JEALOUS.


i could have done other things right now.

helvete vad jag hatar judendom. vad är grejen med att veta alla saker om det?
bar/bat mitzva, tanach, talmud? blä.

THERE IS NO WAY AROUND IT; I COULDN'T RESIST HIM IN ANYTHING.


you're like an indian summer in the middle of winter.

lördag. jen och murr kom hit på kvällen, jag åt och sen åkte vi ner till centrum för att hyra film och köpa b&j. det vart the strangers och vi alla höll på att dö. eller, ja.. mest jenny. kan komma en video på det senare. helt sjukt hur den tjejen kan vara så mesig när det gäller skräckfilm. visst filmen var obehaglig så in i helvete och vi alla skrek då och då, men att hålla igång heeela filmen, till och med när det inte ens hände nått. sjukt.

söndag. gick och la mig lite sent än planerat men jag orkade upp och åkte till stocksund för att kolla på teo's match ändå. dem vann väl med sisådär arton-ett så jag tror att stockan suger. sen åkte vi hem till mamma och åt lunch allihoppa. sen gjorde jag inte så mycket mer än att kolla på tv hela kvällen.

idag. orkade knappt upp till skolan men att vi slutade ett idag var anledningen till att jag tog mig i kragen och hoppade in i den förjävliga duschen och åkte dit. nu är jag hemma och kollar på television igen. skulle ha tagit en fika med murkan idag men den ställdes in till nån annan dag i veckan. ikväll är det svenska hollywoodfruar, woho! äh nu måste jag plugga judendom, kyss!

15:30

vaknade runt elva och var sååååå seg. sen vid ett kanske så drog jag och mamma till okvista för att övningsköra, hade morfars bil som är automat så vi bestämde oss för att jag skulle köra ända till åkersberga där pappa och några var och fixade på landet. sen körde jag hem också.

jag är bäst. jag är bäst. jag är bäst. jag är bäst. jag är bäst. jag är bäst. faktiskt.

gäller bara at vara lika bra utan automat också. fast det ska nog inte vara så svårt! vill ha körkort snart, mycket snart. kanske ska övningsköra i morgon också. hoppas.

vid sex tiden sa jag ner med emma (och linn?) för att träna, sen kommer miran hit. och när jenny säger tjink så ska vi mötas upp i centrum och hyra film och diverse saker. soft. kommer inte bli nån sen kväll, för i morgon ska jag vara i stocksund vid tio och kolla på teo's hockeymatch. men nu är det the hills, kyss!

HOWEVER MUCH YOU USE ME BABY, COME USE ME MORE.


21:43

skolan var kort, kortare än den borde ha varit. ganska äcklig mat och inte mycket att gör (resursdag). efter där så hoppade jag på tåget där elin satt bekvämt. vi åkte till kungsträdgården för att jobba som jag tidigare skrev. det var tjill. vi började vid sergelstorg och sen var det sagt att vi skulle vidare allesammans men sen fick jag och elin, ensamma, stanna kvar och dela ut flyers och godis. vi trodde det bara skulle vara så i typ en halvtimme men sen så visade det sig att vi skulle vara kvar där, åter igen: ensamma och oerfarna, till klockan sex på ett ungefär.

så där stog vi, visste inte vad mer vi skulle göra än säga "jättebra erbjudande på media markt" och dela ut tidningen. fötterna gjorde ont, man frös från topp till tå, det kom fram konstiga människor som frågade hur man fick jobbet, om jag ville byta jobb med honom, "du ser ut att behöva en jacka.. eller en kram" aa fast jag klarar mig! sen kom det fram en gubbe mitt ur toma intet och tryckte upp hans kameran i ansiktet på mig och sa "fota! fota!" med en utlänsk brytning, jaha då ska jag fota också tänker jag.. han ställer sig en bit bort och poserar turistiskt. ja, jag skulle fota. jonte dök plötsligt upp också! fett kul.

när våra flyers var slut, vilket var ungefär två timmar innan dem andra skulle komma tillbaka, så stack elin och köpte lite donken och sen slappade vi bara. fick alltså tvåhundra kronor betalt för att inte göra någonting. soft. längtar tills alla femhundra kronorna kommer. meeeeen om sisådär tjugo minuter börjar mona lisas leende på ettan, den ska jag se. försöker få linus att köpa en cola light till mig också, går nog inte så bra. kyss.

