jamenvisst!


jag har ju alla andra så det blir ju som ett underbart måste att köpa denna också! :D

humor

linn - försov du dig imorse?
emma - nej, vadåra?
linn - nej jag tänkte på ditt ansikte

hahah det är så att emma alltid sminkar sig på tåget eller mindre än hon gör annars när hon har tid hemma. haha mycket snällt sagt måste man ju säga (;

hejhej

kom upp lite gamla och nya bilder när jag laddade upp dom som fanns på my digikamera, här är dom som platsade bäst i bloggen ^^

mina fina vänner:
anna
 

emma
 

tessa, emma och anna
   

sen så från när jag var lite barnis :)
  


so close to reaching that famous happy ending

enchanted - so close

se den! se den! se den! se den! se den! se den! se den! se den! se den! se den! se den! se den!
åh jag är kär.

10:17

hm, jag vaknade av mig själv för en halvtimme sen. alltså halv tio. på en dag som jag kunde sova hur länge jag ville. inte likt mig. om en halvtimme ska jag i alla fall ringa och väcka emma för hon ska inte få sova bort hela dagen (; moahaha. sen ska jag göra min kycklingsallad tills naturkunskaps grejen vid halv ett. jaja, nu vart jag väldigt kissnödig. toodles!

ps

igår när vi orienterade så såg vi en älg! jag trodde jag skulle dö på riktigt.
hehehe angående inlägget igår om min vän så gjorde jag det med nöje, alltså inget tvång ifrån hennes sida alltså.
så det gillas.

hejhej vendi


det här är min vän vendela grudd, ävenkallad vendi, ölarn och hubbabubbagirl92. hon är en glad, snygg och rolig tjej på 16 sommrar och har mer eller mindre blivit en basket tjej har jag hört och är väldigt akvit inom den sporten. men hennes  intressen slutat inte där, nej! henne största intressen är att steka pannkakor till dom hemlösa, gulla med pojkvännen robert och kolla på andra avenyn. hon har en far vid namn anders som är bra vän med min far, dom gillar varandra mycket ska ni veta. även henne mor är god vän med pappa timo, dom har tränat tillsammans på korpen. yes indeed det har dom gjort. jag har kännt vendela i fyra år och det är ingenting jag ångrar gott folk. hon är en av dom roligaste personerna i mitt liv och får mig att skratta även fast jag mår nått så otroligt pissdåligt. så tacktack för det hörru :) <3
love ya helt enkelt.









ps.hoppas det här räckte ^^ ds.

är det så att jag fått en tuff bakgrundsbild pga att jag installerade donkendragon?


är det så att vi är bra?


rutinerade orienterare

så då var dagen över. orienteringen var ganska kul trotts allt och inte alls lika jobbig som jag trodde. kanske för att vi gick hela tiden och att vi tog några pauser. vi klarade det på topptid!.. hm, ja om man frågar oss i alla fall. vi följde ju mest bara efter alla som fick före oss och hittade på så sätt alla kontroller men vi hade klarat det annars också. tror jag. nåväl, efter allt skogsmullande så åkte jag, anna och emma till täby för att äta. vi mötte tessa och emmas systeryster linn. det vart taco för mig och äcklig burger king för dom andra - två. efter ett tag så drog tessa, emma och jag hem till namnet i mitten i brist på annat. där gjorde vi väl inte sådär jättemycket så det vart att dra hemmåt halv sju i hopp om mat. nu sitter jag här och chattar loss med miss park (i vanliga fall en hyfsat glad dragontjej) och kollar på idol.

i morgon blir det att gå upp seeent (; börjar nämligen halv ett, ahh vilken lycka! vi har resursdag ännu en dag och i morgon ska vi åka till rönnsjön(va?) för att ta några tester med naturkunskapen om jag inte missförstår mig. nåväl det blir nog bra, bara anna och emma är där som jag kan skratta åt och med. hejhej, kyss pårej <3

this week

tisdag på 5:an:

  • 20:00 ugly betty
  • 21:00 desperate housewives

  • onsdag på 5:an:
    21:00 grey's anatomy

    söndag på 5:an:

  • 14:15 living lohan
  • 14:45 denise richards: it's complicated
  • 18:05 one three hill
  • 19:00 gossip girl

  • orkar ej

    borås var trevligt, kul att träffa brodern min. bodde på ett helt okej hotel och åt på en helt okej resturang. = helgen var helt okej. orkar inte skriva så mycket mer om det för min mage is bokstavligt talat killing me. i morgon har vi orientering på skavlöten. kul. sucksucksuck. hatar det. kommer bara gå vilse som alltid.

    jaja, godnatt pussys <3

    you don't listen to me so i really don't know what to do

    ikvällen var ganska värdelös rakt igenom, bortsätt från att man träffade lite sköna människor påväg till en fest i täby kyrkby. det började med att jag åkte till lindholmen med emma, vi skulle hem till max&david där alexandra höll till. som vanligt så gjorde vi ingenting och det var en ganska loow stämning så jag beslöt mig får att ta mig en sväng för att träffa erik och fredric. jag åkte till täby kyrkby och då visar det sig att jag skulle gå av vid kragstalund, jag väntade på tåget i max tio minuter för att åka tillbaka. när jag gått av vid rätt hållplats så fick jag gå själv i tio minuter tills sandro mötte mig. han skulle till samma ställe eftersom att det var fest där. vi fick typ springa så att vi skulle komma ifatt alla andra han var med eftersom att ingen av oss viste vägen. efter en lång stund av spörtningar så hann vi äntligen ifatt dom. det visade sig att det var johannes, dansken (as fult att jag ska kalla honom det men jag för tillfället kommer inte jag ihåg vad han heter..), och massa till. mycket trevligt. vi fick typ gå i en halvtimme. och då var vi inte ens framme.. suck. sandro ringde han som hade festen och frågade vart det var och då visade det sig att vi inte fick komma pga att det bara var killar där och att det bara var killar + jag som skulle komma dit. hejhej va bra! gått allt det i onödan. great. mamma hämtade mig och här sitter jag nu med min cola light i högsta hugg. god bless it.

    måste upp och packa lite kläder som ska med i morgon också, ska upp åtta. ahh fantastiskt!

