en fin man

Robert sa:

ditt namn och alexandra och vendela det är finna namn som finns

sofia sandahl sa:

va bra robert

Robert säger:

men ditt namn är som en fin ros

Robert säger:

solen är gul och rosen är röda som dina läppar och dina ögon är som guld och varför ska man bli retad när man är inte som dom andra:(


you're the only one who knows exactly what i mean

maria mena - you're the only one

gud va kul att det ska gå så bra varje gång jag ska bara, alltid något som saknas.. den här gången var det ströbröd. suck. som tur var är alexandra påväg hit och hon ska ha med sig det :)
im so lucky i have her.

baknings tajm

jag har inte bakat på huur länge som helst så nu kände jag att det är dags för det! jag ska göra kladdig kladdkaka, mums. skickade nyss ner simon och hans kompis till ica för att köpa lite saker jag behövde. ibland är det bara att ha en lillebror som gör allt för choklad ^^ eller iuförsej så är jag skyldig honom det eftersom att jag käkade upp hans förra, heh..


den kommer se såhär god ut när jag är klar, mmmm längtar. eller.. kanske lite godare.


zombie

gårdagen vart inte alls som vi hade tänkt. i sista minuten så kunde vi inte vara hos linneas kompis så vi skulle antingen in till stan eller till nått ställe som låg en och en halvtimme eller nått. delemat var bara att dom som hade det dära längst borta var as snygga medans som i stan var lite mindre.. men vi tänkte till och vi skulle aldrig hinna till längrebort stället för vi åkte hemmifrån typ halv tio, so stan it is. trodde vi. när vi sätter oss på tåget så säger madde och hennes syrra att vi ska till sollentuna istället. great. tessa kände tydligen några som skulle vara där och vi trodde det skulle vara värsta partyt som man kunde spåra på totalt. men nej. det var med som en chillkväll där och lite halvt mycket tråkigt folk. det roliga började väl när vi spelade ölspelet, jag hade aldrig kört det förut så det var något nytt. klockan blev ett så jag och linnea bestämde oss för att göra ett försök på att komma hem för det var no nice där. dom kollade bussar till oss och när vi skulle gå till stationen så visste ingen vägen, toppen! jag coh linnea tog en jävla spurtning mot en buss station vi inte ens visste var den låg. ensamma i sollentuna. det kom en bil som vi kunde fråga om vägen och det visar sig att vi ska över en jävla 3546 meters bro för att komma dit. åååh, ännu mer springande.

när vi tillslut kommer dit så var det inte alls till stationen vi skulle utan det var till någon annan väg.. SUCK! vi hoppade istället på bussen som gick till centralen och flyt som vi ibland faktist har så var det till den vi skulle bytt till om vi hade följt busschemat. haha yes. på centralen var det ett cp som gick fram till en snube som tydligen kollade på honom, helt stört. han skrek "VAFAN GLOR DU PÅ MIG FÖR?!" och "gör du det en gång till så klippar jag fan till dig asså" och trodde att han var såå tuff.. det värsta var ju att jag först trodde han skrek på mig, jag var verkligen as rädd. okej inte för att han var så mycket äldre än mig men han såg verkligen ut som en sån som letade bråk. äckel. nemen fyfan vilken kväll. vi kom hem klockan tre i alla fall och sen var det total stenhård sovning.

idag ska jag kankse bowla och sen ska jag äta middag med susannes barn och hela alltet. kan bli trevligt. dags för mat, toodles <3

beroende?

kom precis hem ifrån en liten promenad med linnea för att lämna tillbaks filmen vi lånade igår. planerade också lite tills ikväll och sånt ruuligt. jag har fått klädproblem och upptäckt ett beroende. cola light. pappa köpte hem fyrpack igår, jag drack upp en igår och en idag. + att jag köpte en flaska när vi var nere på ica nyss. bra eller inte bra, i don´t care det är alldeles för gott för att skitas i! i love it, give me more.

heh.. okej nu till nått helt annat. jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll och jag vet inte heller om jag ska platta håret eller inte. det är tufft. fan vad jag skulle vilja ha på mig kläderna jag hade igår, haha. nej jag tror det lutar åt legins och linne som kjol med någon liten t-shirt. kommer se ut som skit men jaja, sånt gillas ibland. får väl sätta igång hjärnan och slita ut nått att ta på mig. om jag har tur kanske jag kan få låna nått klädesplagg av linnea? hihi
kyss!

