är det nu det är nyår eller?

igår tvingade jag migsjälv till sömns. har aldrig hänt förut men nu fick jag panik så jag verkligen t v i n g a d e mig själv. helt otroligt. aja, vaknade av att min mobil ringde. bästa vän c stog det på rutan. ganska bra att väckas nu för jag vet inte när jag hade vaknat annars. klockan fjorton fyrtiofyra går tåget som jag ska med elin mot sollentuna. sen så ska vi hemmåt igen och fixa oss för tills alla kommer.

ehm panik, MIN KLÄNNING HAR INTE KOMMIT ÄN! fanfanfan. får ta och leta upp nått hos mamma. faaaaaaaan. jag vet inte vad jag ska ha för skor, jag vet inte hur jag ska ha håret och jag vet inte vad för klänning jag ska ha. känns helt ok eller? hm, aja. ska in i duschen nu så kyss.

och jag älskar min bästa vän.

nu har alla sexymotherfuckers gått hem efter en helmysig kväll. det började med att alexandra kom hit, och efter mycket velande fram och tillbaks om pizza så kom mamma och hämtade oss. där kollade vi på lite kläder som man kanske kan ha i morgon. (om inte min klänning hinner komma). sen så när vi ätit så fick vi åkfärd till bb där vi mötte linus, martin och alexander. knallade hem till mig och såg the happening och myste lite allmänt bara. sen var det dags för alexandra att gå hem så då sa man hejhej till den godbiten och hej klädpoker med filmer. men det avslutades när en viss alexander var tvungen att ta av sig något. och jajuste, ett visst ljushuvud åkte på en sak inne så att min granne kom upp och sa att dom inte kunde sova. kul!

aja, dom är borta och nu är jag ensam igen. tråkigt. hm, kanske ska se på film? kanske inte. strunta i allt omkring oss och kyss mig ömt.

a big fan.

så det vart ingen bio idag, men high school musical två klingar fint på tv:n så jag mår bra. kyss

speglas min tråkighet av dessa alla inlägg?

paramore - decode

debut.

jahapp, då vart man kallad killhatare också. haha fräscht. men du har rätt, jag är inte den jag än gång var. jag är mer independent som du säger men jag kan inte påstå att jag ser det som någonting dumt. jag har kommit över den där mesiga-sofia som alla bara sätter sig på och styr och ställer. och jag kommer inte heller gå tillbaks till henne.

aja, idag blir det i alla fall bio med elin. australia. kan säga att jag längtar lite, hehehe. men fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra. kolla på film? ut och gå? haha, nej det får helt enkelt ödet bestämma. eller hur man nu säger. kyss.

and you're just one of many who broke their heart on me .

james blunt - love, love, love

ja må han leva, ja må han leva.. and so on.

GRATTIS SOM FAN PÅ FÖDELSEDAGEN ERIK!

får lite äntligen-feeling över att du är sjutton nu. eller det blir väl mer nästa år men ändå :)
får fira det lite imorgon kanske <3

i can't tell you something that aint real.

james morrison ft nelly furtado - broken strings


litet kul tidsfördriv

ska han ha långt eller kort hår? - mellanlångt med lite rufs så blir det bra.
fixa frillan? - inte överdrivet mycket.
klä sig snyggt? - klart.
snobb eller punkare? - snobb.
lång eller kort? - inte vrål lång men längre än mig.
ögonfärg? - spelar ingen roll.
hårfärg? - spelar ingen roll.
ska han ha muskler? - ja det blir väl lite av en bonus, fast i en lagom mängd.
ha någon piercing? - nej.
vad kollar du på först hos en kille? - ögonen och och munnen/leendet.
ska han vara blyg eller social? - social.
ska han vara romantisk? - jaaa!
ska han vara lätt att prata med? - ja.
ska han vara rolig? - ja.
ska han vara omtänksam? - absolut.
ska han bestämma allt? - absolut inte.
ska han beskydda dig? - självklart.
ska han kunna lyssna bra? - ja.
ska han lita på dig? - det är ett måste, tillit alltså.
hur stor får åldersskillnaden vara? - äh spelar väl ingen större roll.
pluggis eller inte? - mittemellan kanske
spelnörd? - nej!
ska han röka eller snusa? - inget, men om man ska välja nått så tar jag nog snusa.
ska han festa mycket? - nej.
ska han bry sig om vad sina vänner tycker? - nej.
vilket land ska han komma ifrån? - hm, sverige.
vad är viktigast, utseendet eller personligheten? - personligheten.
skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? - nej, usch.
skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex/gamla strul? - nej.
tror du att du skulle kunna klara av ett distansförhållande? - nej, eller. hm, njee. kanske. men jag föredrar absolut inte det.

rapport från mitt hjärta.

"sedan vi slutade att existera, målar jag din ryggtavla på mina vita lakan varje kväll. längst ner skriver jag: STÄNG AV VERKLIGHETEN OCH KOM TILLBAKA TILL MIG. det är inget rop på hjälp. det är en befallning. jag kan inte höra fåglarna längre. du vet att jag älskar fåglar. jag kan inte lyssna på musik längre. alla låtar tycks handla om dig. jag ser mot horisonten, mot framtiden och inser att: allt är svart. du dödade mig."

- cocorosy

i lalalalove you baby.


min bästa vän. snygg. bäst. rolig. kinky. omtänksam. vacker.

och jag är inte patetisk, bara väldigt beroende av närhet.


alltid en favorit.

the kooks - seaside

gillare.

lasse stefanz - sofia dansar go-go

bry er inte om själva videon det är låten som gäller.

blood is sweeter than honey.

"jag står på en polisstation och lutar pannan mot envägsfönstret, på andra sidan glaset står tretton personer i profil. jag blundar, någon placerar mikrofonen mot mitt bröst och ur högtalarna flyr ljudet av skrämda hjärtslag.
jag är förrådd, jag behöver inte ens peka ut mig själv."

- the new kid

fan va pepp!

vill bara ha nyår nu, på en gång. allting löste sig och tack gode gud för det, (tack som fan karro!!!) nu är det bara klänningen som ska komma fort som satan hem til mig så att jag kan testa skönheten. hinner inte den komma så vet jag inte vad jag tar mig till. har inte hittat någon reserv heller. hm, spännande. men gaaah, monstercravings efter nyår nu! har inte haft en ända as as as aaasbra nyår än så det kanske blir den första? hoppas på det.

men nu ska jag kolla på twilight, kyss!
ps. ryktas om att en viss man fyller år imorgon, sant eller falskt? ds.


ni finner mig i stan med en arg nora.

befinner mig just nu på ringvägen på söder. igår somnade jag till sagan om ringens härliga stämma och vaknade till ett "sofiaaaa!" underbart. idag har vi varit på donken där jag fick springa fram och tillbaks flera gånger bara för att den nedrans tjejen inte kunde fixa fram en ynklig burgare med ost och sallad till teo. och sen så när han väl fick den så var det fel. SUCK! hatat sånt. aja sen så tog vi oss en lång och kall promenad till en lekpark där som sprang och hoppade. sen så begav vi oss hemmåt. har kollat på en snutt av high school musical och sen barbie, just the way i like it.

ikväll ska jag förmodligen vara med dom två a:en. alexandra och alexander. vet inte vad vi ska göra men skit samma. kanske blir kul. men nu säger nora att hon ska skära mig om inte jag knäcker en valnöt till henne så måste sticka. kyss mig helst as hårt.

för att härma miranda som härmade jenny som skrev det allra först.

