you.



Take time to realize,
That your warmth is. Crashing down on in.
Take time to realize,
That I am on your side
Didn't I, Didn't I tell you.

But I can't spell it out for you,
No it's never gonna be that simple
No I cant spell it out for you

If you just realize what I just realized,
Then we'd be perfect for each other
and will never find another
Just realized what I just realized
we'd never have to wonder if
we missed out on each other now.

Take time to realize
Oh-oh I'm on your side
didn't I, didn't I tell you.
Take time to realize
This all can pass you by.. Didn't I tell you

But I can't spell it out for you,
no its never gonna be that simple
no I can't spell it out for you.

If you just realized what I just realized
then we'd be perfect for each other
then we'd never find another
Just realized what I just realized
we'd never have to wonder if
we missed out on each other now.

It's not always the same
no it's never the same
if you don't feel it to.
If you meet me half way
If you would meet me half way.
It could be the same for you.

f you just realized what I just realized
then we'd be perfect for each other
then we'd never find another
Just realized what I just realized
we'd never have to wonder
Just realized what I just realized

!

okej, you suck you suck you suck you suck you suck you suck you suck YOU SUCK!

idiot.

i will give you plenty of joy

mariah carey - touch my body


jag gillar den riktigt mycket men om jag var hon skulle jag skaffa en ny stylist för vissa kläder där är verkligen inte snygga.

the hills



man får verkligen inte nog av the hills, det är som att det är nått trolleri som gör så att man är fast för det.
jag är avundsjuk, sååå avundsjuk.. ge mig nån av deras liv.

......

VART KÖPER MAN VITA TAVELKRITOR?

cause you are the sun in my universe, consider the best when we felt the worst

ookej, i går var en minst sagt intressant kväll. det började med att alexandra kom hem till mig vid 7 tiden tror jag och sen drog vi ner till ica i regnet och handlade lite frukost och grejer. kom precis hem till gg, thank god! sen efter det så blev det lite choklad och saker vilket var trevligt och efter ett tag så blev vi as sugna på chirre (klockan var halv 12 ungefär, men sånt händer) och linus som kom in på ett hörn hängde med för att han va godissugen. så vi drog ner till centrum och sen hem igen. när vi väl kom hem så blev det ofc chirre för full muggar och sen lite girl talk all night long, eller i alla fall fram till 3 då vi började bli lite pömsiga. alexandra säger nu att jag ska nämna att hon låg lite halv död och spelade tetris (alexandra: som jag är grym på). hon är inte så himla bra med vi kan låtsas att hon är det. (jag utesluter en stor del av kvällen pga hälsosamma skäl)

however så blev det en god natts sömn och vi vaknade vid halv 12 då telefonen ringde, jag är ledsen om jag skrämde livet ur dig med min härliga morgon röst felix. sen blev det en frukost till filmen the holiday, urbra film! sen blev det lite mer chips och just nu så biffar vi oss lite on my room och alexandera ska strax göra sig i ordning för att åka to the hood (täby) och snäll som jag är så får hon låna min jacka och mitt + kort, god im sooo nice to her. så medans hon är i där och mesar sig ska jag vara home och bara vara, skönt? mjo visst! men sen kommer hon ju tillbaks..

just nu:
alexandra kollar på nått naturprogram och jag sitter och försöker komma på nått vettigt att skriva.
äsch då slängen in en låt istället för att skriva mer

melee - built to last

the hills

jag vill bo i L.A, jag vill ha ett bra och roligt jobb, jag vill ha råd med massa kläder hela tiden, jag vill bo i ett gigantiskt hus med pool, jag vill vara 20 år, jag vill få blommor som är stora som en buske! jag vill leva som dom gör i the hills.

men..
jag vill också åka till NY, jag vill ha en städare, jag vill ha en ny mobil, jag vill ha en macbook, jag vill inte att du ska bo i mitt huvud, jag vill åka på spa, jag vill att alexandra kommer hit nu. jag vill ha en hel andra saker också men jag orkar inte skriva upp det.

forever21

varför kan inte forever21 komma till sverige? bjuder på några ursnygga favoriter, ge mig!

   
  

dom där katterna..

gick in på elverkets hemsida och kolla lite på bilderna (don´t ask why) och ingenting förvånade mig. massa katter med idomin, platinablont hår (inget måste), ruffs, big ass glasses, foundation rand, katt sträck, mycket rouge, benan börjar vid ena örat och över till nästa och sen till sist är det ju ett plus om man ser din bh respektive stringtrosan.

passar detta in på just dig? mjau, då är du en katt for sure.

image91
bilderna är ifrån elverket, gå in och kolla du också ;D

jag måste medge att vi har några (massa) sånna här i vallentuna, myycket roligt att titta på kan jag säga. but girls.. i feel you´r pain! kan inte vara enkelt att ha så många som är efter och jagar en hela tiden :( speciellt inte den där daggen..

a place in time still belongs to us

mariah carey - never too far away

"Everybody out there don´t ever take any body for granted because you never know when you might lose them.. and you might never get the chanse to tell them how you really feel .."

mariah carey - reflections


jag älskarälskarälskaar dom! låtarna är ifrån filmen glitter med mariah carey. har du inte sett den? DO IT!

alexandra är död....

dagen började med att jag gick upp ungeför halv 12 och skulle koka oboy i en kastull. jag gick ifrån spisen för att platta mitt hår, hör att det låter lite "sssss" typ och rusar dit. då hade det såklart kokat över och grejer. fan jag är inte bra med sånt där man måste ha koll på. pappa är borta i 3 dagar så då måste jag laga mat själv.. det första han sa var att inte röra mikron och att hålla koll på det jag grejar med på spisen. det gick ju bra! mikron ska jag nog låta bli tror jag. aja, sen bar det av till lindholmen för att fiska med några snubbar + alexandra. det gick ju ännu bättre, frös ihjäl 50 gånger om.. menee sen drog vi hem till max och david igen där det inte hände så himla mycket.

juste, vill lägga in en tanke åt alexandra som avlidit en tragisk död. gör tyvärr inte mig så mycket för det förtjänade hon! ströp henne, klådde upp henne, skärde henne, körde över henne med en traktor och tillslut brände jag henne på bål.
oja, väldigt tragiskt.......
men i alla fall, efter allt det där med alexandra så åkte hon och david hem till henne och käkade. (den jäveln ska på spa i morgon) jag stannade hos max och hade tanken att svälta ihjäl. men tillslut kommer hela familjen in och säger åt mig att käka så jag hade inte riktigt något val.

