återfunnen kärlek.

sara bareilles - gravity

men jag saknarej..


tur att du kommer hem idag och att vi ses senare ikväll då, hehehe
ser fram emot det mötet.

återfunnen kärlek.

midnight hour - running away

tonight, im off to nova

då - åkte med pappa till arninge för att kolla på en cellis till mig. det är med sorg jag säger att det inte kommer bli sony ericsson xperia x1, istället blir det lg ku990 baby pink. dom hade inte den någonstans där så vi ska beställa den på tele2.

nu - pappa är nere och köper lunch tll mig, jag är hungrig så jag hoppas han kommer snart och sen ska jag måla naglarna.

sen - mamma kommer och hämtar upp mig och simon, i bilen är också nora och teo som ska sova över. sen så bär det av till nova för att checka birds & words och träffa lite häftiga peeps. be there, kommer bli kul. bestämmer du dig för att komma så kostar det tjugo kronor (vilket inte är mycket alls) och sen så ska man vara där vid sju.

lägg på minnet:

ring erik mellan tolv och ett i morgon, trettioförsta november tvåtusenåtta.


min död: elin dahlen

för en stunde sen försvann miranda och elin med tåget. denna kväll har varit.. speciell. väldigt speciell. faktist så speciell att den inte riktigt går att förklara med ord lika speciell som den var. eller va, vad svamlar jag om? vi kan säga såhär.. elin dahlen. då borde ni fatta. hon kanske ser söt och oskyldig ut på utsidan, men is pure evil på insidan. det uppstod många roliga/skumma/totally sjuka kommentarer från allas sida men jag kommer dock inte ihåg någon. eller jo! vi satt och kollade på the eye, jag undrar hur hon kan välja så snygga kläder fastän hon är blind. mycket bra fråga om man frågar mig. elin svarar då att det är hon själv som väljer dom, hon gillar att knäppa saker (hon menar på koftor) och sen att hon är fingerfärdig. wtf? elin dahlen alltså.. no words to describe that person :) bröt två naglar btw, inte kul. sen så vart det lite "im-a-freak-and-im-jagar-elin-och-grymtar-läskigt" sak, vilket var kul. till en början.

hur som helst så verkar det som om det kommer bli pretty trevligt i morgon och på lördag. fast vad som händer efter nova saken är fortfarande unknown, men jag ser fram emot det asssss mycket. kyss duktigt nu.

20:20

jag och elin tog oss en tripp till täby i hopp om att hon skulle hitta en branhjälm. självklart var dom slut så hon köpte en bygghjälm som vi skulle spraya röd, det går inte bra. jag köpte också en mask till min battis outfit, och sen en liten liten färgexplosion som jag, hagge och brandis ska ha på lördag. kul. sen så åkte vi ner till centrum och hyrde film, köpte godis och läsk. filmerna vart the eye, rec, the brothers solomon och cloverfield. kommer bli kul. just nu sitter vi och väntar på att hagge ska rulla hit med the train.

elin sitter och tjatar om att vi ska ut och se på hennes sprayade hjälp ute på balkongen så nu är det dags för ett hejdå. kyss mey gott folk.


time flies


ps.

har ett litet bråk om zac efron med miranda. han är inte mesig, han är snygg. han ska inte vara med vanessa hudgens, han ska vara med mig eller ashley tisdale. kevin zegers är en dålig kopia av honom, inte tvärtom. etc.

sov med elins pappas morgonrock så löser sig allt

elin vart inte av, vi valde att åka in till stan i morgon istället för att leta grejer som man ska ha på sig på lördag. kan bli kul. kommer bli kul. har förövrigt nu suttit i tio minuter och kollar på en video om min nya mobil, okej den är inte min än men den kommer bli min. om jag får bestämma. pappa verkar lite emot det eftersom den kostar lite mycket men ändå, jag ska ha den. han har ingen talan om saken. typ.

idag har jag inte gjort någonting alls sen jag kom hem ifrån stan. bara pratat lite med vendela och miranda i telefon. helt sjukt, ringer först till miranda i brist på annat. fröst säger jag nått konstigt med en skum röst, självklart hör hon inte vem det är så hon börjar skratta och säger "haha jag har verkligen inte tid med det här" sen så säger jag att det är jag och så lägger vi på med överrenskommelsen att hon ska ringa om en kvart. uttråkad som jag är så ringer jag vendela i mora. vi pratade om lite allt möjligt, dels om lördag. HJÄLP MIG, VET INTE VAD JAG SKA KLÄ UT MIG TILL! sen så sa vi hejdåhejdå. och sen efter ett tag ringer miss park mig och där hände samma sak, pratade mycket skit och om lördagen. kommer bli grymt kul kan jag tänka mig, tagga!

hur som helst så ska hon kanske joina oss in till staden i morgon :) just nu känner jag mig lite äckligt trött faktist, vet inte varför. ska hålla mig vaken sålänge det går, men sen är det "stor slaggen som gäller". nåväl, hare bra mjauisar. kyss kysss kyss mey.

hon som har bra koll på hennes pappa

elin: en jobbar och en är i bryssel
jag: är din pappa i bryssel?
elin: ja det är han
jag: varför är han alltid i bryssel?!
elin: haha jag vet inte, men han kan vara i lund också.. eller trosa. eller skåne.

you'r nasty

hej!
igår: hemma hos alexandra var det mysigt. vi spelade monopol, åt cocosbollar, kollade på tv och snackade skit. sen följde hon mig til tåget och på vägen mötte vi några oväntade människor.

idag: väckarklockan var ställt på tio eftersom att jag, sophia, emma och sara skulle till nått museeum för att göra några uppgifter. först vart det mat och sen en låång promenad åt fel håll, kul. men sen kom vi till rätt bro och rätt museeum, det förvånade mig att det faktist var kul. alltså det var massa häftiga tavlor och uppstoppade får och lite grejer. sen så sa vi hejhej till sara som inte orkade vara kvar i stan. vi besökte några olika butiker och jag köpte två urtjusiga och mysiga koftor inne på zara och sen lite saker to my nails. är nöjd! sen så försökte jag övertala sophia att köpa en snygg jacka inne på h&m men emma förstörde det med sina dumma kommentarer. suck. sen så bar det av hemmåt med två stycken gratis daimchoklad kakor. nu ska jag ringa den där elin för det ryktades om att vi skulle leka duktigt. vad vi ska göra är ännu oklart men det kommer nog bli kul, greys ska vi se i alla fall. det är ett måste.

meeen, hejdåhejdå!

ni finner mig på sturevägen

hinner inte skriva så mycket för om fem minuter ska jag och emma dra till tåget som tar oss till centrum och sen hem till alexandra. kommer bli kul, speciellt med allt vi bakat, mumma säger jag bara. nåväl hare bra folket, emma hälsar dra åt helvete.

kyss!

vilka idéer..

