boys gonna buy me drinks.

IM OFF!


should i stay or should i go.

fyfan vilka ofräscha bilder i tidigare inlägg, hah. aja. jag har ingenting kul att dela med mig av förutom att det är skiva nummer två ikväll. djungel och army tema och jag tror att jag kommer vara tråkig och komma som mig själv istället för någon jävla skalbagge, puma eller dylikt. nåväl, ska äckelsduscha. kyss!

godmorgon turturduvor.

här får ni lite godmorgon-bilder på en söt och arg tjej för att hon försov sig,
jag har aldrig sett henne förr.


mitt i en gäsp. försökte härma min gud cimon men han blir så mycket snyggare på bild..
otippat. hon på bilden ser ut som en demon.


nu ska jag försöka välja kläder för jag ser nu att tåget går om en halvtimme och jag ser exaaaakt ut som den anonyma tjejen på trött-bilderna. woops. HEIDO!


här har ni. randoms.


hade min alldeles egna earth hour när barnen slocknat. dock hade jag på tv och datorn. men äsch.


en soet moggiskatt gjorde mig sällskap.


ruggigt glad chey som äntligen får styra en trasig bil!


ja, det är jag som e-type. sluta fråga.

ikväll är en sån kväll då jag äcklas av exakt allt. tur att klockan är kväll och att jag nu ska kolla på scrubs <3<3<3<3<3<3<3<3<3, lyssna på markus krunegård <3<3<3<3<3<3<3<3<3 i pauserna, borsta tänderna och sen förmodligen somna lika snabbt som ni hinner stava till godnatt i era huvuden. kyss!


funderingar.





JAG VILL HA ALLT. MÖSSAN, HALSDUKEN, JACKAN(!!!!!!!), VÄSKAN, ALLT.



jag vill göra något, och det första som dök upp i huvudet var att färga håret. exakt som denna fina emma på bilderna. klippningen är också fin som få men jag vågar inte kapa mer än jag redan gjort. men sådär otroligt bländande blont är fint. skulle mer än gärna vilja ha hennes randiga jacka/kappa på andra bilden också. den är underbar. och sen hennes ögonbryn. herregud, jag tror att jag vill vara kvinnan.


j'attends.

för att inte avslöja för mycket om mitt liv så skulle jag bara vilja säga att jag gillar att ta promenader med fina vänner, ligga som en liten flicka i sängen och dingla med fötterna samtidgt som jag lyssna på hocus pocus och inte förstår ett skit, äta riskakor tills jag spyr, täcka golvet med kläder, utöva mina kunskaper i sminkning tills jag ser ut som en kvinna som borde stå i ett gatuhörn med kort kjol och försöka få torskarna att vilja ta med mig hem
(eller åtminstonde till närmaste hotell), drömma om påhittade män, jag gillar också att ljuga för mig själv så mycket och så intensivt att jag tillslut tror på det.



fast ändå inte. jag överdriver ganska mycket.


förstår ingenting, men det låter så förbannat vackert.


TOFFEL SÖKES.


jag ser ut som en luffare och det här är min snygga bebis.


det här är vi för ganska länge sen. snygga som bara den.
kvällen igår var praaaaaa, jag var e-type och emmisen var magnus uggla. träffade några exeptionellt(är det ens ett ord?) sköna och trevliga människor och kom hem vid fyra. är nu hemma hos alexandra, vi pumpar the king kw. vi ska snart till kårstas djupaste djunglar och kolla på när emma axh ska vara fett seriös och fixar sina naglar till hennes skiva på onsdag. ska leta efter lite glass hemma hos familjen klein först, sen så! kyss.


poetiskt i sig.

alexandra ska ta tåget till mig och det tar bara några sekunder att gå hit från stationen..

a: vill ha dipp och chips mmmmmmm men möter du mig då :)<3
s: assååååå vad är det med dig och inte kunna gå två minuter själv?!?!?!?!?! haha det är sjukt
a: men vafan det är ju kul att se dig stå där vid stationen och vinden blåser i ditt hår
s: jag kommer ha uppsatt och peka finger åt dig. poetiskt.






ps. jag är beroende av hudkräm.


det är helt sjukt vad jag älskar dom.


det är ju trots allt söndag.

jag trodde att det skulle vara jobbigt. att jag skulle sitta hemma och gråta till this years love, men det gjorde jag inte. det är en lättnad att veta att det var rätt. så rätt. för jag vet inte hur jag hade handskas med det. hade jag vart så bra jag kan vara eller hade jag låtit bristerna tagit över? hade jag sårat honom? hade jag gjort honom illa? jag tänker inte söka efter kärlek något mer. man kan inte mana fram kärlek. det kommer när det kommer. jag har hela livet på mig att falla, leta efter trasiga själar och laga min egen. men att veta att det kanske kunde vart bra. det är väl det som rör mig i ryggen. hade jag kanske vart lycklig nu? hade jag fått känna den där känslan igen? det är något jag aldrig kommer att få veta. men man kan inte veta allt, ibland får man chansa, ta risker och ibland förlorar man.
ja, jag förlorar ibland. det spelar ingen roll vem man är.
man kan inte alltid få allt.