ikväll blir en tråkig kväll, bara sitta hemme och nörda mig. det kan ju vara skönt men jag orkar inte, får väl baka eller nått för att sysselsätta mig själv. kanske busringa till alexandra till och med :D
just nu är det outsiders på tv, handlar om sex eller nått. det känns som att outsiders alltid handlar om sex nu för tiden. haha, kul det där med häst grejen som var för ett tag sen. väldigt sjukt men väldigt roligt.

nu ska jag ut och göra ett till försök med oboyen, ciao!


pictures

haha okej såg nyss en waaay to old bild på mig och elenor i ellinors bdb och gosh va jag såg ut! :| och jag tror minsann att jag har en orm leksak runt halsen, haha. lägger upp den och andra minnesvärda bilder ;D

   
  
 


bild 1: karolina och jag
bild 2: jag och elenor
bild 3: jag och alexandra
bild 4: jag, elenor och ellinor (fanny i telefonen)
bild 5: fotbolls laget :)
bild 6: en sommarkväll i lindholmen
bild 7: jag, min syster och oskar
bild 8: peters crew ffs!
bild 9: ett konstverk av elin och miranda om jag inte misstar mig
bild 10: jesus christ superstar, ett minne för livet

rubrik?

stampa med leroy!

skön snubbe med sköna moves. tycker synd om miranda som tror att hon är såå mycket bättre än mig. vilket hon då inte kan. får ta en duell och se vem som är bäst helt enkelt. watch out, i can the hard moves ;)
cykelpumpen, tvätta tvätten, arabiska tanten och tjernobylbarnet är mina stora faviriter som jag lätt kan utan och innan.

jaa, den här kvällen har varit helt okej faktist. skrev ju lite om den i förra inlägget men sen efter att vissa hoppas av sig lite på studsmattan så drog vi hem till landqvistarna där vi sjöng lite skönsång, sminkade alexander och hade lite allmänt ruuligt.
i morgon får vi se vad som händer, antingen åker jag till lindholmen igen och är med alla där eller så är jag med alko och gör jag vet inte vad. har för mig att dom sa att dom skulle fiska i morgon men vi får se som sagt.

sleep tight peeps!

barngeni och en piercad näsa

oookej, just nu är jag hemma hos alexander, vi har spelat "barngeni" jag var bäst. (som alltid) vi käkade lite chirre och saker. david och max skulle egentligen vart med meeen dom är för sega och snuskiga för det, how rude! nu ska vi tydligen ut och hoppa på hans studsmatta, kommer bli kul men vafan jag kommer frysa ihjäl! men however alexandra har piercat näsan :| alexander tränar lite.. hott.

bjuder på en bild på min vän alexandra. hon la upp den här bilder på sidan uglypeople för ett tag sen, jag tror hon blev nöjd med den. med rätt smink och hårfärg så blir hon rätt söt, fast på bildern har hon ju inte piercad näsa.
image78

hey alla glad katter och ni andra

sofia den dära jäveln tvingar mig att gästblogga... SUCK.
idag har vi sooolat och sen om 20 min så sitter vi på tåget mot vårat favvoställe dvs, LINDHOLMEN!
vi har lite bråådis men vi lägger in en tanke åt stackars emma axh som sitter stuck in the middle of nowere.. PECE AND LOVE AND KYSS FROM THE ONE AND ONLY A.
image77

koncentrationsläger

gööd mörgön!
först vill jag hälsa till erik och linnea att dom ska ha en najs resa till småland (koncentrationsläger), dom åker nämligen i dag klockan 14.00. hoppas ni inte bräns till döds där på torsdag..
just nu försöker jag lära erik hur man fixar en youtube video till bloggen, tror det går hyfsat bra faktist. att förklara saker är inte min starka sida men jag tror jag blir bättre!

idag ska jag kaanske sola med alexandra (om hon hör av sig), ska bli jäkligt skönt eftersom att det är ett piss väder idag :(
hm.. ja jag har väl inte sådär jätte mycket mer att skriva här just nu men kanske kommer mer later.

i'm leaving you behind with the past

midnight hour - running away


just nu är det 3 bra saker på tv. "dude, where's my car?" kanal 6, "csi miami" kanal 5 och "day after tomorrow" på kanal 3. jag vet fasiken inte vad jag ska titta på! kvällens största problem.. haha. dude, where´s my car är ju förjävla rolig så jag tror det blir den ^^
men i alla fall sov gott människor, det ska i alla fall jag göra. gått och blivit sjuk typ :/

i can reach my tomorrow, i can hold my head high

image76

fyra (minus 2) snyggingar på en och samma bild, jonas brothers och zac efron. nick jonas (längst till vänster) är lätt den snyggaste bland bröderna, dom andra ser kind of gay ut. zac är en het klass för sig.
damn you vanessa hudgens

här kan ni lyssna på en bra låt med dom. alltså inte zac utan bröderna.

honey i don't want to mess this up one more time, promise i will leave my troubles behind

skönt skönt skööönt med en promis! nu ska jag hoppa in to the shower och  sen vänta på att axeland ska höra av sig. såg att det är "älskling jag krymte barnen" på tv nu, helt okej film så den ska jag nog se på en stund. men jag kan bjussa på en sjuk skön låt. hennes röst är så härlig att lyssna på.
förövrigt så är farmor och farfar här, kulkulkul..

miss li - gotta leave my troubles behind

be a dork and nothing else.

image75
bild: http://freakoutfalun.blogg.se/

okej innan jag drar och käkar så måste jag bara lägga upp en bild. det är såhär jag anser att killar ska se ut, eller inte alla då men är man lite dorky klädd så går det alltid hem. är man lite dorky över huvud taget så är det ett stort plus. vem gillar dom där dudsen med alldeles för mycket självförtroende och tror dom är sååå snygg? inte jag i alla fall, usch. dom avskyr jag. speciellt när dom inte ens är så snygga som dom tror, då är det bara pinsamt. väldigt väldigt pinsamt. eller varför inte dom dära gangster killarna? dom är ju också så coola och snygga, inte sant? haha nej! verkligen inte.
men i alla fall, dorky = snyggt.