Klicka f�r att st�nga bilden


för fler bilder på denna hösterik och hannes, besök jesuserik.blogg.se


shoelaces untied



kan man göra annat än att le när man ser den här videon?

joshua radin - today

älskar låten

it's a baking day today

godmorgon!
eller jag vaknade vid tio men för en del är det godmorgon time. idag ska jag och emma baka som fan, vi ska baka goda chokladbollar. och i dom ska man ha oboy i, återstår att se om det blir gott. sen vid fem tiden så ska vi åka hem till alexandra och äta dom. mumma!

vet ni nått som är gott? mariekex, smör och ost. det var år sen jag åt det sist och beslöt mig därför för att testa det idag, mumms säger jag bara. fan va gott det är! till nått helt annat.. emma axh äter lunch nu, klockan tolv. hon och hennes rutiner alltså.. komiskt att jag och alexandra snackade om det en kvart tidigare det här kom:

Emma säger:

lunchtime

Emma säger:

hej då

Emma säger:

hadet så bra

sofia sandahl ﺕ säger:

haha

Emma säger:

kissa inte på dig

sofia sandahl ﺕ säger:

LUNCH NU?

Emma säger:

tänk inte på apor

sofia sandahl ﺕ säger:

crazy person

Emma säger:

klockan är ju 12

Emma säger:

jag vaknade typ 9 och åt en macka

sofia sandahl ﺕ säger:

hahahaha


spånade vidare på min idé..



hejhej as fina bilder på mig. nåväl, ni ser bilden högst uppe? ashley tisdale, wiwooo!
ser dock ingen vidare likhet mellan mig och dom ovanför menmen.


drog med miranda på ett hörn.

här är sidan!

snilleblixt

dom som ska till jenny on halloween, listen up! skulle det inte vara kul om man gjorde ett kändis-tema istället för detta ful-tema det verkar vara siktat åt nu? alltså att man klär ut sig till en kändis istället för att vara en fugly frankenstein?

tåls att tänka på i alla fall


min makt över folket

har fått miranda att ha en likadan gubbe efter sitt namn som jag har på mitt.
har fått tobbe att ha en bild på oss två från p&l i all evighet.
har fått pappa att sluta fråga mig om han ska köpa hem cola light, dvs det kommer självmant.
har fått alexandra att bli lika cool som mig. nästan i alla fall.
har fått vendela att erkänna för sig själv och hela världen att hon behöver mig.
har fått mamma att beställa hem ariel filmen.

mitt nästa uppdrag blir att göra om emma från en mes till helvild tuffing.

ännu mer msn skit, fast denna gång dör jag på riktigt. helstörd grabb.

Forza Blåvitt! säger:

Haha hörde du att teo hade pissat i sin lärares tekopp? xD ^^

sofia sandahl ﺕ säger:

menar du allvar?

Forza Blåvitt! säger:

aa

sofia sandahl ﺕ säger:

OMG NEJ?!

Forza Blåvitt! säger:

mamma kom precis hem från sthlm och sa de =P

sofia sandahl ﺕ säger:

hahahahaha

sofia sandahl ﺕ säger:

dör

sofia sandahl ﺕ säger:

why lixom?

Forza Blåvitt! säger:

Hans klasskamrater hade tjatat på honom

sofia sandahl ﺕ säger:

men gud

sofia sandahl ﺕ säger:

störd som fan


när kul blir till askul när det egentligen borde vara okul

sofia sandahl ﺕ säger:

vendela har åkt nu va?

elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel säger:

mora med mallin

sofia sandahl ﺕ säger:

aa

sofia sandahl ﺕ säger:

saknar du henne?

elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel säger:

så der

sofia sandahl ﺕ säger:

du saknar henne as mycket

sofia sandahl ﺕ säger:

erkänn

elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel säger:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj

sofia sandahl ﺕ säger:

joooooo

sofia sandahl ﺕ säger:

och du älskar henne

elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel säger:

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

sofia sandahl ﺕ säger:

jo.

sofia sandahl ﺕ säger:

slut pratat

elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel säger:

nej (N)


elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel har precis skickat dig en vibb.


elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel säger:

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

sofia sandahl ﺕ säger:

ojdå

elias tyker att tomi kallio är ett klant arsel säger:
+o( (N)

och nu sitter han och skickar massa blinkningar till mig, he he he.


i'll never told you how i really feel

då var man femhundra kronor rikare, gillas. dom hade köpt katt för typ två veckor sen så den var endast en little baby = med att jag fick ta min astmaspray hela tre gånger. tror man ska ta högst två gånger om dagen men whatever, vill inte dö. ikväll vet jag faktist inte vad jag ska hitta på, skulle behöva sola men är dock ganska trött efter att ha gått upp sju i morse. köpte två tidningar, sitter och dunkar katy perry och those dancing days och sen så förhoppningsvis är det nått bra på tv, hoppas. då är ju kvällen kanske räddad ändå? sitter förövrigt och chattar loss med vendelas lillebror. haha. oh, miss you redan vengru..

blivande sliten barnvakt

min dator strejkade ganska rejält för ett tag sen så det går inte att gå in på internet, så förtillfället sitter jag vid pappas sketna dator. kom på att jag måste gå och lägga mig nu också, ska upp med tuppen i morgon. alltså klockan sju, för att ta mig hela vägen till sollentuna som tar en timme typ. suck. barnvaktsofia for sure. från tio till fyra = moneymoneymoney. det gillas och barnen gillas också så jag hoppas och tror att jag överlever.

men för säkerhets skull, be för mig innan ni går och lägger er runt tolv snåret, tack. nu väntar 40 year old virgin. kyss!


ps. kommer sakna min lilla dalmas ven som ska ränna omkring i mora fram tills fredag, lova skriva till mig brevvän. love ya.


totally fast

gossip girl är det ända som gäller för tillfället. men i pauserna så chattar jag loss med vendela, mycket tufft. pratar lite om vad man ska vara utklädd till på halloween, fick förslaget att vara en emo ängel. ehm, nejtack. something els maybe.

