LYKKE LI.




lykke li in swedish elle, may 2009.
bilder: fashion squad

vill ta stundenten. vill ha körkort. vill vara brun. nu.

var ej i skolan, mitt huvud pallade inte med det. hemma i lugn och ro för att försöka bli lite kryare tills kvällen. inte vart jag det men jag tänkte inte svika min vän murremeck, så jag begav mig in till frösundas djupaste skogar ännu en gång. där var det fina människor. miranda herself, vendela, jenny, madde och sen kom miriam på besök också.

kvällens måltider: tacos, ölspelet, marängsviss, godis.

i just den ordningen, plus dricka. men inte så mycket för min del. huvudvärk som sagt. just därför sov jag inte över där utan mamma kom snällt och hämtade mig vid halv elva tiden. thanks mom! men nu är jag hemma och känner mig ganska slut. mina ögon faller snart ihop men jag slår vad om att jag inte kommer somna än. kyss.

just wanted to let you know.

jag må vara sjukt risig för tillfället men jag är tamefan en jävel på soduko!
hoppas jag känner min kryare i morgon.
nu ska jag vänta in grey´s på tv:n, hare fint kyss.

i got a new song to sing.

beyonce - new shoes

LET'S GO TO THE MOON.



thecobrasnake


är trött.

sov knappt en blund inatt, hade stora smärtor som erövrade hela min kropp och vilket position jag än la mig i så gjorde det förbaskat ont. funderade på att inte gå till skolan idag men jag gick. fan va bra jag är. känner mig dock som en gravid grönsak, drar till med några "aj aj aj åååh" varje gång jag ska resa mig upp och gå lite. fyfan. emma och dem tror att det är sen promenaden igår men fan om det är det, hur otränad får man bli? åt ingen lunch idag så jag är lite småhungrig, sugen på en cola light är jag också. fan.

äh nu har vi väl matteprov, kommer gå så bra. nu gastar anna "sofia, släpp alla hämningar!" och dansar lite samtidigt som hon gapskrattar åt sig själv. gillar dig min vän. kyss.

20:30.

skolan idag bestod till mesta del av drama. det var skönt att komma hem med andra ord. hann dock bara vara hemma i drygt en timme för sen skulle man ner till centrum och möta vendela och elin. träffade min bror som tydligen är hemma på tåget också, fett random. efter mötet i centan bar det av mot lillsjön där vi mötte jenny och miranda på vägen. chillade lite duktigt där ett tag och stämningen var på topp. sen hände det lite tråkiga saker och sen åkte jag och elin hem.

sitter just nu med en väska som förmdligen är full av myror, med uppknäppta byxor och nyser lite titt som tätt. livet är bra. jajuste, har fått som uppgift av erik att skriva en låt-text också. kyss.


VENDELAAAAA!

kaah - dom tittar när jag dansar

orkar inte, orkar inte, orkar inteee!

miss li - gotta leave my troubles behind

och jag skakar om ilska.

dagen har varit mysig minus delen då vendelas var urgrinig.
orkar inte skriva mer förutom att vendela, jag och jenny tog en cykeltur från kragsta till lindholmen i värmen. lökade sönder. kyss.

cyklingutflyckt09.

om en stund ska jag och vendela cykla och möte jenny i ormsta, sen ska vi cykla till lindholmen. ett litet äventyr för tre pers. kommer bli fint. har packat ner lite tilltugg också. nej nu måste jag försöka slita vendela från tv:n. kyss!

robert är i farten.

vendela - men ta bort hennes numer, mitt också!
robert - jaaaa men inte dig!

och nu säger han "jag skiter i om du är ful eller inte för du är söt ändå" till vendela.

vendela - jenny, hon är 95:a.
robert - hahahahhahaha
vendela - hon är 95:a.
robert - nääää
vendela - jo, hon är fjorton.

vendela - men jag tycker du ska ta bort mitt nummer och gå ut i solen och skratta lite.
robert - men då skrattar man ju så att man blir ledsen, för rosen går sönder och hjärtat går sönder i tusen bitar.


bakskills.

min sats blev lite.. lös, tror vendela fick en liten chock när hon såg det.
så nu står hon och gör om hela.
man skulle tydligen inte smälta smöret som jag då gjorde..
men jag är bra på annat! kyss.

"så sugen på att ligga ute och äta det"

vendela ber mig baka chockladbollar, hon kan receptet utantill och skickar det till mig. nåväl, nu blir det väl bakning då! kyss.


h-e-m-s-k-T!

den här morgonen.. usch. hat är det som dominerar in my mind just nu. sov runt tre timmar inatt, försov mig, hade väldigt svårt att välja kläder och dem jag valde hade en stor fet jävla fläck på sig, satte marcaraborsten i ögat två gånger i rad så mitt öga ser ut komma direkt från en skräckfilm, bröt min nagel, pappa är cp, missade tåget. igen. det var då jag bestämde mig, arg som satan, att jag stannar hemma idag. det är nog bäst för alla, kommer bara få utbrott på allt som rör sig i skolan.

nu ska jag ta en lång promenad och äta frukost. kyss.

ha ha ha.

"är din pappa tjuv? han har snott grejer och satt dem i ansiktet på dig."


IDAG.. VAR DET VARMT.







where were you?

i found god on the corner of 1st and amistad
where the west was all but won
all alone, smoking his last cigarette
i said, "where've you been?" he said, "ask anything."

where were you, when everything was falling apart?
all my days were spent by the telephone that never rang
and all i needed was a call that never came

to the corner of 1st and amistad

lost and insecure, you found me, you found me
lying on the floor, surrounded, surrounded
why'd you have to wait? where were you? where were you?
just a little late, you found me, you found me.

but in the end everyone ends up alone
losing her, the only one who's ever known
who i am, who i'm not and who i wanna to be

no way to know how long she will be next to me

lost and insecure, you found me, you found me
lying on the floor, surrounded, surrounded
why'd you have to wait? where were you? where were you?
just a little late, you found me, you found me.

the early morning, the city breaks
and i've been calling for years and years and years
and you never left me no messages
you never sent me no letters

you got some kind of nerve taking all i want

lost and insecure, you found me, you found me
lying on the floor, where were you? where were you?


lost and insecure, you found me, you found me
lying on the floor, surrounded, surrounded
why'd you have to wait? where were you? where were you?
just a little late, you found me, you found me.

why'd you have to wait, to find me, to find me?