    borås here i come

    idag drog jag hem till anna som skaffat sig en arne katt. den var mycket söt faktist, mer än jag förväntat mig. dock var den ju lite smått galen, klöste anna så hon såg ut som en liten emokid. men jag antar att det gillas. vi åkte till ica för att köpa lite smått och gott, satte oss sen framför tv:n och kollade på she's the man. lite så dorky film men den dög just för att det var en snygg kille med, heh.. sen så vart klockan så mycket så att mamma skulle hämta mig. ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, skulle solat med alexandra men hon beslöt att vi skulle göra det på söndag istället. vet inte om hon samtidigt beslöt att vi inte skulle leka överhuvud taget men det återstår att se. just nu sitter jag och väntar på maten mor min lagar, luktar gott så jag hoppas jag inte blir besviken.

    efter maten ska jag packa för jag ska till borås tomorrow med hela tjocka familjen - mamma för att hälsa på sebbe. kan bli trevligt. har inte sett hans lägenhet än men jag hoppas den är snygg. höhö. nåväl.. hoppas jag gör någonting ikväll i alla fall. toodles!


    wondering when i’m gonna see you again

    girls aloud - the promise

    hejhej bloggen

    idag hade vi språkdag i skolan. det betyder att vi lyssnar på några sånger, dels två svettiga män som sjöng två ryska sånger. inte kul eller bra. ville dö när han skulle gå ner för trappen och snubblade. haha, urkul. men vi gick också runt till olika workshops vilket betyder att hela femte och sjätte vången var fullproppat med massa språk rum. man skulle minst gå till tre stycken, vi valde spanska, danska och norska. höhö. efter skolan åkte jag en tripp till mirandas skola. mötte även ellinor där vilket var mucho trevligt :) och sen vid tåget så stod söta lilla rar alexandra där, också trevligt. jag och m åkte in till stan då hon skulle köpa lite party kläder till lördag. i birst på energi hos mig så var jag mest bara as tråkig och lite smått bitchig, hehehe. försökte dölja det så gott jag kunde men jag var så kissnödig så det ända jag tänkte på var "snälla gud, gör så att jag inte kissar på mig" helt sjukt va kissnödig jag var. nåväl, det vart lite fina kläder för henne ändå :) vart dock inte våran sofistikerade fika på nått mysigt kafé utan donke. alltid donken, whyyyyy? där fick btw miranda ett spel med sin happy meal som vi döpte till dragon, helt fantastiskt kul spel som går ut på att man ska vinna flest kort. kommer bli som ett nytt party "trick" om man säger så att dra upp dom korten in på småtimmarna, he   he   he.

    okejokej, nu ska jag fortsätta kolla på idol. toodles :) <3

    remind me why we decided this was for the best


    i'll be on my way once i've sobered up

    maria mena - nevermind me

    ingenting alls

    dagen har varit som alla andra och det finns inte så mycket att säga om saken. för en gång skull har vi ingen läxa tills i morgon, nada! zero! nått så otroligt skönt. vart förövrigt teroriserad(va?) av erik idag, han försökte tvinga med mig på en tripp till stan bara "för att det var så mysigt väder". han sa också att han hade fått solen i ögonen och kom då på att hans solglasögon var gone och fick ett ryck att dra in. heh.. jomen sånt kan väl vara normalt. antar jag. nåväl, tråkgit och kort inlägg men må så vara. jag orkar inte. på nått sätt är jag helt slut, och det är inte på det sättet att jag har gjort nånting ansträngande idag men ändå. klenfan.


    m

    "jag minns du säger "hata aldrig dig själv"
    men vissa råd är svårare att följa än andra.
    i en värld där man krigar för fred är det ändå
    ganska logiskt att allt blir helt fel ibland"


    psst

    anna köpte btw en katt idag på svenskalektionen
    haha ett citat från henne när vi satte oss i datasalen
    -"men nej jag kan ju inte kolla allt på datan nu, då har jag ingenting att göra hemma sen."
    ohja gott folk, hon har ett liv.
    påstår hon.

    död död och åter igen död

    idag invigde jag mina nya fina rosa joggingskor då vi hade copertest(hur stavas det?) och man var då tvungen att springa hela fem varv på tolv miniter runt den löjligt jobbiga banan för att gå ett ynkligt g. jag sprang fyra½, inte nöjd. att jag inte ens fick g? det är ju helsike dåligt. i can do better. gick iuförsej lite också men jag var tvungen i och med mitt handikapp äckel astma. + att solen stekte på som aldrig förr just denna dag. efter den tortyren så spelade vi lite fjollboll, gjorde först några övningar som sedan gick över till blodigt allvar killer match. i alla fall från vårat lag minus mig och emma. jag tror vårt skrickande lag mest ville kicka oss men icke sa nicke, jag tycker vi gjorde en ganska bra insats. tog flera smällar som ingen annan gjorde! emma stoppade en stenhård boll ifrån belindas sida och själv fick jag en boll både i pallet och på vaden av den där anna.... mycket skönt. hur som helst så var skoldagen ganska jobbig, plågsam och tråkig som alltid, inga konstigheter där.

    efter skolan så mötte jag upp alexandra i (täby)centrum då hon skulle köpa present till hennes littlebrother. vandrade runt där ett tag och plörsligt fick jag ett ryck och bestämde mig för att köpa mycket söta, fina och underbara disney plåster :) nu funderar jag seriöst på att ta ett skönt bubbelbad. har sagt till mig själv flera dagar i rad nu att jag ska göra det men inte blir det så inte.. hm. nu ska det bannemej bli av! måste göra engelska sen också. åååååh orka med skolan, NEJ! hate it. nåväl, får stå ut ändå. bara för att jag är så duktig. höhö host men ändå. hare bra, KYSS!

    kissoman

    okej det här är helt sjukt, under den korta tiden jag vart här hos pappa så har jag kissat inte en gång, inte två gånger utan hela fem! mitt kissproblem börjar nog komma tillbaks nu.. hur som helst så ska jag snart ta och bege mig till tåget som för mig till tibble och sen till bussen som tar mig till sollentuna för att hämta upp barn. meeen innan det måste jag gå på toa, IGEN! gud hjälp mig.

    hare bra, toodles!