15graderochdetärdagsförenpromenad!

god morgon! helt otroligt, det är FEMTON grader ute! jag ska ta och käka frukost sen gå ut på en pormenad :D lär bli as skönt. eller först måste jag borsta ur all hårsprey som alexandra den jäveln sprutade i -.-'
ha en fortsatt bra dag, skriver igen senare.
tja! :D


it's the same old story but they just didn't realise

just jack - starz in their eyes


hej jag är en aning förkyld. kan vara för att vi (jag, emma, alexandra, david, max och lilla alexander) var vid lillsjön och försökte på att fixa en brasa så att vi kunde grilla körv. det gick inte så bra, eller jag och emma fixade i alla fall en körv var, oh happy night! dom andra vart nog en aning putta på oss eftersom att dom var tvungna att springa efter ved(?) eller gräs för att inte elden skulle slockna stup i kvarten, jag och emma vägrade. vi var väl där i sisådär en timme kanske? en halv? vet inte, ville bara komma där ifrån. inget smart drag att ta på mig mina klackskor när man ska gå i skog och lera menee det är sofia i ett nötskal. how ever så drog vi hem till landqvistarnas house och chillade fett! innan det så mötte jag eller rättare sagt sa jag till erik att sluta släppa loss på dansgolvet hos malin som bor granne med max/david och komma ut och snack lite vilket han glatt gjorde. han är en riktigt härlig prick den där erik, en av dom bästa.
vill bara tilllägga att det är en aning synd att emo drar iväg till nått ställe där dom snackar ganska kul typ hela lovet. hon är också en härlig prick förresten.

men nu ska jag sova, eller kanske kolla på tv.. förmodligen kolla på tv. ha en god natts sömn mina få läsare!


h&m

image73
dom här väldigt snygga tröjorna kommer till h&m divided i mars/april. bäst att börja spara pengar för jag gillar dom alla! speciellt den andra högst upp till höger.

lite ointressant fakta:
jag var och hämtade alexandras lillesyster för ett tag sen, jag tog jaguaren.
fick nyss en het orange mössa av alexandras mamma.
david går nu förbi mig och kollar vad jag skriver.
alexandra och emma är inne på toan och sminkar sig.
jag fick nyss en het orange mössa av david bara för att jag ska skriva hans namn igen.
david sminkar sig tydligen också. big chock? inte särskillt.
evelina gastar som fan ifrån alexandras rum.
alexandra säger ifrån toan att hon ser ut som en neger. (hennes mål)
alexandra har förvandlats till en fjortis. big chock? inte särskillt.

det var allt för mig denna gång, tjo gott folk!

tro det eller ej?

but i´m back! trodde att det skulle bli den enda gången som jag bloggade. men nej, jag var så uppskattad att hon valde att ha med mig igen :)

i dag i allafall så har jag varit i skolan idag, det var sisådäår jättekul. jag skulle ha redovisat idag men min partner hade en förfärlig hosta spå hon kunde inte komma.  min CP-LÄRARE(no offens to alla lärare) sa att det var sista chansen att redovisa idag och hon höll på att tvinga mig att redovisa själv, men då tänkte jag "no way!". men jag gick in på lektionen ändå. sen till min stora förvåning(och underbara!!) så hade hon förväxlat våran klass med en annan så jag behövde inte redovisa!!  PUUUUH!!
sen så klippte jag sandra i min klass. jag skulle tunna ut håret, men jag höll på att ta fel sax =O. hahahaha tänk om jag hade gjort det?!  då skulle min lärare dödat mig! sandra oxå för den delen!

och i morrn så ska jag åka till min pappa uppe i sollefteå klockan 10:35. det är den tiden jag kommer vara på busshållplatsen, om nån vill komma och fota mig,) jag ska vara där i en vecka. sen när jag kommer hem ska jag rå-shoppa!! tihi vad roligt!

just nu:

david håller på att bräcka en tröja!  det förekommer lite stön hör bak oxå, inte trodde man att 2 skulle ha sex bakom mig =O
sofia är och hämtar alexandras lillasyster evelina med snigeln. cute        anledningen att hon är och hämtar henne och inte alexandra är att alexandra och david var inte i duschen och snuskade till sig rejält. vitt på golv,vägg och tak och även där bak. TADAA!

ikväll:

vi ska  till lillsjön i kväll och supa och grilla. sååå hett!!  vi ska vara så kallade idomin-katter som fli**sen. HAHA
nämner tyvärr inga hela namn på grund av osämja i vallentuna.
jag är sååå bra på att ljuga (A)
nej, men vi ska ha det trevligt med några gamla nära och kära=D

EXAKT NU: är det dags för mig att lägga av :D  tihi 
                                                                                               // EMMA JULIA AXH (the very best)


image72


 


jag sökte dig & fann mitt hjärta

dagens film blir definitivt (lärde mig för ett tag sen att det inte stavasdes med e som jag alltid skrivit utan i, im good), the notebook. den kan jag starkt rekomendera! måste vara en av dom bästa filmerna jag sett. det är sån där äkta kärlek man själv drömmer att vara med om, åh.. underbart. im speechless.

image71


jaha.. då ska alltså erik och hans flickvän linnea jobba med att bygga gasmasker i småland fram tills torsdag? låter skumt men han har övertygat mig om att det är sant så i guess so. alla lycka till er då!

brunhårig?

hm.. jag vill färga håret brunt men är inte så säker på om jag kommer passa i det. men ifall att jag färgar vill jag ha kastnje färgat och inte helt jättemörk brunt. ungefär som mariah carey eller elin kling har på bilderna under.

 

walk a mile in my shoes

godkväll! eller vad man nu säger när klockn är 6. idag har det inte hänt så mycket, ingenting faktist. jag har vart hemma ifrån skolan pga huvudvärk och grejjer. jag åkte iuförsej till skolan för att lämna lappen om indvalet, kände mig ovanligt snygg (not) när jag anlände till skolan med mina mjukisbyxor instoppade i randiga (svart/gråa)  strumpor, gamla skitiga skor, pappas tjockiströja och väldigt nasty hår. men vem gillar inte sånt? vill tacka min lärare som gjorde det en aning bättre som påstod att jag såg fräschare ut idag än igår. tack.. den värmde!
sen fick jag sitta och vänta på tåget i drygt en halv timme vilket var väldigt roande, satt och spelare pop superstar på mobilen, kollade igenom mina bilder 50 gånger, tänkte på vad jag ska ha på mig i morgon och vad jag ska baka när jag kommit hem. tåget kom till min räddning efter allt tänkande och ståhej, meen när jag kom hem så märkte jag att vi självklart inte hade socker så där sprack den bak idén. bad pappa köpa det så får väl ta och göra det senare ikväll om inte annat. måste plugga också, suck.. skriva om nån jäkla barnlek? väldigt kul.

nån där ute som skulle kunna tänka sig att göra det åt mig?
väldigt mycket tack på förhand.

ett riktigt megastort plus är ju att det inte kommer nått bra på tv ikväll.. eller jo juste gordon´s kitchens nightmare är hyfsat kul, 21.55 på kanal 5 (:
however, nu ska jag sätta igång att plugga lite lätt och sen käka dinner.
smell u later!

but i'm just trying to love you in any kind of way

the kooks - ooh la


the kooks - seaside

två riktigt stora favoriter ifrån the kooks. får verkligen inte nog av nån av dom, kan lyssna på dom om och om igen. naive är också bra.
love it!