"stå inte nära mig på tolvslaget, ska nämligen ha en nyårskyss"
aldrig haft det förut så det kanske är dags för en debut :)

tagga. tagga. pepp. pepp. tagga. tagga. pepp. GE MIG NYÅR!
och kanske en klänning. förmodligen en klänning.


överlyckligtjej91.

självklart finns det en anledning till varför jag och erik är vänner, HAN SKA MED PÅ OASIS! yes asså!!!! :D sen så ska jag med honom på veronica maggio tjugosjunde mars, hehe gillarej!

v i l l !

någon vänlig själ som vill gå på oasis den tjugoåttonde januari i globen halv åtta?
mellan trehundra och femhundra spänn, men det kommer så vara värt det!
(snälla erik? (a))

blood is sweeter than honey

"jag är: hjältarna och filmstjärnorna och presidenterna och seriemördarna, alla mina tankar är stulna.
åh gud jag är så rädd för mig själv, avgrunderna finns överallt och det existerar inte längre några mentala hinder, allt som behövs för att jag ska falla fritt är ett ensamt steg och det är bara delvis en metafor.
jag har: ett ständigt finger på pulsen."

- the new kid

im so overpaid.

igår bar det först av till centrum där jag mötte upp alexandra för att köpa lite gotte, sen efter en lång kall promenad så var vi hemma hos emma. där försökte vi hitta på nått att göra, fick tag på patrik som gärna ville leka lite. vi åkte alla hem till oskar där det var lite folk. där gjorde man väl inte så mycket, spelade tv spel, kort, lyssnade på musik och åt daim. men det var skönt med vämre. sen åkte jag och alexandra hem till mig och "kollade" på arn och skickade lite sms, hah. kinky vill jag lova. vi somnade vid halv tre, tre någon gång och vaknade vid elva. käkade lite frulle och sen drog hon hem.

idag runt åtta ska jag in till stan för att sen i morgon vara barnvakt. kommer bli kul. jävligt lättförtjänta pengar också, vilket man gillar. alot. men kyss.

ps. hatar när sophia får sexton tusen kronor för att hon vart påkörd förra året i spanien. gå och dö typ?


bilder.

julafton: farmor&farfar
  
  

julafton: mormor&morfar
  
  

nora med snyggtröjan jag köpte till henne.


precis innan hans paket från oss. vilka jäkla gaddar..


ooch efter!

lite övriga bilder från i går och sen en ifrån torsdags

mamma har som ett litet "altare" hemma, jag satte dit en bild på sara så nu ser det ut som om hon är död eller nått :)
 
fråga mig inte ens vad vi gjorde på sista bilden.. haha.

BOKAT!

i morgon ska jag åka till stan och hem till mina kusiner, sova där och sen på måndag vara barnvakt åt mina små småttingar till göllebarn. bio blir det nog, kanske. och på tisdag blir det australia med elin :) och sen så på onsdag, nyår!, blir det party för hela slanten. fan va pepp jag är! ge mig nuuuu. hoppas som fan att min klänning hinner komma bara. annars kan det uppstå ett problem..

trust me just this once — you are the opposite of ordinary.

idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. kanske är lite småskönt och tråkigt på samma gång. kanske inte. eller en sak som är säkert är i alla fall att jag ska hem till elin någon gång och se på high school musical tre :) funderar på att vara med alexandra så länge och se till att hon ser twilight. jag har redan sett den fem gånger dom senaste sex dagarna = i love it!

nåväl. kyss mig antar jag.

det här inlägget skulle ha publiserats igår kväll.

det kommer dom stunder då jag verkligen inte gillar erik söderlund.

blood is sweeter than honey.

"det kunde ha varit vem som helst, det kunde ha varit någon annan. men så var det ändå du, bevisligen.


verkligheten, summerad -
i en inte särskilt främmande säng, med förhållandevis bekant hud under fingertopparna och ansiktet vänt mot ett oprövat håll när frågan till slut ställdes:
"behöver du mig?"
"nej. men jag tycker trots allt om att ha dig här"

(det var natt och månljus och kanske föll regnet. troligtvis föll regnet.)


vem vem vem som helst, egentligen.
men, oundvikligen, ändå jag."

- the new kid

jag minns du säger “hata aldrig dig själv” men vissa råd är svårare att följa än andra.

"jag bjuder in vem som helst, för att få ha hud under händerna, för att jag vet hur det känns att vakna ensam. en dag ska jag be tills gud svarar"

- the new kid

och, tillslut, var det bara vi kvar.

då var lindo avklarad. som vanligt gjorde vi inte så mycket, mest chill. spelade lite guitar hero, åt choklad och gick en promenad. i allafall jag och alexander. saaotan va kallt det är ute! nåväl, fick ut ett och annat jag inte visste om grabben. typ som att hans mormor vet vem min pappa är. dom känner tydligen varandra, fett random. kanske lite kul. planen jag och alexandra hade smidit (mission: "missa" sista tåget så vi var tvungna att sova hos alexander) failades ganska hårt bara för att hon ville hem och duscha. hm, snacka om att svika laget.

när jag klev av tåget mötte jag ingen mindre än jonte wikzell, IGEN! på samma ställe jag mötte honom på för typ en vecka sen, två kanske. lite mycket kul. så jag stannade och snackade med honom ett tag tills det vart allt för kallt och det var dags att knata hemmåt. nu sitter jag här frusen som tusan och ska snart byta om till min sköna pyjamas. mumma! men kyss mig godnatt då.

ser man på.

ni hittar mig i lindholmens djupa djungel. nås på mobil om det är någon som verkligen vill ha mig. kyss!


learn to sing along to the music, to the music.

