friends, lovers or nothing.

min dag. gick till skolan, ovanligt förväntansfull. vet inte varför. värdelös dag då man inte fick någonting gjort, great. religion i en herrans massa år och sen svenka. värdelöst. slutade ett, åka hem, kollade på gossip girl igen och sov. tanken var egentligen att jag skulle åka och hälsa på i vallentunaskolan men som sagt, jag sov. sen fick jag skynda mig till tåget och åkat till täby med jenny och miranda. vårt syfte med detta: hitta oss en bok, och inte vilken bok som helst. en burn book. vi fann den, åkte till vallentuna och fikade tills dem stängde, började även fylla i i the book. tycker vi fick oss en bra början.

nu ska jag sova, kyss.

kevlarsjäl.

allt jag hade planerat in idag gick upp i rök. först hem till moster. sen kolla på hockey. sist repa. allting ställdes in. jag har inte gjort någonting vettigt idag (förutom att skicka ett mail till min lärare), och så kommer det fortsätta. tomt. blankt. inget kvar. jag har gått runt i lägenheten som en zombie i sökandet efter kött hela dagen. och nej juste, jag har faktiskt satt upp julstaken i fönstret! den är så fin, så rosa och fin. gossip girl börjar visserligen om några minuter, min räddning. men sen då? jag kommer dö. jag kanske går ut och går. kanske inte. kent klingar fint i högtalarna just nu, fint.

susanne kom nu, jag ska gå till köket och kolla om dem pratar om något kul. kyss.

m.h

du ville träffa mig i veckan. det var nån dag som passa dig. du tog förgivet att jag kunde. men du glömde fråga mig. du glömde fråga mig. du flyger högre än oss andra. de får se upp varenda gång. först när du tar dig ner på jorden. först då kan jag va din vän. först då kan jag va din vän. jag mår bra och det blir vackert. o lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan. alla ser likadana ut, alla ser likadana ut. det är grönare i parken. o du ropar högt när du är där. du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här. du var ju aldrig här. du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör. det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför.

du ville träffa mig i veckan.
du vill alltid samma sak.
du vill ha det du förlorat.
men mig får du inte tillbaks.
men mig får du inte tillbaks.
men mig får du inte tillbaks.
mig får du inte tillbaks.


blaja.

klockan är minuter över nio, det känns som att den är halv tolv eller liknande. fan detta kommer nog bli en långkväll. sitter och kollar på robinson, den snygga killens lag vann inte. fanfan. jävla tant håll käften och lyssna. jag skulle ju hälsa på jenny ikväll, hade planerat och allt. sen får uffet feber. fanfanfan.

vad finns det att göra efter det här då? inget. kyss.

I CAN TELL YOU'RE TROUBLE BUT IM SO OBSESSED.


töntarna, det är ni.

pappa är desperat efter att ha med mig och simon så vi ska ta bilen ner till ica. kan inte gå såhär. ELLER? nej okej. ska väl ta på mig någon balklänning eller liknande. fan vad jag är uttråkad. vill ut och göra hela sverige osäkert ikväll men får inte, vad ska man göra liksom. damn you influensan!!! äh ska gå, eller jag menar ÅKA nu. hah yes. tja!

skulle ni se mig nu skulle ni smälta.

jag har på mig dem där jädrans shorten med många olika färger, nån ful blå tröja, pappas flanell skjorta, knallrosa fula foppa skit, en dödskalle sjal lindat runt huvudet och hoppar runt i rummet med en redbull i ena handen samtidigt som jag lyssnar på so hott med kid rock.
känner mig så jävla badass.
såg ni mig nu skulle ni smälta.

nuuuni!