-ohstefanie.devote.se


sova uuuuuuuuuut!

igår.. ja. igår. fick nått ryck så sebastian, alexandra och jag åkte till mcdonalds, åt glass, dunkade backstreet boys, lejonkungen, pocahontas och rickey martin, högt. påvägen hem fick vi soppatorsk i täby kyrkby, en kompis kom och fick dra oss hela vägen till sebastian (det tog bara en kvart och man fick ca femtio wiplash(???)skador på kuppen, niiice). sen var det problemet med att parkera med en bil som inte direkt funkar.. dom puttade på och jag satt i och styrde. kom hem viiiid, hm.. tre, halv fyra kanske.

vaknade för en halvtimme sen och ikväll ska jag på en skiva jag inte ens vet vad jag ska vara utklädd till. BRA PLANERAT! bra. kyss.


spänd lina.

gjorde nyss ett körkortstest och fick endast sex fel av femton frågor, körkortet är nästintill mitt! summering av kvällens rabalder kommer i morgon för nu tror jag att jag ska sova. pappa och suss är inte hemma än men dom rullar nog in senare fulla som kastruller. KYSS&GODNATT!

i die.

nattade barnen för ca två timmar sen, har inte gjort ett jotta sen dess. om en timme kommer föräldrarna hem och då kommer en taxijävel och kör hem mig då både mamma och pappa är ute och slirar ikväll. sen vill jag göra något. spelar i princip ingen roll vad det är, vill bara inte vara hemma en kväll till.


drive until you loose the road.

nuuuuuuuu är jag klar och ska KUTA till tåget för att hinna med, sen buss och sen vips är jag framme i sollentuna och ska vara barnvakt fram tills evla. efter det är det fritt fram att hitta på något! show your buts. KYSS!

en sådan klassiker som aldrig dör.


jag har dammsugit och plockat och städat och dylikt i typ två/tre timmar nu. det är otroligt vad man kan hitta när man samlar ork till att städa HELA rummet, jag fann mig smycken som jag fick när jag fyllde år som jag aldrig använt. it's like finding(?) gold. jag är helt slut. nu har jag gjort mig förtjänt av ett stoooort jädrans glas cola. mmmm.


I COULD MAKE YOU SATISFIED IN EVERYTHING YOU DO.


poesi.

sometimes with one i love i fill myself with rage for fear i
 effuse unreturn'd love,
but now i think there is no unreturn'd love, the pay is
 certain one way or another,
(i loved a certain person ardently and my love was not
 return'd,
yet out of that i have written these songs.)



- "sometimes with one i love" by walt whitman


SNÄLLA MÄNNISKOR, MÄRKER NI HUR TRÅKIGT JAG HAR? LEEEEK MEEEEED MIIIIIIG!!!

hade nyss en tävling med och mot mig själv som gick ut på att jag skulle hinna till köket, fylla på mitt cola glas och sen tillbaks till mitt rum innan datan hann räkna ner från tio. jag förlorade och spillde som fan ute i köket, men man måste offra sig för lite mer spänning i vardagen.

allt är en tävling.

DET VAR INTE FÖRENS JAG NÄSTAN GLÖMDE DIG TILLS JAG BÖRJADE MINNAS DIG IGEN.



jag är oberäknelig.

ikväll är en sådan kväll som jag saknar att ligga nära så hemskt mycket. deppigaste dagen någonsin var det ja. men det spelar ingen roll hur många killar som pussar på ens nästipp och frågar om ens telefonnummer för jag vill inte ha någon. man kan nästan tro att jag har blivit asexuell. fast det handlar inte om det, det handlar om att det bara är vissa få som kan få mig att känna så.


- michaela forni.


från leksaksmuseet. smyger lite.


några jordgubbar, skiv-snack, jamakansk(vaaa?)te, tegen&sara AND IM GONE!
ikväll ska det mysas, förhoppningsvis.


jennys födelsedagsdag.



våra presenter till jenny, nått litet bara.






tal dags.


antingen så gråter hon över att talet var så fint eller för att hennes snus är slut. oklart.


har hört att det är inne att ha en klumphand och ett stort respektive litet öga.



snyggklänningen på sista bilden.
nu orkar jag inte mer. ska äta något sen repa. kyss!


jag har hittat hem.


han är överallt.




nu är det dags för markus, min markus, att gästa hos mauro & pluras kök i tv åtta.


justnu.


tjillning i saras småstickiga stora färgglada tröja.
fick något konstigt MEN(!!!) ack så snyggt veck i pannan som ni måste gilla.
ser lite smått retarded ut också. LIKE!