tips någon? ingenting sexigt enligt vendela, hahah. dvs det är ful-tema. gillare


its a hsm3 thing

love that girl


can i have this dance


i want it all


innan lovet är slut ska jag se den här. och när det kommer ut på film, då ska jag köpa den.

vill vara smart

försöker göra lite olika iqtest men lackar och byter till någon annan varje gång jag inte fattar en fråga. jag anstränger mig väldigt mycket med att fatta dom dära "atgf, yhhs, yags, vad ska dom sista bokstäverna vara?"- frågorna. hur ska jag veta det? totally omöjligt.
jag är på test fyra.. vad säger det om min iq?
åh, suck.

hejhej bloggen

igår vart det film för hela slanten. mötte upp en alexandra i centrum, fick tillbaks min bike. wiwo! sen så mötte vi upp alexander, martin och emma. vi hyrde fyra filmer: sweeney todd, the dark, unrest och svensexan två. dom var mycket praa, eller aa.. dom var okej. käkade lite godis och sen skulle martin bra sig mot tåget. vid två tiden gjorde jag lite mat åt mina hungriga små barn, köttbullar och makaroner. sen så fick vi lite besök av daggen, ett mjölkpaket och pernilla. och sen när dom dragit så var det dags att gå upp och fixa sängarna. eller alltså vart alla skulle sova och grejer. det slutade med att alla dom tre slocknade i saras säng. lite trångt kanske men det brydde jag mig inte om, sov så skönt i min säng.

.. fram tills dom kom och väckte mig klockan NIO(!) med att kasta sig på mig med täcken. why? totally sick. dom gick åter igen in till saras rum så jag slocknade om en timme tills alexandra kom in och frågar om strumpor. ahh love you. sen vart det frulle och sen åkte dom hem. eller emma var kvar med mig och kollade klart på filmerna eftersom att några laggade lite efter halva. nåväl, idag ska jag bara ta det äckligt lungt framför tv:n. kan bli skönt. funderar på att åka hem till emma och klippa mig också. men det återstår att se. kyss mey

bara jag som tycker att han är lite väl as mycket snygg?

PÄR LERNSTRÖM


vogue india

poshy-woshy.jpg
långt hår, mjuk(are) i ansiktet och naturligt sminkad passar henne mycket bättre än den mer stela victoria man brukar se.
snygg med andra ord.

18:13

klockan är kvart över sex och det är becksvart ute. snart bär det av till centrum.
wiwo.

pjuu

skulle egentligen åkt och ätit hos susannes syster idag men pga kortslutning i pappas huvud vart det inte så. ska försöka hitta nått här hemma att äta i stället. sen ikväll kommer emma och alexandra hit för att se på film och kanske sova över. mysigt må jag säga. slumberparty? ohyes.

ps. både min bror och mamma står framför mig och pratar bebisspråk med våran katt, en katt! åh, jag är omringad av idioter.

en katt bara

Hm hehe, har lyckats hacka mig in på Sofias blogg, håhåhå. Nej okej men nästan iaf. Notera det nya typsnittet! Med vänliga hälsningar en katt i svarta boots.

twinkle twinkle little star..


save the boobs!


klicka här, läs vad som står och skänka en krona till rosa bandet.
jag har gjort det och jag tycker att du också borde det.
it's simple, just do it.

lika alot

mmmm gillar när man beställer hem fem filmer men betalar för en, här är  mina val:
semi pro
what happens in vegas
21
den lilla sjöjungfrun: sagan om ariel
the happening

nöjdast är jag väl med ariel, me längtar tills det kommer!

okej jag kapitulerar nu, alla vägar leder till dig. jag kan börja på vilken jävla plats som helst det slutar ändå alltid med fingrar i mitt hår och andedräkt mot min hals i din säng.


när man inte riktigt orkar med en jenny

sofia ﺕ säger:

bor vi i ett u-land?

vem du än är så gör jag slut säger:

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

sofia ﺕ säger:

lägg av

vem du än är så gör jag slut säger:

HAHAH VAFAN ÄR DET

sofia ﺕ säger:

menar allvar

sofia ﺕ säger:

vet inte

vem du än är så gör jag slut säger:

HAHAH ASGARV

sofia ﺕ säger:

DET ÄR JU KANSKE DÄRFÖR JA UNDRAR




PS. GRATTIS SOM FAN MIRANDA PARK HÄLSAR EN STOLT OMOGEN TJEJ SOM VAR DEN FÖRSTA SOM SKREV GRATTIS TILL YOU! <3


elle


finns det något finare tidningsomslag? tänkte köpa tidningen bara för just omslaget, sagolikt. men ändå så mycket finare i verkligheten, åh craving! synd att man inte hade tillräckligt med money just vid dom tillfällerna. elsa hosk är så förbaskat söt också! hon och mörkhåriga tjejen som ler, schnygga!

happy före-födelsedag!

idag firade vi denna tös före-födelsedag. mycket trevligt måste jag medge. hände ju en del saker in the täby, hehe.
vi som firade tjejen var malin, elin, jenny, vendela och moi. hon uppskattade nog oss mest när idominen åkte på, "nu drar vi till sbn tjejer!" åhfyfan.. nåväl, vi (minus malin och elin) tog en tripp till stan i hopp om att hitta nått mysigt café som vi skulle fika duktigt och sofistikerat på istället vart det mcds med en dräglande lilabyxad fullgubbe som miranda tände lite på. usch på oss. OCH DIG MIRANDA! mest usch på dig, you dirty little women. sen drog vi oss hemmåt, eller i alla fall till centrum där vi mötte två "tjejer" och en hippie. hörde ett litet roligt skratt, fick se jenny och vendela dra några häftiga dansbands moves mitt på tunatorg och en titt på en mycket söt kille.
= bra dag. tack! haha tack för att du fyller år miranda.


för fler bilder, gå in på wendelaa
ps ett. även fast inte jag är med på några bilder så var jag med. lovar.
ps två. om en timme är du sexton din lilla plutt : )

skalling hit och dit

åkte hem till emma vid six taiden, där skulle vi baka till sista dagen på våran braiga förskola.. *snyft* kommer sakna alla söta kiddon :( nåväl, tillbaks till emmabesöker. vi bakade kladdkaka med mintkrokant på toppen, mumma! eller inte för att vi smakade men............ hehe. vi tog lite roliga biler, jag vart skallad av henne, attacker av bob, lite deep tv tittande, häftiga/dunder coola/tuffa dans mooves och sen övningskörning hem. alltså emma körde. satt satt där bak och var livrädd för att inte komma hem levande. vilket jag gjorde, alltså kom hem levande. wiwo.

