there's no love like movie-love.

kul att ven skrev av sina känslor för sig själv i förra inlägget. haha n00b. aja kvällen var mysig. speciellt sista stunden som bestod av discodiscodisco. you got to love it. vendela lånade förövrigt min hsm3 film, är lite orolig för den. men som sagt, en liten skråma och hon ska köpa en sprillans ny. eh.. hehe.

äh orka, kyss.

Lördags luder <3333

Vendela är det bästa som har hänt mig längtar tills hon kommer inhoppandes till mitt hem någon dag nästa vecka. Vi har alltid så roligt när vi är tillsammans, om jag inte visste bättre skulle jag nästan kalla oss för själsfrändar. Jag är oerhört taggad att tillbringa lite kvalitetstid med min favoritblondin <33333 Jag älskar henne mest och det står jag för!!!!

honey honey.

middag hos mamma var mysigt och nu sitter jag på elins rum. hon, vendela och miranda är ute och blossar. schlager kväll. är trött som få så det blir väl till att ringa mamma så hon får hämta mig snart. eller okej inte snart. sen. senare. aja, har väl ingenting mer intressant att skriva nu så jag langar ett vardagligt: kyss!

gammal kärlek rostar aldrig. eller?

haha, jag sitter och kollar på big brother. haha, linda rosing är med. fyfan, hatar henne. men larssa är med och honom gillar man BIG TIME! och hon malin, hon är en riktig pingla!

tv400, NU!

hilary duff.


ännu en bild från posh24. haha. love it.

g e m i g n u u u u u !


the hills season five. O M G !  fett pepp på att se det nununu!
skulle totally älska det mer än jag gör om spencer och heidi gjorde slut för alltid och aldrig mer träffade varandra och att han brann upp i helvetet. då är jag nöjd. men som sagt. önskedröm.
kyss.

nått är seriöst fel.

vad i HELVETE har hänt med ztv? dom spelar bara cplåtar. jag menar gunther - oh you touch my tralala och sen massor av andra skitsaker. whats up with that liksom? både jag och miranda sitter och l i d e r, bokstavligt talat. fast båda kollar fortfarande så vi kanske inte lider så mycket som vi tror/skulle vilja? ashley tisdale spelades men det var ett bra tag sen. åh.

kyss.

lauren conrad.


hennes hår, hennes klänning, hennes bränna men framför allt hennes chanel väska.
GE MIG!

bild: posh24.se

jag hatar människor.

skjut
dig

right back at ya, jurk.

monsters inc

sitter och kollar på den och äter chips/godis/dricker zingo just nu. och jag bara älskar att teo säger "vi måste kolla på mamma mia efter" och han kan inte ens engelska. gulle!

nåväl, ska nog återgå till filmen nu för det är just nu den lilla söta flickan kommer in i filmen. kyss!

summer plans.

ahopp, change of plans. ska hämta dom vid tre. en och en halv timme. what to do?.. lite lustigt att jag fick tre hundra av lina igår för att köpa mcdonalds och kanske en film idag, och av pappa för att köpa mat till en vecka fick jag två hundra. nåväl, jag klagar inte. har typ fått en veckas sommarjobb här inne också. till teo och hans kompis. najs. har kommit på att jag har planerat in en del saker tills sommaren utan att jag märkt det. eller alltså utan att jag lagt märke till att jag gjort det. om ni fattar.

jag ska sommarjobba på gotland, jag ska sommarjobba här, jag ska till peace&love med erik och några, jag ska till västkusten med alexandra, sen så efter sommarlovet ska jag (kanske) göra en väldigt rolig och spännande sak med emma och anna. men det tänker jag inte skriva så mycket mer om! ser fram emot det i alla fall, hoppas det blir av.

det kliar för övrigt som fan på min hals, måste klia men då ser det ut som att jag antingen har sugmärken eller som att någon har tagit struptag på mig. hm. aja, jag ska nog gå och leta lunch nu. kyss.

++++

name the pet and the sound of arrows - falling

oh thank you. i hate you.

igår. hämtade barnen på sina skolor/förskolor, åt god middag, lekte, spelade tvspel, kollade på tv och somnade.

idag. vaknade vid tio till en tom underbar lägenhet. åt frukost framför tv:n, film: disturbia. den är bra. vid två tiden ska jag börja vandra för att hämta nora, sen teo. men vad ska jag göra tills dess? jag har inga pengar än, eller har jag? när kommer studiebidraget? hur som helst, senare ikväll ska vi äta på mcdonalds, kolla film(er) och äta chips och godis. kan bli kul, kan bli mysigt. i och med att dom har såå mycket fler kanaler än vi har hemma så bor jag nästan framför tv:n. antingen kollar man på nån film eller ett självklart val: disney chanel! love it. hm, kanske ska gå och nalla lite godis nu.. kyss.

the worlds greatest.

nu har jag dammsugit heeela lägenheten. usch va bra jag är! nästan bäst. nästan. snart går tåget mot stan för jag kommer befinna mig framtills lördag. ni finner mig på mobilen men också via datorn då jag tycker barnen är lite för jobbiga och vill ta en paus. men det återstår att se. kyss!


terror.

vaknade denna underbara morgon av "somebody told me that you had a boyfriend that looked like girlfriend" osv. på högsta volym. det var min far, klockan åtta på morgonen. som fan inte ok. fick hjärtattack i och med att mobilen ligger precis bredvid mitt huvud. aja, får döda honom någon annan dag. och nu har jag lärt mig att den ringsignalen inte är den bästa. sen kunde jag inte somna om så jag satte på herkules, så jag somnade till meg's fina stämma "sånt trams lägg av, inte jag inte kär" eller var det när herka slaktade alla monster..

hur som helst, snart ska jag väl hoppa in i duschen, eller först ska jag nog äta frukost. ja så får det bli. håller på att dö av hunger. ska vara inne i stan vid halv fem så det är lite snabba puckar. eller tåget går halv fyra men ändå, bra att vara beredd. kyss.


bara en sista sak innan jag går och lägger mig.

kings of leon - sex on fire

GEHERYM!