världen är galen

size zero? vad är det som är så snyggt med det egentligen? ingenting om ni frågar mig. vem tycker det är snyggt? en störd person som gillar att se på när en tjej/kvinna förstör sin kropp för att hon vill se ut som nån model med size zero. men det mest oroväckande är när man hör att flickor vid 10-13 års åldern börjar tänka på vad dom stoppar i sig, ser jag tjock ut hit och ser jag tjock ut dit. visst jag kan inte säga att jag aldrig tänkt på vad jag stoppat i mig eller att jag aldrig tyckt att jag är tjock, det skulle vara en lögn men det har inte gått till överstyr. alla har skavanker som dom avskyr, till och med modeller. ingen är perfekt. det är annorlunda person till person vad man själv tycker är snyggt men jag anser inte det här som snyggt. har du kurver eller är lite mullig, so what?! det är vackert. varför se ut som ett vandrande skelett?

men varför ska man operera eller gå ner så mycket i vikt för att efterlikna nån berömd person? man är den man är och bara för att man opererar tex näsan så kommer man inte må bättre, då kommer man bara hitta mer och mer fel med sig själv och tillslut ser man värre ut än janice dickinson. inte så charmigt kan jag säga.
vad är så snyggt med henne? en plastikopererad kvinna som förstört sitt ansikte totalt enligt mig.
image65
barbie om sisådär 10 år kanske? det skulle inte förvåna mig med dagens ideal.
skrämmande.

dagens

dagens bild blir på vanessa hudgens. finns inte så mycket mer att säga om bilden än att hon ser jävligt fräsch ut, så fräsch som man vill se ut när man bara har mys kläder på sig. jag gillar henne, även fast hon är tillsammans med min pojkvän. biatch!
image63

promises, they break before they're made

the strokes - someday

.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel?: ja
2. är du lycklig?: ibland
3. är du uttråkad?: ja
4. är du ledsen?: ibland
5. är du italienare?: nej
6. är du cooling?: hyfsat
7. är du från irland?: nej
8. är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej, aldrig vart

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: än så länge har det inte hänt för mig, men jag antar att det kan hända
2. har du någon gång blivit sårad?: ja
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: ja
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: ja
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna?: no coment
6. har du haft en hemlig beundrare?: inget jag vet om?
7. är du kär?: no coment
8. vill du gifta dej när du blir stor?: absolut

10 TVÅ ALTERNATIV
1. bilddagboken eller lunar?: vet inte
2. hår eller ögon?: ögon
3. katter eller hundar?: katter
4. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: vet inte
5. tv eller internet?: båda
6. coca-cola eller pepsi?: pepsi max
7. utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda
8. pengar eller lycka?: lycka
9. dag eller natt?: natt
10. msn eller mobil?: mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: nej
2. brutit ett ben i kroppen?: nej
3. gjort nåt du ångrar?: all the time
4. hoppat bungee jump?: nej
5. ljugit för någon du tycker om?: ja
6. ätit en hel tårta?: mjaa
7. gjort bort dig offentligt?: självklart
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: no coment
9. gråtit när ett husdjur dog?: ja
10. velat försvinna?: ja

SENASTE
1. telefonsamtalet du ringde?: pappa
2. telefonsamtalet du fick?: sophia
3. personen du var med?: min klass
4. roligaste grejen som hänt?: när nån turk i skolan kom fram och snackade med emma. "ooh, två katter"
5. personen du smsade: mamma
7. du skrev till på myspace?: har inte myspace
8. du kommenterade?: vet inte
9. natten med?: ensam
10. du kramade?: alexandra


adam brody

JAG VILL HA!
image62

phoenix

gossip girl var bra som vanligt, men det bästa är nog ändå sällskapet. speciellt när det är alexandra och emma man kollar med. fast ändå inte......... alexandra bara somnar hela tiden, hon är på g att göra det just nu faktist. charmig tjej.

image61

idag har vi solat som ni säkert läste i det inlägget emo&klein skrev. och sen har det väl inte hänt så mycket mer, väldigt tråkig dag måste jag medge. eller kvällen blev väl lyckad.
har extremt tråkigt för tillfället, alexandra slocknade precis och jag måste plugga uls.. skönt att vi inte börjar så tidigt i morgon. har upptäckt ett nytt band eller vad det nu är som heter phoenix, han som sjunger har verkligen en skön röst att lyssna på. me like!


phoenix - if i ever feel better

"KATTegori gästbloggare = Emma Axh och Alexandra Klein"

Sofia är ju så jäkla nördig så hon tror att hon är typ lite känd och säger att vi ska "gästblogga" i hennes ooootroligt populära blogg DAAH! anyway emma axh sitter här och nördar sig med sin smuliga mobil som sofia har geggat kexchoklad på...........(sofia har "LOVAT" att var "nyttig" & sen säger hon att "alexandra,man får faktiskt äta lite onyttigt på helgen, men idag är de tisdag.. to bad for her.)
for information så ere ju som vanligt gossipgirlkväll idag med dom tre köttbitarna :) inga komentarer om namnet. och de betyder att alla samlas i sofias snuskiga rum för att sen kolla på gossip girl. Timo håller på och grejar i köket med att slänga ihop en paj inte vilken som helst utan timos specialköttfärspaj som sedans ska avnjutas med lite stjärnfrukts-saft som alltid hemma hos sandahl'arna! PeaCe out from THE BEST A.


VILLE BARA PASSA PÅ ATT HÄLSA TILL MIN SON ALEXANDER (ÄVEN KÄND PUNGKROSSARN)OCH SVÅGERN, MAX (ÄVEN KÄND FJORTISMAWXÄÄN)langar in en liten hälsning til david om han läser de här som han självklart gör  =)  <3

OVER FOR YOU THE ONE AND ONLY EMMA AXH.


sitter just nu i sängen och väntar på geggan som sedan ska blandas med lite knaprigt(låter vidrigt  haha men ni får tolka det som ni vill ;) tihi
sofia gillar spets!!  AAAAAH!  hon gillar även små pojkar som spökar ut dig till robotar ;)  sexy!! so kinky om i can say!
alla tjatar om hur hungriga och trötta dom är *en typisk dag gg-kväll.  maten är som tur klar snart och det ska bli fillibabba mumsii.  idag så solade vi.. det var lite scary om jag får säga det själv. killen som var innan alexandra i hennes bås hade lagt sig en stark odör efter sig!!!!! men men sånt è livet.
Och vet ni vad?!?!?!?  nu säger hon att hon ska ha en platt grej i sängen :O och en halv KULA i taket!!!  hur wierd är man inte då?

men men, nu är det slut med Emmas underbara bloggande (den första oh sissta gången ska jag säga er)
BYE BYE im gonna miss ya honeyyss<3<3
till sofia säger jag= - lycka till!

