kan vara en av världens vackraste kvinnor. ja.



Lite likt Marilyn Monroe?
Scarlett Johansson ser mystiskt rockig ut på modevisning

hey people, im no good for you.

idag har jag: duschat, cyklat till mamma, spelat kort med simon och julia, spelat mölkky, solat, prövat en uuunderbar klänning och skor som mamma beställt till mig från h&m (jag är mer än kär), suttit vid dotan och pysslat med min mobil. nu är det extra snygg! ska snart åka till il forno och käka pizza med kidsen. sen så blir det nog till att cykla ner till cerran och hyra film, tror jag. om det inte går nått kul på tv ikväll? det återstår att se. men hejnu, kyss.

yo i did some things but that's the old me.

mycket med bandet = lite bloggning. inte för att det går någon nöd på er men ändå.

som igår, åkte på rep vid tre tiden och var tvungen att vara kvar tills nio då vi skulle börja rigga scenen för balen. var där tills tolv och jag var gaaanska sliten då. faktist inte kul någonstans. åkte hem och somnade på dirr. sen idag så åkte skapande verkstads gruppen in till morderna museét för att tjalla runt där ett tag. han "tråkigt nog" inte vara där mer en än timme då jag var tvungen att sticka till h&m och köpa strumpbyxor (vart en ring och ett snyggt linne också. vitt. har allt för mycket vita tröjor) för att sen åka hem och fixa iordning mig och sen vara nere vid nova vid fem och vänta på att få gå upp på scenen. det var exakt det vi gjorde också, väntade. tills klockan åtta. fixade sminket och bytte om gjorde jag också innan.

tiden började närma sig och nerverna och hjärnan började förstå vad som skulle hände. stå på en scen framför alla vallentunas 93:or medans dem käkade, okej det låter mycket mildare än vad det var. det gick väl inte helt felfritt, spelades fel, glömde texten på en låt och lite sånt. men äh. det var mysigt ändå. kom hem för typ en timme sen och tog då löpet ner till ica fem miuter innan det stängde och köpte mig en b&j, redbull och palle kuling. hade tänkt mig att avnjuta det med en audrey hepburn film. kan bli bra, kommer bli bra. breakfast at tiffany's.

kyss.

how could you be so dr. evil, you bringin' out a side of me that i dont know.

nu är pupparna (anna och emma) inne i stan och dricker skallen av sig medans jag är här hemma och kollar på tv och käkar piggelin, och det är bara för att jag inte har åldern inne. suger küüüüük ju! det har inte riktigt vart min månad så det hade varit välbehövt men icke. fanfanfan. men om drygt fyra månader är jag med er vaa!

och nu dog en snygging (tror jag) på grey's. kyss.


THE FLOWERS YOU GAVE ME ARE ROTTING AND STILL I REFUSE TO THROW THEM AWAY.


black book.

Front Row
Gisele
Luncatic
Färgklick - Odelad
250 kronor styck.
vill ha, vill ha, VILL HA den första!
http://bbook.se/shop/

20:48

skolan var chill och vi gjorde inte ett enda dugg, åt och åkte hem. hann dock bara vara hemma en liten stund innan jag skulle ner till cerran och möta vendela. vi åkte hem till henne och packade lite och sen mötte vi upp elin på tåget mot kårsta, vi skulle till bergsjön och bada. men först fick vi vänta in två damer, jenny och miranda, som kom med nästa tåg. vart inget badande för mig pga det molniga vädret från och till, men dem andra badade! sen kom jag hem runt sju tiden och nu försöker jag nöta in låten nedanför (går ganska bra!) och väntar jag på att despan ska börja.

jaja, kyss.


nöta texten, sofia!

johnossi - summerbreeze

FASHIONTOAST.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
fashiontoast

21:20

"jag kommer alltid att bry mig mer om dig än vad du gör om mig.
jag kommer alltid att kämpa för dig hur mycket du än puttar bort mig.
jag kommer alltid att ta tillbaka dig, vad du än gör mot mig.
jag kommer alltid att försvara dig vad folk än säger om dig.
det kommer alltid att flyga en fjäril när jag ser dig.
det kommer alltid att rinna tårar för allt du gjort och gör.
dom kommer alltid att tycka att jag gör fel som förlåter.
dom kommer alltid att se dig ur sanningens ögon.
jag kommer aldrig att förstå att du är fel för mig.
det kommer aldrig att sluta göra ont när du sårar mig.
det kommer aldrig att gå att prata med dig hur mycket jag än försöker.
vi kommer alltid att ha ett avstånd mellan oss, byggt på det förflutna
vi kommer alltid att vara dom som aldrig fick varandra.
du kommer alltid att gå förbi mig som om jag vore luft.
du kommer alltid att dra så fort problemen kommer.
du kommer alltid att lämna mig för någon annan, någon bättre.

men..

jag kommer alltid att låta dig komma tillbaka.
jag kommer aldrig att kunna avisa dig.
du kommer alltid att ha en del av mitt hjärta."

- vendela grudd

19:13

vi gick, vi gick, vi gick. emma, tessa och jag. men när vi kom till ett ställe där det var två stycken håll att gå till, ja då ska vi välja den vägen vi vet är fel. så bra är vi. vi pallade inte riktigt trycket att knall en mil i denna hetta som var idag. vi gick till gribbylund centrum och åt den efterlängtade lunchen och sen tog vi bussen till täby centrum. hälsade på linn, tessa drog och jag och emma shoppade lite. eller hon i alla fall. sen åktes det hem en snabbis för att sen åka till erik där det var minirep. kom hem för en timme sen och har satt på en tvättmaskin (själv!! med pappa i telefonen bara) och gjort middag. soppa med skorpor och saft. ganska gott.

nu chillar jag galet samtidigt som joey är på tv:n, kyss.

vi ska gå en mil.

i morgon är det resursdag och vi ska gå "åvalunken".
emma tar med sig två sallader och vatten.
jag tar med mig saft och varm choklad.
vi ska dela.
kyss.

helvete.

det är när anna säger att hon får fyra tusen i morgon och att jag vet att emma tjänat bra mycket pengar på en helg som jag känner att jag vill gå och lägga mig.

vendela.