JA, DET ÄR NÄR JAG SER DETTA SOM JAG INSER ATT JA KANSKE SKA SLUTA LYSSNA SÅ MYCKET PÅ DISNEY..



.. HA! aldrig! ingenting kan hindra mig nu.


your face is a crime.

för att fylla på det dära "jag är så effektiv"-inlägget så kan jag säga att jag diskat ännu mer, gått och handlat, satt på diskmaskinen (lovar!!!!!) och sen bakat kladdig kladdkaka. fast jag lyckas aldrig riktigt få den sådär kladdig. bara nära till torr. typ. men jag jobbar på det!

i morgon. kanske blir rep, men jag vet inte. oklart. sen så ska jag antingen äta god middag hos mamma med någon finska eller åka till stan och hämta kusinerna från skolan/förskolan. får se hur det blir. åker kanske in till dom senare i morgon istället, ska nämligen vara barnis på fredag. och med det vill jag säga m o n e y ! woow, gillar rejält. och jag får ännu mer pengar om jag åker in tidigare i morgon så det är ett litet dilemma. aja nu babblar jag bara, funderar på att gå och lägga mig nu, är en aning trött. konstigt nog. meeeen ja.. godnatt och framför allt; kyss!



kände mig lite arty ikväll. ni bör veta att detta tog typ två timmar. åh så jobbigt. men ja, jag är lite av en perfektionist så det kan vara därför det tog så lång tid. men jag är ju trotts allt picasso, right?

ps. det som liknar ett bitmärke bredvid min mun är kladdkaka-deg.

+

a fine frenzy - almost lover

JAG RÄKNAR DAGAR. DU FINNS MED I 14. ELLER KANSKE FLER.


shit happens, apparently.

igår. vandrade hem till familjen dahlens hus där vendela, miranda, elin och malin som kom samtidigt som mig var. efter ett tag kom becca också. sen var det middag: sallad, kyckling, pommes, melon och lite gott. då började folket rulla in. och kvällen bestog i stora drag av väldigt väldigt blandad musik (allt från malins schlager från kamphund från indiepop till hiphop), prat, vattenpipa, lund-snack, terror till 08-or, äggning,  till bussen, en snygg kille och en vandring hem med malin. var hemma strax efter två och då såg allting ut som ett bombnedslag här hemma. simon och hans kompis hade lan och dom lät aaallting stå framme och ruttna. jag tog inte bort det. en kul kväll helt enkelt.

idag. vaknade runt halv två och jag börjar direkt att diska, bädde min säng, plocka undan efter simons och sen sorterade jag tvätt. faaan va effektiv jag är. tror knappt det är sant själv. menmen snart ska jag väl äka frukost eller snarare lunch och det blir väl makaroner och pesto om jag känner mig själv rätt. kanske lite fetaost också.

senare ikväll ska jag vara med alexandra, vi ska se greys och äta ben&jerry's. mums. åh tror jag måste gå och handla idag. suck. nåväl, hörs! kyss.

+

high school musical tre - scream

varmvatten, cola light, chuck bass, levande ljus.

färdig duschad och frukost full. okej det där lät inte bra, menar att jag ätit frukost så att jag är full i magen. nu, snart, blir det till att tänka ut vad man ska ha på sig ikväll och sen sminka mig. eller det kanske jag gör hos elin. får se. det största problemet är väl kläderna. ska man ha dressy eller classic eller vanliga? coolt skulle det vara. haha förvånar mig inte det minsta.

ska iväg till henne om typ två timmar eller nått, men nu ska jag dammsuga. blä! damm. usch! jojuste jag har på mitt ett svart/vitt/grått leopardtält, leggins och randiga strumpor. mode är min grej. haha! aja kyss.

im not over you just yet. can not hide it, youre not that easy to forget.

carolina liar - i'm not over

ja, jag bestället gärna hem massor av kläder från forever21. betalar du?

















bara en del av alla godsaker man vill ha där ifrån.
nu ska jag gå och lägga mig, godnatt&kyss!

ser fram emot det.

tisdagkväll.
hem till elin.
middag med en drös sköna töser.
kanske några killar.
musik.
eh två överraskningar (manliga individer) enligt elin.
sotiga ögon.
dresscode: cool.

ses i dimman. kyss.

det är när..

..mamma kommer hem hit och ger mig high school musical tre bara sådär utan anledning som det tinar upp i kolan och man förstår att man har en gaaanska bra mamma. love u!

vad ska jag göra ikväll?
JO! jag ska kolla på bortklippta scener, bloopers och allt sånt smaskigt.
KYSS!


väldigt mycket minus.

det finns många underliga människor i denna värld.
trodde dock aldrig att du skulle bli en av dom.

mitt hat mot människor växer för var dag som går, alla verkar vara cp.
nu ska jag göra middag, (ett försök till) en god sallad. kyss.

snyggsnyggsnygg!





ashley tisdale på premiären av high school musical tre.
snygga kvinna!

bilder, självklart posh24. haha

news.



"gossip girls
värstingtjej georgina, spelad av michelle trachtenberg, gör en efterlängtad comeback i den populära ungdomsserien. enligt entertainment weekly ska georgina dra in serena (spelad av blake lively) i en ny mörk historia. spännande, vi längtar!!"
- posh24

ska jag få gå i solen en dag?

då har man sett klart på high school musical tre, love it! funderar på vad jag ska göra nu, vägrar gå ut i detta vinderland! det snöar ju bara mer och mer för var dag som går, snälla ge mig vår? helst nu. och när du ändå är på gång så kan du ge mig en brunlyster på kroppen. tack på förhand.

äh, ska väl kolla på tv sen duscha. kyss.

peaches geldof.




snygg väska, söt byxdress och underbara skor.
bilder: posh24

.

antal mjölkglas druckna: ett.
antal efterhängare: ett. tror jag.
antal stökiga rum: ett.
antal förhållande: z e r o .
antal förstörda mobiler: noll.

utmärkta framsteg detta år!


nu är det disney mania här hemma.

på spaning med bridget jones.
antar att ni finner mig framför tv:n.
kyss.

disney ♥

lejonkungen - känn en doft av kärleken


oliver och känget - varför ska jag oroa mig (vad heter den?)

oasis.