ps.vi är heta.ds

"i want you to give me a reason to stay. a real reason. from you."


också ett grymt avsnitt av greys anatomy.
nu är det seinfeld and then im off to bed. sov gott människor :)

en tjej kille?

idag har det inte hänt så mycket, vi kollade klart på filmen dangerous minds och sen slutade vi kvart över elva vilket var sjukt skönt. då drog jag, emma (scarface) och sophia ner till centrum för att köpa avokade och tillbehör för att senare göra guacamole. vi drog hem till sophia, eller ph som hon nu börjat kallats, i brist på annat. men det var ruligt där, eller vi käkade i princip bara mackor och kollade på disney chanel. sen åkte jag hem och pluggade lite smått till läxförhöret som vi ska ha i morgon. KUL!

men nu, efter att linus skämt ut mig lite lagom mycket, så måste jag väl antagligen fortsätta plugga för att sedan gå och lägga mig.
men en sak först.. outsiders som går just nu på 5:an är lite smått skumt. det är en dansk, engelsk eller nått annat land, tjej som är tillsammans med en svensk tjej. fast den månglandiga tjejen är en kille? hon vill se sig som en kille fastän hon är en tjej, eller nått. svenska tjej ser henne som en kille, hon säger "hon är min man" och grejer men hur fan går det till när hon är en tjej?! är hon blind eller vadå? fattar noll.

mycket intressant inägg måste jag medge (;

im the girl with the bomb

greys anatomy är grymt bra. kollar på repris och det är det bästa avsnittet nu. blod, en sprängning, ett fött barn, tårar, en man dör, kärlek, bra musik och en bomb. en bomb i en man.
awesome

image59

dagens bild

image58
bild:lundlund

chanel

chanel lanserar telefon och dom gjorde inget dåligt jobb heller. stil ren och väldigt snygg tycker jag. fast den ser lite stor ut? + att den säkert blir smutsig med fingeravtryck och sånt.

image55


and for you i keep my legs apart

image53
vad sägs om en söt liten prada nalle hängande på väskan eller på nyckelknippan?
dock kostar en ca 1000 kronor vilket är waay over my budget, men är man tät så varför inte?

stroke me by the hair

and for you i keep my legs apart
and forget about my tainted heart
and i will never ever be the first
to say it
but still I,
yes you know I..I..I..
i would do it,
push a button
pull a trigger,
climb a mountain
jump off a cliff,
'cause you know baby
i love you love you a little bit
i would do it, i would say it
i would mean it, we could do it
it was you and i and if only i..

i think i'm
a little bit, a little bit
a little bit in love with you
but only if you're
a little but, a little bit, little bit
in lo-lo-lo-lo-love with me

come here, stay with me
stroke me by the hair
'cause i would give anything, anything
to have you as my man

en gala

image52

ni missar väl inte att bänka er framför tv 19.00? då är det dax för elle-galan på kanal 5, det är ingenting jag missar i första taget! kolla på alla fina och mindre fina kläder och skor. love it!

nya människor skadar aldrig

god morgon! igår vart väldigt lyckat måste jag säga. först var jag hos söderblom och käkade gott sen drog det vidade till lindholmen med glatt folk. redan på stationen träffade jag jenny och jacke, som jag då inte träffat på ett bra tag så det var väldigt roligt :) på tåget träffade jag också fanny och hennes kompis linnea och det var väldigt najsigt, har heller inte träffat henne på as länge. när vi väl kom fram till lindholmen, gården, där festen skulle hålla hus så var det väldigt mycket människor där, alla kom ju med tåget som vi tajmade in så alla kom på en gång typ. men det var en väldigt rolig fest, man dansade, snackade med människor och bara hade allmänt kul, ja gillare!

sen så började jag snacka med filip och alfred som var två härliga killar, båda går på åva så jag lär träffa dom vid tåget eller in school, eller jag tror i alla fall att alfred går där ^^  lite synd att man inte lärde känna dom mer än att snacka lite då och då eller dansa lite, men vem kunde snacka med den musiken på ^^ men how ever, jag tyckte det vart en lyckad fest. way to go jalle och johanna! fast det var också synd att jenny drog så tidigt.

igår märkte jag att det finns så otroligt många snygga killar, såå.. varför inte vara glad singel? det ska jag vara hädan efter i alla fall, inte tråna efter ett ex eller nån annan kille som jag tidigare gjort. nu ere schlut med det :)

just nu kollar jag på simple life med nicole richie och paris hilton, riktigt roligt! fast det är typ slut, men ändå.


bara för att

razorlight - america


lykke li - tonight

ge mig sommar, helst nu alltså.

image49
åh vad jag vill ha sommar. sola, bada och till sist göra allt ruuligt som jag och klein planerat. ge mig nu!

igår var faktist helt okej, eller förutom att jag fick stå vid stockholmöstra och vänta i mer än en halvtimme på att mami skulle hämta upp mig. det hade tydligen brunnit nere vid tunnelbanan så det var avspärrat, gosh så mycket stressat folk det var. helt galet. men när man äntligen kom fram till mormor och morfar så var det faktist inte så värdelöst som jag trodde att det skulle vara. åt jätte god mat och sen efter det ställde dom fram ost och kex, bland det godaste jag vet, cambozola är lätt den godaste osten och som tur var fick jag ta hem lite (;

ikväll är jag inte riktigt säker på vad som kommer hända faktist, eller jag ska hem till söderblom och käka middag för att fira två som fyllt år men sen får vi se. kanske skriver lite mer om det senare.
nu ska jag ta och käka frölle, smell you later aligator.

a day in kindergarten

skolan va helt okej idag, hade badminton och jag ägde. ingen större nyhet. efter det hade vi engelska där vi kollade på en bra film som heter dangerous minds. men sen på fritidskunskapen brakade helvetet ut, eller man kan nog kalla det dagis. vårfan klass är dagis aktig ibland. men i alla fall, vi skulle börja ett nytt grupp arbete där man skulle skriva och grejja om fritiden på olika årtionden. och dom som inte fick det år dom ville ha började nästan böla och gnälla som fan, "jag vill inte va med, jag vill inte skriva om nått jävla tråkigt år som jag inte ens vill ha" - okänd person. är dom 16/17 år? skulle inte tro det. inte i huvudet i alla fall. alla började gasta och sen slutade vi. tack gode gud. skulle inte förvåna mig om alla började slåss och dunka varandras huvuden i borden så att dom dog eller om det började regna ner människor ifrån bf07´s fönster.

ikväll ska jag till mormor och morfar, woho.. -.-' iuförsej finns det inget annat att göra ikväll så det spelar väl ingen större roll.
nu måste kila, ska åka in till stan för att bli upphämtad av min morbror och kidsen. hare gött!

image47

slänger in en bild när jag ändå håller på. kommer inte riktigt ihåg vart den kommer ifrån.

i can't speak french so i let the funky music do the talking

girls aloud - can't speak french
ännu en gång är sminket och håret fantastiskt snyggt, men kläderna är inte så fula dom heller.


skridskor är inte min grej

här kommer några bilder ifrån skridsko åkandet för en vecka sen, haha
vissa va bra och vissa va mindre bra, kan ju inte säga att jag tillhörde dom som var bra direkt. men!.. jag trillade inte en ända gång, med det lyckades två personer vid namn sophia och emma göra ;) LOSERS!