för och nackdelar

okej så jag har tänkt på en sak väldigt länge.. det är jobbigt att packa varje vecka för att antingen åka hem till mamma respektive pappa. så frågarn är: ska jag bara bo hos en av dom? isåfall vem? det måste ju kännas jobbigt att ens barn väljer att inte bo hos en så en kommer ju antagligen bli sårad. mamma har haft både sara och sebbe som valt att bara bo där medans pappa inte har haft någon.. och jag tror att simon också kommer fatta det beslutet när han kommer iåå i rätt ålder. men jag kan ändå inte välja pappa bara för att jag tycker synd om honom. eller? visst har vi fått bättre kontakt på senaste tiden men ändå.. hur som helst så tänkte jag rabbla upp lite fördelar och nackdelar hos dom båda.

fördelar hos mamma:
garderob, dvs alla mina kläder bor där.
finare inredning.
sara. hon är kul och snäll när hon väl vill.

fördelar hos pappa:
det känns mer som en hel familj, alltså nu när susanne bor här. mer mamma, pappa, barn aktigt. jag har saknat det.
tv på rummet. (med kanaler, eller hur man nu säger)
närmare till tåget, alltså lättare att ta sig till ställen man vill till.
pappa köper hem cola light pack utan att käfta emot, hihi.
susanne. pappa blir mycket roligare och snällare när hon är med. eller så har jag bara inte lärt känna honom förän nu?
pappa ger mig pengar när jag frågar om det ^^

nackdelar hos mamma:
katterna. jag gillar sessan och thai, dom är söta men jag avskyr håret dom lämnar efter sig överallt. jag får astma av det och är tvungen att ta medicinen två gånger om dagen, ibland mer.
mer pms beteenden.

nackdelar hos pappa:
inte lika enkelt att låna (läs ta) kläder av sara.
inte lika fint rum som hos mamma.

rubrik

hellu peeps. så igår var jag och linnea som sagt på jakt efter något party, det var utan framgång så vi knallade (halvt sprang, haha) ner till ica där vi hyrde älsklingsfilmen förtrollad, köpte godis och ben&jerrys :) vi började också kolla på smala sussie men var dock allt för trötta för att kolla klart på den. det vart en trevlig kväll fastän den inte vart som vi planerat. idag har jag inte gjort någonting hittills förutom att kollat på flera avsnitt av hogan knows best på mtv, vaknade vid elva och sendess har tiden gått otroligt långsamt. jag var taggade på att bowla idag men det gick icke för sig, alexandra ska på kräftskiva klockan fem och alexander ska bort och käka. hm, attans.

nu ska jag sätta igång med städningen här hemma och sen planerna för kvällen blir nog att vara med linnea, ännu en kväll med sikt mot party. höhö. jag hade planerat att kanske kolla på film med alexander och martin men nej, det sprack. jaja, hejdåhejdå <3

im oooout

hejejejejej.
dagen har varit bra men väldigt väldigt seg. åkte tåg med långa, jag menar verkligen långa (smala), jonte idag vilket var najs. en sak som var no najs var vår första riktigt mattelektion på ett år, man känner sig ju helt dum i huvudet när man inte ens fattar det mest simpla sakerna. men det är kul. vi slutade vid ett tiden eftersom att vår lärare var sick, thank good. så hem far jag med en jivla fart. menar det verkligen, var hur kissnödig som helst och småsprang hela vägen. tiden gick så långsamt den bara kunde och tillslut vart den så mycket att det var dags för mig att börja packa för färden till padre. nu är jag mätt och har allt för ont i magen, men det är okej. ska snart gå och möta linnea för en förhoppningsvis galen kväll. någon som vet om det händer nått ikväll btw? ohwell, hör av er om ni vet nått :)

KYSS!

kort

nu har jag ätit, plattat mitt hår, flyttat över en ål till mig akvarium, bestämt planer för fredagen och söndagen, sagt en söt kommentar till min bror, sett på usla tvprogram och planerat vilka kläder jag ska ha i morgon. det ända som återstår för kvällen är att göra engelskan och sen somna stenhårt till the phantom of the opera. hm.. bäst att sätta igång då.

toodles <3


hejminkamerasugerochjagvillhaennynu,typ.


 
linnet är så mycket sötare på än vad det ser ut av. + att det är lila och inte blått som det ser ur med min sug kamera.
söta trosor med rosetter där bak och skorna var så söta och kostade bara hundra kronor på rean så jag vart tvungen att köpa dom :)

ps. gillar att jag har smittat emma med mitt halsont så hon låter som en som är i puberteten! ds.

lets gossip, girls!


oh, give me it noooow!