I REMEMBER HOW WE MET, BUT YOUR NAME I FORGET.




tegen and sara, joshua radin, lisa miskovsky, hocus pocus osv.

jag älskar att när ett relativt långt telefonsamtal med alexandra resulterar i att jag blir förkyld. men bara sålänge jag pratar med henne för direkt efter jag la på gick det över. det är konstigt, men sant. nu ska jag gå och äta våfflor, kyss!

mr. james dean.

idag när jag vaknade hade jag världens jävla sug efter kalaspuffar, självklart hade vi det inte hemma. sen bar det av mot leksaksmuseet (jag och emma försvann mest in bland dom gamla leksakerna och smygåt digestivechoklad och spelade supermario på ett gammalt nintendo istället för att lyssna på den uråldriga gubben som prata om hans otroligt fina museum för oss. det var rätt kul.) och sen efter det kulturhuset! kulkul.

BANG.


jag har ett problem: jag bloggar för mycket, och om ibland otroligt onödiga saker. hm.
scrubs. nu. sova. sen.

the xx, the xx, THE XX!! ni är avis va?

Joel | säger (22:43):
ja jag pratar med elin nu som är på turné med the xx i usa at the moment
sofia sandahl. säger (22:43):
NEHE?!
varför?
Joel | säger (22:43):
för att hon sjunger i JJ och dom är på turné tillsammans i usa
sofia sandahl. säger (22:44):
men jag lackar
be henne om en autograf till mig
hehehe
Joel | säger (22:45):
haha
sofia sandahl. säger (22:45):
jag önskar jag skojade med dig
men det gör jag inte
du måste be henne om det
Joel | säger (22:46):
hahaha
sofia sandahl. säger (22:46):
seså, gör det nu
annars glömmer du
Joel | säger (22:46):
hon har säkert nån accesoar från dom när hon kommer hem som jag kan få och ge till dig
sofia sandahl. säger (22:47):
ja!


jag dör. avlider sakta men säkert. försöker hålla mig vid liv. jag vill skrika "HALLÅ VÄRLDEN, DENNA KVÄLL ÄR EN BRA KVÄLL. JAG ÄR LYCKLIG FÖR STUNDEN!" typ. fast ändå inte.


smileykåta-joel rekommenderar, jag gillar.


man blir så förbannat sårbar och töntig efter ett avsnitt greys.

"skulle jag stanna skulle han krossa mig, medvetet eller inte. han indikerade det till och med själv. skulle jag gå skulle det krossa mig, bara i sig. men då var det i varje fall inte han som krossade mig. så jag gick."

-ohstefanie.devote.se

åhnej.

imorgon ska vi på leksaksmuseeum och vi skulle antingen ta med oss matsäck eller pengar. kom nyss på att jag inte har något av det. pappa sover hos suss så han kan verker köpa mat eller ge mig pengar. kul.

imorgon förblir jag en hungrig tjej. nu är det snart greys. hej.

john mayer, my love.

how come the only way to know how high you get me
is to see how far i fall
god only knows how much i'd love you if you let me
but i can't break through at all.

it's a heartbreak..

i don't care if we don't sleep at all tonight
let's just fix this whole thing now
i swear to god we're gonna get it right
if you lay your weapon down
red wine and ambien
you're talking shit again, it's heartbreak warfare
good to know it's all a game
disappointment has a name, it's heartbreak, heartbreak.

it's heartbreak warfare.
it's heartbreak warfare.

vart är du? har du kommit hem? varför hör du inte av dig?


how do you like your eggs in the morning?

hemma från skolan halv fem, åt något, somnade, hade planerna att gymma men i och med att jag vaknade nyss ställs det nog in. kul. tror jag ska laga mig lite middag, och med lagar menar jag värma på lite mat vi åt igår. jag är inte på humör för något så bilderna från helgen får vänta äääända tills imorgon.


en liten teaser för vad som väntar er imorgon. bildmässigt alltså.





idag var det aaandra dagen i skolan på en månad, och jag överlevde! mot alla odds. vi hade gympa och det var döjobbigt för jag är inte lika stark i mina armar som alla andra är, på alla stationer med övningar så visade det sig på en tabell vi kollade på att jag var "svag" på allt. jag är å andra sidan inte förvånad. sen satt vi på teater i två timmar, skolteater. den var faktiskt överraskande bra och rolig. sen åkte jag till sollentuna och var barnvakt åt två små extremt söta änglalika barn. nu ska jag prövar kläder tills imorgon och sen kanske jag funderar på att sova. eller nått. fundrar lite på vart pappa håller hus också, hmmmmmm..

har jag sagt att christine äger? matthew är min.
scrubs är också bäst. J-D är min. hejdå.