    if shes the reason why you left im not impressed at all

    katy perry- wish you the worst

    lauren conrad

    dagen började så inte bra. vart en liten fight med mor min precis när jag vaknat, inte okej. sen stressade jag som vanligt (när jag är hos mamma) till tåget aptidigt, efter en stund kommer även karro och jonte, trevligt :) vi stog och väntade på tåget som aldrig kom, den vart upp till 10-15 minuter försenat och det gillas inte. helt plötsligt vart klockan lite väl mycket och då ville tåget glida in. men sen vart det ytterligare ett stop i täby kyrkby där vi stog i fem minuter, klockan vart tjugo över då jag började min svenskalektion. toppen. när jag kom till skolan så fick jag reda på att jag fick ig på mitt samhällskunskaps prov OCH man får inte göra omprov för tanten. vi slutade tolv vilket var ett stort plus. jag drog hem till erik en snabbis i brist på annat, följde med honom till vallentuna där jag träffade en mängd najsiga människor. till mesta del var jag med elin och hennes kompichar men sen när alla dom började så drog jag mig till centrum där jag gick in på pressbyrån och köpte en coke. självklart tappade jag den på marken så det tog ett bra jävla tag tills jag kunde dricka den! aaah underbar dag.


    nu till något helt annat snyggt. lauren conrad har ju skaffat sig ett klädmärke som faller mig helt in i smaken. den sista blåa är helt otroligt snygg, hon hade en likadan (tror jag?) i ett avsnitt av the hills. om det var den så var den så mycket snyggare i verkligheten. jag skulle inte klaga om jag hade någon av dessa skönheter i min garderob inom kort. det finns också en mängd fler snygga klänningar och allt vad det nu är i hennes kollektion, och det är väldigt kvinnligt. och kort. haha.
    give me!
      
      

    skicka vidare


    "eugene simonet är lärare i samhällskunskap, han lever ett inrutat liv och är något av en pedant. arlene mckinney är en ensamstående mor som bor med sin tolvårige son trevor i ett fattigt område. hon dubbelarbetar för att förbättra sitt och sonens liv. trevor går i simonets klass. en dag får han och de andra eleverna ett uppdrag av sin lärare, nämligen att försöka förändra något till det bättre i den närmaste omgivningen."

    vi såg den på konfan för många år sedan och den är verkligen så himla bra, jag kommer ihåg att jag, elin och jossan gick ifrån alla andra när filmen var slut och grät i floder samtidigt som vi pep om hur sorlig och bra den var. den är hur som helst på 5:an nu om tio minuter. se den!

    top tre va

    lykke li - breaking it up


    katy perry - hot n' cold


    katy perry - ur so gay
     

    many years ago

    "Hej min bästaste vän!
    Hur mår du? Jag mår bra. Jag LOVAR att jag inte har sagt att Lina och jag är bästisar. Du är min ända bästis det lovar jag. Hoppas att vi kommer med i sikta mot stjärnorna när vi har tränat lite. Jag tycker du är jättesnäll mot mig hela tiden. Jag tycker det är knäppt att ha två bästisar tycker du?"

    sen var det en vändpil och där bak fanns denna söta kreaktion :')


    haha jag och karro skrev brev till varandra hela hela tiden verkligen. vi kunde sitta på varsin sida av en dörr och skicka under brev i dörrspringan, eller om var och en var hemma hos sig så sprang man upp/ner flera gånger om dagen för att lämna brev. haha vi var allt för söta :)

    done and done

    två timmar senare och akvariet är städat, fasiken va jobbigt det är! och tid tar det ju då också..
    jag har slitit som ett djur och nu ber mamma mig att dammsuga och damma också,
    vad förväntar hon sig av mig? jag är bara en människa.

    före:

    jag skäms, stackars fiskar.. att dom inte dog?

    efter:

     
    happy fishes! alexandras rosa (det syns inte att dom är det men det är dom!) stenar var pricken övet i:t. otroligt fint måste jag säga *klapp på axeln* det är fortfarande lite grummligt men det lägger sig nog snart :) fan va duktigt jag är. nu när man ändå är igång kanske man ska passa på att ta ut saker man inte gillar i rummet? som en buddah tavla typ och lite annat smått. haha hittade saffies julklapp sen två år tillbaks också. tror jag slänger den, har ingen användning av det. mamma envisas om att sätta upp min ursnygga audrey hepburn tavla som jag fick när jag fyllde år men det kommer ta upp för mycket plats i mitt rum. alltså jag har en helvit vägg med inga tavlor och jag tycker det är fint och vill ej förstöra det. hon säger också att vi kanske ska lämna tillbaks den, över min döda kropp!


    otur

    gårdagen spenderades med alexander och alexandra som kom och våldgästade mitt rum. vi gjorde ingenting om jag ska vara ärlig. tjejen åt mackor och killen försökte sova men röjde istället runt som tusan i min säng så det såg ut som fan. jag frågade vid flera tillfällen när dom skulle hem men fick sällan ett svar tillbaks. så efter att alexandra somnat lite halvt så väckte vi henne och dom åkte home. skönt för då kunde jag sova. haha simon kom in i mitt rum igår och sa att hans busskort och plånbok hade blivit stulet. anledningen till mitt "haha" i början var att han hade lämnat sin väska ute för att han skulle pissa, då får man faktist skylla sig själv. idiot. och sen så i morse fick han ett sms ifrån jamba där det stog nått konstigt, han raderade inte sms:et och vips så hade det dragits hundra kronor ifrån hans mobil. haha, vilken otur han har. det sorliga är ju ändå att det var hans nya snygga quicksilver plånbok som han var så stolt över som vandrade iväg. stackars tusse.