hm, gillar att vendela och elin har kommit på den dumma idéen med att försöka döda en människa i morgon med att sätta en sopsäck över henne. bad idea! jag är emot det men dom trilskas om det så.. menmen upp till dom om dom vill vara mördare. nu ska jag sova så tack och hej för mig. ses i vallentuna gymnasium i morgon klockan nio, kyss mey.

lillkickan, wtf?

kom hem för typ en halvtimme sen. min granne kör upp på deras avfart när jag försöker fibbla upp nycklarna ur väskan. dom kliver ur bilen och då säger mannen "haha, lillkickan sa vi i bilen. ni är så lika" "haha, det har jag inte hört förut" svarade jag." vad är det här om nu då? lillsara, lillkickan och snart kommer väl lillsebbe också. han jag är minst lik in the family. nåväl, allt är möjligt.

hm, läste nyss vallentuna steget.. det var en fråga; vad är viktigast i livet för dig? sen så hade dom frågat några ungdomar i vallentuna, en av dom var saffie. vill ni veta hennes svar? "familjen är väl viktigast och vänner.. och mat! jag älskar mat!" sometings never changes :)

ps. längtar tills i morgon. MIRANDA!

älskar när mamma köper hem snygga skor

Klicka för att visa Megabild! Helt nya underbara grå kilklacksskor från H&M strl 37/38!
min kamera strejkade lite, eller sladden är gone så bilden är dock inte min utan den är ifrån tradera. älskar skorna, så snygga.

den där elin..

fick ett samtal av elin som innehöll lite olika saker.. fighten 08 som ägde rum idag i hennes skola, om fredagens planer, om hur hon ska lära mig tvätta/diskaoch andra hushålls grejer och lite annat.

elin: du ska lära dig hur man sätter på diskmaskinen tills nästa vecka, du måste!
jag: men jag väntar fortfarande på mitt schema! och det dumma är att jag tror min mamma har visat mig det typ fem gånger..
elin: det här är ett intro, jag menar allvar.

hahaha, asså sometimes you'r killing me.

check this hand cause i'm marvelous

lady gaga - poker face

17 again


men ja den ända anledningen till att jag har bestömt att se den är att zac efron har huvudrollen, heheehhehe
men det är okej.

vill se, vill se, vill se!


premiär idag och jag ska inte se.. just snyggt.

ibland får man fnatt påna

vi pratar lite om dh avsnittet, då det kommer..

miranda säger:

vi borde bilda "tv serie klubb" då man träffas en gång i veckan och pratar om någon serie fast man egentligen bara sitter och snackar skit. såå amerikanskt (;


quality time

älskar när jag och simon sitter och sjunger "all by my self, don't wanna be all by my seeeelf anymore" tillsammans.

still i don't lie when i say i love you, but im a girl who need some action. you are not my actionman anymore. still i don't lie when i say i love you.


all my love to music

metro station - dear hannah


maia hirasawa - and i found this boy 

lägg på minnet:

erik - tvåhundra kronor
mikaela - hundra kronor
emma - etthundrafemtio kronor (tror jag, om du inte betalat tillbaks dom. fast det har jag inget minne av)

me need money, är ganska mycket pank. fast inte så illa som erik. jag äger åtminstone tjugo kronor.

humor

erik, säger:
försökte köpa en cola på lidl
erik, säger:
LIDL
erik, säger:
fem kronor
erik, säger:
åtkomst nekad
erik, säger:
fuck.
sofia sandahl säger:
AHAH
sofia sandahl säger:
fyfan, då är det illa
erik, säger:
då är det fan tomt

crazy kiddo

familjen - det snurrar i min skalle

soon you (hopefully) belong to me


snart tillhör denna mig, om pappa går med på det dvs. men jag ska göra mitt bästa för att övertala honom. den har handstilsigenkänning vilket jag inte vet vad det betyder men det låter coolt. sen så är det en sån dära om man lägger den på sidan så kan man swicha upp den så man får fram tangenter eller vad det nu heter, lite som en side kick. eller inte men ända, me like alot. på torsdag kommer dessutom mitt tre gå ut så jag ska skaffa mig comviq så fort som möjligt. då kanske jag får lite mer sms av den dära emma om saker om skolan och annat, tex om vi har sovmorgon och sånt. kan vara bra att veta lixom. kommer också kunna sms:a galet mycket med alexandra och alla andra comviq peeps, wiwo. haha. skulle köpt en sån som lilla daggen har fast rosa men det gick inte för sig. synd. men ändå..
SOM JAG HAR LÄNGTAT!


beyonce - if i were a boy

it's a little too late for you to come back
say its just a mistake
think i'd forgive you like that
if you thought i would wait for you
you thought wrong

but you're just a boy
you don't understand
yeah you don't understand
how it feels to love a girl someday
you wish you were a better man
you don't listen to her
you don't care how it hurts
until you lose the one you wanted
cause you've taken her for granted
and everything you have got destroyed
but you're just a boy


byebye little j


now i'm speechless, over the edge and just breathless. i never thought that i'd catch this love bug again. hopeless head over heels in the moment. i never thought that i'd get hit with this love bug again.


jajaja men det var ju tjejmiddag råå

 
  
 
  
 
  

söndags musik

musiq soulchild - teach me

hm, är det vi som är trion?

erik sitter och syntar loss på synten.
vendela pratar om gårdagen, om hennes dampryck.
sofia sitter och försöker fokusera på ugly betty (ugly vendi).

men ja hon är utomlands i ett halvår till och kommer bli väldigt mörkhyad.

just nu befinner dom sig på koh maak vart det nu ligger.
avundsjuk? ehm yes!





a monkey needs to dance and so do you.

ja hallå.
gårdagen var.. intressant. övertalade alexandra och emma att komma hit vilket var ruuligt. men jag lackade äckligt mycket på några som hade blivit lovade att komma in hos mig som inte ens vad bjudna på våran till börja med tjejmiddag, usch. no respect, you got no respect. jag ska väl inte gå in på detaljer men det vart lite otippade ihop parningar under kvällens gång. hehe, miranda knows what i mean. det vart också ett ex antal toalett besök med anonym kille, spillningar, snygga dansmooves, mordbrand i mitt kök pga elin (morr), ätning på min bordsduk, en gran grillades pga malin (morr), en viss person halsade allting i mitt kylskåp för att få bort kokos smaken, en toasits åkte av, en krashat ljusgrej, elin hoppade på en brandbil så hennes fot cepade, skönsång, greven på synten och oväntade kyssar. men kvällen vart lyckad tycker jag. tack så mysleeee.