älskade retrohus.









allt detta äger rum i en gammal bensinstation. awesome.
det här är nog mitt favorithus.


tjejsnack.

jenny ahlfors säger:
undra om man ska sno åt sig en jäkel
och med en jäkel menar jag ett glas, inte en flaska
mm.. afrikansk fot
sofia sandahl. säger:
haha
åååh fett gott med afrikansk fot
jenny ahlfors säger:
låter så jävla äckligt hahaha
sofia sandahl. säger:
haha usch
ja
jenny ahlfors säger:
tänk dig en redig infödingsfossing
sofia sandahl. säger:
som bara flyter omkring i boxen
jenny ahlfors säger:
uuuh.....
mumsfilibabba
sofia sandahl. säger:
massa tånaglar osv
jenny ahlfors säger:
SLUTAAAA JAG DRICKER !!!! USCH HAHAAH
sofia sandahl. säger:
fotvårtor, fotsvett och FOTSVAMP
tänk så
jenny ahlfors säger:
jag blockarej
svär brushan
sofia sandahl. säger:
det äre värt
jenny ahlfors säger:
:@


UPPTÄCKT!


jag kanske är den senaste personen på denna planet som lägger märke till detta men dom HAR faktiskt ändrat colaflaskorna. och inte snyggt. felkonstruerade midget flaskor som ingen vill ha. typ.


here you go mirandha park.

fredag

mirandhas fina tal till jenny.
jag älskar "och jag tycker.. att.. ja det här ganska underbart.. att vi kan sitta här"


jennys "tack-för-talet"-tal, sen förstör jag.

lördag.


söndag.
en relativt värdelös video. men whatever.


har även fått bilderna från helgen av jenny sååååå that's what's up.


efterlysning:

MONA, VART HÅLLER DU HUS?!?!?! LEVER DU???


update. hon lever.

också var det helgen. varnar för långt inlägg.

fredagen. rep och sen hem till inte så lilla längre jenny där släktigar var och det åts och åts och åts. min kärlek till smörgåstårta är enorm. E-N-O-R-M. jag lever, andas och drömmer smörgåstårta. illa. sen efter lite skålningar och liknande så tog vi vårt pickåpack och åkte i till stan, satte oss på järnet och njöt av varandras sällskap med några glas vin. sen tog vi sista tåget hem, jag och mirandha åt smörgåstårta så fort vi kom innanför dörren.................. och sen somnade vi. måste vara pigga&krya tills födelsedagsfesten!



hannes har en tendens att lufta kroppen lite under repets gång. lite obehagligt.



lördagen. jenny vaknade vid nio, hoppade in i duschen och sen vet jag inte vad hon gjorde för jag somnade om. hon är så hurtig och tar tag i saker på en gång den där tjejen. jag och mirandha gick upp vid tolv tror jag. jag var tvungen att ta en tripp hem för att hämta kläder och sånt, när jag åter igen vid fyra tiden kom hem till jenny var båda tjejerna klara. håret var fixat, sminket var på och kläderna var valda sen dagar tillbaka. själv hade jag fortfarande på mig gårdagens smink, oduschad, sunkigt klädd, visste inte vad jag skulle ha på mig, hur jag skulle vara sminkad, hur jag skulle ha håret, vad jag skulle ha på mig och luktade med all säkerhet inte så gott.

efter några taggade timmar i lokalen för ballongblåsning förberedelser så började folk rulla in och kvällen var mer än rolig och trevlig och spårad! otippade saker hände och jag nöjd. det jobbigaste var väl när man vid tre tiden skulle stå och skura ett smutsigt golv osv, men vad gör man inte för en artonåring! vi somnade på direkten när vi kom hem. bra.


enmannadisco.



(jag gillar mina nya solglasögon.)
videosarna tar längre tid än väntat, återkommer imorgon.


and if i liked rejections i'd audition, and if i didn't love you, you would know.




så, nu ska jag styra upp hela projektet med bilder OCH videosar från helgens rabalder.
stay tuned. (ööh stavning?)


dead and gone.

en summering av helgen är ett senare projekt. nu ska jag ta mig ett glas saft, rättare sagt jordgubbssaft, och sen åka till knivsta och fika alldeles för mycket, pussa på mina kusiner, åka till valentina och äta och sen ner på ytterligare ett underbart rep. tror det kommer surras om gårdagen ganska mycket, skvaller och skitsnack. love. sen däckar jag dirr.

fint väder. nej. nej. nej. NEJ! så en seg tjej säger hejdå.

on FFFFFFIIIIIIIRRREEEEEEEEE!

fullt upp. nu ska jag duscha, sen förhoppningsvis göra en hemlis fram tills halv fyra då det är rep fram tills sex, sen kommer mirandha så vi ska göra klart jennys present där på nova, sen vid sju ska vi hem till födelsedagsbarnet och fira! sen ska vi till gamla stan. det kommer bli en mysig dag/kväll. OCH SEN I MORGON SMÄLLER DET!


jenny säger att mirandha kan få låna hennes badassssssss legg från back in the days.
tjaa, varför inte!

ni är guld värda.


så där satt vi och klippte och tejpade och knåpade och trixade och fixade med finfina bilder osv. jag var uppe i varv när det började närma sig stunden då hon skulle kliva innanför skoldörrarna. vi hoppade fram och gjorde ifrån oss ett litet läte för att överraska henne, kramades, sa grattis och sen visade vi henne våran kreation!


hon var lite ivrig och ville absolut inte stå stilla så bilderna blev som dom blev.
MEN GRATTIS ÄNNU EN GÅNG RARING!


godnatt.