    nåväl, idag ska jag sola med alexandra och emma. innan eller efter det ska jag göra engelska och städa mitt akvarium. fick as fina rosa stenar av alexandra och sen så har mamma köpt vita stenar, kommer bli hur fint som helst! =) ska även bada idag, kommer bli as skönt. det får bli en slappna-av-söndag idag. hm, kanske är dags att gå ner och äta någonting.. toodles <3


    you're just a baby


    hehe

    hej. igår var jag med min lilla favvo missy alexandra klein, vi åkte ut på ett litet äventur där vi spelade uno och dansade till "i like big butts". mycket trevligt. påvägen hem så mötte vi några gräbbs som gick i danderyd, ena såg sur ut hela tiden (förutom när han skrattade, då var han söt) och den andra såg ut som en lite fjörtrumpa. dock söt han också. vi hoppade av bussen för att tag en annan då jag trodde att jag såg adde öhrn, big mistake. när bussen kom så var det ingen öhrn på bussen, istället fanns det en lite dragen sören(?). alexandra frågade vart han hade varit och då fick hon svaret "aa det undrar jag också" haha han är skön. vi glömde klicka på den lilla stop knappen där vi skulle av så vi gick istället av vid ryttarvägen, vart en liten promenad hem mot mig för att alexandra sedan skulle låna min cykel och cykla hem. usch så jobbigt, but she did it! hur som helst vart det en bra kväll med min tös :)

    idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, a skulle ringa mig när hon kom hem ifrån ikea så vi får se vad som händer. nu ska jag ta och göra en chokladmilkshake till mig själv och kolla på en film. kanske till och med drar till med att göra lite engelska? hm. we'll see. hare gött :) toodles!

    ps. om jag terrade någon med samtal igårkväll så var det för att jag försökte få tag på addes nummer. sorry. ds.


    alexandras heta kk


    hans namn är theodor hallerby.
    han har en väldigt fräsig frisyr, tycker ni inte?

    alltid nummer ett

    oasis - wonderwall

    helt ärligt så tror jag att denna låt är en av dom bästa i hela världen.
    jag tröttnar aldrig.

    pink

    Cyber-shot DSC-W120P - Rosa
    den här lilla rosa saken kommer snart bli min. om pappa är med på en kant dvs ^^

    så vad händer ikväll då?
    verkar som om det är lika dött som alltid här i vallentuna. eller det ryktas ju om att en dude har middag och sånt med dit kan man ju inte dra. det skulle vara annorlunda om det var någon fest efter men, well see. ska vara med alexandra tror jag. hade planerat lite med miranda och vendela att vi skulle ses men tror inte det blir av så.. får bli någon annan dag.
    jaja, ska fortsätta kolla på the hills nu. toodles!

    .

    "ingenting är någonsin fulländat, verkligheten har en tendens att alltid hamna i vägen och jag har för länge sedan passerat gränsen för hur många gånger man kan vända ryggen åt sanningen."

    - thenewkid

    gorgeous


    hellu!

    dagen har varit extremt seg, hade prov i samhällskunskap och det gick inte så bra. big chock? -nej, inte direkt. jag gillar inte demokrati, vad ska man ha det till? visst det är säkert bra att ha om man ska välja men jag tror ändå aldrig jag kommer vara någon som kommer vara så insatt. menmen, vidare till viktigare saker! fick ett sms av lilla erik vid tolvtiden igår kväll då han frågade mig om jag ville följa med honom på the wombats. självfallet ville jag det! måste bara be honom eller någon annan skicka lite musik med dom. det är om typ en månad så jag har lite tid på mig att plugga in lite texter, höhö. nejmen det kommer bli kul :)

    ps.

    en anna säger att jag ska meddela er där ute om att vi såg laila bagge på donken igår,
    lite småkul sådär.


    hej!

    skolan var kul för en gångs skull, vi hade klassfoto.. SUCK. en äckelfotograf hade vi också, man såg hela packetet då hans byxor var lite för små i skrevet. inga fler kommetarer om det, vill bara glömma den synen. dock kommer den nog hemsöka mina mardrömmar ett tag framöver. *snyft* vi fick inte ens se ensamfotona! eller jo vissa men inte jag. hatar honom :@ heh.. på mattelektionen vart det lite tråkigt då jag och anna var helt utan matteenergi och frågade om vi fick gå ner till ch (centralhallen) och köpa oss lite choklad. svaret vart nej. vi led igenom tio minuter matte och där tog det stop, vi var allt för uttråkade och gjorde då saken lite roligare då jag kröp ihop som en köttbulle på stolen, vaggade fram och tillbaks samtidigt som jag viskade "choklad choklad choklad". den enda responsen jag fick var ett litet flin och "fortsätt jobba matte nu, du har inte alls gjort mycket" delvis var det ju sant men ändå. är man chokladsugen så är man. som jag sa till miranda, hon får ta konsekvenserna om hon nekar mitt förslag att ta en rast på fem minuter.

    efter skolan gick jag, anna och emma till täby för att äta på donken, det var ett tag sen man var där. satsade stort då jag körde på en mcfeast(?) meny. iuförsej så körde dom andra på en dubbelt så stor burgare men ändå.. eftet att ha suttit där i drygt två timmar och bara slöat så tog vi oss en tripp runtom. vart tre trosor för min del och lite annat roligt för den där anna. vi lodade runt där och missade tre tåg tills klockan vart åtta och vi satt på tåget. mötte thailigan lite då och då men det gillas. hände massa roligheter idag i centrum men det behövs inte ta upp nu, endel är ganska.. känsliga för vissa. speciellt när man sitter och äter och någon bredvid börjar prata om tex. bajs. nonice. juste, mötte emma saxh på tåget :) trevligt trevligt.

    måste försöka på in nått av samhällskunskapen nu, har nämligen prov i morgon. lär suga stenhårt. ingenting fastnar in my head. ohwell, sleep tight :)


    hm


    ikväll på trean klockan nio är då legally blonde. otur att limpis match är samtidigt.. hm vilket dilemma.
    ikväll spelar också sugarplum fairy i stan, hm just snyggt att man inte ska dit och vara cool. dom är bra, till och med jättebra. she och marigold är nog dom bästa låtarna än så länge i think.

    "first kiss"

    "sometimes i almost regret it like i regret my regrets,
    i see myself on my deathbed saying: i wish i would have loved less."