"fan vill du röka på lr"
haha gillar dig min vän.

utmana mig.

jag behöver en förändring i mitt liv. nu. en sak som jag kom på att jag kan börja göra är att säga ja till saker jag egentligen skulle sagt nej till. eller i alla fall överväga dem mer. som att typ lifta med ett jävla äckel eller nått sånt. jag har kört så safe jag bara kan i arton år snart. det är dags att börja leva på riktigt, haha. herregud. nejmen nått måste hända. ageraaaaaa. gör någonting. fråga mig någonting, jag gör det. tror jag. ja så får det bli. det här händer inte ofta gott folk, så få mig att göra någonting mindre "sofia-aktigt". utmana mig.


-

"om det får dig att må bra, så visst vem bryr sig.
att stöta bort något som man en gång brytt sig om är det sämsta man kan göra.
för vem har inte hört "man inser inte vad man har förens man har förlorat det"

men vem har sagt att det är en ursäkt som kan få allt tillbaka.
vem har sagt att vi accepterar det?
hade man chansen så borde man tagit den från början.
så är det bara, och därför:
do whatever you fucking want."


18:50

i fredags var jag hos emsan som jag skrev i tidigare inlägg, det var kul. vi åt mr. party, kollade på en film i tio minuter, liftade med hennes kompis till centrum för att colan var slut och snackade en hel del. det vart ganska sent men en mysig kväll helt enkelt.

lördag. det var meningen att jag skulle upp relativt tidigt men så vart inte fallet. fick hur som helt sällskap av erik och miranda till stan då dem skulle köpa presenter. när jag kom till mina kusiner så sattes det igång med matteplugget, fyfan två/tre timmar och jag hatar det. avbröt lite med att säga att jag skulle "kissa" då jag i självaverket lekte med barnen. menmen, sen vart det en chilldill kväll framför tv:n.

idag. vaknade vid elva då nora kommer och väcker mig och säger att det är frukost, och efter det vart det mer matte. blöblöblö. sen åkte vi till nått jättemysigt ställe i nacka där det spelades fotboll, badades, cyklades, fikades och solades. sen åkte vi tillbaks till lägenheten och då bestämde jag mig för att åka home, det sista jag hörde när jag åkte ner i hissen var en ljus liten röst som sa: "glöm inte att du älskar mig". det var nora. jag har lärt henne allt jag kan. på tåget träffade jag på miranda och vendela, vilket var år sen känns det som. men trött som jag var så var jag en aning tystlåten och ville bara sova. nu är jag hemma och kollar på stylista, och snart börjar gossip girl love it. pappa har åkt till riga så denna vecka är jag ensam i lägenheten. åh. vad. skönt. kommer verkligen njuta!

nej nu ska jag göra något ätbart, försöka i alla fall. bilder kommer väl sen. kyss!

MEN SER JAG UT SOM NÅGON DU KAN TA SERIÖST ELLER?


nej.
snart ska jag bli upphämtad av en emma och sen ska vi hem till henn och se på en film dem köpt idag. kan bli riktigt najs. meeeeeen vi hörs! kyss.

HOW MANY TIMES DO THEY HAVE TO TELL YOU THAT IT'S PERFECTLY FINE FOR YOU TO DANCE AROUND NAKED WHEN YOU'RE ALL BY YOURSELF.


17:58

rep, rep, rep. det var jävligt slappt. lampan var släckt, erik låg och sov, hannes var bortrest, jocke drog, martin plockade undan allt och jag spelade upp fin musik i högtalarn. jävligt skönt. såg sen att det regnade så jag och erik vart kvar i en halvtimme i hopp om att pappa kunde hämta. han skickade suss så det var chill.

nu är jag hungrig som ett jävla stort djur så ge mig mat nu, tack. måste öva in låtar också. kyss.

13:03

skulle egntigen till vaxholm och tugga stål med vänner idag en pga det här küüüüüük vädret blir det ju inte så. antar att det blir ett välbehövtrep idag också, om sisådär två tmmar. sen vet jag inte vad. eller det var snack om att träffa en persa men tveksamt om det blir av, får se. jenny kommer bli avis om det händer i alla fall, det är en sak som är säker! kanske är dags att käka frulle nu, inte för att vi har nått gott hemma men nått får man väl skramla ihop.

och jajuste, det suger ännu mer kuk att jag igår fick reda på att sara inte är rik nog att komma to swesland och komma lagom till att se oss på debaser. ett starkt 'helvete!' på det här då. aja, frukost var det. kyss.

KAN HÄNDA ATT DET HÄR HÄNDE FÖR NÅGRA DAGAR SEN.


(förlåt för att jag lägger ut det här men hela sverige har väl i princip redan sett det, plus att det är kuuuul! och lägg märke till att david carr himself läst det här och klickat på den lilla 'like' knappen)

ful video fast skön låt, resulterar:

fairground attraction - perfect

och nu är det dirty dancing två på femman.
kyss.

BOMB.

igår. suddiga och dåliga bilder, men jag var ostadig på handen.
  


idag.
destinaion: åkersberga. why: fira simban.




åh jag är så glad att anna hittade den här tröjan och att jag köpte den till honom,
den är så jävla snygg.
han och farfar matchar varandra fint också.
  
  

det är ett hus på högra sidan också som är lika stort fast har en stor balkong, fick dock inte med det på kortet eftersom att jag fotade i farten. men alltid när jag åkte förbi dem när jag var yngre så tänkte jag hela tiden att i ena huset skulle min familj bo och i andra karros. det var så jag såg på livet, att vi skulle vara grannar livet ut. haha. visste dock aldrig vilket hus jag ville att vi skulle bo i, och den frågan följer med mig fortfarande. för ena har en stor och mysig ingång om man säger så, (som ni ser på kortet) och den andra har en stoor balkong. äh, det var en fin tid kyss.

kids.

  • constantine.
  • ariel.
  • chanel.
  • douglas.
  • belle.
  • tindra.

men jag komer inte ihåg fler. kyss.


me like.

milow - ayo technology

11:31

gårkvällen var fin, mysig och rolig. martin var mest taggad, erik fick snacka med miss li och säga "tja marcus" till marcus krunegård och miranda vart filmad många gånger. jag också, lite hemskt. men han är snygg, den där marcus alltså. PAXAD! det började vid halv tio och höll på till elva, vi fick med oss pins och en skiva hem. lyckat vart det. förutom hemfärden på tåget, fick mig ett par smällar.

idag ska jag duscha, käka och sen ut till åkersberga, ett litet landställe vi har. kommer gäster som ska fira simban och äta på vårbeskostnad. haha. det kommer bli roligt, kusinerna kommer också. jajuste, igår kom jag på att jag inte kommer ihåg hur en av mina kusiner ser ut. ser henne dock aldrig så det kanske inte är så konstigt. nåväl, det hör inte hit. nu: ladda upp bilder och videos! kyss.