"we're not arrogant, we just think we're the best band in the world."
- noel

inte på rätt humör.

hanson - georgia

lite minnen, faktist.

my dream. no doubt.


tell me something i don't know. how many inches in a mile. what it takes to make you smile.

selena gomez - tell me something i don't know

nu ska jag ta med min "ha-en-tovig-snetoffs-och-hoppa-upp-och-ner-i-sängen-samtidigt-som-jag-skrattar-som-gabriella-i-high-school-musical"-musik och äta frukost framför good luck chuck!
kyss.

rapport från mitt hjärta.

"- om jag berättar en hemlighet, lovar du att inte skratta då?
- jag lovar.
- när jag ska sova brukar jag låtsas att tickandet från väggklockan i
mitt rum är ljudet av dina hjärtslag."

- cocorosy

den definitiva dödsstöten.

ingen respekt.
usch, du är äcklig.

when i think of all the time i've wasted, i could cry..

hilary duff - stranger

play your emotions push all your buttons it's true, that's what girls do.

no secrets - thats what girls do

I THINK I DID HAVE GOOD DAYS.


o r k a r i n t e .

malin, vendela och elin. dom damerna är för tillfället ute och smokar så jag passar på att blogga lite. nu är det schlager som gäller för fulla muggar! känner mig dock lite nerstämd pga igår, men det gör det samma.

nu kallar tv:n! kysshej.

im not dead, yet.

kollade på seven punds igår, den är braaaa. nu är jag nyduschad och ska ta en prommis till ica med pappa, charlie och simon för att köpa tre filmer för hundra kronor. det gillar man.

kyss.

dissarN.

repet gick bra! tror jag. även fast min hals är härligt äcklig och att min näsa är underbart snorig! även fast jag drabbats av det nu när det är sportlov kunde jag inte vara gladare! nyss, eller för ett bra tag sen, var det middag och då var susanne och sandra här. vilket var mysigt och så. satt kvar ett bra tag och snackade om saker från lägenheter till graviditeter (vaa?). nu ikväll var det sagt som så att jag skulle vara med alexandra men hennes mobil är död, eller avstängd? så det går inte att kommunicera med henne. väldigt okul. jag som hade sett fram emot en karaokekväll.. fack u.

nu ska jag gå och byta om till myskläder då. kyss.

rapport från mitt hjärta.

"din ryggrad är där ute någonstans
men jag vet inte var och
det gör mig så frustrerad.
jag ska hitta den, jag ska hitta dig.
det är ett löfte."

- cocorosy

ja men den är bra.

danjah - my love

"broskbitar, venådror, och fettklumpar. dagens lunch är serverad på åva gymnasium."

läs och njut!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4459076.ab
usch usch usch! fick reda på det.. NÄR JAG SATT OCH ÅT! inte helt okej. inte ens lite.
fyfan för åva-maten.

jag sitter och läser detta högt för emma och min lärare, vi sitter sen och diskuterar om hur många maträtter dom lyckas med. det blev väl sisådär fyra stycken av alla. sen utbrister hon "jag gillar mat.." med en rolig stämma i rösten! vi brast självklart ut i skratt. ha ha ha.

vi ses! kyss.

lång text, just the way you like it!

igår. matte sen bajsfabrik. det var h e m s k t ! usch&tvi vad det luktade! anna och emma njöt mest i och med att det är den doften dom är vana med. MEN USCH vad det var äckligt! han som berättade alla saker var ju iuförsej sjuktrolig så det underlättade men ändå. aldrig, aldrig mer. efter det så var det en timmes hemresa som väntade, woho.

  

sen fick jag stressa hem i fem minuter tills det var dags att dra och möta elin igen. vi knatade hem till söderblom och där sattes vi i jobb på en gång! efter ett tag kom rushen, och shiiiiiit va jobbigt det var! och vissa var så otroligt otrevliga. "är du klar med den där" sa jag snällt till en tant, får tillbaks "nej!" med en vidrig röst. och sen så var det en gubbe? som spottade ut olivkärnor bara några milimeter från hennes hand. och sen kom alla "här, den här kan du ta" om deras tallrikar och allt. okej nu ska jag inte klaga mer, vi var ju där för att städa undan. haha. sen var man gaaanska slut vid nio tiden så då åkte vi hem. somnade strax efter tio = skönt!

idag. vaknade av mig själv kvart över åtta, whyyyy? snart ska jag göra mig i ordning för att åka till school. juste idag åker anna till new york, INTE OK! är så fruktansvärt avudsjuk. aja, efter skolan ska jag först på rep with the b&w och sen vara med alexandra. kommer bli kul. nej nu ska gå och försöka äta frukost nu. kyss!

god-mörgon-god-mörgon-!

idag anlände jag till skolan tjugo minuter för sent, woops. nu har vi skapande verkstad och då ska vi göra frågor om natur. det första som ploppade upp i mitt huvud är "gissa bajset", och självklart ska jag ha en fråga som lyder så! soma sitter och sjunger/dansar som en.. jag vet inte vad. men det är underhållande att kolla på.

sen efter det här så har vi matte i typ en trekvart eller så, sen bär det av mot lidingö och bajset! blir mycket bajs idag.. hur som helst. när vi har spytt klart där så ska jag hem (om jag hinner) sen vid halv fem ska jag möta upp elin för att tjäna lite money och äta god mat. visserligen ska vi städa undan tallrikar men det kan bli kul!

nu ska jag fortsätta med mina djurfrågor. kyss!

ett-ont-bajs-inlägg.

jag har ont som fan i min rygg! vet inte om det är sen gympan igår eller nått annat men ont gör det. kan inte ta upp ryggen så som katter gör när dom fräser, då gör det förbannat ont. åh, hat. massage någon?!

i morgon ska vi till käpalla (stavning?) reningsverk på lidingö. där ska vi lukta och se på hur bajsvatten blir det dricksvatten. kommer ha men för livet. tveka varje gång man dricker vatten.. åh, allt blir förstört. kanske kommer någon bajsbild i morgon eller nått sånt. men bara kanske, bli inte förvånade i alla fall.

nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med bajset och kisset. godnatt och kyss.


om tio minuter.


te och efterlängtade greys, lets make this work.
kyss.


gillar.

michael sembello - maniac

such a saint, but such a whore, so need your love, so fuck you all.. so damn ugly, so damn cute.

min dag i två videos (säger man så?) och bilder.
  