klockan åtta gick jag hurtigt upp imorse. fan va bra jobbat. masade mig iväg till stan med vendela och sen efter en stund elin. vart lite underkläder, en tröja och ett nagellack för mig. åh så jävla typiskt! jag hade sett ut en as söt gammelrosa väska som jag verkligen gillade på souk, självklart tänkte jag att jag kunde komma tillbaks om några timmar och köpa den men.. ofc så var det någon jävel som snodde den. fanfanfan. det händer faktist inte så ofta att jag ser väskor jag verkligen gillar och nu när jag väl hittar en så ska jag vänta. vafan är grejen? nåväl, som vendela sa: lätt att vara efterklok. suck. hoppas jag hittar den igen snart. ska leta som en galning.

kanske ska ta och kolla på film nu. eller kanske sova. är sjukt trött. sen så har jag ingenting alls planerat ikväll, får se om någon gulleplött vill leka lite. nej nu blir det its a boy girl thing. kyss.


im falling in love with you'r favorite song, im gonna sing it all night long.


hm.

kanske vill langa nyår nu på momangen. eller?

no, don't even mention love.

julen var bra. fick många fina klappar. en som verkligen är värd att nämna är min audrey hepburn box med sex av hennes filmer. tack mamma! hm, nu när jag ändå håller på kan jag ju säga några till också. hähä. tingeling filmen, hello kitty lippgloss, fixa-naglarna kit, en tvål, underbara rosa tofflor, ansiktskräm, pyjamas, pengar, smycken, kläder, melissa horn - långa nätter och lite annat smått och gott som jag tråkigt nog inte kommer på nu. som alla andra år bar det först av till farmor&farfar (vilket betyder pingis med kusinerna för hela slanten och detta år ingen jul lunch pga en liten brun insident från någon annan sida) och sen hem till mormor&morfar där det var överflödigt med klappar.

little teo fick två kilo godis av mig och syskonen. hans min där var priceless. kommer bilder på det sen. nåväl, efter lite guitarr hero och beställning från asos (YES!) så var vi tvungna att sticka där ifrån pga ett x antal astma anfall, huvudvärk och magont från min sida. sen så idag har jag endast kollat på film, ätit och myst i min nya pyjamas. har den fortfarande på mig. den är fräsch. gick även med den från bällstaberg hem till pappa, dom jag mötte kollade på mig lite konstigt men det göre samma.

aja, nu ska jag inte skriva mer. kyss.


ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on.


  

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN GULLE!
nu är du äntligen en stor fan, fast fortfarande en liten plutt i sinnet. gillarej! <3

mitt 2008.

vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut? strulat med en tjej, bakat en tårta till martin, gått på en birds & words spelnng, bakat fem minuterskola och jag har aldrig tagit min astmaspray så mycker som jag gjort under detta år.

håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2009? jag brukar väl inte skriva/säga några nyårslöften i och med att jag aldrig håller dom men man kanske ska testa i år?

vilka länder besökte du? only sweden.. tråkigt nog.
vad skulle du vilja ha 2009 som du saknade 2008? en pojkvän och skor från asos.
vad var ditt största misslyckande? att jag inte tog chansen när den var precis framför mig. det biter en i arslet nu istället.
vems beteende förtjänade att firas? alla mina vänners som stått ut med mig under detta år. och kanske familjens. tackar!

vems beteende gjorde dig ledsen eller arg? hm. kommer faktist inte på någon just nu. eller den jag först tänker på, den som har gjort mig mest ledsen och arg på samma gång är sam. men det är ingen big deal. det är droppat.
var tog det mesta av dina pengar vägen? det har varit väldigt olika. kläder kanske.
vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2008? ja.. i kissed a girl antar jag. hände ju en del saker medans den låter ekade våldsamt i högtalarna..

vad önskar du att du hade gjort mer av?
tränat och köpt kläder.
vad önskar du att du hade gjort mindre av? suktat efter en viss dude. och sen inte ätit så förjäkla mycket snuskig sunkmat.

favorit-tv-program?
the hills, gossipgirl, greys och dh.
vilken var den bästa boken du läste? gossipgirl, kan hända att det är pga att det är den/dom ända böckerna jag läst ut.
vad gjorde du på din födelsedag? den firades med släkt och vänner hemma på odlingsvägen.

hur höll du dig ifrån att bli galen?
vem sa att jag inte blev galen?..
vem saknade du under 2008? äh, a nobody.
ångrar du någonting du gjort 2008? spenderat alldeles för lite tid med alexandra och emma. i alla fall på senaste tiden.
berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2008. jag lärde mig att man verkligen ska ta chansen när man får den, inte avvakta och se om det fortfarande är detsamma efter ett år. troligen är det inte det.
lärde du dig något nytt under 2008? det jag nämnde i tidigare fråga. kommer dock inte på nått mer. eller jo! räkna aldrig med att elin hinner med tåget hon säger :)

till sist, välj en händelse som du skulle säga var det bästa under 2008: den bästa händelsen.. hm, den var svår. måste nog säga att spendera tid med mina vänner. men kommer jag på nått annat så säger jag till.

och damp är det ända som existerar inom mig.

pappa vägrar beställa hem kläder från asos pga att han inte vill ha massa reklamsaker skickade till honom. suck. typ dö. mamma var helt okej med att göra det för en timme sen men nu när jag sitter med henne i telefonen och ska skriva in alla fina nummer så är hon skit sur och allmänt bitchig och tvekar skit mycket. typ dö. ännu en gång. det slutar med att jag lägger på luren och inte svarar när hon ringer upp. grejen är ju att jag säger att den som är snäll nog att ställa upp för mig kommer få tillbaks varenda öra av pengarna dom lägger ut efter jul nu. ändå tvekar dom. nått så otroligt stort och äckligt SUCK!

kill me now.


i don't have the strength to stay away from you anymore.


.

jag gillar inte min pappa. för tillfället lutar det mer åt hat-hållet.

asos.com

Bessie Foldover Multi Function Bag
201 kronor

ASOS Leather Weave Panel Bag
jag har lagt upp den förr och nu kommer den igen. vill! så! ha! den!
672 kronor

ASOS Boudoir Frill Padded Push-Up Bra
94 kronor

ASOS Mid Length Tu-Tu
201 kronor

ö.

ASOS Bow Back Satin Court Shoes

jag kan inte riktigt bestämma mig för om dom här är skit fula eller lite söta.. hm. hjälp?

mamman i huset?

det är jag som sätter upp julgrans krimskrams.
det är jag som bakar julgodis. ps. kommer bilder på mitt försök till fem minuterskola. ds.
det är jag som ser till att tända adventsljusen.
det är jag som gör lunch till min lillebror och hans vänner. (simpel lunch).
det är jag som dammsuger.

det är jag som är mamman i huset. eller? kanske lite.

zero julkänsla. tror det aldrig hänt förut.

tänkte ta och skriva av mig lite av den såkallade julen som är om två dagar. vi kan säga såhär.. jag har köpt en julklapp, har inte bakat någonting juligt, julgranen är i huset men utan krimskrams och jag hade mer julkänsla i november än vad jag har nu. jag som brukar vara helt till mig såhär vid juletid. det här suger ju skit mycket. det ända som gör att jag har en liten gnutta julkänsla är nog min ljus stake i fönstret. och det är inte mycket att komma med. det suger att det inte kommer vara snö på julafton i år igen, eller kommer det? vad jag kommer ihåg så kom det i alla fall snö på nyår förra året, lite små mysigt sådär. men det skulle helt klart sitta bra just nu. snö alltså.

nåväl, den kommer antagligen inte komma fortare av att jag sitter och klagar. ska kanske ta och sova nu? vi får se. kyss.