  
 
 i morgon är det badminton som gäller, and im gonna kick you´r skinny bitches ass! :)

väldigt mycket minus

åh vilken underbar dag... not. hatar alla hjärtans dag när man inte har någon "partner". idag ska jag nog inte göra så mycket, faktist ingenting alls. skönt men ändå inte. alla har nån att vara med idag, alexandra har david, emma har jonte, sara har vickan (hon är inte lebb) och sen massa andra, alltså SUCK!

jag har egentligen ingenting att skriva om just nu så jag tänkte göra lite smygreklam och skriva dom bloggar jag följer. skriver inte alla men några kan jag bjussa på:
blondinbella
elwnr
miranda

caroline lidman
kicci
lifebylisa
moderniteter
fashiongeeek
thatshot
andrea

nailpolish
pehs
lisaplace

nu måste jag fortsätta med min powerpoint sak, ciao!

så sant

image38










bild: lifebylisa

rubrik unknown..

igår rullade det på ganska bra faktist, hade prov som gick praa och sen bar det av till centrum där jag lovade att vänta med emoma en stund för att senare gå till ica och möta alexandra för att köpa grejer till våran fruktsallad, men sen kom mamma mikko och med henne hade man en del att snacka om i och med att man inte träffat henne på år och dar. sen efter att alko ringt mig och frågat vart fan jag var så bar det av till ica. men.. mötte katten mirre på vägen så hon uppehöll mig lite med sin glada stämma, hahah. how ever, när jag kom fram till ica så va tamefasen maggen där och han skule tydligen följa med hem till mig och kolla på gg, blev en aning chockad men det gick över efter ett tag.

vi gick till slut hem till mig efter en lång stund av frukt väljande(?). drygt en timme efter kom emo och spridde glädje ^^ vi hade förjävla tråkigt och va sjukt hungriga hela bunten så vi bestämde oss för att jag och alexandra skulle åka och köpa en otroligt onyttig sak som jag inte tänker skriva.. och det gjorde vi, på hennes moppe. det var väl inte sådär jätte vältänkt men det gick ändå. fick åka med klumpen under armen hela vägen hem och gissa om jag frös! fy satan. men det va värt det när vi kom hem, gott vare också för den delen. lite kall dock.
men nu ska jag helt seriöst inte käka nått mer onyttigt. men på helgerna är det helt okej att äta lite (läs riktigt ordentligt nu alexandra, det är okej!) sen vid tio i åtta började vi skära fruktsalladen och gick upp på rummet.
åh va det var bra gg igår!

förövrigt fick jag ett samtal av vendela nyss där hon sa att jag skulle kolla efter en vit påse sen när jag går av vid kragsta, för att sedan ta med den hem om den var kvar. ville bara informera er få läsare om det.
onödig information men det funkar.


suckmucktruck

god morgon folket! (haha, som att det är många som läser min blogg) min morgon har väl vart lite sisådär.. satte klockan på 6 men gick upp kvart i 7, hoppade in i duschen, klädde på mig och sån där. gick till tåget frysande eftersom att jag bara hade legins på benen. iuförsej hade jag dubbla så det blev ju lite varmare, men ändå. jag kom till skolan ungefär halv 9 och ser att ingen jävel är här så jag ringer anna och frågar när hon kommer till skolan ooooch.. det visar sig att vi börjar halv 10, åh vilken lycka! för att slippa att bli utskrattad av henne så sa jag att jag va hemma, moahaha. -.-' så nu sitter jag här typ en timme innan vi börjar och kollar på disney chanel där det är herkules. det är faktist helt okej ändå, vi har verken disney chanel hemma hos mamma eller pappa. men förutom det så suger det, hela dagen kommer säkert suga. medans jag tvingas till skolan för att göra lite rest uppgifter och shit ligger sophia hemma och sover bort hela dagen, damn you. tänkte ringa och väcka henne men så elak får jag nog inte vara.
fast det skulle ju vart kul (;

ikväll ska jag se på gg med alexandra och emma så det kommer ju kanske inte suga, men allting fram tills det. istället för att käka bj ikväll så ska vi göra fruktsallad, lär ju bli rätt ogött! juste, emo ska klippa alkos hår också har jag bestämt. klippa upp det och grejja. hon är överlycklig ;) vet inte riktigt om hon vet om det iuförsej..
men innan allt detta så måste jag väl plugga för jag har en svag känsla av att vi har nått litet prov i morgon. oh well, går nog bra ändå.

xoxo, you know you love me


anna sui

image37
anna sui's senaste visning i New York. finfint det där med håret tycket jag.

tattoo

jag vill tatuera mig senare i livet, eller jag rättare sagt ska tatuera mig senare i livet. och då ska det minsann bli en sån som nicole richie har på fotleden? ankeln? nått sånt heter det i alla fall. den är verkligen ursnygg!



image34

nej nu tror jag fasiken att jag ska baka, måste sysselsätta mig med nått så baka blir det! vet inte vad man det kommer jag nog på snart. onyttigt, i know. men whatever, får se till att inte käka så mycket. :)

mjaa

ariel, wooho. im no fucking belle!

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[/] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[/] Du älskar djur
[x] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[x] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[x] Du har blont hår
TOTAL: 6

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[/] Du älskar att läsa
[/] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[ ] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[x] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[ ] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTAL: 7

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[ ] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[/] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik (beror på, haha)
[x] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTAL: 4 ½

Ariel:
[x] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[x] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[x] Du är lite av en trubbelmakare
[ ] Du är yngst i din familj
[ ] Du har många systrar
[x] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[ ] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 7

Snövit:
[ ] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/haft kort hår (när jag var liten)
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[x] Du är gladare när du inte är hemma
TOTAL: 6

Mulán:
[ ] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[x] Du har låsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon.
[ ] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[/] Du har många killkompisar
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[ ] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 2 ½

Aurora (Törnrosa):
[ ] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[ ] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[/] Du är väldigt romantisk
[x] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 4 ½

Pocahontas:
[x] Du älskar att utforska stora städer
[ ] Du är mer andlig än religös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[x] Någon i din släkt är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[ ] Någon du känner har varit med i något krig
[ ] Du älskar naturen
[ ] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 5

Askungen: 6
Belle: 7
Jasmine: 4 ½
Ariel: 7
Snövit: 6
Mulan: 2 ½
Törnrosa: 4 ½
Pocahontas: 5

bjöörn!



måste bara ta den ifrån anna, han är så jävla klockren!