19:34

har precis käkat en blaffig jävla räkmacka som pappa t och suss skramlade ihop, snackade lite skit om släkten och sen ringer det, det var min farfar. såhär löd det samtalet:

jag - hej det är sofia!
farfar -  hej eh.. ja.. alltså. eh, haha, vem var det?
jag - haha, sofia?
farfar - jahaaa hej! jag vart så snopen, jag kände inte igen rösten.
jag - hehe okej
farfar - och du trodde säkert att det var din pojkvän, HA HA HA!
jag - hehe nej inte i direkt.. hehe.
farfar - nehepp, men är pappa där?
jag - jaaa vänta lite!

ovanligt pratglad och skrattvänlig, men jag gillar det! just nu rockar jag till en gammal dänga, gym class heroes - cupids chokehold. sköön låt, och om en halvtimme går tåget mot staden och upp till p3's rum där miss li väntar oss! känns rätt bra måste jag medge. tror också att jag ska ta med simons fingerboard(stavning?) och leka med på vägen. gillar dock inte när emma lurar sin partner med att jag är lesbisk, utan min välsignelse. men men, nu ska jag byta om på överkroppen. kyssssss!

+

heartless

when you have nothing to live for, what do you die for?

sovmorgon, en lektion och sen lunch. äcklig som vanligt, kebabgryta. blä. åker och fikar med sophia och emma, lite kallt. sen så skulle ph till tandläkarn så då splitrades vi och åkte hem. sitter och lyssnar på heartless, olika versioner och så. gillar. det här var ett otroligt tråkigt inlägg.

klockan nio ska vi befinna oss vid radiohuset och se miss li, längtar. kyss.


blä.

dagens humör: det var på topp men nu lite lägre!
dagens mående: det funkar.
dagens låt: kris allen - heartless
dagens smink: mascara.
dagens frisyr: utsläppt, luggen snurrad.
dagens klädsel: leggins skit.
dagens händelse: simbas födelsedag.
dagens vill ha: pengar, lots of them!
dagens saknad: matlust.
dagens behov: ett jävla liv.

-

du fick mig alltid glad,
även fast det bara var din lilla ruta som ploppade upp i högra hörnet.
bara med ett litet sms med en gladgubbe.
bara med ett ytterst oväntat samtal om ingenting.
bara med att skicka en bra/dålig låt som jag låtsades gilla.
bara genom att finnas.
åh, det gör det hela så mycket jobbigare.
helvete. det här händer inte.
det går inte.
det går inte.
det går inte.
det får inte.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 23:02 - nejnejnej! ALLT ÄR BARA EN LÖGN, EN LÖJLIG KÄNSLA.


"aaah min datahand!"

idaaaag var det som igår, man gjorde ingenting vettigt i skolan. eller jo, vi hade matte nationella del två, och det gick ju som det gick. sen så hade vi rast i fyra timmar med, spelade lite dataspel i nån timme med anna, kollade på yoga, kastade energibollar (kommer upp på face hoppas jag!), sa adjö till emma och gick till täby med ph och apan. gick runt bra länge och letade efter ett par solisar till brodern min som fyller tretton år, GRATTIS! men sen bestämde jag mig för att han får dem när sebbe ändå ska beställa skor till honom från asos, så det vart en apsnygg tröja så att han får någonting idag i alla fall! han kommer bli glad.

nu är jag hemma och ska snart åka hem till mamma och fira simban lite, käka middag och fika. men va hettere, hare bra och gör "vilken medlem i birds & words är du?" på facebook, bli inte mig bara. kyss!


old.

rihanna ft ne-yo - hate that i love you

och sen lite sånt man mår bra av:
anna ademyr säger (19:58):

då drar jag nu, dö inte messa mig ifall du dör, men gör inte det jag tycker om dig för mycket för det. tjoho


-

våga aldrig säga att du älskar mig om du inte kan visa det.

euroskiten.

yohanna - is it true

löjlig bakgrund och klänningen var inte bra val, men hennes röst är helt sjuk.

jade ewen - it's my time

visste inte att kenza extraknäckte på eurovision?
men min favorit är romania.

14:22

sov knappt någonting i natt, vilket inte var kul. gick igenom samtalet om och om igen vilket verkligen verkligen inte var kul! usch, länge sen jag mådde så pissdåligt. aja jag skippade svenskan men tog mig sen i kragen och nu är jag hemma, maten var äcklig och vi gjorde knappt någonting. som vanligt. för nån vecka sen så tvingade erik mig skicka in en liten fråga till p3 för att få chans att träffa miss li och lyssna på en live session med henne och någon annan jag inte vet vem det är, och det gjorde jag. han också. oooooch jag läste nyss ett mail där det står:

"grattis!
om ni får tillåtelse för era föräldrar så är du och upp till tre kompisar välkomna till p3 live session med miss li & christopher sander onsdagen den 20 maj i radiohuset i stockholm. Om ni vill komma måste du svara på det här mailet senast imorgon tisdag med era namn & mobilnr så att jag kan sätta upp dig och dina kompisar på
gästlistan"

VI SKA DIT OCH TRÄFFA MISS LI! hur grymt kommer inte det bli? vi ska sitta där i ett litet rum och lyssna på när hon sjunger, se henne mitt framför oss. åh herregud. längtar? -ja. kyss.

++++

mr. hudson ft kanye west - supernova


kris allen - heartless

ångest.

hade en fett kul kväll igår, åh har aldrig haft så kul i hela mitt liv! satt hemma med popcorn och cola light, kollade på euroskiten och skickade sms till anna om varje bidrag. fick också massor av sms av mamma "visst är hon bra?", "hon är ball", "visst var han bra?", "han är så söt" och sen när allt var slut "åh vad kul :)". ångrar "lite" att jag inte åkte med ut till helvete med emma och var med en hund hela kvällen. sen så kollade jag på en film och sen slocknade jag.

snart ska jag börja göra mig iordning för en fika nere i cerre med en kåmpish som börjar på e och slutar på mma. kommer säkert få höra om hennes hundkul igår, förmodligen. men det blir kul. nu börjar det blir bråttom/brottom! kyss.


we, were never meant to be baby we just happened.

keri hilson feat. kanye west - knock you down

ett måste.