jag hatar getingar som tänker bygga bo i handskar

hej.. den här dagen har varit bra fram tills en sak..... jag, emma, anna och lite tessa gick runt och shoppade lite i (täby) centrum för anna skulle bränna av dom tvåtusen kronor hon fått av sin far tidigare idag. vi gick in på bianco där jag såg ett par aaaaas snygga handskar som jag snabbt sätter på mig och dreglar lite över, ska sätta i andra handen för att klappa lite åt emma. fråga mig inte varför, ibland får jag sjuka idéer. jag känner att det sticker till som fan och försöker i all panik att ta av handsken samtidigt som jag säger "aj aj aj aj" om och om igen. jag försöker att inte gråta eftersom att det skulle vara lite pinsamt + att jag lovat mig själv att inte göra det något mer. dom båda vänder ut och in på handsken när den är av för att se vad det var som stack mig, DÅ VAR DET EN JÄVLA GETING SOM TÄNKT BYGGA BO ELLER NÅTT JÄVLA SKIT MED RUMPAN UPPÅT OCH BARA LÅG OCH VÄNTADE PÅ ATT NÅGON IDIOT SOM JAG SKULLE STICKA NER HANDEN! eller egentligen.. hur skulle jag kunna veta att den låg där? det är ju inte varje dag man är med om nått sånt lixom. men vet ni hur ont det gjorde? jag har aldrig någonsing (kanske?) blivit geting stucken förut, jag har klarat mig utmärkt och trodde att det skulle fortsätta så men nej. hoppas smärtan går över snart för jag orkar inte mer. hatar getingar. ska döda varenda en jag ser från och med nu. dom kommer bli min värsta fiende och dom ska dö. fast ändå är hela grejen lite komisk också ^^ gillar att anna har 14 myggbett och att man själv inte har några (:

smärta åt sido.. (försöka går ju)
jag köpte ett par skor från tiamo, ett linne från zara, trosor från gina och nagellack från depend. kommer antagligen upp bild snart men just nu orkar jag inte. nu ropar mamma att det är la food, smell ya later bitches <3

jag har aldrig påstått mig vara en sån där snygg människa


men lite annorlunda, nördig och busig är jag nog på heltid.


im back..

okej så ishockey sög.. som väntat. en sak som också var väntat var att syster min skulle hitta några friends som hon kunde vara med medans jag stod kvar med lillebror och mor. okul. jag fick stå där och plågas i över en timme. älskade lilla far var också där men jag orkade inte gå ända bort till honom för att säga hej och sen gå tillbaka. ja jag är lat. en bra sak var ju ändå att djurgården vann, jippiekajej..

jag har funderingar på att sova nu, eller kanske inte nunu utan kolla på film och somna till den. tror det blir the phantom of the opera. lutar åt den i alla fall. nåväl, nattinatti på er sötnosar <3

thingthings


en riktigt smart uppfinning för sånna som mig, dvs sånna som har lite svårt att inte intemåla utanför när man målar naglarna.. en bra sak är ju att jag börjar bli bättre ^^ hittade den i elle uk, men jag undrar en sak.. finns den i sverige? jag har aldrig sett den förut.
om den finns, vilken affär?
om den inte finns, hoppas den kommer snart!


jag älskar hennes hårfärg, tror jag ska färga håret till nått liknande..
jag har just kollat klart på high school musical och ska sätta på två:an nu, sharpay eller ashley tisdale som hon heter är så jävla snygg i den! alltså två:an.
fabulous.

ikväll kanske det blir hockey..

god morgon! hm, kanske inte ska säga det såhär dags i och med att nästan alla är i skolan och gick upp för några timmar sen? hur som helst så stannade jag hemma ifrån skolan idag pga att jag inte alls mår så toppen som jag brukar göra. idag ska jag endast ägna  mig åt att kolla på favorit filmer och försöka uppdatera mig själv i alla tidningar, kommer vara så skönt. ikväll blir det maybe hockey för min del, djurgården mot nått lag ska tydligen spela här i lilla vallentuna. grejen är att jag ska gå med simba, mamma och sara. den sista nämnda kommer antagligen gå till någon liten kompish hon hittar där och lämna mig ensam med familjen. kul. får komma på nått smart.

ohwell, nu ska jag kolla på filmit. kyssehej <3
/tima


suck

förkyld,
ont i magen,
ont i huvudet,
ont i benen,
ont i armarna,
ont i ryggen,
ont i halsen, kan knappt svälja
ont i öronen,
hungrig.
kan det bli bättre?