 


när man förstår själv hur trött man verkligen är..

Martin - säger (21:22):

vare astrist eller?

sofia sandahl. säger (21:22):

va

Martin - säger (21:23):

jobbjävlet

sofia sandahl. säger (21:23):

om det var artister?

Martin - säger (21:24):

läs om ditt dyslexi-skadade as!!!

nä okej

nu ska vi inte vara såna.

sry

sofia sandahl. säger (21:25):

hahah

vaaa

fattar inte

Martin - säger (21:25):

VAR DET AS-TRIST

JÄTTETRIST

TRÅKIGT

sofia sandahl. säger (21:25):

jahaaaaaaaaaa!


I BELIEVE YOU TOOK THE BEST OF ME.


jag gillar, mycket.

kanye west - robocop


19:23

idag var det resursdag så jag och em jobbade med projektarbetet i fyra timmar, sen åkte vi och ph till centrum och det vart en spontanfika. kan inte få nog av chai latten. sen var det hur som helst rep som varje torsdag. soft.

i morgon ska är det ytterligare en resursdag så då blir det samma sak som idag på ett ungefär. sen ska jag möta upp elkan eftersom att vi båda ska vara i sverige huset och dela ut godis och flyers till människor i fem timmar ch tjäna femhundra kronor. awesome. sen på kvällen ska jag eventuellt ut och övningsköra då mamma har morfars bil med automat, är grym med det.

men ja, nu ska jag leta upp nått att äta till middag. kanske lite ostekta köttbullar och cola light? låter fint. kyss.

rapport från mitt hjärta.

"du är: ensam och stelfrusen. bakom smutsiga fängelsegaller byggda av inälvor gömmer du ditt hjärta. nyckeln kastar du i havet. det är den enda utvägen, tänker du samtidigt som du ser på när den rostiga nyckeln slungas ner i havets djup.
tusen år senare hittar någon nyckeln. du vet inte hur det går till, tänker att "havet som är så stort". men någon hittar nyckeln. någon öppnar fängelsehålan och sorterar inälvorna varsamt, rör vid dem likt en bibliotekarie rör vid sina böcker. någon kysser dina läppar som har varit på jakt efter motstånd så länge nu. någon säger: "allt kommer inte att bli bra men allt kommer att bli bättre" och "jag är här nu", bara så.
den plötsliga tystnaden uppstår. det här står skrivet i allas hjärtan, hjärnor, sinnen: allt som är vackert går förr eller senare förlorat. trots det anländer slutet som en bomb från himlen:
KRASCH! det är ljudet av ditt hjärtas död (det som du framför allt annat försökte att bevara). det är glas som faller mot marken. återigen: KRASCH! så låter det. Så känns det. när någon lämnar och ett hjärta går sönder.
den enda utvägen, visst var det så?"

-cocorosy


22:32

igår kom em och ph hit för dippkväll med filmen ps. i love you. dvs. två dipper, gurka och morätter! det var kul, det var, mysigt, det var fint. det ska göras om. sen somnade jag i ett ensamt hus efter att em sa "akta dig för mannen under din säng" och försvann sen i trappansmörker. jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kollade efter ni gått.

idag gick skolan otroligt långsamt och jag trodde den aldrig skulle ta slut. men det gjorde den, bevisligen. vid halv åtta åkte jag, em och mamma ner och tränade. välbehövt gånger tusen! vi ska träna minst två gånger i veckan nu också, måste vara i topp form hädanefter. hoppas jag. just nu käkar jag lite ostekta köttbullar och känner hur det gör ondare och ondare för varje tugga jag sväljer. kanske ska sluta äta/svälja?

nej, nu är jag nästan trött. lyssna lite till på paolo nutini och sen sova, eller lägga mig i sängen och somna till seinfeld. perfekt. godnatt&kyss.

last week.




att tjejen inte böjer sina ögonfransar är bara sjukt!




