt åt agnes och noel. för en halv timme sen typ så tjate agnes som fan om att det sved på hennes snippa och att hon behövde en viss snipp-salva(?). så jag gick och letade ett bra tag utan lycka, hon var förtvivlad och nästan gråtfärdig så jag kunde inte ge upp heller. skickade ett sms till pappan som var på bio eller nått och efter att han inte svarat så ringde jag mor min. hjälpte inte så mycket för jag hittade den ändå inte och flickan vägrade ta nått annat. men i alla fall så somnade hon och jag sitter nu och kollar på körslaget, ja jag har tråkigt. men snart kommer dom hem och då får jag skjuts hem. och pengar. moahaha.

måste kila nu, dom är påväg hem och jag vill inte att dom ska se mig sitta här och nörda mig. CIAO! :D

"hej det är albin, ska vi knulla?"


såååå söt!

hej jag är en bullkulle

jag är bäst på att göra milkshake:D
vi ska äta det nu
/Emma the one

image178

det här är min och emmas ride for tonight ;)



suck suck suck suck suck

yael naim - new soul


idag har det inte hänt så mycket kul, faktist ingenting alls. hade dataprov på power point och i och med att jag bara vart med på två lektion då vi hållt på med det så gick det inte så bra.. så det sög ju. det äckligaste var ju att jag hade gjort klart och sparat allt utom diagramet (som btw vart rätt) men sen så skulle jag precis spara det så råkar jag klicka på nån annan sak så hela skiten stängs ner. DUH! så typiskt mig. tid att göra om den hade jag inte heller, nästa lektion började efter 5 minuter typ. menmen det är sånt man får räkna med om man heter sofia sandahl.

i morgon ska vi bada på gympan, vilket är både bra och dåligt. bra just för att jag då kan visa mina odåliga simnings skills, och det vill ni inte missa! dåligt just för att jag då måste visa mig i bikini vilket jag helst låter bli men i och med att det gäller betygen så måste jag. suck.

torsdagar är nog den tråkigate dagen på veckan. varför? jo det kommer ingenting bra på tv och oftast så tränar a idag och e har jag ingen aning om vart hon håller hus. det är iuförsej en bra dag fram tills eftermiddagen. ååååh fan så måste jag göra engelska sen också.
den här dagen suger mer har jag inte att säga.
nu är det made så dagen suger lite mindre. ciao!

mjaa

igår åkte jag till lindholmen tillsammans med e, eller hon satt längst fram och jag längst bak men man kan typ säga att vi åkte med varandra. väl där så bestämde vi oss för att picknicka så jag, a och e tog en varsin cykel och cyklade till macken och köpte bullar, kakor och sockerdricka. det var så varmt så jag åkte bara med tisha! sen så åkte vi och hämtade max och alexander och sen bar det av till lillsjön. vi (minus grabbarna) åkte hem till e efter lite omständigheter och på tåget satt självaste robszter himself. han satt och sjöng lite, vilket var kul. eller nått.

idag hade jag ett satans prov och det gick ju sååå bra...not. efter skolan så käkade jag och emma glass, jag köpte en calippo refresh och den var så god! i alla fall, just nu pendlar jag mellan top model och oc, cam gigandet som spelar kevin volchok i oc är så jävla snygg! helt otroligt.
nu började bästa programet som självklart är the hills (som btw kommer komma på långfilm!) så nu kan jag inte skriva mer. kyss!

image177

the clothes

image174
 
tishan kostade 98 kronor -herravdelningen, hårspännerna 20 kronor -barnavdelningen och bodysarna(?) 129 kronor styck :)
strumporna är ganska tråkiga att veta priset på så dom skippade jag ^^

aa tja

äääntligen funkar blogg.se! har inte funkat på typ 2,3 dagar.

i söndags så var jag med vendela och när vi var påväg till visinge för att köpa lite candy på "godisboden" så såg vi miranda av alla katter lunka omkring i täbykyrkby och påvägen hem så joinade hon oss ner till centrum för att tare lungt i parken. sen så blev det långtråkigt så vi åkte till kårsta (vi hade riktigt tråkigt) som stod där i typ en halv timme om inte mer för att sen vända tillbaka. det var kul, riktigt kul faktist. lite musik, dans och godis har aldrig skadat någon. ska bli kul att se videon på m´s mobil bara!

igår följde jag med emma till stan för att hämta hennes unge på hennes skola, oturligtnog han jag inte följa med dit för tåget skulle gå en kvart efter. så det bar av till 7eleven för mig för att köpa en dricka och sen åkte jag till åkersberga för att möta a för att sedan åka till täby centrum för en liten shoppingrunda. det blev 2 bodys ifrån gina tricot (en gul och en aprikos/röd?) och en tisha, strumpor och hårspännen från H&M och sen bar det av hem. gjorde ingenting och sen tvingar a med mig till lindholmen för att daggen inte ville vara med a själv. men jag stog emot hennes hotfulla röst och sket i tösen för att spendera kvällen hemma.

just nu sitter jag i skolan och gör nått tråkigt grupparbete i ULS som min "älskade favorit" lärare eva håller i. belinda och anna kom med deras fakta papper och då kläcker hon ur säg "nejmen det här är nog det fulaste jag sett" jag har en stor varm känsla av att hon gillar våran klass.
ska tydligen till daggen nu efter skolan och göra nått med a och han och kanske alexander, vi får se. jag måste plugga till mitt prov som jag har i morgon så a har den stora äran att få hjälpa mig med :)
vill bara påpeka att a liiite smått är cp. men jag gillare.

nu ska jag rusa till tåget som går raka vägen till lindhlmen. hare gött!


RSS 2.0