"bella you are my life now" och jag gråter som ett litet barn.

har precis avnjutit filmen twilight. åh. åh. åh. finns inget dåligt att säga om filmen. ingenting. dom snygga människorna, den föbjudna kärleken. allting är så otroligt fint. jag gråter fortfarande. vad i helvete. aldrig har en film berört mig så här mycket. robert pattinson är fucking gorgeous. ge mig? synd bara att sådana män inte finns på riktigt. suck.

"but dying in the place of someone i love, seems lika a good way to go."


gillar att kunna diskutera sånt här med erik.

sofia sandahl ﺕ sa:

jag kollar på twilight, eller jag tog en liten kissa-och-skriva-till-erik-paus

erik, säger:

ÅH

erik, säger:

såg den nyss :)

sofia sandahl ﺕ säger:

nyss? :-O

erik, säger:

HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG

erik, säger:

ja, på bio med hannes och emma i stan för typ en timme sen:P

sofia sandahl ﺕ säger:

JAG FÅR FAN ORGASM AV ATT BARA KOLLA PÅ HONOM

erik, säger:

mm

erik, säger:

*dr

sofia sandahl ﺕ säger:

gillar stenhårt

sofia sandahl ﺕ säger:

sen så är hon inte heller sådär jätteful

erik, säger:

nej, men jämfört med honom är hon nästan lite plain :P

sofia sandahl ﺕ säger:

haha jo

erik, säger:

men alltså, det som gör filmen bra är de snygga människorna

erik, säger:

inte storyn

erik, säger:

så mycket

sofia sandahl ﺕ säger:

faktist

sofia sandahl ﺕ säger:

skulle det vara fula människor så skulle den inte alls vara lika bra tror jag


ge mig följande:

halv tolv.
kalle kuling. i mängder.
skor från asos.
dig.
ocp hår.
massor av kläder.
sorbetkakuscitron.
en snygg väska. eller kanske fler.
dig.
robert pattinson. alla gånger.

hjälp mig.

ASOS Premium Frill Detail Belted Dress
nyår?
269 kronor

ASOS Twisted Strap Halter Dress
bara för att den kostar 139 kronor, billigt!

ASOS Satin Pleated Peep Toe Platform Shoe
134 kronor

vem vet.

jag vet inte om det mest patetiska är att jag skriver in ditt namn varje gång jag loggar in på facebook (och har kvar din sida ett väldigt långt tag, kanske kollar bilderna flera gånger om.), eller det faktum att jag verkligen inte kan sluta. och jag har försökt.


++

"två månader och ingenting har rört sig. sommaren bryts ner i citat, dofter och bitar av din hud. även om mitt behov är nu större än någonsin, blir försöken färre. jag har börjat vänja mig vid detta tillstånd. något vi kan kalla verklighet, även om jag envist nekar dess existens. jag bär den under mina kläder. låter den strypa mig om nätterna. låtsas inte om när den får mig att gråta på fyllan.

två månader och kulörerna i min drömvärld är samma. även om de målar dig på ett nytt sätt."

- mardybum

och det kanske blir en musikdag.

ok go - here it goes again

music baby.

anna maria espinosa - a little moonlight


mando diao - dance with somebody


tiger lou - crushed by a crowd 

rubrik.

and i say baby, yes i feel stupid to call you, but i'm lonely
and i don't think you meant it when you said you couldn't love me
and i thought maybe if i kissed the way you do, you'd feel it too.


och lite bilder.


min första julklapp i år vart ifrån elin, tackar!


elin i sin julklapp av ven


ven
med hennes julklapp av mig :)


jenplo med hennes julklapp av mirr


mirandha
fick en snygg barbie

lite random snygga bilder från imorse.
   
  


erik nuddade hönan!


emma grät där även fast man inte ser det pga en hand.

he's a mean one, mister grinch.

jag ska skriva om igår men nu är det grinchen på femman så gör det i pausen eller efter. kyss!

ps ett. läser ni mirandhas blogg så måste jag försvara mig med att jag inte alls är så pervers som hon, och dom andra, påstår! ds.

ps två. ..eller? ds.


what comes is better than what came before.


fredag&lördag.

igår kom hannes, erik, mirandha, elin, vendela och jenny hem till moi för lite chillikrök. men eftersom att planerna inte riktigt funkade som vi trott så kan man säga att det vart lite småtråkigt. vi drog oss till tåget som förde oss till sörgården där det var fest men väl där kom vi inte in, eller halvt. halva gänget. när vi väl kom in helt så skulle alla ut om en kvart, suck. vi gick ut igen och drog hela gänget plus tre till och minus jenny hem till mig bara för att. vart lite mackor, tv:tittande, musik och snack. småkul. vid ett drog väl dom flesta hem, förutom mirandha, erik och miranda som sov över. nåväl, imorse gjorde jag vofflor (jag är gryym!) till mig och erik eftersom att ena miranda dragit hem och den andra låg och sov.

idag/ikväll ska jag till frösunda och hem till lilla hagge på minijul, mysigt! hoppas man får nått användbart, haha.

ps ett. vart lite eddie angelin snack också. ds.

ps två. kan hända att jonte tvingade mig att supa med barnen wikzelll nån gång nästa vecka just för att karro ska få se mig full, haha. ds.


i decided that you are the him for me.

solange knowles - i decided

do it.

någon som vill köpa en svart enkel och snygg emilio kofta? begagnad men ack så snygg.
vi börjar bjudandet på femhundra kronor, högsta bud vinner. någon?

och jag sitter och skrattar.

http://www.acapela.tv/Bird-1-bba38051ddee9
kan ha hänt att erik skickade den till mig. höhö.

och jag sitter och gråter.

http://www.garaget.org/video/iug3k912z1wd


suck.

och nu vart det ändrade planer, eller i alla fall lite. vilket suger. får hoppas att det löser sig. känner mig lite opepp just nu.

kid of tomorrow.


rasmus e


adam p


jesper c


nicola

spinkig men snygg.


det ryktas om att han heter jakob.
http://kidoftomorrow.com

--

fan också, tappat rösten igen.

järngänget.

idag var det skolavslutning, det betyder inte bara sista dagen i skolan på ett tag utan också att min handledare vi haft genom gymnasietiden ska gå i pension(stavning?). tråkigt. efter avslutningen så begav jag mig för att möta gänget som innehöll vendela, elin, miranda, becca och bp. vi tog oss en sväng till centrum för att kolla på lite julklappar. ps. den där pb är en riktig shoppkille. ds. det var väldigt smockfullt där idag och man såg ganska många man känner och en gång kände. tror jag fick en syn av karro också. hm.

aja, snart kommer elin hit för att hämta kläder och då blir det mer snack om vad som händer ikväll. kommer bli kul, hoppas jag. kyss.

borde kanske skaffa en msn-kategori?

sofia sandahl ﺕ säger:

bloggen nästa?