    ännu mer..

    ironik - stay with me

    sugababes - girls

    dom bjuder jag på

    wheatus - teenage dirtbag


    n.e.r.d. - rockstar


    15:48

    hej, jag orkar inte skriva mycket men igår åkte jag till täby med emma. jag köpte en as mysig och ursnygg kofta, svarta ballerinaskor (vet att det typ är vinter ute but i like it), foundation, parfym (som jag har längtat!) och sen så söta vantar. vart ingen väska pga att den var lite mindre än jag trodde men jag och alexandra ska åka in till stan någon dag då vi ska kolla på olika friis&company väskor. efter shopping besöket åkte jag och kollade på fotboll med linnea, träffade även linus lol-räka, matilda och fredric där. han tyvärr inte träffa erik men jag ska försöka få med honom på fotboll i morgon istället. hoppas han kan! hur som helst så var det skola idag och det sög, allmänt tråkigt som vanligt och jag gillar inte alla jobbiga lärare. den ända jag gillar är förvånansvärt våran mattelärare, hon är snäll. och typ rädd för att säga till oss, men det gillas. ååh vi har prov i samhällskunskap på torsdag och matteprov på fredag, ME ARE NOT REDO! hatar samhällskunskap så mycket. läraren också, hon tror att hon är så mycket bättre än alla andra lärare. newsflash you'r not! stick och brinn i stället. usch.

    nej okej nu ska jag inte vara så otrevlig. ska förövrigt försöka sluta svära så mycket också, har märkt att jag gör det väldigt ofta utan att tänka på det. illa. okej det vart inte så kort inlägg men nu ska jag tare duktigt lungt framför tv:n, toddles!

    the script - the man who can't be moved
     

    trouble is her only friend, and he's back again

    james blunt - carry you home

    suck


    hejhej, jag är väldigt uttråkad. hjälp mig.
    varför skulle alexandra bort just denna kväll?

    slappt

    gästerna kom, gav presenter, tog kort, åt, pratade och gick. det var trevligt :) fick en smycke hängare, halsduk + två vantar, två skivor (vironica maggio och johnossi), mucho pengar så jag kan köpa min älskade väska yes! och lite annat smått och gott. nu efter har jag inte gjort ett piss förutom att pendlat mellan datorn och tv:n. ganska skönt men ändå lite tråkigt. håller på att bli sjuk också, attans. åkte med madre och köpte naturgodis för en stund sen och jag var helt ensam inne på ica, förutom personalen såklart. det var en upplevelse. typ som i en skräckfilm när man är helt ensam och blir jagad av en man med lång svart rock och blodig yxa. oturligtnog hände ingenting.

    sitter och dunkar johnossi, så otroligt bra! måste köpa en till skiva med dom för på denna fanns inte alla bra låtar i know. och nu har jag ju money till det så yeey. aja ska fortsätta nörda mig nu, tjingeling!


    hejhej max


    gästbloggaren nr 1!!

    nu är det dags igen, Emma den bästa bloggaren har ju tyvärr ingen blogg att blogga i så jag får låna sofias =I
    idag så är det kalas hemma hos Sofia. Hela hennes släkt är här och jag.

    sofia har fått en massa fiskbäbisar på sistonde. inte många har namn och det är lite hemskt. Det är nästan som om hon inte vill ha dom. Själslös är hon!


    på denna bild har fiskarna rent!

    nu vet jag inte riktigt hur det ser ut.

    NU vill jag inte skriva mer. Om ni inte fattar vem det är så är det Emma the one and only
    KYSSSSS

    konversation

    simon: nej
    jag: va?
    simon: nej du får inte smaka
    jag: jo det får jag visst, vad är det för nått?
    simon: sport lunch
    jag: simon ge mig, jag får smaka.
    simon: nej
    jag: jo! du vet att jag kommer hoppa på dig snart
    simon: vänta..
    *ger mig en bit*


    så snygg




    bild: milk

    hej

    igår var det dags att åka in till stan med alexandra och möta upp emma för min lilla surprise, iiih. vid östra fick jag sätta på mig en leopard bindel med rosa volanger där det stod gorgeous på. as hett. vi åkta buss, jag åt nått jag tror var en bulle?, och sen tillslut kom vi fram till ett sushi place vid odenplan där vi åt. lägg på minnet att jag hade ögonbindeln hela vägen! i ungefär en halvtimme. ibland blev man lite rädd då några kom fram och sa "hejhej" eller "beee beee" men jag överlevde. fick även en valfri bio och middag med töserna :) låter mysigt. hoppas det går någon bra film bara ^^ hur som helst så åkte vi sedan hem till mig och kollade på bring it on, in it to win it, ringde lite folk "jag hänger in mina kläder i garderoben nu" och sen så skulle dom hem. satte mig vid datorn och fick erbjudandet att komma hem till emma där anna var och dansade loss. åkte dit och på en gång vart jag insvept i någon shake-what-ya-mama-gave-ya-sak. fast det var kul. mest kul var att se på anna som var galen. åkte hem vid tolv-halv ett. satte mig vid datorn idag (hehe) och sen up to bed.

    idag kommer massa släktingar som ska fira mig, iih undra var jag får ^^ juste, alexandra och emma kommer också :) oj, måste nog hjälpa till nu för mamma dampar lite väl mycket. smell u later lovers

    amen great nu lyssnar simon på fjortisdunk också..


    heh..

    en mycket intressant dag, men mer om den i morgon för nu ska jag ta och sleepa tror jag :)
    kyss kyss <3

    ge mig fredag!

    haha, fick nyss ett sms av emma där det stod "din outfit tomorrow" också var det en bild på en leopard färgad ögonbindel. haha jag är såååå nyfiken!

    fakta

    jag borde plugga.
    jag borde plugga.
    jag borde plugga.
    jag borde plugga.
    jag borde plugga.
    jag borde plugga.

    would you stand back baby cause i want to get a better look

    hejhejheeeeeej
    skola idag, suck. uttråkande. fast våra lärare är ganska roliga ibland ändå, som till exempel eugenia hon babblade på som vanligt och sedan stannar tvärt hos erika. "vilken fin väska du har. trevligt" med rysk dialekt haha. träffade även karro idag vid tåget! vart riktigt chockad, brukar träffa jonte lite då och då men aldrig henne. mycket trevligt :) hann tyvärr inte prata så mycket med henne eftersom att hon picked a annan vagn, men men någon annan gång maybe!

    igår var en bra dag, födelsedag :) fick lite smått och gott av familjen men får ännu mer på lördag då släkten kommer och firar mig ^^ skolan var inte så bad heller, jag tror jag aldrig har skrattat så mycket på en och samma dag. me like! några få bilder ifrån skolan finns på fejjan :) tack för den dagen anna, emma och sophia!

    anna bergendahl - have a heart

    helt otroligt, alltså helt helt helt solklar röst. fattar inte, hon är sexton år och är redan grym som satan! :| så mycket bättre än orginalet (bonnie raitt - have a heart) också. det var länge sen jag hörde nått så bra.
    alltså jag bara spelar om och om den igen, helt otroligt.