somnade vid fyra tiden och vaknade igen vid nio, helt av mig själv. inte det minsta trött. pappa t kommer så snällt förbi med en pizza till oss, hehe gillar honom. sitter förövrigt och kollar på en dålig b-rulle med vendela och erik. 30 days of night, skulle nog vara ett misstag om jag säger till er att jag rekomenderar den så istället varnar jag er. se den inte. nåväl, nu ska jag tjilla vidare med dudesen minus elin som är hos tina på fika och sen erik som slaggar hårt på soffan. kyss mey. 

thenewkid.se

"med avsikt har jag gjort alla fel jag kan, avrättat varje chans till närhet. men tusen historier spänner skoningslöst mellan oss, som osynliga trådar. så när du kommer och lägger dig jämte mig i sängen är allt nästan som förut, du skrattar och frågar hur du ser ut, och sanningen är att du ser ut precis som jag, du vet att jag hatar dig. men du lägger trots allt handen på mitt lår, vissa instinkter går inte att fly ifrån hur snabbt man än springer."

- the new kid

ps. fryser som satan

om man ändå kunde ha plåster på tungan.. har nämligen ett sår, har haft det ett tag nu också. ern sak jag alltid undrat är ju hur sår på tungan går bort? alltså det är ju blött hela tiden så det borde ju vara as svårt. menmen, det gör i alla fall ont som f*n! ni vet när man käkat typ chips eller liknande saker som fastnar i tänderna och ska ta bort det med tungen, det kan inte jag! nej, för det gör så jäkla ont. åh, vill bara ha bort det. har även en typ blåsa eller vad det nu är efter att ha bitit mig i kinden allt för många gånger, suck. det gör också ont.

sitter för tillfället och kollar på på smällen, den är tametusan bra. love jodi eller vad hon nu heter, alltså pundarbruden. ville bara let you know lixom. hm, ska nog sova snart. är helt slut redan nu. kysshej

im cold and am shamed, lying naked on the floor.

Marcus Ohlsson » Velvet » 12

sjunger lite för teo..

jag: im loving angels insteeeed
teo: men orka.

sen när blev han så stor som han är nu?


ge mig morgondagen

hejhej lovers
dagen började bra, med chokladprovning på måbra. me like. det var endast mörkchoklad och jag och emma försökte låta så professionella som möjligt. eller jag i alla fall. sen så bar det av till karlbergsskolan för en trevlig dag med barnen. även där bjöds det på godsaker, amerikanska kakor som var urgoda! när jag slutat så åkte jag in mot staden till mina kusiner, så om ni vill mig nått finns jag på söder! heh.. nåväl, längtar tills i morgon. få spendera lite quality time med peeps jag gillar.

nora ligger däckad på soffan och teo tjatar som satan om att spela ett drakspel. hejhej kyss!

s flippar ur totalt

azzoo vafan händer me meey?? ja satt mey i soffan o så baa glömde ja mitt namn hahahahha fna flippareee eller vad?? skaa snart te arninge med paasseen<33 kärlek till pappiii.. hehee... ayaaaa hör av meey sen söötnowsaar :) tack för nii läser min blogggg :) <3333 hehehe, faaan asssoo måste baa seya va som hände mey nyss assoo ja gick upp sen föll jA IHOP PÅ MATTAN hahaha fan va ja garva asso ja sååg ut som mr bean lr mrs sandahl som jaah kanske ska seya hahahahhahah

ni vet att ni älskar mig
gossipboy

pungpass på lördag

snart drar dit iväg till arninge med pappa t och roomie v. gäller att köpa kattmat och lite annat smått och gott till oss, hehe. ikväll kommer erik och elin hit och kollar på film med oss, ska spela nått kul spel och äta popcorn också. kan bli kul. hade tänkt att blattekatten skulle komma hit men icke, synd. nåväl, nu ska jag kissa och sen skratta åt vendelas allergichock mot mina katter. kyss!

ps. vendela kallar det här hennes hem, hon måste gilla det.

i need you


danity kane - ride for you


(klicka på bilden)

i try to see the good in life but good things in life are hard to find


HATAR VEN GRUDD IBLAND!

"men hon är ju som tagen ur cosmopolitan medans du är från steget"

there you got it



ps. det kom självmant.

we lie to ourselves so much that after a while the lies start to seem like the truth.


"the key to surviving a surgical internship is denial. we deny that we're tired, we deny that we're scared, we deny how badly we want to succeed. and most importantly, we deny that we're in denial. we only see what we want to see and believe what we want to believe, and it works. we lie to ourselves so much that after a while the lies start to seem like the truth. we deny so much that we can't recognize the truth right in front of our faces."


ännu flera kommentarer från en grudd

"han måste ha vart med om nått tufft, han har sånna där ådror"

"musiken gör en till ett ego, vi får inte gå så långt"

INTE OKEJ VENDELA GRUDD!

"hur var han då?"
"var han nått att rekomendera eller? såhär systar emellan"

ps. hon sitter också och gråter + piper pga ett avsnitt av oth. hm.


nytt

pussycat dolls - i hate this part

ps. ven finslipar första bitchslappers låten, hehehehe

slumberparty

bråk redan efter fyra timmar.. undrar hur det kommer gå?
just nu gillar jag ej vendela grudd.
spelade spel med vendela, miranda och den där jenny. jag förlorade varje gång. hatar. jag är visst ingen bra förlorare. fast det var endast vendelas fel för hon var väldigt irriterande, sur och skrek hela jävla tiden. ogillar. dom ska sova här.. lär ej bli så mycket sömn. fan. ska jobba med barn i sju timmar i morgon, me need my sleep!
nåväl.. hejdå, ska gå och slå ihjäl henne.

lite as snygga bilder sen igår

  
  
insåg nyss att jag är med på varenda bild. anledning: en viss ven ville inte att jag skulle röra hennes kamera. morr.
någon timme efter dom två sista bilderna (om jag inte minns fel) så tog kvällen slut. lika så vendela, hon var ganska slut.

ps. älsklingsbild nummer fyra. åååh <33

avundsjuka

gillar att min syster är ute på ett as roligt äventyr i varma länder medans jag sitter hemma med våran bror som har lite lätt damp i regn och äckel väder.
här är länder hon ska besöka under hennes fantastiska halvår..
  •  thailand (vietnam, bali)
  • australien
  • nya zeeland
  • argentina
  • brazilien
  • miami

  • passande

    maroon 5 - sunday morning

    fortsättning..