Vendela säger:

MEN NEJ

Vendela säger:

VAD FAN SKA FOLK TRO

sofia sandahl ﺕ säger:

okej

sofia sandahl ﺕ säger:

men vafan är det med er?

Vendela säger:

VI HANDLADE FÖR 170 KRONOR PÅ COOP EN ONSDAG

Vendela säger:

LÄGG AV

sofia sandahl ﺕ säger:

sväller upp snart ju

Vendela säger:

JAG VE TINTE :|

Vendela säger:

men ja


gillar när vi kommunicerar på msn med citat.

sofia sandahl ﺕ säger:

det här är exakt som heidi och lauren i the hills

sofia sandahl ﺕ säger:

jag är lauren och du är heidi, glassen och pengarna är spencer. vi kommer inte kunna gå tillbaks till det som vart om du inte går och köper glass till mig

tomtemor92 säger:

men..

sofia sandahl ﺕ säger:

"it's all about forgive and forgett. so i do, i wanna forgive you.. and i wanna forgett you"

sofia sandahl ﺕ säger:

-Lauren Conrad, The Hills



tomtemor92 säger:

jag säger som coach whitey i one tree hill "i wont do this alone, this time i want you becide me to this trip to ica because in antoher ways i cant be your friend"

tomtemor92 säger:

- coach whitey 94 år


jävla svullon i min omgivning.

okej så nu är det inte bara anna och emma som äter som hästar i min omgivning, nej det förökar sig. vendela, elin och jag köpte tre packet glass. direkt efter maten plockades dom fram och då orkade jag bara en liten strimla av glassarna. jag trodde det skulle ha funnits kvar nu tills idag men nej dom gick tydligen elin och vendela upp och käkade när jag gick och la mig. vilka jävla svullon. pengar till svin kallas det. p e n g a r t i l l s v i n .

+

gillar när vendela är så trött att hon lägger lussebullarna i kylen.

hejhej köksmorska.

kul dag i skolan idag, fika och lite julklapps-tittande. mer tänker jag inte berätta för nu ska jag gå och göra en middag för två. vendela ligger och sover btw, hehe.

hon gjorde det..

VENDELA säger:

kan jag komma in till dig snabbt få en kram utan att säga ngt och sen gå ?

VENDELA säger:

[] JA [] NEJ

sofia sandahl ﺕ säger:

[X]JA []NEJ

VENDELA säger:

BRA

VENDELA säger:

BRB

sofia sandahl ﺕ säger:

OKEJ


erik:

"men då måste jag nog ringa hem och säga att jag tar nästa tåg för jag vill se när han föder barnet."

ps. elin tvingade mig skriva det här. ds.

17:17

snart kommer elin och vendela hit efter att ha varit och handlar in the centrum. när jag ringer och frågar vart dom är så säger hon att dom har en present till mig. åherregud. erik ska också komma hit, med filmen little miss sunshine tror jag. kan bli mysigt. fast jag måste läsa till ett litet prov jag har i morgon och sen göra tre naturkunskaps uppgifter. suck. tur att våran allas naturare är här för att hjälpa mig, hähä. ps. vi ska äta varma mackor och sallad idag.. längtar tills pappa kommer hem och lagare riktigt mat till mig.

aja nu är det lg, kyss.

----

det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

det finns ingen att behaga, inget att förklara
inget att försvara, jag gav upp för länge sen

en del av min skolvardag.


fina gänget man hänger duktigt med i skolan.


ja jag är blekvit. kanske ändras lite efter julafton då man har lite cashflow. hoppas.


en sjungande anna i rampljuset.


krälarn. höjningen tog hon på stort allvar!


sötis :)


mästerverk av mig och emma, mycket tjusigt!

vi slutade en timme tidigare idag i och med att vi inte hade matte, såå skönt! därför fick vi lite tid vi inte visste vad vi skulle göra av. ja ni ser ju på bilderna vad vi gjorde, + massvis med dansande/shakeande(stavninga?)/krälande. mycket kul :)

hjälmsta for life.

fick lite flashback på livet i hjälmstaskolan nyss då det är titanic på tv, hejhej erik! kul att någon kommenterade min fina "jack jag flyger" kommentar med "nej det gör du inte!" längtar i alla fall tillbaks till hjälmen. lite. ibland.


rubrik.

kollar på film med elin och vendela, äter lite pizza samtidigt. men hur som helst så sov elin en liten stund och sen vänder hon sig om snabbt och utroppar "yes, den är borta!" vart lite väl rädd. tror hon pratade i sömnen men hon säger nått annat. hm.

om min röst..

- har jag en ljus röst vendela?
- hm, fortsätt prata
- men haha, har jag mörk eller har jag ljus?
- men alltså tänk såhär, du är som ett öga. den svarta pupillen är det mörka och sen det vita är liksom det ljusa. du har en komplicerad röst. svår att beskriva.
- ehm.. jaha okej.
*hon sätter en center i i handen*
- kolla, den bruna är liksom det mörka. *hon mosar centern i handen* och sen så åker det liksom ut i det ljusa. fattar du?
- nja, asså inte direkt.

förstår fortfarande inte, ni som har nått annat att säga om min röst. kommentera gärna. vill hemskt gärna veta! kyss.


jag får inte nog, fantastiskt.

"jag blir aldrig den där flickan som de skriver sånger om, visslar efter i skolkorridoren eller den där som krossar pojkhjärta efter pojkhjärta på var plats hon rör sig. vad jag har att erbjuda: ett hjärta, två händer och en mun. som alla andra. ändå riktas din blick över mitt blonda hår, mot trädtopparna och himlen. bortom min höger- och vänsteraxel, som om jag inte fanns. och varje gång det händer raderas en liten bit av min existens."