"vad är kärlek?
när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
när man känner nåt man can´t deny
when the eagles fly over mountain high
när all oro är som bortblåst och försvunnen
när simba återvänder i lejon kungen
när man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik, vill du hångla?
om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut
det hör egentligen inte hit å höra det är bara en grej man kan göra
när jag dansat med elin en sommar natt lång och vi satt på en parkbänk
jag var kär, hon drack rom
när elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
våga styr som en kapten
våga fall som ett löv
våga chansa och se hur det går
vad är fegt? vad är mod? what is love?
baby don´t hurt me, baby don´t hurt me no more"

tralala

sugarbabes - change
jag älskar den här låten. sminket, håret, färgerna, allt är så sjukt snyggt.


..

im a fool that let this happened to us. im a fool that didn´t see how wonderful you were to me.
and im a fool because i.. i love you.
you mean the world to me.
how could i be so blind? i had it all, but now it´s gone. life sucks without you.

hade lovat mig själv att inte skriva några patetiska rader om kärlek och sånt här i bloggen, men ibland kan man inte låta bli. (:

titanic

skriv ditt namn med lillfingret: sofia
skriv ditt namn med armbågen: sofia
skriv ditt namn med pannan: wo0ftraq

skriv ditt namn med foten: sodfika
Skriv ditt namn med näsan: sofia
skriv ditt namn med örat: djkvgdsyu>
skriv ditt namn med munnen: sofia


nu har min lilla sjukling somnat så nu sitter jag och tittar på titanic som jag inte sett på as länge, det slog mig nyss att den verkligen är skit bra. fast det första jag tänker på när jag ser den är ju när vi skulle ha med den i hjälmstaskolans teater 2006 (om jag inte misstar mig). jag och erik, rose och jack, hahah! pinsamt som fan var det. vi stod där på en båtliknande sak som dom gör i filmen, flätar våra fingrar och så säger jag "jack, jag flyger" men.. det finns ju alltid nån rolig människa i publiken som ska säga nått kul. det hände minsann denna gång också, en mystisk människa skriker "nej det gör du inte!" alla börjar ad garva, dvs jag och erik också. jaja, hur mycket vi än gjorde bort oss så var det en rolig upplevelse (;

image32

när det inte finns något mer att säga

image30


stan

ja då är man alltså på söder och är barnvakt åt en söt teobeo. jag åkte hit vid halv 3 tiden men väl på tåget så fick jag ett meddelande ifrån lina (teos mamma) att dom skulle gå ut på en promenad och att jag skulle ringa när jag var påväg. och det gjorde jag, då visade det sig att dom skulle vara ute i typ 1½ timma. suck tänkte jag, fast ändå bra för då skulle jag kunna gå runt där och kolla på lite kläder. det blev söta underkläder och ett orange nagelack som fick följa med mig hem idag, hade bara 300 kronor så nu är jag pank.. som vanligt -.-'
just nu sitter jag med myskläderna på, kollar på min älskade kanal disney chanel med grisen t och käkar lite chips. inte så bra gjort av mig men det är ju trotts allt helg (a)

lina: här kommer ett fläskberg
teo: jag tycker du ser ut som en grekisk gudinna
jag gillar honom, han är så söt!

image29

lyckad fredag

igår blev ju inte så lyckad som man hade hoppats på. jag, alexandra och emma tog tåget mot lindholmen, och sen när vi kom fram så blev det en tur till macken med jerry, alexander och maggan, och sen hem till landqvistarna där david och peppi var. där hände väl inte så där jätte mycket. vi spelade lite kort (tills alex dampade ur och började kasta kort) och sen så.. aa sen hände det inte så mycket mer. råkade släppa ner kytten i källaren vilket inte var så bra eftersom att det tydligen fanns råttfällor där nere. sen bar det va hem och närman kliver av tåget så mötte jag glatt folk! nämligen miranda med hennes "gang" och det var nog höjd punkten med kvällen, eller i alla fall det roligaste. fick höra om deras väldigt roliga och lyckade kväll, men efter att ha snackat en stund så bar det av hemåt till en varm säng! slocknade nästan på en gång, mycket skönt.

idag ska jag in till stan och vara barnis till min kusin teo, blir nog kul eftersom att jag annars antagligen bara hade suttit hemma och tråkat. men men mer om min blivande kväll senare, i fall att det finns nått intressant att skriva om dvs. :)
nu måste jag duscha och grejja, ciao!


rubrik?

har precis käkat klart en sen middag hemma hos papi, blev lite onyttigt där med tacos :/ men jag ska nog låta mig själv äta lite gottit på helgerna, men sen på vardagarna så ska jag vara nyttig som satan!
insåg nyss att min pappa är bra och jäkligt rolig när han väl får till det, och det händer inte ofta kan jag säga. ska bli roligt att se när han kommer igång med allt som måste ordnas här hemma. kommer nog bli snyggt :)

ikväll blir det att vara med alexandra och emma, vi ska nog ta en sväng to the city lindholmen och träffa maggan. :) blir nog ruuligt, as usual. dom är två härliga chicks och max är inte så pjåkig han heller!. men nu måste jag göra mig iordning och nu ska jag inte missa tåget som jag alltid råkar göra! men det är inte mitt fel, det är sl´s. men det behöver jag nog inte definera mer, skrev ju ett inlägg om det i morse. (a) haha..

hanson - misery
xoxo

asos

slutade för sisådär en timme sen eller nått, hade först idrott då vi skulle åka skridskor (kanske kommer bilder ifrån det senare) och sen en lektion på en halv timme. ibland gillar man eugenia riktigt mycket!
jag: men vadå, slutar vi nu?!
eugenia: ja? vad ska vi annars göra?

men i alla fall, i kväll ska jag antingen vara med klein eller maggan. det kommer nog bli en rulig kväll vem det än blir med. :) och i morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktist. kanske blir det klein, kanske inte ^^ menee nått vill jag i alla fall hitta på. får ta och höra med fantastiska katten miranda vad hon ska göra, måste ju ha våran filmkväll som vi snackat om i typ ett halv år.