 


HON VAR ALLT, HON VAR INGET.


dagens roligaste.

emma berättar att barnens föräldrar som hon jobbar hos hade berättat att han eller någon av hans vänners brorsa, kommer ej ihåg exakt, var dum i huvudet och fattade inget av matten alls. så då hade läraren sagt följande till honom: "du kan få ett g, bara du inte kommer hit"..

camilla (matteläraren): är de det ni förväntar er att jag ska säga eller?
vi: aa mer eller mindre.
camilla: jag kan ge er g bara ni inte väljer att jobbar på en förskola i bromma (där hon bor).

hahaha fyfan, nejmen vi gillar henne och hon gillar oss! punkt slut. kyss.


uppe i ottan. eller?


peaches geldof, har ingenting med texten att göra. snygg bild helt enkelt.

vaknade helt av amig själv vid nio, jag kunde sovit en timme till men det ville inte min kropp. eller vänstra armen ville nog det i och med att den värker som fan när jag rör den. hm. aja, ska väl passa på att äta frukost nu innan det blir försent och jag inte hinner som vanligt. så atte kyss mig!

IT'S BEEN A LONG TIME, LONG TIME NOW SINCE I SEEN YOUR SMILE.



ps. har extreeeem träningsvärk i min vänstra arm.
av alla ställen får jag där.. kyss.

jajuste!

känns riktigt riktigt riktigt skönt att vi har sovmorgon till tjugo i tolv i morgon, känns som att man förtjänat det efter allt slit! tack eugenia, verkligen tack för att du har möte och ställer in lektionen!

vad jag gör nu? äh tar upp lite gammla kontakter ur gravar bara. kul!

the words that i could never say are gonna come out anyway.

james morrison - you give me something

jamutsaaa

för att bortse från mitt lilla hår.. raseri så var min dag ganska bra. vi hade bestämt oss för en snälldag men icke. ja gillare. vi hade också samhällskunskaps provet idag och det gick väl som det gick. inga mer kommentarer om det. nu har jag inget mer att dela med mig av förutom den här urfina videon på min vän anna.


det är urdåligt ljus pga att solen bländar om man säger så.

JAG HAR INGET HÅR KVAR!

åh vad jag inte är glad. insåg tidigare idag, rättare sagt i morse, att jag verkligen inte har något hår kvar. ytterst lite i alla fall. skräcködlan i stinsen klippte HUR mycket som helst. och det är inte ok! fyfan, ser ut som ett litet litet barn med tant frissa. åhåååååå kill me now! eller ge mig i alla fall längre hår och en smocka eftersom att jag inte smällde/skällde ut tanten som klippte mig.

  
kort, kort och kortare. ÅÅÅÅH!

/väldigt vääldigt olycklig(bildbevis på bild ett.)tjej.

psykopluggtjej91.

jag försöker så innerligt att förstå och komma ihåg det jag läser av den oförstörbara boken samhällskunskap, men icke. märkte också att efter ett tag av högläsning för mig själv att jag satt och gungade fram och tillbaka. wtf liksom? haha. aja det är väl snyggt. hm kanske ska gå och göra te.. kan vara gott.


nu är jag tjejen på bilden, dvs pluggtjej91! kyss.

och allt jag hör är din röst sjunga "free fallin".

pallrade mig upp strax innan tåget gick, jag och mina rödsprängda ögon. inte fint. men skolan gick bra ändå. började med att vi hade svenska a prov och att man skulle skriva en krönika tillbaks till en krönika. jag och emma kämpade som fan för att skramla ihop trehundra ord. jobbigt men lärsamt! sen var det rast i evighet, fsf och sen fick vi sluta tidigt. det gillar vi.

snart ska jag och mina sönderknarkade ögon gå och plugga lite vidervärdig samhällskunskap. kunde inta hata det mer. nåväl, hejdå människor. kyss!

usch.


hemskt hemskt hemskt hemskt! antonio puerta, bara tjugotvå år gammal och dö. fyfan. jag blir alldeles skakis och börjar gråta när jag ser den här. hans flickvän var gravid i åttonde månaden också! usch!

rapport från mitt hjärta.

"det är dagen tillägnad alla som har någon och hon kommer hemfarandes med en nallebjörn i ena handen och en påse med geléhjärtan i den andra. utanpå sitter en lapp med kärleksförklaringar fasttejpad. de har varit ett par i sju dagar nu, hon och pojken med en halv centimeter glugg mellan framtänderna. allting mellan dem verkar så äckligt simpelt och vackert att jag vill spy. samtidigt är det nog just den illusionen om kärlek jag bygger upp i mitt undermedvetna. kärlek där jag och någon annan ristar in våra namn på varje träd som vi passerar av den anledningen att vi helt enkelt inte kan låta bli och där någon, varje kväll, somnar med sin nästipp i skålarna som formas kring mina nyckelben och viskar att "jag skulle vilja ha det så här för alltid"."

-cocorosy


it is what it is.


trist att jag redan har sett det här avsnittet av gossip girl. fan. aja, jag ser det med nöje igen!
kyss.

nu är det officiellt.

jag ger upp. du är svårflörtad som in i helvete. du vill inte och jag tänker inte vara en vidrig jobbig människa. haha usch, i två år typ har du varit i mina åtankar nonstop.
nåväl, "snipp snapp snut, så var denna sagan slut" antar jag.

NEW HAIRCUT.



visserligen kommer det ju inte se ut såhär när jag fixar det själv i och med att jag
a, har lockigt hår och
b, aldrig gör något mer än att sätta upp i antingen toffs eller ett hårspänne.
men ändå, det var fint för stunden. nu är det mat! kyss.


MEN DET ÄR MIN HEMLIGHET, DIG OCH MIG TILLSAMMANS..


är inte detta poesi så vet jag inte vad!

"jag hoppas
att vår fantastiska låga
aldrig slocknar
som en lampa
när man klickar på off"

-sofia sandahl (who else?)