DEN BÄSTA TIDEN I DITT LIV HAR REDAN VARIT.


hejhej.

elena gheorghe - the balkan girls

när jag hör den här låten tänker jag på fjärilar, ariel, små dansande älvor, en regnbåge, ett stort exklusivt vitt slott, en prins och prinsessa som rider på vita hästar över en grön äng full av rosa blommor. och dem skrattar. det är vad jag tänker på. fint.

dagens.

dagens humör: just nu: irriterad&förvirrad.
dagens mående: det var bra.
dagens låt: david carr, alla låtar. love it.
dagens smink: inget.
dagens frisyr: utsläppt.
dagens klädsel: kjol, leggins, tröja, kofta, sjal.
dagens händelse: fikan hos mamma.
dagens vill ha: en pojkvän. haha.
dagens saknad: en vän.
dagens behov: pengar så in i helvete.

tillåt mig att dö.

okej så vad ska jag göra ikväll?
mina planer gick nyss upp i rök och jag vill inte på fest åt helvete (emma!)
sitta hemma och rulla tummarna, det är nog vad jag ska göra.
kanske kolla på eurovision skiten också
phäätt kul ju. jag som älskar schlager!
det här kommer bli en bra kväll.
..eller? suck.

sjung för mig ikväll istället?

hej.

kanye west - coldest winter


kanye west - bad news

12:20

jag drömde världens världens världens bästa dröm och hoppades verkligen inte på att jag skulle vakna förens sent på dagen! men självklart så kommer pappa in när det börjar bli som bäst och säger att han åker till åkersberga. jaha, skriv en lapp istället? suck. nåväl, pappa skulle tydligen på någon svensexa sen också så det blir middag ensam ikväll. fast på hans bekostnad. undrar bara vad jag ska käka.

men nu kollar jag på babe på femman och jag blir så jävla förbannad på grisjäveln! ska nog sluta kolla och hoppa in i duschen, låter lockande för mitt hår är så otrooligt äckligt. så kyss.

en jävla massa saker.

  • jag hatar när folk smaskar.
  • jag fäller alltid ner locket efter jag vart på toaletten. försöker lära pappa samma sak..
  • jag gillar ej bananer.
  • jag åker till liseberg varje år.
  • mycket av mina kläder är min systers. ingen nyhet för någon va?
  • jag har få brabrabra vänner.
  • jag hatar när människor inte är sig själva och ändrar personlighet totalt beroende på vilka människor den är med.
  • jag går i samma skola som mitt ex = phäätt kul!
  • jag föredrar hellre en lugn hemmakväll framför en vild fest.
  • jag saknar min bästa vän.
  • min syster är min största förebild men jag hatar att erkänna det.
  • jag har jävligt tråkigt och ska nu sätta på en film och sova.
  • kyss.

01:42

nu ska jag berätta en liten saga, eller jag ska väl berätta om min dag.
saga eller ej, här kommer den.

vid tre tiden får jag ett samtal av erik som hetsar ner mig till nova för rep, så dit for jag. sen efter lite trubbel med texten så åkte jag hem till mamm och åt god sallad, efter det så "skyndade" jag mig hem till emma där fyra andra flickor befann sig. (kan vara för att en av dem bor där och två andra var hennes vänner, plus ph). sen efter lite skratt åt alla ph's pojkvänner så begav jag mig på den eftertraktade promenaden med cajjo. den var lagom kall och spännande, ett år efter frågan kom på tanken så vart den av. bra jobbat av mig. nejmen det gick bättre än jag trodde om man säger så. länge sen man träffade honom, och vi hade en del att prata om. haha. trodde ju dock inte att jag skulle bli spammad av alla i emmas hem men det var en annan femma.

sen efter ungefär två timmar ute/i en bil så gick jag in till dem. det var inte full rulle där inne men kul ändå. tre stycken försvann och tre kvarstod. emma klagade på hur tråkigt hon hade och linn satt vid datorn och kollade på beyonce videoklipp, woho! sen vart det lite deepare talk, välbehövt och lite småmysigt. haha. sen nu har jag varit hemma i typ tjugo minuter och är inte ett dugg trött. kanske inte skulle ha tryckt i mig den där energi drickan.. men den var god!


"men vill ni ens ha det löst?"

och nej, det kommer inte kunna bli som förut.
vi har dragit ut på det här alldeles för länge.
så hur mycket jag än vill, så går det inte.
allt är förstört. trist så in i helvete.
för det vi hade var fint&bra&sällsynt, bästa vänner hittar man inte vart som helst.
hur kunde vi sätta oss själva i den här eviga röran?
fan.

im good.

ooooch vem har namnsdag idag då? -JO JAG!

12:53

hade lite väl svårt att komma upp i morse men jag klarade det och skolan var soft. vi hade bara matte som vanligt, jag och emma var inte på ett sånt där plugghumör så vi bestämde oss för att smyga ut och "jobba". läraren kom på oss och frågade varför vi inte satt i klassrummet, vi svarade nått liknande med att man inte fick jobba i lugn och ro. hon säger då "men anna är ju inte här idag", haha vi gillar dig camilla. du är så realistisk. sen så har emma och ph bestämt att dem ska supa bort alla problem ikväll, gulligt. när vi har genomgång så smyger ph in med "men vi dricker så mycket att vi inte kan gå då", haha en rolig tjej helt enkelt.

dem frågade om jag ville vara med och även fast det låter lockande så är jag upptagen ikväll. vet dock inte hur lång tid en promenad kan ta men vi får se. kanske hinner till dem en liten stund ändå. hoppas. men nu ska jag nog hoppa in i duschen och yla lite. och jag hatar flo rida - right round så innerligt mycket! kyss.


19:32

you're the only one i wish i could forget
the only one i'd love to not forgive
and though you break my heart, you're the only one
and though there are times when i hate you
cause i can't erase
the times that you hurt me
and put tears on my face

and even now while i hate you
it pains me to say
i know i'll be there at the end of the day


i don't wanna be without you babe
i don't want a broken heart
don't wanna take a breath without you babe
i don't wanna play that part
i know that i love you
but let me just say
i don't want to love you in no kind of way
i don't want a broken heart
and i don't wanna play the broken-hearted girl
no broken-hearted girl
i'm no broken-hearted girl

MEN JAG FÖLL FÖR DIG OCH DU FÖRTJÄNADE EN NOMINERING FÖR ROLLEN DU SPELADE.