GRÖN JENNY???


goodshit.


mer uno.

Diane R. ohhhh noooo cesar
Cesar Jose G. hola
Cesar Jose G. hola
Diane R. hi to all
Sofia S. hola chica
Cesar Jose G. de donde son ustedes
Sofia S. hola chico
Cesar Jose G. hola
Cesar Jose G. de donde son
Sofia S. Cómo estás?
Cesar Jose G. bien
Sofia S. bien bien
Cesar Jose G. sofia de donde eres
Sofia S. Va a ser clima hermoso
Cesar Jose G. o,.k
Cesar Jose G. sofia de donde eres
Sofia S. el tiempo se va a poner espléndido, va a haber un clima espléndido
Cesar Jose G. de donde eres
Sofia S. i googled it, i don't speak i spanish

20:15

har suttit och spelat uno med linus och alexander på fb ett tag, ja innan dem bestämde sig för att dra och gymma såklart. men vi kan väl säga att jag vann överlägset. har slängt i mig mat också, bruschetta. har ätit det två dagar i rad nu, skulle kunna tänka mig att fortsätta på den sköna banan. fast det dåliga är att jag åt så snabbt att jag är hungrig igen, hur är det möjligt? oklart. jag börjar bli riktigt trött men jag ska se svenska hollywoodfruar, roast på berns och sen seinfeldx2. may the force be with me.

kommer säkert somna nu på momangen, men hoppas ej. pappa kollar på bowling vm. det finns förresten ingen chans att jag kan somna nu, inte ens logga ut från fb, för mina hallon är bara femtrio procent klara och det går jag och lägger mig nu är dem ruttna i morgon. åh, "hej-farmville-styr-mitt-liv-!". fan. måste äta nått nu, kyss.

why i like playing uno on fb.

Duwaragan P. go grow sum balls :P
Sofia S. haha yeah sure
Sasha C. loser get ut english right
Sasha C. its stick up not suck up
Sofia S. like i caaaare
Duwaragan P. haha loser!!
Sasha C. u shuld
Sofia S. no not really
Sasha C. last time i checked we all tlk english
Sasha C. unless sluts have a diff lang
Sasha C. :P
Sofia S. haha good one!
Duwaragan P. oh my god!!!!!!!!!!!!!!!!
Duwaragan P. bad cut
Sasha C. ;)
Duwaragan P. wat do u mean good 1??
Duwaragan P. it ws meant 4 u
Sofia S. daah, i know
Sasha C. haha
Duwaragan P. biitch!
Sofia S. woops
Sasha C. haha its ok sluts make mistakes
Sasha C. its slut nature
Sasha C. :P
Sasha C. oooo
Duwaragan P. hahahaha!!!
Sasha C. ..
Sasha C. dam!
Duwaragan P. slut!!
Sasha C. gosh
Sasha C. hahahahah

emmy awards.

Blake Lively hetast på Emmy Awards!

blake lively

Seal och Heidi Klum
seal och heidi klum

Olivia Wilde
olivia wilde

Jennifer Love Hewitt och Jamie Kennedy
jennifer love hewitt och jamie kennedy

bilder: posh24.


as the night moves slow you look more and more like someone i could love tonight.

maria mena- this bottle of wine

favorit i repris.


ALL THIS TIME YOU HAD IT IN YOU, JUST SOMETIMES NEED A PUSH.


13:08

jag är trött.
jag har ont i magen.
jag kollar på svartvitt på tv. vet inte hur man ändrar.
jag har aromat i ögat. det svider.
jag är hungrig.
jag vill ha en freakin' diet coke.
jag är sugen på morötter.
jag kanske ska börja öva låtar på gitarren. öva in ackord.

jag är så jävla mycket, men jag gör så jävla lite.

movie time.


ska se om den är så dålig som man hört. michael cera är med i den så nått måste ju vara bra! en kopp chai te är på plats också. sweet. kyss.


musicmusicmusic.

beyonce featuring kanye west - ego


the dream feat kanye west - walkin' on the moon


it matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise.