(nej miranda, jag röker fortfarande inte.)

äppelpaj, vaniljsås och patrik 1,5.
ses i dimman ♥

you live and you learn.

alain clark - father & friend

att du orkar.

dididamdam. godmorgon! vaknade för ett riktigt bra tag sen faktist, vet inte varför eller jo. det var pappas fel, han kom in och väckte mig av ingen orsak alls.
nåväl, jag ska inte bli sur över en sån småsak!

idag vet jag inte riktigt vad som ska göras. måste i alla fall plugga samhällskunskap. sucksucksuck. hoppas att någonting fastnar in the skalle. okej, kul inlägg. ta mig utomlands nu, kysshej!

med det här säger jag god natt!

jag ÄR förkyld och jag HAR ont i halsen!
det låter i alla fall som det. kyss.


NOT THIS TIME.


om man ska fastna för något par här så blir det höger längst ner för mig.
behöver jag ens förklara varför?

kan faktist inte påstå att jag hatar alla hjärtans dag. det är ju inte bara en dag då man ska/kan spendera med sin pojkvän/flickvän för att mysa och "visa" sin kärlek till den extra mycket, den är ju också till för att vara med vänner och familj. jag trodde jag skulle sitta och deppa i ett hörn med sorglig musik i öronen. visserligen tycker jag det är korkat att bara på en specifik dag då man ska mysa och visa att man älskar varandra extra mycket, varför inte bara hela tiden eller lite då och då? men still, jag kan faktist inte påstå att jag hatar alla hjärtans dag.
inte ens som singel.

kyss ♥

alla hjärtans dag.

igår. åkte hem till miranda som hade en liten såkallad 18-årsfest. mycket trevligt! tills en viss person däckade och fick mig att söka upp kontakter på annat håll än att vara med honom. hmm wonder who? var dock lite läskigt när hennes föräldrar började rulla in vid tolv tiden men att festen fortsatte som tidigare. sen vart det en liten prommis till centrum med martin och robert där mamma hämtade upp mig. hemma vart det till att poppa popcorn och försöka figulera ut hur min dvd fungerade tillsammans med sebbe. det fuckade upp sig så jag somnade istället. smart.

  
  


idag. vaknade vid två och då var det bara att klä på sig för att åka till stinsen och klippa sig tillsammans med alla andra syskon -ett. det vart väl bra. klippte bara topparna men det ser ut som jag klippte mer. nåväl, sen bar det av mot mormor&morfar eftersom att den första nämnda fyllde år i torsdags. grattis grattis! sen efter lite gull med kusiner och andra vart det till att börna hem för man skulle vidare till åkersberga med den där alexandra. ja en timme senare, dvs tio, kom man iväg och var i åkersberga runt elva och sen skulle man ta bussen i typ tjugo minuter och då fick vi reda på att sista bussen gick tolv så vi kände att det inte riktigt var någon idé att försöka sig på att parta allt man kunde i typ en kvart och sen bege sig till bussen igen.

nej! vi åkte tillbaks med tåget och i roslags näsby bestämde vi oss för att ta tåget tillbaks (igen!) för att hoppa av i hägernäs så att sebbe kunde hämta oss där och så att alexandra kunde få lite mat i sig. och jag, höhö. ja så nu är jag här, förvånansvärt inte trött och funderar på att kolla på nån schysst rulle. men brb på det, godnatt&kyss! jajuste träffade även josefine b och erika i åkersbergas djupaste centrum, otippat!

  
alltid lika kul att ta kort när någon skakar loss i ansiktet! min favorit är simon (mellersta).
helt klart.

DET STARTADE MEST SOM EN TANKE OCH SEDAN EN SEKUNDS FÖR LÅNG KRAM.


bilden är snodd av lilla söta murremeck.

kristen stewart.



i almost care.

hanson - best days of my life


matteprov idag då. har inte den blekaste aning om hur det gick men förhoppningsvis står det ett g på det. snällasnällasnälla. sen var det en evig rast and then naturkunskap. fick gå runt och fråga folk om KRAV-märkta mejeriprodukter, haha starkars människor som utsattes för frågor av oss. jag pratade tydligen för snabbt? hm..

blir inget rep idag, fan. var taggad. istället blir det till att fundera ut vad man ska klä ut sig till tills ikväll. nått musikigt. jag har lite väl dålig fantasi just nu så det kommer bli mycket spännande. men min fråga till er är: what to do now? framtills ikväll alltså.

klura på det. kyss!

and after all, you'll never forget my name.

hanson - i am

jag måste gå och lägga mig tidigt idag så det blir matte (snark, ger snart upp) och sen seven pounds tills jag somnar. låter som en bra plan. så godnatt mina vänner och ovänner, kyss!

hilary duff.




vacka människa, ringen! är! underbar! ge! mig! nu!
har drabbats av huvudvärk, kanske är för att jag försöker förstå mig på matten jag pluggar. men kanske också för att jag är trött. hm, spännande.


IM STILL IN LOVE WITH WHO I WISH YOU WERE.


natasha bedingfield - soulmate.

jag har sååå tråkigt! jag borde plugga matte men inte har jag någon ork till det. kan ingen supersnygg kille komma och hjälpa mig? heh.. drömma går ju. åh vilket roligt inlägg detta blir. försöker förövrigt få med mamma på en idé till vårat projektarbete i tren också. tror det går bra! förvånansvärt bra faktist. fan va kul det kommer bli i sånna fall!

aja nu ska jag dränka mitt tråkiga mood i nått. kyss!

ojävlakul.

kul att sebbe frågade om jag skulle med på djurgårds match ikväll, men neeej jag kan inte för jag ska plugga äckelmatte till vårat mattejävlafuckingprov i morgon.. VA FAN! åh varför ska jag vara så ärlig och berätta att jag har prov fööör?

(exakt "mattejävlafuckingprov" står i min kalender. om jag gillar matte? -ohja!..) 


erin lucas.