17:53

skolan var fun, jag var på ett bra humör och allting flöt på ganska bra. kakor käkades och maten var äcklig, som vanligt. sen var det rep, det gick lite rackligt men men jag ska lära mig texten! mötte mikko vid tåget och det var sååååå längesen! typ ett år! och hon är så söt och trevlig, åh miss her. måste styr upp nått snart med några gamla godingar. nu är jag i alla fall hemma och det första jag gjorde var att sätta på datorn och lyssna på knock you down flera, flera gånger om! nått är fel, men jag gillar felet.

är hungrig som satan just nu, åt som sagt ingen lunch då det var nån äcklig röra och filen var sluta. trist. ge mig mat. kyss.

godnatt då folket!

cyndi lauper - time after time

if youre lost you can look and you will find me
time after time
if you fall i will catch you Ill be waiting
time after time

twitter.

jag har valt kläder till simon till i morgon och fredag och nu tvingar
erik mig lyssna på p3 där det är live session med el perro del mar.
jag gillar det. han gör mig aldrig besviken.
kyss.

21:31

pappa klarade sitt test eller vad man kallar det för hans sjökort han kämpat med så länge. han är överlycklig. kommer in och frågar om jag vill ha en skagenmacka och säger att suss hade köpt bubbelvin, blommor och sånt. så golligt :') kyss.

17:51

early morning
the city breaks
i've been callin'
for years and years and years and years
and you never left me no messages
ya never send me no letters
you got some kinda nerve
taking all my world

15:32

det är när mitt lilla monster kommer in med
en x.ray till mig som mitt hjärta smälter en aning.
han är bra gollig ibland!
spännande att smaka på något nytt.
kyss.

i’m a monster.

kanye west ft. young jeezy - amazin

13:04

sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down

and if it hits, better make it worth the fall.

besatt.

matte nationella idag då. hur bra gick det? såååå braaaaaaa! eller? nej. första delen gick väl hyfsat för att vara mig men andra sket sig totallt. jag kan inte median eller liknande. usch. aja, sen var det rast i två timmar och sen hade vi pedled i en halvtimme och sen fick vi sluta tolv. nahajs med andra ord! men nu då, vad ska man göra? lyssna på keri hilson feat. kanye west - knock you down om och om och om igen? JAAAA!

kyss.

en vän bara.


hon gillar barn (syns det?), just därför valde hon barn och fritids programmet.

vem är du?


är det miranda?
är det min kusin?
är det någon random som vendela skickat?
VEM?

"hitta felen!"


"hitta felen!" skriver emma och skickar denna bild till mig.
hur kul kan hon ha på en skala?
men snygg är hon ändå.

++++

kid cudi - the prayer

-

- har människor hjärtan? det är en mycket bättre fråga.
- om man lyssnar noga kan man nog höra hur dem krossas.

kommer inte ihåg vilken film det här är från, men fint är det.

.

"jag står här precis framför dig,
du kan älska mig eller låta bli
men du är inte här, du är någon annanstans."

taget här ifrån.

12:29

ashley tisdale - it's alright, it's ok

dock ingen bra kvalitet men hon är snygg.

12:11

vart hemma idag också, tror jag smittat suss lite också hehe. vaknade för en halvtimme sen typ. väldigt vädligt skönt. har inte käkat frulle än men det finns knappt nått gott att äta så det skapar ett problem, helt klart. ehm ja, vad ska jag göra idag då? i och med att jag inte gjorde dem där förbannade fsf frågorna igår så kanske det är bäst att göra dem idag. trist. sen så ska jag lyssna ännu mer på låten i det tidigare inlägget, är helt freakin' in lööööve! sen så ska jag säga "vafan morfar" lite då och då när jag loggar ut från msn pga att mitt lösenord är sparat där borta. så det kan vara han som är inne på mig ibland. fett kul.

aja, nu ska låten pumpas! kyss.

hur bra? SÅ JÄVLA BRA!!

keri hilson feat. kanye west - knock you down

tell me now can you make it past your caspers
so we can finally fly off into NASA?
you was always the cheerleader of my dreams to
seem to only date the head of football teams
and i was the class clown that
always kept you laughin
we, were never meant to be baby we just happened
so please, don't mess up the trick
hey young world i'm the new slick rick
they say i move too quick
but we cannot let this moment pass us
let the hourglass pass right into ashes

let the wind blow the ash right before my glasses
so i wrote this love letter right before my classes
i coulda got his @ss, someone that's only average
for advice OMG you listen to that b!tch?
woe is me baby this is tragic
cause we had it, we was magic
i was flyin, now i'm crashin
this is bad, real bad, michael jackson
now i'm mad, real mad, joe jackson
you should leave your boyfriend now
i'ma ask him

welcome to heartbreak.

kanye west ft. kid cudi - welcome to heartbreak

klag-inlägg.

i huvudet känns det som om en liten miniatyr anna hoppar runt med en hammare. i halsen känns det som en emma är och drar med ett rivjärn upp och ner, upp och ner, upp och ner flera gånger om. sen så känns det som sophia sitter och stoppar upp bomull i näsan som jag inte kan få ut.

och det känns inte ett dugg bra att ha en liten del av min klass i min kropp!! nej. kyss.


me lajk.

kid cudi - day 'n' night

dock är det inte hela märkte jag nu.
men ja, den är bra.

godis.

krisitan anttila - hårt godis

kristian anttila.




snygg.

k. west.




GET DOWN.


ny regel: är man sjuk så är det tillåtet med listor.

HAR DU:
ett förhållande: nej.
en bästa vän: ja.
haft ett seriöst förhållande: ja.
dejtat en av dina bästa kompisar: nej.
blivit kär vid första ögonkastet: ehm ja det tror jag.
fått ditt hjärta krossat: ja.
kysst någon och sedan ångrat dig: ja
ljugit för dina föräldrar om vart du är: ja
några smycken som kostat över 1000 kr: haha nej
snusat: never ever

DAGENS:
klädsel: tjockiströja&tjockisbyxor
smink: inget.
frisyr: bulle.
låt: david carr - heart of life.
vill ha: scones.
sjuka: ont i halsen och fökyld.
drog: musik.
saknad: en vän, a.
köp: inget hittills.
godis: det skulle vara ruskigt gott med tutti frutti.
attityd: glad.