äre sommar eller?

kristian anttila - smutser

pssst!

ps. miranda passar i moppemusche.


väääärme!

är hemma hos mamma och solar, shiiiit vad varmt det är! helt sjukt. låg i en timme men var tvungen att ta en paus. för övrigt så var det en hummla som surrade runt här och jag beodrade min katt thai kiddo att fånga den. den gjorde hon. fast jag tror den stack henne eller vad nu hummlor gör för hon släppte den och höll på med sin nos ett bra tag. aja, nog om det. nu ska jag snart ut och sola igen. kyss.


ALOT OF THEM.

fredag.
  
  
  
  

lördag.
  
  
  

mmmm kärlek..

  
  
  
  
  
 
mer bilder finns men nått är fel och jag kan inte ladda upp dem just nu. återkommer, kyss.

11:20.

fredag. det vart grillning hemma hos sophia i ormsta. kött, beasås och pommes, mumma! det var hur mysigt som helst kan jag säga, och efter lite övertygelse så följde emma med hem till terrans pojkvän som hade lite krök så att säga. meeeeen hon satt där grinig och tjurade (även fast hon fick hur många glada energibollar som helst) lite så hon drog ganska snabbt. kanske lite förståerligt i och med att hon skulle upp och jobba på ett helt nytt jobb dagen efter. klockan sju typ. sen i och med att dem andra kvarstående brudjävlarna hade sina pojkvänner där så var det inte såååå kul för mig så jag stack också hem, en timme efter. men kvällen var mysig!

lördag. vaknade av tre sms och ett missat samtal. det är inte lätt alltså. i alla fall, minigolf på söder. hur mysigt? skitmysigt. vissa trodde ju att dem var bättre än andra....... jag var en av dem. tyvärr. men jag gick stolt där ifrån med mina välförtjänta sjuor och en strike, hem till mina kusiner där det var fika. sen så åkte jag till lindo där det var grillning, fast jag åt sushi. det gjorde min mobil också, fast mest soja. sen var man lite manlig där, kollade på robinson (christian ska ut!!), sen åkte vi till centrum och sen åkte jag hem.

idag. vaknade för en halvtimme sen och är hungrig. det ringde som fan i morse vid typ åtta tiden, vem fan vill nått då? idiot. funderar på att åka hem till mamma och sola idag, kan bli skönt. ska försöka bli brunade än en viss vendela.. bilder från helgen kommer snart. kyss

oldie.

gammalt, vääldigt gammalt. men sött, lite för sött.

"okey men jag vill bara säga tack för du finns"

"kolla, min flickvän som jag gillar mer än ngt annat hon visar inte på ngt sätt att hon gillar mig, inte på msn elr ngn annan stans alls... istället heter hon om sin förra kille... i skolan så är det: hej puss, hejdå, puss... och jag gillar henne så mkt att jag inte vill förlora henne! så jag frågade en annan person om *******... eftersom att min flickvän inte svarade när jag frågade... så utan att mena något illa så frågar jag en annan om *******... och så spårar jag ur i det samtalet och känner att jag förlorat min älskade flickvän! så jag känner att det inte finns något från hennes sida till mig... men jag överdrev lite i samtalet och ångrar en del jag sagt... så jag skriver till min flickvän att vi ska prata dagen efter, då gör vi det och allt löste sig..."

nej nu ska jag kolla på wild child och sova. godnatt&kyss.

hej.

ääh berättar om gårdagen och denna dag i morgon.
är trött. kyss.

ett litet kryp under min sko.

ett stort hat mot min lillebror.

im good, im gone.

jag hatar när jag missar tåget med en milliesekund. eller nått.
fan. händer allt för ofta.
nu ska jag gå och äta nått äckligt som straff.
kyss.

this is a good day.

nu drar jag in till stan för att möta några hotta brudar på östra, vi ska spela livsfarlig minigolf. ser fram emot det. sen vid tre ska jag till mina kusiner som bor precis där vid golfen, där ska det fikas och ätas middag tror jag. golla med barnen lite också. sen ikväll blir det förmodligen jenny. gillar den här dagen. kyss!

man blir ju bra rörd va!

"Sara Sandahl: sofia. du är så begåvad, så jävla bra, seriöst på 1:55 in på Away så är det så sjukt så jag började gråta. T.o.m Anton som spelar i The Manks(Spelade på mosebacke osv) tyckte om det.
närspelar ni på debaser?"

kände att ögonen vart lite glansiga när man läste detta som systern min skrev. åh, golle. tacktacktack!


plötsligt händer det.

12:46am sofia

inte ett jävla skit! i norrland då?

eller vart bor du?

12:47am louis

okej äre inte fest en fredag kväll som denna? jag bor nåra mil utaför umeå

12:47am sofia

jo men den jag befann mig på sög balle så det var bara att ta sitt pick och pack och sticka liksom

jaha okej, är det nära norrland?
12:49am louis
okej detn är ju itne så nice,. äru full som fan eller? ja det ligger i norrland,. du är ju inte så specielt bra på geografi?