+

jason mraz featuring colbie caillat  - lucky

the fray - you found me.

igår. var som vanligt i skolan och sen vart det täby med emma och anna. eller rättare sagt mcdonalds........ inte ok. vi satt där i över två timmar och skrattade. det vi gör bäst. sen tog vi oss i kragen och drog oss hemmåt. jag åkte hem och åt för att sen åka hem till emma där dom höll till på lite kladdkaka. trodde jag ja. det vart missbildade chokladbollar som emma försökte trycka i en banan i. ni som känner mig vet att jag hatar bananer så det var inte heller så ok. morr. sen fick man skjuts hem av annas pappa, hon körde och jag var rädd att jag skulle dö. men det gjorde jag inte.

  
  
  

haha var bara tvungen att lägga upp den här, du är så snygg! :D

idag. vi hade resursdag utan sovmorgon och var tvunga att lyssna på treornas redvisningar om deras projekt. visst var det väldigt nyttigt att höra hur dom hade gjort och vad man skulle tänka på med det var freezing cold och jag höll på att somna hela tiden. sen var det extramatte och nu sitter jag här. i morgon har vi matteprov (igen!) så jag måste plugga lite enheter snart. inte kul. save me?

nu ska jag gå och göra en "alexandra sallad" som består av pasta, tomat, avokado, fetaost och bladspetat. fast jag saknar det sista nämnda. nåväl, you know i love u bästis. (sorry för hur läget ligger till just nu). kyss.


inte min grej.

okej, så jag bestämmer mig för att göra om lite i bloggen på egen hand eftersom att det aldrig blir av med murre. den är så inte klar men jag orkar verkligen inte. jag trodde verkligen inte det var jobbigt att gör om bloggar men nu, jag som knappt gjort någonting, är helt slut i pallet och har fått nog. for now. kyss.


men veeesst!

robyn - konichiwa bitches

gud hjälp mig.

spela aldrig monopol med elin. tänk inte ens tanken. hon bara förstör och är extremt sträng med att få alla pengar, inte en tjuga för lite! annars var det bra. kom på att jag kan bli väldigt agresiv men det kanske hör till? troligen. aja, vart en bra dag, och det kommer komma fler speltimmar! denna gång tog det två timmar och rankningen vart:

1# elin
2# sofia
3# vendela


nu ska jag jäsa som fan framför tv:n, har nämligen lite ont i magen nu efter maten. kyss!

playday.

ännu en ledig dag, och jag kunde inte gilla det mera! ska snart take a jump into the dösch och sen bär det av mot centrum för att möta upp ven och köpa lite götte. sen blir det till att vänta på att elin ska sluta och då blir det monopol och andra spel för fulla rullar. im going to win! yesyes. hoppas inte ven får något (eller några?) utbrott bara för att jag kommer köpa dom bästa gatorna innan henne. hm..

kyss!

VANITY FAIR'S AUGUST ISSUE: BRIGHT YOUNG THINGS.


kristen stewart, blake lively, emma roberts och amanda seyfried.


ligger ni inte helt bakom flötet så vet ni säkert vart ni känner igen dessa människor ifrån.


amanda seyfried, emma roberts, blake lively och kristen stewart.


supersugen skådisen jonah hill som pålägg i en macka mellan transformers rachael taylor och all the boys love mandy lane bruden amber heard.

eeeh jag har nu skrivit tolv inlägg på en dag. hur fan lyckas man? för mycket fritid? -think so..
ska försöka bättra mig. godnatt folket! kyss.

dakota fanning.





listen up!

people, people! till er som är gulliga och kommenterar en liten rad känner jag att jag måste berätta (om ni inte vet) att ni inte behöver skriva eran kommentar två eller fler gånger eftersom att den inte syns direkt efter. den dyker nämligen upp några minuter efter! jag har själv kommenterat saker flera gånger men nu har jag börjat lära mig.

nåväl, nu är det seinfeld. kyss!

change of plans!

swiiich! nu är det som så att jag, elin och vendela ska ha en monopolstund i morgon. och ingen lidljuice elin!



elin, säger (20:49):

slank och säkert fingerfärdig

sofia sandahl ﺕ säger (20:49):

HAHAHHAHAHHA

VENDELA säger (20:49):

en bild på han och sen med kursiv stil under bilden "the perfect man, skinny and healthy"

VENDELA säger (20:49):

ååhh

VENDELA säger (20:49):

fingerfärdig

sofia sandahl ﺕ säger (20:49):

men sluta nu..

VENDELA säger (20:50):

he know what do to with them fia

KLARAR SÅ INTE AV ER!


det gick galant!


tio poäng hit och dit..
nu är det dags för ett till cola glas!

teddy picker.

fuck alla dom som påstår att high school musical tre är dålig! den är lovely, speciellt ashley tisdale. ge mig hennes hår, snälla? hemma hos anna var det förövrigt naajs. lite rapar och sånt men det är la ingen big deal. fick kuta som fan till bussen men sprinter som jag är så hann jag självklart!

i morgon ska jag vara med lilla pyro, det kommer bli ruuligt. länge sen man träffade kvinnan. hon var dessutom med i vallentuna steget, nu har du lyckats här i livet elin! aja nu ska jag dunka arctic monkeys och försöka ladda upp en video sen karaoke kvällen hos alexandra. kyss!


YESYESYES!

wihoo min mobil är inte cp längre så nu har bilderna och videorna anlänt till datorn!
det här var min vecka :) typ.

  
  
 
"vadå vågar du inte vara ful? jag kan vara ful!"
här skulle vi bevisa för alexandras lillasysten att man får vara ful på bilder ibland. vi lyckades.
  

enchanted ♥

enchanted - so close

sooo gorgeous! får nästan gåshud när jag ser den här scenen. lovely. aja, snart ska man väl börja ta av sig hemma-och-göra-ingenting-kläderna och sätta på sig nått man kan ses in public med. ska nämligen hem till den dära anna och kolla på den efterlängtade high school musical tre. LÄNGTAR!


slänger självklart in en snygg bild på tjejen!