FÖRSTA:
bästa kompis: karro.
kärlek: claudio eller.. nja, sam.
husdjur: typ fåglar eller nått sånt.
semester: ingen aning.
köpta skiva: typ backstreet boys.
riktiga kärlek: sam.

SISTA:
personen som smsade dig: anna.
personen som du kramade: mamma k.
personen som ringde dig: pappa t.
personen som du ringde: mamma k.
personen du sa 'jag älskar dig' till: mamma k.
alkoholdrycken: nått ihopblandat.
bilfärd: igår.
filmen du såg: high school musical 3
gången du grät: förra torsdagen.
måltiden: frukost nyss.

8 VAD:
gör du just nu: svarar på alla frågor.
ska du göra imorgon: förmodligen gå till skolan.
säger du till dig själv när allt känns svårt: jag säger nog inte så mycket då.
har du med dig in på bion: popcorn och cola.
är det för färg på dina byxor: svarta eller mörk gröna, inte säker.
är det för väder hos dig just nu? regnigt.
skulle du göra om du vann på lotto? köpa mig en resa och bli brun. mer kläder skulle införskaffas också.

blablabla.

var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? en man
vad står det i ditt nionde sms? "är dem hemma?"
vem ringde dig senast? pappa t
vad har du för bakgrundsbild på din mobil? en liten tjej
vilket språk är din mobil på? svenska
vad heter din ringsignal? parken - vad ska vi göra med henry?
hur många sms har du i din inkorg?
 tjugotre efter rensning
vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? "ok" från pappa t. alltid lika rolig.
är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner?  njaa, men han var väl det förut va.
ogillar du nr 5? hm, nej hon är helt okej.
hur många sms har din medelderäknare? jag har ingen aning om hur man kollar det på min mobil.
har du varit ihop med nr 1? nej, det är min kusin.
vad har din mobil för färg? ljusrosa och silvrig.

ingen bra morgon.

igår var det sagt att jag skulle till skolan och det var ingenting mer med det. men i morse sa min hals annat. täppt i näsan var jag men det är jag i princip varje dag nu för tiden så det var inga konstigheter. meeen min hals ville inte sammarbeta alls. jag kunde knappt andas när jag vaknade och sen så äcklig och "fan-vad-ont-det-gör-att-hosta"-hosta. det resulterade en pappa som ringde skolan och sa att jag ej kommer, och nu kan jag inte somna om, är det inte så jävla typisk. inte för att vi hade någon lektion där jag måste befinna mig på men ändå.

får äta frukost, dammsuga mitt rum lite och kolla på filmer, har nog några fsf frågor här hemma som måste bli klara också. nu hör jag att pappa ringer någon och sjunger "jag må han leva", vad i helvete. kyss.


why can't you leave me tomorrow instead?

billie the vision and the dancers - summercat

så, nu får det vara nog med billie för ikväll!
ska söva ner mig nu, godnatt&kyss.

singing "i want you back, want you back".

billie the vision and the dancers - a man from argentina


21:35

sebbe kom snällt hit för att hjälpa mig med matten. men jag märker att han inte tycker att det är så kul i och med att han ibland springer och kollar på hockey (eller är det fotboll?) med papp och suss, och sen springer in i simons rum och kollar på någon video som innehåller hårdrock. så jag tog mig en paus från hjärnutmattningen. fast matte är ju ganska kul OM man kan det man sysslar med, vilket inte händer mig väldigt ofta inom detta ämne. hur som helst, nu ska jag dra honom i öronen till pluggbordet. kyss.

don't let me go.

the fray - never say never

SOMEDAY I'LL WISH UPON A STAR AND WAKE UP WHERE THE CLOUDS ARE FAR BEHIND ME.


THE ROOM.


pappa t fixar.

färdigt.








min kamera är inte så värst bra och jag är inte så stadig på handen men det får duga helt enkelt! nu är det bara spegeln som ska upp och sen lampan som ska bytas. sen är allt klart, av det vi köpt. åh juste sen ska det målas om och lite sånt också. ändringar är alltid bra. kyss.

17:17

dagen började med en tråkig och äckligt dusch. har börjat ogilla duschningar. sen så åkte jag och pappa ner till hammerhill och kollade på innebandyn. det var så pass spännande så jag började bita på naglarna och sprang och kissade flera gånger i timmen. dem kom tvåa, men dem var duktiga ändå tycker jag. omöjligt att vinna över ett lag med en sjuk forward. innebandy är roligare att kolla på än man kan tro! hur som helst, fick skjuts av mamma till bällstaberg när allt det var över och där spelade lilla anna match mot vallentuna. dem förlorade, wohoo go vbk! mötte även erik där som skulle ha match efter, orkade dock inte stanna och kolla. allt för allt.

haha anna frågde vem som var min bror av alla små kids bakom mig, jag svarar "jadu, den fula fan". hon pekar då på fel grabb.. haha bra jobbat! han kommer sen till mig "din kompis tycker jag är ful", tyckte så synd om honom! nu ska jag gå och peppa pappa lite med att skynda med maten! kyss.

jag-är-inte-med-längre-!

nu har jag fått nog av att vara snorig och ha ont i halsen när jag hostar hela tiden. det var kul till en början och jag har länge väntat på det men nu får det räcka. även fast jag snyter mig så är det helt täppt i snoken. shitbreak, låt det här få ett slut nu. amen.

HAR MAN TRÅKIGT OCH ÄR BLEK..





21:31

god middag hos mam min, trevligt var det också.
nu är jag hemma hos papp,
han är på en sak för sjökortet han ska ta så han kommer hem vid ett tiden.
simon ska ha två kompisar här, dem ska samt sova över.
man kan inte säga att jag är överlycklig.
blä, är med tillsammans med någon har man någon att
göra dem här "jag-orkar-inte-göra-nått-ikväll"-kvällarna med.
men så är det ju inte vid detta läge. suck.
men jag tog mig i kragen och skickade en låt jag skrivit
till erik, och den fick ett godkänt. han gillade den!
så jag är glad, mer än glad.
aja nu ska jag fortsätta hosta och snora samt kolla på made.
kyss.

HAR MAN TRÅKIGT SÅ HAR MAN.