GRATTIS MITT ÄLSKADE, ÄLSKADE GOSSEBARN!


(har lagt upp bilden förut men du är så snygg så den kommer upp igen)
du är mer än bra. grattis! big looooooooooooovelovelovelove.


smakprov från min guldgruva.









jag har gått och funnit mig en ny älskling (blogg) med finfinfinfina bilder osv.
jag kunde inte gilla det mer.


bara för att..


..hon är snygg som kines.


tjugoettnollnoll.kanalsex.snyggt.


jag dog och hamnade i mackhimlen.

idag var det sista dagen på praktiken. bajs. jag fick ett påskägg fullt med godis av dom, cute! lite sorligt att det redan är slut, men dom sa att jag kanske skulle kunna komma på sommaren och vara vikarie. YES PLEASE! min data höll på att glida ner på golvet från min säng för ett tag sen, mina ursnabba reflexer var på plats och jag räddade den från smällen. men jag har ingen kontroll över min egen styrka då jag råkade smacka till den rätt hårt (tydligen) så den stängdes av. då snackar vi stark tjej! trodde den skulle bli trasig och inte kunna starta men ickesanicke!

jag ska sova i nån timme nu, kysshej.

ps. jag hade rätt.

alexandra ville ha guacadejt&greys. men båda var för lata för att åka till varandra så vi sköt upp det. lika bra. nu ska jag ringa henne och gnälla lite. *smack*

same old story.

dagen har varit praaaa! fick i mig en hel del onyttigheter på praktiken och jag mår dåligt av att bara tänka på det. sen fixade vi ihop våran prelle till den där jenny så det är phääätt soft! i helgen är jag jenny&mirandhas.


LYKKELI!
PUSS!


slut, you can't hide from me bitch.

barnbarnbarnbarnbarnbarn. hela dagen. först på praktiken åttanollnoll - femtontrettio och sen direkt till sollentuna och vara barnvakt sextontrettio - tjugotrettio. awesome! vilken kämpe jag är! och om jag är värd all fika det kommer bjudas på imorgon då en av fröknarna fyller år, OM jag är värd det!! sen ska jag till stan med den där mira. eller jag ska åka dit själv och möta upp billiga tjejen (skoja) där. vi ska göra/köpa hemliga saker för en viss galen tjej som fyller år på fredag, hmmm undra vem det är................ nåväl, sen ska jag hem och sova. typ. eller en alexandra kommer säkert vilja ha guacccccadejt&greys om jag känner henne rätt. men vi får se!

christine är bäst. hejdå!


lite bilder behövs.



en fredag med två fina.



spetsad chai och mintchoklad. mmmm.


jag vill ha..

  • svarta hunter stövlar
  • en poesi/diktbok
  • stora fina ringar
  • pengar
  • en ny mobil
  • cola light, massor
  • en röd rubinring
  • influence av mary-kate och ashley olsen
  • pengar
  • en ny dator
  • nya kläder
  • nytt hår
  • ..och mycket, mycket mer.

poesi.

"whoever you are, i fear you are walking the walks of
   dreams,
i fear these supposed realities are to melt from under your
   feet and hands,
even now your features, joys, speech, house, trade, manners,
   troubles, follies, costume, crimes, dissipate away from you,
your true soul and body appear before me,
they stand forth out of affairs, out of commerce, shops,
   work, farms, clothes, the house, buying, selling, eating,
   drinking, suffering, dying.

whoever you are, now i place my hand upon you, that you
   be my poem,
i whisper with my lips close to your ear,
i have loved many women and men, but i love none better
   than you.

o i have been dilatory and dumb,
i should have made my way straight to you long ago, 
i should have blabb'd nothing but you, i should have chanted
   nothing but you."



- ett utdrag ur "to you" av walt whitman.


nu:


en underbar favorit.
jag är beredd att bli lika kär i noah som jag vart i edward. så jag ska koka mig lite mer te och sen fortsätta ligga i fosterställning i sängen och kolla på filmer som handlar om lyckliga människor och deras kärlekshistorier. jag har några att plöja igenom. bra. tja!


det är en saga i sig att vi funnit varann.


jag vill också åka in på psyksjukhus och förälska mig i den mystiska/skumma/snygga mctasty som inte pratar med någon. spela piano för honom tills han är lika förälskad i mig. rymma hand i hand, äta taco vid mitt bästa tacostånd, beställa en guiness(?) på en irlänsk pub, gå till stranden och sen sitta på en brygga och vänta på den vackra soluppgången. det vill jag.

mest av allt älskade jag att dom spelade lisa ekdahl - vem vet i filmen.


i was aiming for the sky.

jag är hemma. men jag har tråkigt, jag är (ibland) känslokall och jag är tom.
freakin' awesome. sen ska jag på rep. hejdå.