YOUYOUYOU GOT A BODY LIKE THE DEVIL AND YOU SMELL LIKE SEX.


she's like the wind.

efter att bara ha legat och tagit det allt för lugnt idag så tog jag mig i kragen, klädde på mig och åkte buss med simon hem till pappa. jag har inte rört på mig mer än att gå uppför trappan ett fåtal gånger hemma hos mamma och att gå från kragsta station var något av det jobbigaste på länge. vart anådd av alla jäkla trappor och fick ont i huvudet av att röra på mig så mycket. herregud. men nu sitter jag här med en välförtjänt cola light och lyssnar på vilken underbar man lionel richie är.

jag märker nu hur mycket jag inte saknat min äckligt sega och allmänt vidriga data. tur att det är jul snart, är i behov av saker. senare ikväll kommer jenny och mirandha hit, vi är ute efter något och ikväll ska vi finna det. nu kommer pappa hem och snart åker han igen. nu ska jag skicka iväg min önskelista till utvalda personer, kyss.

jag gillar denna man cimon.





hur jävla charmig och snygg är han inte egentligen?
och hans låga basröst gör inget ont.
paradise hotel skulle inte vara densamma utan dig.

bilder från hans blogg.


twoandahalfmen.

dem senaste dagarna har varit jobbiga, slitsamma och jävligt hardcore. jag har inte gjort ett skit förutom att kolla på tv, film och sovit. blöö uttråkad, yes i am! jenny har spelat in låtar hela dagen, howdy partner! jag har fått en låt och ska senare få en till, en julig. jag har förresten duschat idag, HIGH FIVE PÅ DET! sen vill jag tatuera mig, få pengar till julklappar och ha bort alla odrägliga människor från denna planet också. hej tomten! jag vet inte om någonting av detta har en sammanhållning men det är fint. nästa vecka är jag fit for fight och ska back to school, längtar faktiskt lite.

just nu har jag på mig det mest opassande som finns tror jag. en långarmad brun randig tröja som är alldeles för stor i och med att den är sebbe's, och sen ett par vit/röd/orange/gula shorts. i like. åh jag ger upp, hejdå.


the city.

igår var nog den värsta dagen på länge. låg död i soffan, hostade så att jag bokstavligtalat höll på att spy, kall som en isbit fastän jag hade en tjocktröja, mjukisbyxor och ett täcke på mig. helt plötsligt känner jag att det blir svårt att andas, jag tar panikslagen upp min astmapuff och suger i mig det. konstigt nog vart det inte bättre men jag försökte att inte bli för gtdefxvfhyf. hittade inte rätt ord. en halvtimme senare är det fortfarande samma sak så jag får panik, börjar gråta och då blir det självklart ännu värre. mamma masserar mig på ryggen och plötsligt blir det bättre. blö, trodde att jag skulle dö dirr. sen sov jag hela natten också, förutom när jag skulle upp och kissa, he he he. idag har jag extremt mycket träningsvärk efter all hosta igår. skönt.

tjadå.

missär.

jag tycker synd om mig själv- så hej melissa horn!

hej influensan!

torsdags natt var en ren mardröm. hostan har jag haft ett tag nu men nu ville även dem tusen bankande hammrarna, kroppsont (är det ens ett ord?), förkylning och bröstsmärtor från och till hälsa på hos mig. fett soft. vart inte många timmars sömn under natten. sov från och till hela dagen och drunknade lite i mitt eget svett. på dagen hände inte mycket. pappa väckte mig och sa att det var middag. jag visste att jag var tvungen att äta i och med att jag inte fått i mig någonting på tjugofyra timmar så jag tvingade i mig själv mat. fick veta att jenny också mår pökdåligt så jag är lite glad trottsallt.

mat under dagen: liten kycklingbit, lite pommes och två ananas ringar.

natten var fin och skön då jag somnade innan nio och vaknade igen vid tre. sex timmars sömn på raken, YEAH!
somnade igen vid sex, vaknade vid åtta. kollade tv en bra stund, somnade igen vid tolv. vaknade vid två/halv tre av att mamma ringer och pappa kommer in i rummet och ska berätta att han ska ut och jobba eller liknande stup i kvarten. tackar så hjärtligt, jag behöver inte alls min sömn! sen kom farsgubben in och sa att dem ska ha middag här ikväll också. jag erbjöd mig att åka hem till mamma för att bli ännu mer omhändertagen. kommer bli fint. gilbert grape är på fyran och det gör mig glad, mamman är stoooor. jag har inte duschat sen torsdags.

