baby your the only light i ever saw.

saker att göra i morgon:

  • klippa och färga håret
  • packa kläder, smink, mm.
  • göra en underbart god efterrätt
  • ner och sola??? kommer förmodligen inte hinna
  • måla mina ringar med genomskinligt nagellack
  • välja smycken till min outfit
  • åka hem till jenny och fixa resten

and im free, free fallin'.

åh gud, jag som ska upp om typ sex timmar. gör mig lite trött då. david stack, sam stack, linus stack, äckelfitthannes stack. är ensam kvar med lilla john i högtalarna. inte helt fy&skammmmmm.

drömmer mig bort om hur livet hade vart om min mcdreamy inte försvunnit sådär plötsligt, våra barn hade varit underbara. blont lockigt hår, blåa ögon och eftremt söta kläder. välvårdade. vi skulle hafe en hund vid namn maui. en liten krullig sak. en lägenhet på söder, nära tunnelbanan. nära ringen, där vi möttes för första gången. romantiska middagar varje kväll då våran nanny tar hand om barnen. han köper mig saker.

nej. kyss.

with every heartbeat.

nu är middagen slut och jag sitter och provar klänningen tills i morgon. JAG ÄR KÄR! den är så fin, så fin, så fin. morgondagen kommer bli så bra! vid tio åker jag, mamma och sara till täby, köper lite saker. sen åker vi till min gudmor och färgar och klipper. lägtar! sen ska jag åka till centrum och sola! sen hem och plocka ner alla saker samt komma på en efterrätt jag kan göra tills kvällen, sen åka hem till jenny där hon och miranda håller hus. där gör man sig iordning från topp till tå och sen äter vi en romantisk och mysig middag tillsammans.

planerna efter det är ganska suddiga. men det löser sig. LÄNGTAR. kyss.

mcdreamy.

träffade förövrigt min dröm-man igår i ringen centrum, skanstull. vi hade ett fint moment full av passion och sen försvann han in på systemet. vad fan?! COME BACK!


badboy.

somnade strax innan tio igår och när jag vaknade tolv timmar senare så hade jag sex missade samtal av erik, men när jag ringer tillbaks svarar han inte. ERIK! RING MIG! har du dött? det är din födelsedag så det skulle vara osmart. är fortfarande i stan och ska snart bege mig antingen hemmåt eller hem till davvvvan och baka. sen hem till pappa och äta middag med alla syskonen, cosy! ska försöka komma iväg och sola ikväll också, och sen en gång i morgon innan tåget till jenny går. hoppashoppashoppas att det finns tid för att fixa mitt satanshår i morgon! detta nyår kommer bli fint. bara jag kan komma på hur jag ska vara sminkad.


grattis kåmpis.
nora undrar varför du ligger här och tjillar? letar du efter mig???
kjam <3


lets go nuts.

jag är tydligen inte alls så bra på att laga mat som jag trodde, i alla fall inte pannkakor. min morbror kom in i köket helt förskräckt "vad gör du?......" men nu har jag lärt mig och är återigen bäst. tackar gudarna. nora ska tydligen ut i trappuppgången och sälja en sak, önskar henne lycka till.

har tråååååkigt! kyss.

less is more.

igår var det mongolia och avatar som gällde. kvällen var väldigt fin och lite quality time med familjen är aldrig fel. kom hem vid tolv och kollade då klart på the ugly truth och sen snuttar ur en shopaholics bekännelser.

vaknade vid tio och då vart det brottom då vi skulle till sickla och gå på andy's. nu är vi hemma och mina underkläder börjar ta slut, orkar inte heller åka hem och hämta. får maka mig till h&m och köpa några. blööööö och sen ska jag laga middag ockå, JAG! pannkakor blir det.

vart förövrigt sjukt taggad på nyår nu efter ett samtal med jenny! kyss.


life.

efter att ha varit ute med fyra kids och åkt i backar några timmar så har nu teo åkt på hockeyträning och sara kom förbi och norpade nora då dem skulle ha tjejfika. är nu själv sen typ en timme tillbaka och har gått igenom deras godispåsar, gjort saft och kollar på disney channel samtidigt som jag försöker få högt jävla score på bouncing balls. tjadå!


john mayer - wherever i go.


me or the thought of me.

igår gick jag och la mig vid tio. i morse gick jag på toa vid nio. försökte somna om men nora såg mig, då är det kört. "fia fia fia fia" upprepas onödigt många gånger, men ignorerar man henne tillräckligt länge så försvinner hon. för stunden. sen en halvtimme senare vaknar jag upp av att nora springer och jagar teo med en sax, AAAAH! då gick jag upp.

