"KATTegori gästbloggare = Emma Axh och Alexandra Klein"

Sofia är ju så jäkla nördig så hon tror att hon är typ lite känd och säger att vi ska "gästblogga" i hennes ooootroligt populära blogg DAAH! anyway emma axh sitter här och nördar sig med sin smuliga mobil som sofia har geggat kexchoklad på...........(sofia har "LOVAT" att var "nyttig" & sen säger hon att "alexandra,man får faktiskt äta lite onyttigt på helgen, men idag är de tisdag.. to bad for her.)
for information så ere ju som vanligt gossipgirlkväll idag med dom tre köttbitarna :) inga komentarer om namnet. och de betyder att alla samlas i sofias snuskiga rum för att sen kolla på gossip girl. Timo håller på och grejar i köket med att slänga ihop en paj inte vilken som helst utan timos specialköttfärspaj som sedans ska avnjutas med lite stjärnfrukts-saft som alltid hemma hos sandahl'arna! PeaCe out from THE BEST A.


VILLE BARA PASSA PÅ ATT HÄLSA TILL MIN SON ALEXANDER (ÄVEN KÄND PUNGKROSSARN)OCH SVÅGERN, MAX (ÄVEN KÄND FJORTISMAWXÄÄN)langar in en liten hälsning til david om han läser de här som han självklart gör  =)  <3

OVER FOR YOU THE ONE AND ONLY EMMA AXH.


sitter just nu i sängen och väntar på geggan som sedan ska blandas med lite knaprigt(låter vidrigt  haha men ni får tolka det som ni vill ;) tihi
sofia gillar spets!!  AAAAAH!  hon gillar även små pojkar som spökar ut dig till robotar ;)  sexy!! so kinky om i can say!
alla tjatar om hur hungriga och trötta dom är *en typisk dag gg-kväll.  maten är som tur klar snart och det ska bli fillibabba mumsii.  idag så solade vi.. det var lite scary om jag får säga det själv. killen som var innan alexandra i hennes bås hade lagt sig en stark odör efter sig!!!!! men men sånt è livet.
Och vet ni vad?!?!?!?  nu säger hon att hon ska ha en platt grej i sängen :O och en halv KULA i taket!!!  hur wierd är man inte då?

men men, nu är det slut med Emmas underbara bloggande (den första oh sissta gången ska jag säga er)
BYE BYE im gonna miss ya honeyyss<3<3
till sofia säger jag= - lycka till!

ps.vi är heta.ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0