mat under dagen: kan man kalla vatten för mat? mer kanske kommer hemma hos mamma. fyra ananas ringar och lite chips.

alltså har tv:n, sängen och mörkret varit mina bästa vänner dem här dagarna, och jag förväntar mig att det kommer fortsätta på det spåret. amen.

hej.

justin bieber - where are you now


"du är typ full för att du är så hungrig."

aa simon, det är precis det jag är.
MATA MIG!

med ena foten utanför.

du ville träffa mig i veckan
du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks

JAG MINNS HUR DINA LÄPPAR SMAKAR OCH JAG MINNS HUR DU KÄNNS.


kiddo.

idag hade vi svenska b nationella och det gick noooo gooood. tror jag. hade inte en enda gnutta fantasi, typiskt. den dagen då det behövs så är den gone. great. m hem runt tolv och gick hem, satte på en film och somnade i sisådär två timmar. vaknade upp med världens huvudvärk och det håller i sig. jag ska gymma idag också, tror jag. aja, jag ska gå och borsta tänderna nu. kyss!

svart är ingen färg det är så man känner sig.

igår tog em the svinspruta och ph gjorde det ganska tydligt för henne hur långt in nålen gick i armen och att hon blödde. jag fick inte, jag är i en riskgrupp och måste gå till vårdcentralen. efter skolan åkte vi och fikade, efter fikan åkte jag hem och mådde dåligt. sen tvingade jag mig till gymmet med em och linn, det var rätt skönt och välbehövt! somnade allt för sent.

idag är em hemma och mår dåligt, jävulssprutan har satt sina spår minsann. jag tog en sväng till vallentuna för att träffa miranda och jenny. fick höra om helgen och jag är inte glad alls. jag hatar människor. hatar hatar hatar. jag hatar händelsen. dåligt. fult. dumt. äckligt. vidrigt. nåväl, nu går jag vidare. snart, eller om en timme, kommer hjärtegullet hit. vi ska äta och sen ska jag färga hennes hår. jag undrar hur fan det kommer gå. hur vågar hon lägga sitt hårs öde i mina händer? resultatet får ni troligtvis höra senare. nu tjillar jag duktigt, kyss.

kids.

vaknade av ett förjävla ljud, borrmaskin! fan att mina grannar ska fixa om hela jäkla köket och att byggarna ska börja med det så sjukt jävla tidigt så att man inte får någon sömn. fuckers skulle jag vilja kalla dem. nää okej, dem är snälla. men hur som haver, jag ska börja göra mig iordning nu för att ta mig en sväng hem till emma för lite lunch och sånt mummsigt. ska vara där vid två och jag måste duscha och härja.

hinner dock inte vara där så länge för sen måste jag hem till mamma och hjälpa henne med mat, bullar och dylikt tills gästerna kommer. PÅ MÅNDAG SKA JAG GYMMA! punkt slut. kyss.

JAG VET INTE HUR JAG SKA KUNNA LEVA MED MIG SJÄLV.


klargörning.

jag har aldrig påstått mig vara en tjej som är beroende/erfaren, eller vad ni nu vill kalla det, av kaffe. allt kaffetjat på fb är lite av ett skämt enligt mig, jag dricker aldrig kaffe. jag gillar inte kaffe. jag spyr på kaffe. det var en engångsföreteelse (stavning?) för att hålla mig vaken, en bra lösning till att inte somna tänkte jag. SÅ NEJ, JAG TROR INTE ATT JAG ÄR EN KAFFETJEJ. amen raringar!