snart ska vi nog gå och åka snowrazer(?) och annat kul. försöker få nora att göra annat med mig som innebär att jag får gå i lite butiker men det går inte an. vid sex sen ikväll är ett bort bokat på mongolia och sen är det bio, avatar. fint! KYSS.

rumors.

igår. vart filmfilmfilm hela dagen, som förutspått. sandra kom och gjorde oss sällskap, hyrdes film -the bucket list. den var faktiskt ruggigt bra! sen vart det förtrollad, lovelovelove. somnade för sent.

det ringer, vaknar av mirandas röst. jag har försovit mig. crap. vi som skulle ha en mysig dag i stan med massa shopping. nåväl, har slappat lite allt för mycket och ätit allt för lite. ska snart packa och bege mig in till staden och hem till kusinerna och äta. sen ska jag förmodlige på davids spelning, OM BÖGEDDIE KAN SÄGA JA!!! oddsen är ganska små. hur som haver, sen sova och vakna upp som en barnvakt. awesome, KYSS!

SIT DOWN AND DO WHAT YOURE TOLD.


dadadoa.

nästa vecka ska jag klippa och färga mitt hår, YEY!

åh jag orkar inte.

julen har varit ruggigt bra. ett urval av alla fina julklappar jag fick är ett gitarrställ, capo, stämmare, converse, parfym, sjal, pengar mm. gillart. igår var en slapp dag och på kvällen åkte jag hem till jen för att sen ha snöbollskrig.. trodde vi ja. fegisarna tordes inte så vi kollade på film hos sampan istället. vi skulle försöka dygna. fyra, fem filmer tror jag vi lookade igenom och jenny försökte febrilt göra vattenpiperingar(?). sen vart dem andra allt för trötta och jag fick en förjävla magont så jag tog tåget hem vid åtta. soft.

alla planer för dagen ställes in för nu ska jag ligga död i soffan all day long, leva på alvedon och se på alla filmer som går. FÖRTROLLAD! jag är hungrig. kyss.

jag gillar julen.

ända sen nio har jag slagit in julklappar och klätt gran, och självklart har mariah carey's julskiva klingat fint i högtalarna också! men nu är jag så speedad så att jag inte kan sova. jag vill ha morgondagen, jag vill ha julklappar!!!!! undra vad man får. om man får allt man önskat sig eller inget av det. spännande och jag kan knappt sitta stilla. jag gillar julen, speciellt alla klappar.

god jul då.

IF YOUVE LOST YOUR FAITH IN LOVE OR MUSIC OH THE END WONT BE LONG.


vilka är ägarna till dessa?


where ever i go, what ever i do, i wonder where i am in my relationship to you.

dagens planer:
* äta fukost
* klä julgranen
* här någongång tjillar jag mycket
* fixa i ordning mig, ser ut som cruella deville i håret
* åka till täby
* åka till stan och fika med jenny&miranda
* hem till mamma och hälsa på syskonen, speja efter alla mina julklappar
* snöbollskrig rond två (?)

kallakriget09.

det började som en mardröm. jag och jenny får syn på dem, vi börjar springa mot skogen och dem springer efter. rena rama skräckfilmen. vi gömmer oss vid en buske, dem går förbi. jag passar då på att springa åt andra hållet och bort ifrån dem. men nej, dem får syn på mig och springer efter med händerna fulla av snö. kastar mig i en snödriva, öser snö över mig. sen blir allt svart. nej men jag tycker att vi fick in ett par riktiga fullträffar då jenny inte låg i ett dike/buske och inte kan komma upp eller plaskade runt i vattnet.

gillar mest när sam på nått sätt lyckas svingar runt mig och att jag då får in en fullträff på linus ben, PAAAAOW! ninjaskillsen kom fram. en fin stund. kall som ett as fick man sätta sig på tåget, och självklart ska konduktören skämta om att det snöat mycket i och med att jag var så vit av all snö.

men det var kul och rond två är redan i morgon! då ska dem jävlarna få smaka snö. nu sitter jag här med varmchoklad och tänker tillbaka. kyss.


PEPPAD!

vill tacka jenny för hjälpen med headern. du är en pärla.

idag har endast levt på knäckebröd, julskinka och johnny's senap. jag gillar läget. snart är det dags för mig att hoppa på tåget och åka till lindo där det kommer vara krig. snöbollskrig. linus&sam VS jenny&sofia. vi kommer krossa dem!!!