     Seyf 12:okt, 14:23
    hej

    har du söta fötter?
     sofjo 12:okt, 14:41
    det är klart.
     Seyf 12:okt, 14:41
    bra!
    gillar dom pussar?
     sofjo 12:okt, 14:42
    nja, inte av skäggiga män.

    ibland gillar man bilddagboken.

     Seyf 12:okt, 14:23
    hej

    har du söta fötter?

    det här med oväntade kyssar..

    hejsan. vill helst inte gå in på några detaljer från morgondagen/kvällen men det vart en ganska lång tåg/bussresa till en tatuerings butik, lite dricka med vendelas syster och hennes vänner, deeptalk, fight med en lång man, en sväng ner till gullmarsplan, ett x antal äckliga kyssar + hålla hand, ella ella sjungande och lite annat smått och gott. eller kanske inte gott.. heh. nåväl, idag ska jag hem till min mormor och morfar. tror jag har nämnt det tidigare men ingen dör av att höra det igen. efter så ska jag sova ganska duktigt och i morgon flyttar vendela in. det blir också en bitchslapper's dag i morgon, vilket man gillar.

    äh nu sitter jag och pumpar oasis och hanson, en gnutta katy perry också. me likekeee. kyss mey


    a s h & z a c


    värsta 3½ timmarna på väldigt länge

    blev väckt åtta i morse, ÅTTA! på en lördag också. great. skulle som sagt ha körkorts saken idag och jag tänkte att jag säkert inte kännde någon där så jag fick med äckligt hår och mjukisar. när jag går ut ur bilen ser jag en fejja jag känner igen, inser snabbt att det var patrik. haha, vad är oddsen. iuförsej så spelar det ingen roll om han såg mig sådär "fräsch" men whatever. måste vart en jävla syn. vi fick sitta i tre och en halv timme och lyssna på en kille som snackade om bilar, vart man skulle kolla, skyltar, att man inte ska köra när man druckit etc. mycket okul. speciellt när man satt på obekväma stolar, det var kallt i lokalen och han drog ut på tiden. ogillar. menmen, nu ska jag inte klaga allt för mycket.

    jag funderar på om jag ska försöka sova en timme eller nått sånt, för vid fyra ska jag dra mig in mot staden med miss grudd. kan bli kul.


    g i l l a r e j

    jag bara älskar när man pratar i telefon med vendela och hon alltid ska säga "älskar dig mest" ironiskt i slutet av samtalet ända tills man säger detsamma, ellet inte jag dåra men andra kanske. m.


    ps.

    grattis alice som var den första bra på idol hittills.

    AGROLEKTIKER PÅ G

    alltså neeeeejnejnej! alla har hittills sugit pissäckel på idol och det juryn säger är "elefantkliv" och att dom är sååå duktiga. en sjunger som en pipande mus, en valde helt fel låt och en annan ser ut och är som en jävla hyperaktiv och påtänd duracellkanin. NEJ! snälla kan inte den gammla juryn komma tillbaks?! please.

    jag trodde att lars var en söt liten nörd man kunde lita på men fan inte den här gången. falskt falsk falsk, rakt igenom. honan bagge säger att han var jättebra och allt sånt där. WTF?! vad är det här? det måste ju vara ett skämt.

    "jag ler när jag har roligt" åh sötlars! fan att du inte klarade det den här gången..

    lökigt

    the wombats igår var bland det roligaste och äckligaste jag gjort. äckligt pga alla svettiga apor runt om mig. ps. vi stog nästan längst framme. erik rockade på som vanligt medans jag sa till honom att jag skippade svettgruppen för en mer behaglig plats vid ett fönster. ps2. dom uppträdde på debaser så det är inget stort utrymme. fick ta med mig hans vrål svettiga kofta. usch. det första jag gjorde när jag kom där ifrån var att andas frisk doft, den andra grejen jag gjorde var att gå och köpa ett glas cola light. MUMMA! efter dom var klara att löka av sig på scenen så kom svetterik där helt "nyduschad" med två vänner. så sött. nåväl, han var svettig och jag var kär i en nörd en bit ifrån mig. var ganska slut påväg hem så det första jag gjorde var att gå och lägga mig när jag klev innanför dörren.

    men nu är det slut pratat om det. planerna ändrades för vad jag som skulle ske ikväll. ingen miranda, istället blir det en hederlig hemmakväll med pizza. skönt. i morgon ska jag upp pisstidigt pga jävla körkorts skit. aldrig nogon vila. suck. sen så lackar jag sönder när mamma säger att vi ska till mormor och morfar på söndag. vi ska äta där vid typ fem, and guess what?! dh börjar fyra och jag ska tamefan se det! offrade det i tisdags och tänker inte göra om det! sen så är det också gossip girl vid sju som jag absolutfanheller inte ska missa, då kommer en viss tjej vara väldigt otrevlig den kvällen. nej, jag gav mamma ett dilemma. antingen bänkar jag mig framför tv:n där och är osocial eller så stannar jag hemma. jag vet att hon så gärna vill ha med mig så hon kommer se till att jag gör det där. morr. i tillstånd till att döda. men jaaa jag är en tvnörd, men ska det vara så ska det vara!

    hm, pizzan är här. måste gå och tänka på annat. kyss!

    i love you but i'm letting go

    maroon 5 - nothing lasts forever

    skippa snacket i början och lyssna på själva låten som börjar vid 40
    love it.

    i've met someone that makes me feel seasick, oh what a skill to have


    så, hur ser resten av veckan ut?

    torsdag: wombats med erik och hans mamma.
    fredag: the bitchslappers +clargott hem till miranda och sova i hennes lappkåta. kul ju. kallt också.
    lördag: följa med vendela in till hennes syster i stan på lite chillkrök (hatar ordet) och musiktävling. därefter sova där.
    söndag: kolla på alla repriser på program jag missat i veckan, höhö. kanske klämmer in att gå till centrum och sola.

    måndag: VENDELA FLYTTAR IN! kanske alexandra också?..