MY NEW RESOLUTION IS TO TRUST YOU.



jippijajjajjippijippiyay!

i torsdags hände något historiskt på åva gymnasium och jag skrattar bara jag tänker på det. TACK TESSA! du kommer nog aldrig mer våga ha den där sjalen något mer.

igår hade jag fortsatt ont i magen så jag åkte till skolan efter att ha sovit i några ynka timmar, gjorde provet och sen åkte hem och sov tills tre då jag skulle ner till nova för lite rep. efter fick jag rusha hem och duscha samt välja kläder och sen få skjuts hem till alexandra. där befann sig lite människor, det åts och sen kom det ännu fler. sen drog vi ner till ett onämnbart ställe. senare på kvällen kom det flera klasskamrater dit också, vilket var kyyyl! kom hem runt halv tre och somnade inte på en gång. vaknade igen vid ett och gick ner och vart serverad god frukost med freshpressed apelsinjuice.

nu sitter jag bara och tjillar och väntar på att det ska bli kväll så jag kan få ha kul. vilket jag kommer att ha, vad jag än gör. kyss!


kaffe in my heart <3<3<3<3

undrar om alla har tröttnat på mitt kaffetjat nu?

jag tror jag måste stanna här tills jag återvänder hem.

jag skulle må bättre av att veta att jag var gravid, då skulle det i alla fall finnas en anledning till varför min mage ser ut som den gör. bara sex timmar kvar till jag ska börja göra mig i ordning till skolan, det här kommer gå fort. amen.

kom hem när du vill, jag är vaken hela natten. x2.


DRICKER KAFFE.

sofia sandahl. säger (00:22):
HUR GICK DET IDAG FÖRRESTEN?
miranda. säger (00:22):
hahaha jaah! men jag har bara inte tänkt på det, fast fan det ere ju. du skulle garva om du såg konversationerna
gick med vadå idag?
sofia sandahl. säger (00:22):
skvallret
tror inte du anstränger dig
miranda. säger (00:23):
hahahah
tydligt det du
sofia sandahl. säger (00:23):
tycker det är trist
sofia sandahl. säger (00:24):
du tar inte mitt skvallerberoende seriöst
miranda. säger (00:24):
men har DU något skvaller eller?
hahahah aaw gummsilumsi då <3
sofia sandahl. säger (00:24):
jag har lite som jag sitter inne med men jag vill höra från andra först
miranda. säger (00:24):
m vist
sofia sandahl. säger (00:24):
du tror mig inte?
miranda. säger (00:25):
förklara mer om ditt beroende? är det något du behöver söka hjälp för eller något

söka hjälp? avlider.


sen kommer något obehagligt:

Martin - säger (00:29):
gillar att springa runt med dej på en gräsmatta på sommarn <3

och sen självklart, ett finsktljudklipp. denna gång om när vi var små och vi tydligen lekte.


konstateringar. kan man säga så?

  • jag gillar uttrycket lol.
  • jag saknar mina syskon, otippat.
  • anna ska upp väldigt väldigt tidigt i morgon.
  • jag gjorde två till koppar kaffe. klunkaklunkadrickdrick. spy?
  • miranda har väldigt låga förväntningar om mig när det kommer till mitt kaffedrickande.
  • melissa horn är bra som fan.
  • vem lämnade vem?
  • folk verkar gilla mitt kaffe-status. det gillar jag.
  • överväger att vara uppe hela natten. det kan gå. det ska gå.
  • miranda är lika segtänkt som vanligt. gillar? beror på vad det gäller.
  • martin skrämmer mig lite(alternativt mycket) med sina finskaljudklipp.
  • jag vet inte vem jag är.

everything is dirty.

jag försökte skriva ett testamente för nån timme sen, det gick inte lika bra som förväntat.

"när jag dör vill jag bli begravd i en vit kista med ljusrosa blommor. Inte så ljusrosa så att dem nästan ser vita ut, utan mer åt det rosa håller. fast ljusa. mina pengar och annat dyrbart ska mina vackra barn och min vrålsnygga man få. det är ändå inte så mycket."

skrev också att jag ville ge alla mina kläder till mig syster sara, men det tog jag bort. tror jag ska skänka dem till välgörenhet eller till ett annat land där dem gör mer nytta.
jag vill att dem ska uppskattas.


jag ska vara uppe hela natten. rättsku(kkun)nskapen kallar.

jag har en döskalle-sjal lindad runt huvudet och lykke li klingar fint i högtalarna. jag vill nästan spy samtidigt som jag tvingar i mig den äckelbruna sörjan i mitt glas. det ser ut som avslagen cola så jag försöker övertala mig själv att det är just det, men jag blir lika besviken för varje klunk jag tar. det är inte avslagen cola, det är kaffe.