suddenly i see, why the hell it means so much to me

kt tunstall - suddenly i see

kul med sömn

hellu hunnys!
igår gick jag och la mig vid elva tiden och trodde jag skulle slockna direkt, men neeej. jag försökte räkna får, kolla på en prick hela tiden, sa till mig själv flera gånger "sov sofia sov", gick upp och drack (självklart spiller jag ner hela mig själv), gick på toa flera gånger om och massa andra saker. jag kunde verkligen inte sova, vet inte varför. jag somnade först vid fyra och då sov jag sammanlagt i tre timmar inatt. gick upp klockan sju för att det var äckelskola.. suck. visst var det helt okej med tanke på att man träffade emma och anna som är totally crazy! ååh, måste bara bertätta en as äcklig sak! (nu kommer det emma..) vi hade 1½ timmes rast så vi satte oss på favoritbänken och påhittiga som vi alltid är så tänkte vi att vi skulle sätta fast en fem krona med tuggummi och sen se om någon försökte ta upp den. självklart gjorde ingen det.. whats wrong with people? emma går fram och kollar om man ser att det är tuggimmi under och jaaa, det gör man självklart. så hon tar loss femman och tar i annas tuggummi med fingrarna! usch emma, inte okej! snusk!

fick nyss ett brev där det stod att det var till sofia sanfahl, haha lite lustigt. nu måste jag packa för mamma kommer snart och hämtar mig :) kysshej!


ohyes!


ikväll 20:00 på fyran kommer mean girls, jag kommer självklart sitta pänkad!

sista dagen på mitt sommarlov

idag har jag varit med alexandra, vi skulle bowlat med martin och alexander men nej det gick inte för sig så då bestämde vi oss för att åka och fika på macken. men neej det gick inte heller för sig för dom ville åka cross i skogen i stället.. hm tänkte vi och bestlöt oss för att vara med marcus i stället. det gjorde vi. vandrade dit ifrån ormsta station och bestämde oss för att plocka lite hallon till pojken. en karatespark från alexandras håll och läppglans påstättning (inte bokstavligt..) senare så var vi framme. vi hade lite svårt att hitta på vad vi skulle göra så vi bestämde oss för att åka ut på en tur med hans epa, lite krångel eftersom att den knappt hade bensin, den var inblockad av en annan epa som han inte hittade nykeln till, han var lite butter och lite annat skit. men det löste sig tillslut för att duktiga alexandra hitta nyckeln och kom på ett fiffigt sätt att fick upp bensin hålet med mitt hårspänne. smart! sen rullade vi iväg till macken för att tanka och sen till lilla my, PIZZA! mmmm. eller det vart ingen mmm:ande efter då jag var helt spyfärdig.. sen så vart det lite kläd hämtning hos jossan och sen straight home.

just nu sitter jag och försöker trycka ner spyan som känns komma upp samtidigt som jag kollar på historien om liz murray som är på 5:an. den är bra, jag gråter så den är sorglig också.. åh efter den här filmen så ska jag inte gråta mer. jag är så otroligt trött på den, okej när jag har druckit så kan jag inte hjälpa det för då gråter jag för allt och ingenting men annars. i ett nyktert tillstånd. no more grying. jag är ingen vekling så jag kommer klara det. ända sen jag såg the holiday för första gången så har jag sagt så till mig sjäv, det har inte gått så bra hittills men det ska ändras. det måste ändras. jag har ingen att gråta över längre. åhnej nu forsar tårarna ner igen, alltså pga filmen.

jaja, inget mer snyfftande för min del men however. jag ska sova nu, eller okej inte nunu men snart. efter filmen om jag kan. ååh jag vill inte till skolan i morgon, vet inte var jag ska ha på mig eller någonting. kysshej <3


ps. du är så otroligt söt.. ^^ ds.

hei

god morgon!
idag blir det till att vara med alexandra, vi ska bowla :) jag har bjudit in martin, ju mer desto bättre right? jag måste äta frukost snart för jag är hungrig, eller jag är inte hungrig men jag kommer bli om jag inte äter det. hm ett problem uppstod nyss i mitt huvud.. david vet inte om han vill bowla och då verkar alexandra på samma gång lite velig(?) om vi ska det eller inte. nåväl, hörs later. kyssit

"om jag störtar så gillar jag dig"

jag sitter på mitt rum och slukar snart upp hela mitt kylskåp, är det okej eller? fick ett ganska oväntat besök på tåget tidigare idag, ingen mindre än karolina wikzell! samt josse och lina. jag antog att dom skulle in till någon krog i stan, or something. fan jag vill vara arton och kunna komma in på kroger :( det är inte kul att sitta och ruttna i vallentuna i väntan på olika fester.

jag känner mig otroligt vidrig och trashig just nu. äckligt hår och massa mat runt om mig, hardcore. sitter förövrigt och tvingar oge, miranda (som inte fattar någonting) och vendela (som åker till grekland om några timmar) att skriva ett nickname till mig på fejjan.. jag vill gå och tvätta håret och sen bara somna till the fantom of the opera, det låter otroligt lovande. nej jag kanske borde ta bort all mat som är framplockad i köket.. sovtajm, DET HANDLAR OM VÄNSKAP PATRIK!
KYSS, ses i morgon.