    riktig familjehelg, fast inte med min egen. he-he-he.

    the wombats


    snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart snart!


    det var inte igår

    sara bareilles - love song

    kalla mig cementflickan

    hej, jag är kär i killen som sitter fast i cement just nu på greys.
    han är söt + att det är synd om honom.
    pleace don't die.

    taggad till tusen!... försöker i alla fall

    just nu sitter jag och pluggar in wombats musiktexter. det är så att jag och min vän erik ska på dom i morgon och han kan alla utantill. känns bra. han kommer stå där och sjunga halsen av sig medans jag bara sjunger med på några få låtar, några få rader. men whatever det kommer bli grymt kul ändå! gillaråååm.

    det ryktas om att en viss vendela ska bostätta sig här i mitt lilla hus nästa vecka. jag askade alexandra too men hon verkar faktist inte lika taggad.. hm, får se hur det blir. kanske slutar med att flera stycken lever här. skulle vara lustigt. ett annat rykte är att det blir pyjamasparty på fredag. en viss v har självklart kommit på den idéen, who els? är inte ensam hemma då så vi får se hur det blir med den saken.

    nåväl, nu är det back to music. kyssen


    härskadetståenpassanderubrik

    "jag undrar vem det var som kom på det här med monogami. vem eller vilka eller när eller hur det bestämdes att två personer ska leva tillsammans, punkt slut. det spelar egentligen ingen roll hur det gick till när detta bestämdes, för uppenbarligen var det ett felaktigt beslut som togs. människan är inte alls gjord för att leva med en och samma person hela livet. det kan vi ju vara överens om att det har bevisats tillräckligt nu. inget förhållande håller och är lyckligt ett helt liv. vare sig det är i hollywood eller i örebro. det bara gör inte det."

    - katrin zytomierska

    he's an angel

    älskar när simon frågar om han ska åka ner till centrum och köpa cola light till mig.

    let the tears fall down


    when you try your best but you don't succeed


    the bitchslappers


     
      

    en oväntad kyss

    gick ej till praktiken idag pga magvärk. rätt kul, hade gjort iordning mig och allt och då slår den till. trodde jag skulle spy alot men som tur var så hade jag fel. mötte upp miranda vid bällsta och sedan vendela och jenny på tåget, ingenting skulle stoppa mig från att se birds & words spela. som vanligt så slutade det på donken.. attans. jag var lite emot det men kunde inte häjda mig när jag väl var inne. vi tog oss en tripp till medis i hopp om att hitta 44'an. frågade om vägen en eller två gånger innan vi hittade ett litet ställe som hade en hårig papperskorg bredvid sig. charming. vi vågade inte gå in av två anleningar:

    #1. vi var två timmar förtidiga.
    #2. det var bara massa punkare där inne.

    vi löste det genom att ta oss en runda runt på stan i hopp om en ica eller liknande där man kunde köpa dricka + kanske godis. vi tog en buss typ femhundra meter. nödvändigt. köpte vårt godis och gick och satte oss och kollade på några som spelade fotboll. det uppskattades. några tjejer ville inte gå där ifrån men plikten kallar och det var dags att bege sig till kaffet. påvägen stötte vi på några väldigt snuskiga män. en utbrister "har ni tappat nått?" och pekar på en blöt pölen en bit efter oss, nej säger vi och går vidare. det är då han säger "får man en puss sen eller?" jenny vänder sig om och pekar fuck you. det gillas. gubben var typ 40 +. uschuschusch. men hur som helst så var birds & words var faktist oväntat bra. hade förväntat mig att dom skulle suga. heh..

    nåväl. när dom är klara så kommer en gammal klasskompis marcus och hans band upp och ska sjunga några songs. jenny blir helt jävla förälskad i honom och bara måste va han. hon försöker ragga upp hans nummer och lyckas. i slutet av kvällen ger vi henne en deal som hon bara inte kan missa. en kyss - två ciggpaket. hon står nervöst utanför och väntar på att han ska komma. tillslut ser jag honom längst ner i trappan och blir alldeles till mig av förväntan.. han kommer ut och jenny säger "hörru vänta lite.." SMACK! hahahaha jag höll seriöst på att dö! det roligaste på sååå länge. the bitchslapper's drog mot tunnelbanan på nya äventyrhem. erik du kommer ångra att du inte trodde på oss.. hm måste sova nu men tjejer, jag hade det förjävla kul idag! thaaanks and goodnight.

    ps. gillar att alla förutom jag krälade lite på ett ica golvet på söder på jakt efter en tappad tia.


    får ett sms av anna..

    "fan min kropp är helt förvånad över att den inte blivit slagen en enda gång idag :O :P"
    hm, kan det vara så att jag slänger in ett slag på tjejen en gång (flera) om dagen?..
    hon förtjänar det.


    birds & words

    ser fram emot morgondagen. bortsett från att jag antagligen kommer få byta om på någon toalett i stan (ps. vill inte gå dit med mina mammakläder) men sen blir det till att looka on eriks bandi, birds & words. mycket intressant. gillar indie och gillar namnet. kan det bli mycket bättre?
    deras första riktiga spelning, im so proud :')

    im a jurk

    idag åkte syster min på en resa som varar i ett halvår. jag sa inte ens hejdå. bra syster jag är. fan va illa.
    sorry siss, gonna miss you alot. love ya.


    nu fryser jag så mycket så jag ska bädda ner mig i min älskade säng och se på film. vi ska äta lax idag och jag är så inte sugen på det, fan hatar när det händer. vad ska jag äta? på tala om mat så ska jag, miranda, jenny och vendela åka in till stan i morgon för att äta och sen gå och kolla på erik och hans band när dom spelar på kafe 44. kommer bli kul. det ända minus med den dagen är väl det att jag missar ugly betty och dh, men det kan jag offra. repris på söndag, wiwo. kyss!

    hm

    deltog igår i en livlig disskution om miranda var asiat eller inte.
    ingen lyssnade på mig men det var mycket intressant.


    im no good at this

    you said there's
    tons of fish in the water
    so the waters I will test

    .

    i wanna hit you just to see if you cry.

    det här gillar man

    hoffmaestro & chraa - seize the day


    me längtar


    meow, om två timmar gäller det peeps!

    ska vi ligga med varandra sen eller?