12:50am sofia

haha nej det är jag inte

alltså svar nej, på båda frågorna

12:50am louis

okej har du inte druckit nått?


peaceandlovnollnio,hereicome.

hello saferide
håkan hellström
kleerup
lykke li
(iiiiiiih!!)
mando diao
maria mena
miss li

moneybrother
parken
razorlight
slagsmålsklubben
 (erik eller någon annan loser kommer säkert vilja se dem)
sugarplum fairy
the kooks
(iiiiiiih!!)
the sounds

man skulle ju kunna säga att jag längtar. faktist.

00:10.

orkar inte skriva om kvällen nu, gör det i morgon.
men den var mysig.
kyss.

IM HOLDING A LITTLE ROBOT IN MY HAND. OH HOW I LOVE THIS LITTLE ROBOT IN MY HAND.




 
ja, jag är uttråkad.

mycket tänkande för en dag.

vaknade med ett strålande humör, var verkligen skitglad och tänkte "den här dagen kommer bli en bra dag". ack så fel man kan ha. till en början i alla fall. jag satte mig på tåget som vanligt, men någonting var fel. inte ett enda klassansikte syntes. sophia och emma var borta. eller i alla fall hemma hos emma där dem båda sov och försov sig så att dem missade tåget och bestämde sig för att skippa denna långa skoldag. sen så visade det sig också att anna gjort samma sak. så där satt jag på tåget utan vänner och tänkte "den här dagen kommer suga pung".

matten gjorde i alla fall det, fattade ingenting som vanligt. men sen när det visde sig att jag, elin och vendela ska ses vid tre tiden och pimpa hennes bergsprängare samt sätta oss och mysa på fjärilsudden fram till fem då det är rep och att jag sen ska möta massor av töser för att handla mat och sen grilla hemma hos sophia så lightade det up my spirit so much. då gick jag tillbaks till tänkandet "den här dagen kommer bli en bra dag". och det kommer det, bara dem här tre timmarna kan gå lite snabbare och att solen kan skina lite på min balkong. nåväl, man kan inte få allt. kyss.

så, nu ska jag sova. godnatt!





en fin del av min vardag! kyss nu.

22:01.

på tv:n säges det att det kommer vara en debatt om tjocka människor typ, pappa frågar då om jag hade ätit middag. jag varar ja. sen säger han "man måste äta för att bli smal".
min fråga: vart vill han komma med att säga så?


tidigare idag.

  
  
  
  
  

idag levde jag det hårda livet.

först var det superrolig skola, kollade klart på hotel rwanda. se den, se den, se den! den var så jävla bra och berörde en nått så otroligt mycket! den ska jag köpa någon vacker dag. du också. efter skolan så begav jag, sara, emma och sophia oss till täby för att fördriva tiden lite innan kulturafton på åva. vid fem skulle vi vara i skolan för att käka lite mackor och så för att orka vara kvar tills åtta. sara svek oss precis innan allting började men det gjorde ingenting för det var inte alls lika jobbigt som jag hade trott. vi skulle bara vara i ett mysigt rum vid biblioteket med massor av filtar, mysbelysning, kuddar och skit och läsa sagor för barnen som kom (det kom tre stycken..), käka chirre, dricka läsk, lyssna på musik och ta det lugnt. var vi där dem timmarna idag så tar hon bort två lektioner med skapande. det gillas.


hotel rwanda. gråter en skvätt när man ser trailern med denna extremt bra låten.

21:19.

var nere och solade med vendela, skönt var ordet.
fikade på stationen.
kollar nu på fråga olle. katrin zytomierska och viktor åkerblom nilsson är med
och jag är kär i honom. vart det nyss.
kyss.


18:56.

på tjugosju tåget ifrån kragstalund kan ni finna mig, sen kommer jag befinna mig med en snygg vän i centrum. vi kanske solar. hoppashoppashoppas! ps. snyggingen kommer bli vendela. kyss.


skolan.

vi hade kul på mannens lektion..
  
  

  
  
  


man kan ha kul i en hiss också.
nu är det tekniskt bevisat. kyss.

15:15.

tog lite sovmorgon i morse, skönt som fan. orkade inte ta på mig nått smink så jag såg lite ut som ett troll men det gillas. jag hade först äcklig och värdelös fsf och sen matte. inte mycket att hura för. när jag gått av tåget så fick jag lite sällis av söta elenor, väldigt länge sen sist man träffade henne! snart ska jag ringa ven och sen efter att hon vart hemma en lite stund så ska vi sola, kommer bli skön-T.

äh måste äte nått, kyss.

james blunt.

you touched my heart
you touched my soul
you changed my life
and all my goals
love is blind
and i that I knew when
my heart was blinded by you

20:02.

jag har såhåååå tråkigt! har rakat mina ben i all tråkighet, så nu är dem lena som sammet. yesssssss. jag har gått runt här hemma i en timme och försökt tänka ut något jag kunde göra. fast nu börjar ugly betty, så nu kan jag se på det. kyss.


tralalala.

parken - jag har vart vilsen lisa

15:37.

det var en trevlig dag i skolan idag. inte lika jobbig som jag trodde den skulle vara. det ända som isånna fall sg balle vart väl på gympan då vi skulle ha ett litet förhör skit. en fråga var "vilken är den största muskeln?" jag svarade magen. inte magmuskeln eller hjärtat (som jag tror var rätt svar), nej. magen. älskar min hjärna. sen så vart det donken........ inte så ok, men gott.

nu är jag hemma och lyssnar på parken och kom nyss på att jag har sexhundra på kortet. fan, jag skulle köpt nått idag.. kyss.


videos!


erik visar runt i logen lite. på emergenza, fint.


calle har kör runt i en rullstol på runan och har kul framtills den går sönder och några kommer.


ven min vän is hiphop. så äre bara!
nu är det mat, kysssss!