i don't remember you looking any better, but then again i don't remember you.

igår efter skolan åkte jag hem dirr och försökte plugga, vilket inte gick så bra. sen vid åtta åkte jag till centrum och vart upphämtad av emmas boyfriend, i bilen satt emma herself och alexandra. vi skulle hem till födelsedagsbarnet, alltså EMMA! vi åt lite halvtorr kladdkaka med stenhårda kanter gullalexandra hade bakat och tjillade lite.

idag har det inte hänt så mycket mer förutom att em lackade på våran idrottslärare och skrek "lite" på henne, asnice. sen så har vi haft föreläsning om av en kille som berättade om sina tvångstankar och sånt, sjukt intressant men höll dock på att somna i slutet. nu ska jag hem och jag MÅSTE plugga som fan, soft. aja, tåget går om några minuter, kyss.

you found me.

min mage är som en balong med mjöl i.
som en stor fettklump som guppar bara man rör lite på den.
som en plastpåse fylld med vatten.
som att det bor en liten bebbe som vill ut.
SOM ATT JAG MÅSTE GYMMA VARJE DAG FÖR ATT MÅ BRA IGEN.

rapport från mitt hjärta.

"här är jag nu. i en säng två kvarter hemifrån. jag andas in min tonårstid igen. under några få andetag som tätt följs upp av varandra kommer allt tillbaka till mig; plötsligt minns jag allt. jag minns hur dina läppar smakar och jag minns hur du känns. utanför fönstret: novemberdimman som lägger sig som ett stort rökmoln över den lilla staden. innanför: två tunna kroppar som flätas samman en andra gång, en tredje gång, en fjärde gång. en sista gång.
innan näktergalen sjunger på nästa vers är det över. vi lämnar den lilla staden och när folk frågar var vi kommer ifrån svarar vi helt ärligt: att vi inte vet.
att hitta sig själv går till så här. att låta bli att gräva i det förflutna på grund av risken att fastna (dö) där; på trädgrenen bredvid näktergalen som sjunger på samma sånger om och om igen. men rädslan för att den ska hinna flyga ikapp våra nya liv, och sjunga våra hjärtan till sömns, dödar oss likväl."

-cocorosy


but we still have FUN!

igår var det som sagt middag och fika med släkten. jag fick två försenade födelsedagspresenter och det vet två böcker jag ville ha! style a to zoe och sen the fashion book. gladgladgladtjej.nu typ. tråkigt nog vart det ingen fika för mig för jag var tvungen att kuta som fan till bussen för att ta mig till repet. och seeeen kom jag hem och kunde sova i frid. (kommer bilder från kvällen då jag lånade simon's mobil, tråkigt nog suger hans kamera)

idag var det uuundeeerbaaar mat i skolan. typ värmd-i-ugn-falukorv och potatismos. mumma. potatismos och oliver räddade min lunch. vi slutar om sisådär tio minuter och då ska jag och emmis åka till stan för att göra lite matlagningsuppgifter, wohoo. ska köpa mig en redbull!!!!!!!!!!! och sen ska jag och pappa kirra pass, hoppashoppashoppas det hinner komma tills fredag! nåväl, kyss.

limpis älskaaaaaaar! jag också.

jay-z feat. alicia keys - empire state of mind


heikåmpisch.

min helg har i stort sett bestått av filmer, fina vänner, god mat, julmust, tjill, dop med god och extremt mättande tårta, familjetid. och snart ska jag hem till mamma för lite mer av det sista nämnda eftersom att det är farsdag idag så ska morfar och dem mesta från mammas släkt komma hem dit. kommer bli fint. har dock hört ryckten om att tre i släkten hade svininfluensan, men det kanske bara var ett falsktalarm. hoppas.

äh ska försöka få in simon in the dusch för han lökar rätt fint. kyss.

i might live in an illusion, but i really thought we could change the world.

billie the vision & the dancers - damaging this apartment


citat.

man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. man vill ingiva människorna någon slags känsla. själen ryser inför tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.


blood is sweeter than honey.