    det började hos fredric. massor med härliga människor där, dock var jag den enda tjejen mitt bland dom tio. men inte klagade jag. vart ju en och annan dricka och kisspaus var tionde minut men det var kul. speciellt när vendela, miranda och malin kom och dansade loss lite. haha miranda kan shaka as! "låtsas som att du har en bomb bakom dig", ett plus är ju att hon hade en väldigt sexig blick när hon gjorde det också. gillas. sen efter duktigt partande där så lämnade vi en däckad erik och drog oss mot annie för det ryktades om ett party där. påvägen träffade jag en väldigt trevlig ung man som var broder till en riktigt heting, raawr! ps. bad honom hälsa. väl hos annie så var det dött. mötte en gammal fotbolls kompisch där btw. vi drog oss tillbaks till fredric igen bara det att halv vägs där så kom vi på att inte ens fredric var med oss. han var borttappad. where did you go? hur som helst så försökte vi skaka oss av med några peeps som vi gick med för att det inte skulle bli allt för crowdy där. snällt av oss *klapp på axeln*. vi kom till arosol (va?) och där kom min mor och hämtade mig vid tre utan att jag bett om det. woops. var inte i det bästa skicket. sa hejdå till sandro och niklas. försökte säga hejdå till hannes men han sa att han hatade mig för att jag var den enda tjejen som var där och drog nu. nåväl. i bilen säger mamma ungjävel till mig och att jag skulle ha förvarnat henne? what? jag bryter ihop and that was the end of that night. och ja juste, fick en trevlig bitchslap av erik. tack gölle!..

    vaknade upp med huvudvärk och spykänsla. underbart. idag ska jag ta det gulligt lungt, bara kolla på tv och sitta vid datorn. skulle sola med alexandra men vi får se hur det blir.. hm, kanske ska man försöka sig på det karro alltid gör dagen efter såhär (från vad jag läst i bloggen). cola light. det skulle sitta väldigt fint. åh sebbe kommer säkert göra narr av mig för jag antar att mamma berättat vad som hänt. nåväl, jag kan inte leva på mitt rum. me need food. tja!

    mat. ge. mig. nu.

    museet sög verkligen nått så otroligt mycket. det var det värsta jag gjort på såååå länge! det slutade med att vi gjorde tre av hundra frågor (ps. frågorna var väldigt svåra) och sen satte oss på en bänk och försökte komma på fem frågor som hajja skulle fråga polisen. ändrade planer om kvällen men mer om det i morgon eller så, för nu ska jag hjälpa mamma med maten. jag är hungrig. tjooo

    rubrik

    gårdagen spenderades med vendela, alexandra, erik och mirandoo. vi chillade lite hemma hos far min, kan det hända att vi busringde? hur som helst så var det trevligt. vart ett och annat  vändtia spel också som v loosade på.

    just nu sitter jag och kollar på när sebbe spelar guitar hero, spelade också för ett tag sen och jag är riktigt jävla awesome! senare idag ska jag och emma åka till naturhistoriska för att göra några uppgifter som vi missat. kul. sen så ska jag försöka fixa en lite thing, tihi. sen så ikväll ska jag hänga på erik till johannes som nyligen fyllt år. hört att det är en jävla bit att gå så vi får se hur det går. nåväl, måste hoppa in i duschen nu. hejhej!

    gillarej

    jag skrattar i telefonen
    vendela: ojojoj du låter som en dj
    vendela: har du en vattenskada?
    vendela: sofia, är vi vid akvariumet?
    sen lägger hon på.

    pictureBOMB

    hittade massa bilder på mailen som ellinor för många år sedan skickat till mig, haha!



    hm, vilka skulle vi föreställa? haha!




    ingen aning om vad jag gör med ellinors ben..
















    missar alot!

    hehehe

    dagen var praaa, alltså skolan. den var helt okej, bortsett från när vi hade ett litet matte test och emma skulle sitta och pipa "hörru.. på den här, hur gör man då?", "psssst, hjälp!" och "på den hääär...." jag ville döda henne. det slutade med att jag låtsades skriva ett tal och säga vänta jättelänge för att hon skulle fatta att jag inte vill prata med henne! heh.. men det gick  bra, fick g på det även fast hon störde mig exakt hela tiden. nåväl, efter skolan följde jag med emma till (täby)centrum för att hon skulle sätta in pengar på nån gubbes konto för att hon skulle få sina uggs. åh jag vill också ha. 1050 är i alla fall mindre än 1300 så varför inte slå till? kanske får med pappa och mamma på idéen, alltså att dom hjälper till med betalningen. om jag har tur alltså. hm, först är det dags för en ny digikamera så uggsen får vänta en stund till.

    om ett tag kommer förhoppningsvis mor min och hämtar mig för att jag sedan ska åka home to alexandra, vi ska solalola. kommer bli skönt och jag behöver det really much! blekfis nummer ett. men det gillas. sen får vi se vad vi tar oss till :) kyssen!

    gillas

    haha gillar att jag och miranda sitter och planerar ett halloween partaj vi kanske ska ha.
    om du är cool nog så blir du nog bjuden!

    ps. ingenting är säkert än men vi hoppas på det bästa

    hårigt


    klipp avre bara.

    ge mig fredag!

    either you're in or your out.

    mmmmmmmmmm

    keso, avokado och lite grillkrydda + cola light. MUMMA!
    nu blir det film för hela slanten.
    toddles <3

    13:35

    kan det vara så att min mor sitter och spamar mig med massa fula msn smileys?

    gårdagen


    mulet äckligt väder + regn. kan det bli mycket bättre?
    när jag gick hemifrån så var det sol och jag trodde inte alls att jag skulle behöva ta med mig min jacka så isället tog jag en kofta. en tunn kofta där blåsten blåser rätt igenom. toppen. det värsta var ju att vi skulle gå runt i skogen och leta efter träd, svampar, blommor och annat skit som inte är kul. och vi fick inte gå hem förän allt var klart, som tog typ två timmar. kanske mer. usch. nästa gång ska jag vara utrustad rejält!

    m lovely

    vilken bra start på morgonen, att spy. hatar verkligen det, jag gråter som ett litet barn bara av tanken. kunde knappt sova inatt pga att jag hade ont i magen. usch när jag kollar på bilder av mat så får det mig att vilja spy ännu mer. bläää! okej så vi kankse inte ska prata mer om mina äckliga morgon. idag ska jag endast ta det lungt, kolla på förtrollad ska jag göra också. följa med på alla repliker och sjunga falsksång, underbart!


    RSS 2.0