ännu en kväll som inte var okej

god dag.
två brutna naglar, rivmärken på handen och marcus garage nyckel i min ficka senare.. gårdagen var kul men jag tror inte att jag är gjord till att dricka, bara massa minnesluckor. hatar dagen efter så man får höra av alla vilka pinsamma saker man gjort. en bra sak är ju att jag inte har huvudvärk. men, nu ska ni få höra! någon snodde saker ur elins kyl. räkorna som dom skulle ha på hennes kräftskiva ikväll är gone, samma sak med mitt vin :( när jag gick och kollade lite i kylen med någon så kommer elin där "nej sofia du har redan förstört mycket." jaha oj förlåt. bortsett från saker som försvann så var det kul folk där, ganska mycket folk också. snart, om bara några minuter så ska jag åka iväg och jobba, dvs barnvakt. det kommer ta typ en timme tills jag är framme, fan va tråkigt. jag kommer somna på bussen, ååååh vad jag inte orkar! men jag får pengar och det behövs ganska rejält mycket kan jag säga. och sömn, mmm ge mig sömn. somnade mellan fyra och fem, vendela kommer in och väcker mig och miranda som sover där uppe på en soffa vid tio för att hon inte kunde sova, OFC!

hm, måste byta om och försöka snygga till mig lite. suck. wish me good luck! <3

FRIDAY!

godmorgon folket. just nu ligger jag i min säng och kollar på rachel ray, orkar verkligen inte gå upp. den här natten var den värsta på länge. jag kunde inte somna föräns vid tre och vaknade sen lite så och då för att mitt öra dunkade som satan och gjorde allmänt ont, tror jag åkt på lite öroninflammation. FINT! men i wonder.. är det möjligt att bara få det i ett öra? alltså låter inte det lite väl mycket mysko? jag har då aldrig hört talas om det i alla fall, hm.

just nu är jag sjukt otaggad på att parta ikväll men det lär nog ändras later on! jag måste åka hem till mamma för att välja kläder tills ikväll också, kanske till och med måste ha kläderna som ligger hemma hos alexandra, eller låg dom hos emma kanske? hm, får ringa to them. kyss <3

"men om din pappa ska hångla.. NEJ!"

idag har jag endast spenderat tid åt att gå till banken och vara med mina två favoriter :) vi har åkt till stan, kollat på tv, dansat, sminkat oss (vi hade tråkigt), käkat, snackat skit och haft allmänt najsit. jaja, jag känner mig faktist ganska trött redan nu.. måste ha varit den "tidiga" uppgången(?) i morse. ska se klart på 10 orsaker att hata dig som är på 5:an nu och sen blir det till att sova stenhårt. nattinatti :) <3


PS

(kommer sen med lite heta bilder)






DS


jag vaknade med öronlock på ena örat, skönt.

godmorgon!
eller jag vaknade för typ en timme sen men det är okej, jag ställde klockan! annars hade jag aldrig vaknat då. idag börjar dom mesta skolan, men inte jaag! (; skönt som satan kan jag säga. alexandra börjar inte heller idag så hon kommer hit när som helst på sin jaguar moppe, den röda baronen kan man också kalla den. vi ska nog ta en sväng till östra för att köpa en coffee cooler ^^ haha den är så god!


slänger in en skön låt på samma gång, klicka på bilden för att lyssna.
okej nu är hon här och jag ska inte vara så osocial :) kisskiss <3

officiell diagnos: frustrerad

hos saffie var det fullt med folk och det roligaste var nog när hon blev mulad med tårta :) haha härligt ju. i morgon ska jag träffa my lovely friend alexandra klein, hon var där idag och det var såå kul att träffa henne! och i morgon kommer jag bli väckt va henne, hoppas typ mellan nio och elva för längre än så ska jag tamefan inte sova!

nu är det lite tv och sen im straight to bed! see ya later lovers <3

länge leve susanne!

det är inte okej att jag vaknar mellan tolv och två nu när skolan börjar snart, ska börja sätta klockan på nio eller nått. en till sak som inte är okej är att jag skulle ner till banken idag för att fixa mitt kort, dom stänger klockan tre så det är kört. suck. idag klockan fem ska jag, likaså några till töser, hem till saffie och fira hennes 18-årsdag. grattis! :) vet inte hur länge man blir där men det ska bli kul att träffa alla.