T.I. feat. mary j. blige - remember me


hejbralåt.

kanye west feat. mr hudson & rihanna - paranoid


15:13

miike snow - animal


blades of glory, maybe one the best movies in all times.


14:00

murre överger, jenny är och kissar och min farmville har gått och strejkat. min plats är i sängen, det är här jag ska hålla till fram tills sex tiden ungefär.

blood is sweeter than honey.

"när årstider skiftar blir jag nostalgisk över: det förflutna, staden jag växte upp i men som inte längre är min, dig, all förlorad tid. Jag står framför spegeln, uppklädd, utklädd, försöker på alla tänkbara sätt undvika att matcha mitt inre.
men jag saknar dig.
men jag hörde inte när du ringde. jag var på stadsbiblioteket och letade efter dammiga böcker som ingen längre bläddrar i. jag var på tunnelbanan, fångad i en slags ömsesidig generad hjälplöshet där jag satt och stirrade på en ful pojke som upptäckte mig och uppgivet stirrade tillbaks. jag var i skogen och sprang bland dagisbarn och hundar och blåbärsris tills benen vek sig i protest och ögonlocken blev en brinnande skiljevägg mellan mig och verkligheten. jag var full på ett dansgolv och hatade det som ska föreställa mitt liv.
men jag saknar dig.
kanske inte så att det känns som att skepp förliser i mitt blodomlopp.
men jag saknar dig."

- the new kid


13:05

paolo nutini - these streets


INTE SÅ ATT JAG SKULLE GLÖMMA DET NÄSTA DAG, INTE ENS ÅNGRA MIG.


12:42

igår. filmen var otroligt rolig och borde ses av alla! på vägen hem hamnade jag i en litenliteliten fight med en turkgubbe som trodde att jag kastade popcorn på honom, när det i självavärket var sophia som gjorde det. sen vart det videomaking for real! se bara på fb.

idag. vaknade av att en mamma ringde och väckte mig, tackar så mycket! snart ska jag hoppa in i duschen, ringa mamma som måste komma hit med grejer och sen tänka ut vad jag ska ha på mig ikväll då jag och jenny ska ut på äventyr. kommer nog bli mycket mycket spännande. nej nu kallar duschen vettja! KYSS.

18:48

igår efter skolan åkte jag först på rep och sen dirr hem, fick med mig jenkan och murr också. vid sju tiden åkte vi till täby för lite kul. vi fick tyvärr inga "goodiebags" som jenk spekulerat så mycket om. fast tycker i och för sig inte om man kan kalla en bianco påse med karameller, en bianco katalog och en nykelring för en goodiebag men det är en annan femma. jag fick med mig en koft och armband hem. nöjd.

nu ska jag snart springa till bussen där em och sophia sitter på. vi ska nämligen gå på bio, the ugly truth tror jag den heter. verkar fett bra. later bitches, kyss!

18:50

hade extreeeeeemt svårt att komma upp idag, övervägde att inte gå alls. men sen tog jag mitt förnuft till fånga och drog till den där jävla rättskunskaps lektionen som jag älskar. bra jobbat. school was.. school. hade inte ett dugg träningsvärk sen igår så det betyder att vi nästa gång måste köra trippelt så hårt! mitt nya liv börjar idag också. hoppas jag. kanske i morgon!

snart ska jag iväg och möta mirran för ett slag solning, mycket mycket välbehövt. får göra det nästa vecka också, typ måndag. blir bra så. är extremt äcklig så hoppas ingen man känner är nere i centrum. måste dammsuga mitt rum och byta lakan när jag kommer hem. ska se på film också, åååh har sovmorgon i morgon fyfan va skönt! kyss!


love x 23543635745756856859.

john mayer - your body is a wonderland


18:22

skolan var bra, vart lite fighter om skivan och sånt men det löste sig. sen jag kom hem har jag slängt i mig kladdkaka för att peppa rejält till träningen jag ska på om en timme med em och linn. looking forward to it! sen har det också landat en ambulans helikopter några meter ifrån mitt hus, nämligen på vittra. simon och hans kompis skulle självklart springa ut och se vad som hänt. fick en rapport från killen om att det var någon som hade trillat med en cykel vid våran parkering och låg helt medvetslös. så otroligt osoft. hoppas han/hon/den vaknat till liv!

nej nu ska jag välja träningskläder, kyssen!