- cocorosy

++++

"inatt hade jag en dröm i vilken alla tidningslöpsedlar skrek att jorden skulle gå under, på grund av det där big bang-försöket, ni vet. jag reagerade inte som jag borde ha gjort. jag ringde inte till alla som jag älskar och berättade för dem hur mycket jag älskar dem, jag skrev ett mail till mr. X: "hej, nu när jorden ändå ska gå under så tänkte jag att jag lika gärna kan berätta för dig att jag har suktat efter dina läppar i över två år nu och just det, det går inte en dag utan att jag tänker på dig."
jag kanske ska se det här som ett tecken, borde jag det? att sluta drömma och börja leva. annars är jag rädd att det snart är försent. med oss och med allt som ännu inte startat, men kanske skulle kunna bli någonting som betyder något."

- cocorosy

just roll with it.


ven is här.

vendela är här. kanske redan har uppstått nått bråk. orkar inte när hon försöker pussa mig på pannan, drar runt halvnaken i mitt hem, tar några löpare över till timo's livs och alla andra saker. just nu är hon i duschen och snaggar sig som hon ville kalla det. åh. tror jag flyttar snart. kyss.

music-sunday.

dixie chicks - you can't hurry love


about your hair, you needn't care: you look beautiful all of the time.

the kooks - shine on

jag undrar för mig själv; ska jag sätta den här under mucis and lyrics eller kärlek?
tja, ni ser ju vad det blev.

gone, go away.

nu har pappa t åkt till norge så kragsta lägenheten är endast min för veckan. wiwo. för en halvtimme sen visade han mig hur man satte på diskmaskinen men jag kan inte påså att jag kommer ihåg mer än att man skulle ta bort plasten runt omkring driskklumpen. hm, borde nog plugga lite nu, har samhällskunskaps prov i morgon som jag inte läst ett dugg av och sen så ska jag göra några frågor till naturkunskapen. make my day genom att helpa me? skulle vara döschysst(stavning?). ven kommer hit vid sex tiden också, hon får nog göra min naturkunskap. hähä. sen så får man mer fint besök i veckan, kommer bli kul. slå en pling om ni har lust att delta i big brother huset för en dag.

pluggtjej91 anlände i mitt sinne nu så kyss.

för att summera(?) helgen hittills.

fredagen spenderades hos vendela med god-som-fan-mat, singstar, pyjamas, en timmes ensamhet och några najsiga töser.

lördagen spenderades först hos vendela (sov över), hem till farmor och farfar för att fira den sist nämde och sen susa iväg till nova där jag, troget fan som jag är, kollade på birds & words. dom var bra som vanligt och efter en stund där så drogs det hem till hannes för efterfest som dom så fint ville kalla det. fotboll på tv i ett rum och i ett annat var det en kamin (kabin?) och soffmys som gällde. självklart valde jag att bosätta mig vid elden. har btw fått ett nytt nickname, sandy. tack toater. nåväl, åkte hem pga att jag var dötrött men dock gick det över nu. suck.

aja ska kolla på film eller nått nu. kyss mig för en trevlig kväll.


blood is sweeter than honey.

"men det här är inte en film, det här är en verklighet så verklig att den blir absurd:
du lutar dig mot mig, du luktar cigarettrök och sprit, dina läppar nuddar nästan min kind. du väntar på att jag ska säga något men chansen till räddning är sedan länge förbi, jag har redan förbrukat alla mina superlativ, tusen andra gånger i samma regn med samma sanning som väntar på att släppas fri."

- the new kid


tiden är snart inne.

efter att ha kommit hem runt ett tiden så har jag bara sett på film och sovit ut i två timmar. det vankas för mer film. trodde jag skulle hem till ven vid sex men det förflyttades till sju så jag har några timmar att döda. hur som helst så blir det nog kul där. fast det verkar som om alla är lite seriösa med utstyrseln för ikväll, ja det är ju så att det blir en hederlig slumberparty om jag inte nämnt det förut. miranda verkar satsa på lite siden saker och dom andra vet jag inte riktigt. men jag själv, åhå, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. för i och med att jag, för det mesta, inte sover med annat än trosor så tänkte jag bara ta en tröja och typ mjukisbyxor. hm, funderar.

måste ner och ta ut pengar innan jag åker till vendo också. aja, nu väntar en till film och sen ska jag väl börja göra mig iordning. kyss.


finns det någon skillnad?

emma: är det tomtegröt eller luciagröt sen?
jag: vad är skillnaden?
emma: jag vet inte

en och en halvtimmes rast på det här då.

godmorgon!
sitter just nu i skolan och har nyss gjorde det förbaskade må bra provet. jag tror och hoppas att jag klarade det, svarade på alla frågor i alla fall. wiwo. så, jag har alltså en och en halvtimmes rast just nu. sitter och fördriver i tiden i datasalen med emma. sen är det lucia-sak som vi ska se på. kommer bli lite kul att se de lacerda uppe på scenen med ett nattlinne, haha! kul. aja, nu ska jag driva runt lite på fejjan och diverse andra sidor. kyss.

ps. ser fram emot kvällen. ds.


fyllehundar.

jag tar för givet att jag inte är den ända som blir rädd när jag ser den dära don't drink and drive, vägverket reklamen?! så otroligt äcklig. hatar den.


(klicka på bilden för att se reklamen)


men tjaa.

1. ställ in iPod/mp3:n på blandat/shuffle.
2. byt låt efter varje fråga.
3. skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

1. hur mår du idag?
i love rock n roll
2. vad var det första du tänkte när du vaknade?
just a little more love
3. hur ser dina vänner dig?
down for my niggaz
4. vad är ditt livs themesong?
wonderwall
5. hur är skolan för dig?
vaje litet steg
6. hur kan du komma framåt i livet?
bring it on down
7. hur kommer imorgon vara?
3 is the magic number
8. vad är det bästa med dina vänner?
oh horatio
9. vad finns i lager för nästa vecka?
workoutplan
10. vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
phantom
11. vilken sång beskriver dig bäst?
wait a minute
12. vilken låt ska spelas på din begravning?
last night
13. hur ser världen på dig?
weak
14. vilken är din oturs-låt?
young dad
15. vilken är din tur låt?
my girl
16. har du en djup och mörk hemlighet?
wish i was dead
17. brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
i gotcha
18. kommer du nånsin ha barn?
dagboken
19. vad ska ditt första barn heta?
vans
20. vilken låt beskriver den du är attraherad av?
running away
21. vad skulle du vilja säga till nästa generation?
these streets
22. vad är några tips till mig?
unusual you
23. hur kommer du att bli igenkänd?
7 things
24. vad är din danssång?
poker face
25. hur kommer sommaren bli?
a song to sing
26. vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
blur

the life i think i'm trying to find is probably all in the mind.

sitter förtillfället och laddar ner massa filmer, vet inte riktigt varför men det kan bli kul. några av dom jag än så länge är: picture this (med ashley tisdale), tingeling, the blue lagoon, baby mama, just my luck och wall-e. mer blir det nog. ännu en gång, vet inte varför. borde plugga mer till må bra provet. suck. sen så är det lucia uppvisning eller vad man nu säger i skolan. i morgon alltså. seeeen home to vendo.