"på en inte särskilt avlägsen plats avfyras ett skott, det är här berättelsen börjar, i en stad som vid tidpunkten för händelsen likaväl hade kunna ligga på andra sidan jordklotet. men som nu trots allt inte gjorde det.

“hej. det är jag som är horan. förvänta er ingenting av mig, i gengäld förväntar jag mig ingenting av er.”

kaspian hade en svart cape på sig första gången jag såg honom. jag blev inte kär. inte så där, att man “faller”. tvärtom stod jag för en gångs skull ganska stadigt med två kängbeklädda fötter på jorden. hela situationen var så fantastiskt skev. men jag gick till honom. jag satte mig på knä. jag tryckte mina mörkröda läppar mot hans handrygg.

“hej. det är JAG, som är horan.”

och över våra huvuden grydde dagen så kall och så grå."

-the new kid


sexual healing.

jag älskar er människor som klickar in på denna "underbara" blogg som jag nästintill aldrig skriver i längre. men det finns en anledning; min dator har fått fnatt och stänger ner internet sidan efter ett kort tag jag haft den uppe. hinner knappt göra någonting ibland. bara klicka upp och sen klickas den ner. awesome. ge mig en ny dator? tack.

hur kommer det sig att ni är kvar förresten? kyss.






ps. i think my snyggfan to syster är supergullig och snäll i sin bloggi!

freak.

det här är inte min dag alls, idag kommer nog ingenting gå rätt. gillas? nää. det gör ont i mitt öga också, ööööööh. vill bara vara hemma idag, tråkigt nog går inte det. kyss.

kisses over babylon.

igår var jag hemma från skolan vilket var både skönt och oskönt. idag gick jag och det har aldrig varit så jobbigt att gå upp som då, men jag klarat. hade lite gympa och sånt underbart och sen slutade vi, awesome. har läst lite rättskunskap och ska troligen fortsätta med det tills alexandra kommer hit och vill tjilla med mig, var ett tag sen man såg den tjeien, he     he    he. men nu måste jag pissa, kyss.

jävulsbuss.

igår var fint. började med att jag fick stressa som satan för att hinna med en buss jag självklart missade, sen försökte jag desperat få tag på skjuts istället men det sket sig, då ringde miranda och sa att jag skulle ta ersättningsbussen. jag går dit och står och väntar, sjukt nöjd, jag kommer inte missa tåget. men då åker bussfan förbi mig och vänder och åker till andra sidan. jaha tänkte jag och hoppade på den ändå. sjukt nöjd, jag kommer inte missa tåget. men sen börjar den åka fel väg och just i detta nu är jag på väg mot danderyd eller vart det nu var den skulle. jag klickar på stanna men den stannar ingenstans, tillslut stannar den vid täbyvägen och jag hoppar ensam av i mörkret. helvete, jag kommer missa tåget..

ringer och gnäller lite, alternativt mycket, till pappa så han kommer och hämtar mig. tack du vänliga själ! jävla jävulsbuss, aldrig mer. jag hatar bussar från och med nu. hur som haver så åkte jag hem till jenny och åt en snygg middag. vi var utklädda och till dem som inte vet så var jag ett stektägg. sjukt nöjd. sen kommer det lite folk dit och efter ett parti ölspel så går vi till tåget och efter en timme så  har vi hunnit gått från ormsta till vallentuna, eller rättare sagt till äbybergskyrkan där det var lite festligheter. vart ständigt tagen som min syster och har tydligen vart tillsammans med jonis. soft. sen vid två/halv tre tiden så kommer mamma och hämtar mig och miranda som sover här.
sit
vaknade vid två och har precis kollat klart på the proposal(stavning?), sjukt mysig och förutsägbar film. sitter förtillfället och knaprar på julskum och dricker julmust, samt lyssnar på mariah carey's julklassiker. vart är snön? vart är julgranen? VART ÄR MINA KLAPPAR? kyss.

RSS 2.0