GÄSTBLOGG

HEJ JENNY HÄR ! JAG HAR SOFIAS LÖSENORD LALALALALALALLA HEJDÅ

favoritirepris.

ingenting är någonsin fulländat, verkligheten har en tendens att alltid hamna i vägen och jag har för länge sedan passerat gränsen för hur många gånger man kan vända ryggen åt sanningen.

- the new kid


vem är ägare till denna tjocktröja?


är det okej om jag lånar den idag? tack på förhand.


vem är min vän?


nämen! det är ju ph-cimon som dyker upp när jag söker bland mina vänner!
bff's.


heaven doesnt seem far away anymore.

igår. miranda kom hit och sen åkte vi ner till centrum, raggade upp en tjej jag tror vi kände och köpte gotte. sen kollade vi på girl, interrupted. sen bröt det ut i lite kuddkrig från och till, jag kickade asssssssss! otippat.


there i just said it, im scared to forget about me.

gillar

  • ljus
  • värme
  • julen
  • snö
  • närhet
  • vänner
  • varmvatten
  • spotify
  • nybäddad säng

ogillar

  • snö innanför kläder
  • människor
  • miranda's utbrott, läskigt.
  • amy diamond (?)
  • att jag börjat prata för mig själv när jag är ensam

miranda kan INTE allt. bevisligen.

miranda. säger (00:39):
du kan vara
sofia. säger (00:39):
vara vadå miranda?
miranda. säger (00:39):
FÅ EN KUDDE I HUVUDET
sofia. säger (00:40):
jamen du kan ju inte skriva något så pass osammanhängande som "du kan vara"
miranda. säger (00:40):
JAG KAN ALLT! DONT MESS WITH ME SÄGER JAG BARA.
sofia. säger (00:41):
du är kickad ur gänget. sorry.
sofia. säger (00:42):
du tror alldeles för mycket om dig själv
miranda. säger (00:42):
HRM
sofia. säger (00:47):
kan du stå på händer?
länge
miranda. säger (00:48):
klart!
....
sofia. säger (00:48):
talar du sanning?
miranda. säger (00:48):
nej


all we ever do is say goodbye.

har käkat lite överkokta makaroner och kollat på the ugly truth. vid sju kommer jenny och miranda hit, JENNY TA MED DIG THE BOOK! vi ska tjilla som aldrig förr. gå ner till ica och köpa chirre, dirre, julmurre, godis, kakor och diverse godsaker.

nu ska jag vara lite fräsch och duscha, kyss.

något skönt att lyssna på, något fint att titta på.


WITH MICS IN HAND, WE'LL STAND AGAINST THE TEST OF TIME.


lionel richie.

såg (och träffade?) även ph-patrik på tunnelbanan i fredags, hannes fick en bild med honom.

idag. vaknade och åkte ner till centrum, mötte upp alexandra och emma. köpta brända mandlar vilket räddade min dag. sen åkte jag till ormsta där det bakades pepparkakor i mängder, fikade, åt pizza, spelade spel och umgicks. cosy. sen rep. nu ska jag nog sova, kyss.

john mayer - in your atmosphere.


"jag visste inte vem jag var tills jag hörde den här låten. tack david!"


lambretta.

igår. först skolavslutning, gillar lov. sen sjukt värt rep, hem till susanne och äta, springa till bussen och hem till linus som fyllt år! där befann sig lite människor, hann dock bara vara där i en timme om inte mindre innan alla skulle vidare till stan, pilot....................................... jag, erik, miranda och martin åkte till järnet istället, tror vi hade roligare än dem andra. tog sista tåget hem och jag somnade dirr.

idag. vart väckt av pappa t elva och försökte somna om. vid tre åkte jag och mamma till barkarby för att köpa julklappar. kom hem vid sex och tog tåget till stan för att möta jenny och miranda, middag stod på listan. det var gott och man vart mätt. awesome. sen åkte vi hem hit då pappa t sov borta, tjillade lite och nu är dem borta. ska nog sova snart. ska upp relativt tidigt i morgon då jag måste befinna mig i centrum på julmarknad och köpa bullar av bullgossarna vid tolv. alexandra gör mig sällskap. cosy. godnatt&kyss.

kvar i nått jag lämnat, för längesen.

den här dagen var en ren och skär besvikelse. inte alls lika mycket action som igår. kanske för att åva ringde polisen och väktare så att dem var där redan innan allt hände, men ändå. när jag kom hem sov jag i två timmar, vaknar sen av att simon står och petar på mig "det är mat". ha hunnit hem till alexandrabebis, och nu ska jag plugga tror jag.

jag blir bara förkyldare och förkyldare för var dag som går, awesome. kyss.