åhåhåh, ge mig fredag! alla planer och snack om det igår gjorde mig så otroligt taggad. give me! aja.. nu ska jag väl gå och se om det finns någon mat i huset. eller vi har faktist börjat ha god mat här nu när susanne, för stunden, bor hos oss pga att hon hade en vattenskada i sitt badrum. toodels!

heidi montag



hon ser så otroligt annorlunda ut nu än vad hon gjorde i början av the hills. här ser ni både före och efter bilder på hennes kropp och face. personligen tycker jag att hon såg så mycket bättre ut på förebilderna, då såg hon sprallig och glad ut medans hon nu ser ut som en docka. nej usch, me don't like. visst alla har skavanker man vill ta bort men hela kroppen är väl att ta i lite? jag tycker på nått sätt att hon är snygg, vet inte om jag är ensam om det men så är det. eller.. hon är sådär fulsnygg som jessica simpson. och hon ska inte satsa på sin sång karriär! punkt slut.
nej man borde kanske ta och sova nu, kisskiss <3

ps. jag vill ha fredag nu. ds.

the hills


the hills säsong fyra, omg visa mig meeer! så spännande när det kommer massa nya människor och mer intriger, hihi me like alot!

me like

dan black - hypnotize

umbrella
lever om på nytt i mitt hjärta, fast denna gång med dan black!
ska lyssna på den hela natten lång.

jag sökte dig och fann mitt hjärta

hej lovers!
igår bjöd jag hem vendela på filmkväll hemma hos mig för att jag hade sååå tråkigt. det utökades så mikaelak och elin joinade :) först satt vi bara och snackade skit on my room och sen gick vi ner till ica för att köpa popcorn och läsk, seen kollade vi på dagboken eftersom att mikaelak inte hade sett den. det var länge sen jag skrattade så mycket på en film, det låter hemskt jag vet men jag skrattade faktist mest åt vendela som satt och bölade i min soffa. såg faktist ganska mycket kul ut. + att jag inte var ensam, elin skrattade också ganska så mycket med mig! dom drog hem med sista tåget medans vendi som hos moi. jag somnade vid tre medans hon satt uppe och kollade på marie antoinette hela natten. vaknade väl sisådär vid halv ett då klockan ringde och vi skulle göra iordning oss för en tur till täby. hon skulle köpa fisk med fanny som skulle möta henne där medans jag skulle träffa anna och emma :) efter lite chitchat på donken skulle vi alla åt olika håll. träffade även emma axh där som jag inte sett på ååååååår! eller i alla fall månader.. det var ruuligt.


nu ska jag kolla på the hills, sen äta och senare ikväll möta upp vendela, elin och fanny i centrum. tror vi ska till fjärilsudden och picknicka, mys!
jag älskar min nya bakgrund, den är inte så stillfull men den är så söt så den får vara kvar tills jag tröttnar ^^ ohwell, löva ya. kiss kiss <3

ruby aldridge


kram

kul dag det har varit då, suck. drog ut och träffade tobbe i 1½ timme alldeles nyss, höjdpunkten på hela dagen om man säger så. vi pratade lite om hans karriär som komiker och sen att han ska köra en liten sångkarriär på sidan om. han är kul.

tobbedom är inte så smarta för dom frågade mig massa dumma frågor om vad en kontinent är och massa..
jag - haha okej
tobbe - du vet vad det är va?
jag - ja det är klart!..
*tystnad sen skratt*
jag - jamen det är väl typ som ett landskap
tobbe - okej vi lämnar ämnet!

okej jag har aldrig påstått mig vara smart på länder och all geografi skit, har jag det så var det nog en ren lögn. hur som helst så ska jag leta upp någon film som my friend ska ladda hem till oss i morgon då han säger att det kommer bli regn, något förslag? jag ska nog sova nu för mitt internett spökar härligt mycket, pysshej :)

i`ve must have been the only person in the world who didn`t knowed who she was


det har varit mycket youtube för mig idag men det här är den sista, jag lovar.
den är väldigt gammal men den vackraste reklamfilmen ever made!

shake it up baby, twist and SHINE!

the beatles - twist and shout

jag vart genast mycket gladare av den här låten, blir inte alla det?!
+ att den är vendelas och mirandas favorit när dom spelar minigolf :)

think of me

då har man allts sett klart the phantom of the opera, i love it! kläder, rösterna och musiken är helt otroliga. christine (emmy rossum) är så fantastisk vacker också! har ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt. nej nu ska jag kolla vidare på film eftersom det händer så mycket i vallentuna ikväll.. antingen blir det den gröna milen eller barnfilmen den magiska resan, tufft val måste jag säga.



think of me
think of all the things
we've shared and seen -
don't think about the things
which might have been

think of me, think of me waking,
silent and resigned.
imagine me, trying too hard
to put you from my mind.
recall those days
look back on all those times,
think of the things we'll never do -
there will never be a day,
when I won't think of you

hm

the kooks - ooh la

gillar den här versionen.
nu ska jag dra ner till centrum och hyra film med sebbe, ser fram emot den här tråkiga dagen.
kysshej.