BITTERFITTAN!

livet är underbart, sjunger snook.

mitt rum är nästintill klart och im in lööööööve! det är i princip bara en hylla som ska upp, och sen ska jag måla om mitt nattygsbordet. sen är det all done! tror jag. går alltid att förbättra. men nu ska jag lyssna på musik och njuta av att kunna se alla mina kläder i en annan position än i en stor hög. kyss!

tjugo i tolv på en söndag. kan det bli bättre?

nej.

13:41

vaknade vid nio tiden, vasrt upphämtad av mamma och sen hr det varit innebandy sen dess. hände en och annan pinsam sak där, kände för att springa där ifrån och aldrig komma tillbaks. tack iddi-sebbe. men jag klarade mig igenom det totts allt. finns ju mycket ögongodis att spana på där borta. nu ere inge mer matcher så nu ska jag vänta på att suss och papp kirrat ihop min byrå. pappa säger att jag inte får vara med och bygga ihop den.. tack. hoppas den inte blir fel monterad bara för att jag inte hjälper till.

jag är hungrig. kyss.


i <3 ikea.

var ett tag sen jag var på ikea och jag totalt älskar det! maten var god också. fick med mig mycket saker hem som kommer bo i mitt rum, inga mer kläder på golvet. nu är allt upphängt, me like. ska montera ihop dom sakerna som är kvar. dom stora sakerna jag fick med mig är en klädhängare som man kan ha skor under, en byrå, en spegel, en lampa och en hylla. kommer gilla mitt rum när allt är flyttat och klart.

 sablar vad det regnar ute, låter det som. nu ska jag fortsätta kolla på film, kyss.

NOBODY KAN TAKE YOUR PLACE.


ja må hon leva, ja må hon leva.. and so on.

GRATTIS ON THE 18-ÅRSDAG EMMIS

det här inlägget skulle ha publiserats igår men den vägrade.
men grattis igår!

16:02

vaknade av mig själv runt åtta/halv åtta tiden, kunde inte somna om men det var skönt. hade som vanligt bara matte och den lektionen gick ovanligt fort. stannade i skolan med anna i en och en halv timme efter vi slutat i brist på annat. sen drog jag till vallentunaskolan och mötte upp elin i väntan på vendela. chillade lite med henne en stund och sen begav jag mig hem. nu snart ska papp, suss och jag till ikea och införskaffa lite saker som jag ska ha i mitt rum. längtar. ska också äta där, vilket jag aldrig gjort förut. vad som händer ikväll återstår att se. idag invigde jag mitt nya snygga linne och mina skor, sen så hade jag min sjal som jag (och vendela) älskar. ska köpa en mintgrön och gul också, meeen ge mig pengar? kyss.

måste vara därför jag mått som jag gjort på senaste tiden.

i lost/miss my other half.

helgplaner.

fredag: stanna hemma ifrån skolan? äh det kan jag nog inte göra i och med att jag måste till ikea med pappa.. sen så kanske det är rep, om jag hinner med det. eller så var det spelning men det är inte säkert, hoppas att jag inte ska vara med. känner mig inte särkillt peppad. vi får se om jag skiter i hela dagen och är hemma och tycker synd om mig själv som får gå igenom spyor och massor, lockande.
lördag: innebandy hela dagen typ, eller förmiddagen. middag hos mamma. får se vad kvällen har att erbjuda.
söndag: innebandy här också.

fett kul helg!! lugn och stillsam, kommer nog bli ganska skönt. är så trött på allt och alla nu för tillfället, kyss.

rapport från mitt hjärta.

"på vägen hem svalde jag en fluga. tusentals insekter som äter upp mig inifrån. det är så du känns i mig. flugan dog och min mun smakade blod. vad hade jag väntat mig?
1. att flugan skulle ge mitt inre nytt liv.
X. att mitt hjärta skulle få slå i takt med någon annans (om så bara ett insektshjärta).
2. att flugan skulle vara du. oförändrad. innan du blev den som fick mig att falla. falla i bemärkelsen: förlora balansen, stupa, dö. att flugan skulle vara du. förändrad. du, den som en gång fick mig att falla. falla i bemärkelsen: förälskelse.
rätt svar: 2."

- cocorosy

jamenvafan.

there i was, in the kitchen, with a half eaten plate infront of me.
and i was listening to a song where they sang "happy ending"
over and over and over again.
i don't find it particular hard to se the irony in it.
whats a happy ending?
what does it mean?
where's my happy ending?

äh jag vet inte. men jag har käkat lite pasta och det har inte kommit upp än, för mig är det en sak som ska firas! men hur? kyss.

18:19

jag mår skit.
jag ser ut som skit.
jag luktar skit.
jag ska äta skit.
allt är skit.
OCH DET FINNS INGET JAG KAN GÖRA ÅT DET!
fan.

15:03

ända sen jag kom hem (dvs två timmar) så har jag bott inne på toan och allt jag ätit har kommit upp vid flera tillfällen. usch vad jag hatar det här. speciellt idag då det skulle fikas hemma hos emma.. för dit kan man ju inte gå nu. kommer ju bara vara på toan och spy hela tiden, och det är ju inte kul för någon. fan.

tror toan kallar på mig, igen. kyss.

MUFFIN.




cobra

21:38

kämpar vidare med den där jäkla texten och snart är den klar. om jag kan bestämma mig för att jag är nöjd med den dvs. blöö det är svårt. kyss.

snart fjällar du sönder.

VENDELA!

sssssch!

jag tror att någon fyller år i morgon.. eller?


19:34

täby efter skolan med anna och emma, det var kul. som vanligt! vart dyblöt efter som att det spöregnade där en stund. men det är okej. har saker att plugga men inte fan orkar jag, matte är ju sååå tråkigt! nu är jag snorig, har ont i halsen och har på mig ett fint nagellack. kyss.

but it's just things.


lindex, 25 kronor styck

indiska, 150 kronor

gina, 100 kronor

H&M, antingen 98 eller 129 kronor

H&M, antingen 98 eller 129 kronor


din sko, 349 kronor

H&M, 50 kronor

min vän anna är en rolig prick.





l-o-v-e hennes sångröst när hon gör till den lite, gör inte ni?

YOU SAID YOU WOULD LOVE ME UNTIL YOU DIE, AND AS FAR AS I KNOW YOU'RE STILL ALIVE.