åva vs tibble.

den här dagen har varit så bra så bra så bra. mest för att tibble tar snöbollskrig på så stort allvar, love it! fast dem kanske ska skippa att kasta stenar och dylikt. emma och några andra i klassen vart jagade runt skolan och var livrädda för att trilla och bli mördade av dem hungriga tibble-eleverna, stängde in sig på toan medans dem stog utanför och bankade och sparkade på dörren, en lärare tappade andan då hon/han fick en snö/isboll så hårt i magen, smällare kastades in på bottenvåningen, dem i matkön vart alldeles nerkastade och annat härligt! LOVE IT! sen ringdes det efter polisen så jag tror inte att snöbollskriget kommer fortsätta. tråkigt nog. jag och emmet sitter just nu i kulan och ska göra vårt projektarbete, har suttit i snart en timme och jag har dock inte fått så mycket gjort som jag hoppats. kyss!


bli nån ny igen i mina ögon.

att skriva om min syn på ensamhet är inte så svårt som jag trodde.
positivt? negativt? i don't know.

måste sluta klicka like på allt jag ser på fb.

dagen har varit fin. skolan var som vanligt, var lite snack om skivan så man vart extremt pepp! vi hade förövrigt projektarbetedag idag så det var tjill. efter skolan åkte jag till vallentunaskolan och mötte upp jenny och miranda. vi åkte till arninge och busade. gjorde bort oss ett x antal gånger, köpte julklappar, snackade skit och planerade nyår. är så jävla pepp där också! kommer bli extremt fint, eller det beror väl på om allt vill gå som man planerat dvs. fick sitta och vänta på bussen en bra stund ute och eftersom det är så sjukligt kallt ute så var det inget man gärna gör om. fast det är i och för sig oundvikligt.

nåväl, nu: plugg! kyss.

bandmys.

sitter i mitt mörka rum och går igenom gårdagen. skrattar åt allt och tänker att det var fan den sjukaste kvällen på länge. som jag sa till miranda, bandmys har fått en helt ny innerbörd. förut var det mer tjill med typ saft och bullar, nu är det supa sig full och göra sjuka grejer som gäller. och inte klagar jag! eller?..

förväntningarna på nästa bandmys är ganska höga med andra ord.

jag har aldrig ledarrollen i mitt eget liv.

chokladkalendern är snart slut. jag har kvar 21, 22, 23, 24. på alla tomtar äter jag upp deras huvuden och radar upp dem på ett rakt led. huvudlösa. den senaste tiden har jag velat såsåså mycket, men jag vågar så lite. jag måste sluta vara så rädd för att sticka ut lite, ta för mig mer, göra som jag vill när jag vill. det är lätt att vara efterklok men det här är bara löjligt. jag har börjat få konstiga blåmärken på konstiga ställen. ett vidrigt på innerlåret och nu tror jag att jag har fått ett under armhålan bredvid mitt bröst. smärta.

äh, jag vet inget annat än att maria mena är bra för såna här kvällar.

save me.

en sjuk kväll igår. ett bandmys som i sort sett bestog av två boxar vin, en krögare, vinspelet, chokladpudding klockan tre, okänd men trevlig, inlåst i en kista, tjill på balkongen och mys från och till. sen efter mycket tjat från erik så kom mamma och hämtade oss och jag somnade runt fem. när jag vaknade hade jag en marängbit bredvid sängen och smulor i sängen. skönt. åt upp simons chokladkalender också. bra.

idag vaknade jag vid halv två och hade blott en halvtimme på mig att klä på mig och sen bli upphämtad av pappa t då vi skulle hem till farfar som fyllde år. trött som ett as var jag. väl där var det massa gamlingar så jag och simon förflyttade oss och hade trapphäng då vi spelade spel på hans mobil och drack läsk tills vi nästan spydde. det var najs. vart inget rep idag och lika bra var nog det. nu ska jag kolla på film, kyss.

i get a little high with my friends.

nora lackar och hotar med att kasta ut mig genom fönstret om jag inte gör saft till henne och teo hotar med sax då han inte får mer godis och sen smyger iväg med telefonen och ringer och röstar på erik några tusen gånger. sen också när han sprejar ner mitt hår i sån där natusan kids, borstar igenom det och sen börjar fnittra och säger att han hällt i vatten, tvål och handsprit. tack. gillar dessa barn. nu vill han brottas, dvs han vill dö. sminket ska av först, kyss!



