14:22

sov knappt någonting i natt, vilket inte var kul. gick igenom samtalet om och om igen vilket verkligen verkligen inte var kul! usch, länge sen jag mådde så pissdåligt. aja jag skippade svenskan men tog mig sen i kragen och nu är jag hemma, maten var äcklig och vi gjorde knappt någonting. som vanligt. för nån vecka sen så tvingade erik mig skicka in en liten fråga till p3 för att få chans att träffa miss li och lyssna på en live session med henne och någon annan jag inte vet vem det är, och det gjorde jag. han också. oooooch jag läste nyss ett mail där det står:

"grattis!
om ni får tillåtelse för era föräldrar så är du och upp till tre kompisar välkomna till p3 live session med miss li & christopher sander onsdagen den 20 maj i radiohuset i stockholm. Om ni vill komma måste du svara på det här mailet senast imorgon tisdag med era namn & mobilnr så att jag kan sätta upp dig och dina kompisar på
gästlistan"

VI SKA DIT OCH TRÄFFA MISS LI! hur grymt kommer inte det bli? vi ska sitta där i ett litet rum och lyssna på när hon sjunger, se henne mitt framför oss. åh herregud. längtar? -ja. kyss.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-05-18 @ 22:12:17
URL: http://noitisnt.blogg.se/
Postat av: Anonym

najs ju!

2009-05-18 @ 22:12:27
URL: http://noitisnt.blogg.se/
Postat av: sofia

i knöööw! :D

2009-05-19 @ 11:27:01
URL: http://sofjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0