I KNOW YOU LIKE IT.

spelning.

hannes var riiiktigt söt när han var liten!
  
  
minnesstund för hannes.

  
min kamera är inte bra så det suger att ta bilder på sånt där långt avstånd. men vill tacka miranda för att hon var snäll och försökte! nu ska jag försöka äta och sen bge mig till lindo för en dejt med vendela vid lillsjön med götte och varm choklad. när jag kommer hem kommer tre fina videosa (stavning?). kyss!

inga konstigheter.

ibland dyker det upp sidor där det kommer irriterande musik och reklam ifrån, det har jag börjat vänja mig vid. ibland dykert det också upp en liten ljudslinga som låter som att det kommer från ett elektroniskt piano. men nu har min dator börja köra med "all eyes on me in the center of the ring just like a circus". alltså circus med britney. det dyker upp en gång varje gång man sätter på datorn. första gången jag hörde det vart jag lite rädd då det lät högt som satan, men nu känns det mer som att jag sitter och väntar på det. hoppas det kommer snart.

det är nu jag går och kissar tredje gången på en helvtimme. någonting är fel. kyss.

erik tipsar.

lykke li & el perro del mar - somebody's baby

bra gör han det också!

alex schulman är en skön jävel!

han skriver små hälsningar i några böcker som jag gärna skulle vela ha! speciellt den där det står "jag har allvarligt talat haft rätt svårt för dig genom åren. du hat haft "ett sätt", inte sant. att nu ge dig denna bok känns sådär." men kanske också "tack för alla minnen".


bilderna är då tagna från hans blogg.
klicka här för att komma dit.


18:42.

sitter och lyssnar på dammit darlig som är en av banden vi förmodligen ska göra massor av gig med i sommar, mini-tour till västerås hörde jag någonting om också. sitter också och diskuterar snygga tjejer med erik. trevligt. vart förbannat sugen på sommar nu. kyss.


17:08.

vaknade av att pappa kom in och frågade om jag ville följa med till sigtuna (tror jag?) och fika med han och sussie samtidigt som han drog upp persiennerna så att solen strålade in. det fanns ingen chans att jag kunde somna om efter det. tack så hemskt mycket ditt lilla rövnylle till far. jag orkade dock inte följa med och fika utan jag åkte hem till alexander och kollade på efterlängtade gossip girl sen förra veckan och sen när anna book grät som ett litet barn samtidigt som hon klagade på diverse löjliga saker. det var ett avsnitt jag absolut hade gråtit floder för om jag missat, alltså gossip girl. så tack bubben.

nu ska jag se om pappas la food i ugnen bräns vid, kyss!

00:56.

ven, jen och mal kom hit och kollade på robinson. trevligt var ordet.

avlider av nervositet när jag får ett sms av erik där det står "we´re doing debaser :D" och sen uppföljer han det med "börjar sjunka in. fatta vad sjukt det kommer bli. typ soudchecka där och hänga i nån loge där typ wombats och håkan och those dancing days suttit. kommer bli mitt livs höjdpunkt." och sen efter att jag skrivit att jag fick världens magknip skriver han "fyfan vad coolt! för att ge dig mer ont i magen så kommer det vara mtvfok där och skit! tokigt :D"

sablaaaaaaaaR vad ont i magen jag har! tack erik. antar att det kommer något mer som får min magknip till maxnivå.. kyss.

I KNOW WHAT I WANT AND IT'S NOT IN THIS TOWN.


T, to the A, to the S-T-E-Y, girl your tasty.

fergalicious är på på högsta volym medans jag städer och grejar i rummet. ska snart börja göra mig iordning och börja knalla ner till bussen som tar mig till centrum där ven och jen står och hejjar på mig.

nu ska jag återgå till att skakar lite på my hump och känna mig som fergie herself. kyss!


I MAY SAY IT WAS YOUR FAULT, CAUSE I KNOW YOU COULD HAVE DONE MORE.


fint. åh så fint.

oasis - half the world away (acoustic)

<3

oasis - stop crying your heart out (acoustic)

15:17.

det visade sig att alexander skulle på nått jam på nova eller nått, så det alternativet vart utsuddat. och sen eftersom att jag inte riktigt vågar fråga david om sjungandet så fick det bli middag och chillkväll med vendela här hemma då pappa t ska på middag. plus en snygg jenny. det här kommer bli en bra kväll. kyss!


14:45.

soulja boy - kiss me thru the phone

bara för att jag gillar refrängen.
det andra är relativt dåligt.

bra skit.

salem - astronaut

12:06.

igår. vi vann inte. men det hade vi nästan inte räknat med heller. det fanns två andra sjuhuuukt bra band, alla dem andra var hard core rock. typ. fast det var kul ändå! calle med "hans" förstörda bil och uuuurgulliga bilden på hannes. ska lägga upp en bild sen på det. lite kul också att en som jobbade där kom fram till mig och sa att hon var jätteimpad av min sång. hehe. kom hem runt halv tolv så det vart inget clargott för mig.

tre barn kastar en bill fram och tillbaks till varandra och träffar en bil.
- neeej min bil! eh.. igen!
- hehe aa *tror honom inte*
- min bil!
- seriöst är det din bil?

*calle går till bilen med erik och kollar lite*

- aa det är en buckla..
- nej asså det är bara ljuset.
- nej, det är en buckla. där.

åh herregud, jag och miranda höll på att döö av garv! och att han kunde hålla sig så bra. helt sjukt. fattar inte att barnen trodde på honom i och med att han några få minuter tidigare påstod att en annan bil dem träffade var hans också. (dock gick det kanske inte riktigt till som jag skrev men nått liknande)

idag. har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra. får väl hoppas på att någonting dyker upp. kanske är med alexander och äntligen får se förra veckan gg avsnitt, kanske är med david och får honom att sjunga för mig (hehe) eller så kankse jag är med vendiwomen. skulle också vara najs. aja vi får se vad dagen bjuder på. aja kyss!


I DON'T NEED WHAT WE LEFT BEHIND. I THINK.