snygga barn!


fire and rain.

igår. knallade runt i skolan och mådde bra. hända inte så mycket roligt vad jag kan komma på, tråkigt nog. efter åkte jag hem dirr och sen kom miranda och jenny, på order av mig då dem skulle hjälpa mig välja kläder tills kvällen. tycker dem gjorde ett bra jobb. stressade lite för mycket och vart sen upphämtad av joel och gänget och fräste in mot globala gymnasiet. lämnade grejerna och gick och åt pizza och var nöjda. sen var det bara flera timmar kvar tills vi skulle upp! allt sket sig, och då menar jag allt, så vi beslöt oss för att vara fittor och åka där ifrån. pratade dock med en som var ansvarig och sa det först. bilfärden hem var fin! joel visade sin (o)erfarenhet med bilförning. körde på fel sida av vägen och höll på att krocka, parkerade helt psyko och sånt fint. erik fann också sin kunskap i en spicegirls låt. bra! väl hemma satte jag mig dirr och kollade på ph avsnittet och jag kunde inte blivit gladare! fyfyfy för äcklet och yesyesyes att hon åkte!!

idag. första lektionen började tio och efter halva lektione vart vi tvungna att gå ner till källaren och vika kläder.... verkligen vårat jobb. sen var det luciagrej och jag måste påstå att dem spårade lite väl mycket denna gång. fula guppningar till sång, pepparkaksrapp(???!) och andra fulsaker. visst gav det oss alla ett gott skratt men det förstörde stämningen en aning. sen var det mat: GRÖT! yes! lycka. sen kollade vi klart på en film som jag inte kommer ihåg vad den hette men bra var den! mötte mikaela vid stationen, som vanligt, så jag slapp åka själv. men nu är jag hemma, ska alldeles strax ta tåget in mot stan och vara barnvakt till mina kusiner. pengarpengarpengar. aja ska packa, tjakyss!

hejduärbra.

ane brun - true colors

ful video.


heaven forbid.

i morse var vi, birds and words, med iiiiii v97. klockan tio i åtta skulle vi ses utanför. usch så nervös jag var och usch vad jag inte tyckte det gick bra. efter skiten så gick vi och satte oss på biscotti och hälften drack äcklig kaffe. ganska fint. hur som haver så åkte jag sedan hem och hämtade gympakläder och sen swich iväg till skolan. det var relativt tjill då vi bara satt stilla och sen lyssnade på en föreläsare som skulle prata om hennes cp-skada. men hon gjorde det väldigt klart för oss att hon inte var dum i huvudet, vilket hon inte var heller! det var en ganska rolig timme. sen begav jag mig hemmåt och har försökt plugga samhällskunskap men uppenbarligen går det inte lika bra som jag hoppats. otippat.

äh ska värma på lite food nu, pappa t kommer hem i morgon. skönt. i morgon har vi spelning också, kyss!

fett schysst challe, tack!


alexandras lillebror..
det är alltså två länkar till när amandravardet gör vidrga videobloggar.


HEYJOHNLOVER!

john mayer - assassin

pumpas.


mysis.

när farmor smyger in i mitt rum och ger mig en rosa stickad katt som hennes syster har gjort och skickat med. sen en hunka på det. gillarej farmor. avnjuter för tillfället en cola light och lite chokladkola. läget är under kontroll.

assasinassasinassasinassasinassasinASSASSIN!

förstår verkligen inte varför över trettio personer läser denna otroligt tråkiga blogg. det är kul! verkligen! men jag förstår inte. i förrgår hade jag fyrtio unika personer, varför????? tack ändå.
ni är fina.

varje litet steg.

igårigårigår. var in the school och tjillade duktigt. stannade kvar med emmet i skolan och jobbade med rättskunskapen, gick väl sisådär. lite störande människor runt omkring en. sen vid tyyyyyp halv fem/fem så vart jag upphämtad av david, vi åkte runt lite. lämnade av eddie och en annan jag inte kommer ihåg namnet på.. sen iväg till honom och kolla på film. step brothers, och han älskade den, ha! sen klämde jag in lite high school musical också så jag är nöjd. sen hittade vi martin i en rulle också, kul! missade paradise hotel men jag är glad ändå. han skjutsade hem mig vid halv elva och jag somnade nästan på en gång. tappade min ring i bilen också........................... fuck.