är såå hungrig, min mage värker som fan. hoppas pappa är klar snart. kyss.

jag har blivit dålig på att somna och lite för bra på att tänka på dig.


santa baby.



ASOS Leather Weave Panel Bag
KG By Kurt Geiger Woven Shoe Boots


make a wish. mary-kate & ashley olsen influence, bag and shoes from asos and a georges pink guitar.

gillar.

razorlight - golden touch

räätt tråkig tjej.


ps. bröt typ käken när jag åt ett äpple här om timmen. gjorde lite ont.
nu är det seinfeld och sen sängen. kyss!

(Y)

slut pluggat, nu är det greys och varm oboy som gäller. kyss mig.

paus.

det är exakt det jag tar nu ifrån pluggandet. gillar inte matte, har alltid varit mitt hatämne. kommer nog antagligen också fortsätta på det spåret. suck. kan ju inte påstå att skolan var så bra och roligt idag. fast ändå kanske det var bra det som hände, kanske kommer det bli en förändring. får hoppas på det bästa. längtar i alla fall tills fredag då jag ska rulla till lindholmen för en slumberparty med gänget. mmm tacotallrik.

aja, antar att matten kallar nu. kyss.

det är kärlek.

Alexandra,säger:
love u fuckface
sofia sandahl säger:
love u too runknylle

äh nu ska man väl göra klart åldrarna, suck. kyss mey.

love has ceased to be the way to cause relations.

timo räisänen - let's kill ourselves a son

nyår?

  


övre: asos
 undre: forever21


actually, guns do kill people.


songbird.

gonna write a song so he can see
give him all the love he gives to me
talk of better days that have yet to come
never felt this love from anyone

he's not anyone.

rubrik.

igår somnade jag vid ett tiden, vet ni varför? jävla magen höll mig vaken hela tiden. ogillar väldigt mycket. kände mig väldigt illamående i morse så det vart ingen skola idag heller. siktar på att gå i morgon. ska nog gå och äta nått nu, är lite hungrig. kyss.

en gång i tiden var jag hyfsat cool.


smärta.

jag fattar inte, hur länge ska man behöva ha ont egenligen? det här är ju helt sjukt. skär upp min mage så skulle det inte göra lika ont. tror jag. eller kanske skjut mig? mindre smärtsamt. äh okej, nu ska jag sluta klaga och se seinfeld. får se om det blir skola i morgon. kyss bort min smärta. amen.

den där timo.

timo räisänen - didn´t we almost have it all

jag skulle vilja kalla det syskonkärlek.

:::...SiMoN...::: sa:

WooT the fuck u big fat ponny!!!!! hehehehe

:::...SiMoN...::: sa:

isgu

:::...SiMoN...::: sa:

???N

erik, sa:

VAFAN

:::...SiMoN...::: sa:

ysdghuaghuerhgiodrhgkoadrhjiodjah

:::...SiMoN...::: sa:

yklsrjgknaerkg

:::...SiMoN...::: sa:

ysojgoparj

erik, sa:

*

:::...SiMoN...::: säger:

i'd love to stay and chat but you're a total bitch

vendi säger:

haha vafan


do it, do it.

gott folk, masa er in på facebook och bli fan of birds & words!
nu.


hm.

du är mest lik blair!

du är en driven person och en sann romantiker. om det är något som du vill ha så kan inget stå i din väg. du är väldigt fåfäng och du tycker att det är otroligt viktigt med en vacker fasad. du njuter också av uppmärksamhet, och du gör allt för att vara den populäraste personen i skolan.

Karaktärsbild

inte för att allting är sant men kul grej. kanske. men nu.. kan inte någon snälla döda min magen en stund bara? skulle betyder otroligt mycket. tack på förhand.

hej love-nerd

gillar erik lite.

bb nästa veckarå

stannade hemma idag pga äcklig magont. pendlat mellan toaletten och sängen hela dagen = inte så värst kul. började kolla på mirrors men det vart lite läskigt så jag bytte till wild child, igen. sen så har jag väl inte gjort så mycket mer. längtar inte till skolan i alla fall, usch. har en aning skolångest. gå i ide till nästa vecka? -ja tack.

då är det nämligen såhär att pappa t ska iväg och jobba en hel vecka och det är ju lite waste om hans lägenhet ska stå helt tom. jag tar mig i kragen och tar på mig uppgiften att vara här hela nästa vecka också. med vendela. min inneboende. har fått det roliga beskedet på att elin efter alla om och med gått med på att joina oss. spännande. sen så bjöd jag över erik också. hähä. någon mer som vill delta i big brother huset?

kyss.

(Y)

jag gillar när några i min klass ringer helt otippat och sjunger
"tipp tapp tipp tapp" till mig i telefonen.

my love

the kooks - when she was mine

lindsay lohan - over


(klicka på bilden)

mumma!

wild child var faktist riktigt bra! speciellt i början när hon är en totally biaatch, lovley. hennes alla skor är fabulous och han, alex pettyfer, är så jävla snygg. jag tycker verkligen att ni ska se filmen. det är en blandning av komedi och romantik. riktigt riktigt bra är den. den fick en också att längta tills man hittar nån som man har det sådär underbart mysigt med. en kille. så please funkar det inte den här gången så funkar det inte alls. aldrig. ger nog upp då. men det är väl all up to you, bollen är på din planhalva.


nu är det gossip girl, kyss.

wild child

ni finner mig på zetterlundsvägen i en säng kollandes på wild child. sen så antar jag att jag måste göra en liten pluggsak också, hehe. åh är lite små hungrig av mig. kyss


a matter of time.


lite plock ur min önskelista

  • ljusrosa mellanstor kalender år 2009
  • pengar
  • vita eller ljusrosa convers
  • fin gitarr
  • skivor: melissa horn (långa nätter), hanson, maria mena, britney spears - circus,
  • filmer: high school musical 3, breakfast at tiffanys,
  • uggs
  • sony DSC-T70 rosa. digitalkamera
  • internet till min dator
  • större minne till min mobil
  • mer pengar
  • böcker: Influence av mary-kate och ashley olsen, gossip girl (jag har 1-7),
  • röd rubinring
  • rosebud lip balms
  • att få ha audrey hepburn tavlan hemma hos pappa
  • äggstol

  • för att låta(vara) desperat. för att citera: om du vill ha mig, nu kan du får mig så lätt.


    berättar mer om denna kväll i morgon om jag kommer ihåg och orkar.
    kyss mig. på riktigt.

    selena gomez


    söt som socker

    brandy - right here (departed)


    (klicka på bilden)

    tillägnad till elin och vendela

    chelsea staub - it's all about me

    jag gillaren.