nackspärr. najs.

trots att kvällen innehöll alla möjliga saker som snuskiga tankar, sköna planer för en skön sommarkväll,  misslyckad utgång som resulterade i tre djupfrysta tjejer som vände hem till jenny igen när tåget inte kom, hembränd olivolja och spetsad chai. SÅ var det en bra kväll!

jag vaknade med nackspärr och nu är det life of ryan på tv. frukost/lunch. nu.


ytterligare en fin stund i mitt liv.

ikväll ska jag befinna mig i lindholmens djupaste djunglar, sitta på en fin flickas rum, ett glas vin (alternativt fler glas vin), filosofera om livets mening och dylikt med ytterligare en fin vän, planera sommaren, prata strunt/allvar/deep/skvaller/skit/allt. och sen påvägen hem sätter jag ner fötterna på jorden igen.







ps. jag pratar självklart om jennyochmirandha.

you got me hypnotized.

dagen har varit bra, hade bara fyra jäkla kids på praktiken så det var mer än tjill. sen fick jag stressa till repet och nu ska jag snart till mamma och äta god middag då sara och sebb kommit hem. kan bli mysigt. har precis bytt om ifall att det blir så att jag drar ut på äventyr ikväll. nu ska jag lyssna på sexlåten en sista gång och sen halvspringa till bussen.

ÄR ASPEPP PÅ NÄSTA LÖRDAG!! kyss.

and im gonna tell everybody.



antingen så börjar jag bli sjuk eller så är jag bara en jääävligt trött människa. jag somnade i tre timmar tidigare idag och skulle lika gärna kunnat sova längre om inte pappa väckt mig med mat. känner mig bara allmänt hängig, tom och trött. bra kombo! imorgon får jag sovmorgon. det förtjänar jag. förmodligen blir det en film nu, veronika decides to die kanske, eller the notebook.

ring upp, ring upp, hör av dig, hör av dig. kyss!


hej trey.


nu har även han hittat sin plats i min musiklista, mitt liv. bra.


go outside, talk for a while. and then we... kiss.




kärlek. besatthet. fint. like. bomb.


so what's the problem?

igår: alexandra kom, vi gick ner till ica och shoppade, hade terapi, kollade på greys, sa hejdå.

idag: vaknade med tuppen,06:30 rättare sagt, åkte till praktiken, hade det bra, jag är bra visade det sig, gick tidigare, lagade en tand, aj, jag hatar sprutor, aj, aj, aj, klar, försökte ta ut pengar, gick inte, åkte hem, fortfarande bedövad i munnen. AWESOME!

får inte äta på en timme. eller.. jag får men bör inte. pappa och suss kommer hem om en timme. okej, hejdå.

miley&liam.





teen vogue.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3



jag bara älskar, ÄLSKAR, när pappa ringer och säger att det snöade på mallis i morse. HAH! fail. imorgon kommer dom hem och jag är så ivrig med att se vad han kan ha lyckats roffa åt sig åt mig. han kommer nog bli mindre glad när han ser att jag dödat hans blommor..... oops.

sitter och dunkidunkar röyksopp, ska nu laga middag. kyss!


emmy the great.


(ful video)

en ny favorit.


shakiiiira shakiiiiiiiira.

jag bara älskar att vakna för tidigt, råka stänga av väckarklockan, somna om och sen vakna tio minuter innan bussen går. jag må ha vart ofräch men jag hann minsann! dagen har varit bra och jag gillar dem jag praktiserar hos, big time! skulle tränat med alexandra vid tre men det sket sig, bevisligen. tror vi ska dra ner sen istället. hon ska komma hit och äta vitlöksbröd också. awesooome.

intressant fakta, yes! kyss!

oscars. favoriter.



posh24


jag blundar. jag tänker: nu detonerar bomben. ingenting kan någonsin vara mer fulländat än det här.



när man får oväntat besök..

min mobil ringer..

jag: hallloooo
alexandra: vad gör du?
jag: jag kollar på tv, vad gör du?
alexandra: är du hemma?
jag: yes
alexandra: är du ensam?
jag: ja det är jag
alexandra: ljuger du för mig?
jag: men haha nej
alexandra: vill du ha sällskap?
jag: vart är du?
alexandra: påväg hem till dig, ses snart!




love.


för att jag klippte mig igår och sen gick på bio.


kort och tunnt, precis som jag inte gillar det!


mittenbilden är en typiskt miranda-bild.
för det mesta suddigt.




det kanske inte syns men vi satt rätt högt upp.

va, vadå min kamera är visst bra och
det här är inte alls värdelösa suddiga bilder?