22:00

vaknade med lite panik i tankarna, kom på att vi hade skolfoto. vad ska jag ha på mig? slängde ner lite skit i bagen och bad em ta med sig två linnen. valde en av dem. hatar skolfoton och mitt ensamma såg ut som en överkörd skelögd vitval. soft. såg inte så bra på det stora men hoppas på att det såg någorlunda bra ut. efter det så åkte nästan alla i klassen in till stan för att kolla på våran potentionella lokal för skivan. det ligget vid munchenbryggeriet, skyddsrummet. jag var såld redan när jag såg han som skulle visa oss runt.

sen drog vi och käkade på donken, för att sen åka hem. eller dem andra i alla fall, jag och em åkte till t-centralen för att leta efter lack-leggins. vet, sen. och sen byta ett par skor som var förstora. kom hem runt halv nio och var hyfsat trött. nyss var det svenska hollywoodfruar och nu är det roast på berns. gillar. ska nog sova snart. kyss!

VMA.

Shakira
shakira.

Lauren Conrad
lauren conrad.

Leighton Meester
leighton meester.

Beyonce
beyonce.

Jack Black
jack black.

Whitney Port
whitney port.

Lady Gaga: galnast outfit på MTV VMA!
lady gaga.


trying to learn.


får ont som fan i fingrarna. tror att jag måste kapa naglarna mer än dem redan är.. och sen tror jag att mina händer kanske är för små?..


1.10 i die.


har en ny fucking favorite movie.


he's just not that into you.

fredag. em var inte i skolan, mongo. slutade halv fem och fick stressa först hem till pappa och sen till mamma. två timmar kvar tills gästerna kommer, maten är inte klar, bulldegen är inte ens påbörjad, simon vägrar sammarbeta, jag vet inte vad jag ska ha på mig. gästerna kom, dem gav, jag tackar! dem åt, dem fikade, dem drog. jag och anna åkte in till stan för min debut. det vart the bridge och dansgolvet med vinyl musik var som gjord för oss. anna skulle sen till hornstull och jag åt andra hållet, mötte jossan och hennes vänner vid t-centralen så jag slapp åka själv! mamma kom och hämtade mig vid danderyd och vi var hemma runt fyra.

lördag. väckt vid tolv för att vid ett tiden vara i sollentuna och vara barnvakt åt fyra barn. var hyfsat pigg. i sex timmar varade barnvaktandet och sen kom pappa och hämtade mig, blev femhundra kronor rikare. åkte snabbt hem till pappa och sen swichade jag till elin där tjejerna befann sig. det grillades och snackades, vilket var mysigt. elin ska ha ett stort tack för det goda käket! sen splittrades gruppen, jag och malin drog en taxi hem till mackie. var en hel drös med sköna människor, malin hittade sin dröm(?)kille och jag vart bjuden på en solnedgångsdejt. sen åkte vi taxi hem, fett soft. kom hem vid tre tror jag, vaknade tolv timmar senare.

jag har städat och ska nu se på film och käka fryst kladdkaka, kyss.

I CRIED SO HARD THAT YOU PUSED ME FURTHER AWAY.


18:33

vaknade av att pappa kom in och grattade mig, pussade mig på skallen och sa att han inte köpt nån present än. så typiskt. sen i skolan fick jag ett underbart uggle halsband av emma som jag suktat efter ett bra tag nu, så man tackar otroligt mycket! sen efter skolan var det rep, fick en god munk i prelle av hannes.. haha. snart ska daddy and me åka och hämta upp simon för att sen åka in till stan och käka middag, kommer bli trevligt! kyss.


och...... ÄNTLIGEN! DET KÄNNS INGEN SKILLNAD MEN JAG ÄR FAN I MIG ARTON ÅR NU!