"du luktar som ett brasilianskt stjärtskynke"

försov mig i morse så fick stressa lite men jag kom inte försent. vi hade matte i en och en halvtimme en så slutade vi. åkte med terran och emma till centrum, där var det marknad.skit-kul. sen så kom vendela och jag gjorde henne sällis tills hennes moster kom. kan hända att jag käkade två glassar också, sssch. känns som att jag har värsta olindaläpparna nu efter glassarna.. sen fick jag sällskap på tåget av erik.

känner mig extremt otaggad tills runanspelningen ikväll. väldigt trist. men det kommer nog gå bra. får se om jag åker till clargott efter. tror erik sa nått om att vi skulle spela ganska sent bland alla banden. aja nu måste jag springa och kissa. kyss.

ps. har typ nackspärr ibland när jag rör på huvudet. skönt.

i don't wanna feel like this.

sophia somajo feat juvelen - somebody new

en gång till. det mår vi alla bra av.

david carr - heart of life

18.14.

jag tycker inte att jag gjorde någonting fel.
för det har jag inte.
du måste ha förutspått det här.
det skule inte kunna ha hållt på förevigt, hon skulle ändå fått reda på det.
so kiss my ass med att ge mig skulden.
det här är helt ditt verk.

18:04.

skolan var.. bra. bortsett från att jag och anna hade typ tre timmars matte sammanlagt på hela dagen. en timme när alla andra förutom två andra hade extramatte. phäättkul. sen så var det rep at nova, kalle gjorde oss också sällskap då han ska vikariera för hannes i morgon. det lilla aset är i spanien nu. men vi ska ha en minnesstund och en bild på honom. det blir fint.

jajuste, det är ju juryn som bestämmer vem som vinner på debaser, inte människorna som kommer. men det är ändå kul om så många som möjligt kommer och stöttar! kisses.

this is insane.

DEBASER HERE WE COME!!
jag har inte riktigt kopplat det än och jag vet inte hur det gick till men fick ett sms från erik igår när jag somnat som jag läste idag.. vi ska uppträda på debaser medis, vi gick alltså vidare igår. vad i helvete. DET ÄR SJUKT! det är stort. det är enormt.

ALLA MÅSTE KOMMA OCH RÖSTA PÅ OSS DÅ, INGA URSÄKTER GODTAS!

erik sa nåogonting om 30 och 31 maj, så boka ingenting annat än att gå dit då! annars är ni körda. tack på förhand. nu måste jag gå och duscha, sen blir det skola. är på ett toppenhumör, mmm lovely. kyss!




och jag hoppas att det inte var ett skämt sms jag fick av erik för då är han så gott som död.

köpt!





linne från bikbok, 150 kr.
halsband från bikbok, 100 kr.
klänning från salt, 200 kr.
örhängen från salt, vet inte vad dom kostade.


du är så klok.

"det är inte själva sveket i sig som spelar roll
det är hur personen efteråt väljer att reparera det.
blir det genom att ge upp eller bli det genom att kämpa?"

- vendela grudd.

pani-i-i-i-i-i-iK!

hade skön sovmorgon idag vilket alltid uppskattas. tog på mig min nya klänning jag köpte igår och skickar lite sms med erik. det visade sig att vi skulle åka in till stan redan vid två och det skrev han precis innan jag drar till skolan.

problemen: jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och jag slutade inte innan två.

men i och med att vi hade håltimme (läraren var borta men vi hade uppgifter att gör) från tio till typ tre timmar efter så bestämde jag mig att inte vara kvar på matten, så där löste sig ett av problemen. jag har också köpt två biljetter till sebbe och mamma. usch har ångest vad gäller kläderna man ska välja bland. åååh! cp. kanske bara kör på dom kläderna jag har på mig. suck. aja jag är nervös nu. kyss.


tack.


och jag älskar dig.

blood is sweeter than honey.

"med avsikt har jag gjort alla fel jag kan, avrättat varje chans till närhet. men tusen historier spänner skoningslöst mellan oss, som osynliga trådar. så när du kommer och lägger dig jämte mig i sängen är allt nästan som förut, du skrattar och frågar hur du ser ut, och sanningen är att du ser ut precis som jag, du vet att jag hatar dig. du lägger ändå handen på mitt lår, vissa instinkter går inte att fly ifrån hur snabbt man än springer."

- the new kid

18:52

nu drar jag till lindo för att promenera runt lite med vendela.
ska bli skönt att lätta hjärtat lite.
love you.
kyss


heartless. your so freakin´ heartless.

i mean after all the things that we been through.
i mean after all the things we got into.
hey yo, i know of some things that you ain´t told me.
hey yo, i did some things but thats the old me.
and now you wanna get me back
and you gon' show me.
so you walk around like you don't me.
you got a new friend,
well i got homies.
but in the end it´s still so lonely.

WEST COAST.


  
 
teo´s snabba brillor. dom klär mig.

gillar dom där kanintänderna.
  
 
gollenora:

  

BUY NOW!

nu är det bara en löjligt liten dag kvar tills emergenza och jag tycker verkligen att DU ska köpa en biljett och föra birds&words vidare till debaser medis! skulle ju vara lite underbart. om ni snällt nog överväger så ta kontakt med hannes, erik, martin eller jocke! det är väldigt viktigt att så många kommr och röstar vidare oss och det kostar bara nittio kronor, det är värt det!

KÖP NU!! snälla.

godmorgondå.

skapande idag var som bortblåst så det vart lite extra sovmorgon idag, och eftersom att jag är en sån stor idrottslover så ska jag ta en svängom i täby centrum med anna. men är någonting öppet nu? jo förresten det är det, vi brukar gå dit vid den tiden, ehehe.. åh nu är det beautiful med snoop dogg och pharell, ger lite sommarfeelings.

nu ska jag försöka vakna till ordentligt och hoppa in i duschen, sen kanske äta lite frukost. kyss.