    -

    trevligtattallahargrattatmigförutomjustdu.
    punkt.

    kul

    jag fick ett grattiskort av mormor och morfar, mor min kläcker ur sig:
    "vilket töntigt kort. du fyller sjutton år och dom ger dig ett kort med två kattungar på"

    sms

    fick ett sms ifrån far min för ett tag sen..
    "hej gumman. ska vi åka till täby i morgon och handla jeans? pappa"
    me like him :)

    hihi


    en trött och sliten pluggtjej som gillar mackor och är exalterad tills morgondagen
    hehehehe


    en sådan man saknar


    den sortens kärlek som alltid lever kvar i hjärtat.
    det är sjukt hur man kan växa isär så mycket som vi gjort, vi var så tajta förut och nu är det bara hej då och då. vi säger gång på gång att vi ska ändra på allt och att vi ska ses oftare men det rinner ut i sanden och glöms. det suger. jag suger, som inte gör någonting åt det. vi är långt ifrån att vara så ofta som vi var förut men för mig kommer du alltid vara min bästa vän och jag kommer alltid älska dig. no matter what. jag finns här.

    hei

    dagen har varit helt okej, inte allt för ovanlig. eller jo. såg vendela "träna" innebandy idag. det var en syn det. efter så hade vi lite brist på idéer så vi drog hem till timo karlsson och kollade på film och käkade popcorn. sen drogs det hem till lindholmen för hennes del och hem till mamma för mig. just nu är det robszter - älskling eller nått som dunkas i högtalarna, förvånansvärt bra faktist. hojta om ni vill ha vettja! specielt du emma alfredsson.......

    okej det kanske är dags att kolla lite på grejerna tills provet om cerebral pares barn. toodles <3

    listor är ok

    får du: 0-20: mer pojke än tjej
    får du: 20-30: pojkaktig tjej.
    får du: 30-40: rätt så tjejig.
    får du: 40-50: du är en tjej!
    får du: 50-60: du är riktigt flickig.

    [x] du har fler än 10 nagellack.
    [x] du har en parfym som kostade mer än 500.
    [x] du har eller har haft lösnaglar.
    [ ] har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
    [x] du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
    [x] när du var liten ville du vara en prinsessa.
    [ ] du brukar gå på stan med din mamma.
    [ ] du har haft rosa på ditt rum.

    totalt: 5

    [x] du har färgat håret.
    [x] du har slingat håret.
    [x] du har alltid din mobil med dig.
    [x] du dansar vilt när du är ensam hemma
    [ ] du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
    [ ] du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
    [x] du älskar att gå till frisören.
    [x] du solar hellre än att bada.

    totalt: 6

    DU ÄLSKAR:
    [x] skor
    [x] färgen rosa
    [x] shopping
    [x] dekorationer
    [x] speglar
    [ ] skolan
    [ ] delfiner
    [x] disneyfilmer
    [x] ljus
    [x] rosor
    [ ] mjukisdjur

    totalt: 8

    DU SHOPPAR/SHOPPAT PÅ:
    [x] mq
    [ ] kompaniet
    [ ] victoria's secret
    [x] h&m
    [ ] aima
    [x] new yorker
    [x] gina tricot
    [ ] nk
    [ ] top gun
    [ ] taily weijl
    [ ] bijou birgiette
    [ ] city girl
    [ ] colosseum
    [ ] sisters

    totalt: 4

    DU SÄGER OFTA:
    [x] whatever
    [x] oh my gaad
    [x] vet inte/vene
    [ ] cuite
    [ ] hot
    [x] visst
    [x] säkert (med en massa sarkasm)
    [/] ursäkta?
    [ ] fabulous

    totalt: 5,5

    DU LÄSER:
    [ ] frida
    [x] cosmopolitan
    [ ] glamour
    [/] elle
    [ ] teen vouge
    [ ] bravo
    [x] solo
    [ ] wendy
    [ ] bravo girl
    [ ] star flash

    totalt: 2,5

    DU GILLAR DESSA FIMER:
    [ ] elizabetown
    [x] eva och adam
    [x] freaky friday
    [ ] ciao bella
    [x] a walk to remember
    [x] sweet home alabalma
    [ ] where the heart is
    [x] just my luck
    [x] john tucker must die
    [x] the holiday
    [ ] girls united
    [x] how to lose a guy in 10 days
    [x] the hot chick
    [ ] my girl

    totalt: 9

    DU BRUKAR KOLLA PÅ:
    [ ] lost
    [x] top model
    [x] project runway
    [x] desperate housewives
    [x] the simple life
    [ ] men in trees
    [ ] 8th & ocean
    [x] grey's anatomy
    [x] the oc
    [x] laguna beach/the hills
    [ ] nip/tuck
    [/] gilmore girls
    [x] one three hill
    [ ] heroes

    totalt: 9,5

    DU TYCKER ÄR BRA:
    [ ] paris hilton
    [ ] jessica simpson
    [x] mariah carey
    [ ] j-lo
    [ ] britney spears
    [x] beyonce knowles
    [x] christina aguilera
    [x] hilary duff
    [x] lindsay lohan
    [x] gwen stefani

    totalt: 6

    totalt: 55,5

    en döds gata

    mamma gick ut för att kolla vad det var för oväsen som lät för några minuter sen, det blev bara högre och högre. jag gick ut med mamma för att se vad det var för något. det var en ambulans helikopter som landade vid fotbollsplanen, hundra meter från mitt hus. mitt hjärta började bulta snabbare och snabbare, tänk om det var någon man kännde som hade råkat illa ut? har någon dött? skadat sig allvarligt? som tur var så sa limpi för ett tag sen att det var någon som hade vurpat med moppen, eller "som tur var" vad säger jag. det måste ju ha varit allvarligt i och med att dom hämtar människan/människorna med helikopter. och tänk om det är någon man känner?! läskigt som fan. hoppas det står i tidningen i morgon typ så att man får reda på lite mer fakta. alltså seriöst först bombsaken och nu detta, vad händer med odlingsvägen? rena rama döds gatan. tänkte skicka ett sms till karro och höra om hon visste nått men jag ville inte väcka henne, läste i hennes blogg att hon skulle upp halv sex. jaautch!