18:26

snart är miranda här och då ska vi göra oss iordning för att sedan vid åtta bli upphämtade av mamma och åka till vällingby där tidningen CHIC håller i någon rolig sak i nya modevaruhuset kfem mamma vart bjuden på. fick ta med mig lite vänner så jag bestämde mig för min största fashiontjej miranda! haha. hoppas att hon gillar det, hon verkar lite uppspelt i alla fall. jag har ingen kamera för tillfället (hoppas på att få det i morgon..) så om jag bestämmer mig för att ta lite bilder så kommer det bli med min sugiga mobilkamera. dvs suddiga, enjoy!

nu är tjejen som hatar sitt hår och kallar det för "fjortisfrillan" här! kyssis.


nick and norah's infinite playlist.


vill se.


DU FÖRSTÖR MIG MED DINA LÖGNER OCH ALLT VAD DET NU ÄR.


20:40

hatar när jag kommer på mig själv sitta och småle när jag kollar på idol för mig själv..

"joy, i have been nice to you but now im im comming to the edge!"


jag älskar den här ungen! hoppas min(a) blir likadana!


18:44

efter skolan drog jag och em ner till centan för att uträtta ett ärende, sen fastnade vi på biscotti. sara kom och svepte i sig en kaffe också. jag har precis dammsugit hela lägenheten, sorterat tvätt och bett pappa sätta på en ny. känner mig otroligt duktig och jag vill ha en engelsk bulldog(g?) vid namn puppy eller maui och en bebis. kyss!

pappa har köpt hem ett tio-pack cola ligh, utan att jag bad om det! lovar em!


16:42

jay-z f/ rihanna & kanye west - run thit town


GAMMAL OCH FIN.


istillcovermyearswheniwanttoshutsomeoneoutandlivemylifeinmyownworld.


20:50

håkan hellström - förhoppningar och regnbågar


rapport från mitt hjärta.

"där ligger hon på marken; död och med knytnäven i munnen. det sägs att våra hjärtan är av samma storlek som en knuten hand. "om hjärtat vore en knytnäve skulle du kunna slå ner vem som helst", säger rösten i mitt huvud. mitt hjärta är skört som glas och hårt som is, jag vet inte längre skillnaden.
där ligger hon, alltså, på marken; död. hur gammal kan hon vara? runt 70 kanske? hon har rynkor överallt och hennes ansikte är vitt som snö. vi är på en gata i mitt kvarter, i min stad, bland trävillorna där jag växte upp. samma fåglar, samma himmel. men något är annorluna. det här är inte längre min stad för jag har rymt hemifrån för länge sedan.
jag förstår plötsligt hur allt hänger ihop; varför jag är här och varför hon är här. hon, den döda med skrynklig hud, vars ögonen är öppna och med huvudet på sned, halvt avhugget. mitt huvud härmar automatiskt samma vinkel när jag tittar på henne. under sekunden då våra blickar möts får jag känslan av att hon är medveten om ögonblicket trots att hon inte är vid liv. ja, och plöstligt förstår jag precis allt, varenda liten detalj faller på plats. den döda med inälvorna utanpå huden, det är jag.
för att: allt kommer tillbaka till oss, förr eller senare gör det alltid det. de minnen och platser och människor som vi förgäves försökte, och fortfarande försöker, glömma. de jagar oss hela livet, som ett evigt flåsande i nacken, och sedan en dag, helt utan förvarning; så är de bara där."

-cocorosy


YOU'D BETTER HOLD ON TIGHT, CAUSE I LIKE THE SENSE OF FALLING.


17:35

svårt att komma upp som vanligt, men superwome som man är så klarade man det. äcklig gick man till skolan, fast vi hade resursdag så det gjorde ingenting. när vi skulle äta så var matsalen stängd och då fick vi istället för att sluta vid tre åka hem och plugga. jag och em valde att åka och fika i v-town, miranda hade rast och kom till oss, em drog efter ett tag. efter en efterlängtad chailatte så återgick mirran till skolan och jag åkte hem.

nu sitter jag här och väntar på min omelett(?) pappa håller på att kirra åt mig. snart blir det nog film! kyss.