22:55.

juuuste, jag missade gossip girl igår och reprisen idag så gollealexander spelade in den till mig :') fina människor finns ju. får se när jag åker över med den pringels jag lovade honom och avnjuter avsnittet.

nej nu kallar sängen. godnatt&kyss!


blood is sweeter than honey.

"jag är sexton år. det är natt, jag står framför spegeln med en kniv mot min handled och vet att jag aldrig kommer att skära. jag frågar "hatar ni mig nu". jag hatar mig nu. jag luktar svett och har inte ätit på sju dagar."

- the new kid

im home bitches!

det var sex långa timmar i en svettlökig bil tillsammans smed familjen sandahl. men rolig. simons små dansmoves och saras konstiga namn till en lek. kan inte gå fel. fick dock lite (läs: mega mycket) magknip när jag satt och var rastlös och tänkte på att det är ett fjuttiga antal dagar kvar tills emergenza. shit nu kom det tillbaks. helvete. men direkt när vi kom hem så var det middag hos pappa med lite människor. kännde mig rääätt fräsch! men maten var god och det var lika kul att höra saras historier om hennes resa som för första gången man hörde dom.

jaha, i morgon är det skola. kul eller? träffa underbara klassen,mmmm längtar! nej ska väl snart börja göra mig i ordning för sängen, men först ska jag försöka gå igenom alla bloggar man är ständig kund på. wish me goodluck. kyss.


ge mig?


han är såååå söt!
det finns en liten kopia i vallentunas krokar men är han singel? nej.
jag ska hitta mig en egen.
love him.

äckligt trams. varför lägger jag upp detta ens?

"en dag kommer han vakna upp och inse hur mycket du älskade honom,
och du kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det.

en dag komer han vakna upp och inse hur mycket han älskar dig,
medans du kommer vakna upp bredivd killen som redan visste det.
"

den här spelas rätt duktigt här.

parken - vad ska vi göra med henry

ryktas om att dom kommer till peace&love också.

repeat-knappen kan stängas av.

the kooks - one last time

erik
bad mig lyssna och lära mig texten på den här i typ fredags, om jag kommer ihåg rätt. lyssnade konstant på den och några timmar senare kunde jag den. fan va bra jag är.

21:48

idag har varit en härlig dag. jag kunde sova fram tills några minuter över tio då nora kom och väckte mig. tack. sen så var det strålande sol hela dagen, men barnarbetet sattes i full gång och vi fick slita med trädgården. jag fick uppgiften att kratta (ett annat alternativ var att elda) bort ruttet gräs från en stor taggbuske. orkade inte kratta allt så jag bestämde mig för att jag var klar. sen så vart det en brutal lunch och sen påskäggs letande. ett måste. jag fann mitt näst sist men gav det sen till sebbe, som är för gammal för att leta, så jag kunde få min påskpåse med naturgodis. mums.

sen några timmar efter så var det lamm till middag. vendela, läs meningen igen och haka gärna upp dig på "lamm till middag". sen nu för drygt en timme sen var det påskbrasa som gällde. mysigt är ordet. pyroman till max, fast inte värre än elin. det går inte. aja snart blir det väl dags för filmtime eller nått, kanske fastnar här. kommer hem på måndaaaaag, längtar. kyss.


22:45

klickat på repeat-knappen på the kooks - one last time.
holy moses hur ska detta gå.

man lever på hoppet om att någon gång få någonting tillbaka.

vi skulle äta chips och dipp igår.
jag var inte ett dugg sugen på det, för det påminde mig om oss.
tappat orken. totalt.
nu är det din tur för en gångs skull.

ja ja jaaa jag är kär. men det är ok.

david carr - waiting on the world to change cover

21:54

hola amigos!
vi åkte inte förens halv nio igår så det blev inte till att gå upp där runt fyra som annars man ska dit. skönt ändå. så fem till sex timmar i bilen och vi är framme! skönt men det fanns ingenting att göra! jag somnade vid middagsbordet när vi satt där och spelade kort och grejer, då är man uttråkad. så jag gick upp till lilla stugan och kollade på film, big fish. hade svårt att förstå vad den handlade om men det löste sig. dregglade lite på simon och sen kom kusinerna, woho! dock kommer småttingarna om en timme eller nått, så jag har nått att se fram emot i morgon.

vad jag gör nu? äh sitter och lyssnar lite på mannen som spelas i högtalarna, jag tror ni vet vem jag snackar om. "pain throws you heart to the ground. love turns the whole thing around" lovley. kan inte sluta. aja nu har jag inget mer att skriva. sebbe har med dotan så det kommer inte bli asdåligt med uppdatering. kyss!

GRATTIS PAPPA T!


nu ska jag gå och lägga mig, ska upp och fyra timmar och spendera drygt sex timmar i en svettig bil med familjen. har dock inte packat klart än tror jag, men det löser sig. it always does. så om jag inte lånar någon dota när nere så glad påsk på er brudjävla och kåtbockar, glad påsk! kyss.

s.

nuuuu är det seinfeld, har inte sett det på en månad.
har saknat det............ wtf.
kyss.

LOVELY.


dock var hon mer negeraktig i verkligheten.


grät som ett litet barn så därför den extremt suddiga bilden.

  
hon hade köpt ett helt insane par steve madden. ge mig genast.