    okej nu ska jag försöka sova eller nått, kommer inte orka upp i morgon annars. godnatt <3


    tvestjärtar hit och dit

    vid middagen för en stund sen så skulle sara resa sig upp..

    mamma: sara vänd dig om
    sara: va?
    *vänder sig om*
    mamma: aa du har en tvestjärt på din tröja
    sara: aaaaaaaaaaa!!! ta bort den ta bort den!
    *
    skriker och hoppar runt helt hysteriskt tills den flyger av och landar någonstans i huset*
    jag skrattar så jag gråter, samm sak med simba
     mamma: men gud va töntig du är sara. vart tog den nu vägen..
    sara: men jag sa ju faktist till er att ta bort den

    alltså det var så sjukt kul, sara är aldrig den som skriker sådär tjejigt eller nånting. hon ska alltid spela sådär cool och oberörd. det går en tvestjärt fri i vårat hus kom jag nyss på, känns underbart. för några timmar sen satt hon och spelade synt i sitt rum så att det ekade i hela huset tills simon skriker "men fan sara lägg av, du suger!" och ja det var sant. aldrig hört nått värre. hm nej kanske ska man ta och pallra sig till tv där uptown girls börjar på feman om tio minuter.. ja så får det bli, börjar bli lite lätt trött också. KYSS

    <3

    oasis - stand by me

    man kan inte göra annat än att typ gråta när man ser den här videon, haha.
    älskar

    idol




    jag är helt såld på båda två, tur som fan att dom gick vidare.

    leighton meester


    kläderna, håret, cykeln, hon, allt är så gorgeous.

    rubrik

    god morgon!
    gårdagen spenderade jag med min älskade pöktjej alexandra, det ryktades om att det var någon fest i kragstahooden så vi beslöt oss för att dra dit och checka lite. med oss hade vi oskar, björn och oskars kompis. och visst var det fest där men den var dock inte så kul.. eller alltså det var roliga människor men alla stod utomhus och det var ganska så mycket kallt. efter en stund så försvann killarna vi kom med hem till oskar så efter några hälsningar till gjorde vi det också och där spelade vi kort i typ en timme, vi försökte lära björn lite olika kortspel men nej, haha. till och med dom mest simpla var svåra för honom, så sött haha ^^ vi spelade hur som helst tills charlie kom efter att han åkt lite fel. haha han skulle till oskar dvs kragsta men åkte ända till täby, haha!

    idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att packa och dra hem till mamma. får bli en slapp dag, kanske gör lite matte? det är hel skumt för jag tycker faktist det är kul nu :O kanske beror på att alla i klassen är lika kassa, haha. menmen vi får se hur det blir. nu ska jag äta frukost så toodles <3

    "hörru cia.. strumpor"

    igår var en ganska.. intressant kväll/natt. vi drog som sagt in till tanto där det var ltie folk, träffade en kille som hette sonny och var bög. åh love him! vi träffade ju också massa andra människor men sonny var den man minns som bäst, och martin. snyggamartin. vi drog hem därifrån vid ett och sen på tåget så började cia prata om att det var någon fest i ormsta vilket hon lurade mig med att följa med. linnea skulle hem och sova vilket som lät väldigt skönt så jag tvekade som satan men hon ljög och sa att 690 gick hela natten så vi skulle ta den hem, hon ljög om att det var massa folk där och hon ljög om att det var nära från stationen. INGET AV DET VAR SANT! suck. haha det roliga var att cia sa att några skulle möta oss vid tåget, och när vi kommer där gående så ser vi att dom står och väntar på oss. när vi kommer närmare så säger någon "tja fiaaa" jag fattade inte vem det var först men efter några stegframmåt så ser jag att det var jonte wikzell! alltså vad är oddsen?! haha jag vart glatt överraskad. vi vandrade hur långt som helst tills vi kom fram till huset där festen tidigare vart. det var otroligt chill och på något sätt väldigt skönt. hade inte pallat med massa äckliga fulla människor. hur som helst så vart vi kvar där till tre och sen så var det dags att försöka tänka på ett sätt att komma hem hela vägen till kragstalund, vägrade gå! bussen och tågen började gå igen vid fem så det var inget alternativ.. cia ringde en bekant hela kvällen och förväntade sig skjuts men det hände inte. attans. vi fick våldgästa sicke eller hur det nu stavas tills tåget började gå igen, han försökte få oss att sova över där men nejtack. jag ville hem. somnade lite halvhjärtat framför tv:n hemma hos honom medans cia skrattade till allt jonte sa. ganska kul.

    vi tog tåget som gick runt fem och fick mig att vara hemma halv sex. ahh underbart. det var absolut svinkallt ute så jag frös ihjäl ganska hårt. somnade på stört när jag la mig in the bed och sov tills halv tre då pappa kom in och väckte mig. hm. idag ska jag vara med alexandra och jag vet faktist inte vad vi ska göra. nått kul i alla fall i hope. nej nu ska jag gå och dricka en kall cola light, ååh det vattnas i munnen.. tjingtjong!


    cia vart hur fascinerad som helst över att hon supit med alla barnen i familjen wikzell, och var noga med att hon sa det tillräckligt många gånger :)

    hej!

    snart kommer linnea hit så ska vi invänta cia som håller på att äta och sen ska vi åka in till tanto. vet inte mycket om stället förutom att det ligger i stan? typ. och är utomhus. jag är inte så säker på om det blir så kul men det återstår att se :)

    haha när vi hade vart och handlat så skulle vi ta en sväng hem till susanne så att pappa kunde hämta lite öl ifrån hennes källare så väntar på på honom i kanske fem till tio minuter..

    jag:
    hur många öl tog du egentligen?
    pappa: tog bara fyra så jag klarar mig första timmen.