+

shwayze - buzzin'

.

jag trodde annat om dig.
äckel.


livet leker baby

me are home peeps!
jag, vendela och miranda drog in till stan och spelade minigolf vid skanstull. väldigt kul kan jag säga att det var. drog några dansmoves och sjöng samtidigt som jag slog och det är nog förklaringen till att jag förlorade.. menmen vi hade det kul och det är det som är huvudsaken. jag tror dock inte att vendela gillade min sång och dans så mycket, undrar varför?.. jaja nu sitter jag här med en kelig katt och johanna, vi kollar på tv samtidigt som jag försöker hjälpa martin med saker och ting. nej nu ska jag vara social mot henne, kysshej :)

allting kommer lösas och bli bättre igen

afasi & filthy - jobb

inte okej.

då var den kvällen avklarad, pjuu. i början var det lite allt för torrt då alla bara satt och pratade lite med några pinsamma tystnader, jag tyckte det var allt för pinsamt så jag sa snabbt att jag var kissnödig så jag kunde komma där ifrån och tänka ut nått smart och kul när jag kom tillbaka. det gick inte alls, min hjärna var tom. men sen när alla började bada hände det grejer och folk rasade in lite titt som tätt. jag hade bestämt mig att inte bada men finns det ett as vid namn william i närheten så kan det bli svårt. han puttade i mig med kläderna på med andra ord. då var det bara att dra av sig klänningen och gå runt i trosor och bh som jag pinsamt nog gjorde, vad tänkte jag med?! lite okul såhär dagen efter och höra allt man gjort av människor. den som terrar mig mest är han lilla linus som var så tråkig igår. jag och jenna försökte intensivt med att få honom glad. han fick välja musik, han fick smaka dricka, vi tänkte leka någon lek men neeej den killen är bra kräsen alltså. men han fick fart i baken då när han gick efter mig och sa att min bh var grön. inte kul alls. eller han var väl inte den ända som höll på så men det var han som höll på allra mest. suck.

det hände några ajabaja saker som jag inte tänker gå in på riktigt nu men jag kan säga en sak som chockade mig rejält! :O emil scullman röker, någon annan än jag som inte visste det?! jag var stum när jag såg det, haha. det vart ganska sent igår och dom sista drog väl runt tre, halv fyra i think. töserna och jag som sov över där somnade typ fem eller nått, man är riktigt slut idag kan jag säga. åkte och käkade en pizza med johanna och nu sitter man här hemma, dricker pucko och är på topp. jag måste ringa vendela typ nu för jag ska träffa henne och miranda nere i centrum om en halvtimme, kommer bli kul. vi ska "prata gamla minnen" som vendela sa så fint. ikväll vill jag bara vara hemma och ta det lungt känner jag, ska vara hos några jag förhoppningsvis ska jobba hos i morgon klockan tio. suckamucka. nej nu ska jag snygga till mig lite och ringa bruden. kysshej!

westcoast

   

när man inte hade något att göra så sysselsatte jag mig med att sminka anna och måla naglarna på nora ^^


en kväll fick man göra sina egna pizzor vilket var ruuligt


en annan tråkig dag såg jag cp ut för att jag färgade mina ögonfransar


..oooch senare mina ögonbryn ^^

  
vi spelade minigolf och jag var absolut bäst!
psst, jag har köpt nya gummistövlar, man ser dom inte så bra på bilden men dom är vita med blommor på, söta :)
  
  

okej jag tror att den här bilden kräver en liten förklaring ^^ vi satt i bilen utanför elgiganten och då hade jag tråkigt så jag hällde vatten på simon i skrevet så det skulle se ut som att han hade pissat på sig, och sen skulle han och adam gå in och fråga vart toaletten var, haha riktigt kul om man var på plats!


i annas nya rum fanns dom här fina tabeterna, det är alltså hjärtan där det står massa söta saker i, i loved them! :D
det gjorde inte hon så hon ska ta bort dom..


hon är allt för söt.

ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on

CONGRATZ DARLO <3

äntligen 16 ;)

me <3 förtrollad

enchanted - that's how you know

den är söt, fin, gullig, och rolig. ni borde verkligen se den! :)

enchanted - true love's kiss
enchanted - so close
carrie underwood i enchanted - ever ever after
enchanted - happy working song
pip

pillow fight

tjaba tjena hallå, det heter så!
ikväll var jag, som jag tidigare nämnde, i lindholmen. först hos alexander en stund och sen begav vi oss home to martini där vi käkade chips, kollade på hem till midgård och sunes sommar, gick igenom hans alla kläder, mobbade/slog/bråttade ner alexander som satan, hade kuddkrig, kolla på hans sköldpadda och sånt mysigt. det visade sig bli en väldigt lyckad kväll trotts allt :)

på min 10 minuters väg hem så kom jag och tänka på att jag måste göra ganska många saker i morgon.. och nu nämner jag bara dom viktigaste: duscha, raka benen, välja kläder, packa, handla, äta, gå till banken och sen förhoppningsvis fixa dricki tills i morgon kväll. jag hoppas jag hinner med allt, vet inte riktigt vilken tid jag ska till axi men det löser sig nog ^^
en sak jag också kom på var att jag saknar alla mina kompichar, alltså girly friendsen som alexandra, emma, miranda, vendela etc. it totally sucks. ohwell nu ska jag nog sova så att jag orkar med morgondagen, tror att banken stänger vid 3 så innan det måste jag ner dit. suck muck tuck. jaja, ni får sova så gott peeps, kysshej :)


vad är hennes intressen då? förutom att måla naglarna..

då var man alltså hem kommen ifrån westcoast. oerhört skönt måste jag säga! meeeen, ska jag säga vad det första jag gjorde när jag kom hem? städade. ganska stort av mig anser jag. jag har faktist inte så mycket att skriva här förutom att jag är hemma och att jag snart ska dra to lindo. i morgon är det btw kulkul hos axi som jag längtar lite mycket till och sen om drygt en vecka är det samma sak fast hos my little friend älin :)

jaja, jag laddar upp bilderna från västis någon annan dag för nu måste jag dra. kysskysskyss hemskt mycket kyss.

juste..

grattis i efterskott till my friend tobias (: ^^


"nu när vi ändå pratar om färg så vill jag säga att jag inte gillar hiphop"

igår var jag på nordens ark och det sög pung. jag var allmänt bitchig pga my mensivärk, men sånt gillar man. ibland. vandrade runt där i typ  fyra timmar för att se på några jäkla fula djur och äta lite. hate it. det regnade hela dagen igår och halva idag, det sög ganska rejält. har underhållit mig själv med att se den bästa filmen jag vet för tillfället - förtrollad. i lolololove it baby. jag har en tråkig nyhet att berätta för er där ute.. min vän alexandra kommer inte komma till mig, jag upprepar hono kommer inte komma till mig. hon ska på släcktträff men när jag kommer hem ska jag vara med henne varje varje varje dag. det gillar hon.

jag kanske ska till göteborg i helgen för att förhoppningsvis få det lite roligare eftersom att teo, nora, etc. åker hem i morgon. jag är lite tom på ideér vad jag ska skriva om för det händer i princip ingenting här just nu och har inte heller gjort det på hela tiden jag vart här. hade ett samtal med alexandra över en timme idag och det var såå totally skönt måste jag medge. har inte träffats på mer än en månad och jag saknar henne nått så otroligt mycket. men men ni får ha det så bra, pusshej :)

"jag skriver det med rosa penna för då kanske du tycker det är lite roligare att läsa det"

ja hej!
jag befinner mig on the westkust i hamburgsund i tegelstrandmakrillberget, det är ganska mysigt när det inte öser ner regn och blåser så hårt att huset nästan blåser bort. det gör det just nu, suck.. har haft några soldagar så jag har fått lite linjer efter min bikini trotts allt, WOHO! my brother och (förhoppningsvis) alexandra kommer om precis en vecka och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar! vi har inte åkt ut på någon ö än så det får bli när ni anländer ;D komkomkom!

haha måste berätta en otroligt rolig sak som min lilla kusin nora sa till teo när han ligger på marken för att simon råkat ta upp foten när han kom springande emot honom så att den kom på hans snoppi.
"lilla gubben, hur gick det med snorren" ahaha kanske inte låter så kul men jag vek mig av skratt!

nu vet jag inte riktigt vad med jag ska skriva, ni vet att jag lever i alla fall ^^ haha. ni får ha det bra för nu måste jag käka och sen kolla på ännu mer film. man kan inte göra så mycket annat tyvärr.. eller vi spelar ganska mycket uno men det är lite jobbigt när man vinner hela tiden. moaha. nejmen ja.. ha det bra där hemma eller vart ni nu är. pusshej :)

RSS 2.0