PRESENTER!

ett fint armband, det med stenarna. fast det är ju egentligen mammas, jag bara beslagtog den.
min hand ser cp ut men annars är allt bra.


victoria secret. fyra parfymer (pure seduction, sweet temtation, sweet daydream och love spell), en body butter (love pell. cherry blossom, peach and white jasmine) en hand and body cream (sweet daydream. apple, raspberry and vanilla) och en body lotion (casaba melo , plum and freesia).


en berlock som, om jag kommer ihåg rätt, ska ta bort avundsjuka och sen ett halsband.

 
victoria secret. två par söta trosor, varav den svarta som hade en liten toffs där bak. haha.

  
tre sötsaker. en kjol och två klänningar.

  
tröja, shorts och en underbar liten väska.
vem gillar inte presenter?
TACK SARA!

jag njuter till fullo.

har precis avnjutit en god sallad med hela familjen minus pappa t och lyssnar nu på samba musik och ser på när sara shakar (stavning?) ihop tre pitú, dock inte till mig för mamma hade nått att säga om saken. i morgon drar vi till västkusten. livet är härligt. kyss.

ryser och ler. vad fan gör du med mig?

david carr - heart of life cover

jag d-ö-ö-ö-ö-ö-R!
kan knappast vara ensam om att ha en crush på denna man?!

två och en halvtimme.


LÄNGTAR. om två och en halvtimme så åker vi till arlanda för att
hämta hem den förlorade systern.
det börjar pirra till lite i magen nu. det är snart!
oh god, jag kommer säkert gråta. skulle inte förvåna mig.
ingen mascara behövs nog.
aja nu måste jag gå och tänka på nått annat ett tag sen ska jag göra mig fin.
frullen kallar, kyss!

milk.

hur mår du?
skrattar du?
gör du saker som får dig att må bra?
träffar du människor som får din mage att pirra?
känner du dig starkare eller svagare än förut?
saknar du?
tar du hand om dina vänner?
älskar du?
gör du alla de saker du så länge sagt att du ska göra?
håller du dina löften?
längtar du?
tänker du?
brister du ut i öppna ärliga skratt som kommer ända från magen?
vill du?
önskar du att det var som förut?
går du vidare?
gråter du när ingen ser?
vågar du?
är du lycklig nu?

hei.

trevligt var det hos fanny, grattis igen! nu är jag hemma och försöker lära mig summercat med billie the vision and the dancers, ett ord: omöjligt. erik ring mig när du ser det här, detta måste diskuteras. snart ska jag äta sen så senare ikväll bär det kanske av mot lindo för att mysa vid lillsjön. hoppas.

i morgon. längtar.
kyss.

ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on.

GRATTIS OH DU SNYGGA MÄNNISKA!

i sommar är det du som kör till dalarna!
längtar.

snygg människa med snygga kläder.

Grattis på årsdagen Beyonce och Jay-Z!
bild: posh24

avlider här&nu och hamnar i himlen.

david carr - atlantic city cover


david carr - free fallin cover


david carr - slow dancing in a burning room cover

-

du kämpar inte.
du är ingen kämpe.

min fråga är: bryr du dig?

i want a puppy.

pomerania


tibetanska spanieln


pumi


french bulldog


and im gonna name it, puppy.

usch.

det var planerat att jag skulle somna där runt ett tiden, men tror ni det vart så? nej. då började min äckliga jävla küüük mensvärk göra mer än ont. så där låg jag och vred mig fram och tillbaks i flera timmar. tv:n var på så program efter program rullade in och det var ett som handlade om plastikkirurgi och kvinnor som var mer eller mindre beroende av det. usch efter att ha sett alla ärr och skit efter allting så höll jag nästan på att spy. fint. men jag lyckades somnade där runt fem, och vaknade sen igen efter en halvtimme. sen somnade jag igen nån timme efter och sov ännu en halvtimme/timme, och nu kan jag inte somna om. drygt två timmars sömn då. me like!.. helvete.

nu ska jag försöka underhålla mig själv, kanske se på en film. kyss.

LJUSET. EN TYDLIG ROSA FJÄRIL.


sängen kallnar.
godnatt&kyss.

OCH ALLT JAG HÖR ÄR DIG SJUNGA "SHE'S A GOOD GIRL", OCH DET ÄR OKEJ FÖR MIG.


hejhej elin!


rapunzel.

23:04.

ett ljus är tänt i mitt fönster.
ett litet och ensamt ljus är tänt, för dig.
är det här slutet av oss?
är det här slutet av mig?
kan inte släppa det men kan inte heller
vara den som lägger mig hela tiden.
ta mig tillbaks till den tiden då vi plockade jordgubbar tills vi var helt röda/rosa, i hela ansiktet. då vi sprang runt på ängar med våra nakna kroppar, vi lekte kurragömma. då vi smög ut till gungorna på nätterna iförda sovkläder och pratade om vad vi skulle bli när vi blir stora. du hade så stora drömmar om dig själv.
men det är inte den tiden.
det kommer aldrig mer bli den tiden.
trist.

YOU JUST DON'T ALWAYS LOVE YOURSELF.


i could have sworn i heard you say that you are mine.

the fray - be the one

jag har fått någon the fray mania.
men jag kan inget annat än att gilla det.
och ni frå stå ut med det.
det kommer kanske mer. ha.
kyss.

so you walk around like you don't know me.

the fray - heartless (cover)

hej.

gårdagen var fin. spel med svåra ord, en varm brasa, mycket köttsnack från en sju dagars vegetarian, en film, väldigt mycket ståhej från min och vendelas sida (smekte händer, smekte rapunzels hår, sjöng blues högt och fint tills dom andra somnade, hade en frågestund, kinesiska vitsar och annat. älskar oss), lite smyghat riktat mot oss, sova, äta, promenad, tåg hem. tack.

kom för en liten stund hem ifån en middag hos familjen söderblom. mat och trevliga människor, mysigt. nu kollar jag på tv, skit-kul. kyss.


som in i helvete.

ps. jag längtar tills sommaren.

dalarna med fina vänner.
gotland, jobb och mycket sol.
västkusten med familjen.
peace&love med erik och en massa andra.
massor av annat roligt och njutbart.

längtar.