hittade ett x antal snygg klädesplagg på asos.com, gillar verkligen deras kläder, skor, etc. såfort man går in på deras sida så vill man ju (nästan) ha allting! men mest av allt vill jag nog ha det här under, eller det är i alla fall några saker jag vill ha där ifrån ^^




hat mot sl

god morgon! jag har haft en sjukt bra morgon. jag vaknade på en gång och allting flöt på som det skulle, men.. sen kommer det jeevla tåget typ 4 minuter för tidigt! så självklart missar jag det, helvete. och nu kommer jag missa en halvtimme av idrotten :/ vi som ska åka skridskor idag. har inte gjort det på år så det kan bli kul, visa upp mina gömda talanger lixom (;

men eftersom att jag måste ta det tåget som går 14 över så kanske jag hinner käka frukost nu. ^^ eller nej förresten, vill inte riskera att missa andra också. får väl börja gå ut nu så att jag inte missar om tåget kommer en kvart för tidigt.. skulle inte förvåna mig. usch, hatar sl ibland.

well.. you know you love me. ciao

ash

en tjej som ser grymt bra ut är ashley tisdale. och som ni nog vet så är hon känd för att medverka i filmen high school musical, och där är hon fabolous (haha). men hon är inte bara en skådespelare utan hon sjunger minsann också! och inte är det dåligt heller.  dom bästa låtarna hittils är nog suddenly, love me for me och he said she said ifrån skivan headstrong. hon är lätt en favorit (:

  

taylor momsen

okej då har den nya nyttiga sofia börjar "verka". till middag åt jag faktist en urgod hemlagad champinjonsoppa som papi gjorde, drack vatten plus att jag sitter och knaprat på en morot just nu (; im in my way to a slimmer sofjo! får se hur det går i morgon bara, och till helgen.och alla andra dagar :| hoppas jag kan motstå frestelserna ^^

hm, läste nyss i en tjejs blogg vid namn elli att Gossip Girl tjejen taylor momsen som spelar jenny spelade även lilla tjejen cindy i Grinchen som mindre. det hade jag aldrig gissat men nu när man tänker efter så är hon sig lik, visst?

image13

nyttig? hell no

jag är sjukt jävla mätt. jag, sophia och anna drog till täby på lunhrasten för att jag skulle köpa nya stumpbyxor (mina går alltid sönder, satans ring och annat krimskrams som har hål i dom) och när vi väl va där så drog vi in på donken. inte så bra gjort, har lovat mig själv så många gånger att inte äta nått mer som är så himla fettigt och onyttigt. det går ju super bra, verkligen..
alltid när man säger att man ska vara nyttigare så tänker man "jag kan äta den här bullen, jag börjar med mitt nya nyttiga liv i morgon i stället" and so on, varje dag tänker man samma sak och tillslut blir det ingenting av det. nej, nu ska det bli ändring på det! från och med nu gott folk så ska jag inte käka nått mer onyttigt, där med basta! eller aa.. det är värt ett försök i alla fall ^^

nu måste jag nog återgå till mitt datakunskaps prov -.-'
ciao så länge!


shooooes

jag skulle sååå inte klaga om jag hade några av dom här underbara skorna i min garderob!

  

Bild: Doo.Ri, Steve Madden, Christian Louboutin, Chloé

im good

åh vad jag känner mig duktig idag. vi slutade egentligen 13.10 meeeen jag stannade kvar med anna och gjorde några äckliga rest uppgifterna jag oturligt nog  glömt bort att göra *woops*
men det blir bara bättre!.. jag va tungen att springa till tåget bara för att konduktören bestämde sig för att åka liite för tidigt. vilket jag ser som helt totalt jätteidiotiskt. mene å andra sidan så kan de ju vara bra med lite mer sånt. springa alltså, eller gå de är också najs.

nu ere top model som gäller (:

"xoxo"

9b

hej, jag saknar 9b

image3


.

1. Är du snygg? - får andra avgöra
2. Är du fet? - jaao
3. Är du smal? - nej
4. Är du en sportfåne? - nej
5. Är du rolig? - ibland får man till det ibland inte
6. Är du sjuk? - naej det tror jag inte
7. Är du feg? - beror på situation
8. Är du törstig? - inte just nu
9. Är du 15 år? - nej
10. Är du rik? - nej
11. Är du fattig? - nej
12. Är du smart? - naah
13. Är du shoppingsugen? - oftast
14. Är du retsugen? - alltid!
15. Är du saknad av någon? - inte speciellt

fyra SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - vad tror du?
4. Skulle du dricka dig full nu? nej


sju KAN.
1. Kan du vifta på öronen? - nej tyvärr
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - njoo
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nej det tror jag inte
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - ? ja
6. Kan dina vänner lita på dig? - det hoppas jag
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - nja, det är snyggt på andra men tror inte att det skulle passa på mig


Fyra ANTINGEN ELLER.
1. Pierca tungan elr näsan? - tungan!
2. Vara seriös eller rolig? - seriös
3. Brinna upp eller drunkna? - brinna upp
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar
1. Tycker du om någon just nu? - ja, tyvärr
2. Sol eller måne? - sol
3. Vinter eller höst? - höst
4. Soligt eller regnigt? - soligt

om MIG.
1. Hur mycket är klockan just nu? - 23.37
2. Fullständigt namn? - sofia kristina sandahl
3. Vart vill du bo? - italien
4. Hur många barn vill du ha? - 3
5. Vill du gifta dig? - jao
6. Är du kär? - jag tror det
7. Favoritårstid? - sommar, en solklar favorit

har du under dom SENASTE 24 TIMMARNA.
1. Kysst någon? - nej
2. Blivit kramad? - japp
3. Känt dig fånig? - ja
4. Saknat någon? - ja
5. Ljugit? - nej

första inlägget

jahopp, då har man alltså skaffat sig en jäkla blogg. varför vet jag inte riktigt, eller jo.. brist på annat -.-' kommer antagligen inte palla skriva så mycket här men ändå, en kul grej lixom.
ja.. mitt namn är sofia sandahl, jag har skilda föräldrar och 3 syskon, vi bor tyvärr i vallentuna. går första året på åva på barn- och fritid. jag går i en hyfsat bra klass och är faktist hyfsar cool tycker ja.
på min fritid är jag nog mest med mina vänner och lyssnar på musik men tvingas dock med att plugga lite då och då *suck*. jag gillar musik som the kooks, the killers, ashley tisdale, (hanson), mariah carey, oasis, the hives, paramore, aa ganska splittrad musiksmak faktist. men ja gillare.

(måste nämna att jag har en väldigt bra vän vid namn max landqvist.)

i alla fall, i kväll har jag vart med alexandra, emma och emmas kusin nicole(?). vi kollade på otroligt braiga serien gossip girl och käkade bj, super gott men man blir så jeevla mätt på en gång bara! haha, alexandra är en av  dom roligaste människorna jag känner, och är just därför min bästavän (:

kleeeein


RSS 2.0