19:24

skolan var ovanligt kul. kan ha med att göra att jag och anna hade lite väl roligt med mariah carey låtar.. äh vi är bra. skoldagen var inte lång och när vi slutat så gick jag och emma till täby. där shoppades det ganska mycket för min del. två par skor, en ring, två linnen (jag behöver inga fler, jag behöver inga fler, jag behöver inga fler. suck), två stycken nagellack och en sjal. jag behöver jackor, väskor och jeans. jag ska ha converse, punkt. men det får bli en annan gång. kanske kommer bilder på det jag köpt senare. emma köpte ett linne och en klänning, fint!

nu ska jag göra nått annat, kanske måla naglarna med ett fint nytt nagellack? ja. kyss.

godmorgon.

ingen gympa för min del idag i och med att min hals gör cp ont är jag sväljer, då tänker jag minsann inte springa runt och göra den ännu värre. nej. jag börjar svenskan 12:25 så det är typ två timmar kvar, skönt. nu ska jag gå och käka frukost, kyss!


anna.

AND I JUST CAN'T LOOK IT'S KILLING ME.





cobra

blood is sweeter than honey.

"det här är ett kedjebrev, du måste skicka det vidare till sju personer som inte är porrstjärnor, seriemördare eller presidenter. vi låtsas nu att dom här bokstäverna är skrivna i blod, som ett sista avsked. det är för allas skull. jag försöker hitta nya ord men det enda som existerar i mitt huvud är en miljon motbjudande klyschor som jag placerar i prydliga rader på pappret. vad skulle jag annars göra? jag är ingen trollkarl. det enda jag ser när jag passerar en reflekterande yta och av misstag möts av min egna spruckna spegelbild som jag till sist har lärt mig att inte hata är en oändlig rädsla - jag måste vända bort blicken av vämjelse. regnet försvinner trots allt inte bara för att man ställer sig under ett tak, jag är trött på illusioner."

- the new kid

DU SER INTE MEN HÖR HUR JAG FRÅGAR: VEM ÄR JAG IKVÄLL?


20:11

har precis kollat klart på good luck chuck, den är bra. rolig. har ätit en god köttig middag. har blivit hembjuden på fika hos emma på torsdag, då hon fyller det stora talet arton! jag är fortfarande trött och jag har så jävla ont i halsen. gör sjukt ont när jag sväljer, det går nästan inte. pain. är trött på det mesta och känner att mitt liv inte bjuder på några variationer förtillfället. sug.

och nu ska jag gå och ta mig ännu en morot. kyss.

more goodies.

beyonce - should have


beyonce - broken hearted girl

16:39

skolan var bra, skolan var kul, maten var äcklig.
är trött så in i helskotta så jag funderar på att sätta på en skön rulle och sova.
jag är en rolig människa.
kyss.

en skön låt helt enkelt.

seal - love's divine

hittade dock ingen annan bra video än den här.


08:56

har inte ens varit i skolan i en halvtimme och jag är redan trött på't.
säger det att den här dagen kommer bli bra?

.

förstår mig inte på dig.

iminlove.


GS.


poop.

jag mår illa av allt äckligt.
nu är det grey´s repris.
snart ska jag äta pizza.
kyss.

2008-06-30 18:03:15

"we're friends, real friends, and that means no matter how long it takes,
when you finally do decide to look back, i'll still be here.
"

basically, i wish that you loved me.

-


we miss you ariel.

"Det var en helt vanlig lördagskväll för så många på denna värld. En vanlig kväll dränkt i alkohol och hög musik, tusentals tonåringar var ute och roade sig precis i samma stund som ett liv lämnade våran värld. Ariel lämnade akvariumet efter att ha producerat flera lyckliga barn. Det var den sorgligaste lördagen på länge, en dag då ett gäng fiskar förlorade sin mamma och en ål förlorade sin trognaste vän. Den 22 november 2008 blir en dag som vi i all framtid får bära med oss i vårat bagage, en dag vi föralltid kommer att gömma i någonting mörkt och sorgligt. Någon gång kanske vi kommer att tänka tillbaka på den betydelsefulla fisken som alltid satt sina barn i första hand, en kvinnofisk som beskyddade sitt egna blod före allting annat. Låt oss minnas ariel som en kämpe som i våra hjärtan aldrig kommer att sluta att simma.

Rest in peace"

min fisk dog pga övergödning (tror jag). en text av allas våran vendela.

I CAN SLEEP FOREVER THESE DAYS 'CAUSE I MY DREAMS I SEE YOU AGAIN.


by elena kalis

my love.

åkte på ett emergenza "möte" vid tre och höll på att dö. var törstig, hungrig och fattade ingenting vad vad han sa. sen vr det hemdags och jag åt middag för att sen få reda på att pappa t inte skulle med till musikalen vi skulle på med suss och sandra. jag hoppas att laget han höll på förlorade big time. men den var bra, musikalen alltså. lång som satan bara, för lång. höll på att somna i bilen men nu är jag typ pigg. så typiskt.

nu lyssnar jag på david och ska snart söva ner mig själv. det känns som att det var söndag idag. kyss.

snälla pappa, köp.




det är en riktigt lång text, men läs den. jag gråter som ett litet barn. fyfan.



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Tack för att du läste hela texten. Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet ! 

random.

vaknade vid tio, hade hoppat på att sova länge. men nej.
ska tvinga ner papp till ica så jag kan få äta frukost snart, dör av hungeeeer!
kyss

nightynighty.

nu har jag jobbat på låtskrivandet lite mer men jag lovar inte att det är bra, men en text är på g. nu ska jag gå och lägga mig, godnatt&kyss.

det här är bara obehagligt.

ikväll ska jag sitta i ett ensamt hus.
jag ska tända ljus för oss, jag ska tända massor av ljus.
lyssna på låtar som påminner mig om allt möjligt.
se på en film, äta nötter och se förjävlig ut.
tack. varsegod. kyss.

mission failed.

amen fan va bra att jag kunde icke-bry-mig i lite mer än en timme.
jag suger.

glitter.

mariah carey - never too far away


mariah carey - reflections

for the record.

for the record
you'll always be a part of me
no matter what you do

and for the record
can't nobody say
i didn't give my all to you


and for the record
i told you underneath the stars
that you belong to me
for the record
it's obvious that
we just can't let go of us, honey.


sommar.

weezer - island in the sun

godmorningpeeps.

vaknade för typ en halvtimme sen, troligen mer.
nu ska jag äta frukost och kolla på aquamarine, hela den här gången.
kyss.

I'M PRETTY CRAZY ABOUT HIM.





cobra

RSS 2.0