WATCHA SAY.



he's drinking again.

jag har dammsugit,
jag har dammat,
jag har diskat,
jag har torkat,
jag har inte satt på en tvätt för jag vet inte hur man gör
och jag har inte satt på diskamakinen för jag vet inte hur man gör,
men jag har fixat och donat,
jag har bytt sänglakan,
jag har tänt ljus,
jag har gjort min älskade jävla sallad
och NU SKA JAG NJUTA!


any word about karl?

men jag hatar när jag övertalar mig själv att jag måste förtjäna min frukost/lunch/middag och städa HELA lägenheten innan jag får krubb i magen. är vrålhungrig. fast nu är det dh repris så jag får en paus, ingen mat, men paus får jag. bra.


hörde jag någon säga sova uuuuuuut?!

TROR BESTÄMMT DET! vaknade för en halvtimme sen och det var endast för att mamma ringde, annars kunde jag sovit längre. skööön-T. håller på att dö av hunger så i better eat something, den färdiga cesarsalladen lockar nått så otroligt. kyss!

just chilling with my finger in my mouth, yeah.

jag har inte haft någon tid aaaaaalls att sitta vid denna burk idag. först klippte jag mig som sagt, och fastän jag tycker att det vart kort så är det fint. det ser friskt ut. LIKE! sen åkte jag och mamma till skärholmen och rotade i lite affärer. fick med mig en finfinfinfinfin mössa som jag har på mig just nu, ett par k00la solbrillor och två otroligt sköna och färgglada koftor från topshop-rean, YES! vi kollade även på min nya älskling(mobil) och kom gemensamt (inte) överrens om att vi ska köpa den när mitt abonemang med min nuvarande skrothög gått ut. smart.

sen fick jag stressa hem som satan för att hinna med det beräknade tåget madde, mirandha och jempan, mina bebisar, skulle ta in mot the city. alice i underlandet kallade på oss, dock inte i 3D men det ska jag se med mamma och gänget later. den var hur som helst brabrabra! se den. jag var trött, nu jag hyper.

nu måste jag rusa, KYSS!

there you have it.. satansunge.

e säger (00:52):
men vafan fia!?
vart är jag i din blogg?
folk ska ju tro att jag har en stor del i ditt liv
sofia sandahl. säger (00:52):
suck..
vänta då
e säger (00:53):
vänta? tror du inte jag har bättre saker för mig?
jag har typ ett liv..
nånstans
sofia sandahl. säger (00:53):
jag vet att du inte har bättre saker för dig.


jag har en vän som är bra i köket.

jag är ruggigt imponerad över vår middag! även fast jag endast mosade avokados, skärde lite fetaost och dukade och lät alexandra göra resten. det kanske inte vart den idyllilska(är det ens ett ord?) 3rättarn men ack vad mätt och belåten jag var efteråt. just nu sitter vi bara tjillar lite, vet inte när hon ska hem men jag hoppas det är snart.................... skoja. he he. imorgon ska jag upp halv tolv, mamma hämtar och sen åker vi till midsommarkransen och klipper mig. ska kapa en stor del av mitt hår och vi får se om jag kommer ut levande. hjälp.

EFTER(!!!!!!!) ska vi kolla på en ny älskling(mobil) till mig för den jag har just nu är inte så bra. den är fin med sin rosa yta men insidan är dessvärre inte lika najs som förr.. tråkigt nog. jag är relativt sugen på antingen en blackberry bold, my love, eller iphone. tufft val. to be continued..





ps. imorgon kommer min bebis hem! ska det firas må tro?.. kanske!

godnatt

klockan var ställ på 11:00 och då var det gymdags. paparazzin var på plats och tog en finfin bild, tack! var inte där så länge men ändå. är trött som fasen så funderar på att sova nån timme, för sen kommer alexandra och vi ska äta en romantisk trerätters middag. sen får vi se.....

cute.


jenny har lite för mycket fritid där uppe i bergen så hon har börjat sticka.
kommer dock inte ihåg om det skulle bli en mössa eller halsduk..


"ja har gjort en ariel till dig av cenit lera :) känn dig hedrad"
i do. i do. i do. I DO! gullis!


säg mig..

NÄR KOMMER NEW MOON UT PÅ DVD?!?!
måste veta.


igår.

innan hade jag tråkigt.


sen kom två bebisar.



aa jag vet, hon är fin!

min kamera är inte så bra ibland.


gullhabbe
är det kärlek i blicken? jag tror bestämt det!


ps.

vill ha hem jenny, helst nu. pronto.


en klyftig rubrik.

jag har inte rört mig en milimeter utanför dörren idag. jag är hungrig och trött och sliten som fan i mannen i husets flanellskjorta. kan någon laga middag åt mig eller? pappa är borta så jag måste klara mig all by myself. sitter och knaprar i mig finost (för det är det enda jag hittade som jag inte behövde tillaga i kylen), dricker chai-te och en cola jag hade förlänge i frysen så den är is.

det är uptown girls på trean så jag tror jag överlever kvällen mot alla odds.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!


m for mayer.