SNAP YOUR FINGERS I'LL COME RUNNING, LEAVE AGAIN WHEN YOU'RE BORED.


nonice.

bakningen gick super bra fram tills att jag glömde den lite i ugnes och att den inte är kladdig.. man kan inte lyckas med allt eller hur? nåväl, hoppas den smakar bra i alla fall. åter kommer med det!

ska kanske rulla igång en film. kyss.

are you ready?

har ingenting att göra.
mission: ska prova mig på bakningen idag igen. kladdkaka, be prepared!
smöret ska ner innan man lagt själva smeten i formen också. (alexandra!!!)

underbarmorgonmusik.

kanye west - heartless

your not my hero.

hemma ifrån alexandra. vart lite bakning (kladdkaka, det gick bra fram tills hon missade att ha i smöret), sms-terror på varandras mobier, skrik med djävulsrösten och sen såklart underbara gossip girl. roligt att hitta en lapp där det står "älskar dig, pusspuss din mamma" på ett kvitto när man kommer hem.

tror jag ska sätta på en film snart för det kommer nog inte vara nått bra på tv. kyss.

don't come too close, you don't wanna see my ghost.

hejhejhej hemskt mycket hej!
snart bär det nog av mot alexandra där det blir bakmania. tror det blir kladdkaka, mumma! sen snackar bruden om nått hockey tittande också, får se hur det blir. nått skönt är ju att det inte blir någon söndagsångest idag eftersom att jag är ledig måndag ooch tisdag. lyckan är funnen! sen så på torsdag har vi resursdag då vi typ bara ska lyssna på treornas redovisning.
skön vecka? -ohja!

kyss.


rent jävla allmänt.

jag hatar att du inte vet.
jag hatar att jag inte har mage att säga hur det är och hur jag känner.
jag hatar att jag inte har mage att säga hur länge det har pågått.
jag hatar att du inte vet.

rapport från mitt hjärta.

"hej, nu när jorden ändå ska gå under så tänkte jag att jag lika gärna kan berätta för dig att jag har suktat efter dina läppar i över två år och just det, det går inte en dag utan att jag tänker på dig."

- cocorosy

rapport från mitt hjärta.

"- nittiotvå.
- va?
- nittiotvå. du har nittiotvå leverfläckar.
- hur kan du veta det?
- jag räknade dom när du sov. "

- cocorosy

COLOR ME BLUE, IM LOST IN YOU.


gulle.

gillar när alexandra ringer mig bara fem minuter efter vi avslutat det tidigare samtalet och säger: "vill du baka med oss i morgon?" och sen fortsätter med "du kanske vill sova med oss, vi ska ha pyjamasparty när vi kommer hem" haha. sure bejb, sure.


does your mother know that your out?

då var man hemma igen. vart först innebandy och sen hem en snabbis för att sen åka till alexandra och äta. sen ville hon och evelina åka till solna där hennes kusin bor men jag var lite för trött för den fyrtio minuters resan so i think i pass that. och det gjorde jag, så nu är jag planlös och trött. åh tror jag ska se älskade förtrollad, det var ett tag sen.

och min broder "sirre" sjunger waaao waaao i duschen här bredvid mitt rum. lyhört. kyss.

vet att du vill.

detta är min vän jen. en gammal fotbollslegend och hon gillar doften blöthund, juice blandat med cola, favoriträtten ärtsoppa&koldolmar och letar intensivt efter en soulmate att dela hennes underbart underskattade liv med. känner du att det just är du som hon söker så tycker jag absolut inte att du ska tveka på att slå in pling. nu finner hennes nummer under "fotbolls star" på gulasidorna.


gillar inte.

under kvällens gång hände följande: en tripp ner till centrum, bestigning av ett berg, yogurt drickande, sms-leken, mummel om mirandas lugg, jennys blindhet vart värre än någonsin och sen en hel del annat. men det var kul, en mysig kväll helt enkelt. tror jag ska sova nu, är ganska mycket trött. är pepp tills i morgon. yeees det är scrubs på tv, kyss och godnatt.

!!!!!!!!!!!

jenny är bäst !

"björn hör inte vad du säger"

HAHA MIRANDA VAR NYSS FAST PÅ TOAN!
och sen så har hon hittat på smeknamnet sirre till min lillebror.. suck. hon tycker också att det är väldigt intressant att alla barnen börjar på s. intressant var ordet.

attack mot jenky!

jenny: hur mår mamma då?
okänd kille: det ska väl du skita i
jenny: oj, attack!


hej kompisch!

sofia sandahl ﺕ sa:

skicka hjärtat igen

         Alexandra, ♥         sa:

(LL)

sofia sandahl ﺕ sa:

fett schysst

         Alexandra, ♥         säger (20:27):

Har ASMÅNGA smileysar på min andra inloggning

         Alexandra, ♥         säger (20:27):

ska boomba dig har typ 50 st

sofia sandahl ﺕ säger (20:27):

OMG

         Alexandra, ♥         säger (20:27):

fett coolt

sofia sandahl ﺕ säger (20:27):

LÄNGTAR"!!!!!!

         Alexandra, ♥         säger (20:28):

BRA!


blindfan.

hahaha älskar när miranda sitter och trycker i ett hörn för att jenny kommer och sitter där i typ fem minuter innan hon märker nått. haha cp! hon kollar på tv:n som är precis bredvid hörnet som murre häckar i.

dom skickar sms och jenny får ett sms där det står hörnet, "hon är i hörnet" säger hon till mig som om det inte är någon big deal. men ÄNDÅ kollar hon inte i hörnet utan fortsätter kolla på tv och är helt omedveten om murrekvinnans hörnhäng.

nummer ett, för tillfället.

arctic monkeys - teddy picker


söndag klockan sju och den artonde februari.

då var denna fredag i full gång. har som sagt varit på cosmonova med naturkunskapen och det var sisådär. kallt som satan var det, och det gillas inte. snart ska jag in i duschen och om en timme ska jag ner mot nova och på the rep med b&w. får se hur det går denna gång. efter det så ska jag möta upp jenny och miranda för lite mysig quality time. vi vet ju dock inte vad vi ska göra än men antagligen blir det till att dra ut eller filmkväll. känner att jag mest lutar åt det sista alternativet men vi får se :)

är grymt hungrig så kyss.

ps. miranda vart nyss uppraggad (han ville bjuda på fika) av en oful tjugoåring. men hon sa nej. idiot?


med det här säger jag godnatt, på riktigt.