idag. svårt som fan att gå upp men jag lyckades ändå. började nio och skulle lyssna på nån waldorg pedagog som skulle föreläsa för oss i ungefär två timmar. fick oss att dansa och grejer, no fun. sen var det dags att träffa bo the ko och göra ett muntligt prov. fick kommentaren "ja det var ju inte lysande.. men det var väl okej då.." tack du! sen var det dags för åva vs tibble! det var kul som vanligt, dans uppvisningar, sjuka folk som skrek sig hesa och annat fint. jag gillade läget. tråkigt nog (men dock inte otippat) förlorade åva och gav segern till tibble. nåväl, nu är jag hemma och ska äta alldeles strax. har knappt ätit någonting sen gårdagens lunch så det kommer sitta fint! kyss.

december sex, tvåtusennio.

igår. började med att jag åkte till täby med mamma, simon och två små kusiner. hade planerat att köpa julklappar men så vart det dock inte. har inte köpt en ända julklapp än så länge, suuuuuug. sen fick jag ett ryck och åkte hem till alexandra, vi tjillade lite fram tills emma och pojkvännen kom och hämtade oss, droppade mig i centrum och jag åkte in till stan. hannes och martin satt på järnet och väntade på mig, det var mysig stämning och jag tryckte i mig en öl. sen köpte vi en irish coffee och det var ingen större höjdare där inte! sen efter några timmar så åkte vi hem. jag satte mig vid dotan och får sen ett samtal som säger att jag ska gå till vittra. sampan och limpan satt fint på en bänk och sen kom deras tåg, jag gick in, det ringdes på skype och sen somade jag vid halv fyra.

idag. klockan var ställd på elva och det var relativt jobbigt att gå upp utan att få sova ut. mamma och gänget kommer och hämtar upp mig, vi åker till täby. det vankas bio, medans simon och teddan gick på en bra film får jag sitta bänkad framför spöket laban med nora. score. efter en stund åkte vi hem och det var sagt som så att jag och pappa t skulle på hockey men vi var för sega så det vart inte av. har suttit här sen dess, lyssnar på j.m och börjar bli hungrig. tja!

december fem, tvåtusennio.

gårdagen var nice. började med skola, rättskunskap. vi hade redovisningar om olika saker och vid en redovisning var det frågesport (kanske man kalla det) och det lag som svarade på flest frågor på en utsatt tid vann en aladdin ask. jag och emma förlorade. bra. men vi fick smaka. sen hade vi lite andra lektioner och sen slutade vi två. åkte hem en snabbis och sen iväg på rep. sen kom mamma och hämtade mig, åkte hem till henne för att hämta upp vin, hem till pappa, ringa alexandra och se vad planerna är och sen skynda mig som fan in i duschen, välja kläder och sminka om mig. sen skulle jag hem till annika där alexandra och några var.

jag hade ingen aning om vart hon bodde så jag fick bli guidad genom telefonen men sen när jag gått en lång bit på väsby vägen så visade det sig att jag gått helt fel och då ville jag ta mitt liv. jävligtkall och jävligtensam var jag. bra. sen mötte jag i alla fall upp kvinnorna och vi begav oss mot tre kronor. vissa kom inte in pga egentagning(?) av alkohol. fint. det var första gången jag var där men möts man av en sjungande joel och hannes på en gång så känner man att man mår bra.

vart en och annan shot och liknande och jag skickade nog lite för många sms till en viss person, men jag skylle på eddie. vart kallad både lillsara och lillsebbe, det bevisade att jag egentligen inte har något eget namn. hela kvällen var asnice fram tills då dem stängde, det vart fight och vi var tvungna att gå. mamma hämtade mig och jag somnade vid tre kanske. nu sitter jag här och snaskar på godis. ska nog äta frukost, kyss.


assassin.

snart ska jag ner och handla, usch. bjöd nyss hem jennyfood a la sofia, får se vad jag kan luska fram! sen vid åtta, kanske, kommer mirandha hit. vi ska tjilla, skriva i boken och sen kolla på depan. fint. nu har jag fått nog av att spela fb-spelen, gör det allt för ofta tyvärr. VILL NÅGON SKJUTSA NER MIG TILL ICA? tack på förhand. kyss.

war of my life.

inköpslista:
redbull
saft
middag
dipp
gräddfil
gurka
tomat

allt jag kommit på än så länge. om en timme går jag ner och handlar. kyss.

RSS 2.0