    snabbkola

    det är exakt vad jag och elin gör just nu, eller det är klart. den är helt degig i mitten men annrs så. fett fettig är den också, massor av socker. mmm känns bra att äta (Y).. ikväll ser det ut som att jag ska vara med alexandra men ingenting är säkert än. får hoppas på det bästa i alla fall

    kyss!

    lördag

    igår var elin här och efter en stund kom erik med hans gitarr så hade vi ett gigg, haha. inte riktigt kanske men jag försökte lära mig spela gitarr och sen sonja alden (stavning?)- du får inte på synt. synten klarade jag men gitarrandet får jag nog jobba hårade med. kanske behöver en tooder. får se hur det går. aja runt tolv började jag bli väldigt trött och la mig i soffan och halvslaggade medans dom andra skrev lite med robert, hehe. fick några kuddar på mig då och då men det gillade jag. juste elin fick några nya vänner på fejjan också, she likes it! nåväl, erik drog vid ett och då började jag och elin plocka bort alla äckliga saker och sen vart det stor slaggen.

     
    bild ett: elin lär mig hur man öppnar en creme fraiche. hon tror jag är helt okunnig i köket. vilket inte är sant.
    bild två: lite cool elin, kanske.

    idag vet jag inte riktigt vad som händer skulle kollat bandy med den där jen men det skiter sig tror jag, hehe. men ok det blir kul idag, hoppas jag. nått kanske händer. kyss


    m

    jag hatar när elin gör julradio.se till min startsida.

    blondheten inom mig

    hm måste nog berätta en sak. är med elin och vi har köpt en massa godsaker och sen två filmer. all the bodys love's made lane (eller nått) och sen blond and blonder. jag ska fixa filmen och det var en urbra början på blondfilmen! det fanns tre eller fyra olika språk att välja på, swedish, danish, finish och sen en till. självklart frågade jag vilken jag skulle ta.. ibland orkar jag inte med mig själv. aja låt denna kväll bli kul. amen

    och elin.. dippen smakar inte gatkrita.


    varning för indiskt


    två snygga indier


    det luktar blåst mirre


    cool pose


    the doll-style


    vart lite dans från jenny sida


    dinner, fan va mätt man vart av den hemmagjorde indiska maten


    shake what ya mama gave ya!


    sen en avslutande cool bild på självaste moi


    gammal goding

    s club 7 - bring it all back

    bad sound kills good music

    humör: mixat
    gjort: ätit och slappat
    planer: plugga och sen ta ett skönt bad
    ser på: two 1½ men

    lyssnar på: tv:n
    läser: lite må bra
    dricker: apelsinsaft

    äter: ingenting just nu
    bästa: att jag ska vara med elin i morgon
    väder: äckligt


    -

    är jag ensam om att både hata må bra och inte svara när det ringer och det står "okänd" eller "anonym?"

    give me heeelg!

    idag var inte min dag, eller den började bra men sen vart jag bara äckligt grinig. aja sånt händer. längtar tills i morgon då det blir elin kväll :) ja.. chips&mjölk. för hennes del i alla fall, jag tror jag väljer nått lite mer orginellt än mjölk till chips. kanske hyr nån film också, återstår att se breeeee.

    ska väl sätta igång och plugga snart också, suck. må bra in my assss! fattar inte varför vi valde den kursen. hm, lätt att vara efterklok. efter plögget blir det i alla fall ett varmt skönt skumbad. som jag längtar.
    kyss mey ömt men ändå stenhårt.

    ashley tisdale

    Vi älskar klänningen!

    .

    hur mycket kan man klara av?

    21:27

    ps. sitter och kollar lite priser och sånt till disney on ice.
    ska nog gå med min kusin, kommer bli kul!

    barbie


    okej så som ni vet så designar massa kända människor barbie kläder och min favorit är faktist ebba von sydow och blondinbellas. they are very chic!

    http://www.aftonbladet.se/wendela/article3904028.ab

    me need sleep

    i måndags och tisdags så gick jag och la mig runt åtta-halv nio tiden. alltså gammalkärring. men det var skönt. igår somnade jag halv tolv och det gav verkligen resultat på morgonen. plus att jag inte valt ut kläder dagen innan som jag lovat mig själv att göra. och jag kommer inte kunna gå och lägga mig sådär skönt tidigt ikväll heller för det är greys. nåväl är lite hungrig nu. kyss


    rubrik

    hade som sagt engelska nationella part tre idag. jag tycker det var enkelt och hoppas det gick bra för annars blir det lite surt. aja idag var det fotbollsmatch + några andra sporter mellan åva och tibble. allting såg jämt ut tills det vart den sista sporten.. basket. tibble vann där och likaså hela skiten. well done! men man ska inte kolla på sporter med emma, hon är nog den tråkigaste människan när det gäller sånt.

    nu ska jag kollar klart på lb och sen spela bumper stars, kyss

    700 försök till att få din uppmärksamhet (och 700 misslyckanden).


    ANNA HITTADE NYSS ETT HÅRSTRÅ I SIN MACKA! och det var ingen av våra.

    vi sitter i skolan på dötid och skriver om lite olika åldrar. jag tittar i plånkan efter pengar och finner i all min förvånan en tjuga som jag skriker av glädje över. anna säger då -"vill du se cashflow?" *kastar upp två tjugor i luften.. och några enkronor i hennes hand. suck.

    snart är det mat som gäller och sen den eterlängtade fotbollsmatchen, tibble - åva. anna ska vara med och spela så jag och emma måste kolla. hm. nejmen det ska bli kul, kanske får en blick av lite old peeps som mikaelak och några. meeen nu måste åldrarna bli klara. kyss mey

    inte ok

    ehm okej, det jag håller på med just nu är så inte ok!
    jaaa erik du vet vad jag menar. shit. kill me now.

    just wanna let you know

    ps. sitter och diggar bratitude.

    and then you go and change the world


    lycka

    yeheeees! love till internetkillen som kirrade vårat internet!
    now in back in acion liksom


    ni har hört henne förr och nu kommer hon igen, denna gång med ett lite konstigt sms

    elin -"det känns som om du ska bjuda över mig på chips och mjölk snart."

    men tjaaa

    sitter i skolan och skriver om en sagopåse. so much fun. aja. mammas internet funkar inte så därför blir det nog inte mycket bloggande och internet över huvudtaget för mig en tid framöver. om inte mamma fixar det såklart men det lär ni ju märka. fast jag kommer väl passa på att skirva lite när jag är i skolan eller hos a kompisch. hehe. men nu back to sagopåse skrivandet. och bilder ska in nångång också, alltså från indien hos elin.

    ps. träffade en väldigt snygg person igår. kysshej.

    RSS 2.0