lasse lindh - du kan få mig hur lätt som helst

what lies beneath. dolt under ytan.


haha, alla gånger man sett den här med karro och skrämt upp sig själv och varandra tror jag inte ens går att räkna på en hand. det var tider det.
den är förövrigt nu på trean klockan tio. törs man? haha

say what you say, say that you'll stay.

då har man hunnit med att kollat på evelinas framträdande i gamla hederliga hjälmsta och sen åkt till danderyd och hämtat sebbe. känner mig väldigt väldigt trött sen igår och jag tror jag ska sova snart. ja, förmodligen ska jag sova snart.

i morgon börjar vi som vanligt tio och slutar halv tolv, men det blir en liten twist den här fredagen! vi ska nämligen till naturhustoriska med naturkunskapen och se på cosmonova eller vad det nu heter. det kommer bli en rolig upplevelse. sen ska jag vara med miranda, jenny och vendela. vet inte vad vi ska göra än men det återstår att se :)

nej, nu blir det till att ta bort mascaran som äckligt nog sitter klistrad på mina ögonfransar och sen borsta gaddarna långsamt och välgjort. har också laddat hem the grudge tre (stavning?) nyss. kommer ju dock inte våga se den själv. någon frivillig? godnatt och kyss.

det är en sån dag idag.

maybe i will never be
all the things that i want to be
but now is not the time to cry
now's the time to find out why
i think you're the same as me
we see things they'll never see
you and i are gonna live forever
we're gonna live forever
gonna live forever
live forever
forever

ALL WE SEEM TO KNOW IS HOW TO SHOW FEELINGS THAT ARE WRONG.


but my god woke up on the wrong side of his bed.

oasis - little by little

glömde en liten detalj.

jajuste, idag har denna blogg varit aktiv i ett år.
wiho antar jag!

where were you while we were getting high?

igår. då åkte jag och alexandra till stan, vandrade runt där i fyra timmar och sen vart det bio. australia, rad ett. wiho!.. aja tre timmar och femhundrasextio gäspningar senare, klockan var över elva och jag var sjuktjävlapissäckelkissnödig. suttit och hållt mig i typ en timme, don't ask why. sen vart det lite frågetecken över om vi skulle missa sista tåget eller inte men som tur var så hann vi. filmer var helt okej. jag hade dock högre förväntningar på den, tråkigt nog. kom hem runt tolv och somnade inte föräns efter ett. "sofia kan jag få ditt nummer" cirklade runt i mitt huvud hela tiden och fick mig att stanna uppe en liten stund till. gölle!

idag. tog mig en sovmorgon pga trötthet. men jag tog mig i kragen innan det gick så långt att jag skulle få för mig att skita i skolan. hände väl ingenting speciellt satte aa. vid åtta blir det tydligen till att kolla på lilla evelinas uppvisning av någonting. kan bli spännande.

ps. söndag klockan sju. pänkadpänkadpänkad!

LILY DONALDSON.




lovely, so lovely.

men im in lalalalaloove,
listen up!

begär.

men ge mig en pojkvän som kan sjunga och spela gitarr för mig  en sommardag framför brasan. då är jag mer än nöjd.

LYCKA!

jag har fått lite ont i halsen! :D
men frågan är: är det från att jag druckigt efter anna&emma eller att jag sjöng så förbannat högt och överdrivet tidigare idag? hur som helst är jag helnöjd och vill tacka gud för att äntligen vara på min sida. hoppas det håller sig bara.

awkward awkward!

dagen började med att jag satte mig på ett snabbtåg.. förstår inte varför, för jag läste innan jag klev på det att jag läste snabbtåg på det. men jag fattade haloppen och hoppade av i täbykyrkby. fick stå där aaaaaaaslänge och frysa, sen kom äckeltåget. efter skolan åkte jag hem till alexandra. där vart det singstar i typ två timmar, middag och sen en halvt ok sak som alexandra drog mig in i.. aja, imorgon it is. verkar bli bio, benjamin buttons otroliga liv. yesyesyes! (tro mig det kommer både video och bilder)

nu ska jag se på tv och inte försöka tänka på imorgon så mycket. kyss!


hm.

bara jag som ser en viss likhet mellan min kusin och zooey deschanel från the happening?
the happening-tjejen är också lite lik katy perry.


sooner or later it all comes crushing down.

N.E.R.D - sooner or later

YOU CAN CALL ME THE WHITEST GIRL ON EARTH.

oasis ♥
  
  
 

inflyttningsfesten.
  
 
  

"
hur fan hände det här?" haha
  

mood: förväntansfull för alexandras skull.

idag var jag hemma, vaknade med tusen volt mensvärk så skolan kändes inte så lockande. jag tror att jag ska försöka ta mig ner till ica och köpa en underbart förtjänad cola light snart. är dock inte säker på om jag klarar det. spännande. idag har jag städat mitt rum lite duktig som jag är. snart ska jag se film också. lånade fyra stycken i fredags och har endast sett en av dom. kommer inte ihåg vad dom hette men det är fint.

kyss.

isn't she lovely.

swatch reklamen påminde mig nyss om att alla hjärtans dag är om tretton dagar. wiho..

ABOUT YOUR HAIR, YOU NEEDN'T CARE: YOU LOOK BEAUTIFUL ALL OF THE TIME.


lost and insecure you found me.

the fray - you found me

kyss mig baklänges.

och jag undrar vart jag har mitt ena örhänge och min underbara nya vrålfina ring.. hm. sen undrar jag också varför ett par örhängen ploppade ur min bh för en stund sen.

svar på det?

you found me lying on the floor.

äcklad.

kvällen igår innehöll följande:
en inflyttningsfest
massor av sköna människor
dricka
hundra besök på toaletten
intriger (like always?)
två göllepojkar och en alexandra
utkickade från max pga att vi tog in donken mat. antingen var klockan två eller tre
frågor om jag och alexandra var systrar
stenhårt slagg i ett ensamt hus.

jag insåg nyss att jag har sovit i ungefär fem timmar. why? känner mig inte på topp idag så jag ska göra exakt vad som står i min kalender; dö. kyss.


RSS 2.0