-

hat till pappa t så kan inte han bara försvinna?
skulle vara skönt.

bakarN.

igår. trött som fan åkte jag till martin igår, men det var lite halvmysigt. jocke tyckte det var lite lamt med snacks så han började baka chokladbollar. dom var faktist goda. förvånansvärt nog. men sen när klockan hunnit blivit ett så var det way pass my bedtime så jocke tvingade mig ta löpet till pingstkyrkan och fastän vi hade gott om tid. så vi fick sitta och vänta på tåget i typ tio minuter.

idag. ska snart ner och möta vendela och sen elin. vet inte vad vi ska göra men det är säkert bättre än att vara här hemma. sen vid fyra så ska jag följa med mamma och hämta sebbe och sen äta middag hos henne. efter det bär det av till frösundas djupaste skogar och hem till lilla hagge. tror vi ska på nerdcamp. roligt. hejhej klassen!

nej nu måste jag börja göra mig i ordning, tåget går om en kvart. kyss!

diva is a female version of a hustla.

beyoncé - diva

chockad.

blev gulligt nog upphämtad av miranda som jag tidigare planerat, ehe.. hon körde och jag måste medge att jag var lite rädd. me sen vid runan så fick vi vänta i typ en timme tills allt skulle börja, tack martin. så där satt vi och pratade och väldigt blandade saker. sen var det dags, b&w intog scenen. man hörde inte så mycket av skönsången vilket vi tyckte var synd, men sen kom det fram att micken glappade så det var inte så konstigt. trist! men annars var dom duktiga. aja sen så var det röstning och dom gick chockerande nog vidare! otippat och jag sitter fortfarande och funderar på hur det kom sig. men kul!

nu ska vi tydligen hem till martin hela gänget, så hejdå! kyss.

so beautiful but oh so boring.

hei. jag sitter och spelar mahjong titans, det är väldigt kul men jag vinner aldrig. snart ska jag äta god middag, köttigt. mmmumma. sen om en timme, typ, så blir det till att dra sig till runan och vara en supporter till b&w som ska uppträda. kommer bli grymt. det ända problemet är väl att ta sig dit och med vem?! kanske försöker hooka up med miranda som tydligen ska köra dit, så kirrar jag båda delarna som det var lite frågetecken över. skulle vara najs. oförnekligt. nu gormar pappa t så nu blir det matit, KYSS!

att åka eller inte åka, det är frågan.

westcost torsdag-måndag eller vallentuna hela lovet?
tricky, tricky.
skulle vara ruskigt skönt att komma bort och
spendera lite tid med familj och släktingar.
speciellt nu när sebbe och framför allt att sara kommer hem.
får se helt enkelt.
kyss.


tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

jag hatar att jag är så känslig och svag.
verkligen verkligen verkligen hatar det.
helvete.
ge mig en diet coke, tiden innan det här och kanske lite tutti frutti,
då känns det nog bättre.
kyss.

19:35

det är nu jag stänger av mig från verkligheten.
för jag känner inte att jag får ut någonting vettigt utav det.
det är bara lögner, besvikelser och andra hemskheter.
bullshit, med andra ord.
fast sen finns det ju vissa riktigt fina människorna
som gör en overkligt lycklig.
bara genom att finnas där.
tack.
men det är nu jag stänger av mig från verkligheten.
bara för en kväll, bara för att testa.
så sms:a mig inte, ring mig inte, kom inte på besök.
låt mig vara, bara för en kväll nu.
kyss.

rapport från mitt hjärta.

"han pekade mot en björk i den stora skogen och sa att människorna är som träden. "hur menar du?" frågade hon. han svarade att trädstammen talar om livet och grenarna vittnar om valen man gör, vägarna man väljer att gå. trädens löv liknade han vid alla vänner som kommer och går under livets gång. "Inte sällan kommer vinden och stjäl dom ifrån oss, men vissa löv stannar alltid kvar." "är jag ett sånt löv, ett som alltid stannar kvar?" undrade hon då. han kisade upp mot den ljusblåa himlen, sedan på henne, och efter det riktade han blicken mot skyarna igen, innan han svarade: "du är fågeln som sitter på den högsta trädgrenen. ibland försvinner du, men jag vet att du är där ute någonstans och alltid återvänder. med dig kommer alltid våren, solen och fågelsången". "

- cocorosy

och du ger upp.

.. som så många andra gånger tidigare.
im sick of it.

SPELNING/INSPELNING.

spelning.
  
  
  
  


gillar erik "hörru jocke, visa nu att du kan ta ansvar"

inspelning.
sötizzzzbandet:

hannes söta inre jag. gillas va?


martin. ilsken mor.


erik. monkey man.


jockeeee.

  

manlig kärlek.

 



det var allt från min mobil. ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna bara. heido!

djävulsbarn.

hyfsat seg dag som vanligt men jag överlevde. har vart en otroligt skön dag om man tänker på vädret. vååååår! me like.

juste, igår skrev jag ett inlägg om simons äckliga kompisar. idag gjorde dom en till sak som får mig ogilla dom en gnutta mer! jo, jag går upp för dödstrappan till vår dörr trött som fan. när jag precis kommit innanför dörren så möts jag av ett ljud som jag först inte kopplade nått till men sen när jag tänkte efter så javisst! det var min dator! går ut i vardagsrummet och då kommer simon emot mig och försöker stoppa mig från att se vad dom små vildarna håller på med. vart sur som satan men sen sa simon förlåt och då gick det över.

nu är han nere och köper en redbull till mig så jag är nöjd. pappa t bjöd med mig på hockey idag igen, det är tydligen valletunas sista och avgörande match eller nått. tror suss också ska med. hoppas på att möta vendela där en man vet aldrig vad en där nyvegetariska människan beslutar sig för. sitter förövrigt och rockar till lite gammal och glad musik från en rödhårig rasta snubbe som pappa t satte på för en stund sen. men nu är det snart mat, lucky me. kyss.

to be in love with a song.

erik hassle - hurtful

RSS 2.0