20:21

igår. went home to em där tessa också befann sig, vart upphämtade av em mamman och åkte hem till anders på kräftskiva! innan maten var det en musikfrågesport, vi fick tre rätt. dvs vi kom inte först. kräftor är gott och det åts massor av dem, och chips och saltapinnar. vid elva tiden, kanske, så kom pappa t och hämtade och skjutsade hem oss.

idag. klockan var ställd på sjunollnoll, bussen gick nollåttanollfyra. great. fick spörta som fan till bussen så fick lite andnöd. flygfältet var vår, miranda, elin, vendela, malin och min, destinition. vi skulle agera parkerings vakter. typ. se till att bilarna parkerare rätt och så. ett sjukt jobbigt arbete, stå i typ fem timmar utan paus och vi blev ihopkopplade med ett hockey lirande 95-lag. jahaja, jo det kan ju bli kul.



help. me.

jag gillar att veta saker som människor. om nån färgat håret, vart otrogen, brytit foten, vilka som är tillsammans, vilka som gjort slut, vilka som är ovänner, frienemies och liknande, ointressanta saker, dem mest obetydelsefulla sakerna, sjukt spännande saker, allt. rubbet. är det en sjukdom?

nej, duschen kallar. kyss.

13:30

igår. drog hem till malin med presenter till vendela och henne. finfina presenter som kan komma till användning! jag trodde vi bara skulle tjilla rätt duktigt, men efter att mikaela kommit så swooosh! helst plötsligt är vi hemma hos madde några meter bort där det senare på kvällen vart party. man hittade en hel del olika och otippade människor är som man inte sett på år, men det var kul! en viss w vagina fanns på plats. drippade väl in här hemma vid halv fyra, som tur var så är det bara på andra sidan vittra vi befann oss. idag är jag konstigt nog (drack ingenting igår) sjukt jävla seg i huvudet och kroppen.


men snart måste jag duscha och fixa mig, åka hem till emma och sen åka på kräftskiva. ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog. hoppas jag. kyss. 


..


lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove.


JEN säger: fett full igår


tack.

fredrik reinfeldt var i vår skola, så här roade var vi. dubbelhaka, blött nyduschat hår och allmänt sleepy. fyfan, jasmina som skickade bilden sa att det var en fin skrattbild. fel. men hon ska väl ha lite cred för att ha tagit en sån fin bild som tar fram min allra finaste sida!
good for you jasse!


har jag fel?


kollar man snabbt så ser det ut som saffie, haha. fast en mycket mer sliten saffie.


16:58

red hot chili peppers - dani california


mika - we are golden


idoliloliloli.


22:06

idag kom fredrik reinfelth (stavning?) till vår skola, alla var som galna. eller kunde ha vart i alla fall. skolan tog slut vid fem som en helt vanligt onsdag, wopidoo.. efter jag kom hem så gjorde jag inte mycket mer än att äta och sen ut och gå med emma och tessa vid åtta. vi gick hela vägen från ormsta till kragsta på mindre än en timme. good job! vi ska göra det till en två-gånger-i-vecka-grej. träffade söta elenor på vägen också, två gånget faktiskt! bestämde att det blir utgång för första gången (för mig) nästa fredag! hoppas på att flera hänkar också.

nu ska jag surpla i mig mitt te och krypa ner till kojjs. kyss.

vendela säger: jag älskar låten tänker på dig och mig hand i hand genom livet.

otis redding - sitting on the dock of the bay


20:25

nu: ansiktsmask/lermask, te och åttlingmamman på femman. kyss.

fint.


sienna miller kan vara en av dem vackraste.


12:57


någon hade hällt diskmedel i den lilla fontänen, så det vart alldeles luddigt och fint.


att välja kläder efter gympan.







ont. i magen. usch.


RSS 2.0