jag mår exakt som jag förtjänat efter en kväll på tegel. autch. men det var kul, träffade mååånga många många människor man inte träffat på år. när jag staplade upp för trappan och in genom dörren så ska pappa och suss upp, för just nu är dom antingen på planet till mallis (tror det var mallis..) eller så är dom framme. inte alls avundsjuk. jag hatar dock när jag vaknat så mycke tidigare än jag vill, inte många timmar sömn med andra ord. fuck. det är en sån här dag jag behöver cola light som mest och det är en sån här dag john, min john, kommer sjunga kärlekssånger till mig hela dagen.

jenny trillar i barnbacken för att få kontakt med en snygg kille. bra jenny.

alexandra är här, snart kommer emmis. vi taggar till med:


kvällen kommer bli awesome. men nu börjar det bli lite panik! sitter fortfarande med fettigt hår, smutsiga mjukisbyxor, brillor och luktar svett. måste duscha, fixa håret, sminka mig OCH välja en smoken hottttttttt outfit. det är mycket nu.


hej robert.

robert säger (17:02):
sofia kom ring
robert säger (17:03):
sofia du e sexig
alexandra säger (17:03):
heheheh hon säger tack
robert säger (17:04):
hon var sexig när jag tittade på henne på fritids när jag gåt i 4an eller i 3an när jag gåt samma som henne
alexandra säger (17:05):
hahah
fett kul??
robert säger (17:06):
jag e röd nu
alexandra säger (17:06):
nej då du är grön
robert säger (17:06):
gör ni? jag tänker på sofia mycketvill ha henne
alexandra säger (17:07):
kan du beskriva sofia hur hon ser ut
robert säger (17:08):
jo hon ser ut som en ros i håret sen långt hår lite typ. sen liknar jossan och dighahaha


hello.

somnade kanske lite för sent igår, men det var kul. vaknade av ett "brööl" sms av alexandra och kollar nu på ellen degeneres. vill ha henne som min vän! idag tror jag kommer bli en bra dag.


sånt här får mig att le.

http://say.expressivo.com/P1SuCmAR
tack david.


långa nätter.

mörker. det är bara ett litet ljus i hörnet som lyser sitt svaga sken genom rummet. jag står framför spegeln, naken och blek, betraktar mig själv. uppifrån och ner, nerifrån och upp. ansiktet är svart från mascaran som runnit nån timme tidigare. ser jag verkligen ut sådär? förstora lår, förstora vader, förstora öron, förstora armar, förstor näsa, det ända som är litet är mina bröst. jag hatar inte mig själv, jag vill bara inte se ut så här. det ända fina jag ser är det hjärtformade halsbandet jag fått av en tidigare kärlek.

jag tar ett stadigt grepp om mitt påfyllda saftglas och tänker "det kunde lika gärna varit vin".

sånt här gör mig ledsen och får mig att vilja förändra allt som har med mig att göra.

eddie | after these rainy days the sun will shine säger (23:24):
det va lite random... ska jag va helt ärlig så trodde jag aldrig att du va en person man kunde prata sånt med
sofia sandahl. säger (23:24):
men haha
varför tror folk att jag är så hjärtlös och kall?
bitchig har jag också hört
raka motsatsen till vad jag är, om man frågar mig
eddie | after these rainy days the sun will shine säger (23:25):
jag har också alltid haft den bilden
sofia sandahl. säger (23:25):
men varför?
utstrålar jag monster?
eddie | after these rainy days the sun will shine säger (23:25):
nej men lite bitchig och känslokall


david rekommenderar -jag gillar.


starkt.


SHOW MUST GO ON.


jag kan inte andas.

det där tog död på mig.
och du vet om det.


somewear.








ge mig. ALLT.


min kväll, femman is my love.


+ kanske alexandra, guacca och natchos.
fint.


EN FANTASTISKT FIN DOFT.


hej.


en jättetöntlåt som jag självklart ska falla pladask för.

älskar (alternativt: hatar) förövrigt när man vaknar av ett BOOOOOOOM!!!! som får vilken död människa som helst att vakna för att dom håller på att spränga och grejja vid tåget. killkillkill. jag vill inte vakna vid nio, somna om och sen vakna igen av samma BOOOOOOOM!!!! en äckliga timme senare.


like.


lovie.

älskar när min gullesnuttisälsklingsbebis till lillebror går ner till ica och sen kommer in i mitt rum med en flaska cola light till mig<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

nu:


två avsnitt + mat + levande ljus. like.


jag ska klättra upp igen.

täby trippen vart lyckad! eller ja, jag fann inte det jag ville ha som mest så det sög ju, men på dit vägen träffade jag på miss park och väl där träffade jag emma och anna! fick med mig två fina tröjor också. jag är nöjd. ska försöka hitta mat som jag kan hugga in i nu, kyss!

salem al fakir - astronaut.

hittills har jag inte gjort ett skit av dagen, bara att jag är äcklig nyduschad. ska snart till täby och inhandla lite stuff. dock inte allt för mycket då jag måste ha pengar till onsdag då alexandra vill ha med mig till tegel! kan bli kul. nåväl, ska sminka mig och sen gooooooooo! kyss.


jag tror på oss.


borta.


RSS 2.0