    haha, det var väldigt kul. nej nu ska jag ta och pallra mig till ytterdörren för där står linnea och plingar på :) toodles!

    yo

    hellu lovers, idag var det handledar dag som gällde och som jag tidigare nämnde så skulle vi till hägernäs någonstans och picknicka. när jag tittar ut ur fönstret efter jag gått upp så ser jag att det typ regnar och då vart man ju inte på värsta bästa humöret, det vart mjukisdressen som gled på och iväg till tåget och sen åka buss med några ifrån klassen. vi fick gå i typ en kvart för att komma till koblaja ladugården vi skulle till, eller vi skulle väl inte direkt till den utan bredvid men ändå. det stank och det regnade. suck. efter en stund kom äntligen solen fram och stekte på ganska bra och då vart man väl hyfsat glad.



    kul att nån utlänning vid namn carnel har addat mig på msn och skrev "sofiaaaaaaaa" för ett tag sen. haha jag trodde av någon anledning att det var cia så jag svarade "ciaaaaaaaaaa" och fick då svaret "noooo :'(" och upptäckte då att jag skrev fel. fyfan, vem är han? han skriver bara på engelska och frågade nyss om vi kunde bli bästa vänner, ööh?! först tänkte jag att det kanske var en av vendelas påhitt eftersom att hon antingen ger ut min msn till konstiga människor eller ber mig adda, men jag tror inte det..
    vill ni ha hans msn så hojta! ;D

    i'm finding every reason to be gone.

    åh i morgon har jag sovmorgon, lycka! har börjat tjugo över åtta hela veckan och kommer göra det typ hela terminen, suck suck suck och åter igen suck. i morgon har vi handledardag vilket betyder att vi ska ha picknick på nått random ställe i typ solna eller hägernäs? kul. börjar nio och slutar tolv så jag ska försöka stå ut. resten av dagen vet jag inte var jag ska ta mig till och göra, det beslutet låter jag gud sköta åt mig. kanske skulle till vallentuna och hälsa på vendela, kanske inte. på kvällen ska jag i alla fall vara med linnea och det blir väl ett festletande då igen ;D hoppas vi bara inte slutar i sollentuna igen.. haha.

    however, nu måste jag packa lite tills i morgon. toodles <3

    jadu

    hmhmhmm, linus och hans lilla korpen lag har match om typ en timme och jag vill verkligen ner och kolla. meen har ingen att gå med, vad gör man? får ta och ringa någon rolig och fråga om den vill ner med mig :)))))))

    aja, TJA!

    HEY!


    för en liten stund sen plattade jag håret, här är halva klart ^^
    ena mitt öga är typ mindre än det andra, men det gillas.



    sen i brist på annat så sminkade jag mig ganska brutalt
    (det är mer i verkligheten)

    sen när brukar jag ha ostädat rum?


    ..sen i morse då jag hade lite allt för bråttom med att välja kläder och hela fadiruttan. eller okej, hela veckan har mitt rum i stort sätt sett ut såhär men det är inte vanligt kan jag säga. hm, måste städa lite i think ^^

    ps. det ser värre ut i verkligheter. ds.

    tryck på play och låt din kropp guppa i livsglädje.

    sju dagar kvar tills jag fyller år älsklingar
    :)

    we need to talk.


    hej jag har uppsvullna ögon och vill ej plugga utan hellre sova.
    typ.

    plugga sofia, plugga!

    hellu, skolan var bra och kul idag. skrattar oavbrutet när man är i skolan, mestadels åt anna och emma :) dom är fula. menmen, vi har såååå mycket plugg just nu och jag borde verkligen verkligen verkligen plugga just nu, meeeen jag orkar inte.. suck. det här är inte bra, har bara vart i skolan i snart två veckor. men alltså en sak jag inte fattar är att dom belastar oss med så mycket läxor efter bara en vecka. det är ju helt sjukt. någon dag framöver så har vi typ två eller tre prov på en och samma dag, aaaah jag kommer dö. hm, det är väl bara sätta igång då..

    gjorde förövrigt mer matte idag än vad jag gjort på över ett helt år, yeey. KYSS!

    hei

    idag var jag in school som vanligt och när jag slutat så vart det lite tjibb och tjabb med alexandra om jag skulle till tåget eller stanna kvar i klassrummet lite till och vänta på nästa tåg. min bästa vän väntade så snällt på mig vid tåget i typ en kvart och när jag väl kom så åkte vi in till stan för jag skulle bjuda henne på en cafe cooler. mums. vi drog därefter till lindholmen där alexander väntade otåligt på att träffa oss. det vart middag, en sväng på ica och undran och nougat, besök av en lillimpi, luftballong kollade, chips ätande (mest från alexanders sida), hälsa på hos david och max och sen home. träffade vendiwomen och malin när jag klev av tåget så det vart drygt en halvtimmes chittchattande med dom tvöö, vilket var kul. nu är jag hemma, är trött som satan och kollar the perfect man på 3:an.

    nu ska jag hämta saft och kolla klart on the film. toodles <3

    gg

    hm mamma ringde nyss och frågade vad det var för gossip girl böcker jag inte hade, ganska misstänksamt i och med att jag fyller år om tio dagar. men ja gillare, ge mig alla fem böcker jag inte har tack! fick värsta suget efter att läsa och fram för allt kolla på det nu. åhå, kan det inte bara börja nya avsnitt på tv?


    "im black, i can do this!"

    idag var det skola.. som vanligt. en lite seg dag eftersom vi hade så otroligt långa raster och jag orkade knappt göra något plugg alls idag. menmen, den var kul i alla fall :) följde med emma till täby efter skolan och kollade på lite jeans eftersom att pappa har sagt att han kan ge mig ett par ^^ det vart inte långvarigt eftersom att hon skulle jobba klockan fyra men ändå. jag skulle egentligen åkt hem till mamma idag för att sedan vänta in alexandra som kanske ska låna en klänning av mig som hon ska ha på ett bröllop, men jag orkade verkligen inte gå ifrån tåget till mamma. ja jag är lat. worry baby ^^

    fan jag måste plugga också.. suck. åh, och nu ber robert mig skriva en dikt till honom. great. ohwell, toodles <3

    RSS 2.0